Η διαφορά του πονεμένου βάζελου, από τον ΤΕΝΕΚΕ πονεμένο βάζελο…



Σήμερα το πρωί, η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ. Μίλησε για ντροπή και αηδία για όσα έγιναν στη Λεωφόρο.
Στη Χριστίνα θέλησε να απαντήσει ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Γιώργος Καρανάσος στον ίδιο σταθμό. Ας δούμε τι είπε ο Γενικός ΤΙΠΟΤΑ.
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Γιώργος Καρανάσος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, απαντώντας σε όσα ανάφερε λίγο νωρίτερα η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
Λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στον Sport24 Radio 103.3 για τον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, ήρθε η απάντηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Γιώργος Καρανάσος, σχολίασε όσα είπε η Γενική Διευθύντρια των "ερυθρολεύκων", στάθηκε στα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν και το κατά πόσο αυτά τηρήθηκαν, ενώ σχολίασε με σκωπτικό τρόπο τις αιτιάσεις να μην διεξαχθεί ξανά αγώνας στο "Παύλος Γιαννακόπουλος".
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:
Για την τοποθέτηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στον Sport24 Radio 103.3: "Είμαι κατασυγκινημένος απ όσα άκουσα νωρίτερα. Από τον κατατρεγμό του Ολυμπιακού και τις τιμωρίες που έχει δεχθεί. Μάλλον θα αναφέρεται στο πρόστιμο των 1.000 ευρώ. Αηδία αποτελεί η τακτική του Ολυμπιακού, που έχει γίνει πλέον επιστήμη να γίνεται διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Σε όλα αυτά που είπε η κ. Τσιλιγκίρη, προφανώς δεν έχει γνώση του πως είναι να διαχειρίζεσαι ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί ποτέ δεν έχει διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Στα δικά μας παιχνίδια, το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο. Δεχόμαστε συγχαρητήρια από τις ομοσπονδίες για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις".

 
Εκτός των αγώνων με τον ΘΡΥΛΟ παίζετε μεταξύ συγγενών και φίλων. Και στον πρώτο γύρο, τα ίδια είχατε κάνει ΠΟΝΕΜΕΝΑ βαζελάκια. Τιμωρηθήκατε; Μας θυμίζεις την τιμωρία Γενικέ Γραμματέα του Πουθεναικού; ΠΕΝΤΕ ΦΑΠΕΣ φέτος από το ΘΡΥΛΟ σε ένα άθλημα που θεωρείτε ιδιοκτησία σας δεν είναι κι άσχημα. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ! 74 - 37 !  και DOUBLE SCORE και +37. Το να σας δίνει συγχαρητήρια ο Βαζελακόπουλος δεν είναι πρωτότυπο….
 
Για το κομμάτι της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού που αναφέρει πως άνθρωπος του Ολυμπιακού πέταξε στα σκουπίδια τα λαβαράκια: "Η κ. Τσιλιγίρη θεώρησε αστείο να το σχολιάσει, αλλά μάλλον δεν κατάλαβε πως ένας άλλος κύριος από τον πάγκο του Ολυμπιακού έσπευσε να μας ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν. Ίσως είχαν απόσταση και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το τι έγινε".
 
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΛΑΠΑΤΟ! (στον σκουπιδοΤΕΝΕΚΕ…)
 
Για το γεγονός πως οι "πράσινοι" θεωρούν ότι η ίδια παρουσιάστηκε προκλητική στη διάρκεια του αγώνα: "Υπήρχαν 1.500 άτομα στο γήπεδο. Όλοι την έβλεπαν στο γήπεδο να μιλά στο κινητό, παίρνοντας εντολές. Προφανώς οι εντολές που είχε πάρει ήταν να πάρει την ομάδα και να φύγει ή να διακόψει το παιχνίδι. Οι διαιτητές έκαναν δύο προειδοποιήσεις για τα υβριστικά συνθήματα. Μόλις οι παίκτριες κατευθύνθηκαν προς τους πάγκους, η συγκεκριμένη κυρία έκανε νόημα στην ομάδα να πάει στα αποδυτήρια. Κι ακολούθως, δυστυχώς, έπεσαν κάποια αντικείμενα. Το φύλλο αγώνα αναφέρει την προσωρινή διακοπή για υβριστικά συνθήματα. Πολύ κακώς έπεσαν κάποια αντικείμενα στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά τη διακοπή του αγώνα".
 
Ώστε είχε πάρει εντολές να διακόψει το παιχνίδι Γενικέ Τίποτα του Πουθεναικού; Και γιατί να το κάνει; Μήπως ήμασταν πίσω στο σκορ; Πλάκα σας κάναμε μέσα στο ΚΟΤΕΤΣΙ σας.  -15  σας είχαμε την στιγμή της διακοπής και όλο και μεγάλωνε. Μάλλον φοβηθήκατε μη σπάσει πάλι το ρεκόρ μέσα στο σπιτάκι σας. Εξάλλου από τη μέρα που ιδρύθηκε ο ΕΦΙΑΛΑΤΗΣ σας, ο ΟΣΦΠ από το λιμάνι, ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ από τους παππούδες, τους πατεράδες, από εμάς και από τα παιδιά μας.
 
