ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΔΕΙΞ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ



Μερικές φορές η ΜΟΙΡΑ παίζει άσχημα παιχνίδια . κυρίως εκτίθενται οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
Χτες είχαμε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, στο Μόναχο, μεταξύ της Μπάγερν και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπάγερν νίκησε 2-1 και αποκλείστηκε, αφού στον πρώτο ημιτελικό είχε χάσει 1-0.
Στα 90 λεπτά αυτού του αγώνα ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μιας ολόκληρης 20ΕΤΙΑΣ. Και τι δεν έχουμε ακούσει αυτά τα 20 χρόνια κυριαρχίας του ΘΡΥΛΟΥ από τα αντιολυμπιακά ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΠΑΔΟΥΣ. Για «παράγκες», για «καλύβες του μπάρμπα Θωμά», για «εγκληματικές οργανώσεις», για «ΕΥΝΟΙΑ» του ΘΡΥΛΟΥ.
 
Για όλους αυτούς το πέναλτι του Παπουτσέλη ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
 
 
Το πέναλτι που σφυρίχτηκε χτες υπέρ της Ατλέτικο  είναι  ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ Ποδοσφαίρου.
 
 
Για όλους τους αντιολυμπιακούς  ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ το μαρτύριο δεν τέλειωσε στο πέναλτι. Και τι δεν ακούσαμε για τον «ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ» Περέιρα που  εξ αιτίας του προκλήθηκαν πέρσι, τα μπουμπούκια της ένωσης ελαιοχρωματιστών Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μέχρι και εισαγγελέας βρέθηκε να του ασκήσει δίωξη.
 
 
Τους αφιερώνουμε τις ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ του προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε.
 
 
Μετά από τα παραπάνω δικαιούμαστε να πούμε:
 
Ο ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΙΣΘΙΕΣ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΣΑΣ !!!!
 
 
ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ !!!!
 

 

Σχόλια

Εικόνα KCS

Ετσι,πολύ σωστά. Μπορεί η προσπάθεια του αμυντικού να ανατρέψει τον επιθετικό να ξεκινά έξω από την περιοχή αλλά η ανατροπή γίνεται στη γραμμή(πέναλτι) ή και πιο μέσα. Και ο Παπουτσέλαρος και ο Τσακίρ δίκιο έχουνε.

Καλά, το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι λες κι έχει γίνει επίτηδες για να ξεφτιλίζει τις αντιολυμπιακές παπαριές. Υπάρχουν τρία τέσσερα τέρματα σαν την γκολάρα(τα έχει παρουσιάσει το σάιτ,όποιος έχει πρόχειρο το λινκ ας το ξαναβάλει) που έβαλε ο Καμπιάσσο με το βάζελο(που είχανε το θράσος να λένε για οφσάιντ οι γελοίοι) και χτες έγιναν αυτά τα ξεβρακώματα των αντιολυμπιακών ρουφιάνων.

RATM συνέχισε να τους ξεβρακώνεις.

Εικόνα john

Εγω παλι πιστεύω πως και οι δυο φασεις ειναι καθαρά πεναλντι. Πιο συγκεκριμένα για τη φαση του Ιβιτς,πιστεύω πως προκειται για παρατεταμένο φαουλ που αρχίζει απο εξω και τελειώνει μεσα στην περιοχή. Σε αυτη την περίπτωση σφυρίζεται οτι γινεται τελευταίο αρα μιλάμε για πεντακάθαρο πεναλντι. Η κάμερα του replay το δείχνει καθαρά και μονο ο Βασος Κωνσταντινου ειχε τα αρχιδια να πει δημόσια οτι η ανατροπή ηταν εντός περιοχής.

