Είναι άδειο το Γ. Καραϊσκάκης ? Μάλλον είναι άδειες οι τσέπες μας και τα μυαλά μας….



Αφορμή για το κείμενο δεν πήρα από τη περιρρέουσα προπαγάνδα των βαζελολάγνων ΑΡΔ και των πουθενάδων αντιολυμπιακών οπαδών ότι ο κόσμος δε πάει στο Καραϊσκάκη. Οι υπηρέτες (και όχι εργαζόμενοι) του βαζελολάγνου αντιολυμπιακού συστήματος πληροφόρησης,  διανθίζουν το συγκεκριμένο θέμα με επιχειρήματα του τύπου «ακόμα και οι γαύροι ξύπνησαν», «οι γαύροι δεν γουστάρουν το Μαρινάκη», «το πρωτάθλημα είναι ανυπόληπτο», «όλα είναι στημένα», «ο γαύρος ελέγχει τα πάντα για να παίρνει τα πρωταθλήματα» και λοιπές παπαριές που μόνο  στόχο έχουν να καλύψουν τους  «επενδυτές με τους ανεπτυγμένους σιελογόνους αδένες».

Καταρχήν να τονίσω πως είμαι από αυτούς που έχουν κατηγορήσει αρκετές φορές τους γαύρους που δεν πάνε στο γήπεδο. Αυτό όμως μέχρι προχτές. Γιατί προχτές το πρόβλημα το ίδιο, μου έριξε μια ΦΑΠΑ ξεγυρισμένη και με προσγείωσε στη πραγματικότητα.

Όλοι βιώνουμε την οικονομική κρίση, όλοι έχουμε αντιληφθεί τη δυστυχία γύρω μας, όλοι έχουμε δει επιχειρήσεις να κλείνουν, ανθρώπους να μένουν άνεργοι και έχουμε ακούσει ιστορίες για γνωστούς του γνωστού που ξεπουλάνε περιουσίες για να ανταπεξέλθουν ή ακόμα και να ζήσουν τις οικογένειές τους. Μάγκες το ότι μας περισσεύουν εμάς 300 ευρώ να αγοράσουμε διαρκείας, ή 40 ευρώ το μήνα για να δούμε δύο φορές το μήνα την αγαπημένη μας ομάδα δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Το Σάββατο πριν το ντέρμπι κορυφής με τη Βέροια, συνάντησα σε καφέ λίγο πριν τον αγώνα φίλο γαύρο που είχα αρκετό καιρό να τον δω. Υπέθεσα ότι είχε έρθει για τον αγώνα και τον ρώτησα σε ποια Θύρα είχε εισιτήριο. Μου απάντησε ότι θα έβλεπε το ματς στη καφετέρια. Μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι "τρελοκομείο" και θέλησα να τον πειράξω αλλά το μετάνιωσα πικρά. «έγινες νεόγαυρος στα σαράντα του λέω και πας μόνο CL ή δε γουστάρεις το Βαγγέλα». Τίποτα από τα δύο μου απάντησε. Ή θα πάρω εισιτήριο ή θα πάρω ψωμί και γάλα στα παιδιά. ΝΤΡΑΠΗΚΑ….

Η προσγείωση ήταν ανώμαλη. Όλα αυτά που φανταζόμαστε είναι δίπλα μας. Αλλά είμαστε τυφλοί και πρέπει να μας φωνάξουν να μας ταρακουνήσουν να μας ακουμπήσουν για να πάρουμε χαμπάρι.

Από τη άλλη κάποιος μπορεί να πει «εντάξει ρε φίλε είναι πολύς κόσμος με προβλήματα, αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν και δεν έρχονται». Δεν είμαι τόσο σίγουρος πια. Για την ακρίβεια είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει γαύρος που δεν θέλει να έρθει στο γήπεδο. Ή είναι εξαιρετικά λίγοι αυτοί.

Συνεπώς κάτι θα πρέπει να γίνει ώστε να διευκολύνουμε κόσμο να έρθει πάλι στο γήπεδο. Με το σκεπτικό αυτό θα κάνουμε κάποιες προτάσεις – ιδέες,  μήπως βοηθήσουμε τους ανθρώπους της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη να πάρουν κάποιες αποφάσεις.

Σημειώνω ότι μέχρι τώρα η ΠΑΕ έχει κάνει βήματα προς τη κατεύθυνση αυτή. Για παράδειγμα τα εισιτήρια των 10 ευρώ, ή των 15 ευρώ για γονέα και παιδί είναι πολύ καλές κινήσεις, αλλά από ότι φαίνεται μάλλον δε φτάνουν.

Τι θα μπορούσε να γίνει…


 
  1.  Οι πιτσιρικάδες έως 18 ετών να πληρώνουν 5 ευρώ κάρτα φιλάθλου και 5 ευρώ εισιτήριο σε ΚΑΘΕ αγώνα πρωταθλήματος, εκτός από τα ντέρμπι και το CL.
  2.  Το ίδιο ακριβώς να ισχύει για τους συνταξιούχους άνω των 60 ετών.
  3.  Στους περισσότερους αγώνες πρωταθλήματος οι Θύρες 26 και 27 μένουν κενές. Θα μπορούσε ο ερασιτέχνης να μοιράσει 500 ή 1000 κάρτες φιλάθλου ΔΩΡΕΑΝ στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Πειραιά και να φιλοξενούνται σ’ αυτές τις θύρες με εισιτήριο των 5 ευρώ.
  4. Τα μέλη του Ερασιτέχνη να μπορούν να αγοράζουν εισιτήριο με τη κάρτα μέλους και να μη χρειάζεται να εκδώσουν και κάρτα φιλάθλου.
  5. Οι γαύροι εκτός αττικής για κάθε τρεις αγώνες που παρακολουθούν να έχουν ένα δωρεάν εισιτήριο. Τα έξοδα μετακινήσεων πλέον είναι σημαντικότατα, και οι γαύροι της επαρχίας ΑΞΙΖΟΥΝ το σεβασμό μας, γιατί η οικονομική τους θυσία είναι πολύ μεγαλύτερη.
Αυτές είναι κάποιες ιδέες που μπορεί να λειτουργήσουν με την κατάλληλη επεξεργασία από την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην παίζει μπροστά σε 22-25 χιλιάδες φιλάθλους κάθε αγωνιστική.

Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει παίξει μέχρι στιγμής τρεις αγώνες εντός έδρας για το πρωτάθλημα και έναν για το CL. Στον αγώνα με την Αθλέτικο κόπηκαν 31.500 εισιτήρια, ενώ ο μέσος όρος εισιτηρίων στους 3 αγώνες πρωταθλήματος είναι πάνω από 17.000. Συνεπώς ο στόχος των 20.000 σε πρώτη φάση και των 25.000 σταδιακά είναι εφικτός με τις κατάλληλες κινήσεις της Διοίκησης.

Πάντως ακόμα και με αυτά τα οικονομικά προβλήματα η τρέλα των γαύρων για την ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από των πουθενάδων που ούτε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δε μπορούν να μαζέψουν κόσμο. Θα πει κάποιος τασονικολογιαννικός, ότι ο ΠΟΥΘΕΝΑΙΚΟΣ έπαιξε ένα μας στη Λεωφόρο στο πρωτάθλημα μόνο κι αυτό χωρίς κόσμο. Ναι, αλλά με το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (και γαμώ τις παράγκες ο γαύρος…) πήραν 12.500 εισιτήρια και πόσοι πήγαν? 2.276! Ξεχείλισε το ΟΑΚΑ!
Αλλά και στο «κρίσιμο» ευρωπαικό αγώνα με τη Δυναμό Μόσχας (άλλα ΦΑΠΑ εκεί), 11.000 πήγαν με το ζόρι.

Οι αξιόπιστοι βαζελολάγνοι όμως βλέπουν άδεια καθίσματα μόνο στο Καραϊσκάκης. Ας δούμε τι εισιτήρια κόβουν οι υπόλοιπες ομάδες της super league. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ΠΟΥΘΕΝΑΙΚΟΣ και Παοκούλης έχουν παίξει ένα και δύο αγώνες αντίστοιχα γηπεδούχοι χωρίς κόσμο. Αλλά όπως είδαμε και πριν και στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια κόσμο δε μάζεψαν.


 
Είναι φανερό ότι κόσμο ακόμα και στις δύσκολες στιγμές μαζεύει ΜΟΝΟ ο ΘΡΥΛΟΣ. Η τρέλα των γαύρων είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. Καλό είναι πάντως να σταματήσουμε να κουνάμε το ιντερνετικό δάχτυλό μας προς τον κόσμο που δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο. Με πρώτον εμένα….

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Οτι υπαρχουν αδειες τσεπες υπαρχουν αλλα αμα εχεις την αρρωστεια του Ολυμπιακου θα εχεις στη μπαντα καποια λεφτα να πας να δεις τον Θρυλο τουλαχιστον σε καποια ματς οχι σε ολα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Δίας έθιξε ένα ευαίσθητο πρόβλημα και το κυριότερο είναι ότι πρότεινε και λύσεις. Καλό είναι να προτείνουν όλοι λύσεις. Πρέπει, όμως, να βρεθεί μία κεντρική φόρμουλα ώστε να συνδυαστεί η αυξημένη προσέλευση στο γήπεδο, η αύξηση των εσόδων της ΠΑΕ, η ελάχιστη δυνατή οικονομική επιβάρυνση των φιλάθλων, η ενίσχυση του ερασιτέχνη και η πλήρης διαφάνεια και δικαιοσύνη. Με το τελευταίο εννοώ τη διαφάνεια που πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοι (θα το εξηγήσω παρακάτω) και τη δικαιοσύνη όσον αφορά τη δίκαιη αντιμετώπιση από πλευράς ΠΑΕ στους φιλάθλους.

Πρώτα απ' όλα, δεν πρέπει να μειωθεί το 10ευρω στον ερασιτέχνη. Είναι η ελάσσονος υποχρέωση όλων μας να ενισχύσουμε τον ερασιτέχνη. Πάμε παρακάτω.

Το να βγάλει η ΠΑΕ εισιτήρια σε κάθε αγώνα την τελευταία μέρα ή τις τελευταίες ώρες με τιμή 10 ευρώ θα δημιουργήσει τρομερές αδικίες και πανικό. Όλοι θα περιμένουν τις τελευταίες ώρες ώστε να προμηθευτούν ένα εισιτήριο των 10 ευρώ για να κάτσουν δίπλα δίπλα με κάποιον που το πλήρωσε 25 ευρώ ενδεχομένως. Και δε θα είναι καθόλου δίκαιο γιατί το 10ευρω εισιτήριο θα πάει και σε χέρια ανθρώπων που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Θα πρέπει, πιστεύω, να θεσπιστεί μία μόνιμη ελάφρυνση προς τους άνεργους. Εδώ έρχεται και η διαφάνεια. Θα πάει ο κάθε άνεργος στον αρμόδιο φορέα και θα φέρει ένα χαρτί για του λόγου το αληθές. Έτσι, θα αποφεύγονται πουστιές. Ας είναι το εισιτήριο 5-7 ευρώ. Αν πούμε ότι θα φέυγουν 1.000 εισιτήρια σε άνεργους σε κάθε αγώνα, τότε μπορούμε να το συγκρίνουμε με τα σημερινά δεδομένα. Δηλαδή, αμφιβάλλω αν σήμερα πάνε πάνω από 500 άνεργους στο γήπεδο σε παιχνίδια μικρής σημασίας. Αν εφαρμοσθεί το προνομιούχο εισιτήριο γι' αυτούς, τότε σίγουρα θα διπλασιαστεί ο αριθμός προσέλευσης των ανέργων. Έτσι, και η ΠΑΕ θα έχει μεγαλύτερα έσοδα και το γήπεδο θα είναι πιο γεμάτι και ο κόσμος θα υποστεί ελάχιστη χρέωση. Τα πακέτα των φθηνών εισιτηρίων για τους άνεργους δε θα ξεπερνάνε τα 1.000, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

