Με λένε (ΣΥ)Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω…



Πριν από τις εκλογές είχαμε δει σε σειρά άρθρων  [1], [2], [3], [4], το «σίριαλ» που αφορούσε στο θέμα της κατασκευής Γηπέδου από τον «επενδυτή» Μελισσανίδη ή αλλιώς «τίγρη των φρίσκις».
 
Με λίγα λόγια, μετά την απόφαση του ΠΡΩΗΝ περιφερειάρχη πλέον, του γνωστού μνημονιακού Σγουρού, να χρηματοδοτήσει με 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από εταιρία συμφερόντων του «τιγρούλη»,  η υποψήφια τότε και εκλεγμένη πλέον περιφερειάρχης Ρένα Δούρου αντέδρασε, δηλώνοντας ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ για την κατασκευή γηπέδων.
 
Από τότε  ο πόλεμος που δέχτηκε από «αυθόρμητους» «αγνούς» οπαδούς της «προσφυγοπούλας», τη γνωστή floriginal δηλαδή, ήταν λυσσαλέος [5], [6], [7].
 
Ανάλογη θέση με τη Ρένα Δούρου,  είχε και ο συνδυασμός «Δύναμη Πολιτών» του Δημάρχου πλέον Φιλαδέλφειας  Άρη Βασιλόπουλου, που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα έθεταν και «περιβαλλοντικές» επιφυλάξεις όσον αφορά το Αλσος και την έκταση που θα έπρεπε να παραχωρηθεί ώστε να μπορεί να οικοδομηθεί το γήπεδο.
 
Τις τελευταίες μέρες οι «κολοτούμπες» είναι θεαματικές! Τόσο θεαματικές , που ο συνονόματος του «τιγρούλη» ολυμπιονίκης φαντάζει ερασιτέχνης…

Στο αεκτζίδικο site aek365 διαβάσαμε την Πέμπτη 29/5/2014 (δηλαδή 5 μόλις μέρες μετά τις εκλογές, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκε πρώτη δύναμη, η Ρένα Δούρου εκλέχτηκε περιφερειάρχης Αττικής και ο Άρης Βασιλόπουλος δήμαρχος Φιλαδέλφειας) ότι  ΑΕΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΥΠΕΚΑ συμφώνησαν σε κάποιες αλλαγές, ώστε να γίνει τελικά το γήπεδο.

Μάλιστα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή υποστήριξε ο γνωστός ηθοποιός – περιβαλλοντολόγος Πάντζας! Μη γελάτε! Το κόμμα που «ΕΡΧΕΤΑΙ» (τι σύμπτωση!) ανέθεσε στον Πάντζα να υποστηρίξει θέματα Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος!
 
Για να δούμε όμως τι υποστηρίξε ο «ειδικός επιστήμονας» Πάντζας….
 
«Η ΑΕΚ, κουβαλάει στις πλάτες της, μια τεράστια ιστορία. Την ιστορία της προσφυγιάς. Τις χαμένες πατρίδες μετά τον μεγάλο διωγμό του 22'. Θύμα του διωγμού αυτού, και η οικογένειά μου. Το αθλητικό αυτό σωματείο δημιουργήθηκε από μια παρέα προσφύγων Κωνσταντινουπολιτών, που είχαν την ανάγκη να ενώσουν τα όνειρά τους και να απαλύνουν τις πίκρες που κουβαλούσαν από τον μεγάλο διωγμό.»
 
Ρε Πάντζα άσε την Ιστορία και γύρνα στο σανίδι να παίξεις καμιά κωμωδία. Το 1922 ξεριζώθηκαν οι έλληνες της Ιωνίας. Να μιλήσει ο Πανιώνιος για προσφυγιά να το καταλάβω ως ένα βαθμό. ΟΛΟΙ όμως ξέρετε ότι το πραγματικό σωματείο της προσφυγιάς είναι ο ΘΡΥΛΟΣ! Τον ΘΡΥΛΟ στήριξαν οι χιλιάδες ξεριζωμένοι που εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά. Το ΘΡΥΛΟ αγκάλιασαν και γιαυτό λυσσάτε! Αλλά ας συνεχίσουμε με τον περιβαλλοντολόγο Πάντζα….
 
«Επανέρχομαι λοιπόν στο νομοσχέδιο, και συγκεκριμένα στο άρθρο 81, μέσα από το οποίο δίνεται η ευκαιρία στο αθλητικό σωματείο της ΑΕΚ, να κατασκευάσει το σπίτι της, το γήπεδό της. Τονίζω λοιπόν ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και εμείς. Θα στηρίξουμε την κατασκευή του γηπέδου. Θα στηρίξουμε το όλο εγχείρημα, καταθέτοντας βελτιωτικές προτάσεις στο υπάρχον νομοσχέδιο προς μία σωστή και ισόρροπη προοπτική. Προτάσεις, τις οποίες, αποδέχεται η επίσημη ΑΕΚ, και ο επενδυτής, αλλά και εσείς κ. Υπουργέ. Κάτι που είναι πολύ θετικό, και μένει αυτές να γίνουν αποδεκτές και επί της διαδικασίας. Θα τις καταθέσουμε με τροπολογίες, στη συζήτηση κατ' άρθρο.»
 
