ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ



Μάγκες ήρθε η ώρα να το ομολογήσουμε. «Μας πιάσανε με τη κατσίκα στη πλάτη». Ο πρόεδρος του ΘΡΥΛΟΥ είναι ένοχος. Ο ΘΡΥΛΟΣ πρέπει να υποβιβαστεί και οι φίλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ να καταδικαστούμε σε 20 χρόνια υποχρεωτικής παρακολούθησης αγώνων του παναθηναικούλη.
Οι χτεσινές αποκαλύψεις του παραδικαστή Κυριάκου στο Δικαστήριο - ΒΟΘΡΟΣ των εβολών του Κηφισού είναι ΣΥ-ΝΤΑ-ΡΑ-ΚΤΙ-ΚΕΣ και δεν χωράει πλέον αμφιβολία.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/o-arbanitidis-sunadithike-tesseris-fores-me-ton-marinaki/3087849

 
Κάποια κυρία Α.Τ. κατέθεσε στο συνάδελφο του Κυριάκου με επίθετο που έχει ασιατική προέλευση, τη ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Αρβανιτίδη ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ!
 
ΠΟΤΕ; Τη χρονική περίοδο 2010-2012. Ας δούμε κάποιες λεπτομέρειες από τη κατάθεση του «βαθιού λαρυγγιού» :
 
«Kατά τη χρονική περίοδο 2010-2012 ο πρόεδρος της Βέροιας συναντήθηκε περίπου 4 φορές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη στα γραφεία που διατηρεί ο δεύτερος στον Πειραιά. Συνδετικός κρίκος των δύο ανδρών υπήρξε ο κ. Κουρίδης, νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ. 
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε σε καφέ του Πειραιά, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα γραφεία του κ. Μαρινάκη, συνάντηση του κ. Αρβανιτίδη, του κ. Κουρίδη και ενός ακόμα προσώπου, παράγοντα της ΕΠΟ,του οποίου τα στοιχεία δεν θυμάμαι. Σε αυτή τη συνάντηση παραβρέθηκα και εγώ. Κατά τη διάρκειά της ο κ. Κουρίδης συμβούλευε τον κ. Αρβανιτίδη για το πως έπρεπε να φερθεί κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη. Χαρακτηριστικά του είπε: "Θα πας, δεν θα καθίσεις πολύ Γιώργο... Αν τον δεις πολύ νευριασμένο, φύγε και θα σου κλείσω εγώ ένα άλλο ραντεβού και αν όχι, κάθισε και συζήτησε το πρόβλημά σου".
Πράγματι ο κ. Αρβανιτίδης επισκέφθηκε τα γραφεία του κ. Μαρινάκη και μετά από μία συνάντηση περίπου μισής ώρας επέστρεψε χαρούμενος και αποχωρήσαμε. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής μας, πληροφορήθηκα από τον κ. Αρβανιτίδη τα εξής για την παραπάνω συνάντηση. Ότι το περιεχόμενο της συζήτησης κατά το μεγαλύτερο μέρος της αφορούσε τη διαιτησία και τη βοήθεια που χρειαζόταν η ομάδα της Βέροιας.
Μου είπε επίσης ότι πολλοί θα ήθελαν να γνωρίσουν τον κ. Μαρινάκη, αλλά ήταν ο μοναδικός που τον γνώρισε. Προσωπική εκτίμησή μου είναι ότι η Βέροια έχει βοηθηθεί από τη διαιτησία χάριν της γνωριμίας του κ. Αρβανιτίδη τόσο με τον κ. Κουρίδη, όσο και με τον κ. Μαρινάκη».
 
ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Βαγγέλας  ο εφοπλιστής και ο μπακαλάκος  από τη Βέροια με την αλυσίδα  σούπερ μάρκετ, χρειάστηκαν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (2010-2012) για να στήσουν over ένα αγώνα τον Γενάρη του 2013! Απορώ πως δεν έχουν συλληφθεί ακόμα με τέτοιες αποκαλύψεις.
 