31.500 εισιτήρια με Ατλέτικο, 17.800 με Βέροια, άλλα τόσα με ΦΟΦΗ. Τρία συνεχή εντός έδρας παιχνίδια.Δύο φορές το χρόνο, ίσως και τρεις, συμβαίνει αυτό πράγμα πάντοτε, το να έχουμε δηλαδή τρία συνεχόμενα παιχνίδια εντός. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει άμεση δυσκολία ανεύρεσης ρευστού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλοί θα είχαν τη δυνατότητα να πάνε στα τρία αυτά παιχνίδια, αν γινόταν σε πιο αραιές ημερομηνίες. Τώρα, όμως, δεν μπόρεσαν. Έτσι, θα έπρεπε να υπάρχει ένα πακέτο τουλάχιστον των 5.000 εισιτηρίων που να βγαίνει με μία έκπτωση της τάξης του 25% ας πούμε. Η ΠΑΕ θα είχε περισσότερα έσοδα, αφού πολύς κόσμος θα ερχόταν στο γήπεδο, το γήπεδο θα ήταν γεμάτο και ο κόσμος με τα ίδια σχεδόν χρήματα θα έβλεπε τρια ματς αντί για δύο. Με λίγα παραπάνω χρήματα θα έβλεπε τρία ματς αντί για ένα. Όλοι κερδισμένοι.

Όσοι έρχονται από επαρχία (εξαιρώ τις περιοχές κοντά στην Αττική) θα έπρεπε να έχουν διάφορες ελαφρύνσεις. Εδώ υπάρχουν πολλές λύσεις. Από την έκπτωση σε φαγητό (σε συνεργασία με κάποιες εταιρείες fast food ας πούμε), μέχρι την έκπτωση στο γήπεδο. Δε λέω αντί για 10 ευρώ να δίνουν 7 (θα έμπαινε μέσα η ΠΑΕ), αλλά να αποκτάνε μία έκπτωση στο μελλοντικό εισιτήριο. Επίσης, θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία με ΚΤΕΛ ή τρένο ώστε να υπάρχει η σχετική μείωση των τιμών στις μεταφορές. Διότι, ένας Πειραιώτης-Αθηναίος χρειάζεται 10 ευρώ για να δει έναν εντός έδρας αγώνα στο πέταλο, ενώ ένας επαρχειώτης χρειάζεται τα 10 του εισιτηρίου συν τα 40+ για το τρένο συν το φαγητό που θα πρέπει να φάει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. Ένας επαρχειώτης για να δει ένα ματς θα πληρώσει όσα θα πληρώσει ένας Πειραιώτης-Αθηναίος για να δει 5 ματς. Και είναι και ο χρόνος που σπαταλάται συν την ταλαιπωρία. Οφείλει η ΠΑΕ να μεριμνήσει γι' αυτούς. Πρέπει με 30 ευρώ να μπορούμε να βλέπουμε τον Θρύλο όσοι είμαστε από επαρχία. Τα ποσά τώρα ξεπερνούν κατά πολύ αυτό το μέγεθος και είναι σχεδόν απλησίαστα. Οι βενζίνες προϋποθέτουν πολλά άτομα. Επίσης, ΔΕΝ πρέπει η ΠΑΕ να δώσει προνόμια σε όσους έρχονται με τ' αμάξι γιατί έτσι θα το εκμεταλλευτούν άτομα που δεν έχουν ανάγκη οικονομική. Έχεις οικονομικό πρόβλημα; Πάρε τρένο να έχεις βοήθημα. Αμφιβάλλω αν οι ευκατάστατοι, σε μία τέτοια περίπτωση, θα αφήσουν το αμαξάκι τους και θα τρέχουν στα τρένα. Η δικαιοσύνη θα είναι δεδομένη έτσι. Δε θα υπάρχει κενό που θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί ένας κερδοσκόπος.

Για τους φοιτητές θα έπρεπε να υπάρχει μία ελάφρυνση σε όσους παρακολουθούν συστηματικά τους αγώνες. Δεν μπορεί να έρχεται ένας φοιτητήες μια φορά το χρόνο και να απαιτεί φθηνότερα εισιτήρια. Έλα πέντε φορές και πάρε το έκτο δώρο.

Τέλος, το μέτρο που λέει ο Σάββας για πακέτο "Βέροιας-Ατλέτικο" είναι ακραίο. Για το ματς με την Ατλέτικο πολλοί γαύροι ήρθαν από επαρχία. Τι θα κάνουν αυτοί που θα πρέπει να βρεθούν με δύο εισιτήρια εκ των οποίων το ένα θα είναι δεσμευτικό και θα είναι αδύνατο να το παρακολουθήσει εκ των πραγμάτων; Θα πάει χαμένο; Και γιατί να αναγκαστεί να το πληρώσει; Μ' αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιο πιθανό να χάσεις φιλάθλους από το ματς με την Ατλέτικο, παρά να κερδίσεις με τη Βέροια. Ωστόσο, θα μπορούσε να βγει ένα πακέτο 5-8.000 εισιτηρίων που θα είχε την εξής ελάφρυνση. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο με την Ατλέτικο θα έχουν μία έκπτωση 25% από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα. Έτσι, την έπτωση θα τη λάβουν όσοι θέλουν και θα πάνε και σίγουρα στο γήπεδο.

Είναι μεγάλο ζήτημα το θέμα με τα παιδιά. Για μένα, θα έπρεπε να υπάρχει μία κερκίδα παιδική. Ούτε γονείς μέσα ούτε τίποτα. Μόνο παιδιά. Εισιτήρια με τιμή των 10 ευρώ και με χαμηλότερη αν ο γονιός βρίσκεται κι' αυτός στο γήπεδο. 1.000 παιδιά, όχι παραπάνω. Άιντε, 1.500-2,000 το πολύ για τα χαμηλότερα ματς. Είναι και σημαντικό ότι θα γαλουχηθεί η νέα γενιά με τα ιδανικά του γηπέδου. Άλλο φίλαθλος από την τηλεόραση και άλλο από την κερκίδα. Θα εκλείψει και ο βαζελισμός.

