Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 02.03 έως 08.03.2016


Tags: -

Γράφει ο MakTheBet
 
Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους. Άλλη μια κατακόκκινη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με την ομάδα μας να συνεχίζει σε σταθερούς ρυθμούς να σηκώνει κούπες και να σημειώνει μεγάλες και σημαντικές νίκες και διακρίσεις τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Φυσικά, για ακόμα μία εβδομάδα είχαμε και πάλι νίκη επί του Παναθηναϊκού, η οποία ήρθε για να προστεθεί στις δεκάδες νίκες τις οποίες έχουμε σημειώσει φέτος απέναντί τους. Πάμε όμως να τα δούμε όλα αναλυτικά.
 
Μπάσκετ Γυναικών: Ξεκινάμε με το τμήμα του μπάσκετ γυναικών, καθώς την Κυριακή 6 Μαρτίου κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ιπποκράτη, στα πλαίσια της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Καπογιάννη, έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπε:
Ελένη Καπογιάννη: «Είμαστε στην τελική ευθεία αφού απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ευελπιστούμε ότι θα κλείσουμε αήττητοι. Από κει και πέρα όλο μας το βάρος θα πέσει στο Final Four του Κυπέλλου. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλό δρόμο, εύχομαι να είναι όλες υγιείς και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα ματς που κρίνουν τους τίτλους».


Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και επικράτησε του Ιπποκράτη με το επιβλητικό 98-40(!). Τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων ήταν: 30-16 στο 1ο, 22-6 στο 2ο, 17-10 στο 3ο και 29-8 στο 4ο και τελευταίο δεκάλπτο. Οι παίκτριές μας έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού ότι ήθελαν να καθαρίσουν τον αγώνα καθώς έπαιξαν με πολύ όρεξη και πάθος, ενώ ταυτόχρονα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Τα στατιστικά του αγώνα αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας σημείωσε 12/15 βολές, 34/54 δίποντα, 6/20 τρίποντα, 16/23 αιφνιδιασμούς, 53 ριμπάουντς, 29 ασσίστ, 14 κλεψίματα και 3 μπλοκ! Κορυφαία σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Πέλι Παπαμιχαήλ με 17 πόντους (8/11 διποντα, 1/1 βολή, 9-2 ριμπάουντ) .

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτριών μας που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Σταμάτη 8 (2/5 τρ.), Χατζηνικολάου 4, Χαλιβέρα 9 (1/2 τρ.), Τζόνσον 11, Κριστόφερσον 10, Γκοτζή 8, Μπόνη 15 (2/4 τρ.), Μπαλτά 4, Κοσμά 12 (1/2 τρ.), Παπαμιχαήλ 17, Καλογήρου (συμμετοχή).
Με αυτήν του τη νίκη (17η συνεχόμενη!) ο Ολυμπιακός συνέχισε το εκπληκτικό νικηφόρο σερί το οποίο τρέχει από την αρχή του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε ως τυπικά φιλοξενούμενοι την Τερψιθέα Γλυφάδας.


Όσον αφορά τώρα την άλλη εγχώρια διοργάνωση, το Κύπελλο Ελλάδας, το final-4 στο οποίο έχουμε ήδη προκριθεί είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα το τριήμερο 18-20 Μαρτίου. Θυμίζουμε πως τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός. Και τις τρεις ομάδες τις έχουμε αντιμετωπίσει και τις έχουμε κερδίσει στο πρωτάθλημα, επομένως θεωρώ πως ο σοβαρός Ολυμπιακός δε θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο!
Πάμε τώρα να δούμε το τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών, ξεκινώντας από τις Νεανίδες, οι οποίες ωστόσο έχουν ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από την προηγούμενη εβδομάδα. Μιας και δεν είχαμε -ούτε θα έχουμε από εδώ και πέρα- αγωνιστικά δράση, πάμε να κάνουμε έναν απολογισμό της φετινής μας παρουσίας.
Καταρχήν να θυμίσουμε πως η ομάδα μας συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στο πρωτάθλημα υποδομών ΕΣΚΑΝΑ Νεανίδων, στο οποίο συμμετέχουν κι αλλες σπουδαίες ομάδες όπως ο Φάρος Κερατσινίου, ο Πανιώνιος, ο Πρωτέας Βούλας κλπ. Με προπονήτρια την Γιάννα Καπουσούζη, η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει συνολικά 20 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, σε σύνολο 16 αγώνων, οι Νεανίδες μας σημείωσαν 4 νίκες και 12 ήττες, έχοντας διαφορά πόντων το -158 (726 επίθεση, 884 άμυνα). Οι παίκτριές μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, έπειτα από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά που είχαν απέναντι σε ομάδες με πολύ καλύτερο ρόστερ.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Κορασίδων, οι οποίες αντιμετώπισαν το Σάββατο 5 Μαρτίου εντός έδρας τον Πανιώνιο, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος Α' ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 40-53. Αναλυτικά, τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων ήταν: 11-6 στο 1ο, 22-25 στο 2ο, 29-39 στο 3ο και 40-53 στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Παρά την ήττα, ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον, θα υπάρξει μια σύντομη διακοπή του πρωταθλήματος, με την επόμενη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Μαρτίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ίκαρο Καλλιθέας.
 
Βόλεϊ Ανδρών: Συνεχίζουμε με το τμήμα βόλεϊ ανδρών, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Μαρτίου εντός έδρας τον Άρη Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Ρομπέρτο Πιάτσα: «Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε την προσοχή μας στραμμένη στον Παναθηναϊκό γιατί έπρεπε να αποδείξουμε το επίπεδό μας σε αυτό το ματς. Το κάναμε σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού και τώρα το ίδιο πρέπει να συμβεί κόντρα στον Άρη. Δεν πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μου ομάδα και όχι ο αντίπαλος. Ξέρω ότι είχαμε κάνει κακό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με εκείνη την αναμέτρηση».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και κατάφερε να επικρατήσει επί του Άρη με 3-0 σετ. Αναλυτικά, κερδίσαμε το 1ο σετ με 25-9, το 2ο με 25-17 και το 3ο με 25-19. Το παιχνίδι διήρκησε 1 ώρα και 6 λεπτά. Ο Άρης κατέβηκε με σημαντικές απουσίες καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τους Παπαϊακώβου και Γκιρτζίκη, ενώ και ο προπονητής του Ολυμπιακού προχώρησε σε ροτέισον καθώς άφησε εκτός τους δυο βασικούς κεντρικούς του, Σουλτανόπουλο και Σπίνου, τον  λίμπερο Ταμπουρατζή καθώς και τον βασικό ακραίο Τσούκ.


