Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 11.11 έως 17.11.2015


Tags: -

Γράφει ο MakTheBet
 
Καλημέρα σε όλους. 
 
Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη αγωνιστική δράση για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού έφτασε στο τέλος της. Στο μεσοδιάστημα αυτό είχαμε σημαντικά αποτελέσματα σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο, κατακτήσεις τροπαίων και μεταλλίων, νίκη επί του Παναθηναϊκού και πολλά άλλα. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα του εκάστοτε τμήματος.
 
Μπάσκετ Γυναικών: Ξεκινάμε, όπως πάντα, με το τμήμα του μπάσκετ γυναικών, όπου η κόκκινη στρατιά της Ελένης Καπογιάννη συνέχισε το φοβερό σερί της (6 νίκες σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος!) περνώντας νικηφόρα και από την έδρα του Αθηναϊκού επικρατώντας με σκορ 54-69. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου βρεθήκαμε να χάνουμε με 13-8, οι «ερυθρόλευκες» αθλήτριες βρήκαν ρυθμό και ανέβασαν στροφές, με αποτέλεσμα να μη μπορεί ο Αθηναϊκός να αντιδράσει περαιτέρω στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού. 
Ας δούμε όμως πώς διαμορφώθηκε αυτό το τελικό σκορ. Αρχικά, βρεθήκαμε να χάνουμε στο πρώτο δεκάλεπτο όπως προαναφέραμε  με 13-8, ενώ το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου μας βρήκε μπροστά στο σκορ με 25-32, ένα προβάδισμα το οποίο κρατήσαμε μέχρι τη λήθη του παιχνιδιού, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ έκλεισε στο 39-54, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 54-69. 
Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές διακριθείσες παίκτριες στο εν λόγω παιχνίδι. Κορυφαία ήταν η Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία σημείωσε 12 πόντους και μοίρασε αρκετές ασσίστ, ενώ καθαρά σε επίπεδο πόντων, διακρίθηκαν ακόμα οι Κριστόφερσον με 18 και η Λικέντρα Τζόνσον με 12. Οι άλλες αθλήτριες που σημείωσαν τους υπόλοιπους πόντους της ομάδας ήταν οι: Κοσμά (10), Σταμάτη (8), Χαλιβέρα (7) και Μπόνη (2). 
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη, δήλωσε πολύ ευχαριστημένη αφενός από το γεγονός ότι οι παίκτριές της κατάφεραν να περιορίσουν τον Αθηναϊκό στους 54 πόντους (μην ξεχνάμε ότι έχει την καλύτερη επίθεση στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής) και αφετέρου από το ότι η ομάδα δεν παρασύρθηκε από το κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο όπου βρέθηκε να χάνει έχοντας σημειώσει μόλις 8 πόντους, αλλά πάλεψε και γύρισε το παιχνίδι με αποτέλεσμα η νίκη τελικά να έρχεται –όπως αποδείχθηκε- εύκολα. 
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους περίπου 100 πιστούς οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν στις κερκίδες του Κλειστού της Εργάνης και με τη φωνή τους αλλά και τα απλωμένα τους πανό δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι η ομάδα μας αγωνιζόταν εντός και όχι εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός μετά από αυτή του τη νίκη παραμένει σταθερά πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, έχοντας 12 πόντους έπειτα από 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Παοκ. Αυτά όσον αφορά το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο, ο αγώνας με τον Πρωτέα Βούλας (ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης) αργεί ακόμα, καθώς είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου 2015.
 
Πάμε τώρα και σε επίπεδο ακαδημιών, όπου οι κορασίδες μας επέστρεψαν –επιτέλους- στις νίκες, νικώντας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου τον ΑΟΝ Αργυρούπολης με σκορ 43-38 στα πλαίσια της  6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ. Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με νίκες και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας. Το άλλο τμήμα της ερυθρόλευκης ακαδημίας μας στο μπάσκετ γυναικών, οι νεανίδες, αντιμετώπισαν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου τον Φάρο Κερατσινίου εντός έδρας, όπου ηττήθηκαν με σκορ 43-61, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Νεανίδων ΕΣΚΑΝΑ. Η  ήττα αυτή μας έριξε στην 7η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα πόντο από την τελευταία Τερψιθέα Γλυφάδας. Μακάρι στη συνέχεια του πρωταθλήματος να επανέλθουμε στις νίκες προκειμένου να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος νεανίδων είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας. Τέλος, όσον αφορά το τμήμα των παγκορασίδων, ο Ολυμπιακός κατ’όσων γνωρίζουμε δεν έλαβε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α’ ΕΣΚΑΝΑ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις ομάδες των οποίων τη συμμετοχή δήλωσε η ΕΣΚΑΝΑ, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ολυμπιακός, αλλά και από το γεγονός ότι η επίσημη σελίδα της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο facebook δεν κάνει αναφορά για το συγκεκριμένο τμήμα.  Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους δεν έλαβε συμμετοχή η ομάδα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α’ ΕΣΚΑΝΑ.
 
