Χαρης Παυλίδης: Στις μεγάλες στιγμές του ΘΡΥΛΟΥ ΠΑΡΩΝ!


Tags: πόλο

Ο Χάρης Παυλίδης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΘΡΥΛΟΥ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2014-2015 απο προχτές, είχε την τύχη να είναι ΠΑΡΩΝ σε μεγάλες στιγμές του  ΘΡΥΛΟΥ. Τον απίστευτο συνδυασμό μας τον θύμισε η φίλη Κατερίνα και την  ευχαριστούμε. Ας θυμηθούμε αυτές τις στιγμές, γιατί τελικά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!
 
Πάμε πίσω στο 1992. Ήταν μέλος της ομάδας, που έφερε το ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ (3 Ιουνίου 1992). Λεπτομέρειες στο κείμενο του Σάββα για την ιστορική αυτή στιγμή  του τμήματος πόλο.
 

 
Λίγες μέρες αργότερα , στις  15 Ιουνίου,  ο ΘΡΥΛΟΣ νικά στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος τη Γλυφάδα (είχε ήδη κερδίσει την Βουλιαγμένη) και κάνει το ΝΤΑΜΠΛ, κατακτώντας και το  πρωτάθλημα, μετά από 21 στείρα χρόνια.


 
Θα περάσουν άλλα 17 χρόνια. 2009. Ο Χάρης είναι προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μας. Στις 20 Μαίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού οι Γαυρίνες μας θα νικήσουν τη Βουλιαγμένη  10-9 (όσο και τη Σαμπαντέλ στον προχθεσινό ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ!) και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα  μετά από 11 χρόνια.
 
 
Συγχαρητήρια Χάρη Παυλίδη! Ευχόμαστε σε σένα, την οικογένειά σου και τις αθλήτριές σου ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ!
 
 
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Σχόλια

Εικόνα kostas alsoupoli

Αν και δηλωμενος φιλος του ΑΡΗ, τιμαει και με το παραπανω το ψωμι που τρωει απο εμας και εχει γραψει με χρυσα γραμματα το ονομα του στις σελιδες δοξα του συλλογου.
Μεγαλε Χαρη Παυλιδη σε ευχαριστουμε για το ηθος σου,την εργατικοτητα σου και φυσικα για την τεραστια προσφορα σου στον ΘΡΥΛΟ μας...

Εικόνα apostolos gaganis

Τίμησες και τιμάς με ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τα χρώματα του Θρύλου. Το ευχαριστώ μας είναι λίγο. Τ΄όνομά σου θα παραμείνει ανεξίτηλα γραμμένο στην Ιστορία του συλλόγου μας. ΓΙΓΑΝΤΑΣ μεταξυ ΓΙΓΑΝΤΩΝ! Να΄σαι πάντα καλά, αδελφέ!