Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 25.11 έως 01.12.2015


Tags: -

Γράφει ο MakTheBet.
 
Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους. Άλλη μια «ερυθρόλευκη» εβδομάδα μόλις μας πέρασε, με τα ερασιτεχνικά τμήματά μας να συνεχίζουν την προσπάθειά τους, ώστε να διατηρήσουν την «κόκκινη» σημαία του Θρύλου μας ψηλά, ενώ το «μενού» περιελάμβανε επίσης κατάκτηση κούπας αλλά και επικράτηση επί του Παναθηναϊκού. Αγωνιστική δράση υπήρχε στα περισσότερα εκ των τμημάτων μας, είτε σε εγχώριο είτε σε διεθνές επίπεδο. Πάμε να τα δούμε λοιπόν αναλυτικά.
 
Μπάσκετ Γυναικών: Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (21-22 Νοεμβρίου), το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού δεν έδωσε κάποιον αγώνα εξαιτίας της διακοπής του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών λόγω των υποχρεώσεων της ελληνικής Εθνικής ομάδας.  Το περασμένο Σαββατοκύριακο ωστόσο (28-29 Νοεμβρίου), οι αγώνες πρωταθλήματος διεξήχθησαν κανονικά, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κυριακή 29 Νοεμβρίου τον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.  Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, έκαναν το καθήκον τους επικρατώντας εύκολα με 75-53. Αναλυτικά τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων: 20-12 στο 1ο, 20-14 στο 2ο, 18-10 στο 3ο και 17-17 στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο σημείο αυτό θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Κλειστό της Γλυφάδας και «ώθησαν» την ομάδα μας σε αυτήν την νίκη. Φυσικά ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα ως αήττητος.
Στα αγωνιστικά, οι δυο Αμερικανίδες, Χέϊλι Κριστόφερσον και  Λικέντρα Τζόνσον πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, έκαναν ο,τι ήθελαν στο παρκέ και τελείωσαν το παιχνίδι με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα, αποτελώντας φυσικά τις κορυφαίεςμας παίκτριες για το εν λόγω ματς. Ας δούμε όμως τα στατιστικά και των υπολοιπων παικτριών της ομάδας μας: Σταμάτη 3 (1/5 τριπ.), Μπόνη 8 (4/5 διπ., 4 ριμπ., 1 κλεψ. 1 ασ.), Χατζηνικολάου 9 (1/2 τριπ., 3/4 διπ, 7 ασ. 3 κλ., 6 ριμπ.), Μπαλτά 3 (1/4 τριπ., 1 ασ. 1 κλεψ.) , Χαλιβέρα 8 (3/4 διπ., 2/2 βολ, 3 ριμπ., 3 ασ. 2 κλ.) Τζόνσον 20 (8/14 διπ., 4/5 βολ., 10 ριμπ., 3 κλεψ., 2 ασ.) , Κοσμά 2 (1/3 διπ., 3 ριμπ.), Κριστόφερσον 22 (2/3 τρ., 6/8 διπ., 4/4 βολ., 7 ριμπ.), Γκοτζή, Καλογήρου και Παπαμιχαήλ συμμετοχή.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Καπογιάννη, όσο και η παίκτριά μας Όλγα Χατζηνικολάου έδωσαν συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).


Ας δούμε τί είπαν:
Όλγα Χατζηνικολάου: «Ήταν ένα παιχνίδι λίγο επικίνδυνο γιατί χωρίστηκε η ομάδα για 12 μέρες αφού ήμασταν τρεις διεθνείς με την Εθνική, πάνω που είχαμε βρει τη φόρμα μας. Ωστόσο προσεγγίσαμε πολύ προσεκτικά το παιχνίδι. Κάναμε αυτά που έπρεπε, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός σήμερα, χαρήκαμε πάρα πολύ που ήρθε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε τον κόσμο κοντά μας»
Ελένη Καπογιάννη: «Υπήρξε μια διακοπή τις προηγούμενες 10 μέρες. Είχαμε τρεις απουσίες συν την Νένα (σ. Νικολαϊδου), που μας έβγαλαν λίγο εκτός ρυθμού. Όμως νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλά σε σχέση με αυτή τη διακοπή. Ήμασταν πολύ επιθετικοί στην άμυνά μας, βγάλαμε ωραίες φάσεις στον επίθεση. Τα κορίτσια δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Κάποια κενά διαστήματα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και λόγω της διακοπής και επειδή ακόμα δεν έχουμε βρει τη χημεία μας. Εμείς κάθε εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Μπράβο στα κορίτσια μας που παίζουν σαν πρώτες. Αυτό είναι που πρέπει να αναγνωρίζουμε. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα σαν πρώτος. Μπράβο στα κορίτσια που έχουν αυτή τη διάθεση, γουστάρουν αυτό που κάνουν και αυτό είναι προς τιμήν τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών. Τον έχουμε τόσο ανάγκη γιατί μας δίνει μεγάλη ώθηση και ελπίζουμε ότι μέχρι στιγμής τους αποζημιώνουμε».
Θυμίζουμε ότι οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΣ Κώων Ιπποκράτη και για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Πρωτέα Βούλας αντίστοιχα. Ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει και τους δύο αντιπάλους του και να προχωρήσει νικηφόρα στη συνέχεια των διοργανώσεων.
 
Πάμε τώρα και σε επίπεδο ακαδημιών, όπου είχαμε αγωνιστική δράση τόσο στις νεανίδες όσο και στις κορασίδες (θυμίζουμε ότι προπονήτρια και των δύο τμημάτων υποδομής είναι η Γιάννα Καπουσούζη, η οποία προσελήφθη από τον Ολυμπιακό φέτος το καλοκαίρι). Ξεκινάμε από τις νεανίδες, οι οποίες την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ Νεανίδων, από τον οποίο ηττήθηκαν με το επιβλητικό 79-38. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Συγγρού, Σαμίου, Κρινά, Χριστοφή, Χαραλαμπάκη, Συμεώνογλου, Αθανασίου, Παπαδοπούλου, Βόπη, Γεωργακοπούλου, Γιαννέλη και Χρυσανθάκη. Η ήττα αυτή μας έριξε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πάνω από την τελευταία Τερψιθέα Γλυφάδας. Σίγουρα θα πρέπει στη συνέχεια να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να επανέλθουμε στις νίκες. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου.
Πάμε τώρα και στις Κορασίδες, οι οποίες αντιμετώπισαν το Σάββατο 28 Νοεμβρίου εντός έδρας την Προοδευτική, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 35-55 με αποτέλεσμα να παρεμείνει στην 9η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς μακριά από τη ζωνη του υποβιβασμού. Σίγουρα η ομάδα του Ολυμπιακού μπορεί και καλύτερα και μακάρι να τα καταφέρει προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες και να απομακρυνθούμε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την ομάδα του Πανιωνίου.
 
