“ Voodoo… Voodoo…”



Γράφει ο ALEXANDR-ROMAN.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…???
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
ΟΧΙ   ΣΤΟ:  «ΘΡΥΛΕ ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ»
ΝΑΙ   ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΜΑΣΑ»…???
(όπου)
Μ  = Μελισσανιδης
Α   = Αλαφουζος
ΣΑ= Σαββιδης
 
Μετά το φιάσκο των στημένων αγώνων του 2011, όπου το κατηγορητήριο ήταν τόσο έωλο για την ομάδα μας, ώστε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν αθωώθηκε…αλλά ούτε καν κατηγορήθηκε για οτιδήποτε…, θα περίμενε κανείς ότι όλος αυτός ο εκπορνευόμενος θίασος-αχταρμάς  του αντιολυμπιακού μετώπου, με τις ιδιοτελείς, «εμβληματικές», κατά παραγγελία ιαχές… να λουφάξει ηττημένος σε μια γωνιά, στο βαθύ σκοτάδι, με κονιορτοποιημένη ψυχολογία και κάτω από το μανδύα της βαλσαμωμένης γκεμπελικής προπαγάνδας του.

Όμως αυτό δεν συνέβει…. καθώς οδηγήθηκαν σε ένα άτυπο ρεβανσισμό με μεγαλύτερη λύσσα και ποταπή επιθυμία να συνθλίψουν την ομάδα μας.

Μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια εως σήμερα, ο Ολυμπιακός γιγαντώθηκε και εξελίχθηκε σε μανιώδη συλλέκτη τίτλων, σε μεγάλο αριθμό αθλημάτων…-πλην του μπέιζμπολ-…σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε αυτό το κλίμα και αφού πρώτα συμμάχησαν μεταξύ τους, δημιούργησαν ένα νέο φαύλο κύκλο με προσδιοριστικά χαρακτηριστικά βασισμένα σε συνομωσίες, ψευδορκίες, συκοφαντίες, ευφάνταστα μυθεύματα και χαλκευμένες κατηγορίες με σκοπό να πλήξουν τη δημόσια εικόνα του προέδρου και να υποβαθμίσουν τις τεράστιες επιτυχίες της ομάδας που ξεπερνούν τα εγχώρια σύνορα.

Ο λόγος που κατέφυγαν σε αυτού του είδους την ανέξοδη και προβλέψιμη στρατηγική είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο να αντιμετωπισθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κάτω από τις αρχές και αξίες που ορίζει το αθλητικό ιδεώδες.

Όλοι αυτοί λοιπόν οι υπερασπιστές της κουλτούρας του «ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ» και του δόγματος «BUSINESS ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ», αναλώνονται καθημερινά σε μαραθώνιες συσκέψεις, γεύματα εργασίας, θερμούς εναγκαλισμούς και ασπασμούς σε δημόσια θέα… και μέσα από σεχταριστικές μεθόδους και μηχανορραφίες έχουν καταφέρει ήδη να οδηγήσουν τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού με διάτρητο και κατασκευασμένο κατηγορητήριο ενώπιον της δικαιοσύνης, αφού προηγουμένως τον είχαν ήδη τοποθετήσει μπροστά στο στόχαστρο τρομοκρατών…και απέτυχαν στη φυσική του εξόντωση.   

Χθες ήταν μια μέρα από εκείνες που όλα τα προαναφερόμενα φρενοβλαβή ψώνια κινδύνευσαν  να πεθάνουν από υπερβολική δόση αυτοικανοποίησης, αυτολιβανιζόμενοι ….και έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έχουν επιτελέσει στο ακέραιο το υποχθόνιο σχέδιό τους.

Με στωικότητα και χιούμορ παρακολουθήσαμε  αυτό το φαντασμαγορικό, αλλόκοτο, χαοτικό και γκροτέσκο θέαμα που διαδραματίστηκε κυνικά και ανερυθρίαστα μπροστά στα μάτια μας.

Μέσα σε ένα παραληρηματικό παροξυσμό, ένα ορυμαγδό, μια χάβρα Ιουδαίων… με έντονα οπερετικά στοιχεία…  εμφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού… άπειρα λιβελογραφήματα-πορνογραφήματα με εμετικές, μεροληπτικές, κακόβουλες σπερμολογίες… στηριγμένες σε γοργόφτερες κατευθυνόμενες φήμες... όπου βάφτιζαν την τρίχα τριχιά…και μετέφρασαν την πανωλεθρία και συντριβή τους…σε θρίαμβο…!!!

