Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 04.11 έως 10.11.2015



Γράφει ο MakTheBet.
 
Καλημέρα σύγγαυροι.
 
Άλλη μια «ερυθρόλευκη» εβδομάδα μόλις μας πέρασε, με τα ερασιτεχνικά τμήματά μας να συνεχίζουν την προσπάθειά τους, ώστε να διατηρήσουν την κόκκινη σημαία του Θρύλου μας ψηλά. Αγωνιστική δράση υπήρχε στα περισσότερα εκ των τμημάτων μας, είτε σε εγχώριο είτε σε διεθνές επίπεδο. Πάμε να τα δούμε λοιπόν αναλυτικά.
 
Μπάσκετ Γυναικών: Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στη Βούλα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον τοπικό Πρωτέα, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με σκορ 59-70 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας διευρύνοντας μάλιστα το σερί των νικών του (5 συνεχόμενες), όντας η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που παραμένει αήττητη.
 

 
Τα επιμέρους σκορ στα δεκάλεπτα ήταν: 21-22 στο πρώτο, 15-15 στο δεύτερο, 12-17 στο τρίτο και 11-16 στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, για να διαμορφωθεί αυτό το τελικό 59-70. Ο Πρωτέας Βούλας ήταν ανταγωνιστικός μόνο στα πρώτα δύο δεκάλεπτα του παιχνιδιού, με το σκορ στο τέλος της δεύτερης περιόδου να δείχνει 36-37. Στη συνέχεια δράση ανέλαβε η εξαιρετική Αμερικανίδα φόργουορντ Λικέντρα Τζόνσον η οποία με τη βοήθεια των συμπαικτριών της, αναδείχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού (16 πόντους), αυτήν τη φορά μαζί με την Ευδοκία Σταμάτη, η οποία πέτυχε ισάριθμους πόντους. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτριών της ομάδας μας: Σταμάτη 16 (4/5 τρ.), Χατζηνικολάου 11, Χαλιβέρα 3, (1/4 τρ.), Τζόνσον 16, Κριστόφερσον 2, Μπόνη 2, Μπαλτά 5 (1/3 τρ.), Κοσμά 7 (1/3 τρ.), Παπαμιχαήλ 6, (Νικολαϊδου, Καλογήρου και Γκοτζή συμμετοχή).
 
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, σε συνέντευξη που έδωσε η προπονήτρια της ομάδας μας, Ελένη Καπογιάννη, στάθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης αλλά και στα αρκετά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ από τον Πρωτέα, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένη από το γεγονός ότι από την τρίτη περίοδο και μετά, η ομάδα έπαιξε συγκεντρωμένα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσει τελικά ο Ολυμπιακός στην νίκη.
 

 
Συνέντευξη μετά το παιχνίδι έδωσε και η Λικέντρα Τζόνσον, η οποία συνεχίζει τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι και η ίδια αλλά και όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας είναι ευχαριστημένες από την εκπληκτική εκκίνηση που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σκοπό να συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν.
 

 
Θυμίζουμε ότι τον Πρωτέα Βούλας θα τον αντιμετωπίσουμε ξανά στις 20 Δεκεμβρίου 2015 στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε και πάλι εκτός έδρας τον Αθηναϊκό Βύρωνα. Σίγουρα, ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να περάσει αναίμακτα και από το κλειστό του Βύρωνα και να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
 
Πάμε τώρα και σε επίπεδο ακαδημιών, όπου οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν στις 7 Νοεμβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 61-35 συνεχίζοντας την κάκιστη εκκίνησή του στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια, βρισκόμενος στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω παιχνίδι ήταν οι: Συγγρού, Δράκου, Τζανόγλου, Χονδροπούλου, Καλαφάτη, Κοντιζά, Πράππα, Κανακάρη, Κομματά, Καλογεριά, Παπαγεωργίου και Μπαρδούνια. Αν θέλουμε να γλυτώσουμε τα χειρότερα, θα πρέπει η προπονήτρια της ομάδας Γιάννα Καπουσούζη μαζί με τις λιλιπούτειες αθλήτριές της να πιάσουν μεγαλύτερα στάνταρ απόδοσης στη συνέχεια του πρωταθλήματος και η ομάδα να επιστρέψει γρήγορα στις νίκες, πάνω απ’ όλα για λόγους ψυχολογίας. Η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα κορασίδων Α’ ΕΣΚΑΝΑ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης. 
 

 
Όσον αφορά τώρα το τμήμα των παγκορασίδων, το οποίο θυμίζουμε πως πέρυσι είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος παγκορασίδων Β’ ΕΣΚΑΝΑ, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τον λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε ο Ολυμπιακός στην κλήρωση του πρωταθλήματος για την περίοδο 2015-16. Αν καταφέρω να μάθω κάτι, θα το μάθετε από εδώ στο αμέσως επόμενο άρθρο.
 
Βόλεϊ Ανδρών: Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι όσον αφορά τη διεθνή διοργάνωση CEV Cup, όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Παρνού, από την Εσθονία, της οποίας και επικράτησε με 1-3 σετ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στα σετ, έχοντας χάσει το πρώτο με σύνολο πόντων 25-20. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει φυσικά το «πάνω χέρι» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, καθώς ο Ολυμπιακός με νίκη εντός έδρας με οποιοδήποτε σκορ, περνάει στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του ζευγαριού Ζλιν (Τσεχία) - Κραιόβα (Ρουμανία). Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στο κλειστό του Ρέντη. Ας δούμε όμως πώς διαμορφώθηκε αυτό το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού. Αρχικά, χάσαμε το πρώτο σετ με 25-20, όμως κερδίσαμε τα επόμενα τρία και συγκεκριμένα το δεύτερο με 20-25, το τρίτο με 30-32 και το τέταρτο με 16-25. 
 

