Όταν οι Λαγοί και τα καρότα γίνονται τιμητές…



Τα βαζελολάγνα ΑΡΔακια, αντιλήφθηκαν από πολύ νωρίς φέτος ότι το πρωτάθλημα χάνεται για τα τσουρούκια που βάφτισαν «θαύμα του Αναστασίου» και άρχισαν να βγάζουν από μέσα τους την έμφυτη μπόχα.

Χθες χτύπησε το «καλό παιδί» του βαζελολάγνου συρφετού ο Διονυσσάκης…..

Είναι πραγματικά ένα κείμενο ΣΙΧΑΜΑ , διανθισμένο με το γνωστό, υποκριτικό, κλαψομούνικο, βαζέλικο ενδιαφέρον για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν τέτοια τυπάκια  κλαψουρίζουν σαν διακορευμένες νεανίδες  για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην πραγματικότητα εννοούν «Αχ και η ξεφτιλισμένη ΔΕΚΟ που υποστηρίζω να είχε τους μισούς τίτλους του επιβήτορά μας». Αυτή είναι η metaσκέψη τους, που λένε και οι μορφωμένοι….

«Μην ασχολείσαι, δεν υπάρχει λόγος», ήταν η ατάκα συναδέλφου μετά την οργη – στενοχώρια για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Μα πώς να μην ασχολούμαι», αναρωτήθηκα. «Αυτή δεν είναι η δουλειά μου; Απ’ αυτό δεν τρώω ψωμί», του είπα, για να στρέψει αλλού το βλέμμα του, να κάνει μια γκριμάτσα απόγνωσης και να αποχωρήσει…

Καλύτερα να τον άκουγες τον συνάδελφό σου και να μην ασχολιόσουν.  Ασχολείσαι, γιατί η δουλειά σου είναι να υπερασπίζεσαι με ψευτιές τη ΔΕΚΟ με το τριφύλλι.

Η λογική του «μην ασχολείσαι» με τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου επικρατούσε για πολλά χρόνια στα δημοσιογραφικά γραφεία. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων, οι περισσότεροι έβλεπαν από μακριά τις εξελίξεις, είτε γιατί είχαν κουραστεί από «τα ίδια και τα ίδια», είτε γιατί μέσα τους υπήρχε ο φόβος του να «ανακατευτούν με τα σκατά».

Ε όχι και δε ασχολείστε όλοι οι βαζελολάγνοι ΑΡΔ επί δεκαοκτώ χρόνια με τα «κακώς κείμενα». Τσουρέκια μας τα έχετε κάνει με τις «παράγκες» και το «κόκκινο παρασκήνιο». Δεν ασχοληθήκατε μόνο το 2004 και το 2010. Τότε τα κακώς κείμενα εξαφανίστηκαν! Καλά κάνεις βέβαια και αναφέρεσαι στα σκατά. Τα μποστάνια του Αλαφούζου θα χρειαστούν κοπριά και στο σινάφι σας υπάρχει μπόλικη. Και δηλαδή εσύ τώρα αποφάσισες να ασχοληθείς με τα «κακώς κείμενα», κάτι που δεν έκαναν οι «κακοί» συνάδελφοί σου στο παρελθόν? ΕΥΓΕ νέε μου!

Βρισκόμενοι σε μια χρονική συγκυρία, όπου, αν και αρχές του πρωταθλήματος, οι εξελίξεις για το ποδόσφαιρο της χώρας μας αναμένονται καταιγιστικές, δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε τα όσα τραγελαφικά παρατηρήσαμε χθες. Να τα πάρουμε με τη σειρά…

Στα τραγελαφικά εννοείς τη μούφα πέναλτι που πήρε ο παναθηναικούλης για να ισοφαρίσει τον μπλαζέ Λεβαδειακό να υποθέσω….Αλήθεια γιατί μέχρι σήμερα Πέμπτη δεν έχει γίνει η εκκαθάριση τως εισητηρίων του αγώνα? Στο επίσημο site της superleague ακόμα να μάθουμε πόσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι με τη Λειβαδιά....