Βόλεϊ Ανδρών: Ο Ολυμπιακός έδωσε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου τον τρίτο τη σειρά αγώνα πρωταθλήματος στα πλαίσια της αναβληθείσας 1ης αγωνιστικής, όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Φοίνικα Σύρου. Δυστυχώς το τρίπτυχο της κακής εμφάνισης αρκετών δικών μας παικτών σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού σε συνδυασμό με τα εξωπραγματικά ποσοστά των γηπεδούχων σε άμυνα και επίθεση αλλά και κάποιων κακών διαιτητικών αποφάσεων, οδήγησαν την ομάδα μας στην πρώτη φετινή επίσημη ήττα της με 3-2 σετ. 
Αναλυτικά, κερδίσαμε το πρώτο σετ με 23-25, χάσαμε το δεύτερο και το τρίτο σετ με 25-23 και 25-20 αντίστοιχα, κερδίσαμε το τέταρτο με 24-26, ενώ χάσαμε το πέμπτο και τελευταίο σετ με 16-14. Το παιχνίδι διήρκησε 2 ώρες και 20 λεπτά(!). 
Η ομάδα κατέβηκε στον εν λόγω αγώνα χωρίς τον αρχηγό και βασικό μας πασαδόρο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα ελέω τραυματισμού, ενώ και ο Σέρβος ακραίος Τσουκ, που φέτος αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα, έμεινε στα ρηχά με 33% στις επιθετικές του προσπάθειες, αλλά και ο διαγώνιος Έγκλσκαλνς παρά τους 29 πόντους, δεν ξεπέρασε το 45% στην επίθεση. Ας δούμε αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτών μας: Έγκλσκαλνς 29 (25/55 επ., 1 ασ., 3 μπ.), Τσουκ 8 (7/21 επ., 1 μπ., 27% υπ.), Όγκουρτσακ 14 (11/24 επ., 2 ασ., 1 μπ., 58% υπ.), Ταμπουρατζής (λ. 58% υπ.), Σπίνου 5 (4/11 επ., 1 μπ.), Κοκκινάκης 13 (11/21 επ., 2 ασ., 50% υπ.), Παπαδόπουλος 8 (4/8 επ., 1 ασ., 3 μπ.), Σουλτανόπουλος, Σφενδυλάκης και Στιβαχτής συμμετοχή. 
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε πως το αποτέλεσμα του ματς ήταν άσχημο για την ομάδα αλλά μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για τη συνέχεια καθώς η ομάδα θα δουλέψει πάνω στα λάθη που έκανε προκειμένου να τα εξαλείψει και να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια, ενώ τόνισε πως η προσοχή πλέον στρέφεται στο επόμενο ματς του CEV Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του Ρέντη στις 18 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Παρνού από την Εσθονία στον επαναληπτικό της εκτός έδρας νίκης μας με 1-3 σετ. Μικρή συνέντευξη έδωσε και ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Φοίνικα Σύρου για τη νίκη του, στάθηκε και αυτός στον πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα που θα δώσει η ομάδα του την Τετάρτη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί προετοιμασμένος και βελτιωμένος. 
 
Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
 
Αυτά όσον αφορά το Πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, έχουμε και τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Παρνού, ο οποίος όπως προαναφέραμε είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ενώ όσον αφορά τις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις, η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, ενώ για το Λιγκ Καπ, θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα 3 παιχνίδια τα οποία έδωσε με αντιπάλους τον Φοίνικα Σύρου (νίκη με 3-1 σετ) και την Παναχαϊκή (δύο νίκες με 3-0 σετ) και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Πάμε τώρα και στα τμήματα υποδομών, όπου και εκεί είχαμε φουλ αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ξεκινάμε αρχικά με το τμήμα των Εφήβων, οι οποίοι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου αγωνίστηκαν εντός έδρας με αντίπαλο τον ΓΣ Πετρούπολης, του οποίου και επικράτησαν με 3-0 σετ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός έκανε το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα (είχε ρεπό τη 2η αγωνιστική) έχοντας νικήσει όλους τους αντιπάλους του ομίλου του και παραμένει πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία έχοντας χάσει μόλις ένα σετ με τέσσερα παιχνίδια(!). Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι για να βαφτεί άλλη μια κούπα κόκκινη στο τέλος της χρονιάς. Η επόμενη αγωνιστική για το Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ Εφήβων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΔΑΣ Δραπετσώνας.
 
Αλλάζουμε ηλικιακό επίπεδο και πάμε στους Παίδες, οι οποίοι αντιμετώπισαν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου τον Ακάδημο Αργυρούπολης εντός έδρας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ Παίδων. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν αυτό το ματς με 3-0 σετ, έκαναν το  «5 στα 5» και παραμένουν πρώτου και αήττητοι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος χωρίς να έχουν χάσει ούτε σετ(!). Η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα παίδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Αστέρα Νίκαιας. 
Η δουλειά που γίνεται στην ερυθρόλευκη ακαδημία βόλεϊ φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής μας, τα οποία δεν ξέρουν ακόμα τί σημαίνει η λέξη «ήττα» και συνεχίζουν νικηφόρα όλες τους τις υποχρεώσεις. 
 
Τέλος, το τμήμα των Παμπαίδων μας παραμένει αδρανοποιημένο, καθώς η ΕΣΠΕΔΑ δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το αν θα ξεκινήσει ποτέ το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει.
 
Βόλεϊ Γυναικών: Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε εντός έδρας τον επαναληπτικό αγώνα με την Λιναμάρ, στα πλαίσια της φάσης των «32» του CEV Cup, όπου όμως ηττήθηκε με 1-3 σετ γνωρίζοντας έτσι σε συνδυασμό με το πρώτο παιχνίδι (ήττα 3-1 εκτός έδρας) τον αποκλεισμό από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι σημαντικές απουσίες των Λαζάρεβιτς, Τσβετάνοβα, Εμμανουηλίδου και ο χαμηλός βαθμός ετοιμότητας της Γιώτα που αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού, αποτέλεσαν τεράστια εμπόδια για τις «ερυθρόλευκες» που δεν κατάφεραν να κάνουν το θαύμα, ωστόσο η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού δεν τελειώνει εδώ, καθώς παρά τον αποκλεισμό, η ομάδα θα συνεχίσει στο Challenge Cup γυναικών, μια διοργάνωση σαφώς λιγότερο γνωστή, αλλά με πολύ πιο βατούς αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός θα μάθει στις 24 Νοεμβρίου ποιον από τις Χόλντινκ Γκατς (Αυστρία) ή Βάσας Βουδαπέστης (Ουγγαρία) θα αντιμετωπίσει στο διάστημα 8-10 Δεκεμβρίου στο Ρέντη όπου θα διεξαχθεί ο ο πρώτος αγώνας, ενώ η ρεβάνς (στην Αυστρία ή στην Ουγγαρία αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 15-17 Δεκεμβρίου.  Οι ημερομηνίες ακόμα δεν έχουν γίνει ακριβείς.
Ας δούμε όμως πώς διαμορφώθηκε αυτό το 1-3 υπέρ της Λιναμάρ. Αρχικά, χάσαμε τα πρώτα δύο σετ με σκορ 19-25 και 20-25, κερδίσαμε το τρίτο με 25-17, ενώ χάσαμε το τέταρτο και τελευταίο σετ με 18-25. Οι καλύτερές μας παίκτριες στο συγκεκριμένο ματς ήταν οι Βλαχάκη (13 πόντους) και Γιώτα (12 πόντους). Αναλυτικά, τα στατιστικά των παικτριών μας: Χριστοδούλου 2 (1 άσος, 1 μπλοκ), Βλαχάκη 13 (13/32 επ., 12% υπ. - 12% άρ.), Κωνσταντίνου 7 (4/30 επ., 1 άσος, 2 μπλοκ, 33% υπ. - 22% άρ.), Μαλασάι 7 (7/27 επ., 71% υπ. - 71% άρ.), Γιώτα 12 (7/10 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Λαμπρούση 5 (5/10 επ.), Κονόμη -λ. 62% υπ. - 52% άρ.) / Τέζα 4 (1/1 επ., 1 άσος, 2 μπλοκ), Κοκκινάκη 5 (4/14 επ., 1 άσος, 55% υπ. - 41% άρ.).
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε πως η ομάδα δεν έπαιξε καλά σε αυτόν τον αγώνα, ωστόσο ευελπιστεί πως με την επιστροφή των τραυματισμένων παικτριών μας η ομάδα θα αγωνίζεται καλύτερα και θα εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο στις επίσημες υποχρεώσεις της. Τέλος, αναφέρθηκε και στο Challenge Cup, τονίζοντας ότι σίγουρα σε σχέση με το CEV Cup είναι πιο εύκολο για την ομάδα να προχωρήσει πραγματοποιώντας μια αξιόλογη πορεία. Μικρή συνέντευξη έδωσε και η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, λέγοντας πως η εμφάνιση της ομάδας στο εν λόγω ματς ήταν αξιοπρεπέστατη αν λάβουμε υπόψη τις πολλές απουσίες, ενώ δήλωσε ότι είναι τιμή της να αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στους ανθρώπους του οποίου θέλει να αποδείξει ότι έκαναν καλά που ανανέωσαν το συμβόλαιό της παρά τον τραυματισμό που είχε πέρυσι.
 