Αυτά πιστεύω θα βοηθήσουν. Ας πουν κι' άλλοι τι πιστεύουν.

Εικόνα savvas gridlock

Για τις εταιρείες fast food που λες Θωμά, μέχρι πέρυσι στα ματς της Α1 στο ΣΕΦ, οι κύριοι Αγγελόπουλοι είχαν μια προσφορά. Οι 200 πρώτοι που έμπαιναν στο γήπεδο, παίρνανε μια πίτσα δώρο από την Pizza Fun, το χορηγό μας. Καμία αύξηση της προσέλευσης, τουλάχιστον αξιοσημείωτη, δεν είδα εγώ. Τζάμπα γαμηθήκαμε να τρώμε πίτσες. Για το πακέτο εισιτηρίων, υπάρχει λύση και στο θέμα της επαρχίας. Αν κάποιος μένει επαρχία και δεν μπορεί να πάει γήπεδο και με Ατλέτικο και με Βέροια, δίνει τζάμπα το εισιτήριο του ματς με τη Βέροια σε ένα γαύρο του Λεκανοπεδίου ή στον πρώτο τυχόντα, αν δεν ξέρει κανέναν από Αθήνα. Λύσεις υπάρχουν, Θωμά. Η κάβλα για τον Θρύλο λιγοστεύει σε πολύ κόσμο. Κι όπως στα ζευγάρια που είναι για χρόνια μαζί, ακριβώς επειδή ο ένας βαριέται τον άλλον το ένα τους ξινίζει και το άλλο τους βρωμάει, έτσι και σε αυτό το θέμα όλα φταίνε σε κάποιους για να μην έρθουν γήπεδο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πού ξέρω ρε Σάββα, προτάσεις κάνω κι' εγώ και φυσικά όποιος θέλει κάνει αντιπροτάσεις για βελτίωση του θέματος. Καλώς ή κακώς, άλλη η δυναμική του μπάσκετ και άλλη του ποδοσφαίρου. Αυτή η προσφορά της πίτσας, που είπες, δε μου πολυφαίνεται και πολύ καλή. Το να πας νωρίς στο γήπεδο, από το να πας γενικά στο γήπεδο, έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εγώ κρίνω από τα εξ ιδίων, όταν κατεβαίνω Πειραιά. Υπολογίζω μέχρι και τον καφέ που θα πιω και το πιτόγυρο που θα φάω. Αν είχα ένα τσάμπα πιτόγυρο, φθηνότερο τρένο και ένα εισιτήριο δωρεάν στα 6, θα ερχόμουν πολύ πιο εύκολα και θα άφηνα και παραπάνω λεφτά στην ΠΑΕ.

Αν πληρώσει, όμως, για το πακέτο Ατλέτικο-Βέροια σημαίνει ότι θα πληρώσει και για έναν αγώνα στον οποίο δε θα πάει. Ποιος θα το κάνει αυτό; Στην ουσία δυσκολεύεται κι' άλλο η επαρχία.

Στο άλλο που λες έχεις ένα δίκιο. Η περσινή χρονιά ήταν ευκαιρία να ξυπνήσουμε λίγο (λόγω ενός τελικού κυπέλλου με τη βαζέλα), αλλά τα ήθελε αλλιώς η... μοίρα. Τέλος πάντων, όλοι από το μετερίζι μας να βοηθήσουμε να φτιάξει η κατάσταση.

Εικόνα KCS

Ας πω και γω την αποψάρα μου.
Καταρχήν οι Ολυμπιακοί απέχουν από το γήπεδο πολύ λιγότερο απ'ότι οι βαζέλες ή ακόμα και οι μπαοξήδες (για την αεκ δε συζητάω όσο είναι ομάδα άλλης κατηγορίας είναι λογικό να έχει περιορισμένες δυνατότητες). Αυτό το έχετε αποδείξει και σεις και μπράβο σας.
Ειδικότερα για τον Ολυμπιακό κατά τη γνώμη μου αιτίες αποχής (συνδυασμός ή καθεμιά απ'αυτές) ειναι οι εξής:

1.Oικονομική κρίση,όχι τόσο ως προς το "δεν έχω λεφτά" όσο ως προς το "που να δώσω λεφτά για Ολυμπιακός-Κολοπετεινίτσα τη στιγμή που δε ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο". Δηλ. κακή ψυχολογία του ελληνικού λαού ως προς το μέλλον του σε συνδυασμό με πτώση ενδιαφέροντος λόγω αδυναμίας των αντιπάλων.

2.Πολιτική αντιπαράθεση ως προς τον πρόεδρο Μαρινάκη. Πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου αλλά συμβαίνει αρκετοί να ταυτίζουν τον πρόεδρο με αντίθετες παρατάξεις/ιδεολογίες και αυτό να τους σπρώχνει να υιοθετούν αρκετές από τις μαλακίες που λένε και γράφουν οι αντίπαλοι. Ενδεικτικό της ακυρίλας αυτής της άποψης είναι ότι ενώ κάποιοι αριστεροί τον λένε φιλοφασίστα κάποιοι δεξιοί τον λένε φιλοσυριζαίο (λόγω Δούρου και καλά).

3.Οι ΑΝΕΡΓΟΙ γενικά δεν κάνουν πολλά πράγματα, έτσι δεν πάνε ούτε γήπεδο , οι περισσότεροι τουλάχιστον. Ξέρω τέτοιο κόσμο "με τα αδεια χέρια στις τσέπες σαν χειροβομβίδες" που έλεγε και κάποιος.

4.Οι επαρχιώτες αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερα έξοδα απ'ότι παλιά και διαλέγουν παιχνίδια (έχω τρεις τέτοιους φίλους).

Ο κόσμος θα έρθει μαζικά όπως πρέπει αν ανατραπεί το 1(που δεν το πολυβλέπω) ή αν η ομάδα ξεπεράσει αγωνιστικά κάθε προσδοκία και μουρλάνει τους πάντες (αυτό το εύχομαι αλλά το θεωρώ και πιθανότερο του άλλου).

