Όλα τριγύρω αλλάζουνε οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ!



Με αφορμή το μπαράζ δημοσιευμάτων γύρω από την παγκόσμια γνωστή πλέον «εγκληματική οργάνωση» που δυναστεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή των μεγαλύτερων, των δασκάλων και γενικά των ανθρώπων που έχουν δει πολλά τα μάτια τους. «Όποιος ξεχνά την Ιστορία του και δε διδάσκεται από αυτή είναι καταδικασμένος» λένε οι δημογέροντες του χωριού μου. Ανέτρεξα λοιπόν στην πρόσφατη πολιτικοαθλητική Ιστορία. Δεν γύρισα πολύ πίσω. Το έπιασα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο ΘΡΥΛΟΣ με ηγέτη τον ΤΙΤΑΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ έχει ήδη κατακτήσει  4-5 συνεχόμενα πρωταθλήματα και οι αντιολυμπιακές ροδέλες έχουν αρχίσει να ΠΟΝΑΝΕ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ. Ποδοσφαιρικά, αθλητικά, οικονομικά δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, αφού ο Σωκράτης με σταθερά βήματα ενδυναμώνει το ΘΡΥΛΟ με ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, ενώ ετοιμάζει και το ΝΕΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ όπως κάνουν οι σημερινοί «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» (κίτρινες και πράσινες ΔΕΚΟ). Ποια είναι η μοναδική τους ελπίδα; ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ. Πως θα το κάνουν αυτό; Μα με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν. ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ! Δημιουργείται ένα πολυπλόκαμο δίκτυο, από βουλευτές, επιχειρηματίες και ποδοσφαιρικούς παράγοντες, με ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ που εργάζονται σε τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες παναθηναικής κυρίως ιδιοκτησίας, αλλά και στα υπόλοιπα αντιολυμπιακά ΜΜΕ (του βορρά και του νότου). Μια «περίεργη» σύμπτωση… Την πρωτοκαθεδρία έχει η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» του ΦΟΡΟΦΥΓΑ Αλαφούζου. Αυτή που ξεσήκωσε και τώρα το θόρυβο γύρω από την περίφημη «εγκληματική οργάνωση».
 
Ομολογώ ότι το πλήθος των δημοσιευμάτων κατά του Σωκράτη Κόκκαλη είναι αδύνατο να επιμετρηθεί. Έχω επιλέξει ένα μικρό μέρος από αυτά. Οι ομοιότητες με το σήμερα; Απίστευτες! Ελάχιστη φαντασία και πρωτοτυπία από την αντιολυμπιακή προπαγάνδα. Τελικά με τα πολλά καταφέρνουν να εμπλακεί η δικαιοσύνη (όπως και σήμερα) και να απαγγελθούν κατηγορίες κατά του ΣΩΚΡΑΤΑΡΟΥ για ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ! Κάντε την αναγωγή σε όσα ζούμε σήμερα. Διαβάστε, θυμηθείτε και τότε τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα για τους στόχους του Ατιολυμπιακού Μετώπου. ΣΤΟΧΟΣ είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και όχι οι κατά καιρούς ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ. Είναι ο μόνιμος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ. Είναι το αίτιο της μανιοκατάθλιψής τους, είναι ο πόνος που νιώθουν στις οπές τους.
 
Πάμε πίσω λοιπόν στο χρόνο……
 
 
Καθημερινή  20/2/2002
Βαρύ κατηγορώ κατά Κόκκαλη
http://www.kathimerini.gr/111752/article/epikairothta/politikh/vary-kathgorw-kata-kokkalh
 
 
Οι φάκελοι STAZI, ο Ρόκο και η επιχείρηση Κασκαντέρ
http://www.kathimerini.gr/111750/article/epikairothta/politikh/oi-fakeloi-stazi-o-roko-kai-h-epixeirhsh-kaskanter
 
Ας θυμηθούμε  κάποια πρωτοσέλιδα πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων της ίδια μέρας.
 
 
Καθημερινή  24/2/2002
O βίος και η πολιτεία του Σ. Κόκκαλη
http://www.kathimerini.gr/112202/article/epikairothta/politikh/o-vios-kai-h-politeia-toy-s-kokkalh
 
Το βαρύ «κατηγορώ» του εισαγγελέα
http://www.kathimerini.gr/112199/article/epikairothta/politikh/to-vary-kathgorw-toy-eisaggelea
 
Καθημερινή  26/2/2002
H προτροπή της «Ελευθεροτυπίας» προς τον πρωθυπουργό
http://www.kathimerini.gr/112289/article/epikairothta/politikh/h-protroph-ths-eley8erotypias-pros-ton-prw8ypoyrgo
 
Καθημερινή  28/2/2002
Νέα δίωξη κατά Κόκκαλη για απάτη στο XAA
http://www.kathimerini.gr/112484/article/epikairothta/politikh/nea-diw3h-kata-kokkalh-gia-apath-sto-xaa
 
Καθημερινή  22.03.2002
Καταπέλτης το εισαγγελικό πόρισμα κατά Κόκκαλη
http://www.kathimerini.gr/114321/article/epikairothta/politikh/katapelths-to-eisaggeliko-porisma-kata-kokkalh
 