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός έδωσε τον πέμπτο τη σειρά αγώνα του στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, όπου επικράτησε εύκολα του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ. Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει ούτε ένα σετ. Κορυφαία του αγώνα ήταν η κεντρική Κατερίνα Γιώτα με 11 πόντους, με την Μαλασάι να ακολουθεί με 10, ενώ σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση της Βλαχάκη η οποία φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό της. Η δε Λαμπρούση διανύει μια εκτεταμένη περίοδο φόρμας, ενώ και η Κωνσταντίνου ήταν αρκετά καλή στην θέση της διαγωνίου που αγωνίσθηκε λόγω της απουσίας της Τσβετάνοβα. Σταθερή αξία στην θέση της πασαδόρου η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου. Στα θετικά του αγώνα εκτός των άλλων ήταν η επανεμφάνιση της Λαζάρεβιτς αλλά και της Εμμανουηλίδου που πήραν χρόνο συμμετοχής και δείχνουν ότι σιγά σιγά ξεπερνάνε τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Ας δούμε όμως πώς διαμορφώθηκε αυτό το τελικό 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Αρχικά, κερδίσαμε το πρώτο σετ με 25-17, στη συνέχεια το δεύτερο με 25-20 και τέλος το τρίτο και τελευταίο σετ με 25-11. Το παιχνίδι διήρκησε συνολικά 71 λεπτά. Αναλυτικά, τα στατιστικά των παικτριών μας:  Γιώτα 11 (6/10 επ., 1 ασ., 4 μπ.) , Κωνσταντίνου 7 (7/18 επ., 67% υπ.), Μαλασάι 10 (7/25 επ., 2 ασ., 1 μπ., 57% υπ.) , Λαμπρούση 8 (5/9 επ., 1ασ., 2 μπ.), Βλαχάκη 9 (5/15 επ., 3 ασ., 1μπ., 33% υπ.), Χριστοδούλου 1 (1/1 επ.), Κονόμι (λ., 50% υπ. - 25% αρ.), Λαζάρεβιτς 2 (2/3 επ.), Κοκκινάκη, Τέζα και Εμμανουηλίδου (συμμετοχή).
 
Η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΑΟΦ Πορφύρας, σε ένα ματς που θα αγωνιστούμε εκτός έδρας. Όσον αφορά τώρα το Κύπελλο Ελλάδας (το οποίο αργεί ακόμα), υπενθυμίζουμε ότι η Γ’ φάση της διοργάνωσης (στην οποία συμμετέχει απευθείας ο Ολυμπιακός) θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και τέλος, το Final-4 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2016.Πριν πάμε και στα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής του βόλεϊ γυναικών μας, θα ήθελα να αφερθώ στο εξής. Η ομάδα μας φέτος στις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ισχυρή και το αποδεικνύει και στο πρωτάθλημα, όπου έχει ένα τρομερό σερί, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ. Το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη από τη Λιναμάρ ήταν καθαρά θέμα συγκυριών, αφού από την ομάδα έλειπαν πολλές παίκτριες-κλειδιά λόγω τραυματισμού. Ο υγιειής Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολλά πράγματα φέτος και αυτό θα αποδειχθεί στη συνέχεια. Υγεία πάνω απ’ όλα και χωρίς τραυματισμούς, και η χρονιά στο τέλος θα βαφτεί κατακόκκινη.
 
Πάμε λοιπόν τώρα και στα ερυθρόλευκα τμήματα υποδομών, όπου και εδώ είχαμε φουλ αγωνιστική δράση για τα περισσότερα από αυτά. Ξεκινάμε με τις Νεανίδες, οι οποίες την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έδωσαν τον έκτο τη σειρά αγώνα τους για το αντίστοιχο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ, όπου επικράτησαν εκτός έδρας του ΑΟΝΣ Μίλων με 1-3 σετ. Η νίκη αυτή μας έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μόλις 1 βαθμό από την κορυφή. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 22 Νοεμβρίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ρεπό.
Πάμε τώρα στις Κορασίδες Α’, οι οποίες το Σάββατο 14 Νοεμβρίου έδωσαν τον πέμπτο τη σειρά αγώνα τους για το αντίστοιχο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ, όπου επικράτησαν εκτός έδρας του ΑΟ Θριάμβου με 0-3 σετ. Η νίκη αυτή μας έφερε στην 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 21 Νοεμβρίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΓΣ Πετρούπολης.
 
Οι Κορασίδες Β’ του Ολυμπιακού, έδωσαν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου τον τέταρτο τη σειρά αγώνα τους για το αντίστοιχο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ, όπου επικράτησαν εκτός έδρας του ΑΠΣ Αμίλλα με 0-3 σετ. Η νίκη αυτή μας ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 21 Νοεμβρίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ρεπό.
 