Ώστε τελικά θα στηρίξετε το «όλο εγχείρημα»… Ώστε τις προτάσεις σας τις αποδέχεται και η ΑΕΚ και ο «επενδυτής»! Να μας έλεγες και με ποιανού λεφτά θα γίνει το γήπεδο? Ποιος θα το χρηματοδοτήσει ρε παιδί μου? Ο «επενδυτής» ή το Ελληνικό Δημόσιο μέσω της Περιφέρειας;
 
Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χρηματοδότηση μιας ιδιωτικής εταιρίας με χρήματα των φορολογουμένων; Ή μήπως «θα πιέσει» - «θα πείσει» τη νέα Περιφεριάρχη ώστε να αλλάξει την ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ για μη χρηματοδότηση;
 
Με τις «βελτιωτικές» προτάσεις σας πάντως γελάνε και οι κορμοράνοι!
 
«Πρώτον, στα αντισταθμιστικά του άλσους στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με δενδροφυτεύσεις εκτός άλσους και εντός του Δήμου, σε ίση έκταση με τα στρέμματα που παραχωρούνται.»
 
Για βρες μας ΕΝΤΟΣ της Νέας Φιλαδέλφειας 6-7 στρέμματα να τα δενδροφυτεύσουμε εμείς! ΕΝΙΑΙΑ έκταση έτσι? Ενιαία έκταση θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ, ενιαία έκταση πρέπει να αποδώσετε. Μη μας πείτε ότι θα δενδροφυτεύσετε …. τα πεζοδρόμια… Πόσο γελοίοι μπορεί να γίνεται υπερασπιζόμενοι τον «τιγρούλη»;
 
«Δεύτερον, στο να βρεθεί χώρος για επιπλέον 250 θέσεις στάθμευσης. Χώρος, ο οποίος θα διατεθεί από το Δήμο, και ο οποίος εκτός των ημερών που διεξάγονται αγώνες θα διατίθενται στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.»
 
Ε! αφού θα παρκάρουν οι πολίτες τις υπόλοιπες μέρες χαλάλι! Να βάλετε για παρκαδόρους μέλη της Floriginal! Έτσι θα καταπολεμήσετε και την ανεργία! ΝΤΡΟΠΗ ρε!
 
Οι «αυθόρμητοι» και «αγνοί» αεκτζήδες όμως δεν αρκούνται σ’ αυτά. Χτές είχαμε εκ νέου «ομορφιές»! Ας δούμε την ανακοίνωση της παράταξης του νέου Δημάρχου, γιατί εμείς είμαστε γαύροι και δε τα λέμε καλά….
 
«Περίπου 200 άτομα με εμφανίσεις και διακριτικά της ΑΕΚ κατέλαβαν το χώρο του Πνευματικού Κέντρου, έβριζαν και προπηλάκιζαν τους διοργανωτές και τους παρευρισκόμενους δημότες. Η ενέργεια αυτή δεν πλήττει μόνο τους διοργανωτές, αλλά συνολικά τα δημοκρατικά δικαιώματα, την ελευθερία του συνέρχεσθαι και την ελευθερία της έκφρασης στην πόλη μας. Επιπλέον, και αυτό οφείλουν να το κατανοήσουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι της ΑΕΚ, τέτοιου είδους ενέργειες δημιουργούν ρήγμα και όχι γέφυρες ανάμεσα στην ΑΕΚ και την τοπική κοινωνία και κάτι τέτοιο πρέπει να αποτραπεί.»
 
Δήμαρχε μη τους μαλώνεις τόσο! Είναι ευαίσθητα παιδιά και θα τους δημιουργήσεις ψυχολογικά… είναι καλά παιδιά κατά βαθος. Αλλά και το μεροκάματο κάπως πρέπει να βγει… και ο «τιγρούλης» δίνει καλό χαρτζιλίκι…
 
Ας δούμε  το ίδιο περιστατικό, πως παρουσιάζεται από ένα άλλο site το eksegersi.gr
 
«Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η Φιλαδέλφεια έζησε μέρες ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ, με τους μπράβους να εμποδίζουν τους κατοίκους της ακόμη και να συγκεντρωθούν για να συζητήσουν. «Εμείς τα βρήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, εσείς γιατί ανακατεύεστε;» ήταν το μότο τους, ανάμεσα στις βρισιές και τις απειλές. Είναι φανερό ότι είχαν αποστολή να τρομοκρατήσουν έναν θύλακα αντίστασης στην καταστροφή του Αλσους και να σπείρουν τον τρόμο στην πόλη, επειδή ξέρουν πολύ καλά ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που αντιτίθενται στην καταστροφή. Οι τραμπούκοι δε δρουν αυτόνομα, αλλά αποτελούν απλά εκτελεστικά όργανα. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο εγκέφαλος που κινεί τα νήματα. Ηδη, με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Κατοίκων ονομάτισε τον Δ. Μελισσανίδη ως ενοσχηστρωτή αυτής της επίθεσης και τον κατέστησε υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί σε κάτοικο της πόλης.
Προηγήθηκε παρασκηνιακό παζάρι ανάμεσα στον Μελισσανίδη και το επιτελείο του και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κατέληξε σε συμφωνία, η οποία –όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο Δ. Στρατούλης– έχει και τη σύμφωνη γνώμη του νεοεκλεγέντα δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βασιλόπουλου. Πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, ο κ. Βασιλόπουλος καρφώνει πισώπλατα το λαό της πόλης που τον εξέλεξε. Εύγε! ξεκίνησε ήδη μια λαμπρή καριέρα (το «που ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος» ισχύει για τον Αρη Βασιλόπουλο από τη νεότητά του ακόμη!). Ο,τι και να πει ο ΣΥΡΙΖΑ (που μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει βγάλει καμιά ανακοίνωση για τη φασιστικού τύπου επίθεση των χούλιγκαν-μπράβων), έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης στην αποθράσυνση του ιδιωτικού στρατού του μεγαλοεπιχειρηματία ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.»
 
Αν αυτά τα είχαν κάνει ΓΑΥΡΟΙ, τα ΑΡΔακια και κάποιοι «ντροπαλοί» δικοί μας σήμερα θα άφριζαν! Άκου «παρασκηνιακό παζάρι ανάμεσα στον Μελισσανίδη και το επιτελείο του και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».  Γίνονται τέτοια πράγματα; Μπα…. Ήδη « η πεφωτισμένη αριστερή νομενκλατούρα» του ΣΥΡΙΖΑ διαρρηγνύει τα ιμάτιά της  για την «ποδοσφαιροποίηση» στο Δήμο Πειραιά και την «εισβολή των εφοπλιστικών συμφερόντων»! Ο Πειραιάς και ο ΘΡΥΛΟΣ  τους καίει!  Με τον προλετάριο  Μελισσανίδη από ότι φαίνεται όλα καλά…. Μάλλον και με τον σύντροφο Αλαφούζο….
 
Εμείς θα περιμένουμε να μιλήσει η Ρένα Δούρου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όταν λέει κάτι το εννοεί. Γιατί  για τους αρσενικούς του κόμματός της δεν είμαστε καθόλου σίγουροι…
 
ΥΓ. Και για να είμαστε ξηγημένοι … Μας αφήνει εντελώς αδιάφορους αν η κούλα θα φτιάξει γήπεδο. Μακάρι, γιατί εκτός από το Καραισκάκη τα υπόλοιπα γήπεδα  είναι κοτέτσια. Να το φτιάξουν όμως με δικά τους χρήματα. Να βάλει ο «επενδυτής  τιγρούλης»  το χέρι στην τσέπη ρε παιδί μου. Όχι από τη μια να τους χαρίζονται ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ και από την άλλη να τους ΧΑΡΙΖΟΥΝ και γήπεδο.  Τα δύο μέτρα και σταθμά μας αηδιάζουν . «Σκάνδαλο» το Καραισκάκη που φτιάχτηκε με χρήματα του Κόκκαλη και του ΘΡΥΛΟΥ, «Υποχρέωση» της πολιτείας προς ένα ερασιτεχνικό σωματείο το γήπεδο της κούλας… ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!

Σχόλια

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Εικόνα yiage

Αν "λειτουργουσε" ο Μαρινακης οπως ο νιαου Μελισσανιδης χρονια τωρα θα ειχε πεσει τουλαχιστον η κυβερνηση και θα ειχαν ξεκωλιαστει στην δουλεια οι ΑΡΔογραφοι/Σκαι/μπομπολοmedia κλπ. Βεβαια Θα χαρακτηριζαν εγκληματικη ορανωση τον Θρυλο και τους Γαυρους οπαδους και στις ευρωεκλογες θα εβγαινε πρωτο το παν.κι.
Ενω τωρα..."Να σπιτωσουμε την κουλα ρε παιδια".

υγ. Εννοειται συμφωνουμε ολοι Δια με το υστερογραφο σου.

Εικόνα savvas gridlock

Κάνουν πέσιμο οι Τούρκοι, ε; Μπα. Αυτοί είναι ''δημοκράτες''. Δεν έχουν πρόβλημα με τους αντιφρονούντες. Δεν είναι γαύροι αυτοί. Μετά όταν κάποιοι τρελαίνονται και το κέντημα πάει σύννεφο, αρχίζει το μελόδραμα...