Βόλεϊ Ανδρών: Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αγωνίστηκε εντός έδρας με αντίπαλο την Παναχαϊκή, στα πλαίσια της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελλάδας. Η ομάδα μας επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτελεί το γεγονός ότι και τις τρεις φορές που αναμετρηθήκαμε φέτος (Α’ και Β’ φάση του Λιγκ Καπ αλλά και το πρόσφατο του Πρωταθλήματος) επικρατήσαμε με το ίδιο ακριβώς σκορ (3-0). Ας δούμε όμως τα σκορ με τα οποία κατακτήσαμε τα σετ. Αρχικά, επικρατήσαμε στο 1ο με 25-18, στη συνέχεια στο 2ο με 25-19 και τέλος πήραμε το 3ο και τελευταίο σετ με 25-18. Το παιχνίδι διήρκησε 1 ώρα και 13 λεπτά.
Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων πέρασαν για τον Ολυμπιακό οι Χέρμανς Έγκλεσκαλνς (15π., 11/22 επ., 2 άσους, 2 μπλοκ), Φράντισεκ Όγκουρτσακ (12π., 10/19 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ.) και ο Μενέλαος Κοκκινάκης (11π., 7/17 επ., 4 άσους, 71% υπ.). Ας δούμε όμως συνολικά τα στατιστικά όλων των παικτών που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Σουλτανόπουλος 2 (1/3 επ, 1 άσσος), Στιβαχτής 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Εγκλεσκαλνς 15 (11/22 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Κοκκινάκης 11 (7/17 επ, 4 άσσοι, 82% υπ - 71% άριστες), Όγκουρτσακ 12 (10/19 επ, 2 μπλοκ, 64% υπ -50% άριστες), Σπίνου 2 (1/2 επ 1 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ, 62% υπ - 50% άριστες), Γκούζντα (λ), Σακόγλου 3 (2/3 επ, 1 μπλοκ), Παπαδόπουλος 4 (2/2 επ, 2 μπλοκ), Γαλιώτος, Σφενδυλάκης3 (2/2 επ, 1 άσσος)
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής Ρομπέρτο Πιάτσα, όσο και ο λίμπερο της ομάδας Κώστας Ταμπουρατζής έδωσαν συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).


Aς δούμε τί είπαν:
Ρομπέρτο Πιάτσα: «Μετά από αυτό το παιχνίδι εστιάζουμε αμέσως την προσοχή μας στον Παμβοχαϊκό. Ελπίζω ότι η ομάδα μπορεί πλέον να ακολουθήσει το σύστημα. Σήμερα προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες γιατί χρειαζόμαστε ενέργεια ενόψει των κρίσιμων και διαδοχικών αγώνων που ακολουθούν. Αρχικά με τον Παμβοχαϊκό εκτός έδρας, μετά με την Κραϊόβα για το CEV Cup και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Ξέρω ότι πρόγραμμα μας είναι πιεστικό αλλά βλέπω ότι τα παιδιά βρίσκουν το σωστό δρόμο. Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες και μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Κώστας Ταμπουρατζής: «Είναι η τρίτη φορά σε επίσημο παιχνίδι που κερδίζουμε αυτή την ομάδα. Το κάναμε με τη δική μας απόδοση εύκολο, χωρίς να υπάρχει στο μυαλό μας εύκολο παιχνίδι. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι, που θα είναι σίγουρα δυσκολότερο παιχνίδι. Σήμερα είχε την ευκαιρία ο κόουτς να κάνει ροτέϊσον και να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Είχαμε ένα εύκολο απόγευμα γιατί εμείς το καταφέραμε».
Τα highlights του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδω.
 
Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε εκ νέου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό, τον οποίο κέρδισε εύκολα με 0-3 σετ, στην κατά την κοινώς ομολγούμενη καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο αγώνας δόθηκε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην 5η του νίκη σε 6 παιχνίδια. Ας δούμε τα επιμέρους σκορ των σετ: Αρχικά κερδίσαμε το 1ο με 15-25, στη συνέχεια το 2ο με 20-25 και τέλος το 3ο και τελευταίο σετ με 16-25. Το παιχνίδι διήρκησε συνολικά 1 ώρα και 6 λεπτά. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Πιάτσα είχε πλουραλισμό στην επίθεση και αρκετές λύσεις ενώ λειτούργησε ιδανικά στο μπλοκ και πίεσε στο σερβίς.  Τις λύσεις στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό τις βρήκε ο Ολυμπιακός από τον εξαιρετικό Φράντισεκ Όγκουτσακ ο οποίος προσέφερε μεγάλη βοήθεια και στην άμυνα, τον Χέρμανς Έγκλεσκαλνς που του έδωσε πολλούς εύκολους πόντους από τη διαγώνιο ενώ πολύ θετική ήταν και η εικόνα του Μπόζινταρ Τσουκ. Στα θετικά της αναμέτρησης θα συμπεριλάβουμε την επανεμφάνιση του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά σταδιακά τον τραυματισμό που τον άφησε αρκετά πίσω.Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτών μας που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Σουλτανόπουλος 5π. (2/2, 3 μπλοκ), Στιβαχτής 3 (2 άσσοι, 1 μπλοκ), Εγκλεσκαλνς 16 (12/15, 1 μπλοκ, 3 άσσοι), Τσουκ 9 (9/19), Όγκουρτσακ 13 (10/16, 2 μπλοκ, 1 άσσος, 55% υπ., 40% υπ.), Σπίνου 7 (4/6, 3 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ.-41% υπ., 29% άριστες), Σακόγλου 1 (1/3) Φιλίποφ, Παπαδόπουλος συμμετοχή.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Πιάτσα έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τι είπε: «Αυτό το παιχνίδι ήταν σαν τελικός για εμάς. Έτσι αντιμετωπίζω τα παιχνίδια και για αυτό θέλω να τους βλέπω να αγωνίζονται με το πάθος που αγωνίστηκαν και σήμερα. Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολο το παιχνίδι με την απόδοσή του. Αυτή πρέπει να είναι η προσήλωσή μας σε όλα τα ματς και να τα κάνουμε εμείς εύκολα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Παμβοχαϊκός έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, σήμερα όμως εμείς παίξαμε εξαιρετικά».
Πλέον η προσοχή του Θρύλου όσον αφορά τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του στρέφεται στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη» (Σάββατο 5/12). Πριν από αυτό το ματς προηγείται η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κραϊόβα στη Ρουμανία για το Cev Cup (Τετάρτη 2/12). Πάμε τώρα και σε επίπεδο ακαδημιών, όπου και εκεί είχαμε αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα ΕΣΠΕΔΑ. Ξεκινάμε από τους έφηβους, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ρεπό και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ερχόμενο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Εθνικό. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι παίδες επικράτησαν το Σάββατο 28 Νοεμβρίου εκτός έδρας του ΑΓΟΓ Ευρυάλη, παραμένοντας έτσι πρώτοι και αήττητοι χωρίς να έχουν χάσει σετ(!).  Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα των παίδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εθνικό ΟΦΠΦ.
Τα highlights του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδω:
 
