Ο ΘΡΥΛΟΣ, τα Αθλητικά και Ηγετικά πρότυπα και τα ΓΑΤΑΚΙΑ


Tags: -

Χθες , είχαμε την ατυχία να διαβάσουμε κάποιες δηλώσεις του Έλληνα «διεθνούς» ποδοσφαιριστή, Ανδρέα  Σάμαρη, ο οποίος ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ να φοράει τη ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ.

Από το Σάμαρη δεν έχει κανείς την απαίτηση να έχει για πρότυπο, ας πούμε τον Βαγγέλη Κουσουλάκη, που όταν έμπαινε στη Λεωφόρο «υπέφεραν» από πολλαπλούς οργασμούς Αμπελόκηποι, Γκύζη,  Ζωγράφου και Παγκράτι.

Θα μας ήταν αρκετό να έχει πρότυπο τον Ιεροκλή Στολτίδη. Που έγραψε στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ, το γερμανό μάνατζερ, τα «πειρατικά», τους χελάκηδες τους βέργηδες τους καραλήδες και τις λοιπές τσατσάδες . Που όταν έβλεπε τριφύλλι  αφήνιαζε. Που αν του έβριζαν τη μάνα θα @αμουσε όλη τη τουμπίτσα, μέχρι πανόραμα.

Επέλεξε να έχει πρότυπο μια λουλού. Δικαίωμά του. Δικαίωμα και δικό μας να μας φέρνουν αναγούλα τα νιαουρίσματα….
 
ΥΓ.  Κάποιος σύγαυρος έγραψε στα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης» για το θέμα,  ότι θα πρέπει ο Βαγγέλας να «εξηγήσει» ορισμένα πραγματάκια στο Σάμαρη μόλις επιστρέψει. Ατυχώς ο Πρόεδρος είναι εφοπλιστής και όχι γενετιστής.  Αλλά ακόμα και ο καλύτερος γενετιστής θα δυσκολευόταν εξαιρετικά να μετατρέψει ένα γατάκι σε μαντρόσκυλο. Πολύ περισσότερο σε ΓΑΥΡΟ……..

 

Σχόλια

Εικόνα yiage

Απομαγνητοφωνωντας απο το σχετικο βιντεο της συνεντευξης την ΕΡΩΤΗΣΗ του ΑΡΔοιου προς τους ΔΥΟ παιχτες.
Απο το 09.40 εως 11.42 του βιντεο της συνεντευξης http://www.youtube.com/watch?v=MHzbruxHkJk

ΑΡΔοιο: << -Επειδη ΕΧΕΤΕ την ΙΔΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ..καταρχην με διαφορα μιας 12ετιας..Ο Κωστας απο την Παναχαικη, ο Αντρεας το ιδιο..απο την ιδια περιοχη περιπου..Ο Κωστας βρισκεται στην ΔΥΣΗ της καριερας..?ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?.ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ `Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ?..ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ οτι ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΡΕΙΑ..Η Θ Ε Λ Α Ε Τ Σ Ι ..
Κ Α Ι Ο Ι Δ Υ Ο Τ Ο Σ Χ Ο Λ Ι Ο Σ Α Σ. >>

Κατσουρανης: << -Κοιταξε..εγω θεωρω οτι ο καθε παιχτης εχει την δικια του προσωπικοτητα..ο Αντρεας ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ..ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ που λεμε ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να κανει ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ..εεε..και ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ να φυγει ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ οσο πιο γρηγορα γινεται..Αυτη ειναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη γιατι ΝΟΜΙΖΩ οτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ..ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ..και ΝΟΜΙΖΩ οτι ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.>>

Σαμαρης: << -Εγω προσωπικα εχω φιλοδοξιες σαν ανθρωπος..και θα ελεγα οτι..θα ζηλευα -με την καλη εννοια- την καριερα του Κωστα και τις επιτυχιες που εχει γιατι με την πορεια και το ονομα που αφησε στο εξωτερικο και την Μπενφικα..Ητανε με την Εθνικη Ομαδα που ηταν Πρωταθλητης Ευρωπης κατι το οποιο..ειναι και για μενα ενα τεραστιο..Ευχομαι να το καταφερω..Εχουμε προτυπα στην Εθνικη Ομαδα και ..θα ελεγα οτι ο Κωστας ειναι ενα απο αυτα..και προσπαθω να παιρνω οτι καλυτερο μπορω απο τα παιδια ετσι ωστε και εγω να μπορεσω να βρω..το μυστικο μυστικο που λεμε..οοο..της επιτυχιας και..της λαμπρης καριερας που ειχε* ο Κωστας και τα υπολοιπα παιδια.>>

*ΕΙΧΕ (στην δηλωση του Σαμαρη θα μπορουσα αλλα δεν χρησιμοποιησα κεφαλαια ωστε να μην μου χρεωσετε "χρωματισμο")

Πειτε μου ρε συγγαυροι..ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΖΟ ειναι το εγκλημα του Σαμαρη απαντωντας στην ΑΡΔοερωτηση του ΑΡΔοιου και στην προηγηθεισα απαντηση του Κατσουγκρανη?

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄αυτη την αναρτηση εχει σημειωθει ηδη ενα μικρο gridlock, κι αυτο βεβαια μονο τυχαιο δεν ειναι. Κοιταζω τωρα τις εφημεριδες, μετα την ιστορικη προκριση της γαλανολευκης και δεν αλλαζω...γραμμη απ΄οσα εγραψα στα σχολια μου χθες και ειδικα σ΄εκεινο στις 7.44. Συνοψιζω:

1. Η Εθνικη μας, πρεπει να παψει επι τελους ν΄αποτελει...φερετζε των αντιΟλυμπιακων. Οφειλει να ειναι εστια -συμβολο μονιασματος και οχι παραμαγαζο, εργαλειο προπαγανδας του καθε αντιχριστου και συνθετικο προϊον συμβιβασμων και πολιτικαντικων τακτικων. Καθαρα πραγματα!

2. Ο Σαμαρης χθες απεδειξε στον προπονητη του, τί σημαινει να ενεργει με καθαρα αξιοκρατικα κριτηρια. Αλλο αυτο ομως και αλλο η ιστορια με την συνεντευξη και τον Κατσουρανη. Δεν ειπαμε να βρισει. Αλλα να σταθει πιο σοβαρα, πιο ΄΄λιτά΄΄, και οχι τοσο...απλοχερα και κουβαρνταδικα σε σχεση με ΑΥΤΟΝ ειδικα τον συμπαικτη του, που με την συμπεριφορα του στην Τουμπα και σε δηλωσεις του εχει προσβαλλει και εξεγειρει την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα της χωρας. Ελλειψη αυτοπεποιθησης; Υπερβαλουσα φιλοφρονα διαθεση; Ενδοτικοτητα; Ελλειψη εμπειριας; Το θεμα ειναι πως δεν αντεδρασε οπως επρεπε για ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αλλο λοιπον η εμφανιση και η γκολαρα του και αλλο η σταση του στη συνεντευξη. Μη τα συγχεουμε.