Πάντως σε παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Βέροια 17594 εισητήρια μια χαρά είναι.

Κλείνω με ατάκα ανεκδοτάρα από το ματς του Σαββάτου.Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου κάνουμε μια αντεπίθεση παίρνει τη μπάλα ο Ντουρμάζ στη κόντρα και ακούγεται ένας από την Θ3 να φωνάζει "Φυγε ρε Πανούση!"...γελάγαμε κάνα τρίλεπτο.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Πρώτον συγχαρητήρια για το άρθρο τόσο για την ουσία όσο και για την ευαισθησία!
Σήμερα γενικά όλα τα άρθρα είναι εξαιρετικά, εύστοχα και διαφωτιστικά. Μερικά σχόλια κυρίως στους σύγγαυρους σχολιαστές.
1) Το σάιτ διαβάζεται από πολλούς, που ίσως δεν φανταζόμαστε καν. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε χτυπήματα και θεάσεις.
2) Στην Ελλάδα και η 7 δεν είναι γεμάτη παιδιά, όχι μόνο τα ακριβά διαρκείας.
3) Όλοι τρέμουμε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να μην έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τον Θρύλο μας για λόγους υγείας ή λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ωστόσο αν δεν έχεις την αίσθηση του "καθήκοντος" να πας στο γήπεδο, ανεξαρτήτως αντιπάλου, δεν πρόκειται να πας. Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι γαύροι έχουν αυτό το "προσόν".
4) Καλό είναι μα μη διογκώνουμε το θέμα, γιατί τείνει να γίνει καραμέλα και απολογούμεθα χωρίς λόγο, μιας που είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια
5) Το θετικό που βλέπω στο σάιτ είναι η κατάθεση προτάσεων.
ΥΓ: Οι θεούληδες Άκης και Τάκης σήμερα εχουν βάλει "γραμμή" μεταξύ τους.. μια κολλητική ταινία!!!!!!!

Εικόνα Naktheo_7

Καλησπέρα. Αποτελώ νέο μέλος του Site.
Δημιούργησα τον λογαριασμό για να προσθέσω μια ακόμα πρόταση στις ήδη υπάρχουσες.
Αυτό που προτείνεις για φτηνότερα εισιτήρια και φτηνότερη κάρτα φιλάθλου να ισχύει και για φοιτητές.
Ας πούμε πληρώνω 300 ευρώ ενοίκιο +λοιπά έξοδα..Δε μπορώ να πηγαίνω γήπεδο κάθε φορά που θέλω. Προτίμησα να τα δώσω στον αγώνα με την Ατλέτικο παρά στους αγώνες με ΟΦΗ και Βέροια.
Αν τα εισιτήρια με ΟΦΗ και Βέροια ήταν στα 5 ευρώ σε 1 από τους 2 θα πήγαινα. Μακάρι να είχα τα λεφτά για διαρκέις. Πρέπει να σκεφτούν στη διοίκηση και νέους τρόπους προσέλκυσης φιλάθλων.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Αυτό που έγινε σήμερα,πριν από λίγο στο Αγρίνιο,δεν πρέπει να περάσει έτσι απλά. Οι 11 κίτρινο-μπλε δρεπανοφόροι που θαυμάσαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό μεταμφιέστηκαν σε τζέντλεμαν ! Κυριολεκτώ. Δεν εξετάζω το αγωνιστικό κομμάτι. Μπάλα είναι,μπορεί να βρεθείς και σε κακή μέρα,ο αντίπαλος να παίξει καλύτερα,οκ. Αλλά δεν μπορεί ρε παιδιά με τον Ολυμπιακό ομάδα,προπονητής και κόσμος να είναι στο 150 % από άποψη πάθους,σαν να παίζουν την ζωή τους κορόνα-γράμματα και σήμερα να παρουσιάζονται με αυτό το μηδενικό πάθος.
Χθες το " παράρτημα ο πλατανιάς " που μας έχουν πρήξει τα αρχίδια είχε τόσο πάθος να κόψει βαθμούς απο τον Βάζελο που σε όλο το ματς έκανε μόνο ένα(1) φάουλ ! Το είδα το ματς,οι τύποι δεν έκαναν φάουλ να κόψουν τον ρυθμό,δεν έκαναν,δεν είναι ότι δεν τα σφύριζε ο Αρετόπουλος.Αν αυτό γινόταν σε ματς με τον ολυμπιακό και είχε μεσολαβήσει και η ανατροπή με το τρίτο γκολ προσφορά του τερματά του Πλατανιά,θα είχε γκρεμιστεί το σύμπαν.
Αυτό που με τρελαίνει όμως ότι δεν μιλάει κανείς για αυτά,ούτε καν οι δικοί μας. Θέμα πρέπει να είναι αύριο αυτό που έγινε σήμερα στο Αγρίνιο στις εφημερίδες μας τουλάχιστον. Δεν μπορεί να μας πρήζουν τα αρχίδια με το παραμικρό και εμείς να κάνουμε τους υπεράνω.
Ο Τσουκαλάς το βράδυ να τα πει αυτά.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτες τις αναρτησεις ΚΑΙ τα σχολια τους ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να τα διαβαζουν στον επισημο Ολυμπιακο και να λαμβανονται ΣΟΒΑΡΑ υποψη απ΄αυτον κατα τον σχεδιασμο της πολιτικης του για το θεμα ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ στους αγωνες της ομαδας, σε συνδυασμο φυσικα με ΟΛΕΣ τις σχετικες προς το αντικειμενο παραμετρους.

Αληθεια, ξερουμε αν διαβαζεται το RATM κι απο ποιους στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ, μιας και θεωρω απολυτως σκοπιμο γιαυτους να συμβαινει κατι τετοιο και ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ. Παντα κερδιζει κανεις οταν διαβαζει ή ακουει ΑΞΙΟΥΣ και τουτο δεν ειναι περιαυτολογια. Ειναι πανθομολογουμενη ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, τουλαχιστον μεταξυ οσων ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να εχουν καθαρη, πιστή στον Θρυλο και ακομπλεξαριστη αποψη...