Βόλεϊ Γυναικών: Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε εντός έδρας του Ρεθύμνου με 3-0 σετ. Η νίκη αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, με τις ερυθρόλευκες αθλήτριες να δείχνουν πως φέτος δεν έχουν αντίπαλο. Ας δούμε όμως πώς διαμορφώθηκε αυτό το υπέρ μας 3-0. Αρχικά κερδίσαμε το 1ο σετ με 25-8(!), στη συνέχεια το 2ο με 25-10 και τέλος το 3ο και τελευταίο σετ με 25-14. Το παιχνίδι διήρκησε συνολικά 1 ώρα. Κορυφαίες παίκτριες στον αγώνα με το Ρέθυμνο ματς ήταν οι Γιώτα (12 πόντους), Τσβετάνοβα (11 πόντους) και Λαζάρεβιτς (10 πόντοι). Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των αθλητριών του Ολυμπιακού: Γιώτα 12 (7/11 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Κωνσταντίνου 3 (1/10 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ, 33% υπ.), Λαζάρεβιτς 10 (9/16 επ., 1 μπλοκ), Λαμπρούση 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), Χριστοδούλου 6 (1/2 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Τσβετάνοβα 11 (10/19 επ., 1 άσσος), Κοκκινάκη (45% υπ.) -λ/ Εμμανουηλίδου 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ), Μιλεντίγεβιτς 1 (1 άσσος). Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, όσο και η κεντρική Κατερίνα Γιώτα έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).

Ας δούμε τί είπαν:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Είναι δύσκολο να κρατήσεις τη συγκέντρωσή σου και στα τρια σετ κόντρα σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας και με κακή απόδοση όπως παρουσιάστηκε σήμερα. Από τα δυο πρώτο σετ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά από τα τρίτο όχι και τόσο. Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό αφού και το κίνητρο είναι μεγάλο»
Κατερίνα Γιώτα: «Όλα αυτά τα παιχνίδια που παίξαμε μέχρι στιγμής ήταν μια προετοιμασία για μια δύσκολη περίοδο που ξεκινάει από εδώ και στο εξής με τα ευρωπαϊκά κυρίως παιχνίδια. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και τώρα περιμένουμε το ντέρμπι». 
Ο Ολυμπιακός πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Κλειστό της Κυψέλης. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του όσον αφορά τη φάση των «16» του Challenge Cup. Πρόκειται για την Βάσας Βουδαπέστης, η οποία προκρίθηκε έναντι της Χόλντινγκ Γκρατς νικώντας την στην έδρα της με 0-3 σετ. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο να γίνει μέσα στο τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Ρέντη, ενώ ο επαναληπτικός στην Ουγγαρία είναι προγραμματισμένος να γίνει μέσα στο τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου. Πάμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσαν τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών την περασμένη εβδομάδα:
·         28 Νοεμβρίου 2015: Κορασίδες Α’ – ΑΠΣ Αλίμου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1
·         28 Νοεμβρίου 2015: Κορασίδες Β’ – Αιγάλεω - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
·         29 Νοεμβρίου 2015: Κορασίδες Γ’ – ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1
·         29 Νοεμβρίου 2015: Κορασίδες Δ’ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πανιώνιος 3-0
·         29 Νοεμβρίου 2015: Νεανίδες - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Δραπετσώνα 3-0
 
Πόλο Ανδρών: Σπουδαία πράγματα πέτυχε την εβδομάδα που μας πέρασε το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο. Ας ξεκινήσουμε από το ελληνικό πρωτάθλημα, για την 7η αγωνιστική του οποίου ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Βουλιαγμένης στο «ντέρμπι κορυφής» που όπως αποδείχθηκε μόνο ντέρμπι δεν ήταν καθώς επικράτησε άνετα με το επιβλητικό 3-15(!). Χαρακτηριστικό του πόσο άνετα πήρε το ματς αποτελεί το γεγονός ότι σε κάποια στιγμή το σκορ ήταν 0-11 (!). Ας δούμε όμως αναλυτικά τη διακύμανση:
1οοκτάλεπτο: 0-1 Μυλωνάκης (π/π, 5:13), 0-2 Βλαχόπουλος (π/π., 2:46), 0-3 Nτόσκας (π/π, 1:39), 0-4 Koλόμβος (κόντρα, 0:30)
2οοκτάλεπτο: 0-5Φουντούλης (πεφιφέρεια, 7:09), 0-6 Φουντούλης (π/π., 5:41), 0-7 Βλαχόπουλος (περιφέρεια, 3:01), 0-8 Βλαχόπουλος (περιφέρεια, 1:04)
3οοκτάλεπτο: 0-9 Ποντικέας (περιφέρεια, 5:26), 0-10 Βλαχόπουλος (π/π. 4:07), 0-11 Γενηδουνιάς (φουνταριστός, 2:48), 1-11 Καπότσης (περιφέρεια, 1:35)
4οοκτάλεπτο: 2-11 Kαπότσης (περιφέρεια, 6:51), 2-12 Φουντούλης (φουνταριστός,5:47), 2-13 Φουντούλης (φουνταριστός, 4:55), 3-13 Καπότσης (2 μέτρα, 4:36), 3-14 Σμιθ (περιφέρεια, 4:11), 3-15 Κολόμβος (κόντρα, 1:29)
Οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ο τερματοφύλακας Πάβιτς, αλλά και οι Βλαχόπουλος και Φουντούλης οι οποίοι πέτυχαν από 4 γκολ. Φυσικά με αυτή του τη νίκη, ο Ολυμπιακός είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, το οποίο όπως φαίνεται θα κατακτήσει άνετα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος όσο και ο παίκτης μας Κυριάκος Ποντικέας έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
 
Ας δούμε τί είπαν:
Θοδωρής Βλάχος: «Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο και σημαντικό από πλευράς βαθμολογικής το παιχνίδι του Σαββάτου, από ότι το σημερινό. Μας περιμένει σε λίγες ημέρες το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για το Champions League και θέλουμε οπωσδήποτε να το πάρουμε για να αρχίσουμε να...προχωράμε προς τα πάνω. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για όλους. Το γεγονός ότι παίζουμε το Σάββατο ένα σοβαρό παιχνίδια κράτησε συγκεντρωμένους τους παίκτες που δεν ήθελαν να κάνουν λάθη και να χαρίζονται. Η άμυνα είναι το μεγάλο μας όπλο, η ποιότητα στην επίθεση δεδομένη και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος».
Κυριάκος Ποντικέας: «Αγωνιστήκαμε υπό αντίξοες συνθήκες για αυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κάναμε τη νίκη που θέλαμε και προχωράμε για το Champions League. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στον παίκτη παραπάνω και στον παίκτη λιγότερο. Σε ένα ματς του Champions League θέλει συνέχεια προσοχή σε όλους τους τομείς και να παραμένεις συγκεντρωμένος».
Τα highlights του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ.


