ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΕΛΕΤΕ;



Υπάρχουν οι γνωστοί μαλάκες που έγραψαν  και είπαν ένα  κάρο μαλακίες σχετικά με τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλαρο.  Από το πρώτο λεπτό που βγήκε από το γραφείο του ανακριτούλη και τι δεν ακούσαμε . Όσο περνούσαν όμως οι ώρες συνειδητοποιούσαν  ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ (Πανόπουλε η ατάκα σου θα μείνει στην ιστορία).  Έχουν αναλυθεί ήδη αυτά στα κείμενα του Σάββα [1], [2] .
 
Θα περίμενε κανείς , ότι απομακρινόμενοι από την  Πέμπτη, οι εκτιμήσεις των ΑΛΗΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ θα ήταν πιο σώφρονες.
Χθες αργά το βράδυ όμως έσκασε μύτη ένα τυπάκι που παριστάνει το δημοσιογράφο εδώ και χρόνια, ένας ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ που μας ζαλίζει τα αρχίδια κάθε φορά που μεταδίδει αγώνα, με την προσπάθειά του να μας επιβάλει τη σωστή (κατά τη γνώμη του) προφορά των ονομάτων των αθλητών. Ο ΕΥΝΟΙΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ, ο παντελώς αστοιχείωτος  που παριστάνει τον ΓΝΩΣΤΗ, ο ΒΑΜΜΕΝΟΣ  αντιολυμπιακός που παριστάνει τον αντικειμενικό, το γιουσαφάκι του Βανδή,  ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ Αλέξης  Σπυρόπουλος.
 
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!  Το θεωρεί ΔΕΔΟΜΕΝΟ! Αλλά το κυριότερο; Με το κείμενό του το ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ και το ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ.
 
Θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ κατά τον ΤΕΝΕΚΕ ΑΛΕΞΗ επειδή επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι της ΠΛΑΚΑΣ στο Βαγγέλαρο!  Θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αν «δεν αποσυμπιεστεί» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πως θα γίνει αυτό ρε γίγαντα; Με το στόμα; Να «στήσουμε» μια νέα ΕΠΟ που να τη γουστάρεις εσύ και οι όμοιοί σου; Να «στήσουμε» διαιτητές που θα ευνοούν τις κωλομάδες σας τις ανύπαρκτες; Μα αυτό γίνεται ήδη. Τι θέλετε Αλέξη Σπυρόπουλε; ΝΑ «ΣΤΗΣΟΥΜΕ» ένα πρωτάθλημα που δεν θα το πάρει ο ΘΡΥΛΟΣ; Και στη τελική, πέστε μας ποιος θέλετε να το πάρει φέτος; Ο παναθηναικούλης; Και μετά θα πάρουν σειρά οι άλλοι δύο; ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ «ηθικοί» της πλάκας;  ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ! Πέστε το! Έχετε συνηθίσει «στημένοι»…..
Δεν έχει γίνει μακελειό  ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ μέχρι σήμερα επειδή είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ τα φιλαράκια σου, ο Μελισσανίδης και ο  Αλαφούζος. Αν πιστέψουμε δε τις φήμες, ότι χρηματοδοτεί το site ξεκολιασμενοντιενει, στο οποίο γράφεις, ο Αλαφούζος είναι και αφεντικό σου.  Γιατί να γίνει τώρα ΜΑΚΕΛΕΙΟ;
 
Για να δούμε όμως τι έγραψε ο ΤΕΝΕΚΕΣ.
 
Αυτήν την ώρα, είναι η σκιά των εντυπώσεων. Ομολογουμένως, πέφτει βαριά. Η ουσία, αν θα ‘ναι φωτιά ή αν θα ‘ναι άνθρακας, έπεται. Στην ώρα της. Η εντύπωση δεν είναι κάτι που ψηλαφείται. Ούτε κάτι, για να υποτιμάται. Παγκοσμίως, πάσης φύσεως οργανισμοί ενδιαφέρονται γι’ αυτήν. Για το πρόσημό της. Πληρώνουν πολλά σε πολλούς, ακριβώς επειδή δεν την υποτιμούν.
 
Μιλάμε για πολύ κουλτουρέ εισαγωγή, αλλά αυτοί  στους οποίους απευθύνεσαι δεν την κατάλαβαν. Να είσαι σίγουρος. Τι να καταλάβει ό ένοικος του τριώροφου ή ο pay roll τραμπούκος που συχνάζει στα Φιλαδέλφεια; Οι άλλοι του Βορρά διαβάζουν το Σταυράκι το Κόλλλλκα που τους τα δίνει πενηνταράκια. Άδικος Κόπος λοιπόν.
 
Υπάρχει το παιδί που παίρνει αποβολή στο σχολείο και γελά. ‘Η, ενδεχομένως, νιώθει και ήρωας. Υπάρχει και το παιδί που παίρνει αποβολή στο σχολείο και ντρέπεται ν’ αντικρύσει βλέμμα. Είναι, στον άνθρωπο. Ο Μαρινάκης, όπως και να το έχει πάρει μέσα του, έξω δείχνει να υιοθετεί την πρώτη στάση. Η δεύτερη, ίσως να του εξασφάλιζε ένα είδος συμπάθειας.
 