Εμείς επειδή είμαστε ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ και γουστάρουμε τα ίσια και τα νέτα, θα βοηθήσουμε το έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης να καθαρίσει επιτέλους το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
 
Αποκαλύπτουμε κι μείς από αυτό το φτωχό ιστότοπο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ, ΚΑΙ Α-ΠΑΙ-ΤΟΥ-ΜΕ την άμεση κλήση τους από τους ίδιους δικαστικούς λειτουργούς.
 
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ»

http://www.protothema.gr/sports/article/443085/enohlisi-savvidi-gia-ti-diarroi-tis-sunadisis-me-alafouzo-melissanidi/

 
«Συναντήσεις θα έχει στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένος για τη διαρροή της είδησης.
Στην Αθήνα θα βρίσκεται μέσα στην Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να συναντηθεί με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο για να καθορίσουν από κοινού τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν τον «πόλεμο» στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ».

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ»
 
«Συνάντηση Μελισσανίδη, Αλαφούζου, Πατέρα.
Οι τρεις άνδρες γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουβέντα τους κινήθηκε κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά πλαίσια, ενώ μαζί τους βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος».
 
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ;
 
Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένουμε άμεσες ενέργειες.
 
ΥΓ1. Τελικά το αντιολυμπιακό μέτωπο δεν έχει ΠΑΤΟ. Στη κατρακύλα εννοούμε. Συνεχώς ανακαλύπτουν «νέες πίστες» ΞΕΦΤΙΛΑΣ. Εμείς διασκεδάζουμε, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ….
 
ΥΓ.2 Για να μην υπάρχει παρεξήγηση με το όρο «ΑΔΕΛΦΩΝ», διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για όρο (και με αυτή την έννοια τον χρησιμοποιούμε)  που παραπέμπει σε πετρελαικές εταιρίες. Μη πάει αλλού το μυαλό σας…..
Οι «Επτά Αδελφές» ήταν ένας όρος που επινοήθηκε το 1950 από τον επιχειρηματία Enrico Mattei, τότε επικεφαλής της ιταλικής κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Eni,για να περιγράψει τις επτά εταιρείες πετρελαίου που αποτέλεσαν το καρτέλ «Κοινοπραξία για το Ιράν» και κυριάρχησαν στην παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου από τα μέσα της δεκαετίας του 1940 με τη δεκαετία του 1970.
 
ΥΓ3. Συγχαρητήρια στην εξαιρετική κυρία Α.Τ. που κι αυτή βρήκε τη μνήμη της που είχε χάσει για κανα δυο χρόνια, θύμα των ψεκασμών που κάποιοι λοιδορούν. Και πάλι μπράβο!

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Όποιος έχει τάση για εμετό(συγγνώμη κιόλας για το άκομψο...)μπορεί να...ολοκληρώσει:Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ,ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟI ασχολούνται με τον ΒΟΘΡΟ του με μηνύσεις και αγωγές...http://www.sdna.gr/gr/gnomes/vasilis-papatheodorou/article/38272/as-arhisoun-oi-horoi-me-va-ma/ Τα διανοητικά ανάπηρα,στα οποία απευθύνεται ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,έχουν στήσει πάρτυ για...τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και τη φυλακή που θα πάει ο Μαρινάκης.Καλεί μάλιστα,εμμέσως ή αμέσως,τον κόσμο,να πάει στα δικαστήρια τη μέρα που θα δώσει κατάθεση ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ,μάλλον θέλουν να δουν από κοντά τον βιαστή τους,έχουν εθιστεί τόσο πολύ που δεν μπορούν χωρίς αυτόν!Σύνδρομο της Στοκχόλμης έχουν αναπτύξει,γουστάρουν ΣΩΚΡΑΤΗ και ΒΑΓΓΕΛΑ με τρέλα και κορδέλλα και ας μην το παραδέχονται!Και Κουντούρη και Αγγελόπουλους σιγά-σιγά!Ευγενική προσφορά σε κάθε ξεφτιλισμένο αντιολυμπιακό πισωγλέντη σε όλα τα σπορ παντοτινό,μπας και ξεστραβωθουνε...http://www.iatropedia.gr/articles/read/3834