Κορυφαίος σκόρερ του Θρύλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναδείχθηκε ο Μενέλαος Κοκκινάκης με 14 πόντους (4 άσσους 69% στην υποδοχή και 1 μπλοκ). Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο εν λόγω παιχνίδι: Φιλίποφ 1 (1/1 επ), Έγκλεσκαλνς 10 (8/10 επ, 2 άσσοι), Κοκκινάκης 14 (9/20 επ, 4 άσσοι, 1 μπλοκ, 69% υπ - 62% άριστς), Παπαδόπουλος 8 (6/9 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Όγκουρτσακ 4 (4/5 επ), Σφενδυλάκης 6 (6/7 επ) / Γκούζντα (λ, 83% υπ - 56% άριστες), Σακόγλου 6 (6/12 επ), Στιβαχτής, Δεληπρίμης 5 (4/5 επ, 1 μπλοκ, 33% υπ - 17% άριστες).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τόσο ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Πιάτσα, όσο και ο αθλητής μας Μενέλαος Κοκκινάκης. Ας δούμε τί είπαν:
Ρομπέρτο Πιάτσα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου και με τους παίκτες που χρησιμοποίησα σήμερα μιας και είχαν ενα καλό παιχνίδι. Τώρα γυρνάμε το βλέμμα μας στην Λαμία, μπορεί ο αγώνας κυπέλλου να ήταν εύκολος για εμάς, αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο και για το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε πολύ καλύτερα μιας και πλησιάζουν οι τελικοί τόσο στο κύπελλο όσο και στο Πρωτάθλημα».
Μενέλαος Κοκκινάκης: «Μπορεί ο Αρης να έχει πολλά και σημαντικά προβλήματα αλλά εμείς με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα δείξαμε σεβασμό απέναντι του. Απο εκεί και πέρα σήμερα κάναμε ενα πολύ σοβαρό παιχνίδι και πλέον κοιτάμε μπροστά μιας και μας περιμένουν δύσκολες εβδομάδες όσο αφορά την προπόνηση, αφού θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τους τελικούς του κυπέλλου και του πρωταθλήματος».
Τα highlights του αγώνα με τον Άρη μπορείτε να τα δείτε εδώ.
 
Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Λαμία.
Όσον αφορά τώρα την άλλη εγχώρια διοργάνωση, το Κύπελλο Ελλάδας, να υπενθυμίσουμε πως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών του Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών 2016 που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας στις 26 και 27 Μαρτίου. Αναλυτικά, τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν τα εξής: Παναθηναϊκός - Κηφισιά και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί μια μέρα αργότερα και μάλιστα με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.
Πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών, ξεκινώντας από τους Παίδες, οι οποίοι ωστόσο δεν έδωσαν κάποιον αγώνα την περασμένη εβδομάδα. Το τελευταίο τους παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΣ Πετρούπολης του οποίου και επικράτησαν με 0-3 σετ, με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους. Η κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο σημαίνει αυτόματα και τη συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Μαρτίου. Στη συγκεκριμένη φάση (η οποία έχει τη μορφή final-4) συμμετέχουν εκτός του Ολυμπιακού, ο ΑΟΝΣ Μίλων, ο ΑΓΟΓ Ευρυάλη και ο ΑΠΣ Νέας Περάμου Κύζικος. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον ΑΠΣ Νέας Περάμου Κύζικο, ενώ αν καταφέρει να τον κερδίσει θα προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί μια μέρα αργότερα με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού ΑΟΝΣ Μιλων - ΑΓΟΓ Ευρύαλη.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Παμπαίδων Α', οι οποίοι αγωνίστηκαν το Σάββατο 5 Μαρτίου εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Α' φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ. Οι παίκτες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Ζωγραφάκης Δημήτρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μαγγανάς Πέτρος, Μαζωνάκης Αλέξανδρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης. Στράτος Απόστολος, Στάτος Αθανάσιος. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΓΣ Πετρούπολης.
Περνάμε τέλος και στο τμήμα των Παμπαίδων Β', οι οποίοι αγωνίστηκαν την Κυριακή 6 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Δ'ομίλου της Α'φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτες του Σπύρου Κυριακάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Σαπουτζής Μ.,Ρούσας Ι.Κουτρούλης Τ., Δασκαλέρος Γ.Μαζωνάκης Κ., Μάρτος Κ.,Μπακοδήμος Σ., Μαλατράς Σ. και Χατζηκλημάνογλου Ι. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την ΑΕ Αρμενική.
 
Βόλεϊ Γυναικών: Πάμε τώρα και στο τμήμα βόλεϊ γυναικών, το οποίο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Μαρτίου στη Χίο με στόχο την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρχικά τον Παναθηναϊκό, ενώ μια μέρα αργότερα, εφόσον προκρινόταν, θα αντιμετώπιζε στον μεγάλο τελικό το νικητή του άλλου ζευγαριού του final-4 της διοργάνωσης που ήταν το Ηλιούπολη-ΑΕΚ.

Την ίδια μέρα (Πέμπτη 3 Μαρτίου) πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη τύπου του Final Four του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών «Astra Airlines» στο Δημαρχείο της Χίου. Αρχικά τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Παναγιώτης Σιδέρης, ενώ στην συνέχεια, τον λόγο πήραν ο κ. Αντιδήμαρχος Χίου, Δημήτρης Καράλης, ο Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Βόλεϊ κ. Αναστάσιος Ποδιάς και ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου κ. Παντελής Καμπούρης. Στο τέλος της συνέντευξης μίλησαν επισης παίκτριες και προπονητές και των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες αναφέρθηκαν εκτός των άλλων και στα θέματα βίας που μαστίζουν τον ελληνικό αθλητισμό.

Επειδή αυτά που ειπώθηκαν είναι πάρα πολλά και θα κουράσουν αν τα καταγράψουμε εδώ, για εξοικονόμηση χώρου και χρόνου θα παραπέμψω όποιον θέλει να διαβάσει αναλυτικά τις δηλώσεις της συνέντευξης τύπου στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και συγκεκριμένα εδώ.
Πάμε όμως στα αγωνιστικά ξεκινώντας από το πρώτο ματς χρονικα, το οποίο ήταν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Όπως συνέβη και στο πρωτάθλημα, έτσι και στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με ανατροπή μετατρέποντας το 2-1 σε υπέρ τους 2-3, προσθέτοντας έτσι άλλη μία νίκη της ομάδας έναντι του «αιωνίου» αντιπάλου.


Αναλυτικά η διακύμανση του τελικού σκορ: Αρχικά, κερδίσαμε το 1ο σετ με 18-25, στη συνέχεια χάσαμε το 2ο και το 3ο σετ με 25-20 και 25-23 αντίστοιχα, έπειτα κερδίσαμε το 4ο σετ με 19-25, ενώ στο 5ο και τελευταίο σετ επικρατήσαμε άνετα με 7-15. Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 9 άσσους, 63 επιθέσεις, 16 μπλοκ και 34 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν από 3 άσσους, 51 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων.
 
Κορυφαίες σκόρερ για τον Ολυμπιακό στο συγκεκριμένο ματς αναδείχθηκαν οι τρεις ξένες Τσβετάνοβα, Μαλασάι και Λαζάρεβιτς, οι οποίες πέτυχαν από 21, 20 και 17 πόντους αντίστοιχα. Προσωπικά, ενθουσιάστηκα με τον απόδοση της λίμπερο Κονόμη, η οποία έβγαζε τρομερές άμυνες (71% στην υποδοχή εκ των οποίων το 50% άριστες!) με αποτέλεσμα να κερδίζουμε μέσω σωστών επιθέσεων μεγάλες διαφορες στο σκορ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτριών μας που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Γιώτα 13 (4/9 επ, 1 άσσος, 8 μπλοκ), Λαζάρεβιτς 17 (15/39 επ, 2 άσσοι, 61% υπ - 45% άριστες), Λαμπρούση 13 (8/22 επ, 3 άσσοι, 2 μπλοκ), Μαλασάι 20 (16/31 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 64% υπ - 44% άριστες), Χριστοδούλου 3 (3 μπλοκ), Τσβετάνοβα 21 (19/41 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Κονόμι (λ, 71% υπ - 50% άριστες), Κωνσταντίνου 1 (1/6 επ), Τέζα, Εμμανουηλίδου (συμμετοχή).

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό με τη φωνή τους, καθώς κέρδισαν ξεκάθαρα τη "μάχη" της εξέδρας και "έσπρωξαν" ακόμα περισσότερο την ομάδα μας στη σπουδαία αυτή νίκη. Ευχαριστούμε ρε μάγκες!