Καθημερινή  17.04.2002
Στο εδώλιο ο κ. Κόκκαλης και στελέχη «Ιντραλότ»  ΟΠΑΠ
http://www.kathimerini.gr/116386/article/epikairothta/politikh/sto-edwlio-o-k-kokkalhs-kai-stelexh-intralot--opap
 
Καθημερινή  27.06.2003
Ανοιχτή μένει η υπόθεση του κ. Κόκκαλη
http://www.kathimerini.gr/154787/article/epikairothta/politikh/anoixth-menei-h-ypo8esh-toy-k-kokkalh
 
Καθημερινή  01.10.2003
Νέα δίωξη κατά Κόκκαλη για κακουργήματα
http://www.kathimerini.gr/163665/article/epikairothta/politikh/nea-diw3h-kata-kokkalh-gia-kakoyrghmata
 
Καθημερινή  23.07.2004
Επίσπευση ανάκρισης στην υπόθεση Κόκκαλη
http://www.kathimerini.gr/189452/article/epikairothta/politikh/epispeysh-anakrishs-sthn-ypo8esh-kokkalh
 
Καθημερινή  09.11.2004
Συνενώνονται δύο δικογραφίες εις βάρος Κόκκαλη
http://www.kathimerini.gr/199814/article/epikairothta/politikh/synenwnontai-dyo-dikografies-eis-varos-kokkalh
 
Καθημερινή  17.01.2007
Απαλλάσσεται ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης
http://www.kathimerini.gr/274694/article/epikairothta/politikh/apallassetai-o-epixeirhmatias-swkraths-kokkalhs
 
3/9/2010 Ελευθεροτυπία
«Ο Κόκκαλης ήξερε να δωροδοκεί 10 φορές καλύτερα απ' τη Ζίμενς»
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=199131
 
6/9/2010 Ελευθεροτυπία
Ζητούν να κληθεί ξανά ο Κόκκαλης
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=199935
 
Κάποια πονεμένα βαζελάκια, χανουμάκια και μπουγατσανάκια,  θα πεταχτούν και θα πουν: «Ρε φίλε όλα τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν για την υπόθεση. Γίναμε διεθνώς ρεζίλι».
Ότι ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ το ξέρουμε ρε ρουφιάνοι! Αλλά και τότε το ίδιο γινόταν! Ένα γρήγορο ψάξιμο έκανα στο google :
 
 
O Guardian!  Αυτός που γράφει  για το Βαγγέλη και «αισθανθήκατε εθνική ντροπή»! μόνο που δε δακρύσατε ! Ο Guardian για τον Σωκράτη έγραφε (αναπαράγοντας δημοσιεύματα της «καθημερινούλας» κυρίως):
 
«If that should put his great rival, the Olympiakis owner, Socrates 'Rocco' Kokkalis, in a shining light, it shouldn't. Kokkalis is under investigation for 'espionage against the state' - selling business secrets to the East German Stasi some years ago is the specific charge».
 
Να σας το μεταφράσω; Είμαι σίγουρος πως έχετε μορφωθεί με «αγγλικά και πιάνο» βαζελάκια.
 
Και τι δεν ακούγαμε τότε! Και τι δεν ξέρναγαν τα αντιολυμπιακά ρετάλια! «ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ», «ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ», «ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ». Τη σύνέχεια την ξέρετε. Αμέτρητες κούπες στο ΛΙΜΑΝΙ!
 
Όλα τα παραπάνω  συνεχίζουν να τα μηρυκάζουν  τα αντιολυμπιακά πρόβατα, με τη βοήθεια των έμμισθων ΑΡΔ (οι οποίοι δεν ντρέπονται που είναι υπάλληλοι ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ και ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ, καταδικασμένων ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, αλλά ξέρουν να «πουλάνε» ήθος, εξυγίανση ακόμα και αριστερή ιδεολογία κάποιοι από αυτούς για ξεκάρφωμα).
Και όταν τολμήσεις να τους πεις ότι για τις κατηγορίες αυτές ο Σωκράτης ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΕ, έχουν έτοιμη την απάντηση: «αφού τους μιζάριζε όλους!». ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ με πατέντα!
 
Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ οι ομοιότητες στις μεθοδεύσεις τους. Και όπως γνωρίζουμε καλά όλοι, για κάθε ΔΙΩΞΗ, μια ΚΟΥΠΑ έφτανε στο Πειραιά κάθε άνοιξη (με δυο εξαιρέσεις , τον  Δούρο και την πολυμετοχική μπουγάδα).
 
Σ’ αυτούς που πιστεύουν ότι ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ θα μείνουν ΑΠΑΘΕΙΣ στις επιθέσεις κατά του ΘΡΥΛΟΥ , τους λέμε ότι είναι «μακριά νυχτωμένοι». Στα βρώμικα πολιτικοοικονομικά παιχνίδια που παίζει μια ξεφτιλισμένη κυβέρνηση που καταρρέει,  μαζί με τους «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» φίλους της, καλά θα κάνει να αφήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ απ΄ έξω. Γιατί δεν τους σώζει καμία ΤΡΟΙΚΑ…
 
ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΣΕΙΣ; ΚΟΥΠΕΣ ΕΜΕΙΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΙΚΡΑ. 