Εικόνα Red Dragon

Και ποιος δεν εχει καταδικαστει απο το μπουρδελοσυστημα αυτο?Ο Σαγονιδης?Η πρασινοφρουριτσα?Ποιος?Ακομα και οι πανελιστες του βοθρου ολοι εχουν καταδικαστει.
Πραγματικα πριν μερες ειχα απορησει αν οντως ειναι τοσο διανοητικα αναπηροι που να πιστευουν τις π@παριες που αναπαραγουν ή απλα τα γραφουν επειδη γνωριζουν οτι ειναι οντως π@παριες απλα για να παιρνουν κλικ απο τα λοβοτομημενα.
Τελικα μετα και απο αυτο αλλα και μετα απο το αρθρο που βγηκαν και κραξαν τον Καλτσα επειδη δεν ψευδομαρτυρησε ωστε να εμπλακει ο Ολυμπιακος (κατα την δικη τους παντα λογικη) διαπιστωσα οτι και ομως γινεται.
Ενα ματσο αλητοβιοι απο πρεζονια μαλαματινομαχους,υπαλληλακους του mr φρισκις(ο κεφτετζογλου ποναει ΤΟΣΟ πολυ που επιασε στο πληκτρολογιο του και τον μπασκετικο Ολυμπιακο αν και δεν τον χαλασε του ανυπαρκτου η βουρτσα απο τον Αρη) μεχρι καταδικασμενες πρασινοφρουριτσες κλπ.
Αυτα τα νουμερα που χρηματοδοτουνται απο τα δανεια του λαθρεμπορα και ενω γραφουν τα αισχη και δεν εχει ασχοληθει καποιος εισαγγελεας να τους μαζεψει...
Δειξτε μας τις διαστασεις της σουφρας σας απο τους απανωτους βιασμους και καπακι τον λογαριασμο απο τις αγωγες...
Καλο Οαεδ γκεμπελισκοι...

Υστ.20 χιλιαρικα εισιτηρια εχουν φυγει μεχρι στιγμης...Αν και δεν χρειαζεται καν να το αναφερουμε οφειλουμε να τα εξαντλησουμε ολα και να περασουμε το μηνυμα ξανα...

Εικόνα Aprosarmostos17

Το δημοσιογραφικό μίασμα του πρασινοφρουρού δημοσίευσε άρθρο που κατηγορεί τον παναθηναϊκούλη ότι φταίει που δεν έβαλε τον Καλτσά να πει αυτά που ενέπλεκαν τη Βέροια, αλλά κυρίως τον Ολυμπιακό, σε στημένο παιχνίδι.
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/panathinaikos/arthro/38184/...
Δηλαδή βγαίνει ένα μέσο και λέει ανοιχτά ότι ένας εργοδότης πρέπει να πιέζει τον υπάλληλό του να ψευδομαρτυρήσει για να εξυπηρεστήσει τα συμφέροντά του. Νομικός δεν είμαι, αλλά ως πολίτης αυτής της χώρας, θα ήθελα ένας εισαγγελέας να καλέσει αυτά τα ομορφόπαιδα να εξηγήσουν τί ακριβώς εννοούν και για ποιο λόγο στοχοποιείται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής.

Εικόνα Red Dragon

Το γνωριζαμε οτι οι τυποι ειναι αρρωστοι αλλα η κατασταση εχει εκτροχιαστει(σημερα μαθαμε οτι θα απαγγελθουν κατηγοριες σε ολους τους Ελληνες παιχτες της Βεροιας που παιξανε στο β μερος εκτος του Γεωργεα και του Καλαιτζιδη στην μοναδικη χωρα που προτεινονται διωξεις χωρις να διερευνηθουν οι κατηγοριες της πλακας χωρις το παραμικρο στοιχειο!!!).Να δουμε αν και μετα απο αυτο ασχοληθει καποιος εισαγγελεας να μαζεψει ολο αυτο το σκουπιδαριο.