Εικόνα fasteddie

Καλησπερα Δια και χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια.Εχω μια συνηθεια,ενα ''χουι'' οπως λεμε και στα χωρια...Συλλεγω εδω και χρονια βιντεο απο ολες τις επιτυχιες (νικες,προκρισεις,κυπελλα κτλ) του Ολυμπιακου σε ολα τα σπορ.Ειτε ολοκληρους αγωνες ειτε στιγμιοτυπα,ειτε ακομα και αφιερωματικα βιντεακια.Καμια φορα και με τα ανιψια μου τωρα (για να γαλουχηθουν και σωστα!!),καθομαστε και ξαναβλεπουμε ρετρο αγωνες της ομαδας.Παιδια δε μπορειτε να φανταστειτε πραγματικα τι αισχρη προπαγανδα εχει πεσει εδω και 20 χρονια απο τους ΑΡΔ...Ειδικα για παλιοτερες εποχες που δεν υπηρχαν ιντερνετ κτλ παρα μονο εκπομπες σε τηλεοραση-ραδιο η εφημεριδες,μιλαμε για ΤΑ ΑΙΣΧΗ.Βλεπαμε π.χ. τον αγωνα κουλα-Θρυλος νομιζω το 99-2000 που κερδισαμε 0-2 σε κεκλεισμενων,το γνωστο ματς με το διαιτητη Δημητροπουλο που επεσαν οι πιστολιες...Μιλαμε για εναν αγωνα που τα χανουμια ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ οσον αφορα στην υποθεση ''παραγκα''.Ε λοιπον μαγκες,πραγματικα ο διαιτητης ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ.Να πεφτει ο Καλιτζακης-Νιντζα με τις ταπες απο πισω ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Ζιο με σκοπο να του κοψει τη μπαλα,ο διαιτητης ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ να του βγαζει δευτερη κιτρινη (ηταν απευθειας κοκκινη) και να βλεπεις τα χανουμια ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΕΠΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.Ναι ακριβως για τετοια...σφαγη μιλαμε.Τα παραδειγματα ειναι ΑΠΕΙΡΑ και ειλικρινα επειδη εδω ειναι χωρος ΑΝΤΙΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ αν θελει κανενας φιλος συγγαυρος να ανεβασω μερικα σχετικα link προς γνωση,συμμορφωση και ενημερωση ας μου το πει.

Εικόνα suede86

https://www.youtube.com/watch?v=g8Hg1Z1ASGg

To ενδιαφέρον στο βίντεο αυτό είναι οι διαμαρτυρίες των Βανδή, Ατματσίδη κλπ..
Σε μια φάση που είναι απευθείας κόκκινη και δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον νίντζα τον Καλιτζάκη...
Οι φάσεις δε που διαμρτυρόταν η ΑΕΚ και αναφέρουν οι Αεκτζήδες έως σήμερα εκεί είναι που επέρχεται η λοβοτομή..
Λένε για πέναλντι υπέρ του Μαλαδένη στο α' ημίχρονο..Τους απαντάς πως δεν θα υπήρχε αυτό το πέναλντι αν σφύριζε πρώτα ο Δημητρόπουλος το χέρι στο κοντρόλ του Μαλαδένη..
Μετά υποστηρίζουν ότι ο Καλιτζάκης πήρε κόκκινη ενώ ο Τζιοβάνι δεν πήρε για μια φάση που συνέχισε και ας είχε υποδειχθεί οφσάιντ..
Αυτό που ξεχνάνε πάλι να πουν είναι πως δεν υπήρε κανένα οφσάιντ στον Τζιοβάνι και ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Ατματσίδη..
Πέρυσι στο βαζελο contra όπως έχει γίνει καιρό τώρα είχαν κάνει αφιέρωμα για αυτό το ματς..
Πρώτο πρώτο ερχόταν το σχόλιο ενός Dimitris Παοκτζή που έκραζε για το πέναλντι κτλ..Μπήκα στο κόπο να τον ρωτήσω εάν βλέπει το χέρι που προηγείται..
Τότε άρχισε κάτι καραγκιοζίστικες εξυπνάδες για να καταλήξει ότι το χερι είναι αμφισβητούμενο ενώ το πέναλντι όχι..
Τον ίδιο και το σχόλιο του τον είδα πάλι πρώτο πρώτο και πάλι σε άρθρο του contra φέτος για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός με Δούρο διαιτητή το 2004 με συζήτηση για το ποιος αδικήθηκε..
Εκεί ο ίδιος και κάτι μαλακιστήρια τύπου Μάκης13 πείχαν κατακλύσει τα σχόλια βγάζοντας κόκκινη την κλωτσιά του Καστίγιο στον Μπασινά κτλ κτλ..
Να βγάλουν δηλαδή ενα ματς που έκρινε τον τίτλο και η Πανάθα πήρε πέναλντι και αποβολή υπέρ της αντί για κατά της, σαν έυνοια υπέρ του Ολυμπιακού..

