Η «ηρωική έξοδος» του Τουίτι



Από χθες, προπαγανδιστές του παναθηναικούλη, με αφορμή την τιμωρία του με -3 βαθμούς για τα επεισόδια της Λεωφόρου της περασμένης Κυριακής, έχουν ξαμοληθεί στα έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά καλντερίμια, διαχέοντας τη φήμη ότι υπάρχουν σκέψεις αποχώρησης από το «βρώμικο» ελληνικό Πρωτάθλημα.
 
 
Σήμερα όμως «έσκασε» μια νέα είδηση, για μια ακόμα τιμωρία αυτού του «αγνού καθαρού και τίμιου» σωματείου.
 
«Το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου των συλλόγων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (CFCB) επέβαλε στους πράσινους και σε άλλες τρεις ομάδες πρόστιμο 200.000 ευρώ για τη μη τήρηση του Financial Fair Play!
Οι 100.000 που θα πρέπει να πληρώσουν οι πράσινοι στη Superleague, δεν είναι τα μόνα χρήματα ή μάλλον το μοναδικό πρόστιμο των πρασίνων...
Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός καλείται να καταβάλλει το ποσό των 200.000 ευρώ για τη μη τήρηση του Financial Fair Play τις προηγούμενες ποδοσφαιρικές σεζόν και κυρίως για τη σεζόν 2013-2014, όταν και δεν έλαβε άδεια συμμετοχής στο Europa League.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το αμοιβαίο συμφωνητικό της Τετάρτης 25/2, οι πράσινοι ΠΡΕΠΕΙ να παρουσιάσουν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό στον τελικό έλεγχο της σεζόν 2015 - 2016 (τον Ιούνιο του 2016), με βάση τις προϋποθέσεις που θέτει το Financial Fair Play...
Οι όροι της συμφωνίας τονίζουν ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίθεται υπό αυστηρό έλεγχο από το CFCB Adjudicatory Chamber και στην περίπτωση που παραβιάσει τις κείμενες διατάξεις, θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου».
 
 
Έχουμε δει τις μεθοδεύσεις και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΟΧΗ της «κόκκινης ΕΠΟ» για να αδειοδοτείται ο παναθηναικούλης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τελικά, ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ με τη σημερινή τιμωρία για τη μη τήρηση του Financial Fair Play? Μήπως επίκειται ΝΕΑ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ την οποία δεν θα μπορεί να διαχειριστεί ο Αλαφούζος και έτσι αποφάσισε να κάνει ηρωική έξοδο προφασιζόμενος «αγανάκτηση για το βρώμικο ελληνικό πρωτάθλημα»; Σιγά μη μας λύσουν τέτοιες απορίες ο Βασιλαράς, ο Βέργης και ο Νικολογιάννης. Ο Βασιλάκης ο ΦΑΠΑθεοδώρου δεν αισθάνεται καλά τελευταία….

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Ολόκληρη συνέντευξη τύπου έδωσε ο καραφλοπίτουρας, χειροβομβίδες απασφάλισε, αλλά μια λέξη για το πρόστιμο της ΟΥΕΦΑ δεν είχε να πει. Και οι δημοσιογράφοι; Ούτε ένας δεν σκέφτηκε να κάνει μια ερώτηση; Ούτε ένας;

Εικόνα Romain

Πάντως η αποχώρηση ειναι στο μυαλό του Αλαφούζου, αλλα ως η τελευταία λύση. Εχει ομως ακομη χρόνο να την βγάλει χωρις να βάλει μια. Του χρόνου ομως που θα πρεπει να παρουσιάσει ισολογισμενο μπατζετ για να πάρει αδειοδότηση, όχι απο την "κόκκινη" ΕΠΟ αλλα απο την ΟΥΕΦΑ, θα πρεπει να μπει και χρήμα. Δεν γίνεται με τα λόγια. Και εκεί βλέπω να δρομολογεί εξελίξεις αποχώρησης. Μέχρι τοτε ομως θα σκούζει, θα βγαίνει στον αέρα, θα κάνει δηλωσεις, συνεντεύξεις γιατί ολα αυτα δεν στοιχίζουν. Όσο για μεταγραφές? μόνο ελεύθερους και φτηνούς χωρις προκαταβολές και έξοδα.

