Μια ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ΜΑΓΚΕΣ



Χτες  αναφερθήκαμε στην πρώτη νίκη του ΘΡΥΛΟΥ στη σειρά των τελικών της volleyleague, επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ουσιαστικά την έκπληξή μας εκφράσαμε, για το πώς μια ομάδα που φαίνεται να λυγίζει από το βάρος αμέτρητων προβλημάτων, βρίσκει αποθέματα ΨΥΧΗΣ και ΔΥΝΑΜΗΣ και κόντρα στη λογική ροή των πραγμάτων, που είναι μια διαφαινόμενη ήττα, κατακτάει μια ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη.

Δεν μπορούσα να φανταστώ χτες, ότι θα είχα τόση δυσκολία να βρω λέξεις να περιγράψω μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ίδιας ομάδας, και μάλιστα κάτω από δυσκολότερες συνθήκες, αφού αυτή τη φορά βρέθηκε να χάνει από τον Εθνικό με 0-2 σετ και η εικόνα του αγώνα έδειχνε μια ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ της ομάδας από την Αλεξανδρούπολη.

Αντί λοιπόν για μια σύντομη περιγραφή της εικόνας του αγώνα, αντί να πιέσω το μυαλό μου να βρω λέξεις να περιγράψω μια ακόμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, προτιμώ να εκφράσω προς τους ΓΙΓΑΝΤΕΣ αυτού του ΘΡΥΛΙΚΟΥ τμήματος την πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό βλέποντάς τους να πανηγυρίζουν με τη λήξη του αγώνα….

ΣΥΓΝΩΜΗ!

ΣΥΓΝΩΜΗ ρε ΜΑΓΚΕΣ! Συγνώμη που σας αφήσαμε ΜΟΝΟΥΣ όλη τη χρονιά να παλεύεται με θεούς και δαίμονες. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα χτες να είμαι στο γήπεδο. Ντρέπομαι και για τους γαύρους που μπορούσαν, αλλά δεν ήταν χτες στο γήπεδο…

Ευτυχώς τα «φίλια» ΜΜΕ ασχολήθηκαν κάπως παραπάνω με τη δεύτερη νίκη σας.

Τους ΑΡΔικειμενικούς τους αξίζει ένα ακόμα παράσημο βαζελολαγνείας. Όσοι από τους σύγαυρους, δεν έχουν καταλάβει ακόμα, ότι «οι έγκριτοι» πισωκίνητοι,  δεν νοιάζονται για τον ελληνικό αθλητισμό, κρίμα….


 
Τέλος, θα πρέπει να πούμε και δυο λόγια για τον ΑΝΤΙΠΑΛΟ μας. Ο Μουστακίδης έχει κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά και έχει δημιουργήσει μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ομάδα αλλά έχει την ατυχία να πέσει πάνω σε μια ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Αξίζουν και σ' αυτά τα παιδιά πολλά συγχαρητήρια. Οι φετινοί τελικοί είναι απολαυστικοί.

Σχόλια

Εικόνα sada

krima pou dn stirizoume oso prepei auto to tmima...ena signwmi opws eipes einai to ligotero

Εικόνα RED HELL

Πραγματικα κριμα αυτοι οι ΜΑΓΚΕΣ με ολη τη σημασια της λεξης οπως και στις γυναικες και στο πολο να παιζουν μεταξυ συγγενων και φιλων.Δεν μπορω να δεχτω οτι ο τρομερος κοσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που απο τοσους εχει εξυμνηθει δν μπορει να σταθει στο υψος του.Το γηπεδο εχει 2.000 θεσεις αν ειναι δυνατον να μενει μισοαδειο.Τελος παντων αυτη η ΟΜΑΔΑΡΑ παιζει με τοσα προβληματα και τα καταφερνει απεναντι σε μια πολυ ισχυρη αντιπαλο οπως ειναι ο εθνικος.Να τα βλεπουν αυτα καποιες κοτες στο ποδοσφαιρο που τα εχουν ολα στο πιατο και παιζουν οποτε τους καυλωσει.Και κατι τελευταιο για το Μουστακιδη.Επειδη γεννηθηκα το 1996 και δν τον εχω δει να παιζει μονο εχω ακουσει οτι προκειται για ενα τρομερο αθλητη ανθρωπο και ΓΑΥΡΟ.Μου τη χαλασε ομως λιγο που στο τελος αφησε αιχμες για τη διαιτησια αφου δν ειδα να μας ευνοει καπου.

