26 χρόνια πριν τον Ευθυμιάδη, ο Ράμμος στο Αγρίνιο



Θα γυρίσουμε τριάντα εννιά χρόνια πίσω, στο Φεβρουάριο του 1976. Ο παοκούλης διεκδικεί το πρώτο του πρωτάθλημα, ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ. Στις 29/2/1976, φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Διαιτητής ο Ράμμος.  Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 0-0 μέχρι το 67’. Τότε ο διαιτητής έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στον παοκούλη, άνοιξε το σκορ με τον Σαράφη, και στην συνέχεια είχαμε μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ, αλλά ταυτόχρονα, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. Πλήθος κόσμου εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο. Τη συνέχεια ας την παρακολουθήσουμε από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ και ένα σχετικό link.
 
 
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 


 
Διαθέτουμε αποκλειστικό βίντεο και εικόνες από την κτηνωδία του Αγρινίου και σας τις παρουσιάζουμε




 

 
Έχουμε κάνει πλήθος αναρτήσεων με σχετικές «ποδοσφαιρικές ομορφιές». Εμείς όμως είμαστε καμένα οπαδικά μυαλά. Οι οπαδοί ως γνωστών είναι υπεύθυνοι για τα φαινόμενα ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ στα γήπεδα. Δεν παραδειγματιζόμαστε από λαμπρούς παράγοντες με έφεση στη ΦΟΡΔΙΑΦΥΓΗ και το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, που θέλουν να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, από την «εγκληματική οργάνωση» με την κωδική ονομασία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ούτε έχουμε αγάπη για το σπορ όπως οι βαζελολάγνοι ΑΡΔακες, που δεν χάνουν ευκαιρία να τονίζουν ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο παρήκμασε και καταστράφηκε άμα τη εμφανίσει του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη».
 
Ο στόχος μας είναι διπλός. Να βοηθήσουμε να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα στα ελληνικά γήπεδα πρώτον, και δεύτερον να ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ τα ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια που βγάζουν το ψωμί τους από την αθλητική δημοσιογραφία ΛΑΣΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΓΙΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Όπου ο μίστερ πρέζιντεντ, ο μετέπειτα Ταχιντρόμικους Ταμιεφτίριους, δεν πέρασε απο το σκαμπό της δικαιοσύνης. Την ώρα που ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης κάθισαν δις για... φήμες