Εικόνα MIKE.A

Η πλακα ειναι οτι για ολα αυτα η Αγια Τριαδα (νιαου - Αλα-σκουζος - ποντιος) θελει να παει και στην ΟΥΕΦΑ!
Να τους αναφερουν για την εγκληματικη οργανωση και οι της ΟΥΕΦΑ να τους ρωτανε "καλα αυτοι απο την εγκληματικη οργανωση ποιους και ποσους σκοτωσανε;" Τι να τους πουν επειτα; Οτι εμεις ο Κορεας και τα ΑΡΔ την βαφτησαμε ετσι για να κανει η υποθεση μπαμ στον κοσμο;
Να τους λενε την ιστορια για τον Γεωργεα και τον Καλαιτζιδη και οι της ΟΥΕΦΑ να τους λενε: "Πολυ ωραια αφου μαλιστα αυτο ειπωθηκε και στα αποδυτηρια αρα υπαρχουν αρκετοι μαρτυρες κιολας, οπως και καλα κανανε ο παιχτης και προπονητης του ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ στον εισαγγελεα και το αναφερανε ε τοτε δεν την γλυτωνουν η Βεροια και ο Ολυμπιακος"
"Οχι οχι να τους λενε αυτοι αλλα αυτο εγινε πριν 2.5 χρονια και οι αλλοι καμια δεκαρια ατομα που ηταν μπροστα αλλα και δυο που λειπανε αλλα τους ονοματησε ο Γεωργεας, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ειπανε πως δεν συνεβη κατι τετοιο! Αλλα πρεπει να πιστεψετε στον Γεωργεα γιατι ειναι και πανω απο ολα παιδι του Τζολε"!
Τοτε αρχιζανε οι της ΟΥΕΦΑ να τους κοιτανε λιγο παραξενα και να αρχιζουν να σκεφτωντε "ρε τι διαολο μας λενε αυτοι"!
Να αρχισουν να λενε και για τον Φυσσα πως ο προπονητης Σαν Πιντο του ειπε οτι αυτο και αυτο με 4 παιχτες που δεν παιξανε και κτλ κτλ!
Και οι της ΟΥΕΦΑ: "Α ωραια τωρα τους εχωμε αυτους που σκοτων.. συγνωμη λαθος ε τελος παντων αυτη την οργανωση που λετε, ποσο μαλλον που θα τα πει ολα αυτα και ο Σαν Πιντο στον ανακριτη αλλα και οι 4 αυτοι παιχτες κατι θα πουν δεν μπορει..!"
"Οχι οχι" να λενε αυτοι "ο Σαν Πιντο το εχει διαψευσει δυο φορες οπως και οι 4 παιχτες που αλλος ειπε οτι ηταν τραυματιας, αλλος οτι ηταν αναπληρωματικος, οι αλλοι δυο οτι ηταν κουρασμενοι, αλλα οπως ο ανακριτης ετσι και εσεις πρεπει να πιστεψετε στον Φυσσα γιατι επειτα αυτος θα το φυσά και δεν θα κρυωνει"!
Τοτε οι της ΟΥΕΦΑ αρχισανε να τους κοιτανε προσεχτικα μηπως γυαλιζε κανενος το ματι!
"Επισις" να τους λεει η Αγ. Τριαδα "κατηγορουντε αρκετοι διαιτητες για δωροδοκια και δωροληψια!"
"Ε φανταζωμαστε" τους λενε οι της ΟΥΕΦΑ "οτι τους εχετε δεμενους με λογαριασμους σε τραπεζες, με κασετες που να ακουγωντε πια ομαδα θα αδικουσαν η θα ευνοουσαν, ομολογιες των διαιτητων κτλ"!
