Το όνειρο του Τράκη



Χτες βράδυ ο Τράκης είδε ένα πολύ άσχημο όνειρο! Ξύπνησε κάθιδρος και αμέσως έτρεξε στη μαμά του…

«Μαμά πάρε τη τηλέφωνο το Σταύρο τον Χατζονειροκτίτη»
«Ηρέμησε μωρό μου… τι έχει η μυτούλα σου? Το κουνούπι που σε τσίμπησε θα ήταν μολυσμένο. Έχω αποθηκεύσει το τηλέφωνο του Σταύρου στο 13»

Σταύρος : Τι έπαθες πάλι βραδυάτικο?

Τράκης: Είδα ένα άσχημο όνειρο

Σταύρος: Λογικό…

Τράκης: Ημουν μέσα σε ένα άσπρο σύννεφο

Σταύρος: Ολη μέρα είσαι….

Τράκης : και ξαφνικά έρχεται δίπλα μου ο Τόνι Μοντάνα

Σταύρος: τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι νόμιζα….

Τράκης: Μου είπε «διώξε τον Μπράμο, το Λάσμε, το Ματσιούλις, τον Κάρι και  τον Πινγκ Πονκ»

Σταύρος: Κι εγώ θα στόλεγα…  είναι για απόσυρση όπως ο Ντρού….

Τράκης: Τι να κάνω?

Σταύρος: διώξτους και βάλε τους ΑΡΔακες να επικροτήσουν… κι αυτοί σε σύννεφο είναι. Ετσι κι αλλιώς ο κορμός μας είναι σταθερός κι ελληνικός.. Γκόντας, Τανατζής, Φούφης, Πηλοίδης, Αναστόπουλος, Σχινάς είναι ταλεντάρες! Και με γερά νεφρά!

Σχόλια

Εικόνα redpetros

ΔΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.....ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ....

Εικόνα savvas gridlock

Ο Νίκολας έφυγε από το βάζελο που έκανε παπάδες και σταμάτησε το μπάσκετ για 6 μήνες, επειδής λέει ήθελε διακοπές. Από κορυφαίος γκαρντ στην Ευρωλίγκα, βρέθηκε στις Μπαχάμες. Και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ μαλάκας μπασκετο-ΑΡΔ να πετάξει μπηχτές. Άμα αυτό γινόταν με αθλητή του Ολυμπιακού, σε όλα τα σπορ, το vazeletta θα το'χε πρώτο θέμα κάνα μήνα, με αναλύσεις του γυναικομαστία του Γαλούπη για το ντόπινγκ.

Εικόνα vagio

Και άντε κι εντελώς κακοπιστα εγώ σου λέω πως τα λόγια σου είναι αυθαίρετες εικασίες και γι αυτό οι δημοσιογραφοι (καταχραζομαι τον όρο) δεν υπερθεματισαν.
Για τις δηλώσεις όμως του προπονητή του Νικόλας στο Μιλάνο (διάδικοι αν θυμάμαι καλα), ο οποίος είπε σε γενικές γραμμές πως 'για την κατάσταση του Νικόλας δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα εκτεθεί κοσμος' η κάπως ετσι, κανεις πουτανας γιος δεν είχε κάτι να πει? Ένας δικός μας έστω ρε παιδί μου, ο παντελης λέμε τώρα.
Πάντως έκανε και τα λαθάκια του κι ο Νικόλας. Δεν ακολούθησε τη δίαιτα του μαστρο-χαντζου όπως φαίνεται να κάνει πχ ο Καλαθης.

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα vagio

διαδικοι.. Σκαριολο ηθελα να γραψω, αλλα κατι το Τ9, κατι το ρουμι και βγηκε διαδικοι.

Εικόνα Chief Bromden

Με τον καλάθη τι παίζει; Και στο φάρμακο κατα της τριχοπτωσης ντόπα ; Ας ενημερώσει κάποιος τα παιδιά που αλλάζουν ομάδα πως στα αλλά πρωταθλήματα κάνουν κανονικούς ελέγχους... No Χαντζο No Party....Αν πραγματικά φύγουν Λασμε και Γκιστ τους βλέπω να παίζουν Κατα Άγιο Δομήνικο μεριά σε ένα-δυο χρόνια, μπορεί και Παναμα αν κρατήσει ο ζωμός του Πανοραμιξ ...

Εικόνα apostolos gaganis

Με τον Ολυμπιακο τωρα, που συμβαινουν τα αντιθετα, τί΄ναι αυτο παλι; Φευγει ο Περκινς απο ΄μας, παει Τουρκια, γαμαει. Φευγει ο Γκετσεβιτσιους, παει Λιθουανια, ξαναγαμαει...Κι ειναι κι αλλοι...Τί διαολο...αντικαβλωτικο τους δινουμε΄ μεις;

Υ.Γ, Ασχετο, αλλα απευθυνομαι στον...αναρτησιολογο: ΔΙΑ τα΄μαθες; Ο...ΓΑΠ, λεει, θα παρει μερος σε Διημεριδα Πολιτικης...Εμβαθυνσης του Ευρωπαϊκου think tank ECFR! Εχω ξεραθει...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Πολυ πολυ παρασκηνιο ΔΙΑ και βλεπω οτι δε κουνιεται φυλλο...Αλλα τι να περιμενει κανεις απ τους ΑΡΔΟΠΟΥΣΤΕΣ...Το θεμα ειναι οτι το λογο εχουν οι Αγγελοπουλοι πλεον...Ειμαι πολυ περιεργος να δω τις κινησεις τους τωρα

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν λεω τιποτα. Ουτε τί σκεπτομαι. Περιμενω να΄δω...αν΄δω. Η αναρτηση παντως...Χολυγουντιανη.