Καλά… και γαμώ τα παραδείγματα!  Είμαι σίγουρος ότι για να γίνεις ΑΡΔ έχεις έστω ελάχιστο μυαλό για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει θέμα αποβολής του Βαγγέλα, αλλά προσπαθείς να ταΐσεις σανό τους πελάτες σου ότι ο ΣΤΟΧΟΣ επετεύχθη.
 
Αλλ’ η προτεραιότητα του Μαρινάκη δεν είναι να κερδίσει συμπάθεια. Είναι να επιδείξει, κόντρα στην εντύπωση, ισχύ. Η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, μας είπε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι δεν του λέει τίποτα. Τα λεφτά, προφανώς δεν είναι θέμα. Και οι δυο φορές τον μήνα στην αστυνομία, μια μικρή ταλαιπωρία μεν, τακτοποιείται δε. Οι μπίζνες κυλούν, συνεπώς, as usual.
 
Το πιασες καλά… το μήνυμα του Βαγγέλα. Εδώ περνάς τη βάση… ΕΥΓΕ! Φέρε τον έλεγχο να πάρεις άριστα...
 
Από πουθενά, στον πραγματικό κόσμο, δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός θα βρει αυτή τη «μικρή ταλαιπωρία» μπροστά. Στις συναλλαγές του. Οσο ατζέντηδες θα μεριμνούν το χρήμα να τζιράρεται, κι όσο το χρήμα θα είναι διαθέσιμο, πάντοτε ευρίσκονται οι επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα στραβά μάτια προκειμένου να το πάρουν. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικοί διευθυντές.
 
Η Φενέρμπαχτσε δεν έπαψε, στιγμή, να «επιχειρεί». Εκεί, το αφεντικό δεν τελούσε υπό περιοριστικούς όρους απλώς. Ο Αζίζ Γιλντιρίμ μπήκε, με τα βραχιόλια στα χέρια, πίσω απ’ το κάγκελο. Αυτό δεν εμπόδισε ένα Ομπράντοβιτς, ή τώρα ένα Βίτορ Περέιρα, να κάνουν δουλειές μαζί του. Ούτ’ ο Αρνεσεν, όταν η μετοχή του εξέπεσε, είχε αναστολή να πάει να δουλέψει για τη «διεφθαρμένη» Μεταλίστ.
 
Έχεις εμπειρία Αλέξη σ’ αυτό.  Εξάλλου οι περισσότεροι από το σινάφι σας το ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ.
 
Όπου χρήμα, και πατρίς. Η εντύπωση ωστόσο, στην ευρύτερη κοινωνία, μένει. Είναι, εδώ και τώρα, συντριπτική. Ποιος «μέσος άνθρωπος» καλεί άνετα σπίτι του να φιλέψει, κάποιον που είναι έξω με εγγύηση; Ποιος γονιός είναι τόσο χαλαρός ώστε να μη τον πειράζει, το να ξέρει ότι ο γαμπρός ή η νύφη 1η και 15η του μηνός περνούν μια βόλτα από το τμήμα;
 
Να συμβουλεύσεις το «μέσο άνθρωπο» να καλεί στο σπίτι του ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, Μελισσανίδη και Αλαφούζο. Να δίνουν καραμελίτσες στα παιδιά τους. Αυτό δε σε ενοχλεί έτσι; Αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ μπορούν να έχουν κοινωνικές σχέσεις άνετα. Ο Βαγγέλης δεν μπορεί. Να τους βάλεις κι εσύ στο σπίτι σου ΤΕΝΕΚΕ, αν και είμαστε σίγουροι ότι το κάνεις. Άλλωστε αν δεν ταιριάζατε δε θα συμπεθεριάζατε επαγγελματικά. Πόσο μάλλον κοινωνικά. Τους καλείς στο σπιτάκι σου Αλέξη του ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ και τους ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ;
 
Εδώ, η εντύπωση αφορά τρεις άξονες. Είναι οι τρεις λέξεις-κλειδιά. Μαρινάκης, Ολυμπιακός, ελληνικό ποδόσφαιρο. Οποιος κάνει αναζήτηση μ’ αυτές στα media του κόσμου, όλα τα κείμενα που θα βρει η μηχανή συγκλίνουν στην τέταρτη λέξη-κλειδί. Διαφθορά. Με έντονο, μαύρο γράμμα. Γίνεται προσδιορισμός, αυτοκόλλητος. Μια συνολική, ανυπολόγιστου κόστους, δυσφήμηση.
 