 
Εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού, ήταν ο Σλοβάκος ακραίος Φράντισεκ Όγκουρτσακ που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και δημιούργησε προβλήματα στους Εσθονούς από το σερβίς οδηγώντας τον Θρύλο στη νικηφόρα πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
 
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι Χάρης Σακόγλου και Κώστας Στιβαχτής που αγωνίστηκαν μετά τα δυο πρώτα σετ ως βασικοί στις θέσεις των Έγκλεσκαλνς και Φιλίποφ καθώς και ο Μπόζινταρ Τσουκ. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά των ερυθρόλευκων παικτών μας: Εγκλεσκάλνς 7 (6/17 επ, 1 μπλοκ), Όγκουρτσακ 16 (11/20 επ, 3 άσοι, 2 μπλοκ 48% υπ – 33% άριστες), Τσουκ 18 (15/32 επ, 1 άσο, 2 μπλοκ, 54% υπ – 15% άριστες), Σφενδυλάκης 4 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Σπίνου 10 (6/8 επ., 4 μπλοκ), Ταμπουρατζής -λ (45% υπ – 27% άριστες), Σακόγλου 12 (12/24 επ.), Στιβαχτής 1 (1 άσο), (Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης, Φιλίποφ συμμετοχή).
 
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε ευχαριστημένος για τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με αντίπαλο την Παρνού, ενώ στάθηκε και στην πληθώρα επιλογών που έχει στο ρόστερ του καθώς οι Στιβαχτής και Σακόγλου αντικατέστησαν τους ανέτοιμους Έγκλεσκαλνς και Φιλίποφ και ανταποκρίθηκαν στο έπακρο όσον αφορά τα «θέλω» του Ιταλού κόουτς.
 
Μίνι συνέντευξη έδωσε μετά το παιχνίδι και ο εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο ματς, Φράντισεκ Όγκουρτσακ, ο οποίος στάθηκε στη σοβαρότητα που επέδειξε ο Ολυμπιακός μετά το χαμένο πρώτο σετ αλλά και στις πολύ καλές άμυνες που «έβγαζε» η ομάδα από το 2ο σετ και μετά με αποτέλεσμα να περιορίσει τις επιλογές της Παρνού και να κάνει ευκολότερο το έργο των «ερυθρόλευκων».
 
Μετά το μεγάλο «διπλό» στην Εσθονική Παρνού, η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα και μετέβη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών. Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί άνετα με 0-3 σετ και να δευρύνει το σερί νικών που κατέχει μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Αναλυτικά η διακύμανση των σετ στο συγκεκριμένο ματς. Κερδίσαμε το 1ο και το 2ο σετ με 18-25, ενώ το 3ο σετ το πήραμε με σκορ 21-25. 
 

 
Ο αγώνας διήρκεσε 1 ώρα και 17 λεπτά, ενώ ο προπονητής της ομάδας μας επέλεξε να κανει ροτέισον αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τους Σακόγλου, Σφενδυλάκη και Όγκουρτσακ, που έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού στην Εσθονία.
 
Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών μας: Έγκλσκαλνς 22 (17/28 επ., 5 μπ.), Κοκκινάκης 13 (8/13 επ., 3 ασ., 2 μπ., 55% υπ.), Τσουκ 13 (12/18 επ., 1 μπ., 44% υπ.), Παπαδόπουλος 6 (3/6 επ., 2 ασ., 1 μπ.), Σπίνου 3 (1/7 επ., 1 ασ., 1 μπ.), Ταμπουρατζής (λ. 53%), Στιβαχτής, Όγκουρτσακ (75% υπ.). Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε το καθήκον του, νίκησε τον Ηρακλή και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητος.
 
Η επόμενη (4η) αγωνιστική, κανονικά είναι προγραμματισμένη για τις 14 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ωστόσο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ενδέχεται να προηγηθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου στην έδρα της νησιωτικής ομάδας, για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Η λογική λέει πως θα αντικατασταθεί η 4η αγωνιστική με την 1η και οι ημερομηνίες διεαξγωγής των αγώνων θα παραμείνουν οι ίδιες.
 
Από κει και πέρα, όσον αφορά τις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις, η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, ενώ όσον αφορά το Λιγκ Καπ, θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα 3 παιχνίδια τα οποία έδωσε με αντιπάλους τον Φοίνικα Σύρου (νίκη με 3-1 σετ) και την Παναχαϊκή (δύο νίκες με 3-0 σετ) και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Η ολική αναδόμηση του ρόστερ βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού (για την οποία κάναμε εκτενή αναφορά σε παλαιότερο άρθρο) αποδίδει καρπούς καθώς η ομάδα σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο και αν συνεχίσει έτσι στο τέλος οι περισσότεροι τίτλοι θα βαφτούν και πάλι κατακόκκινοι με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στον θρόνο του.
 
Πάμε τώρα και σε επίπεδο ακαδημιών, όπου είχαμε αγωνιστική δράση για όλα τα τμήματα του Θρύλου μας. Στις 8 Νοεμβρίου, η ομάδα των εφήβων αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΓΣ Ηλιούπολης στα πλαίσια του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ Εφήβων, όπου επικράτησε με 0-3 σετ, διευρύνοντας έτσι το σερί νικών που έχει φέτος στο πρωτάθλημα, στο οποίο μάλιστα έχει χάσει μέχρι στιγμής μόλις ένα σετ(!). Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΓΣ Πετρούπολης.
 
Όσον αφορά το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ Παίδων, ο Ολυμπιακός επικράτησε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου εκτός έδρας της Ηλιούπολης με 0-3 σετ, κάνοντας έτσι το 4 στα 4 και παραμένοντας πρώτος και αήττητος χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ (!). Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Ακάδημο Αργυρούπολης.
 
Τέλος, όσον αφορά το τμήμα των παμπαίδων, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΠΕΔΑ, δεν έχει γίνει ακόμα έναρξη κάποιου αντίστοιχου πρωταθλήματος παμπαίδων, και είναι άγνωστο ακόμα το πότε και το αν θα ξεκινήσει ποτέ η συγκεκριμένη διοργάνωση. Αν υπάρχει κάποιο νεότερο, να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε από αυτήν εδώ τη στήλη.
 
