Ο.Σ.Φ.Π. : ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ



Περιμένοντας σήμερα την τυπική ανακήρυξη του ΘΡΥΛΟΥ ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στην κολύμβηση για το 2014, για 55η φορά, και 19η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ από το 1996 είναι καλό να κάνουμε κάποιες σκέψεις για έναν ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
Πριν κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση για τη σεζόν 2013-2014, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ….

Να θυμηθούμε ότι 3 χρόνια πριν, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήταν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ και χωρίς άμεσα ορατή λύση. Τη κρίσιμη στιγμή επιβεβαιώθηκε η ΑΙΤΙΑ που αυτός ο σύλλογος είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΓΙΑΤΙ δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος, αλλά είναι ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. Επιβεβαιώθηκε αυτό που δεν θα κουραστούμε να φωνάζουμε : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ.

Το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ κομμάτι των φιλάθλων μας πήρε τη μεγάλη απόφαση να στηρίξει τον Ερασιτέχνη. Η ΘΥΡΑ 7 μπήκε μπροστά. Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ο Μιχάλης Κουντούρης. Με συμπαραστάτη στα δύσκολα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και λίγο αργότερα το Χρήστο Φλάμπουρα. Χάθηκε μια χρονιά, αλλά ο Σύλλογος ανέπνευσε οικονομικά. Ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκε και πάλι το μοντέλο των μελών, που εισηγήθηκε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, προσαρμοσμένο στη τρέχουσα οικονομική συγκυρία. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ αγκαλιάστηκε από τους Γαύρους και αυτή τη στιγμή ο σύλλογος έχει πάνω από 50.000 Μέλη και Φιλάθλους ΕΝΕΡΓΟΥΣ!

Με το ΚΟΣΜΟ μας να στηρίζει, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι η σεζόν θα ήταν πετυχημένη. Μόνο πετυχημένη? ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ! ΤΕΡΜΑΤΣΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ! Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΠΕΣ! Έχουμε και λέμε :

- Βόλεϊ Ανδρών ΝΤΑΜΠΛ
- Βόλεϊ Γυναικών ΝΤΑΜΠΛ (με μειονέκτημα έδρας το πρωτάθλημα)
- Πόλο Ανδρών ΝΤΑΜΠΛ (ΑΗΤΤΗΤΟ το Τμήμα!)
- Πόλο Γυναικών Ευρωπαϊκό LEN TROPHY και Πρωτάθλημα (με μειονέκτημα έδρας)
- Πινγκ Πονγκ Ανδρών Πρωτάθλημα
- Κολύμβηση Πρωτάθλημα

Σύνολο ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ και ΕΝΝΕΑ ΕΓΧΩΡΙΕΣ.

Νομίζετε ότι τελειώσαμε? ΛΑΘΟΣ…. Έχουμε ακόμα μια ΜΑΧΗ να δώσουμε. Στο ΣΤΙΒΟ. Επίσης δεν γίνεται πρακτικά να αναφέρουμε τις ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΥΠΕΣ των ακαδημιών, των ομάδων Παίδων, Εφήβων, Νέων σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!

Στο χώρο του Υδάτινου Αθλητισμού ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. Η λέξη ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ είναι λίγη πλέον. Πρέπει να «πλαστεί» μια καινούρια λέξη μήπως και καλύψει το μέγεθος. ΝΤΑΜΠΛ σε πόλο Ανδρών – Γυναικών και Ευρωπαϊκό τα κορίτσια, Πρωτάθλημα στη Κολύμβηση από τη δεύτερη μέρα του τριήμερου τουρνουά!