Οι Κορασίδες Γ’, αγωνίστηκαν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΠΣ Αλίμου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι με 3-1 σετ, συνεχίζοντας το κακό σερί ηττών και το κάκιστο ξεκίνημα γενικότερα, καθώς δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ούτε μία νίκη με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Ελπίζουμε στο μέλλον η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να κάνει σεφτέ στις νίκες, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΑΟΦ Πορφύρας.
 
Πάμε τώρα και στις Κορασίδες Δ’, οι οποίες έδωσαν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου τον πέμπτο τη σειρά αγώνα τους για το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ, επικρατώντας εντός έδρας του ΑΓΟΓ Ευρυαλη με 3-2 σετ, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικών  τους το οποίο τις έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας ως πρώτες και αήττητες. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΟΦ Πορφύρας.
 
Τέλος, το τμήμα παγκορασίδων παραμένει ανενεργό, καθώς η ΕΣΠΕΔΑ δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
 
Πόλο Ανδρών: Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Σπαντάου από τη Γερμανία, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε εκτός έδρας. Μολονότι ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης (βρέθηκε να κερδίζει με 1-6 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και με 7-11 στο τέλος του τρίτου), τελικά κατάφερε (γιατί πραγματικά πρόκειται για κατόρθωμα) να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του, παραχωρώντας στη γερμανική ομάδα την ισοπαλία με σκορ 11-11. Παρ’ όλα αυτά, αν αναλογιστούμε ότι και αυτό το ματς έγινε εκτός έδρας αλλά και το ότι την πρώτη αγωνιστική φέραμε ισοπαλία με τη διοργανώτρια Έγκερ, σίγουρα ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να καλύψει στον Πειραιά το χαμένο έδαφος που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση. Προς το παρόν βρισκόμαστε στην 3η θέση της βαθμολόγιας με 2 βαθμούς.
Ας δούμε όμως τα επιμέρους σκορ των οκταλέπτων: Στο πρώτο ήταν 1-6, στο δεύτερο 3-1, στο τρίτο 3-4, και στο τέταρτο 4-0. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι: Μυλωνάκης (1), Δελακάς (1), Γεννηδουνιάς (1), Φουντούλης (1), Ποντικέας (1), Ντόσκας (2), Μουρίκης (1), Κολόμβος (2), και Βλαχόπουλος (1). Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε ο Ισπανός Μπλάι Μάγιαρακ ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ούτε ένα γκολ. Η επόμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πριμόριε Ρέκα.
Πάμε τώρα και στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου ο Ολυμπιακός γλέντησε για ακόμα μία χρονιά τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 των ανδρών, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό με σκορ 4-14, επιτυγχάνοντας επί του συγκεκριμένου αντιπάλου την 38η σερί νίκη του (!) σε 14 χρόνια (!). Ας πάμε όμως να δούμε πώς διαμορφώθηκε αυτό το 4-14 υπέρ της ομάδας μας. Τα επιμέρους σκορ ήταν: στο πρώτο οκτάλεπτο 1-4, στο δεύτερο 0-3, στο τρίτο 2-6 και στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο 1-1. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι: Φουντούλης (5), Βλαχόπουλος (3), Δελακάς (2), Μυλωνάκης (1), Γεννηδουνιάς (1), Ντόσκας (1) και Κολόμβος (1).

Μετά το τέλος του παιχνδιού, ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος δήλωσε ικανοποιημένος από το ευρύ σκορ το οποίο αποδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βαγγέλης Δελακάς στάθηκε στο καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Η επόμενη αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τις 21 Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Γλυφάδα. Το δε Κύπελλο και τα Πρωταθλήματα υποδομών αργούν ακόμα.
 
Πόλο Γυναικών: Στις 14 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός έκανε το πιο μεγάλο μέχρι στιγμής βήμα του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Βουλιαγμένης στο Λαιμό με σκορ 13-14. Οι ερυθρόλευκες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έδειξαν τεράστια αποθέματα ψυχής καθώς γύρισαν το παιχνίδι καθ’ ότι βρέθηκαν να χάνουν στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 4-2,  στο τέλος του δεύτερου με 7-5, ενώ στο τρίτο βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με τρία γκολ διαφορά (8-5). Κάπου εκεί όμως το ερυθρόλευκο θηρίο ξύπνησε, και με ένα απίστευτο σερί 0-6, γύρισε το σκορ από 8-5 σε 8-11. Ας δούμε όμως αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης:
1ο οκτάλεπτο: 1-0 Ι. Χυδηριώτη (περιφέρεια, 7:18,), 2-0 Ξενάκη (φουνταριστή, 4:20),  2-1 Μ. Πλευρίτου (περιφέρεια, 3:55), 3-1 Ι. Χυδηριώτη (π/π, 3:21), 4-1 Ρουμπέση (περιφέρεια, 2:18), 4-2 Μανωλιουδάκη (π/π, 0:01)
2ο οκτάλεπτο: 5-2 Κοντογιάννη (περιφέρεια, 6:17), 5-3 Ασημάκη (φουνταριστή, 6:06), 5-4 Αβραμίδου (περιφέρεια, 5:31), 6-4 Τσουκαλά (περιφέρεια, 5:00), 6-5 Αβαμίδου (π/π, 2:52), 7-5 Κώτσια (πέναλτι, 2:37)
3ο οκτάλεπτο: 8-5 Ρουμπέση (περιφέρεια, 6:05), 8-6 Ελευθεριάδου (περιφέρεια, 5:43), 8-7 Μ. Πλευρίτου (περιφέρεια, 4:33), 8-8 Μπιανκόνι (περιφέρεια, 3:44), 8-9 Τετζαλίδου (περιφέρεια, 2:02), 8-10 Μπιανκόνι (περιφέρεια, 1:10), 8-11 Μπιανκόνι (περιφέρεια, 0:15)
4ο οκτάλεπτο: 9-11 Τσουκαλά (περιφέρεια,7:45), 9-12 Μ. Πλευρίτου (περιφέρεια, 6:53), 10-12 Β. Διαμαντοπούλου (π/π, 10-12), 10-13 Ασημάκη (φουνταριστή, 4:49), 11-13 Κώτσια (περιφέρεια, 4:28), 12-13 Ρουμπέση (π/π, 3:33), 12-14 Μπιανκόνι (π/π, 2:53), 13-14 Ρουμπέση (πέναλτι, 2:36).
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα έδειξε μέταλλο κάτι που φάνηκε από την τεράστια ανατροπή του σκορ, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να φανεί βελτιωμένος στον ερχόμενο τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, αν θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο. (Θυμίζουμε ότι ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί με αντίπαλο την Παντοβα στο Κλειστό Κολυμβητήριο «Π.Καπαγέρωφ» στις 20 Νοεμβρίου στις 19:30 με την παρουσία του κόσμου να κρίνεται ΥΠΕΡΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Τα εισητήρια έχουν ήδη δοθεί προς πώληση). Μία μέρα μετά το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΚΟΠ Ιλισίων. Θυμίζουμε ότι δεν υφίσταται Κύπελλο Ελλάδας στις γυναίκες, ενώ τα πρωταθλήματα υποδομών αργούν ακόμα.
 