Πάμε όμως να δούμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών που έκαναν στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) μετά τη σπουδαία αυτή νίκη:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Το σημερινό παιχνίδι είχε αρκετές ομοιότητες με το προηγούμενο που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε δυο σετ πιο εύκολα από ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά νομίζω ότι ήταν καλύτερο παιχνίδι από το προηγούμενο. Δεν κάναμε τόσα λάθη στην επίθεση αλλά μερικά ασυνήθιστα για εμάς σε κάποιες εύκολες μπάλες που μας… μπέρδεψαν. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα κορίτσια πρέπει να ξεκουραστούν ενόψει του αυριανού τελικού και οι υπόλοιποι από εμάς στο προπονητικό επιτελείο θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι, αφού μάθουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γιατί μετά από ένα δύσκολο ματς όπως το σημερινό, αν δεν μπούμε δυνατά και αποφασιστικά μπορεί να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Φυσικά και πρέπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά αφού πρόκειται για τον τελικό. Σίγουρα κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Τώρα όμως πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».
Στέλλα Χριστοδούλου: «Σίγουρα η κλήρωση είχε βγάλει έναν πρόωρο τελικό. Θεωρώ ότι αν και ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα στο 2ο και 3ο σετ είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να επανέλθουμε και αυτό νομίζω βασίζεται στην ομαδικότητα και στο πάθος που βγάλαμε σαν ομάδα. Σίγουρα στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και θέλουμε αύριο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κερδίσει όλες τις φορές τον αντίπαλό σου από κει και πέρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θέλουμε σε κάθε ματς να δείχνουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Η ομάδα έχει δείξει ότι στα μεγάλα παιχνίδια και εκεί που η μπάλα καίει δείχνει δυναμισμό και παίρνει αυτό που θέλει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι τόσο στην επαρχία όσο και στα νησιά είναι δίπλα μας. Μας έδωσε την ώθηση για να πάρουμε τη νίκη και τον θέλουμε και αύριο στο πλευρό μας για πανηγυρίσουμε ένα ακόμα τίτλο».
Αρέτα Κονόμη: «Μετά το πρώτο σετ η αλήθεια είναι ότι δεν αγωνιστήκαμε με τον τρόπο που μπορούμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι ότι καταφέραμε να ανατρέψουμε το 1-2 και είμαστε τελικό. Μέτρησε η καρδιά. Είχαμε ψυχή, δείξαμε ότι το θέλαμε παραπάνω και πήραμε το αποτέλεσμα. Αντιδράσαμε στην πίεση που δεχτήκαμε και αυτός ήταν ο λόγος που μας οδήγησε στη νίκη. Τώρα κοιτάμε τον αυριανό τελικό και σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι το έκτο συνεχόμενο τρόπαιο».
Άννα Λαζάρεβιτς: «Ήταν πανομοιότυπο παιχνίδι με το προηγούμενο που παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι θετικό ότι και στις δυο φορές επιστρέψαμε. Μετά το πρώτο σετ ήμασταν λίγο νευρικές και κάναμε κάποια χαζά λάθη με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω.  Ωστόσο το γεγονός ότι σε δυο παιχνίδια κόντρα σε αυτή την ομάδα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και κερδίσαμε είναι πολύ καλύτερο συναίσθημα, από το να κερδίζαμε απλά με 3-0.  Είμαστε πολύ καλή ομάδα και έχουμε καλή σύνδεση μεταξύ μας. Όλα τα κορίτσια είμαστε σαν ένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη για την ομάδα μου. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας. Η παρουσία τους ήταν καταπληκτική και πραγματικά την χρειαζόμασταν γιατί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μας βοήθησαν να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Τζίνα Λαμπρούση: «Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίρνει τέτοιου είδους δύσκολα παιχνίδια. Προερχόμασταν από μια νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίστοιχο τρόπο, όμως αυτό ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Μπήκαμε με πάθος και το πήραμε».
Ολόκληρο το παιχνίδι του ημιτελικού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μπορείτε να το δείτε εδώ.
 
Και πάμε τώρα στον μεγάλο τελικό της 5ης Μαρτίου, στον οποίο αντιμετωπίσαμε τελικά την ΑΕΚ, καθώς μια μέρα αργότερα απέκλεισε στα ημιτελικά την Ηλιούπολη με 3-1 σετ. Ο Ολυμπιακός, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 σετ και κατέκτησε το 6ο (και μάλιστα συνεχόμενο) Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του!

Ο Ολυμπιακός έγινε έτσι ο πολυνίκης του θεσμού καθώς ξεπέρασε κατά ένα Κύπελλο τον Παναθηναϊκό που έχει πέντε, ενώ έκανε και νέο ρεκόρ κατάκτησης συνεχόμενων Κυπέλλων στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά πώς προέκυψε αυτό το υπέρ του Ολυμπιακού αποτέλεσμα. Αρχικά, κερδίσαμε το 1ο σετ με 25-18, στη συνέχεια το 2ο με 25-8(!) και τέλος το 3ο και τελευταίο σετ με 25-13.

Η ομάδα της ΑΕΚ έδειξε να αντιστέκεται -όπως αποδεικνύεται και από το σκορ- μόνο στο 1ο σετ, ωστόσο στο 2ο σετ φάνηκε ξεκάθαρα η τεράστια διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων. Οι ερυθρόλευκες παρουσιάστηκαν πολύ πιο σοβαρές και ουσιαστικές καθώς ήλεγχαν το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας σετ έχοντας εξαιρετικά στατιστικά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Πρώτη σκόρερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναδείχθηκε η Μαλασάϊ με 13 πόντους, ενώ σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κυμάνθηκαν και οι άλλες δύο ξένες παίκτριες, οι Τσβετάνοβα και Λαζάρεβιτς, οι οποίες πέτυχαν από 10 και 9 πόντους αντίστοιχα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι πάντως θα ξεχωρίσω την απόδοση της λίμπερο Κονόμι, η οποία σημείωσε και πάλι τρομερά στατιστικά (78% υπ. - 78% άριστες) και ουσιαστικά "καθοδήγησε" και τις υπόλοιπες παίκτριες στη μεγάλη αυτή νίκη. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα στατιστικά όλων των αθλητριών που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Γιώτα 11 (6/11 επ., 5 μπλοκ), Λαζάρεβιτς 9 (6/12 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 25% υπ. - 12% άριστες), Μαλασάι 13 (11/20 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ,. 43% υπ. - 36% άριστες), Λαμπρούση 8 (3/5 επ., 3 άσοι., 2 μπλοκ), Χριστοδούλου 6 (3/5 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Λαμπρούση 8 (3/5 επ., 3 άσοι., 2 μπλοκ), Τσβετάνοβα 10 (8/22 επ., 2 άσοι)/ Κονόμι -λ (78% υπ. - 78% άριστες), Κωνσταντίνου, Κοκκινάκη, Εμμανουηλίδου 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ).

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παικτριών μας, οι οποίες σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια του Κυπέλλου έδειξαν τεράστια αποθέματα ψυχής και χαρακτήρα και χάρισαν στον κόσμο του Ολυμπιακού ακόμα ένα τρόπαιο!

Και μιας και ανέφερα τον κόσμο, να δώσω και πάλι συγχαρητήρια σε όλους όσους γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο της Χίου και βρέθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι κοντά στον Ολυμπιακό «σπρώχνοντας» την ομαδα με τη φωνή και τα συνθήματα στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου!

