Βούτση ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ?



Βούτση όταν πηγαίνετε στη Βουλή εσύ και οι υπόλοιποι “ροζ αριστεροί” να είστε διαβασμένοι. Σας καλάρεσε το παράδειγμα του Χρυσοχοίδη και πάτε όλοι ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ στη ναό της Δημοκρατίας.

Ποιος αθλητισμός και ποιο «ποδόσφαιρο» του Πειραιά υπέστη ζημιά ρε κακομοίρη? Στο ΕΡΕΙΠΙΟ Καραΐσκάκη όχι μόνο δε πατούσε ΨΥΧΗ για να αθληθεί αλλά και όποιος περνούσε απέξω κινδύνευε! Υπήρχε ομάδα του Πειραιά που το χρησιμοποιούσε και το έχασε? Η σε πήρε κι εσένα ο πόνος για το Εθνικάκι του τοπικού Α' Πειραιά? Ποιοι αθλητές ποιών αθλημάτων χρησιμοποιούσαν το υπό κατάρρευση στάδιο?

Ευτυχώς που ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ το ΓΗΠΕΔΟ, και βρήκε και μια έδρα της προκοπής και η αγαπημένη σας εθνική. Σ' αυτό το γήπεδο, το Γήπεδο του ΘΡΥΛΟΥ (που ανήκει στη ΓΓΑ), γράφτηκαν οι πιο λαμπρές σελίδες του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα γήπεδο που το χαζεύουν οι ομάδες και οι φίλαθλοι που το επισκέπτονται.

Αν θέλετε να δικαιολογήσετε την ψήφο σας στο ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ, βάλτε παντελόνια, ψηφίστε και αφήστε τους συμψηφισμούς με το Καραΐσκάκη.

Με τη Δούρου και το Βασιλόπουλο τι θα κάνετε? Θα τους “νουθετήσετε” να ρίξουν τα 20 εκατομμύρια στον ΑΠΕΝΤΑΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ? Φωνάξτε τον και στη Βουλή (όπως το άλλο, το παναθηναικό λαμόγιο, το Βγενόπουλο που η ελληνική δικαιοσύνη δε του κάνει την τιμή να ασχοληθεί μαζί του, ούτε φυσικά ο HYPERKORIOS) να κλαψουρίσει και μετά ψηφίστε με ήσυχη την ημιτασιόν αριστερή συνείδησή σας....

Αν ενδιαφέρεσαι να μελετήσεις πάντως εσύ ή κάποιος μελετηρός από το κόμμα σου εδώ θα βρείτε πολλά στοιχεία για το τι ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΕ το ξεφτιλισμένο κράτος σας στο ΘΡΥΛΟ...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140621/fakelos-olympiakon-ergon-pos-o-sokratis-o-gamias-ebgale-kotetsi-tis-koylas-ki-ebale-

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos

 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

ΒΟΥΤΣΗΣ=ΤΡΑΓΙΚΟΣ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Έτσι ορθά, κοφτά, αμεσα και χωρίς περιστροφές με γνήσιος ύφος και γλώσσα. Με λίγα λόγια ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ..

Εικόνα apostolos gaganis

Για τον ΔΙΑ απο΄μενα:

΄΄Οτι συ ΕΠΑΤΑΞΑΣ πάντας τους εχθραίνοντάς μοι ματαίως, οδόντας αμαρτωλών ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΣ΄΄. Απο τον γ΄ Ψαλμο του Δαβιδ ( Εξαψαλμος ).

Εικόνα ΔΙΑΣ

αποστολε "στωμεν καλως, στωμεν ανευ φόβου βαζελολάγνων και λοιπων αντιολυμπιακων δυναμεων"