Κολύμβηση: Το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού έλαβε μέρος με 28 αθλητές και αθλήτριες στην προκριματική φάση του Grand Prix Χριστουγέννων το οποίο διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Κολεγίου Ψυχικού-Αθηνών στην Κάντζα 14-15 Νοεμβρίου 2015. 
Στους συγκεκριμένους αγώνες έκαναν το ντεμπούτο τους με το ερυθρόλευκο σκουφάκι ο Ρωμανός Αλυφαντής στους άνδρες και η Θεοδώρα Γιαρένη στις γυναίκες.Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιοί συμπεριλήφθηκαν στην ερυθρόλευκη αποστολή για το εν λόγω τουρνουά:
ΑΝΔΡΕΣ (15): Σπύρος Γιαννιώτης , Στέφανος Δημητριάδης, Ρωμανός Αλυφαντής, Χρήστος Κατραντζής , Αντώνης Φωκαϊδης, Νικόλαος Πέτρου, Απόστολος Χρήστου, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Γιώργος Συρίγος, Δημήτρης  Χασιώτης, Βασίλης Γιακουμάκης, Ηλίας Καρατράντος, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Γιώργος Ευαγγέλου, Αναστάσης Μπούνταλης
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ (13): Μάρθα Μάτσα, Κέλλυ Αραούζου, Μαριά Λιώση, Θεοδώρα Γιαρένη, Αφροδίτη Γιαρένη. Τριανταφυλλιά Διακουμάκου, Αναστασία Κυριλή, Ειρήνη Διακουμάκου, Φωτεινή Παρλιάρου, Ειρήνη Κατωπόδη, Λυδία Χαλκίδου, Φραγκίσκα Κυμίνου, Άννα-Παντελία Μασαλή
 
Οι προπονητές οι οποίοι συνόδευσαν την ομάδα ήταν οι: Νίκος Γέμελος, Στέλιος Φιλόπουλος και Αλεξάνδρα Γκικάκη.
Οι αθλητές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν σπουδαίες επιδόσεις και απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των υπολοίπων αγώνων που ακολουθούν σε εγχώριες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Η πλειοψηφία των κολυμβητών και κολυμβητριών του Ολυμπιακού έλαβε μέρος σε τουλάχιστον 4 αγωνίσματα κατά τη διάρκεια του διημέρου των αγώνων.
 
Η παρουσία που ξεχώρισε ήταν της αθλήτριάς μας Μελίνας Τροχαλάκη, η οποία στο ντεμπούτο της με το ερυθρόλευκο σκουφάκι του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και σημείωσε μάλιστα πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία κορασίδων στα 50μέτρα Ελεύθερο (!). Η τελική φάση της σειράς Grand Prix θα διεξαχθεί στο Καρπενήσιο κατά τη διάρκεια του διημέρου 19-20 Δεκεμβρίου, με τους αθλητές του Ολυμπιακού φυσικά να δίνουν το παρόν.
 
Αυτά όσον αφορά την αγωνιστική ομάδα. Οι υπόλοιποι αθλητές του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο μήνες, ενώ το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Στίβος: Η Δευτέρα της 16ης Νοεμβρίου, ήταν μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για τον Ολυμπιακό, και ειδικότερα για το τμήμα του Στίβου, καθώς σαν τότε πριν από 62 χρόνια είχε επανιδρυθεί το συγκεκριμένο τμήμα το οποίο νωρίτερα είχε παραμείνει αδρανοποιημένο για 20 χρόνια. 
Ήταν 16 Νοεμβρίου του 1953, όταν ο τότε σπρίντερ του Παγκρατίου, Τάκης Βεντίκος, αποδέχθηκε πρόταση του τότε παράγοντα του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Χέλμη, προκειμένου να εγγραφεί στον ερυθρόλευκο σύλλογο και να στηρίξει την προσπάθεια ανασύνταξης του τμήματος. Την επαφή των δύο πλευρών υποβοήθησε η Λουκία Σκριβάνου, άλλη μια εμβληματική προσωπικότητα του Ολυμπιακού, η οποία κανόνισε τη μεταγραφή κατόπιν συνεννόησης και με τον τότε γενικό γραμματέα του Ολυμπιακού, Κώστα Καρύδη. Η παρουσία του σπουδαίου Τάκη Βεντίκου στο νεοεπανιδρυθέν τμήμα στίβου του Ολυμπιακού προκάλεσε έκπληξη και πολλοί σπουδαίοι αθλητές της εποχής ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν και να εγγραφούν κι αυτοί στο ερυθρόλευκο τμήμα στίβου. Κάποιοι από αυτούς ήταν οι: Ναπολέων Ντέμος, Κορομπόκης, Κώστας Τσαλαμανιός και άλλοι. Οι πρώτες προπονήσεις γίνονταν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, με τον Τάκη Βεντίκο να αποτελεί φυσικά την σπουδαιότερη φυσιογνωμία του τμήματος.
Σήμερα, ο 80χρονος πλέον Τάκης Βεντίκος, ο οποίος φυσικά αποτελεί και βασικό έφορο του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, έδωσε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και εμφανώς συγκινημένος δήλωσε τα εξής: 
 
«Σήμερα το Τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού συμπληρώνει 62 χρόνια ζωής. Παρά την ελληνική κρίση, έχει κοντά του δυο φοβερούς ανθρώπους τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλη Κουντούρη. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρουν και γνωρίζουν να βοηθούν και να πρωτεύουν παντού. Ο κλασικός αθλητισμός πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχουν στάδια, διοργανώσεις, κόσμος να ασχολείται με τον στίβο. Στεναχωριέμαι που δεν υπάρχει στάδιο στον Πειραιά. Τα χρήματα για τον στίβο είναι ελάχιστα και ευτυχώς που υπάρχουν κάποια σωματεία όπως ο Ολυμπιακός που υποστηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών του. Παραμένω στο τμήμα στίβου γιατί έχω δίπλα μου την συνεργάτιδα μου εδώ και 25 χρόνια, την Στέλλα Νικολαϊδου και ευελπιστώ μετά από τα 9 συνεχόμενα πρωταθλήματα φέτος να ξαναπάρει την πρώτη θέση».
Ό,τι και να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο. Ο Τάκης Βεντίκος είναι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές αλλά και παράγοντες που έχουν εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό. Ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, είτε είναι Ολυμπιακοί, είτε απλά φίλαθλοι. 
 