Εικόνα J.Stiv

Έτσι είναι μάγκες..Καλησπέρα και από μένα.Δημήτρης εδώ.Πρώτη φορά γραφω στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό...Ένα παράδειγμα θα πω και αυτό είναι όλο..Έχω ένα γαύρο στη δουλειά ο οποίος είναι απο αυτούς που του άξιζε να ζούσε τον Ολυμπιακό στα χρόνια του Ανάργυρου και του Κοσκωτά..Εγώ οφείλω να ομολογήσω οτι είμαι της σχετικά νέας γενιάς(28ετών).Έχει κόψει το γήπεδο 4-5 χρόνια και με ζάλιζε γιατί ενώ πήγαινα μέχρι και την τελευταία σεζόν φέτος δεν έχω πάει..Και μέσα σε όλα αυτά του απαντάω πως άμα είχα την δυνατότητα θα πήγαινα και στο τελευταιο παιχνίδι που παίζαμε..Έκανα ένα χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη και τα πλήρωσα όλα από την τσέπη μου..Φανταζεστε ποσα χρήματα..Το όλο θέμα είναι οτι πολύς κόσμος έχει μπερδέψει τους γαύρους που δεν πάνε επειδή δεν θέλουν και αυτούς που δεν μπορούν..Καταλαβαίνω την διοίκηση πως πρέπει να μην μπαίνει μεσα όσον αφορά τις τιμές και δεν έχω παράπονο..Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Σιδερένιος Μήτσο, μακάρι όλα να είναι καλά. Εννοείται πως οι μπηχτές που πετάω πιο κάτω δεν αφορούν περιπτώσεις όπως η δική σου, αλίμονο...

Εικόνα john

Πάντως το site νομιζω πως περνάει τις καλύτερες στιγμές του.Καθε μέρα και ενας καινούργιος γαύρος εμφανίζεται εδώ πέρα.Μπραβο μάγκες συνεχίστε ετσι

Εικόνα J.Stiv

Τιτανένιος για την ακρίβεια..χεχεχεχε....εφ όρου ζωής.Σκέψου φίλε Σαββα ο γιατρός πουμε χειρούργησε εχει διαρκείας στην 14..Μιλάμε για τρελός γαύρος..χεχε..Καλά κάνεις και τα λες αυτά..Μαζί σας είμαι γώ..Δεν αντέχω όμως να βλέπω σε καφετέριες και Σάββατο που παίζει ο Θρύλος και Κυριακή που παίζουν οι ακατανόμαστοι η άλλοι γαύρους να κάθονται με τις ώρες να βλέπουν ματς και να κάνουν λογαριασμούς από μπύρες και μετά από δυο τρεις μέρες να τους ρωτάω πως και δεν πήγανε γήπεδο και να μου λένε πως δεν παίζει μια..Αυτά είναι κατακριτέα..η βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος πηγαίνοντας στα μικρά παιχνίδια για μένα είναι εξίσου ίδια με τα μεγάλα γιατί στα ντέρμπυ και στο ChL το γήπεδο θα γεμίσει όπως και να χει..Κόσμος θα μείνει απ έξω γιατί δεν βρήκε εισιτήριο...Αλλά κάποιοι επιλέγουν να πάνε σε τέτοια ματς για να έχουνε να λένε πως πήγανε να δούνε ντέρμπυ η πχ την ομάδα μας να κερδίζει την Ατλέτικο η την Μαντσεστερ..Το ποσοστό κόσμου που μετρά ακόμα και τα 5 ευρώ το σέβομαι και το καταλαβαίνω..Για τους άλλους που αναφέρθηκα πιο πάνω που επιλεκτικά δεν πάνε και βρίσκουν δικαιολογιες ούτε λόγος πλέον...

Εικόνα savvas gridlock

1. H κάρτα φιλάθλου είναι αδιαπραγμάτευτη. 10 ευρώ τον χρόνο που πάνε στον Ερασιτέχνη έχουν ακόμη και οι άστεγοι να δώσουν. Είναι ντροπή και να συζητάμε μείωση σε αυτό το ποσό. Ειδικά για πιτσιρίκια, που είναι με τα φιρμάτα ρούχα-παπούτσια, τις κινητάρες και τις εξόδους κάθε Σ/Κ, αλλά θυμούνται την κρίση όταν είναι να μιλήσουμε για γαύρο. Για΄μένα στα 10 ευρώ της κάρτας φιλάθλου δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή εξαίρεση.

2. Και σήμερα που μιλάμε, τα μέλη του Ερασιτέχνη δεν είναι υποχρεωμένα να βγάλουν κάρτα φιλάθλου. Για'μένα κακώς, αλλά έτσι είναι.

3. Με 5 ευρώ μαζικά εισιτήρια σε πολλά ματς, στα ταμεία της ΠΑΕ δεν θα φτάσει τίποτε. Ούτε το 40% του αντιτίμου κάθε εισιτηρίου δεν καταλήγει στα ταμεία. Τι θα παίρνει η ΠΑΕ, 1 και 2 ευρώ; Άλλο να βγούνε φερ'ειπείν 1.000 εισιτήρια των 5 ευρώ σε κάθε ματς της Superleague, κίνηση με την οποία συμφωνώ κι εγώ και άλλο να βγαίνουν 5-6.000 εισιτήρια των 5 ευρώ, που θα πηγαίνουν σε εφήβους-συνταξιούχους.

4. Κάθε μείωση της τιμής των απλών εισιτηρίων, θα επιφέρει τεράστια πτώση στα διαρκείας του χρόνου. Εσύ αν ήξερες πως μπορείς να παίρνεις αβέρτα 5άρια εισιτήρια, θα έκοβες διαρκείας του χρόνου; Aν εσύ πεις ναι, κρίνοντας τον κόσμο που ξέρεις, τι θα συμβεί μαζικά;

5. Όποιος δεν έχει βενζίνη να βάλει, ας κανονίσει να μοιράζεται τις βενζίνες με φίλους. Σε μια τελική, ας πάρει το τρένο να κατέβει Φάληρο. Δεν θα του πέσει ο κώλος. Ο προαστιακός πλέον σε φέρνει και εκτός Αττικής.