Η ΕΠΟ και τα ψέμματα
Μετά τις καταγγελίες Αλαφούζου και την επίθεση του στην ΕΠΟ (σ.σ. κάλεσε τον Σαρρή να παραιτηθεί, μίλησε για «σύστημα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για ομάδες που δεν πληρούν τις φορολογικές «προδιαγραφές»), η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πέρασε στην αντεπίθεση, με μια ανακοίνωση γεμάτη ψέματα και ανακρίβειες! Δεν θέλω να πάρω το μέρος του Παναθηναϊκού σ’ αυτόν τον «πόλεμο», αλλά πώς να το κάνουμε. Τα όσα «λέει» η ΕΠΟ δεν έχουν βάση. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Πρώτα απ’ όλα, κάνει λόγο για μια… «Επιτροπή Δικαστών», η οποία έδωσε άδεια στο «τριφύλλι». Επιτροπή, η οποία δεν υπάρχει! Άδεια στον Παναθηναϊκό πέρυσι έδωσε η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, έπειτα από αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης της ομοσπονδίας.
Στη συνέχεια, η ΕΠΟ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα χάρη σε αυτή την απόφαση. Ανακρίβεια κι αυτή, γιατί όπως είναι γνωστό οι ομάδες παίζουν στο πρωτάθλημα, ακόμη και αν δεν έχουν άδεια από την ΕΠΟ. Η τιμωρία για τις ομάδες που δεν έχουν άδεια, είναι η μερική απαγόρευση μεταγραφών και τίποτε περισσότερο…

Καλά ρε γίγαντα η ΕΠΟ είναι ψεύτρα. Αλλά πως εξηγείς ότι η ΟΥΕΦΑ πέταξε τον «πλήρη» φάκελο του κολοσωματείου στο καλάθι των σκουπιδιών και τον  άφησε εκτός ευρωπαικών διοργανώσεων την περασμένη περίοδο? Να πιστέψουμε εσένα τον «έγκριτο» ή την ΟΥΕΦΑ.  Τι να εξηγήσεις τώρα κι εσύ… η δουλειά σου είναι να βρωμίζεις μυαλά και ψυχές..

Άλλο ένα ψέμα είναι τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ για θετική ψήφο του Παναθηναϊκού για τον Χιού Ντάλας. Μάλλον δεν ξέρουν στην ομοσπονδία ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν δικό τους εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ…

Καλά διάβασε αυτό και τα ξαναλέμε…

Φυσικά, ενώ η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία φροντίζει να απαντήσει στις καταγγελίες Αλαφούζου -αλλά δεν μπορεί να κάνει ούτε καν αυτό σωστά-δεν αναφέρει το παραμικρό από τις κατηγορίες για την «πλάτη» της, που έχουν ταλαιπωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Σαρρής δεν κάνει τον κόπο να μας εξηγήσει αν όντως και γιατί ο κ. Ντάλας παρακολουθεί τα ματς μέσω… Nova από το σπίτι του. Δεν αναφέρεται στα όσα «σκάνδαλα», υπό διερεύνηση, ταλανίζουν το πιο λαοφιλές σπορ στη χώρα μας. Δεν παίρνει θέση ΠΟΤΕ για τα κακώς κείμενα, κι ας έχει τη θέση του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Μήπως, τελικά, αυτή η θέση είναι για να στρογγυλοκάθονται αυτοί που απλώς βρίσκονται μπροστά από την κουρτίνα…; Απάντηση δεν ζητώ…

Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τον Κο Κορέα? Γιατί βιάζεσαι?  Μήπως ζήλεψες τη δόξα του δικαστή σαγόνια και θέλεις κι εσύ να δικάσεις? Ε! μεγάλε ας διάβαζες λίγο παραπάνω να μπεις νομική . Λάθος επαγγελματικός προσανατολισμός.