"Οχι οχι απλα εχωμε αλλες αποδειξεις και μαλιστα ειναι σε dvd και θα τα δειτε και εσεις πως ενας διαιτητης δεν εδωσε ενα κορνερ σε εναν αγωνα, αλλος εδειξε αδικα μια κιτρινη καρτα σε παιχτη, αλλος εδειξε 1 λεπτο περισσοτερο καθυστερηση, ενας αλλος αγριοκοιταξε εναν παιχτη, δηλαδη μιλαμε ΓΙΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"!
Εδω σε αυτο το σημειο δυο - τρεις απο την επιτροπη της ΟΥΕΦΑ τρεξανε προς τις τουαλετες και επειτα απο λιγο ξαναγυρισανε!
"Αλλοοοο τιποτα" ρωταει ενας απο την επιτροπη της ΟΥΕΦΑ με μια απογνωση στην φωνη του!
"Εχωμε δεμενον σχεδον χειροποδαρα με ατρανταχτα στοιχεια για κακουργηματα και τον αρχηγο της εγκληματικης οργανωσης" τους λεει η Αγ. Τριαδα!
" Αααα αυτος που θα σκοτωσε τους περισσοτερους η που εδινε τις οδηγιες να σκοτων... ε συγνωμη καταλαβαμε καταλαβαμε για ποια εγκληματικη οργανωση αναφερεστε"
"Αυτος εβαλε να καψουν εναν φουρνο"
"Δεν εκανε καλα ψωμια;" ρωταει καποιος απο την επιτροπη της ΟΥΕΦΑ "δεν ηταν φρεσκα;" ρωταει ενας αλλος, "μηπως δεν εβαζε καλο αλευρι;" πεταγετε αλλος!
"Οχι οχι ο φουρναρης ηταν διαιτητης και καποιος ανωνυμα τηλεφωνησε οτι ο αρχηγος της εγκληματικης οργανωσης εκαψε τον φουρνο, βεβαια δεν πιασανε κανεναν ουτε οτι υπαρχουν αποδειξεις ποιος το εκανε αλλα αφου ο φουρναρης"...
"Μαααααλιστα, μα και εδω ρε ανθρωποι του Θεου δεν υπαρχει καμια αποδειξη; ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ μας λετε εδω μεσα τοση ωρα;"
"Ενταξει τοτε κυριοι της ΟΥΕΦΑ" αρχισε και θυμωνε και η Αγ. Τριαδα "αλλα αν δεν πιστεψετε και αυτο.."
"Εχει και αλλο;"
"Βεβαιως και εχει και ειναι το πιο σοβαρο, εκει ειναι που δεν γλυτωνει ο αργηγος της το εκτελεστικο αποσπασμα!"
"Για να ακουσωμε και αυτο"
"Προεδρος ομαδας Β εθνικης τον επιασε ο κοριος της ΕΥΠ και μιλαμε για την καλυτερη μυστικη υπηρεσια του κοσμου αφου ολος ο κοσμος ειδε πως γλυτωσε τον Οτσαλαν απο τους Τουρκους, τον επιασε λοιπον ο κοριος της να λεει σε αλλον παραγοντα οτι ο προεδρος του Ολυμπιακου θα εστελνε "καλοπαιδα" απο την θυρα 7 να τα κανανε λιμπα σε αγωνα αλλης ομαδας Β εθνικης και μαλιστα μεγαλοδικηγορου"
"Ε τους εστειλε, τα κανανε λιμπα;"
"ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ;"