Μετά το τέλος της φιέστας, οι παίκτριες του Ολυμπιακού έδωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη που έδωσε φυσικά το παρόν στο κλειστό της Χίου και ο οποίος με τη σειρά του μοιράστηκε το Κύπελλο με όλους τους υπόλοιπους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια, οι αθλήτριές μας πανηγύρισαν με έναν...χορό της νίκης! Οι Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες φυσικά ήξεραν τα βήματα του χωρού καθοδηγούσαν τις ξένες αθλήτριες οι οποίες αρχικά έδειχναν απορημένες και στρεσαρισμένες, ωστόσο στη συνέχεια το..."βρήκαν" και κουνήθηκαν στο ρυθμό με αποτέλεσμα να το γλεντήσουν με την ψυχή τους!

Όταν κώπασαν οι πανηγυρισμοί, τόσο ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς όσο και κάποιες παίκτριες (Λαμπρούση, Γιώτα, Τσβετάνοβα) έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σαιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπαν:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ήταν εύκολο γιατί ήμασταν προετοιμασμένοι καλά από τους στατιστικολόγους και το τιμ μέχρι τα κορίτσια. Μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν. Σίγουρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις ένα αγώνα τόσο γρήγορα. Αυτό το αποτέλεσμα βγαίνει μέσα από τη δουλειά. Δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος που μαθαίνω ότι είμαι ο πρώτος ξένος προπονητής που κατακτά το Κύπελλο,  και ότι  η ομάδα «σπάει» τα ρεκόρ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη σε όλα τα σπορ, οι συνθήκες είναι άριστες και  τις βρίσκεις σε ελάχιστες ομάδες στο εξωτερικό».
Τζίνα Λαμπρούση: «Η κάθε μια κούπα είναι ξεχωριστή. Μας γεμίζει με τελείως διαφορετικά συναισθήματα. Στο σημερινό παιχνίδι μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένες και δεν κάναμε κοιλιά όπως στο χθεσινό για αυτό ήρθε με τέτοια ευκολία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, ο τίτλος του ΜVp βγήκε από την ομαδική δουλειά. Σήμερα ήμουν εγώ αύριο θα είναι κάποια άλλη. Αυτό που μετράει είναι ότι κατακτήσαμε το στόχο που θέλαμε και τώρα κοιτάμε το νταμπλ. Το Κύπελλο αυτό το αφιερώνω σε όλο τον Ολυμπιακό, στον κόσμο, στην ομάδα στο προπονητικό επιτελείο που μας στηρίζουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας που για μια ακόμη φορά ήταν εδώ και μας υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο όπως πάντα».
Κατερίνα Γιώτα: «Σίγουρα το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ πιο δύσκολο για εμάς. Καταφέραμε να το γυρίσουμε από 2-1 απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα και σίγουρα νομίζω ότι ο τίτλος κρίθηκε σε αυτό το ματς. Από κει και πέρα το αποψινό παιχνίδι ήταν μια μεγάλη γιορτή και προσπαθήσαμε να το ευχαριστηθούμε. Είναι μεγάλη χαρά που γίναμε και εμείς ένα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου Κυπέλλου. Ο κόσμος ήταν υπέροχος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο γήπεδο και σίγουρα μας βοήθησε να νιώσουμε σαν να είμαστε στο σπίτι μας, και τους περιμένουμε και στο Ρέντη».
Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ όλη την ομάδα για τη δουλειά που κάναμε και αυτό είναι το πρώτο αποτέλεσμα της. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Χθες είχαμε πιο δύσκολο έργο αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας. Τώρα περιμένουμε να πλέι οφ για να κάνουμε το νταμπλ».
Ολόκληρο το παιχνίδι του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ μπορείτε να το δείτε εδώ.
 
Κι όποιος νομίζει ότι τα μεθεόρτια τελείωσαν εδώ, είναι γελασμένος! Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για Αθήνα, σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ γυναικών επισκέφτηκε τον τοπικό σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 7 στη Χίο, όπου γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο. Με δεκάδες καπνογόνα και πολλά συνθήματα οι οπαδοί του Θρύλου υποδέχτηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού μαζί με την κούπα και το πάρτι που στήθηκε από ομάδα και κόσμο αποτέλεσε τον καλύτερο...επίλογο της παραμονής της ομάδας στο νησί.

Η ομάδα πλέον βρίσκεται στη «βάση» της και προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 12 Μαρτίου, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανναξιακό, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της διοργάνωσης!
Πάμε τώρα να δούμε τα πεπραγμένα όσον αφορά τα ερασιτεχνικά μας τμήματα υποδομών:
Ξεκινάμε από το τμήμα των Κορασίδων Α', οι οποίες έχουν προκριθεί στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και το Σάββατο 5 Μαρτίου αντιμετώπισαν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής τον ΑΣ Περιστερίου εκτός έδρας. Η ομάδα του Σπύρου Κυριακάκη επικράτησε άνετα με 1-3 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Βασιλοπούλου Δήμητρα, Γιώτα Αφροδίτη, Γκόλφη Άννα, Ζαμπάτη Όλγα, Ζουμίδη Φρειδερίκη, Κοχιαδάκη Ανδρονίκη, Καίσαρη Πολυξένη, Λιόλιου Γεωργία, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Μιλεντίγιεβιτς Έλενα και Πάντου Κατερίνα. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δεν είχαν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων αγώνων του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Κορασίδων Β', οι οποίες αγωνίστηκαν το Σάββατο 5 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΑΝΣ Ίρις στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, του Β'γύρου, της Β'φάσης, του Β'ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Σπύρου Κυριακάκη επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Δήμιζα Πόπη, Γκιόκα Μαριαλλένα, Ζγούρη Μαρία, Καρακώστα Αλεξάνδρα, Κουτρούλη Ξένια, Κορέλη Φιλίππα, Κυπραίου Μιχαέλα και Φιρλιγκού Γιώτα. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΓΣ Ηλιούπολης.
Περνάμε στο τμήμα των Παγκορασίδων Α', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 6 Μαρτίου εκτός έδρας τον ΓΣ Ηλιούπολης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, του Α' γύρου, της Β' φάσης, του Στ' ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Θεοδώρου Σοφία, Κορνέλη Αμαλία, Λιόλιου Γεωργία, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Ρέκα Αθηνά, Ταμπακίδη Δανάη, Τσαλικούση Θεώνη, Τσιρογιάννη Ιωάννα και Ψαρράκη Αφροδίτη. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Μαρτίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ Θρίαμβος.
Πάμε τώρα στο τμήμα των Παγκορασίδων Β', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 6 Μαρτίου εντός έδρας τους Αγ.Αναργύρους, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, του Α'γυρου, της Α'φάσης, του Α'ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Μανώλη Ζωγραφάκη επικράτησε με 3-0 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αντωνιάδη Χριστίνα, Αντωνίου Νεφέλη, Δασκαλοθανάση Λυδία, Δήλερη Δήμητρα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Μελιάδη Μαρία, Μουγιάκου Ελένη, Παναρέτου Χαριτωμένη, Σαββίδου Ελένη, Σεϊταρίδη Ελευθερία και Στύλιου Νικολίνα. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΠΣ Αλίμου.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Παγκορασίδων Γ', οι οποίες όμως δεν έδωσαν κάποιον αγώνα την περασμένη εβδομάδα καθώς είχαν ρεπό. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη.
Τέλος, όσον αφορά το τμήμα των Παγκορασίδων Δ’, αυτές αντιμετώπισαν την Κυριακή 6 Μαρτίου εντός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Α' γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Μανώλη Ζωγραφάκη επικράτησε με 3-0 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Απέργη Γεωργία, Απογάκη Φωτεινή, Ζμπεϊλη Παναγιώτα, Ζουλίνου Νικολέτα, Καλοκαιρινού Αλίκη, Μαλατρά Δήμητρα, Παπαμιχαήλ Ζωή, Πολυχρονίδη Μαρία, Στεργίου Περσεφόνη, Ταχμαζίδου Σοφία, Τσιούστα Παναγιώτα, Τσίτουρα Δήμητρα και Φαρμακίδη Ζωή. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.
 