3. Παρατηρωντας τα σημερινα πρωτοσελιδα, διαπιστωνω: ΠΡΑΣΙΝΗ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην ιδια γραμμη...αντιθετης πλευσης. Δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ο Σαμαρης και το γκολ του και σε κανει να νομιζεις οτι ο αγωνας εληξε με...1 - 0, η πρωτη, ενω στον δευτερο υπαρχει MONO Ολυμπιακος. Λαθος και τα δυο. Η Μetrosport απο την αλλη, εχει καταφερει κατι...σπανιο: Σε μια τεραστια φωτογραφια 17 παιχτων, δεν φαινεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ παιχτης του Θρυλου...Κουραστηκανε δηλαδη, αλλα τελικα παρεμειναν πιστοι στα...φρονηματα τους. ΦΩΣ και τα 2/3 των ΄΄αντικειμενικων΄΄ αντιμετωπιζουν τον αγωνα, οντως, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Η τριτη, εκεινη με τον Joker-Δηματο, παραμενει...σταθερη στην πολιτικη της. Μονο Σαμαρας, πουθενα Σαμαρης και ψιλο...εκδικητικο σχολιο/ρελανς του Joker...Ο ΓΑΥΡΟΣ, λογικος. Κλινει προς...λιμανι φυσικα, αλλα χωρις εξαλλοτητες. Ολοκληρωνω με την ψ-ΩΡΑ: Α, ολα κι ολα...Μπορει να την λοιδωρω και να την σνομπαρω ανελλιπως ( δικαιολογημενα ), αλλα εχει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ παρουσιαση. Και φωτο των δυο σκορερς και σχολιο που με εκφραζει απολυτα, ιδιως αν αναλογιστουμε οτι στην ομαδα δεν υπαρχει ουτε...υποψια ΑΕΚ: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΑΠΑΜΕ. Μαλιστα... Και μια συμβουλιτσα, ως επιμυθιο, στις...δικες μας. Παιδια, για να μην κανετε κωλοτουμπες ( οπως σημερα ) απο τοσο ...ψηλα και...χτυπησετε, οταν παιζει αλλη φορα η ΕΘΝΙΚΗ μας τετοιας σημασιας αγωνα, μην ΄΄πετατε΄΄ την ειδηση στην γκαρσονιερα του ρετιρε ή στο δωματιακι του θυρωρου την παραμονη του...Δινετε του τη θεση που πρεπει: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. Ο Κασαμι και ο ...καθε ΄΄Κασαμι΄΄, μπορει να βολευεται καποιες φορες και στην...τουριστικη.

4. Στην αναρτηση του Σαββα για την οποια μιλαμε, πολλα απο τα σχολια που ευθυνονται για το...gridlock ειχαν να κανουν με το γνωστο και σημαντικο θεμα των ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΩΝ. Για τους τυπους αυτους, που θεωρω οχι απλα ενοχλητικους αλλα και πρωταγωνιστες της αρχομενης αλλοιωσης στην ταυτοτητα των οπαδων του ΘΡΥΛΟΥ, εχω ηδη ετοιμο σχολιο-αφιερωμα. Στην πρωτη λοιπον ευκαιρια, το ζεσταινω στα μικροκυματα και το σερβιρω...

Εικόνα Chief Bromden

Πρωινή ενημέρωση ΕΡΑΣΠΟΡ, Μαυρογιαννίδης με δύο κοπελιές, αναφορά στους χθεσινούς διακριθέντες, διθύραμβοι για δέκα βασικούς και τις τρεις αλλαγές, πουθενά ο Μανιάτης….

Εικόνα savvas gridlock

Mαυρογιαννιδης ισον ανθρωπος-ΔΕΚΟ. Τον θυμαμαι να ειναι στη ΛΕΡΑ ΣΠΟΡ απο τον καιρο που εβγαινε εκει το Fight Club. Εχουν αλλαξει 4 κυβερνησεις κι αυτος εκει, ακλονητος, αλλα παντοτε αμπαλος και ασχετιδης βαζελακος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όσο ο Λυριτζής με τον Οικονόμου ήταν στην ΝΕΤ και δεν έγλειφαν τ' αρχίδια του Αλαφούζου, είχαν τον Μαυρογιαννίδη, που τότε έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα και τον δουλεύανε συνέχεια. Και δώσ' του τα "είσαι βαζελάκι" και δώσ' του τα "έλα μην κλαις" κ.λπ. Ο Μαυρογιαννίδης είναι βαζελάκι που θέλει να κρυφτεί πίσω από τον μανδύα της αντικειμενικότητας. Αυτό που μισούμε στους δικούς μας γαύρους δημοσιογράφους δηλαδή...

Εικόνα apostolos gaganis

Στο υπ΄αριθ.4 του σχολιου, το Σαββα, να γινει παραυτα ΔΙΑ περικαλω...Αμαν πια μ΄αυτη την τοξικωση...

Εικόνα yiage

Μαγκες ηρεμηστε.. Θελω να επισημανω οτι και στα δικα μου αφτια δεν ηχησε η δηλωση καλα ετσι οπως παρουσιαστηκε και για αυτον τον λογο εψαξα και ειδα το βιντεο της συνεντευξης. http://www.youtube.com/watch?v=MHzbruxHkJk
Δειτε καλα το βιντεο της συνεντευξης στο απο το 09.40 και προσεξτε α)την ε ρ ω τ η σ η του ΑΡΔοιου β)την απαντηση του Κατσουρανη η οποια και προηγηθηκε και γ)την απαντηση του Σαμαρη η οποια αν και λιγο ξεχειλωμενη ειπε οτι ειναι ενα απο τα προτυπα του.

Νοιωθω πλεον να κανω τον συνηγορο του διαβολου μιας και οντως ηταν ξεχειλωμενη και διπλωματικη παραλληλα ομως ηταν και λιγο "επιφυλακτικη".

Επειδη εδω μεσα κυκλοφορουν γατονια και τις λεπτομερειες τις καταλαβαινουν σας ζητω να δωσετε βαση και στην ερωτηση και τον τονο που θελει να δωσει το ΑΡΔοιο αλλα και στις φιλοφρονησεις γιατι για φιλοφρονησεις προκειται συν μια ψιλομπηχτη του Κατσουρανη οτι ΠΡΕΠΕΙ κατα την γνωμη του ο Σαμαρης να προσπαθησει να παιξει μπαλα στο εξωτερικο.

Περιμενω τα σχολια σας αδερφια αφου δειτε το βιντεο.

Εικόνα Chief Bromden

Σύγαυρε yiage προσωπικά την συνέντευξη την είδα μετά το πρώτο μου σχόλιο, το δεύτερο το ανέβασα αφού πλέον την είχα παρακολουθήσει και ομολογώ πως η ενόχληση παρέμενε εξίσου έντονη, καταλαβαίνω τα επιχειρήματα σου και πως το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξης θύμισε «φάκα» και λόγω ερώτησης ΑΡΔ και λόγω γλειψίματος Κατσουράνη, ο Σάμαρης παγιδεύτηκε κανονικότατα, φυσικά και με άλλες λέξεις και περισσότερο μυαλό μπορεί να έβγαινε λάδι, η λέξη «Πρότυπο» ας πάει στα κομμάτια, ας την θεωρήσουμε ανταπόδοση των φιλοφρονήσεων, το μεγάλο φάουλ του Ανδρέα είναι η μη αντίδραση του στην πονηρή και ύπουλη προτροπή Κατσουράνη να φύγει το συντομότερο από Ελλάδα (όπως πολύ σωστά παρατήρησες και ο ίδιος) και δη τον Ολυμπιακό, υπονοούμενο που και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει, να φύγει ο Σάμαρης; Ο ποιος; ο βασικός και ακούνητος από την 11άδα; Ο γεμάτος τίτλους, αυτός που έχει θαμπώσει με την διάρκεια της απόδοσης του την Ευρώπη; Να είχε πραγματοποιήσει όλα τα παραπάνω κατανοητό να τον συμβουλευόσουν να ψαχτεί για πριμέρα ή πρέμιερ λιγκ… τώρα όμως η συμβουλή από έναν από τους μεγαλύτερους αντιολυμπιακούς(ακόμα και στη Βραζιλία τον Θρύλο βλέπει μπροστά του) ήταν μομφή εναντίον της ομάδας του, ο Σάμαρης έμεινε απαθής σαν ντροπιασμένος και ο Παλαίμαχος δίπλα κέρδισε τις εντυπώσεις και μας άνοιξε μέτωπα…
Δεν θα πω ότι υιοθετεί ο Σάμαρης τις παπαριές κατσουράνη, οι παίχτες όμως του Ολυμπιακού θα πρέπει να καταλάβουν τι εκπροσωπούν και να φέρονται αναλόγως

Στο χέρι του Ανδρέα είναι αν νιώθει παγιδευμένος όπως και θα έπρεπε να γυρίσει το κλίμα

Εικόνα yiage

Θελω να πιστευω οτι θα το κανει με την πρωτη ευκαιρια και εφεξης να ειναι Ε Τ Ο Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ο Σ και Ε Υ Θ Υ Σ οπως οφειλει να ειναι καθε παιχτης του Ολυμπιακου που βλεπει να δεχεται βρωμικο πολεμο με προπαγανδες αμφισβητησεις υποννοουμενα για την ομαδα και τους συμπαικτες τους.
Ισως πρεπει να φρεσκαριστουν οι μνημες των παιχτων μας απο την διοικηση με αναφορες σε γεγονοτα και κατορθωματα ηρωικων παιχτων που φορεσαν την φανελα του Θρυλου και με την αγωνιστικη τους αποδοση αλλα και με την προσωπικοτητα τους εχουν τιμησει τον Ολυμπιακο.