Ας αφήσουμε όμως το πρωτάθλημα όπου ο Ολυμπιακός κάνει πάρτυ και ας πάμε στο Champions League, όπου επιτέλους σπάσαμε το ρόδι και καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη όσον αφορά τον εν λόγω θεσμό. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εντός έδρας την Πριμόριε Ριέκα, μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο final-6 της διοργάνωσης. Το «Π. Καπαγέρωφ» ήταν γεμάτο και ώθησε την ομάδα σε μια τεράστια νίκη με σκορ 7-4. Ας δούμε αναλυτικά τη διακύμανση:
1ο οκτάλεπτο: 1-0 Φουντούλης (π/π. 6:58), 2-0 Βλαχόπουλος (περιφέρεια, 3:54), 3-0 Ντόσκας (π/π, 0:59), 4-0 Βλαχόπουλος (περιφέρεια, 0:12)
2ο οκτάλεπτο: 4-1 Γκονζάλο (περιφέρεια, 7:30), 5-1 Μάλιαρακ (περιφέρεια, 3:07),
5-2 Ράντου (π/π, 0:46)
3ο οκτάλεπτο: 5-3 Μπουλιούμπασιτς  (π/π, 7:06), 6-3 Γενηδουνιάς (π/π, 2:18)
6-4 Σέτκα (π/π, 1:30), 7-4 Μάλιαρακ (π/π, 0:45)
4ο οκτάλεπτο: (Δε μπήκε κανένα γκολ!)
Όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά, ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο οκτάλεπτο όπου βρέθηκε να προηγείται με 4-0, ενώ στη συνέχεια διατήρησε το προβάδισμά του όχι μόνο χάρη στις φοβερές περιφερειακές του άμυνες αλλά και χάρη στον τεράστιο Πάβιτς ο οποίος μετά το ματς με τη Βουλιαγμένη πραγματοποίησε ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση κρατώντας τον αντίπαλο του Ολυμπιακού σε χαμηλό σκορ.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής  Βλάχος όσο και οι παίκτες Πάβιτς και  Βλαχόπουλος πραγματοποίησαν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
 
Ας δούμε τί δήλωσαν:
Θοδωρής Βλάχος: «Ήταν εμφάνιση μιας μεγάλης ομάδας. Θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη σε αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε . Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ δυνατός, από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να τον κερδίσουμε. Σήμερα ήμασταν καθολικά καλύτεροι, με πολύ καλό ξεκίνημα και εξαιρετική διαχείριση και πήραμε απλά μια νίκη και τρεις βαθμούς. Ωστόσο πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες μου ότι μετά από μια μεγάλη νίκη δεν γινόμαστε ξαφνικά πρωταθλητές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για τη συνέχεια. Πρέπει να προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι πολύ περισσότερο. Εμείς που είμαστε κάθε μέρα στο νερό και δουλεύουμε ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οπότε τα κεφάλια κάτω, απλά πήραμε τρεις βαθμούς και να πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Το είχα πει και πριν το παιχνίδι, ότι με τον κόσμο δίπλα μας η ομάδα αυτή μεταμορφώνεται. Ήταν τόσο δυνατό το ξεκίνημα της ομάδας σήμερα που οφείλεται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στην παρουσία του κόσμου που ξέρει πως να μας ωθεί και να μας κάνει να παίζουμε παθιασμένα για τη νίκη και με τρόπο διαφορετικό απο ότι αγωνιζόμαστε σε άλλα κολυμβητήρια».
Γιόσιπ Πάβιτς: «Δεν είναι σημαντικό από μόνο του ένα άτομο. Όλη η ομάδα παίζει ρόλο και αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην ομάδα που ήταν πέρσι στον τελικό. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και πετύχαμε. Η ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο ήταν πολύ καλή. Ο κόσμος μας έδωσε έξτρα ώθηση να αγωνιστούμε με πάθος και τον θέλουμε κοντά μας».
Άγγελος Βλαχόπουλος: «Ξέραμε εξ' αρχής ότι η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Δεν το είχαμε δείξει ίσως στα δυο προηγούμενα παιχνίδια αλλά εδώ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Εδώ είναι η έδρα μας και έχουμε δείξει ότι πολύ δύσκολα θα περάσουν ομάδες από το Παπαστράτειο. Όσο δείχνουμε αυτό το καλό πρόσωπο τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητές μας στον όμιλο. Το πάθημα στο Βερολίνο έγινε μάθημα. Πάλι μπήκαμε δυνατά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και προσπαθούμε να το κάνουμε σε όλα τα ματς. Το μάθημα μας δόθηκε και τώρα ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν θέλαμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο».
Ο Ολυμπιακός λοιπόν, μετά τις δύο διαδοχικές του ισοπαλίες στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε για το Champions League με Έγκερ και Σπαντάου, έκανε «σεφτέ» στις νίκες με αντίπαλο την Πριμιόρε Ριέκα και πλέον βλέπει με...άλλο μάτι την υπόθεση – πρόκριση στο Top-6 της διοργάνωσης. Μετά την ολοκλήρωση και των υπολοίπων αγώνων του ομίλου του Ολυμπιακού (Έγκερ - Μπαρτσελονέτα 6-5 και Γιαντράν - Σπαντάου 9-9) η βαθμολογία μετά το πέρας και της 3ης αγωνιστικής έχει πλέον διαμορφωθεί ως εξής:
Θέση Ομάδα Βαθμοι Αγώνες Τέρματα
1. Μπαρτσελονέτα 6 3 29 - 23
2. Πριμόριε Ριέκα 6 3 23 - 23
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5 3 26 - 23
4. Έγκερ 4 3 21 - 21
5. Σπαντάου 2 3 27 - 29
6. Γιαντράν 1 3 28 - 35
 
 
Οι επόμενοι αγώνες για Πρωτάθλημα και Champions League είναι προγραμματισμένοι για τις 5 Δεκεμβρίου (εντός έδρας με το Π. Φάληρο) και τις 15 Δεκεμβρίου (εκτός έδρας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα)  αντίστοιχα.
Η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα ενώ τα πρωταθλήματα υποδομών ξεκινούν μετά την αλλαγή του χρόνου.
 