Ο «μετανιωμένος» Κούγιας…
Χθες, είχαμε και μια κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Αναφέρομαι στην απόφαση του Αλέξη Κούγια να δώσει τον Πλέγα στον Ολυμπιακό και να επιτεθεί στον Παναθηναϊκό. Κατά πολλούς, το χθεσινό ήταν μια «κωλοτούμπα» από τον γνωστό δικηγόρο. Εγώ θα πω ότι ο Κούγιας κι ο κάθε Κούγιας έχει δικαίωμα να διαπραγματεύται για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του με όποια ομάδα θέλει και να τον πουλάει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Απλά πράγματα. Αυτό που προκαλεί, όμως, εντύπωση είναι η ατάκα του προέδρου της Παναχαϊκής «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Μαρινάκη».
Πως είναι δυνατόν, ο άνθρωπος που έπαιρνε σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια και κατηγορούσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με άλλους, για τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, να τονίζει τώρα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του. Να σας θυμίσω παλαιότερες ατάκες του για τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών; Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε…
 *«Ο Μαρινάκης είναι σκουπίδι, δεν μπορεί να μου συγχωρέσει ότι από τις τηλεφωνικές συνομιλίες ανθρώπων τους οποίους δεν θα δεχόμουνα στο γραφείο μου για να αναλάβω υποθέσεις τους, βρέθηκε ο ίδιος να συζητάει μαζί τους για διαιτητές και να αναδεικνύει μια εγκληματική προσωπικότητα».
* «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν τα δικαστήρια. Πώς να αφήσεις κάτι όταν ακούς ότι αυτός δε φοβάται και πρέπει να τον τουμπανιάσουμε; Στις κασέτες ακούγεται τι θα μου κάνει εμένα ο Μαρινάκης με τον Καραπαππά. Τα λένε οι ίδιοι από πακιστανικά τηλέφωνα».
* «Αυτό το παχύσαρκο παιδάκι που δεν ξέρω πώς έκανε χρήματα και πώς του επετράπη από την ΕΕΑ να πάρει τον Ολυμπιακό, που νομίζει ότι μπορεί να μεταφέρει στο ποδόσφαιρο ό,τι κάνει στην καθημερινότητά του. Μιλάμε για μία καθημερινότητα που τον συνοδεύουν καμιά 15αρια «φουσκωτοί», που στο παρελθόν έχει δώσει δικαιώματα με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν νομίζει ότι επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, επειδή διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς και να εκτοξεύει τέτοιου είδους ύβρεις, θα του πω κάτι πολύ λιτά».

Περισσότερα σχόλια δεν χρειάζονται. Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα γραπτά μένουν. Και τις περισσότερες φορές εκθέτουν…

Όταν ο Κούγιας μιλάει κατά του Ολυμπιακού είναι ΘΕΟΣ! Όταν απακακλύπτει μια νέα απατεωνιά της ομαδούλας σου είναι κακός έτσι? Μου θυμίζεις κάτι εκδιδόμενες επι χρήμασι, που αφού εξασκήσουν το επάγγελμά τους κοροιδεύουν τον πελάτη για το μέγεθος του πέους…..

Στον αστερισμό των «Φαταούλ»…
Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες είναι ένα προεόρτιο για τα όσα θα ακολουθήσουν. Από τούτη εδώ τη γωνιά σας είχα γράψει από τις 25/07, για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν από τα τέλη Αυγούστου για την περίφημη υπόθεση «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης», αλλά και για αυτή των στημένων. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τους «Φαταούλ», τους «Κινέζους», τους Σαρρήδες, τους Κούγιες. Και σχεδόν πάντα αυτοί γίνονται οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Για να είμαστε δίκαιοι, όχι όλοι για τους ίδιους λόγους. Οι φιγούρες που καταφέρνουν να στρέφουν τα φώτα πάνω τους.  Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας κυριές και κύριοι. Διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε…

Εγώ θα σου δώσω φιλικά μια συμβουλή. Επειδή φέτος η ομαδούλα σου , ο παναθηναικούλης ντε, θα γίνει περίγελος της Ευρώπης ξανά, να αφήσεις τους «Φαταούλ» και να αρχίσεις να παρακολουθείς τη Φατμαγκιούλ. 
 
Ο ΑΡΔακος το πουλάει έξυπνα το πακέτο. Είναι  «αντικειμενικός»  και «αριστερός». «Αντικειμενικός»  αλλά αρθρογραφεί στο panathinaikos24.gr! Στο μικρό βιογραφικό με το οποίο μας αυτοπαρουσιάζεται, αναφέρει ότι  έχει σα δόγμα (κατά τα λεγόμενά του) το μότο του Τζωρτζ Οργουελ   «Δημοσιογραφία είναι να γράφεις κάτι το οποίο κάποιος δεν θέλει να δημοσιευθεί. Τα υπόλοιπα είναι δημόσιες σχέσεις».

