Ένα καταπράσινο λιβάδι


Tags: -

H σημερινή Πράσινη έχει χθεσινή φωτογραφία του αγωνιστικού χώρου  γράφοντας για καθαρό γήπεδο και σκανδαλώδη αναβολή…
 
Σύμφωνα με την Πράσινη αυτή είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου :


 
Έχουν απομονώσει ένα περιορισμένο μόνο τμήμα του αγωνιστικού χώρου ώστε να φαίνεται οπτικά καθαρός…
Δεν διακρίνονται ούτε μικρές περιοχές , ούτε κέντρο, ούτε πλάγιες γραμμές όπου η καταπόνηση είναι μεγαλύτερη.
Δεν σκέφτηκε άραγε ο δαιμόνιος πράσινος ρεπόρτερ να τραβήξει ολόκληρη την έκταση του γηπέδου ώστε να εκθέσει και περισσότερο την σκανδαλώδη απόφαση;
Επίσης το ότι ο αγωνιστικός χώρος στην περιορισμένη αυτή λήψη δεν μοιάζει με λίμνη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το υπόστρωμα έχει απορροφήσει τόσο νερό που έχει μετατραπεί σε βούρκο. Πόσο μάλλον όταν το αποστραγγιστικό σύστημα δεν λειτουργεί.  Δέκα λεπτά μόνο να αγωνιζόντουσαν οι 22 ποδοσφαιριστές τότε θα βλέπαμε καθαρά την πραγματική κατάσταση, δεν θα έμενε ίχνος χλοοτάπητα…
 
 
 

Το Σάββατο σε ορισμένα σημεία ο αγωνιστικός χώρος παρουσίαζε αυτήν την κατάσταση :
 
 


 
 
 
Αν αντιπαραβάλουμε τις δυο φωτογραφίες  με την φωτογραφία της Πράσινης καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο Δρυίδης Πανοραμίξ έσπειρε το Σάββατο το βράδυ σπόρους γκαζόν βουτηγμένους σε μαγικό ζωμό…
 
 
Τέλος όλοι έχουν σταθεί μόνο στο εάν ήταν εφικτό ή όχι να παιχτεί ποδόσφαιρο στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή.
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που κανένας δεν συζητάει.
Με κατεστραμμένο αποστραγγιστικό δίχτυο οι μεγάλες ποσότητες νερού (όχι μόνο στην επιφάνεια) που έχουν συγκεντρωθεί  δεν είναι δυνατόν να απομακρυνθούν με μηχανικά μέσα. Για να στεγνώσει με φυσικό τρόπο το έδαφος χρειάζεται παρατεταμένη ηλιοφάνεια με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες .
Σε περίπτωση που  διεξαγόταν ο αγώνας  χθες, ή σε περίπτωση που διεξαχθεί οποιαδήποτε μέρα της τρέχουσας βδομάδας ο χλοοτάπητας θα καταστραφεί ολοσχερώς.  Λόγω της εποχής, των καιρικών συνθηκών αλλά και της καταπόνησης από τους επερχόμενους αγώνες η κατάσταση θα ήταν μη αναστρέψιμη για την φετινή χρονιά τουλάχιστον.
Δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση του χλοοτάπητα και έχει την ευθύνη του έργου γνωμοδότησε αρνητικά.
Ο Πανθρακικός δεν έχει συμφέρον να προστατέψει την έδρα του για τις επερχόμενες κρίσιμες αγωνιστικές;
 
Και για να μην το κουράζουμε άλλο το κτήμα χρειαζόταν αγρανάπαυση, τέλος…

 
  

Σχόλια

Εικόνα red apple

Εγκρίνω και επαυξάνω όσον αφορά στην άριστη ιδέα του Απόστολου, περί επιθετικής τακτικής απέναντί τους

ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΕΡΝΟΥΜΕ ΡΕ

Μόνο έτσι καταλαβαίνουν εκείνοι και ηρεμούμε εμείς

Εικόνα REDNYC

XEFTILISMENOI PRASINOI LAGOI...

THA ASXOLHTHEI KANEIS ME AUTO TO MEGA SKANDALO POU ETOIMAZETAI???

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/thetikh-eishghsh-gia...

Εικόνα REDNYC

TO NEWSBOMB TOU PREZAKIA DINEI KAI TO ONOMA TOY EPITROPOY EPIKRATEIAS, POU EKANE THN THETIKH EISIGISH: MIXALHS ZYMHS...GEIA SOU POYLHMENE!

DEITE EDW:

http://www.newsbomb.gr/sports/podosfairo/story/564836/yper-toy-panathina...

http://argolika.gr/index.php/2014-02-07-12-13-14/2013-10-18-08-28-40/201...

PERIMENOUME THN APOFASH PRWTA...