Βόλεϊ Γυναικών: Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Ηλιούπολης, της οποίας επικράτησε άνετα με 0-3 σετ. Με τη νίκη αυτή έκαναν το «4 στα 4» στο ελληνικό πρωτάθλημα παραμένοντας έτσι πρώτες και αήττητες. Ας δούμε όμως πώς φτάσαμε σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά, κερδίσαμε το πρώτο σετ με 14-25, το δεύτερο με 18-25 και το τρίτο με 12-25(!).
 

 
Παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες των Λαζάρεβιτς, Τσβετάνοβα, Εμμανουηλίδου και Βλαχάκη, οι αθλήτριες του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Σε ρόλο ακραίας αγωνίστηκε η Κοκκινάκη ενώ πολύ εμφάνιση πραγματοποίησε η Λαμπρούση που ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους και 6 άσους! Η Κατερίνα Γιώτα κατέγραψε στο ενεργητικό της 7 μπλοκ και 12 πόντους ενώ πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Λευκορώσα Μαλασάϊ, η οποία κατάφερε να πετύχει  22 πόντους(!). Ας δούμε όμως συγκεντρωτικά τα στατιστικά και των υπολοίπων αθλητριών της ομάδας μας: Τέζα, Γιώτα 12 (5/9 επ. 7 μπλοκ),  Χριστοδούλου 4 (1 άσος, 3 μπλοκ) Κωνσταντίνου 13 (13/21 επ.), Μαλασάϊ 22 (20/42 επ., 24% υπ., 2 άσοι), Λαμπρούση 9 (3/11 επ., 6 άσοι), Κοκκινάκη 1 (33% υπ., 1 άσος), Κονόμι -λ (67% υπ.). Το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας το Μαρκόπουλο, ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές «παγίδες» με τον Ολυμπιακό να πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα προετοιμασμένος και ψύχραιμος, προκειμένου να περάσει από ακόμα μία δύσκολη έδρα και να διευρύνει το σερί νικών του που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος βόλει γυναικών μόνος πρώτος και αήττητος. Πριν από αυτό όμως, υπάρχει και ένα άλλο, ακόμη πιο σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να δωθεί μεγαλύτερη και περισσότερη προσοχή. 
 
Στις 11 Νοεμβρίου λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα δώσει εντός έδρας τον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «32» του CEV Cup γυναικών με αντίπαλο την ουγγρική Λιναμάρ. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς που διεξήχθη στην χώρα των Μαγυάρων, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 σετ, με αποτέλεσμα στον επαναληπτικό του Ρέντη να κυνηγάει νίκη με 3-0 σετ για απευθείας πρόκριση, ή νίκη με 3-1 σετ έτσι ώστε να πάμε στη διαδικασία του «χρυσού σετ» το οποίο όποιος κερδίσει αυτόματα προκρίνεται και στους «16» της εν λόγω διοργάνωσης. Καταλαβαίνετε όλοι λοιπόν πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανατρέψει τα δεδομένα και να είναι αυτός εκείνος που θα περάσει στην επόμενη φάση του CEV Cup.
 
Άλλα νέα για το ελληνικό πρωτάθλημα και το CEV Cup δεν έχουμε να αναφέρουμε. Όσον αφορά τώρα το Κύπελλο Ελλάδας (το οποίο αργεί ακόμα), υπενθυμίζουμε ότι η Γ’ φάση της διοργάνωσης (στην οποία συμμετέχει απευθείας ο Ολυμπιακός) θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και τέλος, το Final-4 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2016. Νεότερα λοιπόν για το Κύπελλο θα έχουμε μετά την αλλαγή του χρόνου.
 
Πάμε τώρα και στις ακαδημίες μας, όπου και τα τμήματα υποδομών του τμήματος βόλεϊ γυναικών είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πλαίσια των αντίστοιχων πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΔΑ. Ξεκινάμε με τις Νεανίδες όπου την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Πήγασο Χαϊδαρίου με 2-3 σετ, έπειτα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Η επόμενη αγωνστική για τις νεανίδες μας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΟΝΣ Μίλων.
 
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, οι Κορασίδες Α’ ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ επίσης 2-3 από το Αιγάλεω. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΟ Θριάμβου.
 
Την ίδια μέρα ηττήθηκαν και οι Κορασίδες Β’ επίσης εντός έδρας από τον ΑΓΟΓ Ευριάλη με σκορ και πάλι 2-3, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη ήττα της σεζόν. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΠΣ Άμιλλα. 
 
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, οι Κορασίδες Γ΄ηττήθηκαν και αυτές εντός έδρας από τη Δραπετσώνα με σκορ επίσης 2-3(!). Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΑΠΣ Αλίμου.
 
Τέλος, οι Κορασίδες Δ’ κατάφεραν να κερδίσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου εκτός έδρας τον ΑΟΝΣ Μίλων με 2-3 σετ (πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής μας στο βόλεϊ γυναικών έληξαν με σκορ 2-3) με την επόμενη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευριάλη.
 
Πόλο Ανδρών: Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στα πλαίσια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών την Ν.Ε. Πατρών, την οποία και διέλυσε με σκορ 27-2(!). Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν μακράν ο Φουντούλης, ο οποίος πέτυχε 16(!) τέρματα. Τα επιμέρους σκορ στα οκτάλεπτα ήταν: 6-0 στο πρώτο, 7-1 στο δεύτερο και στο τρίτο και 7-0 στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο. Αναλυτικά οι επιδόσεις των παικτών μας: Γαλανόπουλος, Φουντούλης 16, Βλαχόπουλος 3, Δερβίσης 3,  Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1,  Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Γεννηδουνιάς.
 