Πόλο Γυναικών: Φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις περιελάμβανε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όσον αφορά το πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα έδωσε δύο ματς σε δύο μέρες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΑΝΟ Γλυφάδας σε ένα ματς που διεξήχθη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών.
Το παιχνίδι έληξε με το επιβλητικό 15-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τις Μανωλιουδάκη, Διαμαντοπούλου, Έμολο και Μπιανκόνι με αποτέλεσμα να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στις υπόλοιπες νεαρές αθλήτριες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά σε προηγούμενα παιχνίδια και οι οποίες τα πήγαν εξαιρετικά δείχοντας ότι η ομάδα εκτός από παρόν έχει και πολύ μέλλον. Καλή εμφάνιση κόντρα στην πρώην ομάδα της πραγματοποίησε η Νικόλ Ελευθεριάδου ενώ με υποδειγματικό τρόπο υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού η Ιωάννα Σταματοπούλου. Σε καλή μέρα βρέθηκαν επίσης οι Σώρα, η Ελευθερία και η Βάσω Πλευρίτου ενώ σε ένα ακόμα ματς η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ σημειώνοντας έξι τέρματα. 
Ας δούμε αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ στο ματς:
1ο οκτάλεπτο: 1-0 Ελευθεριάδου (περιφέρεια, 5:56), 2-0 Ασημάκη (φουνταριστή, 2:04), 3-0 Ασημάκη (κόντρα, 0:52)
2ο οκτάλεπτο: 4-0 Ε. Πλευρίτου (6:47), 5-0  Ελευθεριάδου (περιφέρεια, 4:37), 6-0 Β. Πλευρίτου (π/π., 2:54), 7-0 Ασημάκη (π/π, 2:15), 8-0 Ασημάκη (περιφέρεια, 1:15)
3ο οκτάλεπτο: 8-1 Κουτέλη (κόντρα, 4:57), 9-1 Ασημάκη (φουνταριστή, 4:41), 10-1 Ελευθεριάδου (πέναλτι, 2:46), 11-1 Ε. Πλευρίτου (περιφέρεια, 2:03)
4ο οκτάλεπτο: 12-1 Β. Πλευρίτου (κόντρα, 7:29), 13-1 Ε. Πλευρίτου (π/π, 4:53), 14-1 Ασημάκη (φουνταριστή, 3:08), 15-1 Σώρα (περιφέρεια, 0:30)
Μετά το τελος του παιχνιδιού, η Νικόλ Ελευθεριάδου έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
Ας δούμε τί είπε:
Νικόλ Ελευθεριάδου:  «Μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Για εμάς ήταν μια πολύ καλή προπόνηση αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε συγκεντρωμένες και είμαστε πολύ χαρούμενες που τελείωσε έτσι ο πρώτος κύκλος. Μετά και το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα ξεκινήσει η προετοιμασία με την Εθνική όπου θα δουλέψουμε και εκεί πάνω σε κάποια πράγματα και όταν συναντηθούμε ξανά θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε».
Η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει σε κάθε παιχνίδι το πόσο μεγάλη απόσταση υπάρχει στην ποιότητα του ρόστερ μεταξύ αυτού αλλά και όλων των υπολοίπων ομάδων του πρωταθλήματος, τις περισσότερες εκ των οποίων φιλοδορεί με τουλάχιστον μια....ντουζίνα γκολ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα κορίτσια μας.
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, οι ερυθρόλευκες αντιμετώπισαν εντός έδρας τον ΝΟ Ρεθύμνου τον οποίο φυσικά και κέρδισαν με σκορ 23-4. Ας δούμε αναλυτικά τα επιμέρους σκορ των οκταλέπτων: Στο 1ο οκτάλεπτο το επιμέρους σκορ ήταν 6-1, στο 2ο 7-1 στο 3ο 4-1 και στο 4ο 6-1. Κορυφαία για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν η Ασημάκη η οποία πέτυχε 8 γκολ, ενώ διακρίθηκαν επίσης η Άλκηστις Αβραμίδου με 4 γκολ αλλά και η Μαργαρίτα Πλευρίτου με 3 γκολ. Ο ΝΟ Ρεθύμνου δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, οι οποίες με αυτήν τους τη νίκη έκαναν το «8 στα 8» και παραμένουν πρώτες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και μάλιστα ως αήττητες. Πλέον ακολουθεί η διακοπή λόγω υποχρεώσεων της ελληνικής Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος όσον αφορά το πρωτάθλημα να αναβάλλονται μέχρι τις αρχές του 2016. Θυμίζουμε ότι Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο γυναικών δεν υφίσταται. Τέλος, όσον αφορά τα τμήματα υποδομών, υπενθυμίζουμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και για αυτά τα τμήματα ξεκινούν μετά την αλλαγή του χρόνου.
 
Στίβος: Κανένα νέο όσον αφορά το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών αγωνιστικού και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά, ενώ το τμήμα εγγραφών συνεχίζει να παραμένει ανοικτό.
 
Ιστιοπλοϊα: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοϊας. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς τόσο για την αγωνιστική, όσο και για την προαγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε, ότι οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Ιστιοπλοϊας του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Μικρολίμανο. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα νέο δεν έχουμε όσον αφορά και το ερυθρόλευκο ερασιτεχνικό τμήμα του κανόε-καγιάκ. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, υπό το βλέμμα της αρχιπροπονήτριας Κατερίνας Παγίδα και του έφορου του τμήματος Τάσου Βουγίδη. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει ανοικτό.
 
Κωπηλασία: Καμία εξέλιξη σε αγωνιστικό επίπεδο και όσον αφορά το τμήμα κωπηλασίας, καθώς δεν υπήρξαν επίσημες υποχρεώσεις ούτε για το αγωνιστικό αλλά ούτε και για το προαγωνιστικό τμήμα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, ενώ παράλληλα το τμήμα εγγραφών συνεχίζει να παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Κολύμβηση: Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός συμμετείχε με 19 αθλητές και 12 αθλήτριες στην Χειμερινή Ημερίδα Ορίων της ΚΟΕ που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νίκαιας. Ας δούμε τους αθλητές του Ολυμπιακού που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή: Άνδρες: Σπύρος Γιαννιώτης, Νίκος Πέτρου, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Γιώργος Συρίγος, Δημήτρης Χασιώτης, Βασίλης Γιακουμάκης, Βαγγέλης Καλαντζής, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Γιώργος Ευαγγέλου, Αναστάσης Μπούνταλης, Κώστας Μαρκόζης, Γιώργος Μεσικλής, Χρυσοβαλάντης Πατσιάδης, Γιάννης Τσερώνης, Μάριος Πατσιάδης, Κυριάκος Κυριακού, Θοδωρής Πετσίνι, Δημήτρης Μπάρμπας και Παναγιώτης Γρίβας. Γυναίκες: Αγγελική Μαυράντζα, Μαρία Λιώση, Τριανταφυλλιά Διακουμάκου, Αναστασία Κυρίλη, Ειρήνη Διακουμάκου, Φωτεινή Παρλιάρου, Λυδία Χαλκίδου, Φραγκίσκα Κιμίνου, Άννα Μασάλη, Χρυσάνθη Μενελάου, Εύη Μενελάου και Μαριάντα Πολίτη. Οι προπονητές που συνόδευσαν την  αποστολή ήταν οι Στέλιος Φιλόπουλος και Αλεξάνδρα Γκικάκη.