υγ.Ως τοτε καλο ειναι να μην μεγαλοποιουμε την φιλοφρονηση και κανουμε την τριχα τριχια. Ας περιμενουμε λιγο ρε αδερφια.

Εικόνα savvas gridlock

Όσες φορές κι αν δούμε το βίντεο, το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει. O Mανιάτης σκοτώθηκε με τον Τζαβέλλα τις προάλλες κι αντί να πάρει το μέρος του συμπαίκτη του ή να μην μιλήσει καθόλου, εγκωμιάζει ανοιχτά τον Κατσουράνη. Τώρα αν πιστέψω τις φήμες ότι έχει καλές σχέσεις και με τον ίδιο τον Τζαβέλλα, όπως διαδίδουν κάποιοι, θα είμαι εγώ ο κακοπροαίρετος; Για'μένα τελείωσε αυτός ο παίκτης από τον Ολυμπιακό.

Και φυσικά καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος σε ένα τέταρτο. Μακάρι να κερδίσει και να προκριθούμε. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Εικόνα yiage

Να κανω μια ερωτηση και δεν ξανασχολιαζω σχετικα με αυτο το θεμα φιλοι συγγαυροι.

Υπαρχει εστω και ενας που δεν του εχει τυχει να ανταποδωσει την φιλοφρονηση σε προσωπο με το οποιο εχει καποιο προβλημα/παραπονο/ενοχληση/θεμα μικρο η μεγαλο οταν μαλιστα την δεχεται μπροστα σε τριτα προσωπα μονο και μονο για να μην "χοντρυνει" η κατασταση στα ματια των παρευρισκομενων?

Ας ειμαστε ειλικρινεις λοιπον. Λιγο η πολυ εχουμε βρεθει σε αναλογη φαση και αφηνουμε το ξεκαθαρισμα για αλλη ωρα.
Σε πολυ τραβηγμενες περιπτωσεις που δεν σηκωνονται φιλοφρονησεις και αστειακια αντιδρουμε ωμα αλλα για να το βαλουμε κατω ρε παιδια να δουμε με τι εχουμε να κανουμε σε αυτην την περιπτωση με τον Σαμαρη. Μην υποτιματε τον τροπο και τον σκοπο της ερωτησης του ΑΡΔοιου.

Απο την αλλη αυτα τα πολλα πολλα με το πουστακι το τζαβελλα δεν επιτρεπονται απο την στιγμη που δεν εχει καν ζητησει συγνωμη για οτι εχει κανει και καλυτερα θα ηταν να κρατανε οι δικοι μας λιγο τις αποστασεις ιδιαιτερα με αυτο το αρχιδι.

υγ. Οσοι εχουμε παιξει εστω και ερασιτεχνικα μπαλα εχουμε συνυπαρξει με συμπαικτες σε κοντρα/αντιπαθεια/ξυλο/τσακωμους παιζοντας ωστοσο σε αγωνες και προπονησεις "μια χαρα" μαζι κανονικα αλλα ουτε βλεμμα εκτος γηπεδου για εβδομαδες μηνες μπορει και σεζον ακομα.

υγ.2 Μηπως δεν ειχαμε τετοια κρουσματα εντος Ολυμπιακου?

Εικόνα yiage

υγ.3 Σιγουρα αυτα που εγιναν στον ημιτελικο της Τουμπας δεν ειναι μονο επι προσωπικου αλλα και εναντιον του Ολυμπιακου εννοειται αλλα και η διοικηση ομως δεν θελησε να χοντρυνει σε αυτη την χρονικη περιοδο που ακολοθουσε το Μουντιαλ. Δηλαδη για να ερθω στα προαναφερομενα θα μπορουσε να πει καποιος οτι η Εθνικη ειναι το τριτο προσωπο και το ζητημα αφορα τον Ολυμπιακο και το Μπαοκ το οποιο περιμενω να λυθει με την επιστροφη της Εθνικης γιατι δεν θα το αφησει ετσι ο Βαγγελης.

Εικόνα savvas gridlock

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως δεν ειχα την απαιτηση να κραξει ο Σαμαρης τον Κατσουρανη στη συνεντευξη Τυπου. Μπορουσε να μην τον εγκωμιασει. Αλλο δεν σε κραζω κι αλλο ξερογλειφομαι με τα "τον εχω προτυπο". Μπραβο του και για το γκολ που εβαλε και την χθεσινη του εμφανιση, αλλα αυτος ο παικτης πρεπει να πουληθει τωρα το καλοκαιρι.

Εικόνα yiage

Βεβαια σε καταλαβαινω Σαββα. Ναι θα επρεπε να ειναι πιο λιτος οπως εγραψε και ο Αποστολος αλλα οχι και να πουληθει αμεσα για τον λογο του οτι ανταπεδωσε τα καλα λογια λεγοντας οτι (προσεξε το) "ειναι ενα απο τα προτυπα του" για να τα λεμε ολα υπαρχει και μια προσπαθεια "υπεκφυγης" σε αυτο, διαφωνω δεν το θεωρω ξερογλυψιμο αλλα διπλωματικο και λιγο ξεχειλωμενο.

Εικόνα chuck berry

Για οσους "γαυρους" δεν εχουν κατανοησει ακομα το ρολο του κατσουρανη στην εθνικη ομαδα και στους συλλογους που εκανε καριερα καλο θα ειναι να ανατρεξουν σε δημοσιευματα που αφορουν τους τσακωμους του με Τζορβα,Κυργιακο,Γκεκα και πιο προσφατα με τον δικο μας Μανιατη.Ενας απο αυτους υπεγραψε δηλωση μετανοιας και συνεχιζει κανονικα στην εθνικη.Οι αλλοι δυο σιγα σιγα περιθωριοποιηθηκαν,τωρα μενει να δουμε την τυχη που θα εχει και το πιο προσφατο περιστατικο.Και μη μου πει κανενας πως ο Κατσουρανης τελειωνει μετα το μουντιαλ απο την εθνικη και δε θα εχει λογο γιατι αυτο το νταβατζηλικι που εχει κυριαρχησει στην εθνικη δεν ειναι θεμα Κατσουρανη μονο,εχει πολυ βαθυτερες ριζες.Υ.Γ προς διεθνεις παικτες του ολυμπιακου που ηταν στην αποστολη στην τουμπα,ρε ξεφτιλες τι αλλο επρεπε να σας κανουν για να βγαλετε μια ανακοινωση για την αθλια συμπεριφορα που ειχαν διεθνεις υποτιθεται συναδελφοι εναντιον σας?Βαρεθηκα να μετραω ποσες φορες σας επιανε απο το λαιμο ο Τζαβελας ρε νουμερα.Οποιος μου πει οτι ενα μουντιαλ μπαινει παραπανω απο την αξιοπρεπεια,τον καλως εννοουμενο ανδρισμο και την περηφανεια ενος ανθρωπου, ε τοτε να παει να γαμηθει.Κυριοι κανατε τις επιλογες σας αλλα να ξερετε απο δω και περα οτι ενα κομματι σημαντικο των οπαδων της ομαδας που εζησε τα πετρινα χρονια θα σας βλεπει και θα ξερναει

Εικόνα Chief Bromden

Προς άχρωμους Νεόγαυρους τύπου ΙΚΕΑ

Υποθετικά μιλώντας…

Ένα μήνα μετά το Δούρειο πρωτάθλημα των βάζελων το 2003-04 με την προβοκάτσια Κυργιάκου κατά Ζιοβάνι που μας στέρησε την κούπα μέσα στη Λεωφόρο βγαίνει σε ΜΜΕ ένας εκ των Κωστούλα, Βάλλα, Ταραλίδη, Κουλοχέρη (Άντζα κ Ανατολάκη ούτε ως υπόθεση δεν τους αναφέρω) και χαρακτηρίζει τον Κυργιάκο ως πρότυπο του…
Παίχτης επίσης διεθνής που έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό…

Λοιπόν;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ωραία το έθεσες ρε μπαγάσα. Πίσσα και πούπουλα! Άιντε γιατί όσο περνάει η ώρα και συνειδητοποιώ τι πέταξε ο παπάρας ο Σάμαρης, τόσο περισσότερο οργίζομαι. Γαμημένο παραδόπιστο σκουλήκι το μπούλο τώρα!