ΥΓ. Ας θυμηθούμε λίγο το Σωκράτη

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Μην το γαμάμε στις αναλύσεις παιδιά
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Εικόνα olympiakaraga7te

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΙΑΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ 4-0 ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Η ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ 2-1 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 3-1 Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΡΑΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΜΕ, Η ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 2Ο ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΟΚ, ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΕΚΟΒΑ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΦΒ. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10384582...
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΡΙΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ... ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΤΗ ΜΑΛΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ - ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Αν κάνει κανείς μια βόλτα σε ΄΄δικό΄΄ μας σαϊτ, θα πρέπει νά΄χει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχραιμία και ανεκτικότητα για να μην πάθει ίλιγγο και ξεράσει απ΄τις ηλιθιότητες που γράφονται... Άλλο να κριτικάρεις ρε παιδί μου κι άλλο να βρίζεις, να σαρκάζεις, να θέλεις άλλους προέδρους, άλλους προπονητές, να μηδενίζεις ΟΛΟΥΣ τους παίχτες, να προτείνεις μέχρι και...Αλέφαντους για να ΄΄σώσουν΄΄ τον Ολυμπιακό, ή όταν σε ρωτάνε ποιόν πρόεδρο προτείνεις να σου λένε ΄΄κάποιος ΤΙΜΙΟΣ επιχειρηματίας θα βρεθεί, γιατί το μαγαζί είναι γωνία΄΄ κλπ γελοιότητες, μερικοί μάλιστα να ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ Αλαφούζο με Μαρινάκη! Πρόκειται λοιπόν για αρρώστους και μάλιστα αθεράπευτους! Αυτοί είναι εκ συστήματος αντιρησιο-κωλοτούμπες. ΑΡΡΩΣΤΟΙ! Ρίχνουνε υποκριτικά δάκρυα για την ομάδα, ενώ έχουνε τρελαθεί απ΄τη χαρά τους κι έχουνε στήσει πανηγύρι γιατί δικαιώθηκαν(!) τα ΑΝΤΙ τους. Κι όταν τους ζητάς προτάσεις ή...σφυράνε αδιάφορα ή λένε του κόσμου τις μαλακίες...ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! Δεν ξέρω κι αν είναι Ολυμπιακοί καν, ή έχουν καταλάβει τί σημαίνει πραγματικά οπαδός του Ολυμπιακού. Αμφιβάλω πολύ.

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε, άλλη μια φορά: Σέβομαι την αντίρρηση του άλλου στη θέση μου, αν γίνεται με τον σωστό τρόπο, δηλαδή, αδελφικά, κόσμια, λεβέντικα, γαύρικα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΣΤΟ RΑΤΜ ΓΙΝΕΤΑΙ. Και γίνεται, γιατί υπάρχουν πραγματικά ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ αδέλφια, γαύροι με αρχές και αξίες. Όχι κωλόπαιδα. Δεν υπάρχει - ξανά ευτυχώς - τέτοιο ΄΄φρούτο΄΄ εδώ και αν παραπέσει κανα τέτοιο, πετιέται σβέλτα εξω απ΄το χωράφι μας. Έπηξα στην αλητεία - με την ευρεία έννοια - και την ηλιθιότητα, στρίβοντας απο΄δω τη γωνία... Μιλάμε για δυσίατο, αν όχι ανίατο, ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ( όχι ότι έχει και καμιά βαρύνουσα σημασία εδώ που τα λέμε, άλλοι έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι, αλλά λέμε τώρα...) για να τελειώνω με τούτο το σχόλιο: Μαρινάκης στη θέση του, Μίτσελ στη θέση του. Ξεκαθάρισμα γρήγορο ποιοί παιχτες υπολογίζονται και ποιοί όχι, εντατικοποίηση της προπονητικής δουλειάς, μεταγραφές καλές το Γενάρη στις θέσεις που πονάμε. Όχι πρόστιμα, ειδικά τούτη τη χρονική στιγμή, πριν απ΄τη Μάλμε. Στον αγώνα αυτόν μεθαύριο, ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Σήμερα, παρά την ισοπαλία, απ΄αυτούς που παίξανε, διέκρινα στο μεγαλύτερο μέρος του β΄ημιχρόνου ειλικρινή θέληση και μαχητικότητα ( για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ) για τη νίκη. Όσο τους επέτρεπαν οι δυνάμεις τους ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. Δεν ΄΄έκατσε΄΄ όμως το αποτέλεσμα ΚΑΙ με δική μας ευθύνη, αλλά ΚΑΙ με ΤΗΝ κωλοφαρδία του αντιπάλου. Οι δηλώσεις παιχτών και Μίτσελ, βοηθάνε αν τις διαβάσεις προσεκτικά στον σχηματισμό ψύχραιμης γνώμης κι όχι παρορμητικής. ΤΕΛΕΙΩΝΩ: Δεν έχει καμιά σημασία στην τελική, ποιός θα δικαιωθεί από εμάς για τις απόψεις και τις θέσεις τους. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΑ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ!