Παράλληλα με την Ημερίδα του ΚΟΕ, ο Ολυμπιακός συμμετείχε επίσης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη διεθνή κολυμβητική διοργάνωση «TSANIO INTERNATIONAL SWIM MEET» που διεξήχθη στην Κύπρο. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή που συνόδευσε ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος αποτέλεσαν οι: Απόστολης Χρήστου, Χρήστος Κατραντζής, Κέλλυ Αραούζου, Αντώνης Φωκαϊδης, Στέφανος Δημητριάδης και Ειρήνη Κατωπόδη. Η παρουσία των αθλητών του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Κύπρου ήταν εξαιρετική, καθώς κατακτήθηκαν 11 χρυσά μετάλλια, 6 αργυρά και 1 χάλκινο.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τις κατηγορίες στις οποίες κατακτήθηκαν τα χρυσά μετάλλια:
·         100μ. ελεύθερο: Χρήστος Κατραντζής
·         100μ. ύπτιο: Απόστολος Χρήστου
·         100μ. πεταλούδα: Στέφανος Δημητριάδης
·         50μ. ύπτιο: Απόστολος Χρήστου
·         1.500μ. ελεύθερο: Αντώνης Φωκαϊδης
·         400μ. ελεύθερο: Κέλλυ Αραούζου
·         50μ. πεταλούδα: Στέφανος Δημητριάδης
·         50μ. πεταλούδα: Ειρήνη Κατωπόδη
·         200μ. ύπτιο: Απόστολος Χρήστου
·         800μ. ελεύθερο: Κέλλυ Αραούζου
·         200μ. πεταλούδα: Στέφανος Δημητριάδης

 
Πινγκ Πονγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το τμήμα του πινγκ πονγκ σε άνδρες και γυναίκες, είχαμε ωστόσο την συμμετοχή της ακαδημίας μας στο 6ο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην Πάτρα.
Η ερυθρόλευκη αποστολή αποτελείτο από 14 αθλητές και αθλήτριες και σάρωσε τα μετάλλια κατακτώντας 7 συνολικά εκ των οποίων 4 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο.

Ας δούμε αναλυτικά τις κατακτήσεις:
·         Στους Εφήβους, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Γιώργος Σταματούρος και το αργυρό ο Γιάννης Σγουρόπουλος.
·         Στους Παίδες, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Αλκιβιάδης Σταματούρος.
·         Στους Παμπαίδες, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Σωκράτης Γιαννούτσος και το χάλκινο ο Βαγγέλης Μαλλιαρός.
·         Στις Κορασίδες το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Γερασιμάτου Ιωάννα.
·         Στις Παγκορασίδες, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

 
Ξιφασκία: Κανένα αγωνιστικό νέο για τους αθλητές του τμήματος αυτού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργο Τσουρούτα. Και οι δύο συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους σε σταθερούς ρυθμούς.
 
Ταε Κβο Ντο: Η προετοιμασία του τμήματος Ταε Κβο Ντο συνεχίζεται κανονικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Σταδίου Γέωργιος Καραϊσκάκης, με τους προπονητές της ομάδας Μιχάλη Μουρούτσο και Νίκο Κυρίτση να συνεχίζουν τις προπονήσεις σε έντονους ρυθμούς. Το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Πυγμαχία: Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις και όσον αφορά το τμήμα της πυγμαχίας, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στην αθλήτριά μας Αντωνία Παπουτσάκη, η οποία φέτος θα προσπαθήσει να κερδίσει τη συμμετοχή της στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Σε επίπεδο ακαδημιών, το τμήμα εγγραφών παραμένει ανοικτό.
 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε όσον αφορά το τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις συνεχίζονται, ενώ το τμήμα εγγραφών παραμένει κανονικά ανοικτό.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Πάμε αρχικά να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων των ερυθρόλευκων τμημάτων ποδοσφαίρου νέων του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα Superleague. Η ομάδα Κ20 υποδέχθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής με τον οποίο ήρθε ισόπαλος 0-0. Η ισοπαλία αυτή αποτελεί την πρώτη γκέλα μετά από ένα τρελό νικηφόρο σερί για την ομάδα του Βούζα, η οποία ρίχνει μεν τον Ολυμπιακό στη 2η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε και δύο παιχνίδια λιγότερα.  Η ομάδα Κ17 ηττήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 2-1. Η ήττα αυτή μας έριξε στην 5η θέση της βαθμολογίας 8 βαθμούς από την κορυφή αλλά με ένα ματς λιγότερο. Τέλος, η ομάδα Κ15 επικράτησε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου του Παναθηναϊκού εκτός έδρας με σκορ 0-3. Η νίκη αυτή μας ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 11 βαθμούς. Να πούμε ότι δεν έχουν προγραμματιστεί ακριβείς ημερομηνίες για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις κανενός εκ των τριών τμημάτων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών Superleague.
 

Πάμε τώρα να δούμε και τα αποτελέσματα των υπολοίπων τμημάτων της ερυθρόλευκης ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στους αγώνες που έδωσαν μεσοβδόμαδα.
·    28/11/2015 –Ολυμπιακός Κ16 – Καλλιθέα Κ16 4-1 (Attica Cup)
·    28/11/2015 –Ολυμπιακός Κ14 – Καλλιθέα Κ14 3-0 (Attica Cup)
·    28/11/2015 –Ολυμπιακός Κ13 – Παναθηναϊκός Κ13 3-0 (Attica Cup)
·    29/11/2015 – Ολυμπιακός Κ12 – Θύελλα Αγ. Δημητρίου Κ12 4-1 (Attica Cup)
·    29/11/2015 – Ολυμπιακός Κ9 – Απόλλων Αβύσσου Κ9 13-3 (Attica Cup)
·    29/11/2015 – Ολυμπιακός Κ10 – Ολυμπιάδα Υμμητού Κ10 12-2 (Θουκυδίδειο)