Εικόνα vagio

Αληθεια, πριν 10 χρονια θα ξαναπερνουσε απο του Ρεντη αυτο το πουστρακι?

Εικόνα chuck berry

Αρκει να δει καποιος τα σχολια των νεογαβρων σε σημερινο αρθρο του Γκαραγκανη στο red planet και θα καταλαβει σε τι καταπτωση οπαδικη εχουμε φθασει.

Εικόνα SPK

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η βαζελοποίηση, η οποία αλλοτριώνει το άτομο, το καταντάει ένα σκουλήκι, ένα ρεμάλι...είναι μία κατάσταση, η οποία φέρνει το άτομο χειρότερα από τα ναρκωτικά, από την πορνεία, από την ηθική πτώση.

https://www.youtube.com/watch?v=xw9_MpNddQk

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΗ

Εικόνα Chief Bromden

Φοβερός ο τύπος και πολύ μπροστά από την εποχή του όπως φαίνεται, είμαστε μεγάλοι επιστήμονες τελικά, πάει και τελείωσε!!! Το είχα ξαναδεί παλιά το βιντεάκι, το έψαχνα τελευταία και δεν το έβρισκα, ΑΝΤΙΒΑΖΕΛΟΣ λοιπόν...

Εικόνα apostolos gaganis

Καποιος μαλιστα απ΄αυτους τους φλωρογαυρους γραφει σε σχολιο του σ΄αυτη την αναρτηση του σαϊτ που αναφερεις οτι, ετσι οπως αυτο εχει γινει, δηλαδη απ΄το πολυ ΄΄καφρο-οπαδηλικι΄΄, ΄΄θυμιζει ενα αλλο κοκκινο σαϊτ΄΄, υπονοωντας προφανως το...RATM. Ε, ρε δουλεια σε ΒΑΘΟΣ που΄χει κανει χρονια τωρα η αντι-Ολυμπιακη προπαγανδα, ειδικα των ψευτοαντικειμενικων ΑΡΔ... Ε, ρε μπαλατσινοειδες καρκινωμα με πολλαπλες μεταστασεις που΄χουν διασπαρεί στο σωμα του ΘΡΥΛΟΥ... Ε, ρε ΄΄πεφωτισμενη΄΄ κριτικη γυναικομαστια που μας δερνει... Ε, ρε ΄΄φλωρομπασκετικη νοθευση΄΄ της ορθοδοξης δηλ. της ΓΝΗΣΙΑ ΓΑΥΡΙΚΗΣ ποδοσφαιρικης νοοτροπιας που΄χει πλημμυρισει τον τοπο...Ε, ρε Βαγγελαρε τί σου σερνουν ολα αυτα τα τυπακια με την...Μογγολοειδη αθλητικη ιδιωτεια... Κι υστερα αναρωτιωμαστε γιατι δεν γεμιζει το Καραϊσκακη και η Θ7 δεν ειναι οπως παλια...Αυτος ειναι ΕΧΘΡΟΣ. Εχθρος εκ των ενδον. Αυτος ειναι ο καινουριος ιός, ενα ειδος...΄΄οπαδικου ΗΙV΄΄, που εχει ηδη μολυνει σοβαρα το κορμι της λεβεντικιας Ολυμπιακοφροσυνης, αυτης που μετετρεψε τον θρυλο σε ΘΡΥΛΟ και που, αν δεν τον αντιμετωπισουμε , ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πλεον, δραστικα, μπορει να το σαπισει σιγα - σιγα και υπουλα αλλα προοδευτικα, καιρια...Ειχα καιρο να επισκεφτω τον συγκεκριμενο ιστοτοπο κι επαθα την πλακα μου διαβαζοντας τις αντιδρασεις τοσων...΄΄υγιως σκεπτομενων΄΄ οπαδων (;) της ομαδας μας σε αναρτηση για τη συνεντευξη του Ανδρεα Σαμαρη, οπου και κρινοταν αρνητικα η...τοσο απροκαλυπτα γλειφο-Κατσουρανικη του σταση, χωρις κατα τη γνωμη μου να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος. Και να υπηρχε, δηλαδη... Δεν ειπαμε να βρισεις τον αλλο, αλλα και πολλη, αχρειαστη, υπερβολικη ΄΄γλωσσα΄΄ ρε παιδακι μου...

Εικόνα chuck berry

Ας υποθεσουμε, οτι το ιντερνετ υπηρχε και πριν 30 χρονια και εβλεπες τη συγκεκριμενη αναρτηση και τα σχολια απο κατω,ειμαι σιγουρος πως το πρωτο πραγμα που θα σκεφτοσουν ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση αυτοι να ειναι γαυροι,ειναι βαζελες που μπηκαν στο σαιτ για να σου σπασουν τα νευρα.Η γαγγραινα εχει ηδη εξαπλωθει σε τετοιο βαθμο που δεν ξερω αν υπαρχει γιατρεια πλεον.

Εικόνα savvas gridlock

Γι'αυτά τα πουσταριά άνοιξε αυτό το site, Απόστολε. Για κάτι τέτοιους έλεγε ο γίγαντας Ηλίας Μπαζίνας ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού από Μάρκος (Βαμβακάρης) έγινε Φοίβος.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτο ακριβως Σαββα. Επαθα , σου λεω, μεγαλη πλακα χθες μπαινοντας σ΄αυτο το site και διαβαζοντας τις αποψεις τους για τον Σαμαρη, την Εθνικη, τον Κατσουρανη κ.λ.π. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Δεν πιστευα στα ματια μου βλεποντας ενα τρομερο μπαραζ - επικριτικων για τον δημοσιογραφο της αναρτησης - σχολίων, ειδικα στις αρχες, κι εψαχνα επι ωρα απορημενος να βρω και καμια αποψη που να τα ΄΄χωνει΄΄ στον Σαμαρακο... Τις βρηκα τελικα, λιγοστες και καπου απ΄τη μεση προς το τελος, με ελαχιστα likes ( μ.ο. 5 ) σε σχεση με τις 50άρες και 100άρες των υπερ-αντικειμενικων και υπερ-εθνικοφρονων...Δεν ηξερα και δεν ξερω τί να΄πω. Εκτος εαν...τελεία.