 
Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός έδωσε ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος, αυτήν την φορά με αντίπαλο τον Ν.Ο. Καλαμακίου, τον οποίο διέλυσε με το επιβλητικό 19-2. Ο καλύτερος παίκτης του ματς ήταν ο Βλαχόπουλος ο οποίος σημείωσε 5 γκολ. Τα επιμέρους σκορ στα οκτάλεπτα ήταν: 4-0 στο πρώτο, 6-0 στο δεύτερο, 3-1 στο τρίτο και 6-1 στο τέταρτο. Αναλυτικά οι επιδόσεις των παικτών μας: Πάβιτς, Βλαχόπουλος 5, Ντόσκας 4, Φουντούλης 3, Δελακάς 2, Κολόμβος 1, Μυλωνάκης 1, Σμιθ 1, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς 1, Ποντικέας, Μουρίκης, Γαλανόπουλος.
 

 
Ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία της Α1, ενώ πλέον στρέφει την προσοχή του στο ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη γερμανική Σπαντάου, στα πλαίσια του Champions League. Σε επίπεδο ακαδημιών, τα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών αργούν ακόμα, καθώς ξεκινούν το 2016.
 
Πόλο Γυναικών: Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Αντίπαλός μας ήταν ο Τρίτων Αμαρουσίου, τον οποίο διασύραμε και μάλιστα μέσα στην έδρα του με σκορ 0-33. Τα επιμέρους σκορ στα οκτάλεπτα ήταν: 0-6 στο πρώτο, 0-12 στο δεύτερο, 0-7 στο τρίτο και 0-8 στο τέταρτο.
 

 
Τα τέρματα της ομάδας μας τα πέτυχαν 11 διαφορετικές πολίστριες, δείχνοντας έτσι το τεράστιο βάθος που έχει το φετινό μας ρόστερ. Η καλύτερη παίκτριά μας ήταν η Ασημάκη, η οποία πέτυχε 11(!) τέρματα. Ας δούμε όμως την επίδοση και των υπολοίπων παικτών της ομάδας.  Σταματοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ε. 2, Σώρα 1, Λογοθέτη 3, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 11, Πλευρίτου Μαρ. 2, Έμολο 2, Πλευρίτου Β. 3, Μπιανκόνι 2, Δουρέκα 1, Ελευθεριάδου 1. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός έδωσε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, το τέταρτο τη σειρά, όπου αντιμετωπίσαμε εντός έδρας τον ΝΟ Βόλου, τον οποίο και κερδίσαμε με σκορ 24-0. Τα επιμέρους σκορ στα οκτάλεπτα ήταν: 5-0 στο πρώτο, 8-0 στο δεύτερο, 7-0 στο τρίτο και 4-0 στο τέταρτο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τη Βουλιαγμένη το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.
 

 
Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε μια πολύ σημαντική είδηση. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, η Ιταλική Ιμπέρια αδυνατεί να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον του Ολυμπιακού, το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ" στις 20/11/2015. Ως εκ τούτου, και σύμφωνα με τους κανονισμούς της LEN, την θέση της θα πάρει η φιναλίστ του  LEN Trophy, επίσης Ιταλική, Πάντοβα.
 
Κολύμβηση: Πάμε τώρα στο ερυθρόλευκο τμήμα της κολύμβησης, όπου όμως δεν είχαμε αγωνιστική δράση. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ", καθώς και στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Οι αθλητές που αποτελούν την αγωνιστική και την προαγωνιστική ομάδα προπονούνται υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Νίκου Γέμελου αλλά και των υπολοίπων μελών του προπονητικού τιμ. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει ανοικτό.
 
Στίβος: Όσον αφορά το τμήμα στίβου, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την παράταση που έδωσε ο ΣΕΓΑΣ όσον αφορά τις μεταγραφές και απέκτησε στο φινάλε της προθεσμίας τέσσερις ιδιαίτερα ταλαντούχους αθλητές. Ο λόγος για τους :Παναγιώτη Τριβυζά, Κωνσταντίνο Μουράτη, Κωνσταντίνο Τούσε και Γεράσιμο Θεοδώρου. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς αγωνίζεται στα 100μ., Κωνσταντίνος Μουράτης στα 400μ, ο Κωνσταντίνος Τούσε στα 10.000μ. και ο Γεράσιμος Θεοδώρου στο άθλημα της σφαίρας.
 
Σε αγωνιστικό επίπεδο, εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού το οποίο μετείχε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας! Ο σύλλογος μας κατέβηκε στη σπουδαία αυτή διοργάνωση με 4 αθλητές και άπαντες τερμάτισαν εντός 12άδας γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Οι αθλητές του Ολυμπιακού διέπρεψαν με την παρουσία του Δημήτρη Θεοδωρακάκου να ξεχωρίζει αφού τερμάτισε στη 2η θέση και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Από κει και πέρα στην 5η θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Καλομοίρης, στην έβδομη ο Γεράσιμος Γρίβας και στη 12η ο Γιάννης Ζαχαράτος. Από την εξαιρετική αυτή παρουσία ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 26 βαθμούς τους οποίους θα κεφαλαιοποιήσει όταν ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το καλοκαίρι του 2016.
 

 
Ιστιοπλοϊα: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοϊας. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς τόσο για την αγωνιστική, όσο και για την προαγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε, ότι οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Ιστιοπλοϊας του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Μικρολίμανο. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα νέο δεν έχουμε όσον αφορά και το ερυθρόλευκο ερασιτεχνικό τμήμα του κανόε-καγιάκ. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, υπό το βλέμμα της αρχιπροπονήτριας Κατερίνας Παγίδα και του έφορου του τμήματος Τάσου Βουγίδη. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει ανοικτό.
 
Κωπηλασία: Εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος κωπηλασίας του Ολυμπιακού στους αγώνες «Σαλαμίνεια 2015» καθώς οι αθλητές που απάρτισαν την ερυθρόλευκη αποστολή κατέκτησαν συνολικά 13 μετάλλια και συγκεκριμένα 2 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα.
 