Και αφήσαμε το κερασάκι για το τέλος. Η ομάδα Κ-16 της ερυθρόλευκης σχολής του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια κατέκτησε κούπα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αναφερόμαστε στο Southern California Developmental Soccer League, στον τελικό του οποίου ο Ολυμπιακός επικράτησε της CA Football Academy με 3-2 και πήρε το τρόπαιο. Προηγήθηκε η επικράτηση επί της Pateadores με 5-3 στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ενώ στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός κέρδισε την Temecula Valley Hawks SC με 3-2 και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό. Πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε και από αυτό το βήμα στον υπεύθυνο της ερυθρόλευκης σχολής μας στην Καλιφόρνια Κώστα Φρουσιάκη, αλλά και σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας ξεχωριστά για την άξια εκπροσώπηση της φανέλας με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στην Αμερική αλλά και για τις επιτυχίες τις οποίες σημειώνουν κάθε χρόνο.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16

Μετά την κατάκτηση της κούπας από την Σχολή ποδοσφαίρου στην Καλιφόρνια αλλά και των χρυσών μεταλλίων σε κολύμβηση και πινγκ πονγκ, οι καταγεγραμμένες επιτυχίες του Ολυμπιακού σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο έχουν ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει δύο (2) ομαδικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Μίνι-Κορασίδων (Πόλο γυναικών)
• 1 Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Πόλο γυναικών)
Επίσης, έχουμε κατακτήσει οκτώ (8) τουρνουά :
• 1 Naperville Soccer Association U-14 (Ποδόσφαιρο νέων)
• 1 Southern California Developmental Soccer League (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Αθλούμαι Ενάντια στη Βία" U-13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Trofe Citta Di Calgliari (Μπάσκετ ανδρών)
• 1 Elassona Volley Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Maria Mpempetsou – Tzanini Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο γυναικών)
• 1 Κυπριακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλού Ανδρών (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, σε ατομικό επίπεδο έχουμε κατακτήσει τριανταέξι (36) χρυσά μετάλλια:
• 1 Χρυσό μετάλλιο σε διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοϊας (Δίκαιος Κερκούλας στα «Παστρικάκεια»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ σε αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος σε Πειραϊκούς Αγώνες)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Παράκοιλας στα «Σαλαμίνεια»)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ (Στο Τουρνουά Ευβοίας)
• 4 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Νέους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες και Ιωάννα Γερασιμάτου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν σε τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Εφήβους και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργάνωσε το Μέτσοβο)
• 4 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργανώθηκε στην Καβάλα)
• 2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια)
4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Αλκιβιάδης Σταματούρος στους Παίδες, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες και Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στην Πάτρα)
• 11 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από άνδρες και γυναίκες στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά κολύμβησης International Swim Meet που διεξήχθη στην Κύπρο)
• 1 Διεθνές Κύπελλο OPEN επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κ12 σε διεθνές τουρνουά της Στοκχόλμης)
• 2 Κύπελλα Πυγμαχίας (Νίκος Βεντούρης στα 70kg και Δημήτρης Νικολακόπουλος στα 60kg. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»)
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (02/12 – 08/12)
•                  02/12/15 Μπάσκετ Νεανίδων - Ελευθερία Μοσχάτου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  02/12/15 Βόλεϊ Ανδρών – Κραϊόβα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  05/12/15 Βόλεϊ Ανδρών -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Παναθηναϊκός
•                  05/12/15 Μπάσκετ Γυναικών - Πανιώνιος ΓΣΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  05/12/15 Πόλο Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ Ρεθύμνου
•                  05/12/15 Μπάσκετ Κορασίδων - Πανιώνιος ΓΣΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  05/12/15 Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός ΟΦΠΦ
•                  05/12/15 Βόλεϊ Γυναικών - Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  05/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Αλίμου
•                  05/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Δ' - ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  05/12/15 Πόλο Ανδρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΟΠ Φαλήρου
•                  05/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΌΑ Χανίων-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  05/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Σ. Βουτζάς Ραφήνας
•                  06/12/15 Βόλεϊ Εφήβων - Εθνικός ΟΦΠΦ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  06/12/15 Μπάσκετ Γυναικών – ΑΣ Κώων Ιπποκράτης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  06/12/15 Βόλεϊ Νεανίδων - ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•                  06/12/15 Βόλεϊ Κορασίδων Γ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΓΣ Άρτεμις
•                  06/12/15 Πινγκ Πονγκ Ανδρών - Α.Ο. Πεύκης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 
ΥΓ1: Μακάρι να έχω κάθε εβδομάδα να προσθέτω στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού νέες κατακτήσεις τίτλων, είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο. Πραγματικά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απέχει ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται στον Ερασιτέχνη για τις δεκάδες επιτυχίες που καταγράφονται κάθε χρόνο.
ΥΓ2: Όπως θα είδατε, κάτω από την ειδησεογραφία μερικών τμημάτων υπάρχουν πλέον links που παραπέμπουν στην επίσημη σελίδα της Nova προκειμένου να βλέπετε στιγμιότυπα κάποιων εκ των παιχνιδιών που δίνουν τα ερασιτεχνικά μας τμήματα. Η ιδέα ανήκει στον αναγνώστη του σάιτ με το nickname “Spiros Legend” τον οποίο και ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την πρότασή του.
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους αλλά και καλό μήνα επίσης! Να είστε όλοι καλά με υγεία πάνω απ’ όλα.
 
MakTheBet

Σχόλια

Εικόνα thita

πολλά μπράβο, έστω και με καθυστέρηση, για την δουλειά και την συνεχή προσπάθειαι/βελτίωση

Εικόνα MakTheBet

Ευχαριστώ για την ανάγνωση αδερφέ μου...

Εικόνα savvas gridlock

Φιλε MaktheBet δεν μπορείς να φανταστείς πόσα μηνύματα συγχαρητηρίων φτάνουν στο πριβέ στο facebook μετά από κάθε άρθρο σου. Μπράβο φιλε, πληρεστατη δουλεια.

Εικόνα MakTheBet

Ευχαριστώ για την...ένεση ηθικού Σάββα. Να' σαι καλά!