Ιστιοπλοϊα: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοϊας. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς τόσο για την αγωνιστική, όσο και για την προαγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε, ότι οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Ιστιοπλοϊας του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Μικρολίμανο. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα νέο δεν έχουμε όσον αφορά και το ερυθρόλευκο ερασιτεχνικό τμήμα του κανόε-καγιάκ. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, υπό το βλέμμα της αρχιπροπονήτριας Κατερίνας Παγίδα και του έφορου του τμήματος Τάσου Βουγίδη. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει ανοικτό.
 
Κωπηλασία: Καμία εξέλιξη σε αγωνιστικό επίπεδο και όσον αφορά το τμήμα κωπηλασίας, καθώς δεν υπήρξαν επίσημες υποχρεώσεις ούτε για το αγωνιστικό αλλά ούτε και για το προαγωνιστικό τμήμα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, ενώ παράλληλα το τμήμα εγγραφών συνεχίζει να παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Πυγμαχία: Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Νίκου Φιλιππάκου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ο αθλητής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, κατέλαβε την 3η θέση παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού. Με δεδομένο λοιπόν τον τραυματισμό αυτό, οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε στη διάρκεια της διοργάνωσης και το γεγονός ότι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αποτελούν αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία. Ο Νίκος Φιλιππάκος  εκπροσώπησε  τον σύλλογο μας στους αγώνες την διοργάνωση των οποίων ανέλαβαν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας/Υ.Φ.Α.Α., σε συνεργασία με την Ε.Ο. Πυγμαχίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και τη συνδρομή των Δήμων Λεβαδέων και Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας, υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Στους τριήμερους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και το Πυροσβεστικό Σώμα. Στο Πρωτάθλημα μετείχαν περισσότεροι από 30 αθλητές και ανάμεσα τους μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες πυγμάχους. Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του ήρωα αστυνομικού Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος την 17/6/2013, στο Δίστομο.
 
Ταε Κβο Ντο: Η προετοιμασία του τμήματος Ταε Κβο Ντο συνεχίζεται κανονικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Σταδίου Γέωργιος Καραϊσκάκης, με τους προπονητές της ομάδας Μιχάλη Μουρούτσο και Νίκο Κυρίτση να συνεχίζουν τις προπονήσεις σε έντονους ρυθμούς. Το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Κικ Μπόξινγκ: Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων και του κικ μπόξινγκ, επισκέφτηκε την Τεταρτη 11 Νοεμβρίο το τμήμα μπάσκετ γυναικών. Ο προπονητής του Κικ Μποξινγκ Βλαδίμηρος Ναζαρένκο και η προπονήτρια της Πυγμαχίας Αντωνία Παπουτσάκη «δίδαξαν» στις αθλήτριες του Θρύλου τα μυστικά των μαχητικών αθλημάτων. Κατά τα λοιπά, οι προπονήσεις για την αγωνιστική αλλά και την προαγωνιστική ομάδα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά, ενώ το τμήμα εγγραφών συνεχίζει να παραμένει ανοικτό.
 
Πινγκ Πονγκ: Μια ακόμα διάκριση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο αθλητής του τμήματος Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλητής στο απλό ανδρών στο ετήσιο κυπριακό τουρνουά που διεξήχθη στην Λευκωσία. Παράλληλα κατέλαβε την 2 θέση στου διπλό και την 3η στο ομαδικό ανδρών. Στο απλό ανδρών ο Γιάννης Σγουρόπουλος πρώτευσε αρχικά στον όμιλό του, στη συνέχεια πραγματοποίησε μια ακόμη νίκη στο ταμπλό, μπήκε στην 4άδα και από εκεί προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον κορυφαίο Κύπριο, τον 24χρονο Μάριο Γιάνγκου και επικράτησε με 4-3 σετ. Αρχικά έχανε με 1-2 στα σετ και 3-7 στους πόντους κι πέτυχε την ανατροπή για την ισοφάριση. Βρέθηκε πάλι πίσω με 2-3 σετ, αλλά έκανε το 3-3 και στο 7ο σετ πανηγύρισε τη νίκη με 11-6. Οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί στην πρεμιέρα της Α1 τον Οκτώβριο, στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Ίφιτου Πατρών και ο Σγουρόπουλος είχε επιβληθεί με 3-0 σετ.
Σε επίπεδο υποδομών, εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό Τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια τις προηγούμενες ημέρες. Ο απολογισμός ήταν πέντε μετάλλια εκ των οποίων τα δυο χρυσά και τα τρία χάλκινα. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των Νέων, ο Γιώργος Σταματούρος κατέκτησε τη δεύτερη πρωτιά του φέτος σε συνολικά τέσσερις τελικούς. Στο καθοριστικό ματς για το χρυσό μετάλλιο κατέβαλλε τον Στράτο Δαμιανή με 3-0 σετ (11-9, 11-4, 11-4). Στους Παμπαίδες ο Σωκράτης Γιαννούτσος έφτασε τα τρία χρυσά μετάλλια φέτος. Στον τελικό κατέβαλλε τον Αλέξανδρο Μαδέση με 3-0 (11-5, 11-6, 11-6). Ενώ τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Ξάνθος Παναγόπουλος στους Έφηβους, ο Άλκης Σταματούρος στους Παίδες και η Μαίρη Κουκουτού στις Κορασίδες.
 
