Δώστε στους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ. Δώστε στους ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΔΩΣΤΕ! ΔΩΣΤΕ! ΔΩΣΤΕ!



Σήμερα  θα πολιτικολογήσουμε λίγο. Πολύ λίγο.
 
Αφορμή η χτεσινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που υποδέχτηκαν με πανηγυρισμούς οι οπισθοβαρείς βαζελολάγνοι ΑΡΔ. Απόφαση που «ανάβει πράσινο φως» για τα έργα στο Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Εμεις ξέραμε ότι το φως στους οίκους ανοχής είναι ερυθρού χρώματος. Αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό. Το γεγονός ότι το ίδιο δικαστήριο, είχε εκδώσει σειρά από ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για το ίδιο θέμα, καθόλου δεν προβλημάτισε τους pay roll ΑΡΔ. Εξάλλου για τη ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ με σήμα την αλογοτροφή, είμαστε συνηθισμένοι από την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία να εκδίδουν αποφάσεις ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ του συνοικιακού σωματείου Γκύζη – Αμπελοκήπων. Από την εποχή του Κωνσταντίνου του Α’ ακόμα. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Ελεγκτικού συνεδρίου για να φρεσκάρουμε τη μνήμη των «αρμοδίων», αν και ξέρουμε ότι δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.
 
 
Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ! Αυτό για την Κα Ρένα Δούρου, στην οποία θα αναφερθούμε λίγο αργότερα.
 
Με αφορμή την απόφαση του Δικαστηρίου λοιπόν, ήρθαν στο μυαλό μου ΜΕΡΙΚΕΣ από τις προεκλογικές διακηρύξεις της κυβέρνησης των «πρώτη φορά αριστερών».
 
Α. 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους
Β. Κατώτατος μισθός 751 ευρώ
Γ. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ (φόρος στα ακίνητα)
Δ. Αφορολόγητο 12.000 ευρώ

Ε. ΠΑΤΑΞΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ (εδώ γελάμε σε βαθμό άκοπης εκγύμνασης κοιλιακών)
 
Σήμερα το πρωί στα πρωινάδικα των καναλιών της διαπλοκής (ορολογία των σημερινών κυβερνώντων όταν ήταν αντιπολίτευση) ενημερωθήκαμε, ότι τα Α,Β,Γ,Δ,Ε μπορεί  και να μην γίνουν πράξη προκειμένου να επέλθει συμφωνία με τους «θεσμούς».
 
Και ερχόμαστε στην περιφερειάρχη Κα Ρένα Δούρου που προεκλογικά γοητευτήκαμε από τις εξαγγελίες της και το θάρρος της να πάει ΚΟΝΤΡΑ σε επιχειρηματικά συμφέροντα που έφτασαν να απειλήσουν τη ζωή της, όπως η ίδια δήλωσε.
 
Κα Δούρου την ώρα που η Κυβέρνηση των πρώτη φορά αριστερών δεν θα τηρεί ΚΑΜΙΑ από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να χρηματοδοτήσετε με ΕΠΤΑ (7) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΑΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ; Θα συνεχίσετε με τη χρηματοδότηση με ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (20 για το γήπεδο και 10 για τα τεχνικά έργα υποδομής) ΕΝΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥ;
 
Εκτός αν η νέα ιδέα για την πάταξη του ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ και της ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ είναι η χρηματοδότηση των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ και των ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ώστε να μην αναγκάζονται να παρανομούν. Αυτή όντως μπορεί να είναι μια πρωτοποριακή ιδέα κάποιου πρώτη φορά αριστερού. Να την προτείνετε και στους «θεσμούς», να την υιοθετήσουν κι αυτοί στις χώρες τους, που δε το είχαν σκεφτεί τόσα χρόνια οι αδαείς δεξιοί.....
 
 
Εμείς στεκόμαστε στις προεκλογικές δεσμεύσεις της Κας Δούρου. Θα περιμένουμε τις αποφάσεις της και τότε θα επανέλθουμε. Απλά υπενθυμίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΤΙΜΩΡΟΥΝ. Όποιος ζήλεψε την τύχη του Αντωνάκη του Σαμαρά μπορεί να δοκιμάσει.
 
Την Κυριακή ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ. Γιορτάζουμε την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος και του 17ου τα τελευταία 19 χρόνια. Με απόφαση της ΠΑΕ το πρωτάθλημα θα αφιερωθεί σε έναν ΜΕΓΑΛΟ ΕΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑ που αγαπάει το ΘΡΥΛΟ. Τον Μίκη Θεοδωράκη. Προσκεκλημένοι στη γιορτή μας και οι πρώτοι φορά αριστεροί. Όλοι χωράνε στο σπίτι μας όταν γιορτάζουμε. Ακόμα και ο Κοντονής.
 