Εικόνα REDNYC

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ -

Α. ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Β. 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ
Γ. -3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δ. ΠΡΟΣΤΙΜΟ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΤΟ FINANCIAL FAIR PLAY
Ε. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ / FARE ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΥΠΑΡΞΗ ΒΙΝΤΕΟ)
Z. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΦΗ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΙ -

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΤΩΝΕΙΣ?????????????

Εικόνα markonis

Άνθρακες ο θησαυρός της συνέντευξης Αλαφούζου,ηρωική μορφή ο Βασίλης Κωνσταντίνου,που από το κρεββάτι της εντατικής - ύστερα από τον προχθεσινό ανελέητο ξυλοδαρμό που υπέστη - έδωσε το παρόν με γάζες,σερβιέτες και ορούς στο πράσινο πάνελ.Πραγματικός στρατιώτης.....

Εικόνα Romain

Δία,
Και γω είχα την ίδια σκέψη. Οτι δηλαδή θα κάνει ηρωική έξοδο αυτό το κομπλεξικό ανθρωπάκι.
Ομως εκ των υστέρων, φάνηκε καθαρά οτι ολα ηταν προγραμματισμένα για να επηρεάσουν την αφαίρεση των 3 βαθμών. Και έλεγαν χθες οτι δεν εχουν αποφασίσει αν θα κάνουν έφεση και άλλα παραμύθια.
Άσε που η μπομπολο-εφημερίδα είχε τον Σκουζο πρωτοσέλιδο να ρίχνει "ΒΟΜΒΑ".
το πρωτοσέλιδο βεβαια θα ήτανε πιο αληθινό αν αντι για Βόμβα εγραφε ... " ΠΟΡΔΗ"!!!

Εικόνα Αλέξανδρος

Και φυσικά το Βαζελλέττα για άλλη μια φορά πρόσταξε τα στήθη του για την αγαπημένη του ομάδα http://prntscr.com/6aqut4 Αυτός ο γκαζζεττάκιας είναι από τους υπεύθυνους έχω την εντύπωση...

Εικόνα Red Dragon

Αρχικα να καλησπερισω ολη την παρεα.
Κανει καταπληκτικη δουλεια ολο το τιμ και πραγματικα δινω τα συγχαρητηρια μου και ευχομαι να συνεχισετε ακομα πιο δυνατα τωρα που η προπαγανδα πραγματικα χτυπαει κοκκινο και ο γκεμπελισμος ειναι στα καλυτερα του.Χρονια αναγνωστης (οπως και πολλα αλλα παιδια που παρακολουθουν καθημερινα την σελιδα)απλα τωρα πηρα την αποφαση να κανω εγγραφη.

Οσον αφορα τον συγκεκριμενο για να απαντησω επι του θεματος πρεπει να ειναι χρηστης του βαζελετα με αυτο το νικ αλλα δεν αποκλειω να ειναι και καποιος απο το συγκεκριμενο σαιτ.Με οσα εχουμε δει σε αυτο τον ιστοτοπο δεν αποκλειω τιποτα.

Για τα χρεη που μιλαει ο συγκεκριμενος παντως γελανε και οι πετρες.Ειπαμε να προπαγανδισουν αλλα αυτη πραγματικα δινουν αλλες διαστασεις σε καθε εννοια.

Τα παιδια παλιοτερα ειχαν απαντησει για το "χρεος" που πανε να πλασαρουν καποιοι μετρημενοι αλλοθρησκοι(το εχω διαβασει και απο δικους μας παλιοτερα) αριστερα και δεξια.

Για την ακριβεια ειχαν γραψει τα παιδια απο το σαιτ.

- Πάμε και σε ένα ακόμη κρίσιμο σημείο, το οποίο παρερμηνεύουν διάφοροι. Είπαμε και πιο πάνω ότι τα συσσωρευμένα ελλείμματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τις χρήσεις των προηγουμένων ετών, είναι 58,3 εκ. ευρώ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 58,3 ΕΚ. ΕΥΡΩ.