Ξιφασκία: Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό νέο για τους αθλητές του τμήματος αυτού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργο Τσουρούτα. Και οι δύο συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Ξεκινάμε όπως πάντα με τα επίσημα πρωταθλήματα υποδομών της Superleague Κ20, Κ17 και Κ15. Ας αρχίσουμε από την ομάδα του Ολυμπιακού Κ20, το οποίο ωστόσο έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 24 Οκτωβρίου, καθώς  τα παιχνίδια των αμέσως επομένων δύο αγωνιστικών αναβλήθηκαν. Η Superleague δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ακριβείς ημερομηνίες σχετικά με τις ερχόμενες αγωνιστικές.
Πάμε τώρα στην ομάδα Κ17, η οποία την Κυριακή 15 Νοεμβρίου αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος Κ17. Το παιχνίδι έληξε με 1-2 υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος με τη νίκη του αυτή σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς από την κορυφή, αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Η Superleague δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ακριβείς ημερομηνίες σχετικά με τις ερχόμενες αγωνιστικές.
 
Τέλος, όσον αφορά τον Ολυμπιακό Κ15, η ομάδα αγωνίστηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Δήμου Βριλησσίων με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, της οποίας και επικράτησε με 0-1 σκορ. Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις 3 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η Superleague δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ακριβείς ημερομηνίες σχετικά με τις ερχόμενες αγωνιστικές.
 
Πάμε τώρα να δούμε και τα αποτελέσματα των αγώνων των υπολοίπων τμημάτων υποδομής της κεντρικής σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέντη.
·         14-11-2015 – Υμηττός Κ16 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16 0-2 (Attica Cup)
·         14-11-2015 –  Πανιώνιος Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 0-2 (Attica Cup)
·         14-11-2015 –  Πανιώνιος Κ12 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ12 2-6 (Attica Cup)
·         15-11-2015 – Απόλλων Σμύρνης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 0-5 (Attica Cup)
·         15-11-2015 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ9 –  Κερατσίνι Κ9 9-1 (Φιλικό)
Πάμε τώρα σε άλλη μια είδηση που αφορά την ερυθρόλευκη σχολή του Ολυμπιακού της Πάφου, στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το παμπαιδικό της τμήμα, κέρδισε την 1η θέση στο τουρνουά "Αθλούμαι Ενάντια στη Βία" που διεξήχθη για 6η χρονιά στη Λεμεσό. Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού κέρδισαν στον μεγάλο τελικό 3-1 στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια) την ακαδημία «Μάριος Χριστοδούλου», προσθέτοντας έτσι ακόμα μια κούπα στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού μας.
 
*ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει έναν ομαδικό τίτλο:
 
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Μίνι-Κορασίδων (Πόλο γυναικών)
Επίσης έχουμε κατακτήσει επτά τουρνουά:
1 Naperville Soccer Association U-14 (Ποδόσφαιρο νέων)
1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Αθλούμαι Ενάντια στη Βία" U-13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
1 Trofe Citta Di Calgliari (Μπάσκετ ανδρών)
1 Elassona Volley Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
1 Maria Mpempetsou – Tzanini Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
1 Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο γυναικών)
1 Κυπριακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλού Ανδρών (Πινγκ Πονγκ)
Τέλος, σε ατομικό επίπεδο, έχουμε κατακτήσει ήδη 21 χρυσά μετάλλια:
1 Χρυσό μετάλλιο σε διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοϊας (Δίκαιος Κερκούλας στα «Παστρικάκεια»)
1 Χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ σε αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος σε Πειραϊκούς Αγώνες)
2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Παράκοιλας στα «Σαλαμίνεια»)
2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ (Στο Τουρνουά Ευβοίας)
4 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Νέους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες και Ιωάννα Γερασιμάτου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν σε τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα)
2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Εφήβους και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργάνωσε το Μέτσοβο)
4 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργανώθηκε στην Καβάλα)
2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια)
1 Διεθνές Κύπελλο OPEN επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κ12 σε διεθνές τουρνουά της Στοκχόλμης)
2 Κύπελλα Πυγμαχίας (Νίκος Βεντούρης στα 70kg και Δημήτρης Νικολακόπουλος στα 60kg. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»)
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
 