Εικόνα vagio

Αποστολε, δεν τιθεται θεμα δικαιωσης. Για την κοινη μας αγαπη μιλαμε. Να ειμαστε μια γροθια, ομως... αδρανεις? Χωρις αποψη? Εγω συνεχιζω να βλεπω μια ομαδα αδουλευτη και ανικανη να επιβαλει το παιχνιδι της. Στειρα μπροστα και σοβαρο ελλειμμα χαρακτηρα. Με τα Γιαννινα τωρα και με τον πιο φτωχο ποιοτικα παοκ της 5ετιας και ισως παραπανω. Βλεπω μια ομαδα που αν τη Μαλμε τη βολευε το Χ, μου βγαζει την αισθηση πως δεν της βαζει γκολ ουτε με 100 κορνερ. Ως ποτε και γιατι να χαιρει ασυλιας ο Μιτσελ?
Για μενα, οποιοδηποτε κι αν ειναι το αποτελεσμα με τους σουηδους, ΟΦΕΙΛΕΙ να παραιτηθει. Εχουμε προβλημα μεγαλο παιδια.

Εικόνα apostolos gaganis

Ποιός είπε αδελφέ να είμαστε χωρίς άποψη; Άν γυρίσεις τα σάϊτ θα δεις 258.583 σχόλια από χθες και 258.583 απόψεις...Το θέμα είναι τί θα κάνει η ομάδα, αρχίζοντας πρωτίστως απ΄τον αγώνα με την Μάλμε, εφεξής, κι αυτό τ΄αποφασίζει ΜΟΝΟ η Διοίκηση του Ολυμπιακού. Είπες εσύ την άποψή σου εδώ περί του πρακτέου, είπα και΄γω την δική μου, την διαφορετική. Τελειώσαμε εμείς, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. Δεν νομίζω άτι μας μένει τίποτ΄άλλο, απ΄το να πάμε μεθαύριο στο Καραϊσκάκη και να στηρίξουμε την ομάδα στον αγώνα της για την ευρωπαϊκή πρόκριση. Και ανάλογα... ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ, πρέπει να σου κάτσει και κανά αποτέλεσμα των άλλων. Έτσι τους...βοηθήσαμε κι εμείς, να φτάσουν εκεί που φτασαν. Εν τω μεταξύ, ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Καλή Κυριακή, φίλε!

Εικόνα savvas gridlock

Για τα δώρα των άλλων που λες Απόστολε, π.χ. σήμερα παίζουν στις 3 η ώρα Ξάνθη-ΠΑΟΚ. Ενδεικτικά πράγματα που μπορεί να βρει κανείς μέσω google.

''Ο Πανόπουλος, που έχει μαζί με τον επιχειρηματία Συγγελίδη, του Ομίλου Σιτροέν, τις μετοχές της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη''

''«Οικονομικά και διοικητικά συντρίμμια» άφησε πίσω του ο Γιάννης Συγγελίδης όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός, χαρακτηρίζοντας προκλητικό τον πρώην πρόεδρο.''

''«Μην μου μιλάτε για τον Σπάθα. Δεν πρέπει να σφυρίξει ποτέ ξανά. Έγινε ότι έγινε στην Ξάνθη που είναι στο στρατόπεδο του κυρίου Μελισσανίδη'' (δήλωση Αλαφούζου στους οργανωμένους της Μπύρας 13 το Μάιο του 2014).

Κατάλαβες τώρα;

Εικόνα Kaine

Ήμουν έτοιμος να γράψω ένα δισέλιδο καθαρά για αγωνιστικά θέματα αλλά προς το παρόν θα πω μόνο το εξής, επειδή το θεωρώ το πιο σημαντικό: το "timing" που συνδυάζεται η αγωνιστική κρίση της ομάδας με όσα συμβαίνουν (γράφονται και αιωρούνται) τις τελευταίες μέρες με το θέμα των διώξεων, φαίνεται πως θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Μπήκα σήμερα στο redplanet και έφριξα. Για τα αγωνιστικά θα επανέλθω μετά των αγώνα με τη Μάλμε, που είναι και το ματς της χρονιάς (λόγω των συγκεκριμένων συγκυριών που προανέφερα).

Εικόνα apostolos gaganis

Καμιά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ συνέπεια δεν θάχει αδερφέ... Μη φοβάσαι και μη μου στενοχωριέσαι. Η ομάδα στα 62 χρόνια που την παρακολουθώ, αν ΕΧΕΙ περάσει ζόρια... Και πολύ χειρότερα...Να θυμάσαι: Όσο υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει κι ο Ολυμπιακός. Όλοι αυτοί που παίζουν κάποιο ρόλο τώρα, σε 50 χρόνια θα΄ναι χώμα... Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ! Είμαστε πάαααρα πολλοί και ποοοολύ δυνατοί για να΄αφησουμε μερικές μουνόψειρες να δημιουργήσουν την όποια κατάσταση... Τα γράφω πιο πάνω.

Εικόνα Kaine

Απόστολε, ο τρόπος που έγραψα τείνει στην υπερβολή. Εννοώ μέσες-άκρες αυτό που έγραψα σήμερα στην άλλη ανάρτηση: "Υπάρχει μουρμούρα, υπάρχει διχασμός στον κόσμο, και αν αυτό συνεχιστεί για μισή χρονιά ακόμη, μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις την διοίκηση και σε μια χρονιά που θα είναι "χαμένη" από την αρχή. Όπως έχω ξαναγράψει, είχαμε αλλάξει επίπεδο αλλά το στοίχημα ήταν η εδραίωση. Προς το παρόν το χάνουμε..."