Ποιος να κάνει αναζήτηση με τις λέξεις παναθηναικός, αεκ, παοκ ρε Αλέξη; Πλάκα μας κάνεις. Ανύπαρκτοι είσαστε  διεθνώς.  Σ’ αυτούς η λέξη που είναι αυτοκόλλητη είναι η ΠΟΥΣΤΙΑ. Και δεν μας νοιάζει αν την καταλαβαίνουν οι ξένοι. Μας ενδιαφέρει πους σας τη φορμάραμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Τη βάλαμε στο DNA σας. Τις συνέπειες τις καταλαβαίνεις ελπίζω.
Πάρε και τα αποτελέσματα αναζήτησης της λέξης Ολυμπιακός, παπάρα. Και βρες τη λέξη διαφθορά σ’ αυτά . ΞΕΦΤΙΛΑ
 
Πριν, στα κείμενα ο Μαρινάκης ήταν μεγιστάνας της ναυτιλίας. Μετά, είναι ο μεγιστάνας της ναυτιλίας που «κατηγορείται για διαφθορά». Πριν, ο Ολυμπιακός ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδος. Μετά, είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος που «ο ιδιοκτήτης του εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς». Και το ελληνικό είναι «το ποδόσφαιρο που κλυδωνίζεται από σκάνδαλο διαφθοράς». Ένα τοξικό νέφος.
 
Δεν βλέπω η UEFA να ασπάζεται την άποψή σου. Μια χαρά θα παίξουμε στο CL. Η ομάδα σου που θα ’ναι τη νέα σεζόν ξέρεις;  Το τοξικό νέφος βρίσκεται στους χώρους που κινείστε και  δουλεύετε και ζείτε και γενικά νταραβερίζεστε. ΕΙΣΤΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
 
Ο Μαρινάκης νιώθει όπως νιώθει. Οι φίλοι του Ολυμπιακού, ολοφάνερα δεν νιώθουν τόσο καλά όσο, ας πούμε, με την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Το βλέπει κανείς στο πώς αλλάζουν οι φυσιογνωμίες τους, από σφιχτές σε μειλίχιες, όταν η συζήτηση γυρίζει σ’ αυτό που καμαρώνουν. Εκεί άλλωστε, τον Μαρινάκη τον κάνει ο Γιαννακόπουλος. Το βάρος της εντύπωσης πέφτει στους φίλους του Παναθηναϊκού.
 
ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ από τη συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού. ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΙ. Οι φυσιογνωμίες μας άλλαξαν σίγουρα. ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΧΑΜΑΡΑ και την ΟΡΓΗ  ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. ΒΡΩΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. Για αυτό καλά θα κάνουν οι ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ και οι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ που κάνεις παρέα, να τηρήσουν τη δέσμευσή τους ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ τη νέα σεζόν. Αλλά μόνο σάλια είναι. Σα κοτούλες θα ‘ρθουν.  Και πάλι θα κλαψουρίζουν σα τανες.
 
Και ο τρίτος άξονας; Η δύναμη της εντύπωσης αρκεί, για να τελεί το όλο περί το ελληνικό ποδόσφαιρο σύστημα σε ασφυκτική συμπίεση. Η βαλβίδα στη χύτρα, σφυρίζει δαιμονιωδώς. Υπ’ αυτήν την έννοια, πράγματι δεν βγαίνει νόημα να ξεκινήσει μία επόμενη σεζόν δίχως να έχει στο μεταξύ επέλθει, με κάποιον τρόπο, αποσυμπίεση. Ειδάλλως, θα ‘ναι εγγύηση για μακελειό.
 
 
Την τελευταία σου παράγραφο θα την κρατήσουμε για κάθε χρήση Αλέξη. Ο μόνος τρόπος για να υπάρξει αποσυμπίεση είναι να περάσει το μισό σινάφι σου τις πόρτες του ΟΑΕΔ. Ή καλύτερα των ενοριακών συσσιτίων. Σε κάθε περίπτωση ΒΛΑΚΑ, συνειδητοποιείς τι κάνεις στα άρρωστα μυαλά;
 
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΛΕΞΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ.  ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….

Σχόλια

Εικόνα anderson

Η πιο σιχαμένη κουλτουρέ παλιαδελφή του ελέους, περνάει τα μηνύματα που του έχουν πει με το ύφος του "έγκριτου" και "αντικειμενικού" και ψαρεύει άλλους ψευτοκουλτουριάρηδες που δεν... πέφτουν στο επίπεδο να διαβάσουν Ολυμπιακούς αλλά ενημερώνονται "αντικειμενικά". Βουτυρομπεμπέδες ένθεν κι ένθεν.
Σπυρόπουλε, τόσα χρόνια σε ξέρουμε. Την γρατζουνάς την μπότα... κοίτα μόνο μην είσαι εσύ αυτός που θα ρίχνει το σαπούνι στον Θωμαϊδη γιατί μετά θα πάει και αντίστροφα το πράμα. Και είσαι και παιδί ψωμομένο, μη πάθεις τίποτα στο σκύψιμο...
Οι Ολυμπιακοί ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ συσπειρώθηκαν και φέτος θα έχετε γούστα, σκατόψυχοι.

Εικόνα red7neck

Χολέρα σε όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του sdna.gr! Τίποτα άλλο! Πληρωμένα καθίκια-λασπολόγοι! Συνεχίστε να προκαλείτε και άλλο!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κοίτα ρε κάτι μπούληδες που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Μάθε να μιλάς από το στόμα και όχι από τη μύτη πρώτα, Σπυρόπουλε, και μετά κάνε κηρύγματα. Όρθια πορδή.