Εικόνα Red Dragon

Ρισπεκτ αδερφε!

Εικόνα Kaine

Έχουν λυσσάξει οι ΑΡΔοπουτάνες. Μέχρι και ανάρτηση που κράζουν τον Καλτσά έχουν, επειδή ο βαζελαϊκός δεν τον έπεισε να καταθέσει υπέρ το συμφέρον της ομάδας με σήμα την αλογοτροφή. Διότι φυσικά η αλήθεια ποτέ δεν ενδιέφερε κανέναν τους, παρά το πώς θα γίνει να πέσει ο Ολυμπιακός. Τώρα ο Ανδρεάδης, λέει, θα καλέσει σε απολογία σαν κατηγορούμενους όλους τους παίκτες της Βέροιας. ΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕΣΑ!

Εικόνα Red Dragon

Καθε βδομαδα και ενω πιστευουμε οτι εχουν πεσει τελειως στα σκ@τα και δεν γινεται να δουμε τιποτα χειροτερο για το σε ποια κατασταση εχουν περιελθει μας διαψευδουν.
Μετα την φαρσοκωμωδια με τους συκοφαντες Φυσσα,Γεωργεα,την καταθεση της ψιψινας κλπ μαθαμε οτι με καταθεσεις απο το καθε τσοκαρο υπαρχει ανακριτης που εισηγηθηκε διωξη(και ενω οπως ειχαμε διαβασει δεν καλεσε καν τον Καφε να καταθεσει και το εκανε πολυ αργοτερα ενω ηταν στα προσωπα που προτεινε ο mr Φρισκις).
Δεν ξερω αν μετα απο ολα αυτα τα ξεφτιλικια στην υποθεση που στηριζεται σε καταθεσεις ενος ματσο καταδικασμενων αν πρεπει να γελασουμε ή οχι.
Και αυτες τις π@παριες γιατι ουτε καν π@παρια μπορω να αποκαλεσω την καταθεση απο το συγκεκριμενο τσοκαρο θεωρουνται αξιοπιστες απο τον ανακριτη.
Μια βδομαδα πριν χωρις καν απο τον υπαλληλο του λαθρεμπορα να ακουστει καποιο ονομα ενω ουτε φυσικα μπηκε στην διαδικασια ο ανακριτης να τον ρωτησει αρχισε ο γνωστος κροτος που χρησιμοποιουσαν το ονομα του συλλογου τα γνωστα αρδακια,παρε και τα εξωφυλλα κλπ κλπ
Γελαει ο κοσμος.
Λοιπον επειδη και στο μελλον θα διαβασουμε αναλογες μ@λακιες καλο ειναι να μην εξοργιζουν τον κοσμο.

Υστ.Μολις δικαιωθηκε η Βεροια και παραμενει στην Σουπερ Λιγκ....Το απολυτο ξεμπροστιασμα.Οπως εγραφε χτες ο Μανωλαρος...

*** ΑΥΡΙΟ βγαίνει (ή μάλλον ανακοινώνεται), η απόφαση για τη Βέροια * ΑΥΤΗ δηλαδή πού περιμένουν όλοι οι… υγιείς, με την ψυχή στο στόμα, μπας και …

*** ΜΠΑΣ και … «υποβιβαστεί η Βέροια» και καταφέρουν να ψιλομπλέξουν και Ολυμπιακό, Μαρινάκη κ.λ.π.

*** ΠΡΟΒΛΕΨΗ μου: Κούνια πού τους κούναγε! * ΠΑΛΙ με τα… πληκτρολόγια στα χέρια θα μείνουν! * ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να τιμωρηθεί η Βέροια, βασικά λόγω ελλείψεως ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! * ΤΟ «κατηγορητήριο» του ανακριτή είναι τόσο αδύναμο, ώστε να προκαλεί απορίες και ερωτηματικά για το πώς διαμορφώθηκε η κρίση του ανακριτή!

*** Η ΚΡΙΣΗ της αθλητικής Δικαιοσύνης, ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ επ’ ουδενί με της ποινικής * ΤΟ πως σκέπτεται και πως εκλαμβάνει τα διάφορα στοιχεία μιας υπόθεσης η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, δεν έχει καμία σχέση με το πώς διαμορφώνεται η δικονομική κρίση του ανακριτή

*** ΚΑΙ κάτι ακόμη * ΤΑ μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας πού θα κρίνουν, είναι άνθρωποι ΣΧΕΤΙΚΟΙ με το ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους του και τις ιδιαιτερότητες του χώρου * ΔΕΝ θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω την ίδια άποψη και για τον ανακριτή κ. Ανδρεάδη

Υστ.2 Κυρια ΑΤ πατωνεις???

Εικόνα nmavronas

ΦΟΒΕΡΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΡΟΤΟΥ [ ΠΡΡΡΡΡ] ΟΣΜΗΣ...

Εικόνα markonis

Σύμφωνα με τα συμφραζόμενα της εκπομπής η κυρία ήταν η ... «συνοδός» του Αρβανιτίδη,όταν αυτός κατέβαινε στην Αθήνα. Προφανώς είτε δεν έκανε καλό μασάζ,είτε την έκανε πέρα για κάποια πιο νεαρής ηλικίας,οπότε αυτή σκέφτηκε να τον εκδικηθεί αποκαλύπτοντας τις τρομερές αλήθειες που έκρυβε μέσα της (βαθιά να υποθέσω).

Πιστεύω πως αν αυτή η κωμωδία φτάσει στα δικαστήρια,πράγμα που έχει ελάχιστες πιθανότητες,ακόμα και ένας ασκούμενος μπορεί να κάνει την κυρία αυτή φύλλο και φτερό,αφού η κατάθεση της είναι τρύπια από παντού (τυχαίο;).