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυροι, η σημερινή άθλια εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν συγχωρείται με τίποτε. Για σήμερα θα πω μόνο τούτο:

Κάποιος μέσα από τον Ολυμπιακό να πει σε αυτούς που φορούν τη φανέλλα του Θρύλου ότι το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στη Μάλμε είναι σημαντικότατο. Αν νικήσουμε, μέχρι που συνεχίζουμε στο Τσάμπιονς Ληγκ (υπό τον όρο ότι θα νικήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Γιουβέντους). Αν έλθουμε ισόπαλοι, συνεχίζουμε στο Γιουρόπα Καπ. Αν ηττηθούμε, μένουμε σπίτι μας. Αυτό το τελευταίο, το "Αν ηττηθούμε, μένουμε σπίτι μας", καλό θα είναι να τους το πει πολλές φορές και σε τόνο πάρα πολύ άγριο. Ετσι ενδεχομένως θα ξυπνήσουν...

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου ρε Γιωργάρα...Θα τηλεφωνηθούμε. Έχεις καθόλου φλιτ μαζί σου για κάτι μύγες που΄χουν μπει ή θες να σου δώσω΄γω; Μου περισεύει...

Εικόνα μαουνιέρης

Χαίρε, Απόστολε! Ντιντιτί για ψέκασμα μού έχει μείνει από τη δεκαετία του 60 και φλίταρα... Θα τα πούμε αύριο το βραδάκι τηλεφωνικώς.

Εικόνα antifaathens

Ποια μαλμε,ρε,φίλε,μακάρι η ομάδα,ειναι βαθια άρρωστη...αλλα,υπομονή έχει δρομο ακομα,εδώ κερδίσαμε,την,Γιούβε και την Ατλέτικο με,τερματο,φύλακα τον άγιο Ρομπέρτο αλλα όταν παραπεαμε απο την αρχη,της,χρονιας σε κάτι Αγρίνιο ατρόμητους κτλ..υπομονή λέγανε πολλοί κερδίσαμε την Ατλέτικο...α ρε Ολυμπιακέ τρανέ εμείς ο κόσμος σε κάναμε έτσι εμείς σε μικρύνουμε

Εικόνα antifaathens

Μαγαζί γωνιά ειναι ο Ολυμπιακός μπακλαβά μαζί με,γαλακτομπούρεκο αν βρει στην, πίατσα τωρα ότι πουλιέται με το γηπεδο του τ προπονητηριο του να δουμε αν θα βρεθει κανένας...οχι φίλε μ δεν,δικαιώνομαι ουτε,χαίρομαι...πιστεψε,με εδώ που βρίσκομαι για να έχω την,έννοια αυτη είμαι πικραμένος..και να σου πω το αλλο απο πέρσι τα έλεγα όταν χάσαμε απο βαζελα..αλλα ήταν επιτυχημένη χρονια..

Εικόνα savvas gridlock

Ναι ρε Σπυρο, ουρα κανουν στην Ελλαδα οι επενδυτες για να χωσουν λεφτα, σε ολα τα επιπεδα. Δεν βλεπεις τι αναπτυξη υπαρχει; Το να πεις τα λαθη της διοικησης η του προπονητη, ειναι κριτικη, οσο καλοπροαιρετη η και κακοπροαιρετη αν ειναι. Το να την πεφτεις μετα απο καθε στραβη στον προεδρο, πετωντας και μπηχτες προς αλλους γαυρους που λενε καλα λογια για τον προεδρο, δεν ειναι κριτικη. Ειναι εμπαθεια με τον προεδρο. Αν ερθει ο Γεναρης και δεν ενισχυσει την ομαδα ο Βαγγελας, εδω ειμαστε. Τωρα τι να κανει ο Μαρινακης; Να φτιαξει αυτος τη συνθεση της 11αδας, για να μην παιζει ο Μπουχαλακης εξτρεμ; Να απολυσει το Μιτσελ, κανοντας τα πραγματα χειροτερα; Πες μας συγκεκριμενα τι θελεις να κανει η διοικηση.

Εικόνα antifaathens

Μεταγραφές μεγάλων παικτών,σε,καλή,ηλικία και ας,μην,βγουν αλλα να σκάσει φράγκα στιλ Τζιοβάνι ζαχοβιτς..καο βασικα να κρατήσει ένα κορμό για μια 5ετια και όχι όποιος παίκτης να πωλείται...σαββα αν έχω αντίθετη άποψη με,σένα η με άλλους για το θέμα τ Προέδρου δεν την πέφτω ρε,φίλε απλως,διαφωνουμε και προσπαθώ με,επιχειρήματα να πω,την,γνώμη μ..δεν έχουμε να,χωρίσουμε κάτι..και να σ πω και κάτι αλλο ρε φίλε...δεν θέλω να είμαστε τόσο πολύ εταιρία ισολογισμούς απο εδώ έσοδα,εξοδα κ.τ.λ. δεν ειναι,η ομάδα η έννοια της ομάδας εταιρεία

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είπα για εσένα ότι την πέφτεις σε κάποιον. Γενικότερα μίλησα, ότι το να την πέφτει κάποιος τώρα στο Μαρινάκη, δεν έχει νόημα, γιατί και να θέλει δεν μπορεί να διορθώσει τα όποια λάθη του. Δεν μπορούμε τώρα το Δεκέμβριο να κάνουμε μεταγραφές. Εννοείται πως μπορείς να λες εδώ μέσα ό,τι θες, όσο κι αν διαφωνούμε κάπου. Όσο για τους ισολογισμούς και για το αν λειτουργούμε ως εταιρεία, σίγουρα δεν λειτουργούμε ως εταιρεία. Μία εταιρεία φροντίζει να γράφει κέρδη στους ισολογισμούς της, για να βάζουν λεφτά στην τσέπη οι μέτοχοι. Εμείς τώρα καταφέραμε ως ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην μπαίνουμε μέσα. Όχι κέρδη δεν έχουμε, αλλά ίσα ίσα τα φέρνουμε βόλτα, που λέμε.

Εικόνα antifaathens

Δεν ειναι το θέμα αν μπορεί να κάνει τώρα μεταγραφές η Γενάρη το θέμα είναι να κάνει.και δεν κάνει..οταν μια ανώνυμη εταιρεία καλα κάνει και είναι λειτουργεί σαν εταιρεία θα κριθεί και σαν εταιρεία...δεν ξέρω αν βγαζει αν είμαστε ισα βάρκα ίσα πανιά η αν μπαίνουμε μέσα δεν ειμαι λογιστής το μόνο που λέω ότι δεν βλεπω να τον ανδιαφερει πραγματικά η ενίσχυση της ομάδας και ότι προσπαθεί όχι να βγαζει άλλαξα μην βαζει κιόλας..εγω σε αλλη κουβέντα έχω διαφορετική ιδέα μάλλον απο σένα η απο,αλλους για το σημαίνει Ολυμπιακός όχι ότι απαραίτητα ότι εγώ ειμαι ο σωστός..εγω θεωρώ πετυχημένη την χρονια εαν νικήσουμε βαζελα 2φορες η έστω μια αλλα όχι συντριβή στην αλλη και βουλουνωμαι στόματα τίμια σε μακεδοναμαχους κτλ πάρουμε πρωτάθλημα κύπελο και δεν αποκλειστούμε όπως με man y η μεταλιστ στην Ευρώπη..προσεξε στο τελευταίο αν αποκλειστούμε φέτος απο CL δεν το θεωρώ ντροπή αλλα τους αποκλεισμούς τους αλλους ναι τους θεωρώ..εαν ένα απο αυτα χαλάσει πετυχημένη για μένα δεν ειναι η χρόνια..θα πεις έλα ρε μεγάλε σαν πολλές απαιτήσεις έχεις όχι φίλε δεν κατεβάζω ταβάνι στον Ολυμπιακό εγώ αυτα είναι για αλλες ομάδες και οπαδούς έτσι τον έμαθα λάθος μπορεί αλλα ετσι

Εικόνα antifaathens

Τον βαγγελα και τα μάτια μας μην ειπωθεί τίποτα κακκο για τον βαγγελα ειναι οραματιστής....

Εικόνα vagio

Δικαιωθηκες, ε? Νοιώθεις καλύτερα?

Εικόνα ΔΙΑΣ

εχεις να προτεινεις καποιον για προεδρο, που δεν θα χανουμε ποτε και θα ειμαστε παντα πρωταθλητες? απαντησε μου αυριο, γιατι εχω ερθω ερθει αποτο γηπεδο και δεν ειμαι στα καλα μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Εντάξει, είπαμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα αυτός που υπερέχει και μάλιστα συντριπτικά, αλλά ο αποτελεσματικότερος, ο τυχερότερος κλπ. κι αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά τόση ομορφιά πια...παραπάει. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ στο παρελθόν παρόμοιο, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ, φαινόμενο. Μία κατεβασιά έκανε ο ΠΑΣ στο β΄ημίχρονο από αντεπίθεση, ΜΙΑ, άδεια η άμυνα, το δεξί βολέ του ΄΄αιώνα΄΄ και γράφτηκε το 2 - 2...

Σήμερα πάλι είδα γύμνια από ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παίχτες. Διάθεση είδα στο β΄ημίχρονο, αλλα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ για να σπάσει το μπετόν αρμέ του ΠΑΣ μπροστά στον έξοχο τερματοφύλακά του ( όλοι οι αντιπαλοι και ειδικά οι τερματοφύλακες, έξοχα παίζουνε ρε πούστη μου στο Καραϊσκάκη, ενώ όλοι βάζουνε...ονειρικά γκολ - τέτοια ντόπα πια...) ΔΕΝ ΕΙΔΑ. Κι αυτή η πίεση στους Γιαννιώτες και η διάθεση των παιχτών μας όμως, πήγαν περίπατο μόλις έγινε το 2 - 1. Ξαφνικά δείξανε να μην ξέρουν τί να κάνουν... Λάθη, λάθη, αμφιταλαντεύσεις όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού στο υπόλοιπο του αγώνα και παραχώρηση - αδικαιολόγητα - χώρου στον ΠΑΣ, που φάνηκε ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην ισοφάριση. Και όταν ήρθε, εμείς κάναμε ...οριζόντιες πασούλες, ενώ δεν υπήρχε παρά ελάχιστος χρόνος... Θέλεις να κρατήσεις το 2 -1; Δεν παίζουν έτσι όπως παίξαμε... Θέλεις ν΄αυξήσεις τη διαφορά, πάλι δεν παίζουν έτσι... Τί σκατά μυαλό και θυμικό έχουνε, δεν μπορώ να καταλάβω... ΟΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Ο-Λ-Ο-Υ-Σ. Κι΄εκείνη η άμυνα... Δεν βλέπεται, ό,τι και να της κάνεις. Ούτε και η επίθεση... Αλλά και δημιουργικότητα στο κέντρο για επικίνδυνη κατάσταση στο αντίπαλο τέρμα, σχεδόν μηδενική. Σέντρες, πολλές σέντρες, πολλά κόρνερ, ανούσια όλα...

ΣΥΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

1. Άλλο ένα κακό αποτέλεσμα. Η υπόθεση τίτλος απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο. Η ψυχολογία πέφτει κι άλλο, ενώ είναι πασίδηλη πλέον η έλλειψη ικανών παιχτών σε θέσεις - κλειδιά.

2. Ο κόσμος, αυτός ο βαλλόμενος από παντού κόσμος μας, έχει αποκαρδιωθεί, απογοητευτεί, εξοργιστεί, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. Κανείς δεν περίμενε τόσο άσχημες μέρες. Και μάλιστα, πριν από ένα κρισιμότατο αγώνα για την Ευρώπη. Εύχομαι, η αποψινή γκέλα, να μην επαναληφθεί με την Μάλμε, γιατί προβλέπω ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΚΑΙ,ΙΣΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

3. Τί θα πρότεινα; Κήρυξη συναγερμού στο τμήμα. Άμεσο ξεκαθάρισμα έμψυχου υλικού με το οποίΟ να δουλέψει μέχρι το Γενάρη ο Μίτσελ. Ξεχώρισμά τους, επί τέλους, σε χρήσιμους και όχι. ΤΈΡΜΑ οι ξοφλημένοι, οι...υποσχόμενοι και οι υπό δοκιμήν, έστω κι΄αν αδικηθεί κάποιος. Δεν έχουμε καιρό. Εδώ το κάθε άγνωστο παιχτάκι, ηρωοποιείται σε ...παιχτάρα μεσ΄το Καραϊσκάκη...

4. Βασική στόχευση το ΟΥΕΦΑ. Το πρωτάθλημα φέτος, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. Κι εμείς διερχόμαστε κρίση - και μάλιστα μεγάλη - και οι άλλοι έχουνε πάρει θάρρος και φροντίζουμε εξάλλου με συνέπεια να τους ανεβάζουμε σε κάθε αγωνιστική σχεδόν, το ηθικό.

5. Τέσσερις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεταγραφές το Γενάρη, από τώρα αν γίνεται επιλεγμένες. Φορ, εξτρεμ, επιτελικός μέσος, κεντρικός οπισθοφύλακας.

6. Συσπείρωση του κόσμου - όσο γίνεται, γιατί η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά - και στήριξη της ομάδας με την Μάλμε. ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΟΧΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ. Τα υπόλοιπα τους τα...λέμε ΜΕΤΑ απ΄αυτόν τον αγώνα. Κι έχουμε να πούμε, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

7. Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ, η σημερινή ομάδα του Ολυμπιακού να δείχνει τόσο ΑΝΑΞΙΑ της ιστορίας του συλλόγου και της ΛΑΤΡΕΙΑΣ που αποδεδειγμένα τρέφουμε γιαυτήν. Φάρμακο υπάρχει βεβαίως. Λέγεται ΝΥΣΤΕΡΙ και ΜΑΤΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όσα νεύρα κι αν έχω, πάντα διατηρώ την αισιοδοξία μου. Είμαι φύσει αισιόδοξος. Διαβάζοντας το σχόλιό σου, αντιλαμβάνομαι ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχεις ζήσει ανατροπές κι ανατροπές του θρύλου. Έχεις ζήσει και κατρακύλες. Ξέρω ότι είσαι ψύχραιμος και έξυπνος. Δεν είπες στην τύχη ότι το πρωτάθλημα "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ". Ειλικρινά, έχω αρχίσει να ανησυχώ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μίτσελ βρίσκεται σε μία τρικυμία. Είναι η μεγαλύτερη που έχει βρεθεί όσο βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Αν την ξεπεράσει αναίμακτα, θα είναι πρώτος μάγκας και ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Αν δεν την ξεπεράσει θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, καλώς ή κακώς. Και δε θα λυπηθώ, παρά μόνο για τον Ολυμπιακό.

Εικόνα apostolos gaganis

Εσύ καλά θα κάνεις να μη με διαβάζεις...προσεκτικά. ΘΑ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! La belle indifference ( η ωραία, η ΄΄χρυσή΄΄ αδιαφορία ) που λένε και οι Γάλλοι...

Υ.Γ. Τώρα Θωμάς και όχι...εξονυχιστικό ψαχούλεμα, δεν γίνεται...ΤΕΣΠΑ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τελικά, ο χρόνος μας πρόλαβε. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη φανέλα να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις και γκέλες θα κάνει κι άλλες. Αν, μάλιστα, εμείς είμαστε σοβαροί, θα κάνουν περισσότερες γκέλες. Εμείς (ο κόσμος) το καθήκον μας. Γήπεδο όσοι μπορούμε και στήριξη από το μετερίζι του καθενός. Προχωράμε.