Εικόνα mikele7

ΔΙΑ,φοβερο ξεβρακωμα,σε καθε του φραση απαντησες αποστομωτικα!
οπως ειπε και ο μανωλαρος,θα ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ TV.
αμα θελουμε να δουμε καποια ματς του μπασκετικου ολυμπιακου,θα πηγαινουμε στο καφενε.

Εικόνα Romain

"Και ο τρίτος άξονας; Η δύναμη της εντύπωσης αρκεί, για να τελεί το όλο περί το ελληνικό ποδόσφαιρο σύστημα σε ασφυκτική συμπίεση. Η βαλβίδα στη χύτρα, σφυρίζει δαιμονιωδώς. Υπ’ αυτήν την έννοια, πράγματι δεν βγαίνει νόημα να ξεκινήσει μία επόμενη σεζόν δίχως να έχει στο μεταξύ επέλθει, με κάποιον τρόπο, αποσυμπίεση. Ειδάλλως, θα ‘ναι εγγύηση για μακελειό."

Αν αλλάξει την λέξη "μακελειό" με τη σωστη λέξη, δηλαδή ... πορδή

Τότε θα συμφωνήσω με τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Και όντως μετά τα τελευταία γεγονότα, όντως τους βλέπουμε να υποφέρουν από μία "ασφυκτική συμπίεση" και ο καλύτερος τρόπος και αυτός που ενδίκνυται για αποσυμπίεση, για να ξαλαφρώσουν, είναι να κάνουν κάτι που και καλά το γνωρίζουν αλλά ακομη πιο σημαντικό να είναι και στο DNA τους.

Και βέβαια είναι αυτό που ακολουθούν, διότι γνωρίζουν τις δυνατότητες τους και τι είναι που τους κάνει να ξεχωρίζουν απο εμάς.

Και η δύναμη τους εκτός από το κλάμα είναι ... οι πορδές!

Γιατό και από τα χθες έχουν ενταθεί σε όλα τα μέσα των Αντι-Ολυμπιακών και τις ακούμε εκτός απο το ΣΚΑΕΙ, τη Δαβάκη (που έχει γίνει ΣΚΑΕΙ) στη βαζελετα, και φυσικά σε όλο τους το DNA.

Εικόνα KYTHNOS 7

Ακόμα ένα αρχιδακι λέει παπαριες!!! Εξάλλου τι άλλο θα μπορούσε να πει ένα αρχιδακι???.

Μάλλον έκανα λάθος, μεγάλο λάθος...

Διορθώνω : Ακόμα ένα μουνακι (γιατί τέτοιο είναι) γράφει πουστικα (γιατί πουστης είναι και μεγάλος μαλιστα)...

Η λίστα αυξάνεται. Η λίστα με τα μουνακια δημοσιογράφους...
Στο συγκεκριμένο έχω να πω ότι όταν έρθει, αν έρθει, να περιγράψει αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας στο CHAMPIONS LEAGUE (εμείς εκεί θα παίζουμε, είτε το θέλει είτε όχι) , η περιγραφή του δε θα είναι για ύπνο, όπως μας έχει συνηθίσει,... η περιγραφή θα έχει ένταση (από την απόδοση της ομάδας μας φυσικά, μην πάει ο νους σας αλλού)!!!!

Λοιπόν λαμογια της τσέπης, αδερφαρες της πένας και φυσικά χουλιγκανια των σπρέι,... Δε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνεται φέτος στο Καραϊσκάκης!!!
Σε όλα τα παιχνίδια!!!
Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο!!!

Η δυστυχία σας θα είναι ότι θα προσπαθείτε να περιγράφετε ή να καταγράφετε αλλά θα είναι αδύνατο,..., από τον παλμό της εξέδρας!!!
Θα παλεστε κι εσείς μαζί...

Εικόνα REDNYC

,,,,,,η περιγραφή θα έχει ένταση (από την απόδοση της ομάδας μας φυσικά, μην πάει ο νους σας αλλού)!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ! ΡΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΦΑΠΑ ΣΥΝΝΕΦΟ!

Εικόνα jimakos

ΔΙΑ συνήθως δεν σχολιάζω στις αναρτήσεις σου γιατί είναι τόσο επαρκείς και πλήρεις που δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Επίσης ως βασιλιάς των Θεών δεν έχεις και την ανάγκη της επιβεβαίωσης η του καλού λόγου από τους υπόλοιπους.
Σήμερα κάνω μια εξαίρεση γιατί σήμερα ΓΑΜΑΣ και ΔΕΡΝΕΙΣ. Τα είπες όλα.
Υ.Γ. Θέλω κι εγώ να ευχηθώ στον αγαπητό Αλέξη Σπυρόπουλο καλό ΟΑΕΔ

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ μ΄αρεσε η ανάρτησή σου Δία. Αγάλι αγάλι, γίνεται η αγουρίδα μέλι για όλους αυτούς τους τύπους...

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...

Εικόνα REDNYC

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑ - ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΡΔΑΚΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ( ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΤΛ).....

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ....ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΠΑ (ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ, ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΑΠΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ).

ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΡΔΑΚΙΑ!!!!!

Εικόνα Red Dragon

Αλλο ενα ξιπασμενο σκουπιδι που προσκυνα πανω απο το χαρτζιλικακι.Απο το mega και εκει που προσπαθουσε να μας πεισει το πως πρεπει να προφερεται το καθε επιθετο,απο τον ¨συναγωνισμο¨ για το ποιος ειναι μεγαλυτερη κινητη εγκυκλοπαιδεια σε σχεση με τον Σωτηρακοπουλο εφτασε στο σημειο να δουλευει στον Οτε τβ,το γραφειο του να βρισκεται εκει που γνωριζουμε ολοι και πλεον εκανε το βημα παραπανω για να καταληξει να δουλευει στο σαπιο dna που χρηματοδοτειται απο τα δανεια του λαθρεμπορα.
Βεβαια δεν ξερω αν προκαλει γελιο ή οργη να διαβαζεις απο ενα τετοιο σκουπιδι αν δεχομασταν καποιον που πηρε την πρωτη του νικη με την εξοδο του απο τον ανακριτη οταν και περιμεναν αλλα και τελικα προσγειωθηκαν.Και το ρωταω γιατι αν απορει ποιον θα δεχομασταν αυτος που δουλευει για ενα λαθρεμπορα που εχει καταδικαστει σε φυλακιση,που τον ψαχνουν στην Ρουμανια,στην Βενεζουελα κλπ και που οτι απεκτησε το εκανε ειτε τσαμπα ειτε με πουστιες πως πρεπει να νιωθει?
Αυτο το σκουπι στο σπιτι του θα δεχοταν ενα παιδοφιλο?Απλα μια ερωτηση κανω.

Ενα αρθρο που δεν λεει τιποτα περισσοτερο απο τα σχολια πρεζακηδων που ποσταρουν στο βοθροσαιτ τους που εχουν ο καθενας απο 100 λογαριασμους για να δημιουργουν εντυπωσεις.Σε τι διαφερει ο τυπος που ξεπεσε τοσο ασχημα απο αυτους?
Ολοκληρο αρθρο και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει πως ξεκινησε αυτο το στορι,γιατι κατηγορειται ο προεδρος του Ολυμπιακου,πως στοιχειοθετηθηκαν κατηγοριες χωρις στοιχεια...δειτε ολοι πχ

εδω....http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/h-stigmh-ths-entashs.3536139.html

Λεπτομερειες και ψιλα γραμματα για τα ανθρωπακια αυτα οπως λεπτομερειες οτι τελικα μπηκε και βγηκε οπως πριν...Σαν προεδρος της ομαδας και ετσι βγηκε,μπορει να κανει τις δουλειες του φυσικα στο εξωτερικο την ωρα που αλλοι το κανουν μονο απο καρτ ποσταλ και στην τελικη η ομαδα θα παιξει στην Ευρωπη οχι οτι φυσικα τεθηκε θεμα.

Αυτο το συνειδητοποιησαν και γι αυτο σκουζουν τωρα.Ουτε μια μερα δεν κρατησε το πανηγυρακι.Σημερα καμια αναφορα σε καμια φυλλαδα.Καταλαβαν οτι κανανε μια τρυπα στο νερο και ερχεται τσουναμι.

Επισης δεν μας ειπε ο συγκεκριμενος για ΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ,με τι στοιχεια και γιατι να τιμωρηθει οταν ΗΔΗ η Uefa αποφασισε?Για ποιο λογο ρε παπαρες?Αφηστε τα σαλια πια και απαντηστε νουμερα.

Οποιος διαβασει και το αποψινο ¨αρθρο¨ του αποδυτηριακια πουστογερου θα καταλαβει τι κανει η ανεργια και πως προσκυνανε για ενα χαρτζιλικακι.

Απο σημερα τα υπαλληλακια πηραν σβαρνα το fb και γραφουν σε ξενες σελιδες για τον Ολυμπιακο.Εχουν απελπιστει πια.

Δεν τους γλυτωνει τιποτα.Αν μας ειχαν συσπειρωσει απο πριν που να φανταστουν τωρα.

Θα καταλαβουν καλα τι εστι μακελειο ολοι τους.

Και επειδη πρεπει να ξεχωριζουμε τους σωστους δημοσιογραφους απο τα σκατα παραθετω αρθρο του Καρπετ που ξαφνικα απομακρυναν απο το sport 24....

http://www.sportday.gr/%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F/81454/%CE%97-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B7-(%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD)-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%80%CF%84%CF%89%CE%BD

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ!

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ ΔΡΑΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΘΑ ΜΙΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΤ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Με την επιβολή περιοριστικών μέτρων στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκε χθες η ανακριτική διαδικασία, που ακολούθησε την έκδοση του περίφημου πορίσματος Κορέα που ερευνούσε την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας δούμε ψύχραιμα τι προκύπτει μετά το τέλος της διαδικασίας.

Το πέρασμα των υπόπτων για διάφορες κατηγορηματικές πράξεις από το γραφείο του ανακριτή κ. Ανδρεάδη κράτησε αρκετό καιρό. Μετά τις απολογίες τους κάποιοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και κάποιοι πήγαν στο σπίτι τους χωρίς να έχουν ούτε τέτοιους. Για την ώρα δεν υπάρχουν ούτε αθώοι, ούτε ένοχοι, τυπικά ούτε καν κατηγορούμενοι καθώς τέτοιοι θα υπάρξουν μόνο αν ο Ανδρεάδης συντάξει την σχετική έκθεση και την παραδώσει στον επόμενο εισαγγελέα.