Εικόνα savvas gridlock

Πάνω στην ένταση του αγώνα τα λες αυτά. Βέβαια αν τα έλεγε κάνας άλλος θα το παίρναμε αλλιώς, αλλά ΟΚ, Μουστακίδης μιλάει. Εκεί στο 14-12 του τάι μπρέικ ούρλιαζαν για μπλοκ άουτ, αλλά κι από το ριπλέυ φαίνεται πως κάρφωσε άουτ ο δικός τους.

Εικόνα red7neck

Κρίμα πραγματικά που ο κόσμος δεν είναι δίπλα σε αυτό το δοξασμένο τμήμα, όπως δεν ήταν και στο πόλο όλη τη χρονιά! Τα "φίλια ΜΜΕ" πλην ΦΩΤΟΣ (που και χθες το είχε πρωτοσέλιδο)οι υπόλοιποι έχουν πρωτοσέλιδο τον Μίτσελ και τον Πουλίδο και σε μία μικρή αναφορά το βόλλεϋ...

Ας τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα με τον Εθνικό, να πάρουμε το φετινό νταμπλ, να αποθεώσουμε τους ΗΡΩΕΣ μας και μετά θα ασχοληθούμε και με τον Μίτσελ και τις μεταγραφές.

ΥΓ: Εσείς που υποστηρίζετε τον Μίτσελ στα "φίλια" ΜΜΕ του Ολυμπιακού, ενώ παίζονται τίτλοι στα υπόλοιπα τμήματα, μην το κάνετε τόσο αισθητά. Μην ξεχνάμε ότι έχασε το ΑΗΤΤΗΤΟ, έχασε το νταμπλ και έχασε την πρόκριση στο CL.

Μπράβο παιδιά που δεν αφήνετε ούτε τρίχα να πέσει κάτω!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ο Μίτσελ δεν φτιάχνει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και οι κατηγορίες που του αποδίδεις (ειδικά για τη πρόκριση που χάθηκε) είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας,ενιαίος από ποδόσφαιρο μέχρι πινγκ-πονγκ και για το γεγονός ότι το βόλεϋ και το πόλο ανδρών και γυναικών παίζει σε άδειες κερκίδες ενώ φέρνουν τα νταμπλ σωρηδόν,δεν οφείλεται στον Μίτσελ αλλά στον κάθε ένα από εμάς.

Δε θα ήθελα να το γράψω αλλά ζηλεύω τη κερκίδα των χανουμιών στο βόλεϋ γυναικών και της Σύρου στο βόλεϋ αντρών...

Εικόνα red7neck

Για την πρόκριση στο CL, ίσως να ήμουν υπερβολικός!

Ξέρεις γιατί ζηλεύεις? Διότι είναι πεινασμένοι για ένα νταμπλ, ενώ εμείς έχουμε κακομάθει ότι θα τα παίρνουμε κάθε χρόνο! Εσφαλμένη νοοτροπία κατά την γνώμη μου! Εάν δεν υπάρχει στήριξη και από εμάς τίποτα δεν έρχεται έτσι εύκολα!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

έτσι ακριβώς,δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα,έχει μεγαλώσει μία ολόκληρη γενιά Ολυμπιακών που μπούχτισαν τίτλους και παρακολουθούν σχολιάζοντας εξ'αποστάσεως και συνήθως από το πληκτρολόγιο...

Εικόνα ΔΙΑΣ

φτασαμε να ζηλευουμε την εξεδρα της Συρου! και που να δειτε την εξεδρα της Αλεξανδρουπολης! Αν και τωρα δεν προβληματιστουν ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, να μη διαμαρυρεται κανενας για τις εξελιξεις που μπορει να υπαρξουν...