Εικόνα apostolos gaganis

O.K.

Εικόνα RED HELL

Φιλε Αποστολε ξερεις τι με πειραζει πιο πολυ?Πολυ σωστα εγραφες πριν λιγο καιρο οτι εξαιτιας του πολεμου που πραγματικα αυτες τις μερες για μενα ειναι πρωτογνωρος η ομαδα πρεπει να τους γαμησει ολους.Τι βλεπουμε?ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.Και αυτο με ποναει παρα πολυ.Πραγματικα μου φαινεται πολυ περιεργο να εχουμε κανει τοσες γκελες.Δεν ξερω αν συμβαινει ¨κατι"(δεν θα πω τι σκεφτομαι γιατι τα νευρα ολων μας ειναι τσιτωμενα και θα παει αλλου η συζητηση)αλλα δεν παει αλλο.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.Στην χειροτερη ας το χασουμε το πρωταθλημα(φυσικα και δεν το θελω αλλα πλεον δεν ειναι στο χερι μας)αλλα να σταματησει αυτη η κατρακυλα.Και αν στην τελικη το χασουμε τουλαχιστον αυτη τη χρονια να μπουν γερες βασεις για την επομενη.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.
ΥΓ.Με λυπει αφανταστα αυτη η εμπαθεια προς το Μαρινακη.Και εγω σημερα τα χω παρει πολυ ασχημα αλλα οταν πολεμανε ετσι τον προεδρο σου οποιες διαφωνιες και αν εχεις δεν τις λες με τοσο μισος.Κριμα γιατι απο οτι φαινεται το "διαιρει και βασιλευε"δουλευει αριστα....

Εικόνα vagio

Κακούς οιωνούς βλεπω μπροστά μου. Μου'ρχονται στο μυαλό κάτι κακά χρόνια που ειχαμε παρατεταμένο κακό φεγγαρι, παίζαμε,τρέχαμε,ραναμε, και έκανε μια αντεπίθεση ο Πουθενας κι ελεγες από μέσα σου το'φαγα, και το'τρωγες.
Είναι η μόνη λύση, πρόστιμα και αλλαγή προπονητή, μην κοροϊδευόμαστε. Τοσο κακά ματς από τον Ολυμπιακο, νομιζω έχω να δω από την εφηβεία μου.

Εικόνα ΔΙΑΣ

περισσοτερο και απο την ομαδα με ΞΕΝΕΡΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. δε θελω να πω τιποτα αλλο τωρα

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ
2-2
ΒΑΓΓΕΛΑ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΡΑΞΙΜΟ,ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ,ΠΟΥΛΗΜΑΤΑ,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

1)ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΕΣΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΣ ΔΟΥΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

2)ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ
ΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Ή ΜΠΑ?

3)ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΧΟΝΤΡΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗ
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

4)ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΥΧΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ Ε?

5)ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

Εικόνα RED HELL

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ.2-2 ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΦΕΤΟΣ.12 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΣΕΣ ΓΚΕΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 6?ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ.ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ?ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΜΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ.ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΓΚΑΖΑΡΙΑΝ ΝΤΟΣΕΒΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ.

Εικόνα apostolos gaganis

Έγραφα μια ανάρτηση για το θέμα. Κάτι συνέβη και σταμάτησα. Είπα να κάνω μια βολτίτσα στο σάϊτ, να ξεμουδιάσω. Και ΄΄πέφτω΄΄ στην ανάρτησή σου. Την διάβασα, την χάρηκα ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑ αμέσως την...υπό εκκόλαψη δική μου. Σκέτος...εμβρυοκτόνος. Ήταν περιττή, βλέπεις, μετά από τα όσα γράφεις και παραθέτεις... Δεν γινότανε να τα γράψω καλύτερα. ΄΄Άμες δε γ΄εσόμεθα πολλώ κ.τ.λ.΄΄.

Απλά μια υπενθύμιση ΣΕ ΚΑΘΕ Αντίχριστο, εξωγενή ή ενδογενή, που ΄΄επενδύει΄΄ τελευταία ( πάλι ) με μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι στην... ΚΑΘΑΡΣΗ, τολμώντας π.χ. να κουνάει το...σφυράκι του Πλατινοδικαστή προς το μέρος μας: Ό,τι και να κάνετε ΄΄αδιάφθορα΄΄ γομάρια, ΟΠΟΙΟΝ και όσους να βάλετε - ΑΝ - στην ψειρού, όποια άλλη πουστιά να σκαρφιστείτε και σ΄ όποιον ΓΑΛΑΞΙΑ ( θέλετε ) να μας στείλετε για να σηκώσετε κεφάλι, νάστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι ο ΘΡΥΛΟΣ θα΄ναι πάντα εδώ, πίσω σας, και εσείς στα ΄΄τέσσερα΄΄... Μην βαυκαλίζεστε λοιπόν με...παραισθήσεις. Απελπιστείτε... ΕΔΩ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τι αναρτησάρα, τι καύλα θεέ μου!!!

Εικόνα Kaine

Πωρωτική ανάρτηση.