Ο Αχιλλέας από το Κάιρο



Μέσα στα στενάχωρα που συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο στην οικογένεια του ΘΡΥΛΟΥ, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε λίγο χιούμορ. Η κατήφεια δεν ταιριάζει σε περήφανους ΓΑΥΡΟΥΣ. Ότι και να γράφουν οι απέναντι, δηλωμένοι και αδήλωτοι, στη ΦΑΠΑ τους έχουμε και θα ψάχνουν με το φανάρι του Διογένη στιγμούλες ανακούφισης.

Μια τέτοια στιγμούλα είναι και η σημερινή ημέρα. Μια από τις ελάχιστες μέσα στο χρόνο, που κάποια παράξενα τρελά αγόρια , σκάνε μύτη για να πουλήσουν μούρη και πνεύμα. Είναι  τόση μεγάλη η στέρηση και το κόμπλεξ τους, που ακόμα και η προσπάθεια να πικάρουν τον αιώνιο επιβήτορά τους καταντάει γελοία.  Με τους «αντικειμενικούς» ασχολήθηκε ο Σάββας.

Αυτούς τους γνωρίζουμε, χρόνια πια . Ετσι και αλλιώς το «εύρος» τους δε μετριέται πια με τις γνωστές  μονάδες μέτρησης του Διεθνούς Συστήματος (SI), οπότε γίνονται εύκολα αντιληπτοί αφού ταυτόχρονα βογγάνε.

Από προχτές όμως, έχουν σκάσει  μύτη και κάτι καινούρια, γλοιώδη, πράσινα σαλιγκαράκια που θέλησαν να κάνουν χιουμοράκι και πλακίτσα στους γαύρους, αλλά   παρεκτράπηκαν.

Εφτιαξαν ένα φαινομενικά αθώο παιχνιδάκι στη σελίδας τους. Βρήκαν κάποια παλιά, γνωστά ελληνικά μουσικά album και όταν το ποντίκι περνούσε πάνω από την εικόνα, ο αυθεντικός τίτλος του album άλλαζε και μετατρεπόταν σε μια εξυπναδούλα του «δημιουργικού» πράσινου χιουμορίστα. Στο album νούμερο 14, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, με τίτλο «Η νύχτα κατεβαίνει», ο τίτλος  μεταλλασσόταν σε «Γαύροι είστε όλοι Ρουφιάνοι».

Αφού λοιπόν ωρέ κλεφτόπουλα είμαστε ρουφιάνοι, σας λέμε ότι οι μαμάδες σας κάνουν τσάρκες στο λιμάνι. Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Αρέσκονται να βλέπουν τα πλοία να μπαίνουν και να βγαίνουν….

Και επειδή  σας αρέσουν  τα μουσικά παιχνίδια, να σας αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι του Κώστα του Τουρνά. Ο Αχιλλέας από το Κάιρο… αφιερωμένο στους πράσινους πελάτες

ακολουθούν lyrics...

Ο Αχιλλέας απ’ το Κάιρο
εδώ και χρόνια μες τη δεκατρία
σ’ ένα τριώροφο σκοτεινό
στη Λεωφόρο τον τρώνε τα κρύα (-20,-37,-35,-42)
 
Μαζί του ζει κάποιος Μηνάς
γι’ αυτούς τους δυο και τι δεν λένε
οι κόκκινοι της γειτονιάς
ξέρουν επίθετα που καίνε
 
Είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες
μόνοι ζουν  τη χαρά τη δικιά τους
είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες
δεν θα ήθελες να ‘σαι  μπαμπάς τους…
 
Συνέχεια βγαίνουνε μαζί
Την αχλαδιά ταρακουνάνε
πράσινη κάνουνε ζωή
και την ΕΛ.ΑΣ. τη βοηθάνε
 
Η κυρά Λέλα η Σμυρνιά
στην αμαρτία λέει βουλιάζουν
και διώχνει τα μικρά παιδιά
στο τριώροφο όταν πλησιάζουν
 
Είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες
μόνοι ζουν  τη χαρά τη δικιά τους
είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες
δεν θα ήθελες να ‘σαι  μπαμπάς τους…

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Υπαρχει και ενα βαζελακι στο ultras-world που υπογραφει GATE 13 AMALIADA οι βλακειες που γραφει δε περιγραφονται

Εικόνα figurered

Αδερφίστικο σάιτ που ποντάρει λίγο πολύ στα κλικ των γάβρων να τους πλακώσουν στα βρισίδια να γουστάρουν και αυτές οι καψωμένες.

Επί τη ευκαιρία ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ

https://ergdhmerg.wordpress.com/2014/10/03/%CF%84%CE%AF-%CE%B5%CE%BD%CE%...

τον τύπο τον παρακολουθώ αραιά και πού, τον θεωρώ σχεδόν σχιζοφρενή με αυτά που γράφει - αν τα πιστεύει, αλλά τουλάχιστον είναι γάβρος