Πόλο Ανδρών: Λίγα πράγματα έχουμε να πούμε όσον αφορά το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού καθώς την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε κάποια αγωνιστική υποχρέωση είτε εντός, είτε εκτός συνόρων. Στα αρχικά πλάνα ήταν να πραγματοποιηθεί το final-4 του Κυπέλλου το διήμερο 4-5 Μαρτίου, ωστόσο για διάφορους λόγους αναβλήθηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι νέες ημερομηνίες που επιλέχθηκαν για τη διεξαγωγή των αγώνων είναι η 27η και η 28η Μαϊου!
Πάμε στα του πρωταθλήματος, όπου ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Όσον αφορά τέλος τα της Ευρώπης, θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός μετά τις δύο τελευταίες του νίκες επί της Γιαντράν, έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ, όντας μάλιστα η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης! Η επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης (12 Μαρτίου εντός έδρας με αντίπαλο τη Μπαρτσελονέτα) είναι ίσως η πιο σημαντική όσον αφορά την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού, καθώς με ενδεχόμενη νίκη, όχι μόνο θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ταυτόχρονα θα έχει αποκτήσει και μια διαφορά 4 βαθμών από την ισπανική ομάδα, εξασφαλίζοντας έτσι κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παρουσία του στο final-6.
Οι αθλητές του τμήματος πόλο συνεχίζουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του προπονητή Θοδωρή Βλάχου, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμη κατά την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.


Πάμε τώρα σε επίπεδο ακαδημιών για να δούμε τα νέα των ερυθρόλευκων τμημάτων υποδομής μας.
Νέοι Άνδρες: Οι Νέοι Άνδρες έχουν ήδη προκριθεί στη Β'Φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πλατανίτη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Έφηβοι: Οι Έφηβοι έχουν ήδη προκριθεί στη Β'Φάση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος, η οποία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Απριλίου. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πλατανίτη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την επέναρξη της διοργάνωσης.
Παίδες: Οι Παίδες έχουν ήδη προκριθεί στη Β' Φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Μαρτίου. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Νίκου Δεληγιάννη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Μίνι Παίδες: Οι Μίνι Παίδες θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το τριήμερο 22-24 Απριλίου, όπου θα διεξαχθεί η Α'Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Ανδρόνικου Γκουζέλη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την έναρξη της διοργάνωσης.

 
Πόλο Γυναικών: Όπως και στο τμήμα των ανδρών, έτσι και σε αυτό των γυναικών δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα καθώς την περασμένη εβδομάδα υπήρχε αγωνιστική απραξία. Όσον αφορά τα εγχώρια, υπάρχει διακοπή του Πρωταθλήματος με την επόμενη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Απριλίου, όπου θα αντιμετωπίζουμε εντός έδρας τον ΚΟΠ Ιλισίων.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Ολυμπιακός μετά και τις δύο νίκες που σημείωσε επί της ρωσικής Ουραλότσκα πανηγύρισε την πρόκρισή του στο final-4 της LEN Euroleague, όπου στον ημιτελικό θα κληθεί να αντιμετωπίσει το μεγαθήριο της Σαμπαντέλ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά αποτελεί πρόωρο τελικό, αφου κατά τη γνώμη μου αυτές οι δύο ομάδες είναι οι πιο ισχυρές της διοργάνωσης και όποια καταφέρει να προκριθεί στο μεγάλο τελικό, θα σηκώσει και το βαρύτιμο τρόπαιο. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες. Υπομονή λοιπόν μέχρι να επανέλθει η δράση.
Πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών.
Νέες Γυναίκες: Το ερυθρόλευκο τμήμα των νέων γυναικών έχει ήδη προκριθεί στην Β'Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών και πλέον οι αθλήτριές μας περιμένουν την κλήρωση (θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου) που θα δείξει τον επόμενο αντίπαλό τους. Θυμίζουμε πως η τελική φάση της εν λόγω διοργάνωσης έχει προγραμματισθεί για το τριήμερο 6-8 Μαϊου. Μέχρι τότε, οι νεαρές αθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό της οδηγίες του Ιωάννη Μπενόπουλου, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες στην επανέναρξη της διοργανωσης.
Νεανίδες: Η Α' Φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 11-13 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Α' Όμιλο όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους: Ιωνικό Νίκαιας, ΟΦΗ, Εθνικό και ΝΟ Ρεθύμνου. Μέχρι τότε, οι νεανίδες μας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Ιωάννη Μπενόπουλου, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες κατά την έναρξη της εν λόγω διοργάνωσης.
Κορασίδες: Η Α' Φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 15-17 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Γ' Ομιλο, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους: Νηρέα Χαλανδρίου, ΓΣ Περιστερίου και Εθνικό. Μέχρι τότε, οι κορασίδες μας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Κώστα Χατζηδάκη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες κατά την έναρξη της εν λόγω διοργάνωσης.
Μίνι Κορασίδες: Η Α' Φάση του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 1-3 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Γ' Ομιλο, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους: ΝΟ Ρεθύμνου, ΑΕ Χαϊδαρίου και ΝΕ Πατρών. Μέχρι τότε, οι νεαρές αθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου προπονητή του τμήματος Κώστα Χατζηδάκη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες κατά την έναρξη της εν λόγω διοργάνωσης.
 
Κολύμβηση: Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ του (osfp.gr) τη συμμετοχή 14 αθλητών και 14 αθλητριών του ερυθρόλευκου τμήματος κολύμβησης στους «Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Ανδρών & Γυναικών» για το 2016, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο "Σπύρος Λούης" του ΟΑΚΑ το τριήμερο 4-6 Μαρτίου.
Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας αποτελείτο από:
Άνδρες: Γιαννιώτης Σπύρος, Φωκαϊδης Αντώνης, Χρήστου Απόστολος, Δημητριάδης Στέφανος, Μαρκόζης Κων/νος, Δημητριάδης Αλέξανδρος, Κατραντζής Χρήστος, Δρόσος Νίκος, Πέτρου Νίκος, Γιοβάνοβιτς Ντέϊαν,  Συρίγος Γιώργος, Χρήστου Γιάννης, Αλυφαντής Ρωμανός και Χασιώτης Δημήτρης.
Γυναίκες: Λυμπερτά Μαριάννα, Μάτσα Μάρθα, Αραούζου Καλλιόπη, Λιώση Μαρία, Κυριλή Αναστασία,  Γιαρένη Αφροδίτη, Μαυραντζά Αγγελική, Αργυρίου Δήμητρα, Διακουμάκου Τριανταφυλλιά, Μασαλή Άννα, Παρλιάρου Φωτεινή, Κατωπόδη Ειρήνη, Χαλκίδου Λυδία και Τροχαλάκη Μελίνα.
Ο τελικός απολογισμός ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός καθώς οι αθλητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν συνολικά 31 μετάλλια εκ των οποίων τα 15 ήταν χρυσά, τα 11 αργυρά και τα 5 χάλκινα!
Tα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Κέλλυ Αραούζου (400μ. ελεύθερο, 1500 μ. ελεύθερο, 800μ. ελεύθερο), Στέφανος Δημητριάδης (200μ. πεταλούδα), Αγγελική Μαυραντζά (200μ. πρόσθιο), Αντώνης Φωκαϊδης (1500μ. ελεύθερο, 800μ. ελεύθερο), 4Χ100μ. ελεύθερο (Χρήστος Κατραντζής, Ντέιαν Γιοβάνοβιτς, Ρωμανός Αλυφαντής,  Απόστολος Χρήστου), Απόστολος Χρήστου (800μ. ελεύθερο, 100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο), 4Χ200μ. Ελεύθερο Ανδρών (Αντώνης Φωκαϊδης, Ντέιαν Γιοβάνοβιτς, Απόστολος Χρήστου, Χρήστος Κατραντζής),  4Χ200 Ελεύθερο Γυναικών (Μαρία Λιώση, Αφροδίτη Γιαρένη, Μαριάννα Λυμπερτά, Κέλλυ Αραούζου), 4Χ100 μικτή ομαδική ανδρών (Ιωάννης Χρήτου, Ρωμανός Αλυφαντής, Στέφανος Δημητριάδης, Χρήστος Κατραντζής), 4Χ100 μικτή ομαδική γυναικών (Αφροδίτη Γιαρένη, Αγγελική Μαυραντζά, Μάρθα Μάτσα, Μαρία Λιώση)


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιτυχίες του κάθε αθλητή μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση μέσω του επίσημου σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και συγκεκριμένα εδώ.
 