Το ότι το μαγαζί ''μπήκε μέσα'' μία χρονιά π.χ. κατά 10 εκ. ευρώ, δεν σημαίνει ότι δημιουργήθηκαν χρέη. Μπορεί να κάλυψε αυτήν την τρύπα με ρευστό ο μεγαλομέτοχός της, έπειτα από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το αν ''χρωστάει'' μία ΠΑΕ και τι χρωστάει, το ποια είναι δηλαδή η καθαρή θέση της, φαίνεται στα ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ της (σε αυτές τις 30.000 ευρώ του παραδείγματος που φέραμε παραπάνω). Αν τα ίδια κεφάλαια μιας εταιρείας είναι αρνητικά, αυτό σημαίνει πως τα έσοδα της εταιρείας δεν επαρκούν για να καλύψει τις ανάγκες της και πρέπει άμεσα οι μέτοχοί της να χώσουν το χέρι στην τσέπη (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου), για να καλύψουν την τρύπα. Όπως βλέπουμε στον ισολογισμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός,τα ίδια κεφάλαια διαμορφώθηκαν στα 9,79 εκ. ευρώ.

Γραφουν οτι οταν η ομαδα παιξει προκριματικα(οπου παλι θα ειναι στους ισχυρους καθως του χρονου θα βρισκεται η ομαδα με το καλο στην 21η θεση της βαθμολογιας της Uefa) θα δουμε την γλυκα(καλα ο συγκεκριμενος που εγραψε για τα χρεη εγραψε πως δεν θα βρουμε τροπο να παρουμε αδεια απο την Uefa οπου πραγματικα γελανε και οι πετρες) την στιγμη που η νεα διοικηση με τα οποια λαθη της φυσικα στο κομματι του προγραμματισμου τα τελευταια χρονια εδωσε πανω απο 100 εκ ευρω για παλιοτερα χρεη και τα μισα απο αυτα για την καταρτιση ενος εξαιρετικου ροστερ οπου η ομαδα εκθρονισε και τους Πολυτεμαχικους.

Την καλησπερα μου και ευχομαι να συνεχισετε ακομα πιο δυναμικα.

Εικόνα Χαλκέντερος

Αδερφέ γεια. Έχεις κάποιο Mail προκειμένου να ,ΟΗΕ λύσεις κάποιες απορίες χέρια με τον ισολογισμό? το ζητάω γιατί η κουβέντα μπορεί να μη ενδιαφέρει τα υπόλοιπα παιδιά. Ευχαριστώ (gutless14@gmail.com)

Εικόνα Red Dragon

Καλησπερα αδερφε.Το κειμενο που παρεθεσα πιο πανω ειναι απο το εξης αρθρο των παιδιων(το παρεθεσε και ο φιλος πιο κατω)...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150210/isologismos-pae-olymp...

Τσεκαρε το καθως νομιζω ειναι πληρως κατατοπιστικο.