Αφού αυτό έχει σαν ΑΡΧΗ, μπορεί να μας δείξει κάποιο κείμενό του που να μην ήθελε να δημοσιευτεί ο λαθρέμπορας – φοροφυγάς Αλαφούζος? Μπορεί να μας δείξει κάποιο κείμενό του που να μην ήθελε να δημοσιευτεί ο λαθρέμπορας  Μελισσανίδης? Μπορεί να μας δείξει κάποιο κείμενό του που να μην ήθελε να δημοσιευτεί ο Πατέρας ή «μπουγάδας»? Μπορεί να μας δείξει κάποιο κείμενό του που να ασχολείται με τον «ψηλό Σισέ» ή τον «θαμνάκια»? »? Μπορεί να μας δείξει κάποιο κείμενό του που να ασχολείται  με τον καταδικασμένο για απάτη στο χρηματιστήριο και εκ νέου υπόδικο, πρώην πρόεδρο του παναθηναικούλη Φιλιππίδη? Είναι κάποια από τα πολλά ερωτήματα που μας δημιουργούνται….

Άρα δεν είναι δημοσιογράφος είναι ΟΠΑΔΟΣ. Να τον  χαίρεται λοιπόν η αριστερή παράταξη που τον φιλοξένησε στο Δήμο Αθήνας. Έτσι είναι η φύση όμως ... λαγοί και "καρότα"  πάνε μαζί....

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Όταν λέει "αριστερός" προφανώς εννοεί "αριστερόχειρας" (εις πάσαν χρήσιν δε - ου μόνον κατά την γραφήν, αλλά και κατά την αυτού σπέρματος χειράντλησιν).

Εικόνα RED HELL

Αλλος ενας απο τους μαλακες που μας τα πρηζουν καθημερινα ως αντικειμενικοι για την και καλα καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου.Αλλα οταν κοιμουνται οι δικοι μας αυτα γινονται.Τελος παντων γαμω τη μανα και του δεσυλλα και ολων των αρδ που κοπτονται για το πρωταθλημα μας.Και βεβαια ολα χαλασαν απο το 97 και μετα.Πριν ολα ροδινα.Βλεπεις να το λενε και οπαδοι σε σαιτ και τρελαινεσαι.ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.Αυτα πληρωνουν τωρα και θα τα πληρωνουν πολυ καιρο ακομα.Δεσυλλα μαλακα εσυ και το σιναφι σου ειστε πουλημενα τομαρια του κωλου.
ΥΓ.Εγινε και η κληρωση λοιπον.Αρκετα δυσκολη.Το προγραμμα πως το βλεπετε ρε μαγκες?Μου φαινεται δυσκολο.Για αλλη μια χρονια η ομαδα τελη αυγουστου ψαχνει 2 βασικα στελεχη...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια γαμημενη χρονια δεν μπορουμε να ειμαστε πληρεις το πολυ στα μεσα αυγουστου.Επισης με την γραμμη κρουσης που εχουν κυριως ατλετικο και γιουβε πιστευω οτι θα περασουμε δυσκολα πισω.
ΥΓ1.Ενθαρρυντικο ειναι οτι στη γιουβε ειναι τωρα ο μαλακας ο αλεγκρι.Α και μην το ξεχασω.ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ(ακολουθει η ρεαλ και η μαρκετινγκ).Οχι τοσο για τα 7 αλλα που μας απεκλεισε ο κωλοαερας απο τους 4 της ευρωπης.Μακαρι να πληρωσεις φετος γαμιολα.

Εικόνα red hell 7

Συνονοματε για την κλήρωση θεωρώ οτι γαμαει.
Θεωρώ οτι αναγκαστικά θα έρθουν φορ(Μήτρογλου 100% εφόσον δεν κλείνει καπου)και χαφ συν τον Πουλιδο.
Εφόσον λεμε (φυσικά και το εννοούμε και το πιστεύουμε) οτι πλεον ανεβήκαμε επίπεδο για εμένα η τριτη θέση χωρίς καλη εικόνα είναι αποτυχία και η δεύτερη θέση ή η τριτη θέση έχοντας φανεί πολύ ανταγωνιστικοί(π.χ τρίτοι σε ισοβαθμία) επιτυχία συν το γεγονος οτι θα έχουμε μετα το europa.

Εικόνα red hell 7

Παρακαλώ πολύ μην εκφραζεστε έτσι. Αφού ο άνθρωπος φέτος είναι δεύτερο φαβορί για Πούλιτζερ πίσω απο Θωμαΐδη και μπροστά απο πρασινοφρουρο.
αφήστε που τον ζητάει επίμονα το kicker και η marca και δεν ξέρει που να παει.
Τώρα μαθαίνω ετοιμάζει ντοκυμαντέρ με τιτλο "Ο οικολόγος που μόλυνε το Μεξικο"
Επίσης γνωστά ρεπορτάζ που έχει κανει είναι το
"Σε εριξα στην γ εθνική και γελαγες εσύ".
Και το εκπληκτικό ξενόγλωσσο (νομιζω στα ρώσικα).
"Подарок с FC-бизнеса
Podarok s FC-biznesa"

Εικόνα Νίκος Γόδας

"Η επανάσταση του Δεσύλλα". Θα μπορούσε να είναι τίτλος από παλιά ελληνική ταινία. Το στόρι θα είχε ως εξής.