Στα υποδέλοιπα το νέο παιχνιδάκι στα χέρια του σαγόνια είναι ο Αλέξης Κούγιας,όπως δείχνουν τα πράγματα.Η κόντρα αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αν προκύψουν αυτά που φαντάζομαι θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Παρών στο πάνελ το βλαχαδερό πολιτευτής και πρώην φούρναρης (μια χαρά του έκατσε η περίεργη ανατίναξη του φούρνου για την οποία έχω πολλές αμφιβολίες αν την έκανε τρίτο πρόσωπο).Ο μπουχέσας στοιχηματικός αναλυτής του κώλου,ο οποίος δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα,ο καθεστωτικός πρώην Υπουργός Αθλητισμού Ορφανός,χωμένος μέχρι τα μπούνια στη διαπλοκή,ένας πρόεδρος ΕΠΣ που δεν μπορούσε να αρθρώσει μια πρόταση που να βγάζει νόημα και τέλος το αρχιλαμόγιο πρόεδρος της Νίκης Βόλου,που είναι απορίας άξιον πώς κυκλοφορεί ελεύθερος και ακέραιος.

Η εξέλιξη των γεγονότων δεν πάει όπως θέλει ο σαγόνιας,το sκατοdna και η υπόλοιπη παρέα του βόθρου,αν και έχουν δείξει πως είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα.

Εικόνα Red Dragon

Για τον Παναγοπουλο λες τον στοιχηματικο αναλυτη της πλακας που για χαρη του εχουν εξαντληθει απο τα καταστηματα ολοι οι κουβαδες και ο ανθρωπος αυτος λεει αποτελεσε συμβουλο του ανακριτη?Ο Κακετσης(Θεε μου) και ο Αχιλλεας δεν ηταν στον πανελ?Πραγματικα δεν ξερω με τι να γελασω περισσοτερο.
Με την υποθεση που στηριζεται στις καταθεσεις ενος ματσο καταδικασμενων μεχρι και του Κακετση?Με τον ανακριτη που θεωρει αξιοπιστες τις καταθεσεις συκοφαντων οπως ο Φυσσας και ο Γεωργεας?Με το οτι δεν περιμενε καν να καταθεσει ο Καφες?Οτι εχουν συνδεσει τον Ολυμπιακο σε ολο αυτο χωρις να υπαρχει το πραγματικο στοιχειο?Με τις καταθεσεις της Α.Τ?Με τι απ ολα?Πρεπει να γελασουμε ή πρεπει επιτελους να τους παρει και να τους σηκωσει οτι στοιχειοθετηθηκαν κατηγοριες απο ολες αυτες τις Π@ΠΑΡΙΕΣ?Τωρα βαλανε στο στοχαστρο και τον Κουγια.Σε τι αναφερεσει για το αν προκυψουν αυτα που φανταζεσαι αδερφε?

Εικόνα markonis

Με το νέο στοιχείο που προκύπτει ότι η Α.Τ είναι τσιγγάνικης καταγωγής νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος που αμφιβάλλει για την αξιοπιστία της.

Κάποιοι ρατσιστές πιθανόν να την έλεγαν και γύφτισσα,εμείς όπως πάντα κρατάμε αποστάσεις,όπως λέει και ο σαγόνιας.

Μου φαίνεται πρέπει να κόψω να βλέπω την εκπομπή του γιατί αρχίζει να με επηρεάζει (φτου φτου ξελεφτερία).

Ο μπουχέσας στοιχηματικός αναλυτής Παναγόπουλος είναι μυρωδιάς.Μια χαρά φακελωμένος είναι όποιος παίζει στο διαδίκτυο άρα είναι πανεύκολο να βρεθεί με κάθε ακρίβεια τι παίχτηκε,πόσο παίχτηκε και ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ.

Αντίθετα με την ανωνυμία του ΟΠΑΠ στον οποίο γίνεται του κουτρούλη ο γάμος.Για το λόγο αυτό έβαλαν τη γκανιότα στο 28% και οι αποδόσεις τους είναι του καναπέος.(πιπέρι).