 

 
Μετά το τέλος των αγώνων, ο έφορος του τμήματος, Τάσος Βουγίδης στάθηκε στην εκπληκτική εμφάνιση των αθλητών μας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ενώ συνεχάρη τον ΝΟ Σαλαμίνας για την φιλοξενία και την οργάνωση των αγώνων. Από τη μεριά του, ο προπονητής Τάκης Λιβανός στάθηκε στη σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά, με τους αθλητές να ανταμείβονται μέσω της κατάκτησης μεταλλίων αλλά και των διακρίσεων που πετυχαίνουν γενικότερα.
 
Πινγκ Πονγκ: Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε αγωνιστική δράση όσον αφορά την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών. Πέντε αθλητές του τμήματος εξασφάλισαν την πρόκριση στην τελική φάση της σημαντικότερης εσωτερικής διοργάνωσης, που θα γίνει στις 19 και 20 Μαρτίου. Ο λόγος για τους Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Σταματούρο και Ξάνθο Παναγόπουλο στους άνδρες, αλλά και τις Μαίρη Κουκουτού και Ιωάννα Γερασιμάτου στις γυναίκες. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο νεαρός Σωκράτης Γιαννούτσος που εξασφάλισε την 1η θέση στον όμιλο του με τρεις νίκες αλλά στη συνέχεια έχασε στον αγώνα νοκ-άουτ.Υπενθυμίζεται ότι οι Κώστας Παπαγεωργίου, Τάσος Ρηνιώτης και Μαρία Χριστοφοράκη, Γεωργία Ζαβιτσάνου, έχουν προκριθεί απευθείας στην τελική φάση αφού βρίσκονται στην πρώτη 8άδα και πρώτη 6άδα του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού όσον αφορά τους άνδρες τουλάχιστον, είναι προγραμματισμένη για τις 21 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε για την 4η και την 5η αγωνιστική τον ΓΣ Άρη Βούλας και τον ΑΣ Πέρα αντίστοιχα. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός σε άνδρες και γυναίκες συνεχίζει την πορεία του χωρίς να έχει γνωρίσει ήττα.
 
Ξιφασκία: Κανένα αγωνιστικό νέο για τους αθλητές του τμήματος αυτού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργο Τσουρούτα. Και οι δύο συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους .
 
Ταε Κβο Ντο: Η προετοιμασία του τμήματος Ταε Κβο Ντο συνεχίζεται κανονικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Σταδίου Γέωργιος Καραϊσκάκης, με τους προπονητές της ομάδας Μιχάλη Μουρούτσο και Νίκο Κυρίτση να συνεχίζουν τις προπονήσεις σε έντονους ρυθμούς. Το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Πυγμαχία: Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις και όσον αφορά το τμήμα της πυγμαχίας, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στην αθλήτριά μας Αντωνία Παπουτσάκη, η οποία φέτος θα προσπαθήσει να κερδίσει τη συμμετοχή της στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει ανοικτό.
 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε όσον αφορά το τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις συνεχίζονται, ενώ το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Όσον αφορά τα επίσημα πρωταθλήματα Superleague υποδομών, ο Ολυμπιακός Κ20 δεν αγωνίστηκε ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς μετά το παιχνίδι Βέροια-Ολυμπιακός, αναβλήθηκε και το Ολυμπιακός-Ηρακλής, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του. Η αγωνιστική απραξία έριξε τον Ολυμπιακό στη 2η θέση με 21 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ που έχει 22, ωστόσο έχουμε 2 ματς λιγότερα.
 
Στο Πρωτάθλημα Κ17, ο Ολυμπιακός επικράτησε στις 7 Νοεμβρίου του Πανιωνίου με 1-0, παίρνοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς που τον έφεραν στην 4η θέση με 10 βαθμούς αλλά και με ένα ματς λιγότερο.
 
Τέλος, ο Ολυμπιακός Κ15 αγωνίστηκε επίσης στις 7 Νοεμβρίου διασύροντας τον Πλατανιά με το επιβλητικό 8-0(!) σκαρφαλώνοντας έτσι στην 3η θέση του Πρωταθλήματος και μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή. Οι ημερομηνίες των επόμενων αγωνιστικών και για τα τρία πρωταθλήματα υποδομών δεν έχουν γίνει γνωστές.
 
Πάμε να δούμε και τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε τα υπόλοιπα ερυθρόλευκα τμήματα ποδοσφαίρου νέων.
 
·         07-11-2015 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16 - Ατρόμητος Κ16 2-0 (Attica Cup)
·         07-11-2015 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - Ατρόμητος Κ14 1-0 (Attica Cup)
·         07-11-2015 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ12 - Ατρόμητος Κ12 3-2 (Attica Cup)
·         07-11-2015 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 - Ατρόμητος Κ11 5-1 (Attica Cup)
·         08-11-2015 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ9 – ΠΑΟΚ Μάνδρας Κ9 9-3 (Φιλικό)
·         08-11-2015 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ10 – Σχολή Ρέντη Κ10 5-1 (Φιλικό)
 
*ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16
 
Έπειτα από παρότρυνση του πολύ καλού μου φίλου –και άρρωστου γαύρου- Π.Μ. (ο ίδιος μου ζήτησε να μην αναφέρω το πλήρες ονοματεπώνυμό του) στη συγκεκριμένη λίστα θα αναφέρω από εδώ και πέρα και ατομικές επιτυχίες (χρυσά μετάλλια) που θα σημειώνουν οι αθλητές όλων των τμημάτων μας. Θεώρησα ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ σωστό, αφού θα αναδείξουμε και τους αθλητές που σε ατομικό επίπεδο κρατάνε τη σημαία του Ολυμπιακού ψηλά, ακόμα κι αν δε διακρίνονται σε επίπεδο πρωταθλημάτων.
 
Πάμε λοιπόν να δούμε τι πρωτιές και επιτυχίες έχουμε σημειώσει μέχρι στιγμής.
 
