Βρέθηκε ο αντίζηλος του Κολλλλλα!



Έπεσε στην αντίληψή μας άλλο ένα ΑΡΔακι από το βορρά, κάποιος Τσορμπατζόγλου,  που πιάνει στο στόμα του το ΘΡΥΛΟ τελευταία. Πιο πολύ ασχολείται με τον Ολυμπιακό παρά με το κωλοχανείο που υποστηρίζει. Μάλλον θα ζήλεψε τη δόξα του Σταυράκη του Κόλλλλκα, που τυγχάνει εξαιρετικής δημοφιλίας μεταξύ των οπαδών μας.
 
Εκτός από τις απόψεις που εκθέτει και που είναι για γέλια, αφού μάλλον πιστεύει ότι εκτός από τους «περιορισμένης ευθύνης» βόρειους αναγνώστες του, οι υπόλοιποι πιπιλάμε δάχτυλο, προχώρησε σε έρευνα και καταγραφή απόψεων, ΔΗΘΕΝ οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ, που εκφράζουν και πάλι τη «ντροπή» τους, εξαιτίας της διαιτησίας του Σπάθα στη Τρίπολη. Του ΣΠΑΝΑΘΑ όπως τον βάφτισαν κάποιοι εκεί στο βορρά, μετά από ένα αγώνα του μισητού τους Αρη, κόντρα στο  αφεντικούλι τους και πάλαι ποτέ χρηματοδότη τους την εποχή της μπουγάδας,τον παναθηναικούλη. 
 
Ας δούμε τι έγραψε ΚΑΙ αυτός ο «γίγαντας» της αθλητικής δημοσιοαλητείας, κείμενο με το οποίο βάζει υποψηφιότητα για βράβευση από τη Ακαδημία Επιστημών Πυλαίας.
 
«Από όλα όσα ακολούθησαν του ανεπανάληπτου (στα 31 χρόνια που εγώ παρακολουθώ ποδόσφαιρο) αγώνα Αστέρας-Ολυμπιακός, τρία-τέσσερα πράγματα και καταστάσεις μάς έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.
 
Δακρύσαμε μεγάλε. Ισχυρίζεσαι  ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η μεγαλύτερη σφαγή των τελευταίων 31 χρόνων που εσύ βλέπεις ποδόσφαιρο? Γελάνε όλοι οι μανάβηδες της Νεάπολης! Φαίνεται δε συχνάζεις στη Τουμπίτσα τα τελευταία 31 χρόνια.
 
Το πρώτο έχει να κάνει με την αντίδραση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Που όπως το συνηθίζει πρόσεξε πάρα πολύ στην ανακοίνωσή της μην τυχόν και θίξει την ΠΑΕ Ολυμπιακός! Έβαλε κατά πάντων, εκτός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όλως τυχαίως και στον μοναδικό τελικό κυπέλλου που έφθασε η συγκεκριμένη ομάδα, ο ίδιος αντίπαλος ευνοήθηκε σκανδαλωδώς απέναντί της! Και τι έγινε;
 
Τι αντίδραση περίμενες ρε κακομοίρη από την ΠΑΕ Αστέρας? Μήπως αντέδρασε ο Μάσα όταν αποβλήθηκε?  Έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι για τη @αλακια που έκανε και άφησε την ομάδα του με παίχτη λιγότερο. Μήπως αντέδρασαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Αστέρα? Εσείς οι υπάλληλοι των «τριών αδελφών»  στήσατε το πανηγύρι  για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους. Αλλά άδικα κουράζεστε. Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ σας έχει πάρει χαμπάρι. Αλλά για πες μας; Την επόμενη στο ματσάκι σας με τον Εργοτέλη όλα ήταν καλά? Γιατί ο κόρακας «έπνιξε» ένα πέναλτι του Εργοτέλη. Κοκοκοκο γι’ αυτό δικέφαλες κότες έτσι?
 
Από εκεί και πέρα εντύπωση έκανε η αντίδραση μεγάλης μερίδας φίλων του Ολυμπιακού. Αγανάκτησαν οι άνθρωποι όχι μόνο με τον Σπάθα και την ομάδα τους, αλλά και με όλους όσους τους θεωρούν ηλίθιους!
 
Έχεις πρόσβαση σε «μεγάλη μερίδα φίλων του Ολυμπιακού»? Ξέρεις τις απόψεις τους? Στις εκθέσανε?  Σερφάρισες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έκανες δειγματοληψία?  Γιατί σε μας δεν έγινε αντιληπτή αυτή η «μεγάλη μερίδα φίλων του Ολυμπιακού»?  Τρείς μέρες μετά οι Γαύροι έβλεπαν την ΟΜΑΔΑΡΑ τους να παλεύει στα ίσα κόντρα στη μεγάλη Γιούβε των 290.000.000 ευρώ! Αλήθεια ο μαυρόασπρος οίκος ανοχής που υποστηρίζεις πώς τα πάει στην Ευρώπη? Φάπες μαζεύετε έχω μάθει.  Καλά στο Κύπελλο Ελλάδος έχετε θέμα. Μάλλον θα αποκλειστείτε αν δεν στο έχουν πει  Ω! εσείς πρωταθλητές Οκτώβρη! Στο τέλος σου έχω μια έκπληξη…  Έχω κάνει έρευνα σε μεγάλη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ και έχω καταγράψει ενδεικτικές απόψεις τους….
 