•         18/11/15 Μπάσκετ Νεανίδων - Πρωτέας Βούλας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         18/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παρνού
•         20/11/15 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πάντοβα
•         21/11/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Άρης Βούλας
•         21/11/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - Α.Σ. Πέρα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         21/11/15 Μπάσκετ Κορασίδων - Πρωτέας Βούλας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         21/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - Εθνικός Αλεξανδρούπολης -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         21/11/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Αστέρας Νίκαιας
•         21/11/15 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΝΟ Γλυφάδας
•         21/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΑΟΦ Πορφύρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         21/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Πετρούπολης
•         21/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΑΟΦ Πορφύρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         21/11/15 Πόλο Γυναικών – ΚΟΠ Ιλισίων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         22/11/15 Βόλεϊ Εφήβων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΑΣ Δραπετσώνας
•         22/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΦ Πορφύρας
•         22/11/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ο. Ταταύλα
•         22/11/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Φοίνικας Αγίας Σοφία
•         25/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Παναχαϊκή
•         25/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - Παμβοχαϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         25/11/15 Μπάσκετ Νεανίδων - Κρόνος Αγ. Δημητρίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         28/11/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρέθυμνο
•         28/11/15 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Προοδευτική Νεολαία
•         28/11/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός
•         28/11/15 Βόλεϊ Παίδων - ΑΓΟΓ Ευρυαλη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         28/11/15 Πόλο Ανδρών – ΝΟ Βουλιαγμένης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         28/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - Αιγάλεω - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         28/11/15 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ Γλυφάδας
•         29/11/15 Βόλεϊ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΑΣ Δραπετσώνας
•         29/11/15 Μπάσκετ Γυναικών -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παοκ
•         29/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         29/11/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος
•         02/12/15 Μπάσκετ Νεανίδων - Ελευθερία Μοσχάτου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - Άρης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/12/15 Μπάσκετ Γυναικών - Πανιώνιος ΓΣΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/12/15 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ Ρεθύμνου
•         05/12/15 Μπάσκετ Κορασίδων - Πανιώνιος ΓΣΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/12/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός ΟΦΠΦ
•         05/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Αλίμου
•         05/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/12/15 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΟΠ Φαλήρου
•         05/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΌΑ Χανίων-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Σ. Βουτζάς Ραφήνας
•         06/12/15 Βόλεϊ Εφήβων - Εθνικός ΟΦΠΦ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         06/12/15 Μπάσκετ Γυναικών – ΑΣ Κώων Ιπποκράτης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         06/12/15 Βόλεϊ Νεανίδων - ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         06/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΓΣ Άρτεμις
•         06/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - Α.Ο. Πεύκης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         09/12/15 Μπάσκετ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος
•         12/12/15 Μπάσκετ Κορασίδων - ΓΣ Ικαρος Καλλιθέας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         12/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία
•         12/12/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ηλιούπολης
•         12/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανναξιακός
•         12/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΑΓΟΓ Ευρυαλη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         12/12/15 Πόλο Ανδρών – Εθνικός ΟΦΠΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         12/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΔΑΣ Δραπετσώνα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         13/12/15 Μπάσκετ Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Τερψιθέα Καλλιθέας
•         13/12/15 Βόλεϊ Εφήβων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ηλιούπολης
•         13/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝΣ Μίλων
•         16/12/15 Μπάσκετ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ικαρος Καλλιθέας
•         19/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΑΓΟΓ Ευρυαλη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         19/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         19/12/15 Βόλεϊ Παίδων - ΑΣ Ακάδημος Πετρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         19/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         19/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Άμιλλα
•         19/12/15 Πινγκ Πονγκ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τελαμών Σαλαμίνας
•         19/12/15 Πινγκ Πονγκ Γυναικών - ΔΑΟ Ταύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         20/12/15 Βόλεϊ Εφήβων - ΓΣ Πετρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         20/12/15 Πινγκ Πονγκ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΑ Εδέσσης
•         20/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Αλίμου
•         23/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αρης
•         23/12/15 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κηφησιά
•         23/12/15 Μπάσκετ Νεανίδων - Τερψιθέα Γλυφάδας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         09/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φιλαθλητικός Λαρίσης
•         10/01/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Νίκη Λευκάδας
•         10/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανελευσινιακός
•         11/01/16 Μπάσκετ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Δάφνη Αγ. Δημητρίου
•         12/01/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φοίνικας Σύρου
•         16/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου
•         17/01/16 Μπάσκετ Γυναικών – Αρης Πετρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         17/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΑΟ Βάρης Αναργυρους - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         21/01/16 Μπάσκετ Νεανίδων - Φάρος Κερατσινίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         23/01/16 Βόλεϊ Ανδρών - Ορεστιάδα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         23/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΑΟ Θήρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         24/01/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός
•         24/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
•         27/01/16 Μπάσκετ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πρωτέας Βούλας
•         30/01/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ηλιούπολη
•         30/01/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Υδραϊκός
•         30/01/16 Πόλο Γυναικών – Εθνικός ΟΦΠΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         31/01/16 Μπάσκετ Γυναικών  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Κρόνος Αγ. Δημητρίου
•         31/01/16 Μπάσκετ Κορασίδων - Κρόνος ΓΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         03/02/16 Μπάσκετ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κρόνος Αγ. Δημητρίου
•         06/02/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φάρος Κερατσινίου
•         06/02/16 Πόλο Ανδρών – ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         06/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φάρος Κερατσινίου
•         06/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ηρακλής ΓΣ
•         06/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός
•         07/02/16 Μπάσκετ Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πρωτέας Βούλας
•         10/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
•         10/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
•         10/02/16 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Τρίτων Αμαρουσίου
•         10/02/16 Μπάσκετ Νεανίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ελευθερία Μοσχάτου
•         13/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΦ Πορφύρας
•         13/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - Παναχαϊκή - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         13/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         13/02/16 Πόλο Ανδρών – ΝΟ Χίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         13/02/16 Πόλο Γυναικών – ΝΟ Βόλου Αργοναύτες – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         14/02/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Αθηναϊκός Βύρωνα
•         17/02/16 Μπάσκετ Νεανίδων - Πανιώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         20/02/16 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ Βουλιαγμένης
•         20/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πρωτέας Βούλας
•         20/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παμβοχαϊκός
•         20/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - Ρέθυμνο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         20/02/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΣ Ηλιούπολης
•         24/02/16 Πόλο Ανδρών – ΝΕ Πατρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         24/02/16 Βόλεϊ Ανδρών - Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         27/02/16 Μπάσκετ Κορασίδων - Προοδευτική Νεολαία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         27/02/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός
•         27/02/16 Πόλο Ανδρών – ΝΟ Καλαμακίου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         28/02/16 Μπάσκετ Γυναικών - Παοκ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         05/03/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος ΓΣΣ
•         05/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Άρης
•         06/03/16 Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣ Κωων Ιπποκράτης
•         12/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - Πανναξιακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         12/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - Λαμία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         12/03/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Παναθηναϊκός
•         12/03/16 Μπάσκετ Γυναικών – ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
•         15/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
•         15/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
•         16/03/16 Πόλο Ανδρών – ΑΝΟ Γλυφάδας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         19/03/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟ Βουλιαγμένης
•         19/03/16 Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ικαρος Καλλιθέας
•         19/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ
•         22/03/16 Βόλεϊ Γυναικών - Άρης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         23/03/16 Πόλο Ανδρών – ΑΟΠ Φαλήρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         26/03/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Εθνικός ΟΦΠΦ
•         26/03/16 Βόλεϊ Ανδρών - Κηφησιά – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         02/04/16 Πόλο Ανδρών – Υδραϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         02/04/16 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΠ Ιλισίων
•         09/04/16 Πόλο Γυναικών – ΑΝΟ Γλυφάδας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•         09/04/16 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
 
ΥΓ1: Όπως μπορεί να παρατηρήσατε, προστέθηκαν στο καλεντάρι αγώνες του τμήματος μπάσκετ νεανίδων, του τμήματος πινγκ-πονγκ γυναικών αλλά και κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια των τμημάτων του πόλο και του βόλεϊ. Είπαμε, η λίστα όσο πλήρης και να φαίνεται, έχει ελλείψεις και αν συμβάλλουμε όλοι μαζί θα την εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο με ακόμα περισσότερα παιχνίδια.
 
ΥΓ2: Από την επόμενη εβδομάδα θα παρατίθενται ΜΟΝΟ οι αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για εξοικονόμηση χώρου. Ολόκληρο το καλεντάρι θα μπορείτε να το βλέπετε καθημερινά σε παλαιότερα άρθρα της παρούσης ενότητας.
 
ΥΓ3: Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας μια κατακόκκινη εβδομάδα με υγεία πάνω απ’ όλα. 
 
MakTheBet 
 

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

ΘΡΥΛΟΛΕ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩ,ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΓΚΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ PADOVA!ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ,ΒΑΣΙΚΑ 1 ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2016!ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ Μ.Ο.ΗΛΙΚΙΑΣ...Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 7,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ! http://postimg.org/image/pdryhob2d/