Κρίσεις
Θυμίζω ότι πριν φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο, όταν και θα έχουμε κάποια τελική ετυμηγορία, υπάρχουν δυο προηγούμενες κρίσεις των υπόπτων: την πρώτη θα την κάνει ο εισαγγελέας, που θα πρέπει να θεμελιώσει τις κατηγορίες και να κάνει προτάσεις στο Συμβούλιο Εφετών και τη δεύτερη θα την κάνει το ίδιο το συμβούλιο, που θα αποφασίσει ποιοι από τους 34 σήμερα υπόπτους θα οδηγηθούν στο δικαστήριο. Στο μεταξύ, όποιος διαφωνεί με τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ προσφυγή μπορεί να υπάρξει και μετά την έκδοση του σχετικού βουλεύματος. Με δεδομένο ότι η προηγούμενη ανάλογη υπόθεση, αυτή που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 με την έρευνα της Πόπης Παπανδρέου, δεν έχει πάει ακόμα στο Συμβούλιο Εφετών, καταλαβαίνετε ότι και ετούτη η υπόθεση για να φτάσει στο ακροατήριο θα πρέπει να περάσουν τέσσερα χρόνια το λιγότερο: τρέχα γύρευε δηλαδή. Το βέβαιο είναι ότι από εδώ και πέρα το πράγμα δεν προσφέρεται για επικοινωνιακό σόου καθώς δεν προβλέπονται νέες καταθέσεις.

Δεδομένο
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σήμερα ποια μπορεί να είναι η τελική απόφαση: για ενόχους και αθώους θα περιμένουμε πολύ. Υπάρχει, όμως, ένα δεδομένο: ότι μετά το πέρας της ανακριτικής διαδικασίας δεν υπάρχει ούτε ένας που να κρίθηκε προφυλακιστέος σε μια υπόθεση όπου διάφοροι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρες ανθρωποκτονίας (πέρα από δωροδοκίες, δωροληψίες, εκβιασμούς κτλ). Οι δε χρηματικές εγγυήσεις, που σε κάποιους υποβλήθηκαν (στον Μαρινάκη, τον Κουρίδη και τον Σαρρή συγκεκριμένα), είναι ποσά πολύ μικρά, αν κρίνει κανείς από το είδος των κατηγοριών και -στην περίπτωση του Μαρινάκη- τα περιουσιακά στοιχεία των υπόπτων. Επειδή δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την αυστηρότητα του ανακριτή, η χαλαρότητα των περιοριστικών μέτρων (στον Μαρινάκη δεν υποβλήθηκε ούτε καν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα...) δημιουργεί την υποψία ότι τα στοιχεία που υπάρχουν δεν είναι επαρκή. Ο καιρός θα δείξει αν ισχύει το αντίθετο.

Δυναμική
Για τους υπόπτους η εξέλιξη της ιστορίας έχει ακόμα δρόμο πολύ, όπως σας εξήγησα: η ερώτηση για την ώρα είναι αν το κλείσιμο σε αυτό το κεφάλαιο της υπόθεσης θα φέρει κάποια ουσιαστική διαφοροποίηση ως προς τη δυναμική των ομάδων. Ο Κομπότης είπε ότι πουλάει τον Λεβαδειακό και φεύγει, αλλά παραμένει μεγαλομέτοχος. Η Βέροια περιμένει απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για να μάθει σε ποια κατηγορία θα παίζει. Οι εμπλεκόμενοι με την ΕΠΟ παράγοντες έχουν συνταξιοδοτηθεί (Κουρίδης) ή έχουν παραιτηθεί (Σταθόπουλος, Σαρρής) και αντικατασταθεί. Οι διαιτητές που έχουν δεχτεί περιορισμό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ετοιμάζουν προσφυγές στο δικαστικό συμβούλιο. Και τέλος ο Μαρινάκης χθες δήλωσε ότι παραμένει πρόεδρος του Ολυμπιακού – υποθέτω με τη γνώμη του Ανδρεάδη που του απαγορεύει ενασχόληση με τα θεσμικά, αλλά όχι και το δικαίωμα διοίκησης της εταιρίας του. Είναι πιθανό ν’ αφήσει το αξίωμα του προέδρου (και θα το ξέρουμε τη Δευτέρα), αλλά δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό, όπως ίσως κάποιοι πίστευαν.

Κόσμος
Εν κατακλείδι, από το ποδόσφαιρο φεύγεις ή όταν πουλάς, ή όταν δεν έχεις λεφτά να βάλεις, ή όταν ξεσηκώνεται εναντίον σου ο κόσμος της ομάδας που διοικείς. Η ιστορία αυτή έγινε αφορμή για να χάσουν τις θέσεις τους κάποια πρόσωπα και να υπάρξει ως συνήθως πολύ φασαρία. Ομως καμία ουσιαστική εξέλιξη που να διαφοροποιεί ως προς κάτι τα πράγματα δεν υπήρξε για την ώρα: καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε, η διοίκηση της ΕΠΟ παραμένει στη θέση της, κανένας δεν προφυλακίστηκε, κανένας πρόεδρος δεν υποχρεώθηκε να φύγει από το ποδόσφαιρο. Ισως όλοι γίνουν περισσότερο προσεχτικοί όταν μιλάνε στα τηλέφωνα: κακό δεν κάνει.