Ο Δεσύλλας, πλουσιόπαιδο από την Εκάλη, αγάπησε ένα φτωχό κορίτσι από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ωστόσο, ο πατέρας του, ο οποίος τον προορίζει για μεγαλύτερες τύχες, εκφράζει την αντίρρησή του γι' αυτή τη σχέση. Η μάνα του Δεσύλλα, η οποία είναι κατάκοιτη στο κρεβάτι εξαιτίας μιας αρρώστιας που την κόλλησε όταν δούλευε σ' έναν Πειραιώτη νταβατζή στην Τρούμπα, θέλει ο γιος της να κάνει ό,τι θέλει αυτός, αλλά είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Έτσι, μετά από πολλές ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, ο Δεσύλλας επαναστατεί, αποκηρύσσει τον κακό πατέρα του και παντρεύεται τη φτωχή κοπέλα από τη Λεωφόρο. Η επανάσταση θα του προσδώσει μιαν αυτοπεποίθηση την οποία ουδέποτε είχε, καθώς όταν ήταν μικρός ήταν καταπιεσμένος από τον πατέρα του και τα... παιδιά του σχολείου που τον είχαν στη φάπα. Τώρα, απαλλαγμένος από άλλες έννοιες, βρήκε δουλειά σε έναν πολύ καλό εργοδότη, τον πεθερό του. Ο τελευταίος διαθέτει μια μεγάλη αλυσίδα από οίκους ανοχής και προσέλαβε τον Δεσύλλα να προπαγανδίσει και να διαφημίσει την επιχείρησή του. Ο Δεσύλλας κάνει καλά τη δουλειά του. Ώσπου μία μέρα, ανακαλύπτει τα ένοχα και αμαρτωλά μυστικά της γυναίκας του. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παρτουζιάρα της Ευρώπης. Πουτάνα πολυτελείας με το παρατσούκλι "Ελλάς-Ευρώπη-Πουτανιακός". Ο Δεσύλλας, όμως, επιδεικνύει μία φοβερή μεγαλοψυχία και συγχωρεί την πουτάνα γυναίκα του. Σήμερα, ζούνε αυτοί καλά και οι πηδηχτές καλύτερα.

Αφού μαλακιστήκαμε λίγο, να θέσουμε σοβαρά και κάποια πράγματα. Δε θέλω σε καμία περίπτωση τον Κούγια στο πλευρό μας. Αυτά που κοροϊδευάμε να μην τα κάνουμε. Όταν έβλεπα στο πλευρό του Αλαφούζου τον Κούγια, τον Πάτση, τον Βελλή, τον σαγόνια, τον Σαββίδη, τον τίγρη και τον κάθε λογής απατεώνα και πούστη, έλεγα ότι χαίρομαι καταβάθος για τους εχθρούς που έχουμε. "Κοίτα ποιους ακούνε τα πρόβατα τα βαζέλια και κάθονται και τους πιστεύουν. Όλους τους απατεώνες". Αυτό έλεγα. Ε, δε θέλω τώρα να δω τον Κούγια σε συνεντεύξεις στον Σινάνογλου γιατί θα βγάλω αφρούς. Ας κάνει ό,τι θέλει ο Κούγιας με τον Αλαφούζο και με τον Μαρινάκη, αλλά μην τον κάνουμε μαϊδανό στα δικά μας μέσα...