Και μετά από όλα αυτά ήρθε το καμάρι της ελληνικής διαιτησίας! Ο Σπάθας που με την πρώτη του ατάκα τι έκανε: "Γιατί ασχολούνται μόνο με εμένα και όχι με βοηθούς;".
Έτσι ρε μάγκα: Αντρίκεια συμπεριφορά 100% Έτσι κάνατε όλοι εκεί κάτω; Με την πρώτη δύσκολη, δίνετε τους δικούς σας;
Όχι! Αποκλείεται να είναι έτσι στον Πειραιά. Ρε μπας και δεν είναι αυτός από εκεί;
Τι άλλο είπε το παλικάρι: "οι αποφάσεις μου δεν καθόρισαν τον νικητή, ούτε υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος". ΕΤΣΙ… Σαν γνήσιος γαύρος!
Κι αυτό κλεμμένο είναι! Από κάπου το διάβασε και το είπε! Είναι 2-3-4-5 πλευρές που για ένα ματς 31 λαθών, με 5 ανύπαρκτα οφσάιντ σε πιθανές φάσεις τετ α τετ και μία ανύπαρκτη κόκκινη, σε ματς όπου η μία ομάδα απαγορεύονταν να περάσει το κέντρο και η άλλη έστηνε την μπάλα συνεχώς έξω από την αντίπαλη περιοχή, βρήκαν και υποστήριξαν ότι …"δεν υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος".
Λοιπόν για όσους απέμειναν (ήταν πολλοί κάποτε και έκαναν μεγάλη προσπάθεια να μας βγάλουν γραφικούς, αλλά στο τέλος ξεφτιλίστηκαν), απάντηση έδωσαν οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί:
Δείτε τα, χαρείτε τα… (Ξέρω-ξέρω. Οι μισοί θα λέτε ότι αυτά τα σχόλια τα έκαναν Παναθηναϊκοί… Δεν πειράζει: Πάλι βρέχει…)»
 
Στα υπόλοιπα που γράφεις και  αφορούν τον ΣΠΑΝΑΘΑ ούτε που αξίζει να ασχοληθώ.  Δικός σας «παλίκαρος» ήταν, όποτε τον χρειάστηκε η κλίκα σας, εκεί ήταν. Ούτε μας ενδιαφέρει η περίπτωσή του. Εμείς γραμμένο τον έχουμε. Αποδίδεις όμως ελέω ΣΠΑΝΑΘΑ στους ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ και τους ΓΑΥΡΟΥΣ συμπεριφορές που όλοι γνωρίζουμε (από το στρατό ειδικότερα, που ήσασταν τα καλύτερα παιδιά των δεύτερων γραφείων) ότι τις κουβαλάτε στο DNA σας. Ημιτασιόν λιμανίσοι….
 
Και τώρα διάβασε απόψεις από μερικά καρντάσια  σου:
 
«Δε με λες ρε Τσορμπατζόγλου? Θα περάσουμε στο κύπελλο? Από τη Καλαμαριά ρε? Και τους παγουράδες παρά το χειρουργείο δεν τους κερδίσαμε! Μας δουλεύουν που μας δουλεύουν οι γαύροι για το πρωτάθλημα Οκτωβρίου. Αν αποκλειστούμε από το κύπελλο δε ξανακαπνίζω ΣΕΚΑΠ!»
 
«Κανα παίχτη της προκοπής θα φέρει ο ρώσος? Με κάτι  μπουμταουν ρατς  δε πας πουθενά. Γιο γιο έχουμε γίνει στην ευρώπη»
 
«Κανονίστε να ανοίξουμε τα πόδια στον ΠΑΟ τη Κυριακή»
 
«Πλησιάζει 3 Δεκέμβρη. Δεν μπορώ να κοιμηθώ…»
 
«Καρντάσι είναι αλήθεια ότι στο ψηφιδωτό της Αμφίπολης την Περσεφόνη την κλέβει ο ΕΦΗΒΟΣ?  Έτσι με είπε ένα φιλαράκι σεκιουριτας εκεί …  2500 χρόνια είναι μεσα στο σπίτι μας, το καταλαβαίνεις? Θα βρουν και κανα ερυθρόλευκο κασκόλ και θα γίνουμε ρόμπες. Πάνε ρώτα τον κολλλλκα μπας ξέρει τίποτα…»
 
ΥΓ. και τα επόμενα 31 χρόνια θα βλέπεις κόκκινους εφιάλτες….

Σχόλια

Εικόνα Romain

Αυτός ο τυπάκος βγάζει πολύ κόμπλεξ για τον Θρύλο όταν γράφει. Αλλά όταν είναι στο αλαφοζοκάναλο της Δαβάκη, αλλάζει ξαφνικά στάση και ούτε που βάζει στο στόμα του την ομάδα που τον γλεντάει τόσα χρόνια τώρα.

Γράφει ανάλογα με την πελατεία του.

Αν φορούσε παντελόνια και αν πίστευε σε τι έγραφε δεν θα έδειχνε δύο διαφορετικές όψεις.

Αυτό δέιχνει ότι δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Ούτε πιστεύει σε αυτά που γράφει ούτε φοράει παντελόνια.

Εικόνα kg

ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ.........

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ?

Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΡΓΗΣΕ......ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ

Ε Ι Σ Π Ρ Α Ξ Η ......ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!