Προφυλακίσεις
Μετά την έρευνα της Παπανδρέου είχαμε εννέα προφυλακίσεις: τώρα καμία. Η εντύπωσή μου είναι ότι ειδικά οι ύποπτοι που αντιμετώπιζαν μεγάλες κατηγορίες πρέπει να νοιώθουν ανακουφισμένοι...

Παίζουν όλοι
Η χθεσινή ουσιαστική εξέλιξη ήρθε από την Νιόν και μοιάζει πολύ σημαντική. Χθες η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, που εξετάζει τους φακέλους συμμετοχής των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξέτασε τους φακέλους του Ολυμπιακού, του Αστέρα και του Ατρόμητου, που δεν έκρυψαν ότι έχουν εκκρεμότητες με την ποινική δικαιοσύνη. Φαίνεται ότι έδωσε και στις τρεις ελληνικές ομάδες το δικαίωμα συμμετοχής. Από όσο μαθαίνω υπήρξε εκπροσώπηση των ελληνικών συλλόγων και όχι απλή αλληλογραφία, ενώ η ίδια η επιτροπή ζήτησε κι έλαβε γνώση και της χθεσινής εξέλιξης, χωρίς για την ώρα να διαφοροποιεί την απόφασή της.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το σκεπτικό για τον Αστέρα Τρίπολης. Η απόφαση για την συμμετοχή του Αστέρα πάρθηκε, αφού η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ έλαβε γνώση του πορίσματος του εισαγγελέα κ. Πούλιου, που ζητά από το συμβούλιο Εφετών την παραπομπή σε δίκη του Μποροβήλου και του Μπάκου: θυμίζω ότι και οι δυο είχαν κατηγορηθεί από την κ. Παπανδρέου το 2011. Παρά την παραπομπή των παραγόντων, η πειθαρχική επισημαίνει ότι αφήνει το φάκελο ανοιχτό και θα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη ομάδα, μόνο όταν υπάρξει τελική απόφαση. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Διότι οι περιπτώσεις του Μποροβήλου και του Μπάκου βρίσκονται σε πολύ μεταγενέστερο στάδιο από αυτή του Μαρινάκη π.χ. που για την ώρα, όχι μόνο δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη, αλλά τυπικά δεν είναι ακόμα κατηγορούμενος.

Η ΟΥΕΦΑ παρακολουθεί στενά τα ελληνικά πράγματα κι έχει γνώμη για τους εμπλεκόμενους, αλλά και για τις ενοχοποιητικές καταθέσεις αντιπάλων τους στο πρωτάθλημα: ίσως θεωρεί ότι όλη αυτή η ιστορία είναι ένας βαλκανικός πόλεμος παραγόντων. Μπορεί να επέμβει οποιαδήποτε στιγμή πάντα, αλλά για την ώρα δηλώνει πως πρόβλημα στις ομάδες μπορεί να δημιουργηθεί μόνο έπειτα από τελεσίδικες αποφάσεις.

Ποιος, πού, πότε κτλ
Τρίτη φορά γίνεται γνωστό ότι συναντήθηκαν ο Μελισσανίδης, ο Σαββίδης και ο Αλαφούζος και για τρίτη φορά οι τρεις δηλώνουν ότι συμφωνούν ότι κάτι πρέπει ν αλλάξει στο ποδόσφαιρο, χωρίς να μας πουν τι θα αλλάξει, με ποιούς, από ποιους, πώς, πότε, με ποιες ενέργειες κτλ. Πέρα από απειλές του τύπου «δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα», που κανείς δεν πιστεύει, δεν γίναμε σε κάτι σοφότεροι: λείπει κι ο Μανόλο να πει ότι και οι τρεις συμφώνησαν πως το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ...

Εικόνα Red Dragon

Καταλαβαινει κανεις αδερφε για ποιο λογο αποχωρησε απο το sport 24...Θελει @@@ για να γραφεις πλεον την αληθεια και να ξεχωριζεις απο την σηψη και την σαπιλα...