Εικόνα john

Τον θυμάμαι αυτόν τον Μάκης13 κλασικός αντιολυμπιακος τενεκές χωρις ίχνος επιχειρημάτων. Θυμάμαι ειχα παρει και εγω μερος στην αντιπαράθεση για το ματς του Δούρου,τον ρώτησα εαν εχει κανένα νέο για την δικογραφία και την έρευνα για τους κοριούς στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στην λεωφορο. Ακομα περιμένω απαντηση.

Εικόνα ΔΙΑΣ

φιλε αν εχεις link ή υλικο μπορουμε να το βαζουμε στο σαν σημερα

Εικόνα fasteddie

Φιλε Δια εχω πολυ υλικο αλλα τα περισσοτερα πλεον υπαρχουν στο youtube.Καποια link για τα ματς που προανεφερα

Με την κουλα.Παρατηρηστε απλα το μαρκαρισμα του νιντζα στο ζιο,τις διαμαρτυριες και τις διαμαρτυριες στο πεντακαθαρο πεναλτι στο Νινι.

https://www.youtube.com/watch?v=J2lbZNX7X6k

Με τον ΟΦΗ.Δειτε στο 4.51 ο Αλεξανδρης καλυπτεται 5 μετρα και ΟΛΟΣ Ο ΟΦΗ ΠΑΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ και καλα για...οφσαιντ.

https://www.youtube.com/watch?v=BUiKNln0ETY

Αλλο ενα ''κλασικο'' ματς που τα μπαοκια εχουν κανει σημαια την εποχη της...''παραγκας'' με τον Τορουφογλου να τρωει το γκολ της χρονιας απο το Γκεο..Και ολος αυτος ο χαμος για μια δευτερη κιτρινη στο ΓΙΔΙ τον Γ.Χ. που εκανε βουτια βγαλμενη απο το ρεπερτοριο του Καραγκουνη.Αλλα βλεπεις η ΛΟΥΤΣΑ απο τον Ολυμπιακο δεν χωνευεται ευκολα...

https://www.youtube.com/watch?v=LzBB1Brqcqw

Και αλλα πολλα,απλα εβαλα καποια ματς-οροσημα που τα μνημονευουν ακομα οι αντιολυμπιακες λερες ως...παραγκοματς.Εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα,πιστευω η εικονα τα λεει ολα.

Εικόνα john

Εχω ακριβώς το ιδιο χούι. Βλεπω μανιωδώς ολα τα στιγμιότυπα του ΘΡΥΛΟΥ απο το 1996 εως σήμερα ενω κανω γυμναστικη. Μιλαμε για εκατοντάδες ματς. Σε τοσα πολλα παιχνίδια ειναι λογικό να βρεις και στιγμές εύνοιας και στιγμές αδικίας. Πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλο το πεναλντι πάνω στον Ιβιτς που κατάπιε ο Μποροβήλος στο εντός με την Παναχαϊκή το 1996,το ακυρωθεν γκολ του Νταμπιζα την ίδια σεζον στο Χαριλάου,την σφαγή στα Φιλαδέλφεια στην επιστροφή Μπάγεβιτς,το πεναλντι του καλιντζακη πάνω στον νινιαδη στο 0-1 του ΟΑΚΑ το 1997, και και και.

Εννοείται πως υπάρχουν και στιγμές που ευνοήθηκε ο θρύλος. Πριν μισή ωρα έβλεπα τα στιγμιότυπα του ματς με τη Λάρισα το 2005 στο Καραϊσκάκη οπου νικήσαμε 4-0 αλλα στο 2-0 ο σουρερ κανει πεναλντι στον Κυπαρίσση. Αλλο παράδειγμα το μούφα πεναλντι που κεριδσε ο Αλέκος με την Καβάλα το 1997. Αλλο παράδειγμα το πεναλντι που κερδισε ο Γιανακοπουλος στο ματς με το Αιγάλεω το 2002 οπου νικήσαμε 4-3.