Εχουμε κατακτήσει έναν ομαδικό τίτλο:
 
·         1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Μίνι-Κορασίδων (Πόλο γυναικών)
 
Επίσης έχουμε κατακτήσει πέντε τουρνουά:
 
·         1 U-14 Naperville Soccer Association (Ποδόσφαιρο νέων)
·         1 Trofe Citta Di Calgliari (Μπάσκετ ανδρών)
·         1 Elassona Volley Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
·         1 Maria Mpempetsou – Tzanini Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
·         1 Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο γυναικών)
 
Τέλος, σε ατομικό επίπεδο, έχουμε κατακτήσει ήδη 19 χρυσά μετάλλια:
 
·         1 Χρυσό μετάλλιο σε διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοϊας (Δίκαιος Κερκούλας στα «Παστρικάκεια»)
·         1 Χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ σε αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος σε Πειραϊκούς Αγώνες)
·         2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Παράκοιλας στα «Σαλαμίνεια»)
·         2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ (Στο Τουρνουά Ευβοίας)
·         4 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Νέους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες και Ιωάννα Γερασιμάτου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν σε τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα)
·         2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Εφήβους και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργάνωσε το Μέτσοβο)
·         4 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργανώθηκε στην Καβάλα)
·         1 Διεθνές Κύπελλο OPEN επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κ12 σε διεθνές τουρνουά της Στοκχόλμης)
·         2 Κύπελλα Πυγμαχίας (Νίκος Βεντούρης στα 70kg και Δημήτρης Νικολακόπουλος στα 60kg. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»)
 
Στη σούμα λοιπόν, ο Ολυμπιακός πριν καν βγει ο Νοέμβριος έχει κατακτήσει ήδη 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 5 Τουρνουά και 19 χρυσά μετάλλια σε ατομικά αθλήματα. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά από τους άλλους.
 
Και ήρθε η ώρα για την έκπληξη που έχω υποσχεθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Όπως θα καταλάβετε, πρόκειται για ένα ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ, όπου καταγράφονται αναλυτικά και με χρονική προτεραιότητα, τα περισσότερα παιχνίδια των τμημάτων του Ερασιτέχνη μας, από το μπάσκετ γυναικών και το βόλεϊ ανδρών μέχρι το....πινγκ πονγκ. Προσπάθησα να βάλω στη λίστα όλα τα παιχνίδια για τα οποία έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες, αλλά παρ’ όλα αυτά μπορεί να έχω παραλείψει κάτι που να μου έχει ξεφύγει. Κάθε υπόδειξη δεικτή, αρκεί να είναι επιβεβαιωμένη.
 
Πάμε να δούμε λοιπόν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του ερασιτέχνη μας.
 