Για την επιθυμία του Ολυμπιακού να μην ξαναγίνει αγώνας στο "Παύλος Γιαννακόπουλος": "Αυτό είναι προφανώς που τους ενοχλεί γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Έχουν συνηθίσει να παίζουν κόντρα σε φίλα προσκείμενες ομάδες. Ας κάνουν εσωτερικά πρωταθλήματα. Το κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" όχι μόνο πληροί όλες τις προϋποθέσεις, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλο κλειστό που να είναι τόσο ασφαλές όσο το δικό μας. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει το συγκεκριμένο γήπεδο και να μην ξαναπαίξουν εκεί".
 
Από την πολύ ΦΑΠΑ έχεις χαζέψει έτσι; Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη πίεση; ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ! Όπου σας βρήκαμε σας γλεντήσαμε. Κυψέλη, Λεωφόρο. Μέτρα πόσες φορές σας γλεντήσαμε μέσα στο σπιτάκι σας φέτος :  Βόλεϊ αντρών, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών (δις), πόλο αντρών. Μήπως επειδή «την ανθιστήκατε» , χάσατε από τη Θήρα; Θα είχατε κι άλλες ΦΑΠΕΣ.

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα όταν αγωνίζεται στα άλλα αθλήματα στο "Μελίνα Μερκούρη" ή το "Μάκης Λιούγκας": "Μια χαρά είναι το "Μελίνα Μερκούρη", ήρεμο. Άδειο είναι έτσι κι αλλιώς τις περισσότερες φορές".
 
Ρε ΓΕΝΙΚΕ ΤΙΠΟΤΑ πόσα χρόνια έχεις να μας αντιμετωπίσεις σε τελικούς; Με σας ΑΔΕΙΟ θα είναι το Μελίνα Μερκούρη. Έχουμε ισχυρότερους αντίπαλους να αντιμετωπίσουμε πια. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! Πες κι ένα ευχαριστώ όμως για τα μπρατσάκια  και τα υπόλοιπα σωστικά μέσα (σωσίβια, αναπνευστήρες) που μαζεύετε στο πόλο.

Για το πως ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν: "Ο Παναθηναϊκός από καταβολής του περιμένει κάτι παραπάνω. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Αδίκως χάσαμε το Κύπελλο. Εν γένει πάντως η φετινή χρονιά δεν μας αφήνει ικανοποιημένους γιατί είχαμε άλλες προσδοκίες και στόχους. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξουν οικονομικές συνθήκες για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο. Σαφέστατα έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και αυτό το είδαν όλοι".
 
Πήρατε τον τίτλο στο αεροβόλο πιστόλι. Και δεν είσαι ικανοποιημένος; ΑΧΑΡΙΣΤΕ! Να θυμάσαι ότι όποιος θέλει τα πολλά χάνει.. και το αεροβόλο…. Αντε και του χρόνου πρωταθλητές στο ψαροντούφεκο και το νεροπίστολο μέσης απόστασης. Πάλι η διαιτησία σας ΦΤΑΙΕΙ; Εμείς νομίζαμε  ότι φταίει … ο Περέιρα… ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ….

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ‘ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ !!!
 

Σχόλια

Εικόνα suede86

Παιδιά άκουσε μήπως με ήχο κανένας αυτόν τον καραγκιόζη τον Καρανάσο στις δηλώσεις του χτες?
Το παλικάρι ρέταρε, πήγαινε μια μπρος μια πίσω...Ώσπου βρήκε ειρμό μέσα από το ποίημα περί των λόγων που είναι ο Ολυμπιακός πρώτος σε όλα τα ερασιτεχνικά..
Καταλάβατε τώρα άρχισε και αυτός τα συντριπικά επιχειρήματα του στυλ (όλη η Ελλάδα ξέρει τους τρόπους που είναι πρώτος ο ΟΣΦΠ κτλ..) άσε την Ελλάδα στην ησυχία της ρε Καρανάσο και πες μας τρελέ μου εσύ που οφείλεται αυτή του η κυριαρχία..Πες μας τα μυθεύματα που αναπαράγεται μεταξύ σας και φτάνουν από ναρκωτικά μέχρι αμερικανικούς στόλους και ότι άλλη μαλακία ψήνεται ο ένας με τον άλλο τα παδιά της μπίρας 13 που δεν θα γίνουν ποτέ άντρες..
Αυτά τα "δεν τα ξέρετε" "δεν τα βλέπετε" που φώναζε και ο φρίσκις μετα το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1-0 τον Φλεβάρη είναι χαρακτηριστικό δείγμα άσχετου με ικανότητα επιχειρηματολογίας κάτω από το μηδέν..
Α είπε ακόμα ότι δεν έπεσαν αντικείμενα πριν την διακοπή..
Και μετά στο καπάκι ανέφερε πως ο ΟΣΦΠ διαστρεβλώνει την αλήθεια συστηματικά..
Γνήσιο παιδί του Αλαφούζου δηλαδή..Δεν πα να είναι έξω μέρα εγώ θα λέω νύχτα και σε όποιον αρέσει..

Εικόνα fasteddie

...ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια μας και μια τεράστια ΡΟΧΑΛΑ στα μούτρα των γυναικωτών που έδειξαν πόσο ξεφτιλισμένοι είναι. Ντροπή των οπαδών.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΟΙ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ,ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ(ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ") ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΦΑΠΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΒΑΖΕΛΙΝΑ.....ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