13 Φεβρουαρίου 1972, "ποδοσφαιρικές ομορφιές" στη Λεωφόρο



13 Φεβρουαρίου 1972. Στο Δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου, ο παναθηναικούλης φιλοξενεί τον Άρη. Θα νικήσει πολύ δύσκολα 2-1 στο τέλος, αλλά στον αγώνα αυτό είχαμε ένα σερί από «ποδοσφαιρικές ομορφιές». «Ομορφιές» που οι «έγκριτοι» ΑΡΔ και οι «γνώστες» των καφενείων προσπαθούν να μας πείσουν ότι συμβαίνουν από την εποχή που τον ΘΡΥΛΟ ανέλαβε ο ΣΩΚΡΑΤΑΡΟΣ ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ και συνεχίζονται προς το «εγκληματικότερο» με τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ το ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
 
 
Ας παρακολουθήσουμε το ρεπορτάζ της «γαυροφυλλάδας» ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ των 14 και 15 Φεβρουαρίου. Μετά από τον αγώνα, όπου οι συμπλοκές των παιχτών έμοιαζαν περισσότερο με ΚΑΤΣ παρά με πυγμαχία, το πούλμαν της αποστολής του Άρη, δέχτηκε επίθεση με πέτρες από οπαδούς του παναθηναικούλη. Στη Θεσσαλονίκη οι εφημερίδες έκαναν καταπελτώδη ρεπορτάζ και καταγγελίες, το ίδιο και η διοίκηση του Άρη, αλλά το κράτος και τα όργανά του, ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ αγαπημένης του ΟΜΑΔΑΣ – ΔΕΚΟ, έκανε πως δεν άκουγε. Υπενθυμίζουμε ότι το 1972 στη Ελλάδα κυβερνούσαν κάτι ψαροδέκανα της πλάκας,  που το έπαιζαν, βασιλείς, αντιβασιλείς, αρχιεπίσκοποι και πρωθυπουργοί ταυτόχρονα.
 
Αφού  εμπεδώσουμε τα παραπάνω,  ας φωνάξουμε όλοι μαζί :
 
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΚΗ «ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ». Για το καλό του ποδοσφαίρου ρε γαμώτο….(εδώ δακρύζουμε για να γίνουμε πιστευτοί...)
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ 14/2/1972
 




ΑΘΛΗΤΙΚΗ 15/2/1972