Στη Μαλαισία και γενικά την Ασιατική τζογοαγορά δεν μπορεί να βρεθεί άκρη επειδή εκεί μπαίνουν στη μέση οι brokers οπότε χάνεται η μπάλα.Παλιά για να παίξεις στην Ασία ανώνυμα έπρεπε να βγάλεις φράγκα έξω στη ζούλα και να φέρεις πίσω πάλι στη ζούλα τα κέρδη, όπως έγινε με τον περίφημο αγώνα του βάζελου τότε στην Ξάνθη.

Πού να τα ξέρει όμως αυτά ο μπουχέσας Παναγόπουλος,που αμφιβάλλω αν έχει παίξει έστω ένα αληθινό ευρώ στο στοίχημα ο εξηνταβελόνης.

Για τον Κούγια θα μου επιτρέψεις να μην αναφερθώ αδερφέ Red Dragon επειδή είναι καθαρά δική μου αίσθηση και τίποτα παραπάνω,χωρίς καμία απόδειξη.

Βέβαια μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω κι αυτό επειδή δεν θέλω να το μαντέψω (μετριοφροσύνη με ολίγο χιούμορ).

Εικόνα Red Dragon

Πιστευω να διαβασες οτι η παρωδια συνεχιζεται και οτι μετα την αθωωτικη αποφαση για την Βεροια ο ανακριτης καλεσε ολους τους Ελληνες παιχτες που επαιξαν στο δευτερο ημιχρονο και θα απαγγελθουν κατηγοριες για δωροδοκια.
Ο τυπος πραγματικα ειναι αρρωστος και στημενος και φυσικα περιττο να αναφερω οτι θα απαλλαγει ο υπαλληλος Γεωργεα,ο προπονητης Καλαιτζιδης για τον οποιο εχουν γραφτει τοσα και τοσα.

Και καπακι διαβασε το εξης μιας και μιλησαμε για τον μπουχεσα στοιχηματικο αναλυτη και εκανες και εσυ αναφορα για την Μαλαισια και την Ασιατικη αγορα...

ο Ανδρεάδης θα ζητήσει τη συνδρομή της Τράπεζας της Ελλάδας και άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας, ώστε ν’ ανακαλύψει (βασιζόμενος στις σχετικές εκθέσεις της UEFA) τις διαδρομές του χρήματος από τα ύποπτα ματς.

Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να καταθέσει αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να πάρει στοιχεία και από άλλες χώρες που συνεργάζονται με την Ελλάδα. Άλλωστε, θεωρείται δύσκολο να βγάλει άκρη με τις στοιχηματικές εταιρείες, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι τουλάχιστον αυτές που έχουν άδεια στη χώρα μας είναι υποχρεωμένες να του παράσχουν όσα στοιχεία ζητήσει.

Είναι τέτοια, δε, η ζέση με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα, που ο Ανδρεάδης παρουσιάζεται αποφασισμένος ν’ αναζητήσει λύσεις ακόμα και σε χώρες, όπως η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη, όπου δεν υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες, αλλά θεωρείται συχνότατη η στοιχηματική δραστηριότητα σε ύποπτα παιχνίδια.

Ποσο πιθανο ειναι να βρει ακρη?

Τωρα ξαφνικα θυμηθηκε να διερευνησει για πιθανα κερδη απο το στοιχημα.Οτι φτασαμε στο σημειο να προτεινονται διωξεις χωρις να διερευνηθουν οι ολες κατηγοριες.

Γελαει ο κοσμος πραγματικα....

Εικόνα ΔΙΑΣ

να το ξαναδιευκρινησουμε.... οταν λες απο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ εννοεις οτι τα επιχειρήματα της κυριας ΑΤ είναι σαθρά.... καθε άλλη ερμηνεία παραπέμπει σε ανηθικα μυαλά...

Εικόνα markonis

Πάντα για τα επιχειρήματα μιλάμε αφού ως γνωστόν είμεθα και της εκκλησίας άνθρωποι :-))

Εικόνα apostolos gaganis

Συγκρατώ κυρίως τις δύο τελευταίες γραμμές του ωραίου - όπως πάντα - σχολίου σου, στο πολύ πετυχημένο άρθρο του νεφεληγερέτη Δία...