·         11/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λιναμάρ
·         14/11/15 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝ Αργυρούπολης
·         14/11/15 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝ Αργυρούπολης
·         14/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - Φοίνικας Σύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         14/11/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣ Ακάδημος Πετρούπολης
·         14/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μαρκόπουλο
·         14/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Α' - ΑΟ Θρίαμβος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         14/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΑΠΣ Άμιλλα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         14/11/15 Πόλο Γυναικών – ΝΟ Βουλιαγμένης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         14/11/15 Πόλο Ανδρών – Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         15/11/15 Βόλεϊ Εφήβων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Πετρούπολης
·         15/11/15 Βόλεϊ Νεανίδων - ΑΟΝΣ Μίλων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         15/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΓΟΓ Ευρυαλη
·         15/11/15 Κορασίδες Γ' - ΑΠΣ Αλίμου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         20/11/15 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πάντοβα
·         21/11/15 Μπάσκετ Γυναικών - Πρωτέας Βούλας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         21/11/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Άρης Βούλας
·         21/11/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - Α.Σ. Πέρα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         21/11/15 Μπάσκετ Κορασίδων - Πρωτέας Βούλας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         21/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναχαϊκή
·         21/11/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Αστέρας Νίκαιας
·         21/11/15 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΝΟ Γλυφάδας
·         21/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΑΟΦ Πορφύρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         21/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Πετρούπολης
·         21/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΑΟΦ Πορφύρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         21/11/15 Πόλο Γυναικών – ΚΟΠ Ιλισίων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         22/11/15 Βόλεϊ Εφήβων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΑΣ Δραπετσώνας
·         22/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΦ Πορφύρας
·         22/11/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ο. Ταταύλα
·         25/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - Παμβοχαϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         25/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - Παμβοχαϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         28/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρέθυμνο
·         28/11/15 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Προοδευτική Νεολαία
·         28/11/15 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Προοδευτική Νεολαία
·         28/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός
·         28/11/15 Βόλεϊ Παίδων - ΑΓΟΓ Ευρυαλη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         28/11/15 Πόλο Ανδρών – ΝΟ Βουλιαγμένης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         28/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - Αιγάλεω - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         28/11/15 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ Γλυφάδας
·         29/11/15 Βόλεϊ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΑΣ Δραπετσώνας
·         29/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         29/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος
·         05/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - Άρης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         05/12/15 Μπάσκετ Γυναικών - Πανιώνιος ΓΣΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         05/12/15 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ Ρεθύμνου
·         05/12/15 Μπάσκετ Κορασίδων - Πανιώνιος ΓΣΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         05/12/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός ΟΦΠΦ
·         05/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         05/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Αλίμου
·         05/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         05/12/15 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΟΠ Φαλήρου
·         05/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΌΑ Χανίων-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         05/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Σ. Βουτζάς Ραφήνας
·         06/12/15 Βόλεϊ Εφήβων - Εθνικός ΟΦΠΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         06/12/15 Βόλεϊ Νεανίδων - ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         06/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΓΣ Άρτεμις
·         06/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - Α.Ο. Πεύκης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         12/12/15 Μπάσκετ Γυναικών - ΓΣ Ικαρος Καλλιθέας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         12/12/15 Μπάσκετ Κορασίδων - ΓΣ Ικαρος Καλλιθέας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         12/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία
·         12/12/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ηλιούπολης
·         12/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανναξιακός
·         12/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΑΓΟΓ Ευρυαλη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         12/12/15 Πόλο Ανδρών – Εθνικός ΟΦΠΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         12/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΔΑΣ Δραπετσώνα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         13/12/15 Βόλεϊ Εφήβων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ηλιούπολης
·         13/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝΣ Μίλων
·         19/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΑΓΟΓ Ευρυαλη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         19/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         19/12/15 Βόλεϊ Παίδων - ΑΣ Ακάδημος Πετρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         19/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         19/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Άμιλλα
·         20/12/15 Βόλεϊ Εφήβων - ΓΣ Πετρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         20/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Αλίμου
·         23/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αρης
·         23/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κηφησιά
·         09/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φιλαθλητικός Λαρίσης
·         10/01/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανελευσινιακός
·         10/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανελευσινιακός
·         12/01/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φοίνικας Σύρου
·         16/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου
·         17/01/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΑΟ Βάρης Αναργυρους - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         17/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΑΟ Βάρης Αναργυρους - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         23/01/16 Βόλεϊ Ανδρών - Ορεστιάδα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         23/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΑΟ Θήρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         24/01/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
·         24/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
·         30/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ηλιούπολη
·         30/01/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Υδραϊκός
·         30/01/16 Πόλο Γυναικών – Εθνικός ΟΦΠΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         31/01/16 Μπάσκετ Γυναικών - Κρόνος ΓΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         31/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - Κρόνος ΓΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         06/02/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φάρος Κερατσινίου
·         06/02/16 Πόλο Ανδρών – ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         06/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φάρος Κερατσινίου
·         06/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ηρακλής ΓΣ
·         06/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - Μαρκόπουλο - Ολυμπιακός
·         10/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
·         10/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
·         10/02/16 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Τρίτων Αμαρουσίου
·         13/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΦ Πορφύρας
·         13/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - Παναχαϊκή - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         13/02/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         13/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         13/02/16 Πόλο Ανδρών – ΝΟ Χίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         13/02/16 Πόλο Γυναικών – ΝΟ Βόλου Αργοναύτες - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         20/02/16 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ Βουλιαγμένης
·         20/02/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πρωτέας Βούλας
·         20/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πρωτέας Βούλας
·         20/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παμβοχαϊκός
·         20/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - Ρέθυμνο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         20/02/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΣ Ηλιούπολης
·         24/02/16 Πόλο Ανδρών – ΝΕ Πατρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         24/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         27/02/16 Μπάσκετ Γυναικών - Προοδευτική Νεολαία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         27/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - Προοδευτική Νεολαία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         27/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός
·         27/02/16 Πόλο Ανδρών – ΝΟ Καλαμακίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         05/03/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος ΓΣΣ
·         05/03/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος ΓΣΣ
·         05/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρης
·         12/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - Πανναξιακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         12/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - Λαμία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         12/03/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Παναθηναϊκός
·         15/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
·         15/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
·         16/03/16 Πόλο Ανδρών – ΑΝΟ Γλυφάδας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         19/03/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟ Βουλιαγμένης
·         19/03/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ικαρος Καλλιθέας
·         19/03/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ικαρος Καλλιθέας
·         19/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ
·         22/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - Άρης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         23/03/16 Πόλο Ανδρών – ΑΟΠ Φαλήρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         26/03/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Εθνικός ΟΦΠΦ
·         26/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - Κηφησιά – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         02/04/16 Πόλο Ανδρών – Υδραϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         02/04/16 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΠ Ιλισίων
·         09/04/16 Πόλο Γυναικών – ΑΝΟ Γλυφάδας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·         09/04/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
 
ΥΓ1: Στο ερυθρόλευκο καλεντάρι δεν υπάρχουν ημερομηνίες για τους αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών στο πόλο ανδρών και γυναικών, απλούστατα γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα οι αντίστοιχες κληρώσεις. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αντίστοιχων φάσεων του εκάστοτε πρωταθλήματος, τις οποίες έχουμε καταγράψει αναλυτικά σε παλαιότερο άρθρο. Γενικά  πάντως, αν μελλοντικά βγουν συγκεκριμένες ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων και στα υπόλοιπα ερασιτεχνικά τμήματα, τότε θα προστεθούν στην παρούσα λίστα.
 
ΥΓ2: Αυτά μέχρι σήμερα μάγκες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Τρίτη. Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα.
 
MakTheBet

Σχόλια

Εικόνα thita

κάθε εβδομάδα τα ίδια λέμε, αλλά μπράβο ρε φίλε για τον κόπο σου, τεράστια δουλειά κάνεις, ευχαριστούμε

στο πόλο έχουμε πολλές προσδοκίες φέτος, πράγματι, γι' αυτό και η στεναχώρια

ο πάβιτς είναι/ήταν τεράστιος τερματοφύλακας, ελπίζω να το δείξει σύντομα και στον Θρύλο

γενικά στο πόλο εάν είμασταν λίγο πιο συγνεντρωμένοι τα τελευταία 15 χρόνια, πιστεύω θα είχαμε τουλάχιστον ένα, μην πω δύο ακόμη ευρωπαϊκά, ίσως φταίει η έλειψη ανταγωνισμού στην ελλάδα

Εικόνα MakTheBet

Ο Πάβιτς ΕΙΝΑΙ μεγάλος τερματοφύλακας και είναι κρίμα να τρώει όλη την κριτική...Θα πω αυτό που λέω και για το ποδόσφαιρο...Ο τερματοφύλακας είναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ μιας ομάδας για να μη δεχτεί γκολ...Οι υπόλοιποι πού ήταν? Οι αμυντικοί μας τί έκαναν? Οι φουνταριστοί μας που για ένα ολόκληρο οκτάλεπτο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ένα γκολ και μάλιστα σε επιθέσεις με παίκτη παραπάνω? ΚΑΙ αυτοί δεν ευθύνονται για την ήττα? Τέλος πάντων... Συνεχίζουμε δυναμικά...Τίποτα δεν τελείωσε...