Αυτα τα τυπακια παντως και υπαρχουν και ειναι, φαινεται, μπολικα... Περισσοτερα απ΄οσο νομιζα...ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Προσωπικα, τα θεωρω προσβεβλημενα απ΄τον ΄΄ ΗΙV ιο της υπερ-καθαρης, της υπερ-ανω, της υπερ-ορθοφρονος οπαδικης σκεψης ΄΄, ενα ειδος μεταλλαγμενων γαυροειδων, σαν τους walkers του σιριαλ Walking dead, κατι σαν ΄΄ Κοντσιτες του πληκτρολογιου ΄΄...Μας βλεπουν με απεχθεια, υποτιμητικα, σαν ιδεοληπτικους καφρους του κερατα, σιγουρα λοβοτομημενους στην αθλητικη σκεψη και μας θεωρουν μολυσμενους με λαϊκισμο και οπισθοδρομικη - απο τις οπαδικες παρωπιδες - νοοτροπια, τους οποιους βεβαια οι ιδιοι, για λογους ΄΄ αυτοπροστασιας ΄΄, επιθυμουν σε...καραντινα. Μεγαλο κακο οι ΑΡΔοΜΜΕδες και οι...παρενεργειες του συνεχους και ευκολου υπερτιτλισμου... Ε, ρε RATM που τους χρειαζεται...Ξερεις, θα τους ενταξω τελικα και δαυτους στο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ...

Εικόνα savvas gridlock

Bλέπεις και Walking Dead ρε τεράστιε;

Εικόνα apostolos gaganis

Να΄ταν κι αλλο... Τωρα, βλεπω τις αθλητικες εφημεριδες. Ασφαλως και θελω η πατριδα μου να προκριθει...Μη λεμε μαλακιες...Αλλα ρε πουστη μου, πώς λεμε ΄΄ το μουστακι ειναι ο φερετζες κ.λπ. ΄΄; Απο το μεγεθος και τον τροπο της προβολης, τα ονοματα των παιχτων που προβαλλονται, τις mega φωτογραφιες του Καρα και τα τοιαυτα για τον σημερινο αγωνα στην ΠΡΑΣΙΝΗ και τις ΑΡΔικειμενικες, βλεπεις καθαρα οτι η Εθνικη εχει γινει, ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, ο...φερετζες του ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Κοφτε τις υποκρισιες και τους στρουθοκαμηλισμους! Ετσι ειναι! Οχι τωρα. Εδω και χρονια! Εχουν οχυρωθει ολοι αυτοι οι αντιχριστοι, και παλι ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, πισω απο τη γαλανολευκη και χτυπανε συνεχως ατιμα και υπουλα τον ΘΡΥΛΟ, σαν ΑΝΤΙΒΑΡΟ στη ντοπια, συντριπτικη του κυριαρχια... Λες και δεν το βλεπουμε απο καιρο, απ΄το 2004, το σκατοπαιχνιδο τους! ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΜΕ...ΦΙΛΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ! ΩΡΕ, Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ... Τελος παντων. Εχουμε καιρο για ξεχεσματα...Σημερα, μακαρι να περασουμε...ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ! Οι κουφαλες ομως, κουφαλες! Με τη σειρα τους, ΟΛΑ...

Υ.Γ. Για να τα λεμε ομως ΟΛΑ - ΟΛΑ, και οι δικες μας πολυ στα ΄΄ ψιλα ΄΄ τον περνανε τον σημερινο αγωνα. ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΑ... Δινουν ΗΛΙΘΙΩΣ μ΄αυτο τον τροπο χερι βοηθειας σ΄αυτη την πουστο-τακτικη των αλλοθρησκων...Μιλαμε για Μουντιαλ και για κομβικο αγωνα της πατριδας μας! Ενταξει ο Νιαγκ και ο Ζινιακ ή δεν ξερω ποιος τελος παντων, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΙΔΙΑ, ρε παιδι μου, ειδικα σημερα...

Εικόνα vagio

Δεν το ειχα ακουσει αυτο. Μεγαλη κουβεντα.

Εικόνα V0R4D0R

Με πρόλαβες, φίλε. Το έβλεπα και δεν το πίστευα. 8 στους 10 ντροπιασμένοι από το άρθρο. Κοντεύω να συμπαθήσω τον Γκαραγκάνη. Αλήθεια, το ποιόν έχει πρότυπο ο Σάμαρης το είπε και στον αρχηγό της ομάδας? Του Ολυμπιακού, όχι της εθνικής.

Εικόνα yiage

Και εγω πηρα μεγαλη Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η απο τον Σαμαρη μεχρι που ειδα την συνεντευξη. Ωστοσο συγγαυροι πρεπει να ειμαστε ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ και να μην βιαζομαστε να τρελενομαστε απο αυτα που "παρουσιαζουν" οι ΑΡΔορουφιανοι. Εκμεταλλευτηκαν και "τραβηξαν" την απαντηση για αλλους σκοπους.

Ανταποδοση φιλοφρονησης εκανε και ηταν ΝΟΡΜΑΛ. Το ΑΡΔακι ρωτησε και τους δυο τι πιστευουν και απαντησε πρωτος ο Κατσουγκρανης ο οποιος εκθειασε το ταλεντο και τις ικανοτητες του Σαμαρη.

Εψαξα να δω το βιντεο με τις δηλωσεις http://www.kontranews.gr/spor/item/9434-dilwseis-katsourani-samari και πιστευω ειναι διπλωματικη και φιλοτιμη απαντηση σε ερωτηση ΑΡΔειου γλυψιμο/ΠΑΣΑ (γλυψιμο για Κατσουγκρανη με τον οποιο προφανως ο ερωτησας ειναι σε αγαστη συνεργασια) και ειναι τετοια η απαντηση του Σαμαρη γιατι η ερωτηση εχει ως εξης: <<-Νεα γενια μπλα μπλα...Πιστευεις οτι μπορεις να αναπληρωσεις τον Κατσουρανη ο οποιος εχει μια τεραστια καριερα στην Εθνικη, πρωταθλητης Ευρωπης μπλα μπλα.. εξωτερικο κλπ κλπ?>>

και απανταει πρωτα ο Κατσουγκρανης ο οποιος μιλαει με πολυ καλα λογια για το ταλεντο και τις ικανοτητες του Σαμαρη και οτι μπορει να κανει μεγαλη καριερα στο εξωτερικο και στην Εθνικη Ελλαδος κλπ κλπ ΟΠΟΤΕ ειναι αυτονοητη και η ανταποδοση καλων λογων και φιλοφρονησεων απο καλοσυνη τουλαχιστον -εγω θα εκανα το ιδιο χρησιμοποιωντας λιγοτερα λογια ομως οχι ξεχειλωμενα οπως ¨ζηλεια με την καλη εννοια¨- και ΔΕΝ ειναι ουτε αξιο ουτε δικαιο για αρνητικο σχολιασμο απο την μερια μας.

Οσον αφορα τα υπολοιπα που εχουμε δει με τις φωτο και αχαχουχα με τις τζαβελλες και λοιπα διπλωματικου τυπου συμπεριφορες ο Σαμαρης να ανοιξει τα ματια του γιατι δεν ειναι και πολυς καιρος που ο ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΣΤΟΛΤΙΔΑΡΟΣ επαιζε στον Ολυμπιακο και ιδιοις ομμασι μπορουσε να διαπιστωσει οτι το καλυτερο ΙΝΔΑΛΜΑ που μπορει να ΖΗΛΕΥΕΙ με οτι εννοια γουσταρει και σε οτι γουσταρει ειναι αυτος, ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ.

Προσωπικα περιμενα επειδη ο Σαμαρης εχει την ευγλωτια καλυτερη απαντηση του αλλα ισως ειναι σχετικα νωρις να εχει αποκτησει και τον "αερα" των media. Ευχομαι βεβαια να μην αποκτησει ποτε τον "αερα" του Κατσουγκρανη με τα ΑΡΔοειδη.

Εικόνα Raul 7

Γεια σας παιδες. Υπαρχουν αναρτησεις στο site σχετικα με τον μαρινακη και τα στημενα?

Εικόνα Raul 7

Λαθος διατυπωση:για τις κατηγοριες στον μαρινακη για τα στημενα

Εικόνα savvas gridlock

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131012/katathesi-parodia-pat...

Πλάκα πλάκα, δίκιο έχεις. Πρέπει να γράψουμε κι άλλα γι'αυτό το θέμα τώρα το καλοκαίρι. Αν θες και για το ''ντέρμπυ της ντροπής'', εδώ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140219/ntermpy-tis-ntropis-k...