6. Καλύτερη λύση για'μένα είναι άλλη. Έχεις κύριέ μου 65 και 75 ευρώ να πάρεις εισιτήριο να δεις την Ατλέτικο, αλλά σου φαίνονται πολλά τα 10 ευρώ για τη Βέροια; Πολύ ωραία. Βγαίνεις ως ΠΑΕ και λες ''όποιος δεν πάρει εισιτήριο και με τη Βέροια, δεν παίρνει για Ατλέτικο''. Όποιος γκρινιάξει, ας πάει να μαζέψει τη μάνα του από τη Σόλωνος. Κάνεις και μια ωραία έκπτωση στο πακέτο και τελειώνεις. Εγώ πάντως τις θύρες των 75 και 90 ευρώ τίγκα τις είδα με την Ατλέτικο. Πέφτει μια πείνα εκεί, γάμησέ τα. Στα συσσίτια της Εκκλησίας τρέχουν όλοι αυτοί κάθε μέρα.

Το σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τους μαλάκες που έχουν διαρκείας, όχι απλό εισιτήριο και δεν πάνε στα ματς της Ελλάδος. Αυτοί είναι για κλοτσιές και κοπανήματα με το τηγανόψωμο.

Εικόνα clark gheibol

ωραία τα λες ρε μπαγάσα. Είδες πώς φαίνεται ο άνθρωπος που έχει βγάλει ΑΣΟΕΕ; Κλειδώνεις;

Εικόνα savvas gridlock

ΑΣΟΕΕ-ΟΑΕΔ-καναπές, με αυτήν τη σειρά. Και φυσικά όποτε πάω τουαλέτα κοιτάζω πίσω μου καλού κακού, ενώ το βράδυ τριπλοκλειδώνω για να μην μπουκάρουν τα κλεφτρόνια της γειτονιάς. Βάζω και σύρτη.

Εικόνα koraki3gr

Ενα ακόμα άρθρο που σε κανει να "κολλάς" με το RATM.100% σύμφωνος με το πνεύμα του ΔΙΑ, λίγο αισιόδοξες αλλά λογικές σχετικά οι προτάσεις του για sold out

Εικόνα red7neck

Πολύ ωραίο άρθρο...Την ίδια σκέψη λοιπόν του φίλου σου την ακούω πολύ δεξιά και αριστερά και αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι άλλος θέλει αλλά δεν έχει πλέον λεφτά και δεν έρχεται! Είναι που το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δικό μας μονοπώλιο και οι άλλοι οι ανύπαρκτοι δεν μπορούν να μας φτάσουν, είναι που και τα εισιτήρια σχετικά είναι πιο ακριβά.

Και επειδή το μάρκετινγκ είναι το Α και το Ω για όποια επιχείρηση, καλό είναι ο Βαγγέλας να βγάλει μία ωραία ανακοίνωση και να πει ότι την ημέρα των αγώνων όλα τα απούλητα εισιτήρια θα έχουν 10 ευρώ. Θα δεις για ποτε θα παίζουμε με 30.000! Αυτά.

Μπράβο και πάλι για την κίνηση αυτή, Δία!

Εικόνα clark gheibol

πότε ακριβώς θα ανακοινώνονται τα απούλητα εισιτήρια; Γιατί ασούμε προψές με τη Βέργοια, υπήρχε ουρά στα εκδοτήρια μέχρι και κανα τέταρτο αφού ξεκίνεψε το ματς. Ποιος μας λέει πότε τελειώνει η κανονική ουρά και αρχίζει η ουρά των εισιτηρίων των 10 ευρώ;
Με 10 ευρώ θα μπαίνεις ασούμε και στις θύρες βιπ; Αν όχι σε ποιες θύρες θα δίνονται εισιτήρια των 10 ευρώ;

Εικόνα Bad7

Πειτε κατι ρε παιδια και για τη κυρια Γιουρκα που αποφασισε να γινει ηθοποιος.Με τι ταλεντο;;Φυσικα και εχει ταλεντο εχει βγαλει τη σχολη Καραγκουνη

Εικόνα john

Για τα δεδομένα του αγώνα μια χαρά κόσμος πήγε γήπεδο.Ερωτηση.Στο 1-0 με τη Βέροια με σκόρερ τον Πατσατζογλου αμέσως μετα το διπλό της Βρέμης ποσο κόσμο είχε το γήπεδο?Πανω κάτω ίδιος?και μιλάμε για εποχή χωρίς φτώχεια κσι κρίση ετσι ??

Καμία κριτική σε αυτούς που δεν πατάνε γήπεδο επειδή δεν αντέχει η τσέπη τους η δε τους συναρπάζει η μπάλα που παιζουμε σε αδιάφορα ματς.Η κριτική εστιάζεται σε όσους κάνουν συνειδητή αποχή για το παντελονιασμα του ΒΑΓΓΕΛΑ. Δεν χάθηκαν οι βαζελογαυροι.Κρυβονται γιατι δεν εχουν τι να πουν.Με το πρωτο στραβό αποτέλεσμα θα ξαναγυρίσουν

Εικόνα savvas gridlock

http://www.sport24.gr/football/omades/ApollonK/article297070.ece

Σχεδόν τίγκα ήταν το γήπεδο. Στα άλλα που λες, συμφωνούμε. Ξαναγράφω, ξέρω αρκετά άτομα που έχουν διαρκείας και δεν εμφανίζονται συστηματικά στα ματς της Superleague. Για αυτούς δεν είναι εμπόδιο η κρίση. Η μαλακισμένη νοοτροπία τους είναι.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Δεν τα θυμάσαι καλά τα γράμματα.

Με τον Απόλλων Καλαμαριάς ήταν το ματς,3 μέρες μετά την Βρέμη(3 Οκτωβρίου) και το γκολ το έβαλε ο Κοβάσεβιτς με μια προβολή. Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο,πάνω από 28.000. Άλλα χρόνια τότε,άλλα τώρα. Έπρεπε όμως τα πέταλα να ήταν γεμάτα με την Βέροια και ειδικά η 7 να ήταν πίτα και με παλμό.