Εικόνα REDNYC

KAI EDW OLA TA LAMOGIA POY ETOIMAZOUN TO SKANDALO:

http://www.argolikeseidhseis.gr/2014/08/blog-post_80.html

Εικόνα REDNYC
Εικόνα Chief Bromden

Να δεις Νεοϋορκέζε που θα συνδέσουν την έγκριση (εάν περάσει) με τα επεισόδια.
Και καλά στο πλαίσιο της καταπολέμησης της βίας.
Για λόγους ασφαλείας, καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής αγώνων κτλ…

Εικόνα apostolos gaganis

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:

Λέω στο εξής όταν αναφερόμαστε σε όλον αυτό τον πρασινομαυροκίτρινο και ΄΄αντικειμενικό΄΄ ΑΡΔο-εσμό των ΜΜΕ, ν΄ασκούμε ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΄Οχι εξηγήσεις, όχι ΄΄αν ήμασταν εμείς ή ο Μαρινάκης στη θέση σας...΄΄ και τα τοιαύτα, όχι έμμεσα ΑΜΥΝΤΙΚΗ τακτική, έστω μέσα από λογικά επιχειρήματα ή και ατράνταχτες ακόμα αποδείξεις... Κάτι τέτοιο, ξέρω φυσικά ότι είναι αδύνατο να γίνει. Ή και να μην είναι ο προσφορότερος τρόπος αντίδρασης, ενίοτε. Κι εγώ έχω πέσει άλλωστε στην προηγούμενη λούμπα... Ανάλογα όμως με το θέμα, μπορούμε να γίνουμε σε αρκετές περιπτώσεις ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ και να τους ξεχέζουμε, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ρε πούστη μου... Παράδειγμα, ο κατ΄ευφημισμόν χλοοτάπητας του γηπέδου του Πανθρακικού. Παρένθεση: Πώς μιλάς έτσι ρε Τσίφτη για το γρασίδι; Τσ, τσ, τσ.... Σαν το γιατρό, να πούμε, όταν μιλάει για αρρώστιες... Τεσπα, κλείνω παρένθεση και συνεχίζω. Γράφτηκαν λοιπόν τόσο ωραίες και εμπεριστατωμένες αναρτήσεις εδώ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ...ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ! Σε δαύτους, αξίζουν για κάτι αυταπόδεικτα ζητήματα όπως το προκείμενο, απαντήσεις του στυλ: ΤΙ ΘΕΤΕ ΡΕ; ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΆΜΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ!

Υ.Γ. Εξυπακούεται ότι θάναι καλύτερα, αν βοηθάει κι η ομάδα με τ΄αποτελέσματά της...

Εικόνα Chief Bromden

Με παρέσυρε το αντικείμενο Κ. Απόστολε...
Θα έγραφα και για μεθόδους βιολογικής φυτοπροστασίας μετά την αγρανάπαυση αλλά συνειδητοποίησα πως ξεπέρασα τα όρια...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και η μαλακία συνεχίζεται... Για να δούμε, θα το χωνέψουν άραγε;

Εικόνα Αλέξανδρος

Τι θα γίνει με αυτούς τους ηλίθιους σε αυτή την κωλοφυλλάδα ρε πούστη μου. Δηλαδή αυτοί ασχολούνται με τον Ολυμπιακό περισσότερο από ότι οι 3 δικές μας εφημερίδες. Γαμώ τον Γκέμπελς τους μέσα ρε. Ειλικρινά η μαλακία τους σε εκνευρίζει. Αλλά όσο θα υπάρχει η ασυλία του ομίλου του Αλαφούζου που είναι πίσω από πολλά media και όσο αυτήν την εφημερίδα την χορηγεί ο Τράκης θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μαλακίες που δημοσιεύουν. Ω

Εικόνα Chief Bromden

Έχουμε αποκτήσει μόνιμη θέση στις φυλλάδες τους Αλέξανδρε.
Στην πράσινη στην αριστερή στήλη, στην ψώρα ψηλά και δεξιά και στις Θεσσαλονίκης οπουδήποτε.
Στην ψώρα ζωντάνεψαν και τα πρωτοσέλιδα με την προσθήκη του κόκκινου, το αρρωστιάρικο κίτρινο είχε κουράσει...

Εικόνα nissios

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αφού, όταν βρέχει, υπεύθυνος είναι ο Ολυμπιακός, τότε και οι αγρότες που περιμένουν πώς και πώς τη βροχούλα, να ποτιστούν τα σπαρμένα τους, στον Ολυμπιακό να λένε το ευχαριστώ τους.

Τσίφη, μ' έχει φάει ο Γκριλόκης ν' ανοίξω, λέει, το δικό μου μπλογκ, για να αναρτώ μόνος μου τις μπούρδες που γράφω και να μην τις στέλνω αυτουνού και του ζαλίζω τη φαμίλια του καβάλου... Αλλά εγώ ήθελα να μείνω στο guest red, για να είμαστε μαζί να σε νιώθω. Τώρα που 'φυγες, θα με φάει η αμοναξά. Είμαι να σκάσω, είμαι...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Από το fb μας έφυγες. Έλα τουλάχιστον εδώ... Όχι ότι δεν είσαι εδώ, αλλά να μην παιδεύεις και τον Σάββα.

Εικόνα nissios

Ε, ναι, έφυγα, γιατί εμείς δεν είχαμε τέτοια πράματα στο χωριό. Στα δγιάλα, με τις μοντερνιές...Όσο για τον Γκριλόκη, αυτός, ρε Θωμά, άμα κάνει μόνο μια δουλειά, βαριέται. Πρέπει να κάνει πέντε έξι μαζί, για να 'ναι στα ίσα του.

Εικόνα Chief Bromden

Έλα κατά δω nissie, Το ίδιο ωραία είναι η θέα...