Εικόνα savvas gridlock

Ενδεικτικά, στα πιο πρόσφατα, αποκλειστική δήλωση Κούγια στο ΦΩΣ υπέρ Μαρινάκη, στις 26 Ιουνίου 2011, μόλις βγήκανε οι κασέτες στις οποίες ακουγόταν η φωνή του Βαγγέλαρου μαζί με τον Μπέο.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2011/06/26/32_h.jpg

Εικόνα savvas gridlock

O Aλέκος Κούγιας δίνει συνεντεύξεις στο ΦΩΣ εδώ και 25 χρόνια τουλάχιστον. Στο Θέμη Σινάνογλου έχει μιλήσει αρκετές φορές. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της μετάβασης της ΠΑΕ από Μπανασάκηδες σε Νταϊφά-Κόκκαλη, των οποίων υπήρξε συνήγορος. Το 1991 προσπαθούσε ως δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην ξαναγίνει το ματς με το δακρυγόνο στα Φιλαδέλφεια. Σε πολλές περιπτώσεις υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό. Δεν το λέω για να δικαιολογήσω καμία κατάσταση, απλώς ενημερώνω, γιατί με αυτά που γράφεις, μάλλον δεν γνωρίζεις το παρελθόν.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Διάβασα τις προάλες το άρθρο για τη Φιλαδέλφεια και πρόσεξα για τον Κούγια. Ήταν βέβαια κάτι το οποίο ήξερα. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θεωρώ τον Κούγια φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό. Ούτε στους απέναντι τον κατατάσσω. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια στην Ελλάδα και δεν έχει νόημα να τον κάνουμε μαϊδανό. Άλλωστε το είπα. Ας λέει ό,τι θέλει, ας είναι με όποιον θέλει. Μαϊδανός μας να μη γίνει μόνο. Διαφωνείς σ' αυτό;

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, δεν διαφωνώ και εξάλλου είναι γνωστό ότι πιτσιρικάς ο Κούγιας στην Πετρούπολη ήταν βάζελος. Απλώς προσπαθώ να προλάβω καταστάσεις (όχι τόσο απευθυνόμενος σε εσένα), επειδή το έργο φωνάζει για το προς τα πού πάει. Αν εμφανιστεί ο Κούγιας τις επόμενες μέρες σε κάνα ΜΜΕ του Ολυμπιακού και δώσει καμιά συνέντευξη, βλέπω δεκάδες ντροπιασμένους γαύρους να αηδιάζουν πάλι, παρέα με τους φίλους τους τους λαγούς.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μ' αυτούς και εγώ θα τα βάλω. Αν και δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, Σάββα. Οι ντροπιασμένοι θα τον γουστάρουν τον Κούγια. Είναι του ίδιου σιναφιού. Ας τον ξεγυμνώσει τον Αλαφούζο μέχρι και ο Κούγιας, θετικό είναι αυτό. Αλλά μη νομίζουμε κιόλας ότι ο Κούγιας το κάνει για τον Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση της ματαιοδοξίας και τον ναρκισσισμού. Ό,τι κάνει το κάνει για την πάρτη του και για να προβληθεί. Αυτό που λέω, για να προλάβω κι' εγώ τους κακόπιστους, δεν ισχύει τώρα μόνο. Ίσχυε και όταν ο Κούγιας έβριζε τον Μαρινάκη.

Εικόνα REDNYC

Giauto goustaroume na sas diavazoume adelfia! Giati den afinete TIPOTA na pesei katw anapantito! Etsi mpravo me to mounaki ton Desylla, ton valate stin thesi tou! DIA eisai THEOS, onoma kai pragma!

Me adelfikous xairetismous apo to club tis Neas Yorkis!
Giannis

Εικόνα ΔΙΑΣ

τους χαιρετισμους μας στους πιο αγνους ολυμπιακους! αυτους που βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Εδω τελευταια φυτρωνουν βαζελεογαυρακια. Απο τη πρωτη μερα που ξεκινησαμε υποσχεθηκαμε οτι δε θα αφηνουμε να πεφτει κατω τιποτα. Ευτυχως υπαρχετε κι εσεις, που καλυπτετε ότι μας ξεφευγει. Ναστε καλα ολοι στο club ρε μαγκες!

Εικόνα savvas gridlock

Ο υποψήφιος με την κυρία Γαβριηλία Σακελλαρίδου του Τσίριζα, που χώνει καρότα στην κωλάρα της και καταπίνει τα χύσια της στο Internet για ''να την βρει'', ο Διονύσης Δεσύλλας του αποχωρητηρίου της οδού Δαβάκη, μπορεί να μας πει αν έγραψε ποτέ κάτι στραβό για τον κύριο Βγενόπουλο, τον καιρό της πολυμετοχικότητας στον ΠΑΟ; Αν όχι, γιατί άραγε;

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΥ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΣ ΦΑΝΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΑΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! O ΑΡΟΥΛΗΣ!!!!!