Εικόνα dion

Δε θα συμφωνήσω για αυτούς που δεν πάνε γήπεδο γιατί δε γουστάρουν την μπάλα που παίζει η ομάδα στα μικρά παιχνίδια, πρέπει να καταλάβουμε ότι o κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Γιατί θα σου πω κι εγώ "με τί όρεξη να παίξει η ομάδα με πάθος σένα μισοάδειο και νερόβραστο γήπεδο?" Kι εκεί θα αρχίσουμε να ψάχνουμε αν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Σύμφωνοι,με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά όμως ότι εγώ,εσύ,εμείς πληρώνουμε από το υστέρημά μας ενώ αυτοί πληρώνονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να παίζουν μπάλα.

Εικόνα dion

Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σκέψου εσύ στη δουλειά σου, άμα πέσεις σε κάνα μιρμίρη θα κάνεις τ'απαραίτητα και θα φύγεις. Άμα δεις ότι ο πελάτης γουστάρει κι ενδιαφέρεται, θα βρεις κι εσύ έξτρα κίνητρο, αφού η δουλειά σου έχει ανταπόκριση. Αλλά δεν είναι εκεί το μεγάλο θέμα, είναι λάθος να μιλάμε για προσέλευση στο γήπεδο λόγω θεάματος, δεν είναι τσίρκο. Μορφή ψυχαγωγίας ναι, μορφή θεάματος όχι απαραίτητα.

Εικόνα john

Θα σου πω τι εννοώ.Πηγα στο γήπεδο στους αγώνες με Κέρκυρα και ΟΦΗ επι ζαρντιμ και βαρέθηκα τη ζωη μου ρε φίλε.Η ομάδα έπαιξε όσο χρειαζόταν για να βάλει δυο γκολ και να καθαρίσει το ματσάκι και μετα ΕΚΑΤΣΕ.Βαριοντουσαν να παίξουν κυριολεκτικά.Δεν τους κατηγορώ αλλα αυτη ειναι η ποιότητα των αντιπάλων μας.Αντιθετα όταν πήγα στο Καραϊσκάκη με τον Πανιωνιο το 2007 στο 4-1 η στον ημιτελικό κυπέλλου με τη Λάρισα στο 3-1 και χόρτασα μπάλα.Ανατροπες στο σκορ,ένταση πάθος για τη νικη κλπ.Το επίπεδο των αντιπάλων εχει πέσει και αυτο το γεγονός εχει επίπτωση ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΤΣ

Εικόνα clark gheibol

με 5-6 γκολ ανά αγώνα, θα είμαστε λες ευχαριστημένοι;

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Όχι.

Εικόνα nissios

Σωστός σε όλα.

Εικόνα G7YNWA

Γεια σας συγγαυροι

Για εμενα οι λογοι που το γηπεδο εμφανιζει εικονα μισογεματου και οχι αδειου οπως λενε και γραφουν οι πολεμιοι ΑΡΔ ειναι

1) Η δυναμικοτητα του αντιπαλου σε συνδυασμο με το προσδωκομενο θεαμα-κοντρα με τον αντιπαλο. Φετινο παραδειγμα 13/8 φιλικο με αθλετικ μπιλμπαο ημουν στο γηπεδο και πρεπει να ειχαμε κοντα στισ 25.000 αν κρινω σωστα δεν εχω δει επισημο αριθμο εισιτηριων, 13/8 σε αδεια αθηνα, αντιθετα με βεροια και οφη και νικη βολου η προσελευση ηταν χαμηλοτερη και ας παιζει η ομαδα ωραιο ποδοσφαιρο και ας βαζει τριαρες μεχρι τωρα, που να κανει και κοιλια στην αποδοση τησ και να κερδιζει δυσκολα με 1-0 δλδ ( κουφια η ωρα)

2) ο κοσμος διαλεγει ματς, οχι μονο για τον προηγουμενο λογο αλλα και για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ λογους κυριως. ετσι οπως εχουν μειωθει οι απολαβες ολων πλεον η διασκεδαση και βαζω και το ποδοσφαιρο μεσα σε αυτο ερχεται τελευταια, πρωτα θα καλυψει αλλες αναγκες ο οποιοσδηποτε και μετα θα δωσει και στο Μαρινακη ( μην ξεχναμε και αυτη τη λογικη που εχουν περασει στο κοσμο) οποτε πολλοι μπαινουν στη διαδικασια να διαλεξουν το μεγαλο ματς με την ατλετικο ή τη γιουβεντους οπου θα πληρωσουν μεχρι και 50-60 ευρω σε κεντρικες θυρες, ετσι θα πανε σε ενα ΚΑΛΟ ματς και τα λοιπα απο το σπιτι ή την καφετερια!

3) αλλοι παραγοντες, χρονος πηγαινε ελα στο γηπεδο παρκινγκ κρυο! γαμημενο διχτυ στο πεταλο που κοβει ορατοτητα κλπ που σε πολλους εδω σιγουρα φαινονται χαζα αλλα για καποιους αξεπεραστα εμποδια.

Σαββα δυστυχως τα διαρκειας που δεν εμφανιζονται στο γηπεδο, πιστευω εχουν να κανουν με τη λογικη ¨θα αγορασω για να εχω εξασφαλισμενη θεση για τσαμπιονς λιγκ και ντερμπυ"

αρχιζει και η σεΖον στο μπασκετ οποτε τα εξοδα για τους αρρωστους αυξανονται.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

η καρτα φιλαθλου ομως ειναι υποχρεωση ολων οσοι δηλωνουν ολυμπιακοι!

Υ.Γ. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΜΑΤΣ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ

Εικόνα clark gheibol

εγώ όλο θέλω να βάζουμε γκολ μετά το 90 γιατί καβλώνω με τη σκέψη ότι οι βιαστικοί έχασαν ένα μέρος από το θέαμα
το Σάββατο μου έγινε το χατήρι