Ο Μήτρογλου στο στόχαστρο των ΑΡΔ



Μέσα στον πόνο του (σωματικό, χαμηλά και πίσω, αλλά και ψυχοπνευματικό) ο προπαγανδιστικός βαζελολάγνος μηχανισμός, βρήκε σήμερα το κουράγιο να στοχοποιήσει ένα ποδοσφαιριστή του ΘΡΥΛΟΥ. Ένα ποδοσφαιριστή που αν έχει κάποια αρνητικά στοιχεία στο χαρακτήρα του, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη έχουν τα ΑΡΔακια, που φροντίζουν να βαφτίζουν με πιασάρικα επίθετα, νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο, που στήνουν στο τοίχο προπονητές που προσπαθούν να τους πλάσουν και αθλητικά και σα προσωπικότητες. Αλλά και ένα ποδοσφαιριστή που έχει  «γαζώσει» πολλές φορές τα δίχτυα του παναθηναικούλη.
 
Αφού δεν τα κατάφεραν αγωνιστικά να γλιτώσουν τη ΦΑΠΑ, προσπαθούν να «κατασκευάσουν» προβλήματα στο στρατόπεδο του ΔΥΝΑΣΤΗ τους.  Ποιοι? Οι υπάλληλοι του Αλαφούζου και του τιγρούλη.

Η μία που είναι από παλιά στο κλαρί, και παρίστανε την «κόκκινη» και αθλητικά και πολιτικά (άλλα είναι πιο πράσινη και από τη χολή), βάζει σε αντιπαράθεση τον (Κ)Αυλωνίτη που τους κάρφωσε και τον Μήτρογλου (λόγω του χαμένου πέναλτι). Πρέπει να είναι και η φυλλάδα με τα πιο πολλά αποθεωτικά πρωτοσέλιδα για το Μήτρογλου, την εποχή που άρχιζε να λάμπει. Η άλλη, που εκδόθηκε τελευταία, της «δημοσιογραφάρας» των πούλoτζερ, με την ίδια κεντρική ιδέα, αλλά με διαβάθμιση, λόγω του διαφορετικού ειδικού βάρους των δύο ποδοσφαιριστών.  Τι περίεργο! Χτες βράδυ, δύο τελείως διαφορετικά δημοσιογραφικά επιτελεία, «εμπνεύστηκαν» το ίδιο κεντρικό θέμα για τις φυλλάδες τους. «Αβοήθητοι» έτσι; Μη πάει το μυαλό σας σε τίποτα ραβασάκια από το αυθαίρετο κτίριο στις όχθες του Κηφισού. Ούτε σε τίποτα τηλεδιασκέψεις με το Βασιλαρά. Δεν έχουν κινέζικα τηλέφωνα άλλωστε που να διαθέτουν αυτή την προηγμένη τεχνολογία. Έχουν Κορεα-τικα. Άντε να στείλουν κάνα sms δηλαδή…

ΑΡΔακια μη κουράζεστε. Μπορεί ο Κωστάρας να μας στεναχώρησε μια δυο φορές τώρα τελευταία, αλλά είναι οικογένειά μας, και τα θέματα εμείς τα λύνουμε μόνοι μας με τον καλύτερο τρόπο για το ΘΡΥΛΟ. Εγγύηση γι' αυτό είναι ο Βαγγέλαρος, αλλά και ο προπονηταράς μας ο Μίτσελ που σας  έχει πάρει στο μεζέ εσχάτως… Αν νομίζετε πως θα τον στήσουμε στο τοίχο, επειδή δε σας άνοιξε και δεύτερη τρύπα γελιέστε. Ο Κωστάρας θα κάνει το καλύτερο για το ΘΡΥΛΟ και για τον εαυτό του. Αν άκουσε και κάνα μπινελίκι, από τα αδέλφια του το άκουσε, που τον αγαπάνε και  θέλουν το καλό του.

Εσείς ασχοληθείτε με την ανατομία σας, που χρήζει επιδιόρθωσης, και αν σας μείνει χρόνος ψάξτε τα κάνα δυο παιχτάκια σας που τα βράδια πίνουν το μισό Βόσπορο.

ΥΓ. Ρε Καραλή γέρασες κι ακόμα ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είσαι…..

Σχόλια

Εικόνα Bad7
Εικόνα Bad7

εβαλε και γκολαρα

Εικόνα Bad7

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΓΚΟΛ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΥΛΩΝΙΤΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!! Αν άκουσε και κάνα μπινελίκι, από τα αδέλφια του το άκουσε, που τον αγαπάνε και θέλουν το καλό του.