Εικόνα Αλέξανδρος

Γεια σου και σένα φίλε. Μα σε αυτό το σάιτ οι περισσότεροι από μέσα είναι και μόνο τέτοια σχόλια επιτρέπουν (που πριν λίγο καιρό λέγανε ότι να σταματήσουν οι προκλήσεις να γίνουμε καλύτεροι κλπ) και περνάνε και ένα σχόλιο-απάντηση δικών μας έτσι για να λένε. Όσο για τα χρέη και τις αρλούμπες που γράφει λογικό είναι να τα πιστεύει γιατί αυτά πλασάρουν στον κόσμο. Λογικό είναι να πιστεύει ότι ο Θρύλος θα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ γιατί έχει μάθει να λέει μόνο για την Ανόρθωση το 2009 και όχι για την Μοζίρ το 1997, την Ανόρθωση το 1998, και τους δύο γύρους που πέρασε ο Θρύλος και προκρίθηκε στην φάση των ομίλων το 2009 αφήνοντας έξω Σλόβαν και Σέριφ με συνολικό σκορ και στις 4 αναμετρήσεις με τις δύο ομάδες 7-0. Όπως και δεν έχει μάθει ότι ο Ολυμπιακός με τον συντελεστή πόντων που έχει μαζέψει στην Ευρώπη τα τελευταία 8 χρόνια τον φέρνει στις δυνατές ομάδες πράμα το οποίο σημαίνει ότι θα παίξει με μικρού βεληνεκούς αντίπαλο. Πιστεύω ότι τα παιδιά εδώ στο σάιτ θα αναφερθούν σε αυτό στις επόμενες μέρες.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο εν λογω σχολιαστης μπορει να λεει οτι θελει. Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ λένε οτι μια χρονια ο παναθηναικουλης του εμεινε εκτος ευρωπης επειδη η ΟΥΕΦΑ πεταξει στα σκουπιδια το φακελο τους, ενω για συμμετεχει φετος η "κοκκινη" ΕΠΟ εχει κανει απιστευτες αλχημειες. Τωρα ας πληρωσει το προστιμο και ας ετοιμασουν τους ισολογισμους τους, γιατι σε εναμιση χρονο θα γινει ο τελικος ελεγχος και βλεπω να ΞΑΝΑΤΡΩΝΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΑΠΑ.
Οσο για τον ολυμπιακο που τον ΠΟΝΑΕΙ 20 χρονια τωρα και δεν θεραπευονται οι αιμοροιδες τους ουτε με λειζερ εχει εξηγηθει http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150210/isologismos-pae-olymp...
δεν κινδυνευει να μην αδειοδοτηθει όπως το σουβλατζιδικο με το τριφυλι.

Εικόνα Red Dragon

Για να απαντησω και στους 2.
Αλεξανδρε οπως το λες.Αρχικα αν ο κατοχος του Τσαμπιονς Λιγκ και του Γιουροπα Λιγκ του χρονου βγουν Ευρωπη απο την λιγκα που συμμετεχουν ο πρωταθλητης Ελλαδας παλι βγαινει απευθειας στους ομιλους.
Δευτερον η ομαδα θα ειναι στους ισχυρους και θα εχει να αντιμετωπισει εστω θεωρητικα αρκετα βατους αντιπαλους και στους 2 γυρους(κυριως στα πλει οφ που ειναι ολο το ζουμι).
Οταν λοιπον με το καλο παιξουμε προκριματικα(θα παιξουμε λογω της ανυπαρξιας των υπολοιπων που ο μεν δεν μπορει να κανει νικη σε ομιλο με την Εστοριλ και εχει να κερδισει στην Ευρωπη 3-4 χρονια και στον αλλο κανει πλακα ο Γιαταμπαρε)η ομαδα θα ενισχυθει πολυ πιο γρηγορα και ακομα πιο ουσιαστικα(η οποια ενισχυση παντα θα πρεπει να θεωρειται δεδομενη ακομα και οταν η ομαδα περναει απευθειας στους ομιλους).
Οταν το διακοπτακι ειναι στο off προφανως ξεχνανε προκρισεις οπως αυτες που αναφερεις και θυμουνται την Ανορθωση οπου λιγο καιρο μετα τους φιλοδωρησε με 3 τεμαχια.

Οσον αφορα τωρα το αρθρο του ισολογισμου τα λεει ολα για τις μπαρουφες που κατεβαζει η καζανα τους.Εδω ειχαν παιξει πλει οφ με την Ξανθη μπας και μεινει εκτος ο Πας οπως λεει ο φιλος και τελικα πηρε την θεση τους η Ξανθη.Εκεινη την χρονια αν δεν κανω λαθος τερματισαν εβδομοι ισοβαθμοι με την Ξανθη.

In other news εσκασε ειδηση οτι μετα το ffp και τα 200 χιλ ευρω προστιμο(εκτος απο τα 100 χιλ που τιμωρηθηκαν για τα αισχη της Λεωφορου) η Fifa θα τιμωρησει τον Ποα για την ρατσιστικη επιθεση στον Καρεμπε.
Ειναι δε τοσο στοκοι οι ανθρωποι που καναν κατι τετοιο στον εκπροσωπο της Fifa σε θεματα κατα του ρατσισμου.
Δεν ξερουν απο που τους ερχεται.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Λες να κάνει τέτοια κίνηση, ρε συ; Δεν το αποκλείω. Ίσα ίσα που κάποια στιγμή περίμενα ότι θα γίνει. Για να δούμε...