Εικόνα Kaido

Τον Καρπετόπουλο τον έδιωξαν γιατί έγραψε κάτι καίρια άρθρα τότε που βγαίνανε τα βαζελακια και έλεγαν πως άξιζαν αγωνιστικά το πρωτάθλημα και τους γλέντησε με επιχειρήματα. Επίσης έγραψε και πολλά εύστοχα άρθρα με τις νομικές του γνώσεις σχετικά με την κωλουποθεση που βούλωναν στόματα. Οι πονεμένοι λίγο να έβλεπες στα λαγούμια τους είχαν αναγάγει τον Καρπετόπουλο σε έμμισθο υπάλληλο Του Μαρινάκη και στα άρθρα του γινοτανε το έλα να δεις στα σχόλια. Πιστεύω ο ντόρος που έγινε και γενικά επειδή στον όμιλο 24 πέφτει πολύ λογοκρισία και μπαν τον έστειλαν.
Πάντως εγώ προσωπικά έχω καλή άποψη για το ραδιόφωνο και την στάση που κράτησε ο σταθμός με τις ανακρίσεις. Μόνο και μόνο που έχει φάει τον σταθμό του Αλαφούζου που έχει μαζέψει όλους τους τηλεδικαστές λασπολόγους οι οποίοι πρέπει να οργίασαν αυτές τις μέρες εμένα μου αρκεί

Εικόνα Red Dragon

Αδερφε και εγω θεωρω οτι κρατησε πολυ σωστη σταση ο σταθμος αλλα οπως λεει και ο Διαμαντοπουλος που ειναι διευθυντης του σταθμου αλλο το sport 24 radio και αλλο το σαιτ.Του κανανε παραπονα γιατι πχ ηταν κλειστα τα σχολια στα αρθρα που αφορουσαν τον ζακια στο μπασκετ τοτε που εριχνε τις απειλες και οτι αφορα τον Μαρινακη ο καθενας γραφει οτι μαλακια θελει και ειπε οτι θα κανει οτι μπορει.Οντως μετα απο 1-2 μερες καποια αρθρα τοτε ηταν κλειστα και για τον Μαρινακη αλλα μετα τα ανοιξαν ξανα.Παντως σαν διευθυντης του σταθμου περναει ο λογος του και πρεπει να κανει κατι εκτος αν τωρα οντως δεν μπορει να κανει κατι αν κρινουμε και την απομακρυνση Καρπετ.

Οσον αφορα τον σταθμο εχει καποιες πολυ καλες εκπομπες.Αν εξαιρεσεις τον κομπλεξικο Καραλη,τον Τσαρλι που τον εχει συνεφερει τελευταια ο Γκαραγκανης εχει τους Διαμαντοπουλο,Φιλερη...Εχει τον Γεωργακοπουλο,τον Μπραουδακη φυσικα,τον Μιχο,τον Λοθανο.τον Γκαραγκανη οπως ειπα κλπ.Περιττο να αναφερω οτι δεν εχει καμια σχεση με τον σταθμο του λαθρεμπορα.

Για να επανελθω για τον Καρπετ,ξερεις ποτε φαγανε το πρωτο γερο ξεμπροστιασμα απο τον Καρπετ?Σε αυτο το αρθρο που εκανε αναφορα για την υποθεση του 11 αλλα και αυτην την ιστοριουλα...

http://www.sport24.gr/Columns/Karpetopoulos/mpoyrdologias-to-anagnwsma.3...

Οπου εγραψε μια τεραστια αληθεια...

Τέσσερα χρόνια αργότερα οι ίδιοι άνθρωποι που, όπως τελικώς αποδείχτηκε, το καλοκαίρι του 2011, μπουρδολογούν, μπουρδολογούσαν και τώρα: απλά το πόρισμα της Παπανδρέου, εκείνη η Παλαιά Διαθήκη της κάθαρσης, αντικαταστάθηκε από το πόρισμα Κορέα, δηλαδή την Καινή Διαθήκη της κάθαρσης. Όλα τα εξαπτέρυγα είναι ίδια: οι ίδιοι περίπου άνθρωποι λένε τα ίδια πράγματα, οι ίδιες εφημερίδες, τα ίδια κανάλια, οι ίδιοι μάρτυρες, οι ίδιοι που ξημεροβραδιάζονται με το όνειρο ότι θα φύγει ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό λένε και γράφουν τα ίδια.

Σήμερα σφυράνε κλέφτικα για ότι έγινε το 2011 και ελπίζουν να παραπέμψει τον Μαρινάκη ο Ανδρεάδης, όχι γιατί πιστεύουν πως υπάρχει δικαστήριο που μπορεί να τον καταδικάσει με βάση τα στοιχεία του Κορέα, (για το πόρισμά του θα σας γράφω προσεχώς) αλλά για να έχουν να λένε. Ας μην ανησυχούν: αν ο Μαρινάκης αθωωθεί και πάλι κάτι θα βρουν.

Από όσο καταλαβαίνω, αφού ο Μαρινάκης δεν έφυγε το 2011 αντέχοντας τόνους από λάσπη, δεν θα φύγει ούτε τώρα. Θα πανηγυρίσει εντός ολίγου ένα ακόμα πρωτάθλημα, και θα κοιτάξει να βρει καλύτερους παίκτες για τον Ολυμπιακό του χρόνου. Οι ανταγωνιστές του, εκτός από καλύτερους παίκτες, μάλλον χρειάζονται και καλύτερους μάρτυρες, ψευδομάρτυρες, αναλυτές, τηλεδικαστές, «κοριούς» της ΕΥΠ κτλ. Με αυτούς άλλωστε ασχολούνται πιο πολύ από το ποδόσφαιρο, που είναι και ακριβό πανάθεμά το…

Εικόνα kg

ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ..........

ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.......

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟ ΤΥΠΟ ........ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ .......

ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ............ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ........ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..............

ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ?!