Η αμηχανία, απελπισία και σύγχυση στο νηπιακό-ελαττωματικό τους εγκέφαλο -ο οποίος χτυπήθηκε βάναυσα όταν άκουσαν κάθιδροι αυτό: «ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ»- οδήγησε σε απότομη κατάρρευση του ναρκισσισμού τους και στιγμιαία αποχαύνωση… καθώς ολόκληρη η φαιδρή «εκστρατεία εξυγίανσης» που είχαν προσεκτικά προετοιμάσει και επενδύσει πολλά σε αυτή…αυτόματα ξεγυμνώθηκε και μεταμορφώθηκε εν μια νυκτί…σε κορυφαίο ανεκδοτολογικό ιδεολόγημα στη μεταπολεμική  Ελλάδα.
 
Το συμβολικό ικρίωμα που επιμελώς είχαν στήσει όμως για να θυσιάσουν κάποιον, στο βωμό τάχα της «Αλήθειας» και της «Νομιμότητας»… είναι πολύ πιθανό να φανεί χρήσιμο στο άμεσο μέλλον καθώς παραμένει σε μια γωνιά και περιμένει αυτούς τους ίδιους τους εμπνευστές και κατασκευαστές του.

Το βρώμικο και αναίσχυντο  παιχνίδι τους με τις φανταστικές ψευδολογίες, το οποίο προκαλεί κλαυσίγελο ακόμα και στις ανθρώπινες τραγωδίες… έγινε ευδιάκριτο πλέον και απροκάλυπτο, ακόμα και στους ιθαγενείς Kawahiva εκεί στο τέρμα Αμαζονίου.

Μήπως βιαστήκατε  κάπως να πανηγυρίσετε…???

Το ίδιο ακριβώς πράξατε και πριν 4 χρόνια και φάγατε τα μούτρα σας...!!!

Είναι γνωστό ότι: «Το ψέμα έχει ταχύτητα.....  αλλά η αλήθεια έχει αντοχή»
 
Τελικά....

Υπάρχουν κάποιοι που είναι χειρότεροι από τους ανίκανους....
 
Υπάρχουν εκείνοι που είναι ικανοί για όλα.
 
Μόνο ένα μήνυμα έχουμε για όλους αυτούς.
 
Είναι κάτι που είπε ο ανυπέρβλητος Νίκος Καζαντζάκης:
 
«Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται…»
 
ΥΓ1:   «Πω-πω, σκόνη που σήκωσα!», είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος.
 
2: «Όσο πιο ψηλά καβαλάει κανείς το καλάμι, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει να του χωθεί στον κώλο…»   Μανωλης Δουκίδης.
 
ΥΓ3: Απέτυχαν να τον σκοτώσουν… Απέτυχαν να τον φυλακίσουν… Μόνο το Βουντού τους απέμεινε…
 
Voodoo... Voodoo...
 
ALEXANDR-ROMAN

Σχόλια

Εικόνα ALEXANDR-ROMAN

Ευχαριστω για τα σχόλια.
Ολα τα ΜΜΕ ειναι καταχρεωμένα.
Προτιμώ τα λεφτά να επενδύονται στην ομάδα μας.
Εφοσον συμβεί αυτό είναι δύσκολο η προπαγάνδα τους να
βρεί ευήκοα ώτα.

Εικόνα mikele7

ALEXANDR,μου αρεσει πολυ το αρθρο σου.εγω θα συμπληρωσω: ακουω χρονια τωρα,
απο γνωστους μου ολυμπιακους,οι οποιοι δεν ασχολουντε και δεν διαβαζουν οπως
εμεις,για να ειναι ενημεροι,ακουνε μονο τις ειδησεις,απο τα λεγομενα αντικειμενικα
καναλια και βλεπουν το θρυλο απο την τηλεοραση.ολοι αυτοι οι ψιλοαδιαφοροι οπαδοι
μας,που προστιθενται ομως στο τηλεοπτικο μας κοινο,ειναι ο ευκολος στοχος των ΑΡΔ,
οπως επισεις και οι μη φανατικοι οπαδοι των αλλων ομαδων,ακουγα απο το διπλανο
τραπεζι οπου ετρωγαν 2 πανεπιστημιακους και 1 βουλευτη του σιριζα:πως ειναι
δυνατον ο μαρινακης να παραμενει προεδρος του ολυμπιακου? ειναι φανερο οτι η
προπαγανδα κανει ζημια σε ολα τα επιπεδα και δυστυχως δεν τους εμεινε μονο το
βουντου,εχουν τα ΜΜΕ και θα συνεχισουν να μας πολεμουν με λυσα.γιαυτο εμεις
πρεπει να απανταμε με αληθειες,οποτε χρειαζομαστε,επαναλαμβανουμε, ενα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ,ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ !!!!

Εικόνα REDNYC

TA TYPAKIA OI APENANTI DEN PAIZONTAI...ANTI NA ASXOLOYNTAI ME TIS OMADITSES TOYS KOIMOUNTAI KAI XYPNANE KATHE MERA ME THN ENNOIA TOY OLYMPIAKOY...

RE MPAS KAI TELIKA EINAI GAUROI KAI DEN TO XEROYN???? HAHAHAHA!!!!