Εικόνα MakTheBet

***Ισοπαλία*** εννοούσα...

Εικόνα thita

*έλλειψη

Εικόνα Spiros Legend

Μπράβο φίλε για τον κόπο σου,το Καλεντάρι σίγουρα είναι πολύ χρήσιμο.Σήμερα,όμως,δεν τα πήγαμε καλά,αποκλεισμός για το γυναικείο βόλλευ,αναμενόμενος με τόσες τραυματίες.Αυτό που δεν χωνεύεται με τίποτα ήταν το 11-11 του αντρικού πόλο με Σπαντάου,αυτά δεν γίνονται...Έκατσα και το είδα,τρομερή πρώτη περίοδος,δεν ξέρανε που να κρυφτούν οι Γερμανοί,0-5 και 1-6,φαινόταν για περίπατος...Φτάσαμε στο 6-11 λίγο πριν την λήξη του 3ου 10λέπτου...Κάνουν το 7-11 και πάμε στην 4η περίοδο που...φύγαμε από την πισίνα,4-0,δεν βάλαμε ούτε 1 γκολ,χάναμε συνέχεια γκολ με παίχτη παραπάνω,κάναμε ότι μπορούσαμε για να το χάσουμε,ειδικά το πλασεδάκι το ψηλοκρεμαστό από τα 2-3 μέτρα στα 20 δευτερόλεπτα,όπου βρήκε δοκάρι και στο ριμπάουντ πετάχτηκε μια γερμανική παλάμη από το πουθενά και έβγαλε σίγουρο γκολ εξεπαφής...Σπάσιμο νεύρων,μαζί με την άθλια μετάδοση των Γερμανών που δεν ξέρανε τι τους γίνεται και μαντεύαμε τι γινόταν...Αυτός ο Πάβιτς είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο?Τα πάντα μέσα πηγαίνανε,μια μεγάλη απόκρουση δεν θυμάμαι...Μακάρι να συνέλθει,τόσα χρόνια μας έσωζε ο Δεληγιάννης,ας ετοιμάζεται και ο Γαλανόπουλος,μια χαρά τερματοφύλακας είναι,Τιραμόλα(για τους πιο παλιούς)και κυρίως με δάσκαλο τον Δεληγιάννη...Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου και προσαρμογής,διότι τώρα κρίνεται η χρονιά στην Ευρώπη,η σημερινή ισοπαλία μπορεί να στοιχήσει την πρόκριση στο F6...Σμιθ και Μάλιαρακ,μαύρα χάλια,καλύτερα να παίζαμε με αμιγώς ελληνική ομάδα,εξάλλου 3η στο Παγκόσμιο βγήκε η Εθνική-Ολυμπιακός.Κρίμα,χάσαμε την νίκη σαν ερασιτέχνες και κάναμε τους αεροπόρους Γερμανούς ήρωες...Και αυτά τα καφενεία που παίζουμε στην Ελλάδα δεν βοηθάνε καθόλου,για να μάθουν σε συνθήκες πίεσης οι παίκτες μας...Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια.

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες είναι Σπύρο, φαρμακωθήκαμε σήμερα με το πόλο...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το άθλιο σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά. Πέρυσι μας στέρησε την πρόκριση στο final-6 και φέτος πάλι παλεύουμε για δύο θέσεις. Ούτε ο σωλήνας δε θα είχε ποτέ τέτοιο σύστημα διεξαγωγής.

Αλλά το σημερινό ήταν μεγάλη πληγή. Αυτή η ισοπαλία μας αναγκάζει να ψάξουμε μία ή δύο υπερβάσεις πλέον. Αλλά και να περιμένουμε από την Έγκερ να χτυπήσει τα ματς με την Μπαρτσελονέτα και την Πριμόριε. Το τελευταίο δεκάλεπτο μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για φέτος. Και είναι νωρίς ακόμα, ρε πούστη μου.

Εικόνα MakTheBet

Εκτός από το σύστημα διεξαγωγής -που είναι όντως άθλιο-, εγώ τα βάζω και λίγο με την τύχη μας που ΚΑΘΕ χρόνο τυχαίνουμε με την διοργανώτρια, άρα πρέπει να παλεύουμε για μια θέση λιγότερη... Δηλαδή έλεος... Aπό κει και πέρα, καθαρά αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός έκανε τεράστιο δώρο στους ανύπαρκτους Γερμανούς προσφέροντάς τους απλόχερα την ισοπαλία, κάτι που σίγουρα δυσκολεύει τη συνέχεια της πορείας μας, αλλά αν σκεφτούμε αφενός ότι και τα δύο πρώτα ματς ήταν εκτός έδρας, και αφετέρου ότι ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να "γυρίσει" την κατάσταση (μην ξεχνάμε την ισοπαλία με την Έγκερ αλλά και τη νίκη έναντι της Προ Ρέκο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αποτελέσματα που αποδεικνύουν ότι η ομάδα έχει αν μη τι άλλο ποιότητα και δυνατότητες), οι ελπίδες για πρόκριση μπορεί να έχουν μειωθεί, αλλά δεν έχουν μηδενιστεί. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εννοείται πως δεν μηδενίστηκαν οι ελπίδες. Και όπως λες κι εσύ, η ομάδα έδειξε ότι έχει πολύ υψηλό ταβάνι φέτος. Και ο Πάβιτς δεν είναι παιχτάκι της σειράς. Φοβερές παραστάσεις, πέρα από κλάση. Είναι σίγουρα κρίμα να χάνεται μία θέση από την κλήρωση. Αλλά αν το δούμε ψυχρά, είτε φέτος είτε κάποια άλλη χρονιά, ο θρύλος μας θα φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Χτίζεται σωστά η ομάδα και έχει σπουδαίους παίχτες. Είναι θέμα χρόνου.