Εικόνα Raul 7

Σε ευχαριστώ φίλε Σαββα..όσο για το ντέρμπι Θρύλος-ποα 2-1 εάν προσέξεις στα βίντεο, οι φίλαθλοι μας μπήκαν μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την νίκη της ομάδας μας κ όχι να χτυπήσουν κόσμο, όπως πολλοί ισχυρίζονται..χαρακτηριστική είναι η κλωτσιά που δίνει ο σισε σε φίλαθλο χωρίς καν να τον ακουμπήσει.καλα του είπε ο βαγγελαρος ότι θα εσένα θα σε γ@μησω.

Εικόνα Chief Bromden

Ατυχέστατη δήλωση, να πεις πως είναι και κανένας πιτσιρικάς, και κράζαμε τον Κατίδη ως ανιστόρητο, πάλι καλά που δεν ανέφερε και τον Φύσσα …
Γλύψε και άλλο Ανδρέα την κλίκα της Εθνικής να σε καλέσουν και του χρόνου, αλλά στον Θρύλο και στον κόσμο του το γλείψιμο δεν πιάνει και χωρίς Θρύλο ούτε από έξω από την εθνική δεν περνάς…
Ας ρωτήσει τον Κονγκολέζο τον Εντιγκά (που ο Ανδρέας βλέπει την πλάτη του) να του πει τι σημαίνει η φανέλα που έχει την τιμή να φοράει, σίγουρα ο Αφρικανός έχει μεγαλύτερη επίγνωση από τον ίδιο…
Και που είσαι Σάμαρη… με τρείς μήνες καλής μπάλας δεν ακούμπησε κανείς στον ΘΡΥΛΟ.

Εικόνα el trick

Εγκρίνω και επαυξάνω.
Όποιος είναι ΓΛΥΦΤΗΣ (όχι μόνο σε λουλούδες αλλά ακόμη και σε συμπαίκτη του στο ΘΡΥΛΟ) δεν αξίζει τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ

Εικόνα vagio

λοιπον, αυτο το παιδι οσο το γουσταρα στην αρχη, τοσο μου καθεται στ'αρχιδια ολο και περισσοτερο. Φρατζα, γελακια με τον τζαβελα μετα τα γεγονοτα της τουμπας και τωρα αυτο.
Δυστυχως η ιδιοσυγκρασια καθε ομαδας αντικατοπτριζει την ιδιοσυγκρασια του κοσμου της και τρεφεται απο αυτην. Ο σαμαρης ειναι η απεικονιση της. Κοινως οπως λεει κι ο φιλος Γοδας, 'Πώς γινήκαμεν έτσι γαμώ την κενωνία μου;'
Αλλες εποχες κατι τετοια φλωρακια ουτε που θα απασχολουσαν την ομαδα ανεξαρτητα απο το οποιοδηποτε ταλεντο τους. Βαζελακι σκετο, και καθε συγκριση με Στολτιδαρο ειναι ιεροσυλια. Μην πιασουμε τωρα Κουσουλακη και αλλους της εποχης του, ασε..

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ( ΙΙΙ ): ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΄΄ ΓΑΥΡΟΣ ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ ΒΑΖΕΛΟΣ ΄΄ - ΗΜΕΤΕΡΑ ΕΚΔΟΧΗ.

Κλεινουμε σημερα το αφιερωμα στα δυο προσωνυμια του τιτλου, με ΄΄ εν τω βαθει ΄΄ αναδιφηση της σχετικης...βιβλιογραφιας, ευελπιστωντας στην ευμενη κριση του αναγνωστικου κοινου...Να σημειωθει οτι κατα τοπους το κειμενο θα ειναι ...αυστηρως επιστημονικο, διοτι το επιβαλλουν οι συνθηκες, με ορισμενες βεβαιως πινελιες...αργκο.

1. ΓΑΥΡΟΣ

Συμφωνα με την...κλασικη θεωρηση, προερχεται απο Βαζελους ειτε του Πειραια δηλ. Εθνικακια ειτε τους αλλους, τους γνωστους...αντιχριστους. Αναφερεται οτι σ΄εναν αγωνα ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το 1965 στη Λεωφορο, οι Βαζελοι ειχαν κλεψει μερικες ψαροκασελες με τα εν λογω ψαρια απο την ψαραγορα του λιμανιου και τις ειχαν τοποθετησει στον παγκο μας για να μας πικαρουν, ως δειγμα της δικης μας...μπασκλασαριας σε αντιθεση με τη δικη τους ΄΄ ανωτεροτητα ΄΄...Εγω παντως, δεν θυμαμαι κατι τετοιο. Σαββα, τί λες;

Το θεμα ειναι οτι το προσωνυμιο ΓΑΥΡΟΣ εχει να κανει κατα πασαν πιθανοτητα, οντως, με το γνωστο, ευτελες ψαρακι, που πλεει σε κοπαδια, ενιοτε εκατομμυριων ( οπως εμεις, δηλαδη... ). Παλια εξαλλου στο Καραϊσκακη πουλουσαν τους γαυρους τηγανιτους σαν φαστ - φουντ στο γηπεδο, τυλιγμενους σε εφημεριδες, ενω το ιδιο γηπεδο ειναι γνωστο πως χαρακτηριζεται απο τους αλλοθρησκους και σαν το ΄΄ μεγαλυτερο τηγανι΄΄... Συμφωνα τωρα με τη θεωρηση των ιδιων των οπαδων του ΘΡΥΛΟΥ, επειδη το επιθετο ΓΑΥΡΟΣ σημαινει αρχαιοθεν υπερηφανος, ανδρειος, εστηκως καυλος ( καυλωμενος ) κ.τ.τ., αποτελει ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ και οχι ιδιοτητα ταξικης...τσοκαριας, οπως θελουν οι ΄΄ εχθροι ΄΄ μας. Η εκδοχη οτι η λεξη προερχεται απο τον πιτσιρικα, αγνο αλητακο και ανταρτη Gavroche των ΄΄ Αθλιων ΄΄ του Β. Ουγκω, που μεταφραστηκε στα ελληνικα ως ΄΄ γαβριας ΄΄ απο τον Ισιδωριδη Σκυλιτση το 1862, δεν μου φαινεται να ευσταθει. Τους καθε λογης Βαζελους, δεν τους ΄΄ κοβω ΄΄ να ειχαν και τοσες...πνευματικες ανησυχιες. Οπως κι αν εχει παντως, και παλι, αν πραγματι αυτη ειναι η σωστη εκδοχη, το προσωνυμιο εξακολουθει να παραμενει ΤΙΜΗΤΙΚΟ για΄μας.

Ολοκληρωνω, ξαναγυριζοντας στο ψαρι. Ο ΓΑΥΡΟΣ ειναι δημοφιλης, ετρεφε και τρεφει κοσμο και κοσμακη, απανταχου. Ειναι νοστιμος, φτηνος, μπολικος και κυριως θρεπτικος, πλουσιος σε ω-3 λιπαρα οξεα με τις γνωστες ευεργετικες τους ιδιοτητες: Μειωση των εμφραγματων, καθυστερηση της ανοιας, αντικαταθλιπτικη, αντικαρκινικη δραση κ. α. ΑΡΑ και απο το ΄΄ ευτελες ΄΄ αυτο ψαρακι να προερχεται το προσωνυμιο μας, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ.

2. ΒΑΖΕΛΟΣ.

Κατα μια θεωρηση, το προσωνυμιο τουτο προερχεται απο το αλειμμα με βαζελινη του παγκου του ΠΑΟ σ΄εναν αγωνα στην εδρα μας, επισης το 1965. Ουτε κι αυτο το θυμαμαι. Αλλοι διατεινονται οτι εμεις οι ΓΑΥΡΟΙ αποκαλουσαμε ετσι απο παλια τους πρασινους επειδη ηταν πλουσιοι και βαζανε στα μαλια τους ενα ακριβο ζελε, ΄΄ βαζελινη ΄΄ την λεγαμε΄μεις, το οποιο και αδυνατουσαμε ν΄αγορασουμε, ως...φτωχολογιά. Ενδεχομενως να συνδυαζονται τα δυο προηγουμενα, με την εννοια οτι το δευτερο, προκαλεσε το πρωτο αναφερομενο.

3. ΗΜΕΤΕΡΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΄΄ ΒΑΖΕΛΟΣ ΄΄.

Εδω, το υφος του κειμενου καθισταται πλεον...λόγιον και επιστημονικον:

Ειναι γνωστον οτι η δακτυλικη εξετασις δια του ορθού, του τελικου δηλ. τμηματος του παχεος εντερου εις τον ανθρωπον, διενεργειται με την προσθηκην αφθονης ποσοτητος ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ εις τον προτεταμενον δεικτην της ακρας χειρος του εξεταστου, ταυτης βεβαιως ούσης εντος εφ΄απαξ χρησεως χειροκτίου. Το ως ανω, προς διευκολυνσιν της εισαγωγης του δεικτου μεσω του πρωκτικου δακτυλιου του...εξεταζομένου και ανευ προκλησεως αλγους ή δυσφοριας εις αυτον. Με τον ιδιον τροπον, δέον να διενεργουνται και ολαι αι αλλαι...διορθικαι επεμβασεις - παρεμβασεις, ιατρικαι ή αλλης...φυσεως ( γκουχ...γκουχ ).

Απο την αλλην πλευραν, ειναι επισης ευρεως παραδεκτον οτι ο ΠΑΟ αποτελει ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ομαδα, ενιοτε εις βαθμον ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΝ, ιδιως εις το ποδοσφαιρον. Δεν εξεταζω εις το παρον πονημα τους αλλους, γνωστους... συμπαραγοντας της τυχης. Παντως, ΤΥΧΗ εχει, το αναθεματισμενο αυτο κωλοχαν...εεε... με συγχωρειται, σωματειον και το εν λογω ειναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΝ. Πώς αποκαλουμεν ομως τους τυχερους και την τυχην των; Μααα...ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΥΣ και ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ! Τους λεμε βεβαιως και...πουστηδες, π.χ. ΄΄ κοιτα λεφτα με ουρα που κερδισε ο πουστης ή και ο πουσταρος...΄΄, αλλα ημεις δεν είθισται ασχημονείν...( ξανα γκουχ, γκουχ). Διατεινομαι λοιπον οτι ο λογος της ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ειναι ακριβως αυτη η επανειλημμενη, απο πολλων ετων και με την βοηθειαν αφθόνου ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ ( καθ΄οτι ειμεθα ευγενεις και ανθρωπισται ) ΄΄ κωλοδακτύλισις ΄΄ των, που εχει ως αποτελεσμα την μονιμον και εξακολουθητικην ΔΙΕΥΡΥΝΣΙΝ του πρωκτικου των δακτυλιου, τουτεστιν ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΝ ΤΟΥΣ ( συνωνυμον του κωλοφαρδος, ο ΕΥΡΥ-ΠΡΩΚΤΟΣ ). Και πώς αλλιως να αποδειξωμεν τους ανωτερω ισχυρισμους μας, ει μη δια της παραθεσεως ενίων αριθμων; Πρωταθληματα 41 εμεις, 20 οι Βαζελοι, Κυπελλα 26 εμεις, 18 οι Βαζελοι, Νταμπλ 16 εμεις, 8 οι Βαζελοι, Νικες σε πρωταθληματα και Κυπελλα απο το 1927, 76 εμεις, 47 οι Βαζελοι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΒΑΖΕΛΟΙ λεγονται επειδη ειναι τυχεροι, ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ, λογω ακριβως των συνεχων και με τη χρηση αφθονης ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ δι-ορθικών...παρεμβασεων του ΘΡΥΛΟΥ πανω τους, που εχουν ως επακολουθο την προοδευτικη αυξηση της διαμετρου του πρωκτικου των δακτυλιου, τουτεστιν την ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ τους. Κλαυσιγελως δηλαδη η ιστορια, αφου απο την μια τους ΄΄ ανοιγουμε ΄΄ συνεχεια κι απο την αλλη μεγαλωνουμε την τυχη τους... Οποία παρενεργεια... Τί να πεις ομως; Το΄χουμε ξανα΄πει: Nothing is perfect...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πώς γινήκαμεν έτσι γαμώ την κενωνία μου;

Εικόνα clark gheibol

Είναι να αναρωτχέται κανείς τι σκατά βρίσκει στο Γκατσουράνη. Τι έχει να ζηλέψει, τη δύναμή του, τη νταχύτητά του, την μπαλαδοσύνη του, το αρχηγηλίκι του, την τακτική του ικανότητα; Τίποτα λέω εγώ, μόνο τις δημόσιες σχέσεις του Κατσουράνη θα μπορούσε να ζηλέψει.
Αν έχεις πρότυπο το Γκατσουράνη το πολύ να γίνεις παλαίμαχος από τα 26 σου...

Εικόνα Spiros Legend

Τι να του εξηγησει ο Μαρινακης?Ακομα δεν εχει καταλαβει που βρισκεται,ποιοι ειναι οι εχθροι μας και ποια τα προτυπα των νεων παιχτων του Ολυμπιακου?Ως ποδοσφαιριστης που ειναι,στην θεση του αμυντικου χαφ,δηλαδη στο 6αρι ή στο 6-8αρι,δεν γνωριζει οτι εκτος απο Κουσουλακη και Στολτιδη,εχουν φορεσει την φανελλα του Ολυμπιακου παιχτες παγκοσμιου κλασσης οπως Καρεμπε,Ζε Ελιας και Γιαγια Τουρε για να εχει για προτυπα?Το ατομο ειναι πανηλιθιο και αυτο το διαπιστωσαμε και απο τα ηλιθια μαρκαρισματα του,που ηταν επιπεδου αλανας και ραγκμπυ,που αν δεν ηταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ να αποκρουει τα πεναλτυ που εκανε πιθανον να ειχαμε αποκλειστει απο τους ομιλους του Τσαμπιονς Ληγκ...Αλλο απειρια,αλλο βλακεια,το να πεταει κατω σαν τσουβαλι αντιπαλο μεσα στην περιοχη σε αγωνα τσαμπιονς Ληγκ,επειδη ειναι ανικανος να τον μαρκαρει και να του παρει την κεφαλια,δειχνει τι μυαλο κουβαλαει,γιατι εκτος του πεναλτυ κινδυνευει και με αποβολη ο ιδιος,δηλαδη καταστροφη για την ομαδα...Δηλαδη μετα απο αυτα που εζησε στην Τουμπα και τις αλητειες του Κατσουρανη τον εχει και για προτυπο...Μαλιστα!ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Εικόνα apostolos gaganis

Η οργη των ΓΑΥΡΩΝ ειναι και καθολικη και εντονη και δικαιολογημενη. Τελευταια, εχουμε πραγματι κρουσματα φλωριας, πουστιας και των συναφων, τοσο σε ποδοσφαιρο οσο και σε μπασκετ... Τα αισχη της Τουμπας και οχι μονο, αλλα κι αυτη η συνεχως επιτεινομενη κι΄επεκτεινομενη αντι-Ολυμπιακη υστερια, μας εχει ευαισθητοποιησει κι ερεθισει πολυ...Το φαινομενο ειναι βεβαια παλιο και τα παραδειγματα τα΄χουμε λιγο - πολυ ζησει.. Απλα, γνωριζει κατα καιρους εξαρσεις και υφεσεις. Ανεκαθεν, ολοι εμεις οι γνησιοι ΓΑΥΡΟΙ παρατηρουσαμε περιστατικα διαστασης μεταξυ της αγαπης, της στηριξης και της λατρειας ακομη της δικης μας, προς ορισμενους παιχτες μας απο τη μια και της φλωρο-πουστο-παραδοπιστης συμπεριφορας τους απεναντι στην ομαδα, δηλ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ΄ΜΑΣ, απο την αλλη. Δυστυχως, αυτο υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει παντα: ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΑΜΕ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ( ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ) ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ. Να ξερουν ομως ( και ολοι οι προηγουμενοι το΄μαθαν καλα ), ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΘΑ΄ΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΣΒΗΣΕΙ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, Μ΄ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ...