 
 
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τον μεγάλο μας ποιητή, για την «τροποποίηση» του αριστουργήματός του ...
 
Της αγάπης αίματα με πορφύρωσαν
και χαρές ανείδωτες με σκιάσανε
γαυρόθηκα μες στη νοτιά στα λιμάνια
μακρινή μητέρα ΘΡΥΛΕ μου αμάραντε
 
Στ’ ανοιχτά του πελάγου με καρτέρεσαν
Με μπομπάρδες τρικάταρτες και μου ρίξανε
αμαρτία μου να `χα κι εγώ μιαν αγάπη
σαν το ΘΡΥΛΟ ρόδο μου αμάραντο

Σχόλια

Εικόνα mikele7

ΔΙΑ,εισαι πραγματικα ΘΕΟΣ.το αρθρο σου απο τον τιτλο, τη φωτο, το τεκμηριωμενο
κειμενο,μεχρι την ωραια παραφραση του αριστουργηματος του ποιητη,ειναι θεικο.
πολυ ευστοχα βρισκω και τα σχολια των συνρατμιτων.
"ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΤΙΜΩΡΟΥΝ" ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Φ.Π.

ΥΓ. λυπαμαι καποιους καλους φιλους που τους πιστεψαν και τους ψηφισαν.
ειναι καιρος να εγκαταλειψουν τα αντιολυμπιακα συνεταιρακια ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΕΝΟ.

Εικόνα Chief Bromden

Τα αποθεματικά των δήμων , των περιφερειών και των άλλων οργανισμών τα δέσμευσαν για να δώσουν του Αλαφούζου λεφτά να φτιάξει γήπεδο;
Αυτές ήταν οι άμεσες και επείγουσες ανάγκες; Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί...

Εικόνα Spiros Legend

Δεν έχουμε καμία όρεξη να πολιτικολογούμε συνέχεια,είναι και κουραστικό και ψυχοφθόρο και δεν είναι και ο σκοπός για τον οποίον μπαίνουμε εδώ μέσα.Αλλά μας αναγκάζουν,εφόσον πολιτικοί μπλέκονται στον αθλητισμό,με σκοπό πάντα να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ΔΕΚΟ,που έχουμε για αντιπάλους...Αυτό που με έχει φτάσει στα όρια μου είναι το χθεσινό,με την Εφημερίδα των Πούστηδων(Συντακτών),που με δικό της πρωτοσέλιδο για ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,τροφοδοτήθηκε οργανωμένα και ενορχηστρωμένα η χθεσινή ΠΑΡΑΝΟΙΑ,ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ,ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΜΟΚ από όλα τα αντικειμενικά μπουρδέλα,με πρασινοκιτρινόμαυρα φωτάκια.Δεν ξέρω αν έχουμε όλοι αντιληφθεί τι ακριβώς σημαίνει αυτό...Μιλάμε για κομματικό κωλόχαρτο του ΣΥΡΙΖΑ,δηλαδή φύγαμε από τον συγκεκαλυμμένο και υπογείως και με διάφορες προφάσεις(Εξυγίανση,καταπολέμηση βίας και λοιπές μαλακίες)πόλεμο κατά του Ολυμπιακού και περάσαμε στην φάση,όπου πέσανε οι μάσκες εντελως!ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ,μέσα από το κόμμα και από ψηλά...(Οποιος πιστεύει οτι ήταν μια ατυχής πρωτοβουλία κάποιου δημοσιογράφου ζει σε άλλο σύμπαν) Επίσης,η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι μέγα σκάνδαλο,το δε σκεπτικό της απευθύνεται σε 15χρονα και καθυστερημενους αντιολυμπιακούς...Για να προβληθεί,λέει κάπου,η Ελλάδα,μέσω των Ευρωπαικών αγώνων του Πάο...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ για χορήγηση 7 εκ.ευρώ σε ιδιώτη,σε μια χώρα χρεωκοπημένη!Είναι μία απο τις προφάσεις εν αμαρτίαις του αιτιολογικού,αλλά ξεπερνάει κάθε όριο φαιδρότητας και εξευτελισμού του θεσμού της Δικαιοσύνης...ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΙΧΡΕΣ-ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?Δούρου κανόνισε την πορεία σου,θα γίνει εμφύλιος έτσι και δοθεί έστω και ένα ευρώ από τα ταμεία της Περιφέρειας στους απατεώνες-τζαμπατζήδες-καταδίκους...Κανονίστε την πορεία σας όλοι,από την στιγμή που κηρύξατε πόλεμο κατά του Ολυμπιακού...