Στίβος: Το Σάββατο 5 Μαρτίου διεξήχθη στην Αθήνα το «Ελληνικό Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων» για το 2016, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί αθλητές απ' όλη την Ελλάδα. Εμείς θα ασχοληθούμε με τις επιδόσεις μόνο των αθλητών του Ολυμπιακού. Πάμε λοιπόν:
·        Δισκοβολία Ανδρών: Θεοδώρου Γεράσιμος - Επίδοση: 45,04
·        Δισκοβολία Ανδρών: Μπασδέκης Βασίλειος - Επίδοση: 33,70
·        Σφαιροβολία Ανδρών: Θεοδώρου Γεράσιμος - Επίδοση: 17,18
·        Σφαιροβολία Ανδρών: Ανυφάντης Παναγιώτης - Επίδοση: DNS
·        Σφαιροβολία Ανδρών: Μπασδέκης Βασίλειος - Επίδοση: DNS
·        Σφιροβολία Γυναικων: Μπολσοκοβαιτε Ρενάτα - Επίδοση: 13,12
Σε άλλα νέα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, οι διοργανώσεις στίβου που ειναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι:
·        ·13/3/2016 - 9ος Ημιμαραθώνιος «Θ. Σταμόπουλος» (Ελλάδα)
·        ·13/3/2016 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου (Σερβία)
·        ·13/3/2016 - Ευρωπαϊκό Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων (Ρουμανία)
Eίναι άγνωστο ακομα αν θα υπάρξουν αθλητές μας που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω  διοργανώσεις.
 
Ιστιοπλοϊα: Οι αθλητές της αγωνιστικης αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας του «ερυθρόλευκου» τμήματος ιστιοπλοϊας του Ολυμπιακού συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ιστιοπλοϊας του συλλόγου οι οποίες βρίσκονται στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα δε με το επίσημο σάιτ της ΕΟΠ (Ελληνικης Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας), υπάρχουν αρκετοί προγραμματισμένοι εγχώριοι και διεθνείς αγώνες για το συγκεκριμένο άθλημα οι οποίοι θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Καθαρά ενημερωτικά τους αναφέρουμε:
Σε εγχώριο επίπεδο είναι προγραμματισμένες οι παρακάτω διοργανώσεις:
·        12/3-13/3/2016 - Πρόκριση Θεσ/νίκης - Κατηγορία OPTIMIST και LASER 4.7 (GRE)
·        12/3-14/3/2016 - Κύπελλο Βατη - Κατηγορία J24 (GRE)
Ενώ σε διεθνές επίπεδο είναι προγραμματισμένοι οι παρακάτω αγώνες:
·        10/3-13/3/2016 - Open Internacional Vela Olimpica (ESP)
·        10/3-13/3/2016 - PMYC Match Race (MNE)
·        11/3-13/3/2016 - Laser Europa Cup (SLO)
·        12/3-13/3/2016 - March Match Race (ITA)
·        12/3-13/3/2016 - Finale Bassin Atlantique (FRA)
·        12/3-12/3/2016 - KDY Match Cup #1 (DEN)
·        12/3-13/3/2016 - Marinassess Women's Match Racing (AUS)
·        12/3-13/3/2016 - Marina di Cara del Sole (ITA)
Eίναι άγνωστο ακομα αν θα υπάρξουν αθλητές μας που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω  διοργανώσεις.
 
Κωπηλασία: Κανένα νέο δεν είχαμε όσον αφορά το «ερυθρόλευκο» τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών και των αθλητριών τόσο της αγωνιστικής οσο και της προαγωνιστικής κωπηλατικής ομάδας συνεχίζονται στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του συλλόγου μας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.

Σε άλλα νέα, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε την Τετάρτη 2 Μαρτίου τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2015. Μέσα σε αυτούς ήταν φυσικά μεταξύ άλλων και ο εξαιρετικός κωπηλάτης μας Διονύσης Αγγελόπουλος, ο οποίος μαζί με τους Τσίλη, Τζιάλλα και Χρήστου έχουν προκριθεί στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ έχουν κατακτήσει και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Α-Γ! Αν επιθυμείτε, πορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους βραβευμένους αθλητές και αθλήτριες στην επίσημη σελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο facebook πληκτρολογώντας "Ελληνικη Κωπηλατικη Ομοσπονδια (Επίσημη σελίδα)".
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα νέο δεν έχουμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα του κανόε-καγιάκ. Οι προπονήσεις τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, υπό το βλέμμα της αρχιπροπονήτριας Κατερίνας Παγίδα και του έφορου του τμήματος Τάσου Βουγίδη.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το αγωνιστικό καλεντάρι εσωτερικών διοργανώσεων για το 2016, το οποίο έθεσε διαθέσιμο προς το κοινό η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ κατά τα μέσα Φεβρουαρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η πρώτη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τους επόμενους μήνες, είναι το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σλάλομ, το οποίο έχει κανονιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Απριλίου.
 
Πινγκ Πονγκ: Λίγα πράγματα έχουμε να πούμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει αγωνιστική απραξία ελέω της διακοπής των πρωταθλημάτων τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.
Θυμίζουμε πως, η ομάδα των ανδρών, μετά και τις τελευταίες νίκες που σημείωσε κατά τα τέλη Φεβρουαρίου, ουσιαστικά εξασφάλισε την κατάκτηση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος, καθώς χρειάζεται μόλις μία νίκη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Θυμίζουμε πως, οι επόμενες και τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για το ελληνικό πρωτάθλημα των ανδρών είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν το διήμερο 26-27 Μαρτίου με αντιπάλους τον ΟΑ Χανίων, τον Βουτζά Ραφήνας και τον ΑΟ Πεύκη.
Όσον αφορά τώρα το τμήμα πινγκ πονγκ των γυναικών, οι αθλήτριές μας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες για τη συνέχεια της διοργάνωσης καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα το διήμερο 26-27 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουν τον Τελαμόνα Σαλαμίνας, τον ΔΑΟ Ταύρου και τον ΟΕΑ Εδέσσης. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι από τα τρία είναι φυσικά αυτό με τον ΔΑΟ Ταύρου, καθώς επειδή ηττηθήκαμε στον πρώτο γύρο με 4-2, πλέον θέλουμε νίκη με 4-0 ή 4-1 (και φυσικά νίκες και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια) προκειμένου να πανηγυρίσουμε (και αυτόν) τον τίτλο.