Εικόνα Spiros Legend

Καλό μήνα σε όλους,ευχαριστώ φίλε MakTheBet για την αναφορά(αν και πραγματικά δεν ήταν απαραίτητη),καλοσύνη σου,εμείς σε ευχαριστούμε θερμά για την τρομερή δουλειά που κάνεις.Στην Καλιφόρνια έφτασε η χάρη μας?!Και εκεί σηκώσαμε Κούπα?!Και η Καλιφόρνια ΚΟΚΚΙΝΗ,Ολυμπιακέ!Εμείς,αν δεν βάψουμε τον πλανήτη ολόκληρο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ,δεν θα ησυχάσουμε!Πάμε στα εγχώρια:Έχουμε ομαδάρες παντού!Ήταν ένα σούπερ Σαββατοκύριακο με μεγάλες εμφανίσεις,συν το βούλιαγμα της...Βουλιαγμένης λίγες μέρες πριν.Ντέρμπυ κορυφής,λέει,μεταξύ των 2 ισόβαθμων και αήττητων ομάδων,3-15 ΕΠΙΕΙΚΩΣ!Φανταστική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση,σχεδόν τέλεια,είναι αυτό που λέμε,Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό!Και με την φόρα από αυτό το βούλιαγμα,καλώς τα πελατάκια τις Κροάτισσες,7-4 ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ,δεν πα να είναι φιναλίστ Τσάμπιονς Ληγκ,ρε ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!Και το εννοώ το πολύ επιεικώς,γιατί στην επίθεση μπορούσαμε αρκετά καλύτερα,και αυτό πρέπει να το προσέξουμε για τα άλλα παιχνίδια,πολλές χαμένες ευκαιρίες,είτε με παραπάνω είτε από πλεονεκτική θέση.Ο Πάβιτς και η αμυντική λειτουργία ήταν για σεμινάριο,εκπληκτική απόδοση,απόδοση ομάδας που κάνει Ευρωπαικό πρωταθλητισμό(και είναι κρίμα αν μας στοιχήσει η χαζομάρα με την Σπαντάου),με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν.Τις Κροάτισσες τις είπα πελάτισσες,διότι σε μπάλα με Ντιναμό Ζ.,μπάσκετ με Τσεντεβίτα,πόλο με Ριέκα έχουμε 5/5 θριάμβους!(Να βάλουμε και το 3ήμερο κλείδωμα στο 3όροφο,λαγοί της Κροατίας?).Επίσης,ήταν πολύ αισιόδοξη η εμφάνιση στο αντρικό βόλλευ,εντελώς καινούρια ομάδα χτίζεται,γι αυτό είναι νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα,δεν ξέρουμε τους παίκτες καλά-καλά,τώρα τους γνωρίζουμε,αλλά φαίνεται ότι γίνεται δουλειά από τον Πιάτσα,που βλέπω στο προσεχές μέλλον να αναγκάζει τους αντιπάλους μας να κάνουν...πιάτσα,κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά,βέβαια,τόσα χρόνια!Ειδικά οι επόμενοι αντίπαλοι,το Σάββατο,που πρέπει να ΛΥΩΣΟΥΝ στο κατάμεστο Ρέντη,ήδη περάσαμε στην κορυφή και εκεί θα μείνουμε,αρκετό αέρα πήρανε,όσοι πήρανε,τέρμα το διάλειμμα,τα κεφάλια μέσα!Ειδικά τα δικέφαλα,που ένας παίχτης τραυματίστηκε(Παντακίδης,κεντρικός,όπως και να έχει,καλή ανάρρωση,γιατί έπαθε ζημιά,εμείς δεν είμαστε χαιρέκακοι σε θέματα υγείας)και διαλύσανε,εμείς τόσα χρόνια είμαστε νοσοκομείο κανονικό,χωρίς τον ηγέτη και εγκέφαλό μας παίζουμε τον τελευταίο καιρό τον Φιλίποφ.Τέλος,οι κοπέλες του βόλλευ κάνανε τα εμβόλια τους για να πάνε να παίξουνε στο κοτέτσι της Κυψέλης με τις πράσινες κότες?Ελπίζω οι άναντροι και ξεφτιλισμένοι οπαδοί της φάπας,να μην βγάλουν όλα τους τα απωθημένα και τα κόμπλεξ στα κορίτσια μας,αν και το να απαιτείς από αυτούς αντρική συμπεριφορά,είναι σαν να απαιτείς από τον Θεόδωρο Πάγκαλο να τρέξει στον Μαραθώνιο,42χιλιόμετρα και κάτι ψιλά...Απλά αδύνατον!Υ.Γ.Καλά,το Σάββατο τι θα πρωτοδούμε,μπάλα στην Κομοτηνή 7.30 μ.μ.,το γυναικείο βόλλευ στις 6.00 ή το αντρικό στις 9.00 το βράδυ?Αυτές τις ώρες δίνει η Νόβα για τα παιχνίδια στο πρόγραμμά της,η μπάλα στο Novasports2 και τα 2 βόλλευ στο Novasports3,από ό,τι μόλις είδα.Καρφώστε τις πελάτισσες στο βόλλευ,τις καταλάθος αντρικές και τις βρωμοθηλυκές!!!ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ,σκίστε τους τα διχτάκια!Και το φιλέ μέσα!

Εικόνα MakTheBet

Μου αρέσει που γράφεις μεγάλα σχόλια τις περισσότερες φορές...Απολαμβάνω να σε διαβάζω Σπύρο...

Εικόνα apostolos gaganis

Μπράβο σου ΜΤΒ! Σε συγχαίρω! Ένα πλήρες περιοδικό, με τα νέα της περηφάνιας μας: του ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Τα links με τα highlights, σημαντική προσθήκη. Εμ... ΚΑΙ γιαυτό είναι legendary ο Θρυλόσπυρός μας!

Κυρία Καπογιάννη: Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα σαν πρώτος...

Κυρία Χατζηνικολάου: Κάναμε μια βδομάδα για να ξεπλύνουμε από πάνω μας τις ροχάλες που μας πέταγαν ( οι βάζελοι)...

Και ΟΛΟ το τμήμα να ευχαριστεί κάθε φορά, μα κάθε φορά, τον κόσμο μας για την στήριξή του...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ "ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ" ΜΑΣ;

Συγχαρητήρια και πάλι ΜΤΒ και τις θερμότερες ευχές μου για ακόμα πιο δυνατή συνέχεια. Η ενότητά σου σπανίζει και ΚΟΣΜΕΙ την ιστοσελίδα μας!

Εικόνα MakTheBet

Αφού είχαμε την ευκαιρία της συγχώνευσης, πιστεύω κάναμε τη σοφότερη επιλογή...

Εικόνα Spiros Legend

Γλυκάθηκες με το γυναικείο μπάσκετ,έτσι δεν είναι,Απόστολε?Βλέπω,το τιμάς δεόντως!Βγάζουν μαγκιά οι θρυλέαινες,δυστυχώς δεν τις έχουμε δει παρά σε ένα ματς(τηλεοπτικώς εννοώ),αλλά το όλο κλίμα βγάζει κάτι πολύ Ολυμπιακό,αν και πρώτη χρονιά φορέσανε την φανέλα μας οι κορίτσαροι.Θα έχουμε κι εδώ υπερκούπωση,το μόνο βέβαιο!

Εικόνα MakTheBet

Ήταν γαυρίνες από τα γεννοφάσκια τους, απλά δεν το ήξεραν...