Εικόνα ΔΙΑΣ

προφανως οι Ελληνες Δικαστες θαμπωθηκαν απο τη φετινη μεγαλειωδη πορεία του βαζελου στην ευρωπη. Ειδικα του αγωνα με την καρπουζοπαραγωγο Εστοριλ στο Δημοτικό Σταδιο της λεωφορου και αποφασισαν ότι τετοια διαφήμιση αξίζει στη χώρα μας. Ευγε στην Ελληνικη δικαιοσύνη που αν και τυφλη έχει κριτήρια εθνικού συμφέροντος. Και πάλι εύγε!

Εικόνα Spiros Legend

Μα το ΔΙΑ,αυτό με την Εστορίλ μου ήρθε ως πρώτη σκέψη χθες που διάβασα την εκτρωματική απόφαση!Πριν πάθω το εγκεφαλικό...

Εικόνα anderson

Από μπροστά να ξεφωνίζουν σαν καρακραγμένες για "κάθαρση" και να είναι "αηδιασμένοι" και από πίσω να τρώνε με χρυσά κουτάλια τα λεφτά που -κανονικά- δεν υπάρχουν.
Δίνουμε 7 μύρια που ΔΕ μας περισσεύουν στον ποα για να κάνει γούστα. Και ο κόσμος δεν εξαγριώνεται, να πάρει ένα λοστό και να τους ανοίξει το κεφάλι.... γιατί;! Μα γιατί ασχολείται με τον "κακό εγκληματία" Μαρινάκη...

Εικόνα Αλέξανδρος

Αυτοί Δία μου θα συνεχίσουν να λένε το γήπεδονμας λειωμενο και θα συνεχίσουν να ζουν στον μικρόκοσμο τους. Κάνουν πως δεν θυμούνται ότι το Καραϊσκάκης χτίστηκε με λεφτά του ΣΩΚΡΑΤΗ που πήρε δάνειο. Ξέρουν να λένε ότι ξεσπιτώνει ο γαυρος τον εθνικό που εμ δεν ήθελε να βάλει φράγκο εμ ήθελε να παίξει και στο γήπεδο. Τώρα όμως όλα καλά για αυτούς. Μεγαλύτερο σκάνδαλο από το να δώσει λεφτά το δημόσιο σε ανώνυμες εταιρείες δεν γίνεται. Πόσο μάλλον όταν οι προεδροι τους ειναι αυτοί οι φοροφυγάδες λαθρέμποροι. Εκεί να δείτε αντί-Ολυμπιακό χαμούρες παντελόνιασμα που θα πέσει. Αλλά που να ξέρετε εσείς από αυτά. Εύχομαι στην θέση της Κούλας να βρεθεί και ο Βάζελος και η Κούλα να ξαναπάρει τα ίδια. Γιατί με το αφεντικό που έχει όπως λένε οι Άγγλοι once a liar always a liar. Τόσα χρόνια χατίρια με αδειοδοτήσεις και μεταγραφές και κανεις δεν τους έδιωξε από το πρωτάθλημα. Η Ουέφα κόκκινο η 'γαυροέπο' πράσινο. Πλέι οφ τους έφτιαξαν για να βγαίνει σκανδαλωδώς η αγαπημένη τους ομάδα Ευρώπη και δεν αφηνουν άλλες υγιείς ΠΑΕ που τόσα χρόνια ειναι στην αφάνεια να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Υ.Γ) Ο Κοντονής είπε στον Ιφαντίνο ότι το θέμα αποκλεισμού να μην το χειρίζεται η Ουέφα αλλά η ΕΠΟ. Τόσο πολύ τους αγαπάει πια;

Εικόνα red apple

αυτή η χώρα έχει γνωρίσει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ποτέ, όμως ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

χαλλλαρρά εκλέγουμε κυβέρνηση "εγκληματιών"... Για πλλλάκα

Εικόνα savvas gridlock

Στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις έχουν μπει και οι λαθρέμπορες με τα βεβαιωμένα πρόστιμα, άρα η πρώτη φορά ροζ αριστερά έχει ήδη αποδείξει τις εξαρτήσεις της. Καλούνται οι βουλευτές Τσίριζα της Α' Πειραιά να πάρουν θέση ξεκάθαρα και ανοιχτά σχετικά με το αν δέχονται να χρηματοδοτούνται ΠΑΕ με κρατικά κονδύλια. Δρίτσα, Σταματάκη και Λεουτσάκο, αναμένουμε. Για το δικό σας καλό, αλλιώς θα ψάχνετε με το κυάλι ψήφο στις επόμενες εκλογές. Και δεν θα σε σώσει το -άκος στο επώνυμό σου, Λεουτσάκο. Τη Β' Πειραιά δεν την βάζω μέσα, εκεί δεσπόζει το ΠΙΚΠΑ που λέγεται Λαφαζάνης.