Δηλώσεις του διορισμένου στο βόθρο της Δαβάκη….



Ο Εθνικός «βόθρος» της Δαβάκη,  προβάλει σήμερα κάποιες δηλώσεις  που έκανε το σαπάκι που έχουν διορίσει «αρχηγό» της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Για το θέμα του «επεισοδίου» με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, δεν ασχολούμαι,  οι δηλώσεις του  με αφήνουν αδιάφορο, αφού ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ είναι  πλέον για τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ ο βιασμένος από το παρτάλι .

Είπε κάποια πραγματάκια όμως που δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα :

Για το μοντέλο του φετινού Παναθηναϊκού και για το αν υπάρχει «παράγκα»:
«Yπήρχε σίγουρα και με αποδείξεις. Τώρα, δεν ξέρω. Αυτό που βλέπω στο γήπεδο είναι διαιτητές φοβισμένους».

Καλά το να μας προσκομίσεις κάποια απόδειξη ύπαρξης παράγκας δεν περιμένουμε. Τα παντελόνια τα φοράς μόνο για να μην κρυώνεις. Σαλιαρίζεις σαν τις ανικανοποίητες πουτάνες.  Το μόνο που μπορείς να μας δείξεις είναι ο κατακόκκινος σβέρκος σου από τις φάπες (ποδοσφαιρικές πάντα….). Ώστε δεν είσαι σίγουρος αν υπάρχει παράγκα ακόμα έτσι;  Και  τι έγινε η παράγκα? Τη διάλυσε κάποιος «εξυγιαντής»;  Αυτοδιαλύθηκε? Κατέρρευσε από κάποιον σεισμό?  Για τους φοβισμένους διαιτητές μπορεί να σου δώσω κι έναν πόντο. Την Τούμπα έχεις παρά φύση έδρα , μόνο με χεσμένους διαιτητές  μπορεί να κερδίσει το μπουρδέλο του Ιβάν.
 
Για το αν μπορεί κάποια ομάδα μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το επόμενο πρωτάθλημα:
«Αν το διοργάνωναν οι υπεύθυνοι της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός θα ήταν το φαβορί, αλλά θα το διεκδικούσαν οι πέντε πρώτες ομάδες».

Εδώ γελάνε! Ρε ξεφτιλισμένε , ρε πισωγλέντη, αν το πρωτάθλημα το διοργανώσουν οι υπεύθυνοι της  Πρέμιερ Λιγκ το κολοσωματείο που αγωνίζεσαι θα έπαιζε στη Γ’ Εθνική, πρώτον γιατί χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά, δεύτερον,  για τους ουρακοτάγκους που έχετε για οπαδούς . Πιστεύεις ρε πισωκίνητε ότι θα ανεχόταν άλλη διοργανώτρια αρχή, εκτός της «κόκκινης» ΕΠΟ να τραμπουκίζετε μπας και φοβίσετε κάνα διαιτητούλη? Ούτε ώρα δεν στεκόσασταν στη Superleague! Ποιες πέντε ομάδες θα διεκδικούσαν  πρωτάθλημα ρε διορισμένε? Ο Παναθηναικούλης; Που εδώ και δυο χρόνια παίζει στη Superleague χάρη στην ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΒΑΝΤΑ ενός ξεφτιλισμένου κράτους προς την αγαπημένη του ΔΕΚΟ; Που του δίνουν άδεια να συμμετέχει  χωρίς εγγυητικές και με ατελείωτα χρέη που τα διακανονίζει  σαν την Ηλεκτρονική Αθηνών σε 150 άτοκες δόσεις; Που εμφανίζει στο φάκελο γήπεδο και προπονητικό κέντρο που δεν του ανήκουν;  Και τα δυο μπουρδέλα σας θα ήταν στη Γ’ ρε να παίζετε ντέρμπι με τη κούλα του τιγρούλι των φρίσκις.

Αλλά καλά κάνεις κι εσύ που σαλιαρίζεις και τα τρύπια ΑΡΔακια που σε αβαντάρουν. Αφού υπάρχουν ακόμα ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ερυθρόλευκη και σκήβουν το κεφάλι σε ένα πισωγλεντζέ, καλά κάνεις….

Σχόλια

Εικόνα el trick

Δεν ξέρω τι αισθήματα τρέφετε εσείς ρε παιδιά αλλά εγώ ελπίζω ο γιαννάκης να μην ξαναπάιξει για τον ΘΡΥΛΟ.
Απέδειξε με τη συμπεριφορά του μέχρι τώρα ότι ξέρει να ΣΚΥΒΕΙ το κεφάλι. Τετοιος άνθρωπος, τέτοιος χαρακτήρας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον ΘΡΥΛΟ.
Ελπίζω σύντομα να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ.
Υ.Γ. Ούτε θα μας λείψει σαν παίκτης, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.

Εικόνα virus

..της κοντης ψωλης οι τριχες της φταινε,λεει ο σοφος λαος!και βεβαια υπηρχε παραγκα,το 2010,για να πανηγυρισει και αυτος ενα πρωταθλημα,για να μην τελειωσει ατιτλος σαν τον νικολακη ξαναελα..αρκετα με τον καραγκιοζη,ομως!
..τωρα για τον γιαννακη δεν ξερω.εκτιθεται ακομα περισσοτερο οσο βγαινει και κανει δηλωσεις αυτη η τρυπα και δεν απανταει αναλογα.καλλιο αργα παρα αργοτερα,βεβαια αλλα τρεχοντας πλεον προλαβαινει το τρενο και μαλλον δεν εχει σκοπο να τρεξει .καλο θα ηταν για ολους μας να παρει τρενο για αλλου..απλα,φιλαρακι τρεμω στην ιδεα του χρονου να παιζει στον θρυλο και να κανει ενα γηπεδο μπουρδελο με γιουχες και μαλακιες..