Εικόνα Bad7

ΧΑΖΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Εικόνα Bad7

ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΡΔ ΦΑΤΕ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΑΜΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ!!!

Εικόνα Romain

Η καλύτερη δήλωση για το θέμα έγινε από τον πλέον αρμόδιο. Τον Μίτσελ. "Θα του κόψουμε το επιδόρπιο" είπε ο Μίτσερος.

Εικόνα μαουνιέρης

"Κάτω τα χέρια από τον Κώστα Μήτρογλου" φωνάζουμε στα ΑΡΔοκόρακα. Ο Μήτρογλου είναι παίκτης του Ολυμπιακού, είναι γαύρος, είναι δικός μας. Τον αγαπάμε και τον υπερασπιζόμαστε. Ακόμα και όταν δικαιολογημένα τον κριτικάρουμε, το κάνουμε με ολυμπιακή αγάπη - και για τον ίδιο και για την ομάδα μας. Τις συμβουλές των αντιπάλων μας δεν τις ακούμε, δεν ψωνίζουμε από αυτούς.

Τί λένε οι Αντιολυμπιακοί για τον Ολυμπιακό ΜΑσ μάς αφήνει παγερά αδιάφορους. Δεν λαμβάνουμε τίποτε υπόψη μας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι ακριβώς!!!!

Εικόνα KCS

Για κάτι τέτοιες αναρτήσεις, είμαι υπερήφανος που συμμετέχω έστω και λίγο στο RATM. Σύγγαυρε ΔΙΑ,υποβάλλω τα σέβη μου και προσυπογράφω.

Να ξέρουν τα αντιολυμπιακά γίδια:Ο Κώστας τους τη χάρισε μια φορά...αλλά σύντομα θα τους την ξαναφορέσει (τη κουδούνα εννοώ) όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές.

Εικόνα Aprosarmostos17

Θέλω ξεχωριστό αφιέρωμα στη ναζί ξανθιά δικηγορίνα που βγαίνει στο πάνελ του σαγόνια για να μας αναλύσει το ποσο βρώμικο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ πρόσφατα στην πρωινη εκπομπή των Καμπουρακη-Οικονομέα βγήκε ως δικηγόρος της οικογένειας ενός 14χρονου που απηχθει και άρχισε να κατηγορεί τους γονείς που δεν πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο (ακόμα και στο γυμνάσιο) αφού πλέον λόγω των μεταναστών δεν είμαστε πουθενά ασφαλεις. Η πλάκα είναι ότι το παίζει αριστερή, ενώ με μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ βρίσκεις ένα σωρό εμφανίσεις της που υποστηρίζει τη χρυσή αυγή. Μιλάμε για το σουργελο του αιώνα.

Εικόνα savvas gridlock

Μεγάλη δικηγορέσσα η Μαρούπα. Έχει γνήσια καταγγελτικό λόγο και κατατροπώνει όλους τους αντιφρονούντες με τις εύστοχες και καίριες παρεμβάσεις της.

Εικόνα Pr0pheT7

"Ρε Καραλή γέρασες κι ακόμα ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είσαι"

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!!

Αν είναι να γράφεις τέτοια πράγματα, μέρα που είναι, να βάζεις μια μεγάλη ταμπέλα πάνω πάνω στην ανάρτηση να προειδοποιείς τα γυναικόπαιδα, γιατί έχω πέσει κάτω στο πάτωμα 15 λεπτά το λιγότερο και σφαδάζω από τα γέλια... ΕΙΠΑΜΕ!!! Να διαβάσουμε για την Ολυμπιακάρα μας, αλλά να μην πάθουμε και καμιά κήλη... ΕΕΕΕΕΕΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ :D :D :D

Εικόνα john

για δωσε ενα link το κειμενο του καραλη.

Εικόνα Αλέξανδρος

Ο Μήτρογλου έκανε βλακεία σίγουρα γιατί ο Μίτσελ έχει δώσει εντολή να βαράει τα πέναλτι Ο Τσορι. Αλλά εγώ έχω και την απορία: Αν κέρδιζε πέναλτι η αντίπερα όχθη και έπαιζε ο Μπεργκ που τα βαράει εκείνος και έπαιρνε την μπάλα ο Καρέλης τι θα γράφανε; Για την ώρα δεν θα το μάθουμε. Στο λαγούμι πιστεύω θα τους σφυρίξουν ένα πέναλτι και θα είναι ίδιο με του Παπαδοπούλου στο Καραϊσκάκη πριν 8 χρόνια.