Η λίστα ειναι ατελείωτη και μπορούμε να γράφουμε ώρες. Θα ηταν ενδιαφέρον κάποια στιγμή να συλλέξουμε ΟΛΕΣ τις φασεις εύνοιας και αδικίας στα ματς του ΘΡΥΛΟΥ απο το 1996 και σήμερα. Ειμαι σίγουρος πως οι περιπτώσεις ειναι μοιρασμένες πράγμα που πιστοποιεί άλλωστε οτι οι διαιτησίες στα παιχνίδια του ΘΡΥΛΟΥ ειναι φυσιολογικές και τα οποια λάθη ειναι ανθρώπινα με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Εικόνα fasteddie

Εννοειται οτι εχουμε ευνοηθει και εχουμε κερδισει βαθμους σε ορισμενα ματς που δεν τους αξιζαμε.Το μεγαλυτερο λαθος που κανουν οι αντιολυμπιακοι ομως ειναι το εξης.Δε μπορουν να κατανοησουν οτι ο Ολυμπιακος εχει ευνοηθει ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ (Και σε ορισμενες σεζον λιγοτερο) ευνοουνται οι ομαδες τους και γενικα ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Οσο δλδ ευνοειται η ρεαλ,η γιουβε,ο αγιαξ κτλ.Απλα καποια σφυριγματα υπερ του Ολυμπιακου μπορει να σχολιαζονται για κανενα...μηνα (ακομα και αναποδα πλαγια) ενω ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΕΥΝΟΙΕΣ των...εξυγιαντων περνανε στο ντουκου.Και φυσικα εχεις και την εξης καραμελα ''αφου εχεις καλυτερη ομαδα τι τη θες τη διαιτησια''???Και το λενε αυτο τα μπαοκια π.χ. που φετος αν δεν ειχαν τη διαιτησια 90-10 υπερ τους θα ηταν στη ζωνη του υποβιβασμου,τα χανουμια που εκαναν ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε γ και β εθνικη και οι βαζελοι που καθε φορα στα πλει οφ μεταμορφωνονται σε...μπαρτσα.Εξαλλου,οταν εχεις με διαφορα τους καλυτερους παιχτες ειναι φυσιολογικο να παιρνεις περισσοτερα πεναλτι γιατι πατας περιοχη,ειναι φυσικο οι αμυντικοι σου να μην παιρνουν τοσες καρτες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΑΡΙΑ,ειναι φυσικο οι αντιπαλοι σου να φορτωνονται με καρτες κτλ.Αλλα που να το καταλαβουν αυτο οπαδοι που τους δουλευουν οι...εξυγιαντες μες τα μουτρα και για ολα τους φταιει ο Μαρινακης???
Τα πρωταθληματα μας ειναι 1000% δικαιοτατα και οποτε δεν τελειωσε το πρωταθλημα με διαφορες...ανταρκτικης και χρειαστηκε να παρουμε ματς που εκρινε τιτλο οριακα(ριζουπολη,οακα 4-3 με κουλα,κτλ) ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ και με κοντρα διαιτησια.Μονο το..Δουρειο δεν κερδισαμε για τους γνωστους λογους.Γενικα παντως οταν ενα πρωταθλημα τελειωνει με -30 και -40 ειναι πραγματικα αστειο να μιλας για διαιτησια,γελανε και τα τσιμεντα!!
Τωρα αυτο που γραφεις για ολες τις φασεις κατ'εμε ο Ολυμπιακος στη σουμα ειναι αδικημενος ακομα και σημερα.Να μη μιλησουμε για τα πετρινα που γινοταν ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ και δεν ανοιγε ρουθουνι...

Εικόνα Romain

ΔΙΑ Θεέ, τα είπες όλα! Με τόσα λίγα λόγια.

Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ τους συνΡΑΤΜΙΤΕΣ!

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!

Εικόνα nik7os

Καλημερα και χρονια πολλα με υγεια ...

Αν υπηρχε οσκαρ κωλοτουμπας οι ΑΡΔ των αλλοθρησκων θα το σηκωναν ισοβιως.....

Βαγγελη μη σταματας...Δωσε πονο παντου...