«Πρωθυπουργέ» Αντώνη Σαμαρά, Ρένα Δούρου και Γιάννη Μώραλη, ο ΟΣΦΠ που τροφοδοτεί σχεδόν αποκλειστικά τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (με ΑΘΛΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΔΕΣ), ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ των ΤΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ στο Πόλο, ο Σύλλογος των Ευρωπαϊκών διακρίσεων και του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

Αντί λοιπόν να σχεδιάζεται την καταστροφή του λιγοστού πρασίνου της Αττικής και τη χρηματοδότηση ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, αλλά  ΥΠΑΡΚΤΩΝ  επιχειρηματικών συμφερόντων, για να κατασκευάσουν Γήπεδα που θα τους αποφέρουν κέρδη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΗ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, σκύψτε στα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού Αθλητισμού και βοηθείστε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΑΜΕΣΑ!

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

Ο.Σ.Φ.Π = Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΤΙΤΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ. ΖΗΤΩ Ο Ο.Σ.Φ.Π!

Εικόνα figurered

Κορυφαίος και ο τίτλος μάγκες!

Εικόνα apostolos gaganis

Κριμα, κριμα....Μου ειπανε οτι ΄΄μιλας΄΄ με το παιξιμο των χρωματων και δεν μπορω δυστυχως να τ΄απολαυσω αυτο το ΄΄παιχνιδι΄΄...Ειναι, βλεπεις, αυτη η ρημαδα η ...αχρωματοψια που μου τα κρυβει...Οχι ολα...Μονο το πρασινο και το κιτρινο δεν βλεπω... Τα βλεπω σα...γκριζα. Χανω πολλα;

Υ.Γ. Το κοκκινο, αντιθετα, το βλεπω μια χαρα! Πολλες φορες μαλιστα, τα βλεπω ΟΛΑ κοκκινα...Λες να΄χω κατι σοβαρο;

Εικόνα ΔΙΑΣ

οταν εισαι γαυρος λογικο ειναι να τα βλεπεις ολα κοκκινα... ακομα και τα δεντρα του βουνου των κενταυρων... προβλημα ειναι να είσαι "αλοθρησκος" και να τα βλεπεις κοκκινα... το μονο κοκκινο που δε βλεπουν ειναι ο σβερκος τους...

Εικόνα apostolos gaganis

Μαα - ρτυ - ριαα - ρη, μαα - ρτυ - ριαα - ρη...Ασχετο, αδελφε, αλλα το ΄΄ΦΩΣ΄΄, πώς...σκοτεινιασε ετσι; Πρωτη σελιδα σημερα, και φατσα -καρτα τον Κατσουρανη με δηλωσεις;...

Εικόνα ΔΙΑΣ

κατι ειχε πει για το ΦΩΣ ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ αλλα δεν το θυμαμαι καλα.....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μπράβο ρε Δία! Φοβερό άρθρο με ωραίες επισημάνσεις. Απαιτούμε καλύτερη μεταχείριση από τους ανύπαρκτους. Γιατί είμαστε πιο πολλοί, γιατί το κερδίσαμε με τους αγώνες μας, γιατί το αξίζουμε, γιατί είμαστε νόμιμοι. Οι εγκληματίες, οι φοροφυγάδες να πάνε να γαμηθούν.

Εικόνα xristoforas

RESPECT ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!
ΠΙΝΚ ΠΙΝΚ ΑΝΔΡΩΝ ..ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΣΤΗΝ Α1)
ΠΙΝΚ ΠΙΝΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΑΣ ΠΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑ) ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

ετσι ακριβως! το τμημα πινγκ πονγκ ενισχυθηκε ήδη ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και στους αντρες και στις γυναικες με τους Κώστα Παπαγεωργίου και Μαρία Χριστοφοράκη. Λογικά του χρονου το σηκωνουμε και στις γυναικες!

Εικόνα xristoforas

ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ-ΑΜΕΣΩΣ ΠΩΣ ΤΟ 2001-02..Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ 2001-02 ..ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕ (ΝΤΑΜΠΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)
ΚΙ ΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2002...ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΑΜΕ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ 2002-03....ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ(2002-03)...ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΕ (ΚΥΠΕΛΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!) ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2001-02!!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Ακριβώς έτσι!