Ειμαστε χορτατοι απο τιτλους, νικες και δοξα, ρεεε! Οποιος κουνιεται, δρομο... Και παιχταρα να ειναι! ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΟΥΣ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ...

Εικόνα Spiros Legend

Απόστολε να σε κουρδίσω κι άλλο,αντέχεις;Έχεις παρατηρήσει τις τσάντεςκαι τα τσαντάκια ΛΟΥΙ ΒΙΤΤΟΝ,που έχουν οι διάδοχοι του Μουράτη και του Σιδέρη,κατεβαίνοντας απο το πούλμαν της ΟΜΑΔΑΣ πριν απο αγώνες Τσου-Λου,που βλέπουμε στα pre-game?ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ,ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΕΣ,ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΛΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ?ΡΕ ΤΣΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΒΙΖΙΤΟΥ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ,ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ?Τι έχουν μέσα,σερβιετάκια και αντισυλληπτικά,εκτός απο κρέμα ημέρας,νύχτας,προσώπου και δεν ξέρω τι άλλο;Η ομάδα δεν μπορεί να δώσει υλικο με το σήμα της ομάδας,Στρατιώτες είναι,έτοιμοι για μάχη,όχι γκόμενες που πάνε για καφέ στο Κολωνάκι...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ;ΝΑΙ,ΡΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,ΤΗΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

Εικόνα apostolos gaganis

Μιλαμε Σπυρο για καποιο ειδος ΄΄ οπαδικου ΗΙV ΄΄ που΄χει ηδη μπει μεσα σε πολλα κυτταρα (= βλεπε οπαδους ) του σωματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πολλαπλασιαζεται επικινδυνα... Αιτιολογικοι και υποβοηθητικοι παραγοντες γι΄αυτη την παθολογικη κατασταση που θα μπορουσαμε να ονομασουμε ΄΄ Συνδρομο του υπερ-κορεσμενου ή υπερ-ορθοφρονος οπαδου΄΄, κυριως οι γνωστοι ΑΡΔοΜΜΕδες σε συνδυασμο με τους ΠΟΛΛΟΥΣ και ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, που...μαλακύνουν τα ευαλωτα προς τουτο ατομα, με το μεταλλαγμενο, ευπαθες - και οχι το ΓΝΗΣΙΑ γαυρικο, ανθεκτικο DNA - μετατρεποντας τα σε ΄΄ ανωτερης κριτικης ικανοτητας΄΄ ψευτογαυρους, σε ΄΄ υπερανω ΄΄ οπαδους (;) της ομαδας μας, σε υβριδια με δυνητικη ονομασια...΄΄ μπασκετοποδοσφαιρικα ΄΄. Τα λεω πιο πανω για καποιο σαϊτ και δεν θελω να επεκταθω, Σπυρο, αλλο. Κατι παιζει ομως απο καιρο στο μυαλο μου...Δεν προχωρω και σταματαω...

Υ.Γ. Οσον αφορα τωρα τους παιχτες, εχεις δικιο. Αυτη η φλωροποιηση στο εδαφος του οικονομικου ευδαιμονισμου τους, δεν ειναι τιποτ΄αλλο παρα μια εφαρμογη της αρχης των συγκοινωνουντων δοχειων (φλωρογαυροι - παιχτες ). Το γενικοτερο αλλωστε κλιμα της εποχης, ευνοει τετοια φαινομενα νεοπλουτο-σουσουδισμου...

Εικόνα Spiros Legend

Αυτό με τα συγκοινωνούντα δοχεία είναι που με τρελλαίνει...Γι αυτο έχω γίνει γραφικός να λέω συνέχεια ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα απο την Διοίκηση σε όλα τα μέτωπα.Καλή και άγια η άριστη οικονομική διαχείριση και τα πρωταθλήματα,πρέπει όμως να ξανακαταλάβουν και να μάθουν όλοι,μέσα και έξω απο την ομάδα,τι εστί Ο.Σ.Φ.Π.,τι εκπροσωπεί,ποιοι είναι οι εχθροί μας,ειδικά στα Μ.Μ.Ε., και τόσα άλλα που τα λέμε ξανά και ξανά.ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΔ-ΜΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ-ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ,να μην τα ξαναλέω,τα αποτελέσματα τα βλέπουμε...Είναι και η γενικότερη ΚΟΝΤΣΙΤΟΠΟΙΗΣΗ της κοινωνίας,που περιγράφει και ο Σάββας,από που να πρωτοξεκινήσει θεραπεία ο ΑΣΘΕΝΗΣ...?

Εικόνα apostolos gaganis

Θα΄ λεγα τα εξης: Σωστη επιλογη παιχτων, αριστοποιηση του τεχνικου επιτελειου και ολων των αλλων επικουρικων και συμπληρωματικων τιμς, ισχυροποιηση των ντοπιων και διεθνων δημοσιων σχεσεων, περαιτερω εκλογικευση της τιμης των εισητηριων απολυτα προσαρμοσμενη στις σημερινες δυσκολες συνθηκες, βελτιστοποιηση του επικοινωνιακου μηχανισμου της ομαδας. Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας τωρα: Να υλοποιουνταν ολα αυτα στον μεγαλυτερο δυνατο βαθμο και ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ... ΕΝΑ ΤV RATM. Ωραια δεν θα΄ταν; Ξερω, ξερω, τα παιδια εδω δεν εχουν καμια προθεση τετοια, να υποκαταστησουν δηλ. το επισημο επικοινωνιακο τμημα του Ολυμπιακου κ.λ.π. κ.λ.π. Μα δεν ειπα να καταργηθει το τελευταιο. Να υπαρχει και να κανει τη δουλεια που κανει με τις ευλογιες μας κι ακομα καλυτερα. Απλα, ονειρευτηκα ενα ειδος TV RATM.... ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ... Τα ονειρα εξαλλου ειναι τσαμπα. Ασε που παιζουν και ρολο ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ της ψυχης...

Εικόνα Spiros Legend

Συμφωνώ σε όλα,η λεξη-κλειδί ειναι η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ,θυμάσαι τι πόλεμο είχε δεχτεί ο Σωκράτης...Το RATM δεν έχει τέτοια δυνατότητα,μόνο ιντερνετική φαντάζομαι,οπότε μένει απέξω αρκετός Ολυμπιακός πληθυσμός,αλλά απο το τίποτα...Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να παλέψει για άδεια καναλιού TV Πανελλ.εμβέλειας και πάλι θα πρέπει να συγκρουστεί με θεούς και δαίμονες συμφερόντων,αν χρειαστεί εμείς θα μπούμε μπροστά...ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟ RATM TEAM ΔΑΓΚΩΤΟ!

Εικόνα savvas gridlock

Αυτή είναι η γενικότερη μόδα της εποχής, Σπύρο. Εδώ πας για μπάνιο και όλοι οι ''άντρες'' νέας κοπής είναι αποτριχωμένοι, λαδωμένοι, με τατού και μούσια. Κοντσίτες δηλαδή. Ε, κομμένο το μπάνιο. Ας πηγαίνουν οι αποτριχωμένοι.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Λοιπον λιλικες ξυριστειτε αφηστε φραντζουλες γεμιστε ταττου και βουρ για το πουστρονησι μπασταρδα...Στον ολυμπιακο δεν εχετε θεση κυριες...ο Ολυμπιακος εκτος απο χαρτζιλικι (και μαλιστα χοντρο) δε θα γινει και αιτια για να βγαλετε και γκομενα...

Εικόνα savvas gridlock

Σαμαρης απελαση με διαταγη του Υπουργειου Εσωτερικων. Α-ΠΕ-ΛΑ-ΣΗ.