Εικόνα olympiakaraga7te

Ο Μητρογλου να τους υπενθυμισω ως τωρα σε 3 ματς Τσαμπιονς Λιγκ, στο ενα σκοραρε, στο αλλο σκοραρε και κακως ακυρωθηκε το τερμα του και στο αλλο εδωσε την ασσιστ του νικητηριου τερματος! Και χθες αυτος το κερδισε το πεναλτι που εχασε! Τον εχουμε απολυτη αναγκη για το πολυ δυσκολο ματς στην Τριπολη το Σαββατο οπου η νικη ειναι μονοδρομος! Αυτο που με χαλασε στο Μητρογλου ειναι ο τροπος που το βαρεσε κυριως καθως δεν πηγε αποφασιστικα και ολιγωρησε!

Οσο για τον Καραλη δεν πειραζει μου ειναι συμπαθης γιατι εχει περιγραψει δυο τεραστιους θριαμβους μας το 49-69 και το 1-4 :P

Εικόνα Αλέξανδρος

Και το 3-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Εικόνα savvas gridlock

Eγώ είμαι σκληρά Καραλ-ικός. Ειδικά όταν έχει φάει την προηγούμενη καμιά μεγάλη πούτσα ο Εθνικός της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι, δεν γίνεται να μην βάλεις Σπορ Εφέ ρε φίλε, να στείλεις και κάνα sms να τον πριζώσεις.

Εικόνα Αλέξανδρος

Τι να σου πω Σάββα μου εδώ στο Μόναχο δεν έχω ελληνικό ραδιόφωνο να ακούσω όσα λες!

Επίσης μιας και μου δίνεται η ευκαιρία θα ήθελα να σου πω να κάνεις ένα μικρό αφιέρωμα(αφιέρωμα τρόπος του λέγειν) στον ΑΡ(χι)Δάκο Γιώργο Τσακίρη που από τότε που έπεσε η ΑΕΚ γράφει τέτοια εμετικά αντί-Ολυμπιακά κείμενα στο vazzeletta που θα τα ζήλευε ο τουίτις, το τίγρης, ο πατέρας Τερέζα, και όποιο άλλο αντί-Ολυμπιακό ρεμάλι της γης. Έχω ψάξει πολλά κείμενα στο RATM αλλα δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι αναφορικά στον Λέυς. Αν έχετε κάτι και δεν το έχω δει κάντε το καλό και δώστε μου λινκ! Ευχαριστώ!

Εικόνα savvas gridlock

http://www.gazzetta.gr/football/article/664689/kinezoi-stin-alitheia-tis...

Βγήκε η εθνική μας πατσαβούρα, η Γιάννα και είπε ότι της έκανε υποκλίσεις ο Σωκράτης για να πάρει το Καραϊσκάκη. Κι αντί να πει η ''δημοσιογραφάρα'' ο Τσακίρης ότι ακόμη και η πατσαβούρα η Γιάννα, αναγνωρίζει ότι ο Κόκκαλης κάτι έδωσε για το Καραϊσκάκη (''για μια μπουκιά ψωμί'' λέει), κάθεται και συγκρίνει την όλη φάση με το γήπεδο της ΑΕΚ, που η Περιφέρεια έταξε 20 μύρια στο λαθρέμπορα Μελισσανίδη. Στάζουν τα σάλια από κάθε κείμενο του Τσακίρη προς τον τίγρη και μετά κάνει και μαθήματα δημοσιογραφίας προς άλλους. Τι κείμενο να γράψεις ρε Αλέξανδρε, μιλάμε για τον κιτρινόμαυρο Βασιλαρά. Τουλάχιστον αυτός είναι καθυστερημένος και το λέει, δεν εμφανίζεται ως αμερόληπτος...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Επιτέλους ας σταματήσουν οι Ολυμπιακοί να τους αγοράζουν, δηλαδή πως επιβιώνουν τόσα χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω. Και να πει κανείς ότι δεν έχουμε εφημερίδες, δόξα τω θεώ τρεις είναι. Ας γίνει μια οργανωμένη εκστρατεία ενημέρωσης, διαφωτισμού και αντιπροπαγάνδας, τι να πω.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Αδερφε ΚΑΝΕΝΑΣ δν τους αγοραζει.
Ολες οι εφημεριδες αυτες ειναι χρεωκοπημενες αλλα συντηρουνται απο τους αντι-ολυμπιακους.

Π.χ προσφατα ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ηθελε να αγορασει το goal και ολα που εχουν σχεση με αυτο(sentra fm.sentragoal κ.τ.λ) αλλα τελευταια στιγμη χαλασε η συμφωνια.
Το ιδιο εχει γινει και με αλλες εφημεριδες-site.
Αν κανω λαθος με αυτο που λεω παραπανω ας με διορθωσει καποιος