Σε επίπεδο ακαδημιών δεν είχαμε κάποιο νέο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της προαγωνιστικής μας ομάδα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν το ερυθρόλευκο τμήμα ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργος Τσουρούτας, μετά και το τέλος των προηγούμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, οι οποίες έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες σε Γάνδη και Βαρσοβία αντίστοιχα, επέστρεψαν στις προπονήσεις τους και πλέον προετοιμάζονται για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Βουγιούκα θα συμμετάσχει στο «Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών» που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στη Σεούλ, και ο Γιώργος Τσουρούτας θα συμμετάσχει στο «Προολυμπιακό Τουρνουά 2016» που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πράγα στις 16 Απριλίου.
 
Πυγμαχία: Συνεχίζουμε με το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ του (osfp.gr) τη συμμετοχή του συγκεκριμένου τμήματος στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων» για το 2016, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τετραήμερο 3-6 Μαρτίου. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτέλεσαν οι Γρηγόρης Δεμέστιχας, Δημήτρης Νικολακόπουλος (είχαμε προαναγγείλει σε παλαιότερα άρθρα τη συμμετοχή τους), Γιώργος Παϊτάρης και Νικαίας Βεντούρης.
Η συνολική παρουσία του τμήματος πυγμαχίας  του Ολυμπιακού στο εν λόγω πρωτάθλημα κρίθηκε ικανοποιητική, καθώς κατακτήθηκαν δύο χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, την τρίτη θέση κατέλαβαν ο Νικαίας Βεντούρης στην κατηγορία 69 κιλών και ο Γιώργος Παϊτάρης στην κατηγορία 75 κιλών ενώ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι άλλοι αθλητές μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, οι Γρηγόρης Δεμέστιχας και Δημήτρης Νικολακόπουλος.


Σε ατομικό επίπεδο, η προσοχή μας στρέφεται στην Αντωνία Παπουτσάκη, η οποία συνεχίζει τη σκληρή προετοιμασία της για τις επόμενες δύο σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας. Ο λόγος για το «Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2016» το οποίο θα διεξαχθεί στην Τουρκία τον Απρίλιο, αλλά και για το «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2016» το οποίο θα λάβει χώρα στο Καζακστάν τον Μάϊο.
 
Ταε Κβο Ντο: Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ του (osfp.gr) πως το ερυθρόλευκο τμήμα Ταε Κβο Ντο δήλωσε συμμετοχή με αρκετούς αθλητές (10 στο σύνολο) στο «Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαρτίου. Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείτο από τους:
1)     Γαλανομάτη Μαριέτα (Κατηγορία Νεανίδων)
2)     Ζέρβας Ευάγγελος(Κατηγορία Παίδων)
3)     Καραμαργιού Αλίκη(Κατηγορία Κορασίδων)
4)     Μαμνίογλου Δήμητρα (Κατηγορία Κορασίδων)
5)     Μπαλαγιάννης Δημήτρης (Κατηγορία Παίδων)
6)     Πολυδούλης Κυριάκος (Κατηγορία Εφήβων)
7)     Γαϊτάνης Στάθης (Κατηγορία Παίδων)
8)     Βούρκος Γιώργος (Κατηγορία Ανδρών)
9)     Κατσίμπρα Ζαφείρα (Κατηγορία Νεανίδων)
10)Μπαλαγιάννης Γιάννης (Κατηγορία Παίδων)
Η συνολική παρουσία του τμήματος ταε κβο ντο κρίθηκε ικανοποιητική. Ο απολογισμός ήταν τρία χάλκινα μετάλλια και καλά πλασαρίσματα από τους 10 αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στην κατηγορία -44 κιλών Κορασίδων εγχρώμων ζωνών μετά τις νίκες με τεχνικό νοκ άουτ 29-0 στον πρώτο αγώνα, με 16-0 και τεχνικό νοκ άουτ στον δεύτερο αγώνα ενώ ηττήθηκε με 7-4 στον ημιτελικό. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν επίσης και οι Δημήτρης και Γιάννης Μπαλαγιάννης στην κατηγορία -49 κιλών Παίδων εγχρώμων ζωνών.

 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το "ερυθρόλευκο" τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού.  Τόσο οι αθλητές της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους εν'όψει της συνέχειας, με τους Βλαδίμηρο Ναζαρένκο και Ισίδωρο Μπινίκο να επιβλέπουν τις προπονήσεις αμφοτέρων.

Θυμίζουμε πως στο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ ανακοινώθηκε η διοργάνωση των πανελληνιών πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες (Low Kick, K1, Full Contact, Light Contact, Kick Light και Point Fighting) τόσο σε επίπεδο ανδρών-γυναικών (άνω των 18 ετών), όσο και σε επίπεδο νέων (κάτω των 18 ετών) για το 2016. Ενημερωτικά, να υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών σε όλες τις κατηγορίες έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 3-5 Ιουνίου, ενώ τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανηλίκων (Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων) επίσης σε όλες τις κατηγορίες, έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Αγωνιστική δράση είχαμε την περασμένη εβδομάδα όσον αφορά τα ερυθρόλευκα τμήματα ποδοσφαίρου νέων, τα οποία συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών της Superleague.
Ξεκινάμε από την ομάδα Κ20, η οποία ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Κυριακή 6 Μαρτίου τον Ηρακλή εκτός έδρας στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο το παιχνίδι αναβλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή. Ο Ολυμπιακός πάντως παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα.
Συνεχίζουμε με το τμήμα Κ17, το οποίο αγωνίστηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0, με αποτέλεσμα να πέσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, ο οποίο όμως έχει δύο παιχνίδια περισσότερα!


Τέλος, όσον αφορά το τμήμα Κ15, αυτό αγωνίστηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1, με αποτέλεσμα να πέσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Προσωπικά στεναχωρέθηκα πάρα πολύ για τη συγκεκριμένη ήττα γιατί απομένουν μόλις 3 παιχνίδια για την ολοκλήρωση της α' φάσης του συγκεκριμένου πρωταθλήματος και δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στη βαθμολογία καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε νίκες σε συνδυασμό με κάποια γκέλα του Παναθηναϊκού.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των επόμενων αγωνιστικών και των τριών πρωταθλημάτων υποδομής της Superleague δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Πάμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσαν τα υπόλοιπα ακαδημαϊκά τμήματα της κεντρικής σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέντη την εβδομάδα που μας πέρασε:
• 6 Μαρτίου 2016 - Πανιώνιος Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 0-3 (Attica Cup)
• 6 Μαρτίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16 - Υμηττός Κ16 - 1-0 (Attica Cup)
• 6 Μαρτίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 - Ατρόμητος Κ13 - 2-0 (Attica Cup)
• 6 Μαρτίου 2016 - Ατρόμητος Κ11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 - 1-3 (Attica Cup)
• 6 Μαρτίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ10 - Σχολή Αιγάλεω Κ10 - 0-0 (Θουκυδίδειο)
** Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε ακόμα δύο φιλικά, αυτό της ομάδας Κ9 απέναντι στη Σχολή Ρέντη και αυτό της ομάδας Κ8 απέναντι στη σχολή Βάρης, χωρίς ωστόσο να μας έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα.
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16
Μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, η καταγραφή των τροπαίων μας έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει οκτώ (8) ομαδικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
• 1 Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
• 1 Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ Πόλο Γυναικών
• 1 Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Μίνι-Κορασίδων

Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει εννιά (9) ατομικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών Νοτίου Ομίλου 91kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Ανδρών Star
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Σφαιροβολία Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Άλμα εις μήκος Ανδρών
• 1 Πανελλήνια πρωταθλήματα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών

Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαεπτά (17) τουρνουά:
• 1 Naperville Soccer Association U-14 (Ποδόσφαιρο νέων)
• 1 Southern California Developmental Soccer League (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Αθλούμαι Ενάντια στη Βία" U-13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΕΠΣ Αθηνών Κ11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά - "90 Χρόνια Ολυμπιακός" Κ14 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Chicago Holiday Cup Tournament U15 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ10 "Alma Link" (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΕΠΣ Αθηνών Κ10 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ρεθύμνου Κ12 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ρεθύμνου Κ10 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ12 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 USA College Football Tournament (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Trofe Citta Di Calgliari (Μπάσκετ ανδρών)
• 1 Elassona Volley Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Maria Mpempetsou – Tzanini Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο γυναικών)
• 1 Κυπριακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλού Ανδρών (Πινγκ Πονγκ)

Ενώ τέλος, σε ατομικό επίπεδο έχουμε κατακτήσει ογδόντα δύο (82) χρυσά μετάλλια:
• 1 Χρυσό μετάλλιο σε διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοϊας (Δίκαιος Κερκούλας στα «Παστρικάκεια»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ σε αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος σε Πειραϊκούς Αγώνες)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Παράκοιλας στα «Σαλαμίνεια»)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ (Στο Τουρνουά Ευβοίας)
• 4 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Νέους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες και Ιωάννα Γερασιμάτου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν σε τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Εφήβους και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργάνωσε το Μέτσοβο)
• 4 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργανώθηκε στην Καβάλα)
• 2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Αλκιβιάδης Σταματούρος στους Παίδες, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες και Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στην Πάτρα)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους εφήβους, Ιωάννα Γερασιμάτου στις κορασίδες, Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος στους παμπαίδες και  Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου στις παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στα Χανιά)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από τον Γιώργο Σταματούρο στους Εφήβους και την Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες  στο 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αθηνάς Μαγκουφάνας)
• 11 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από άνδρες και γυναίκες στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά κολύμβησης International Swim Meet που διεξήχθη στην Κύπρο)
• 7 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια του Γκραν Πρι Χριστουγέννων 2015 που διεξήχθη στην Καρπενήσι)
• 3 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α&Β 2016)
• 6 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων 2016)
• 5 Χρυσά μετάλλια κολύμβησης στους "7ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες" (3 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στα 100μ.- 200μ. πεταλούδα και στα 200μ. πρόσθιο ενώ η Γεωργία Χατζηγεωργίου κατέκτησε δυο χρυσά στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα)
• 1 Χρυσό μετάλλιο κανόε καγιάκ στους "Αγώνες SUP" (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Γεράδρης στην απόσταση 7.700μ)
• 2 Χρυσά μετάλλια επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους και η Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες στα πλαισια του "2ου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Καρέα 2016")
• 1 Διεθνές Κύπελλο OPEN επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κ12 σε διεθνές τουρνουά της Στοκχόλμης)
• 2 Κύπελλα Πυγμαχίας (Νίκος Βεντούρης στα 70kg και Δημήτρης Νικολακόπουλος στα 60kg. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο Κικ Μπόξινγκ (Το κατέκτησε ο Ανδρέας Καυκάς κατηγορία -71 kg στο στυλ του Low kick, στο διεθνές τουρνουά «Athens Challenge»)
• 15 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων για το 2016 που διεξήχθησαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ)
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (09/03-15/03/2016)
· 09/03/2016 - Πόλο Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός
· 12/03/2016 - Μπάσκετ Γυναικών - Τερψιθέα Γλυφάδας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 12/03/2016 - Βόλεϊ Ανδρών - Λαμία - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 12/03/2016 - Βόλεϊ Γυναικών - Πανναξιακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 12/03/2016 - Πόλο Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπαρτσελονέτα
 
ΥΓ1: Είπαμε, πλέον κάθε εβδομάδα -σχεδόν- θα σηκώνουμε και μία κούπα. Έρχονται ΠΟΛΛΕΣ ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.
ΥΓ2: Αναρίθμητες οι φετινές μας νίκες έναντι του Παναθηναϊκού. Και έπονται αρκετές ακόμα!!!
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα να έχετε, με υγεία πάνω απ'όλα.
 
MakTheBet

Σχόλια

Εικόνα MakTheBet

Προσθέτω δύο σημαντικές πληροφορίες οι οποίες δεν αναφέρονται στο άρθρο και αφορούν τα τμήματα πόλο ανδρών και γυναικών. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της LEN (διοργανώτρια αρχή) το final-6 του Τσάμπιονς Λιγκ στους Άνδρες είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 2-4 Ιουνίου, ενώ όσον αφορά το final-4 της Euroleague στις Γυναίκες, η πρώτη φάση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Απριλίου, ενώ η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί περίπου μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα το διήμερο 22-23 Απριλίου...

Εικόνα Spiros Legend

Καλησπέρα φίλε και μπράβο για την δουλειά που κάνεις, είναι πολύτιμη. Αυτό με το final-4 στο πόλο γυναικών δεν το έπιασα, τι σύστημα είναι αυτό? Δεν είναι Final-4 όπως το ξέρουμε? Αν ξέρεις κάτι παραπάνω για πες, τι στο καλό εννοούν πρώτη και δεύτερη φάση με μια εβδομάδα διαφορά... Από ό,τι άκουσα μάλλον στο Σαμπατέλ της Βαρκελώνης θα γίνει, γιατί στην Ουγγαρία θα γίνει το αντρικό Final-6, εδώ έγιναν 2 σερί τελικοί στο Παπαστράτειο, στη Ρωσία δεν θυμάμαι τι γίνεται, δεν υπάρχει προθυμία να το διοργανώσουν, κάτι τέτοιο, οπότε είναι μονόδρομος το προάστιο της Βαρκελώνης. Οπότε δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα και ειδικά σε θέματα διαιτησίας. Ελπίζω να μην είναι ανάλογη με του Σούπερ Καπ που παίξαμε εκεί,πέρυσι, ούτε με την σφαγή των σφαγών στην Φλωρεντία,όπου έκαναν άθλο τα κορίτσια να πάρουν εκεί μέσα την Κούπα με ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 100-0 διαιτησία εναντίον μας. Αλλά η Σαμπαντέλ δεν είναι Φιρέντσε, καμία σχέση...

Εικόνα MakTheBet

Καλησπέρα Σπύρο... Αυτό με το final-4 στο γυναικείο πόλο ούτε εγώ το κατάλαβα, απλώς αντέγραψα τις ημερομηνίες όπως αναγράφονταν στο επίσημο σάιτ της LEN (len.eu). Τελικά αποδείχθηκε πως είχε γίνει λάθος, καθώς οι ημερομηνίες 15-16 Απριλίου αφορούσαν το final4 του LEN Trophy κι όχι της Euroleague. Το final-4 της Euroleague στο οποίο θα συμμετάσχουμε εμείς είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Από την άλλη δε, το final-6 του Τσάμπιονς Λιγκ στους άνδρες θα διεξαχθεί κανονικά το τριήμερο 2-4 Ιουνίου. Μπορείτε να δείτε το επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι του 2016 σύμφωνα με τη LEN εδώ: http://www.len.eu/Calendar/len-events/2016.aspx

Εικόνα Spiros Legend

Οκ,ευχαριστώ σύγγαυρε MakTheBet, καλό βούλιαγμα στα βαζελάκια απόψε και νίκη-μισή πρόκριση με Μπαρτσελονέτα στο ματς της χρονιάς (μέχρι τώρα).

Εικόνα MakTheBet

Τους έχουμε κάνει να αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα! 39 σερί ήττες σε 15 χρόνια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά! Και να ξέρεις, αυτό που τους τρελαίνει περισσότερο δεν είναι οι ήττες, αλλά τα μεγάλα σκορ! Εκεί αρρωσταίνουν!!
Με μια ενδεχόμενη νίκη επί της Μπαρτσελονέτα ουσιαστικά εξασφαλίζεις πρόκριση, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι...