ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...



Γράφει ο thita.
 
1) Τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπέγραψε λοιπόν όπως φαίνεται την προκήρυξη του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα... Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά μέχρι προχθές ακούγαμε ότι "οι ποινές δεν ισχύουν και είναι αντισυνταγματικές διότι ο Γιαννακόπουλος ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ την προκήρυξη του ΕΣΑΚΕ και άρα δεν υπάγεται στο δικαιοδοτικό του όργανο" (κλπ.).
 
Άρα πάει αυτό.
 
2) Η ΕΕΑ εγκρίνει, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (ν. 2725/1999 ως ισχύει, άρθρα 77-77Α επόμενα), μεταξύ άλλων (αρμοδιοτήτων) ΚΑΙ τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των αθλητικών ανωνύμων εταιρειών (ΚΑΕ ή ΠΑΕ, κλπ.), δηλαδή τη μεταβίβαση των μετοχών, έτσι ώστε οι μετοχές να μην περιέλθουν, π.χ. σε άτομα για τα οποία συντρέχει κάποιο κώλυμα ή ασυμβίβαστο από αυτά που προβλέπονται στο νόμο.
Η έγκριση αυτή της ΕΕΑ δεν απαιτείται φυσικά για την εγκυρότητα της δικαιοπραξίας (π.χ. μεταβίβαση μετοχών καθαυτή), αλλά ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ/ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ (οικείο) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και την εγγραφή της μεταβίβασης στο βιβλίο μετόχων της αθλητικής ανώνυμης εταιρείας (ώστε να ισχύει erga omnes και να μπορεί ο μέτοχος να ασκεί όλα τα εκ των μετοχών του δικαιώματα).
Στα πλαίσια της αρμοδιότητάς της αυτής λοιπόν, η ΕΕΑ μπορεί (=δικαιούται, σε πενηνταράκια) να ελέγχει ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ μεταξύ άλλων ΚΑΙ την εικονικότητα ή κανονικότητα μιας τέτοιας δικαιοπραξίας, χωρίς να πρέπει να έχει προηγηθεί π.χ. προσφυγή (αγωγή ακύρωσης της δικαιοπραξίας) στο αρμόδιο πρωτοδικείο που λέει ο Μπαλτάκος.
 
Ανεξαρτήτως της κρίσης της ΕΕΑ λοιπόν, η δικαιοπραξία μπορεί να είναι καθ' όλα έγκυρη/ισχυρή, υπό την έννοια π.χ. ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος οφείλει πράγματι στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο (ΧΑΧΑΧΑ) τις 20.000€ που αν θυμάμαι καλά (από τα ρεπορτάζ) ήταν το (ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΚΟΝΙΚΟ) τίμημα μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟ= ΚΑΕ Καράμπαμπας. Ωστόσο αν κριθεί από την ΕΕΑ ως εικονική, κλπ., ο εξασφύριχτρος μπορεί ακόμη και να μην πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ επιβάλλονται ΚΑΙ ποινές (πω πω κάτι ποινές, NO JOKE, άρθρα 77Α, 80 και 82 του αθλητικού νόμου). Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο ''νιάου'' δεν εμφανίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ στην αεξάρα, ούτε μέτοχος, ούτε όργανο διοίκησης, κλπ., αφού λόγω αμετάκλητης καταδίκης συντρέχει κώλυμα και η ΕΕΑ δεν θα χορηγούσε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Superleague -χώρια τις άλλες ποινές- αλλιώς θα έλεγε και αυτός τίποτα παπαριές περί αντισυνταγματικότητας και θα χωνόταν κανονικά.
 
ΑΝ Η ΕΕΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (κλπ.), δηλαδή τη μεταβίβαση μετοχών, κλπ., ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ??? ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ???
 
Άρα πάει και αυτό.
 
3) Υπό την εκδοχή λοιπόν του Μπαλτάκου, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν υπάγεται πια στη διαδικασία διαιτητικής επίλυσης των διαφορών του ΕΣΑΚΕ, αφού έπαψε να είναι πλέον μέτοχος και πρόεδρος του εξασφύριχτρου, συμβαίνουν τα εξής:
 
Τα της διαιτησίας (αντί προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια) προβλέπονται από τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ως ισχύει σήμερα, στα άρ. 867-903.
 
Στο άρ. 895 προβλέπεται ότι η διαιτητική απόφαση δεν προσβάλλεται με ένδικα μέσα, ενώ μπορεί να οριστεί προσφυγή (κατά της διαιτητικής απόφασης) σε άλλους διαιτητές, κλπ. Στον αθλητισμό, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΕΑΔ (ως δευτεροβάθμιο δηλαδή διαιτητικό δικαστήριο), κατ' άρ. 123 επόμενα του αθλητικού νόμου. ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΘ' Ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ??? (όπου και πάλι παίρνει τον πούλο, αλλά άσχετο αυτό με τα ερωτήματά μου) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΟΥ (π.χ. πολιτικά δικαστήρια) ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΝΙΣΧΥΡΗΣ" ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ???
 
Επίσης, στο άρ. 897 προβλέπεται διαδικασία και λόγοι ακύρωσης μιας διαιτητικής απόφασης από πολιτικό δικαστήριο (αρμόδιο το Εφετείο λέει το άρ. 898, και προφανώς γι' αυτό και ομιλεί ο αξιότιμος Μπαλτάκος περί Εφετείου και όχι περί Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώπιον του οποίου προσβάλλονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ με αίτηση ακύρωσης). Μεταξύ των λόγων αυτών λοιπόν βλέπουμε, στην παρ. 2 πως μια διαιτητική απόφαση μπορεί να ακυρωθεί αν εκδόθηκε αφού η συμφωνία για τη διαιτησία έπαψε να ισχύει ή/και στην παρ. 4 βλέπουμε πως μια διαιτητική απόφαση μπορεί να ακυρωθεί αν εκείνοι που την εξέδωσαν ενήργησαν υπερβαίνοντας την εξουσία που τους παρέχει η συμφωνία για τη διαιτησία ή ο νόμος.
 
(γι' αυτούς τους λόγους υποστηρίζει, υποθέτω, ο κ. Μπαλτάκος ότι η απόφαση που επιβάλλει ποινή στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν ισχύει από τη στιγμή που αυτός έπαψε να είναι πρόεδρος, κλπ., διότι τάχα στη διαιτησία του ΕΣΑΚΕ υπάγονται μόνο οι ομάδες και τα όργανα αυτών, άρα όχι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εάν έπαψε να είναι πρόεδρος/όργανο της ομάδας)
 
Άρα λοιπόν ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ (κάθε μίας) ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, όχι ο ΕΣΑΚΕ (?!?!?!), ούτε βέβαια ο Ολυμπιακός, όπως παραπλανητικά υποστηρίζει/υπονοεί ο Μπαλτάκος.
 
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος (Μπαλτάκος) είναι μαύρη ζώνη-δύο νταν στην παραπλάνηση και στη μηχανορραφία/συνωμοσία και αυτό κάνει εν προκειμένω.
 
Εγώ λοιπόν σας λέω ότι πράγματι υπάρχει ένα νομικό ζήτημα με τις ποινές στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, αλλά αυτό έχει να κάνει όχι με την επιβολή ποινών καθαυτή, αλλά με την εκτελεστότητα, δηλαδή το πως μπορεί να υποχρεωθεί ο ελεγχόμενος στη συμμόρφωση.
 
Μόνος τρόπος, θεωρώ, είναι ο ΕΣΑΚΕ να υποχρεώνει την ίδια την ομάδα να συμμορφωθεί, αφού το φυσικό πρόσωπο τα γράφει όλα στα αρχίδια του, δηλαδή να καταλογίζει/μετακυλίει και εισπράττει από την ομάδα τα πρόστιμα (π.χ. από τα τηλεοπτικά, εάν μπορεί, ή από τους χορηγούς, εάν βεβαίως περνάει από το χέρι του, εάν δηλαδή η συγκεκριμένη ομάδα μετέχει σε οποιασδήποτε μορφής κεντρική διαχείριση είτε τηλεοπτικών, είτε χορηγίας, κλπ.) και να τιμωρεί και ξανατιμωρεί (κλπ.) εάν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να μπαίνει γήπεδο, κλπ.
Αλλιώς, θα μας κάνει τον μάγκα ο κάθε Μπαλτάκος με θεωρίες αντισυνταγματικότητας (η εμπειρία μου λέει πως στο επιχείρημα της αντισυνταγματικότητας προσφεύγουν ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ -όχι βέβαια πάντα- αυτοί που δεν έχουν άλλο επιχείρημα, νομικό, ουσιαστικό ή ηθικό).
 
Προς αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να βοηθήσει και η ΕΕΑ που σύμφωνα με το νόμο έχει την εξουσία να γνωμοδοτεί μεταξύ άλλων ΚΑΙ για τέτοια θέματα. Μήπως άραγε γίνει κάτι τέτοιο (πραγματικά το ελπίζω) στο πλαίσιο της εξέτασης της σχετικής καταγγελίας του Θρύλου μας???
Βεβαίως είναι άλλο ζήτημα η εκτελεστότητα μιας απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητος (νομίζω ''Φιλάθλου Πνεύματος'' λέγεται πλέον, σωστά?) για την οποία δεν γνωρίζω. Αν έχω χρόνο θα το κοιτάξω. ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ λέω ότι μάλλον μια απόφαση της επιτροπής αυτής πρέπει λογικά να μπορεί να επιβάλλεται ίσως και με αστυνομικά μέτρα ή με εισαγγελική διάταξη (π.χ. παρουσίαση στο τμήμα κάθε φορά που παίζει η ομάδα, για να μην μπουκάρει μέσα, κλπ.). Έχει και από αυτές τις τιμωρίες (Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος) πολλές ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σωστά?
 
Άρα πάει και αυτό.
 
BONUS ερώτημα: Αφού η ΚΑΕ ΠΑΟ=ΚΑΕ Καράμπαμπας είναι κερδοφόρος, πως είναι δυνατό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να την πούλησε στο ''Μάνο τον επενδυτή'' για ΜΟΝΟ 20.000€?!?! Αν θυμάμαι λάθος το ποσό που λένε τα nonpapers...εεεε τα ρεπορτάζ εννοώ, σόρρυ από Δημήτρη και Μάνο, ε...
 
Κλείνω, με το πλέον σοβαρό κατ' εμέ ζήτημα: ο κ. Μπαλτάκος εξήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, έντονη δράση στο παρασκήνιο για να καμφθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως μας είπε ''φαίνεται δυνατός ενώ δεν είναι'' (στα χρόνια του Σωκράτη και του Ιωαννίδη μας είπε ήταν ο Θρύλος πανίσχυρος, κλπ.).
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ο κ. Κορέας τι έγινε?? Πήρε σύνταξη??) όχι να καλέσει τον κ. Μπαλτάκο να του πει "τι εννοείτε;" και "τι σκοπεύετε να πράξετε;", αλλά να βάλει π.χ. την ΕΥΠ να παρακολουθεί τα τηλέφωνά του, ώστε να διαπιστωθεί τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων (οι αγώνες του μπάσκετ είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θυμίζω), όταν εν προκειμένω ουσιαστικά τέτοιες προαναγγέλονται?? Μήπως πρέπει ρε παιδιά να στείλω κι εγώ μια ανώνυμη επιστολή όπως ο Νικόλας Πατέρας? Καλό είναι να μην αγνοήσει το θέμα αυτό ο Ολυμπιακός πάντως.
 
Υ.Γ. Μια και πιάσαμε τα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ρε παιδιά, δε ρίχνουμε και μια ματιά σε κάτι άλλα αρθράκια του αθλητικού νόμου???
 
Το άρ. 3 παρ.1 περ. β και γ λέει ότι ο καταδικασμένος για τα εκεί αναφερόμενα αδικήματα δεν μπορεί να είναι μέλος αθλητικής ανώνυμης εταιρείας.
 
Το άρ. 69Α παρ. 1 περ. γ λέει ότι τα ίδια κωλύματα συντρέχουν και για να γίνεις μέτοχος (με 10%) μιας αθλητικής ανώνυμης εταιρείας.
 
Το άρ. 69 παρ. 9 λέει απαγορεύονται τα παρένθετα πρόσωπα για μετοχές ή (κυρίως) διοίκηση, κλπ..
 
Το ίδιο άρ. στην παρ. 12 λέει αν υπάρξει παραβίαση τέτοια, με υπαιτιότητα της ομάδας, η ομάδα ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
 
Και τώρα που γίναμε όλοι Μπαλτάκοι (νομομαθείς), εγώ ρωτάω ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (μεγαλομέτοχος)? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΕΙ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ" και "ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ"? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, κλπ., Ο -κατά πληροφορίες με ζόρικο ποινικό μητρώο- κ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ?
 
Ο κ. Κορέας είπαμε τελικά πήρε σύνταξη ή όχι? Κυβέρνηση έχουμε ακόμη τον ''πωςτονείπαμε'' Σαμαροκάτι, αυτόν τον φίλο του ''νιάου'' (που του έδωσε όχι μόνο τον ΟΠΑΠ, αλλά ΚΑΙ -ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- τον ΟΔΙΕ χωρίς να πρέπει να διοργανώνει ιπποδρομίες-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)? Ο Ανδρεάδης τώρα που ανέδειξε την εγληματική οργάνωση θα έχει άραγε χρόνο να ασχοληθεί και με αυτά? Ο εισαγγελέας ο "Παναθηναϊκάκιας" που έλεγε ο Μπαλτάκος κουνήθηκε από τη θέση του (πρώτη φορά αριστερά, κλπ.) ή μήπως παραμένει ακλόνητος εκεί που ήταν? Ο Υπουργός Κοντονής έφυγε Ζάκυνθο για διακοπές ή ακόμη?
 
Αλλά τι να λέμε, εδώ παίζει ο Θωμαϊδης υποκλαπέν από το Ζωγράφο υλικό και δεν τρέχει τίποτα για κανέναν εισαγγελέα (το θυμόμαστε όλοι ότι μετά τα του Θέμου με τον Ζαχόπουλο, κλπ., το κάνανε έως και κακούργημα, right?)... Συνταγματικό δικαίωμα στην πληροφόρηση λέει ο Θωμαϊδης, αντισυνταγματική η τιμωρία λέει ο Μπαλτάκος, τι Βενιζέλος και αηδίες ρεεεεε, καλά που υπάρχει η Πανάθα παντού και προστατεύει το Σύνταγμα.
 
Για το νομικό και ηθικό ασυμβίβαστο Μελισσανίδης/ΑΕΚ/ΟΠΑΠ δε λέω τίποτα, αν και -για όποιον δεν το κατάλαβε- αυτή είναι (αφού τα της εγκληματικής οργάνωσης απέτυχαν) η κυρίως προσπάθεια του ''νιάου'' να θέσει τις ομάδες της Superleague υπό τον έλεγχό του: μειωμένη χορηγία ΟΠΑΠ (περίπου στα μισά από αυτά που ζήταγαν οι ομάδες λέει το ρεπορτάζ) και (εικάζω) bonus πρόσθετες χορηγίες στα "καλά παιδιά", που συμπτωματικά ψηφίζουν κόντρα στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ, κλπ.
 
Μήπως πρέπει στην ΠΑΕ να τα δουν αυτά τα θέματα, ιδίως ενόψει της όλης κατάστασης που επιχειρείται καθημερινά σε βάρος μας? Μακάρι να τα έχουν δει και να τα αναδείξουν (δεν εννοώ δημοσιογραφικά, αλλά θεσμικά).
 
Thita

Σχόλια

Εικόνα Κωστας 7

Καταρχάς μπράβο για το σχόλιο και εν τέλη άρθρο(κάτι τέτοιους σχολιαστές αλλωστε δεν τους αφήνεις στην αφανια).Λεπτομερεστατο και με στοιχεία.
Το μόνο που έχω να προσθέσω και που δεν του έχουν δώσει την κατάλληλη σημασία οι αντικειμενικοι ΑΡΔ στην ανάδειξή του ειναι η αμετάκλητη ποινή που έφαγε ο γατουλης των freeskies από την ΕΠΟ.
Για όποιον δεν το καταλαβε με βάση αυτή την ποινή η ΕΕΑ οφείλει να ανακαλέσει την άδεια που έδωσε στην ΑΕΚ μιας και αποδεικνύετε και με την βούλα ότι ο Γατουλης έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Λογικά αυτό θα ειναι ένα από τα επιχειρήματα του Βαγγελαρου στην συνέντευξη που έχει υποσχεθεί.Με χαρτιά είπε και χαρτιά θα φέρει.(την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ).

υγ. Βλέπω να έχει και τα ποινικά μητρώα των Αλαφουζο-Μελισσανιδη και να τους ξευτελίζει δημοσίως του εξυγιαντες.Μετ ούτε 10 νέα σαιτ τύπου σκατοdna δεν θα φτάνουν για να τους ξεπλύνουν.

σορυ για όποια ορθογραφικά αλλά τα έχουμε πει..''μέχρι τα χαράματα .....που καιρός για γράμματα.''

Εικόνα thita

Grafw apo tablet,sorry gia ta greeklish kai thn or8ografia.

8a eixe plaka na diavazame to skeptiko ths apofashs. Logika 8a exoun anagnwrisei kapoia sxesh niaou/aek. If so,kati 8a epikalountai gia apodei3h.

O niaou diavazw ekane agwgh sta melh twn elpitropwn. H KALYTERH DYNATH E3ELI3H. Twra 8a exoun aytoi (ki oxi o epitih8emenos niaou) to benefit of the doubt.

Kata ta loipa, as pane oi dikoi mas eite sthn EEA eite alloy apla kai mono copies dyo xronwn apo thn wra gia sport,nomizw arkei gia na dei3ei ti einai telika o niaou sthn ae3ara.

Eimai poly periergos pantws gia ta ths EEA me proedro ton papalakh,pou htan kai palia kai elege oti ton ebgalan epeidh den masage xaxaxa.

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείται, γαμω την ορθογραφία.

Εικόνα ase_ree

Φιλε σαββα κανεις λαθος,ξερεις ποσοι επιστημονες με μεταπτυχιακα γαμουσαν και γαμουν βαζελομανες?Θελει θυσιες η ζωη σαββα για να τα προλαβεις ολα.

Εικόνα REDNYC

TO THEMA TOY MPALTAKOY PREPEI NA TO DOUN OI PROEDROI - MEGALO LAMOGIO O FASISTAS...

OSO GIA TON PREZAKIA, KALYTERA NA KATEBEI GIA PROEDROS STO OKANA! HAHA!