ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ή αλλιώς ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ



Σήμερα η ΓΕΛΟΙΑ ΟΠΑΔΙΚΗ εφημερίδα,  ΩΡΑ,  ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ για το "ΤΕΛΟΣ" των τελικών της «παράγκας».
 
Θα τους θυμίσουμε  μερικούς από τους Τελικούς της παράγκας όπως τους  είδε ο «αντικειμενικός» Τύπος με τα ΑΡΔάκια του, αλλά και ο αντίπαλος ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, δηλαδή η ΑΘΛΗΤΙΚΗ, η ΩΡΑ και η Score
 
Ένα από τα μεγαλύτερα γλέντια στο πελάτη μας παναθηναικούλη. Ο Δούρος άφησε το ΘΡΥΛΟ με 10 από το πρώτο ημίχρονο, αποβάλλοντας τον Αμανατίδη. Σιγά μη μάσαγε η ΟΑΜΔΑΡΑ μας. Μια γκολάρα αρχικά από τον Μαυρογεννίδη που πήρε μόνος του παραμάζωμα την άμυνα του βάζελου και για κερασάκι στη τούρτα ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ του Νινιάδη στον Οφορίκουε, η ΦΑΠΑ ακούστηκε σ' όλη την Ελλάδα και οι βάζελοι ψάχνουν ακόμα τη μπάλα.... Τέτοια Κύπελλα ΜΟΝΟ ο ΘΡΥΛΟΣ. Και φυσικά ΝΤΑΜΠΛ!
 
 
ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ του παναθηναικούλη  είδε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ?
 
 
Άλλο ένα ΝΤΑΜΠΛ, το δεύτερο συνεχόμενο. Αυτή τη φορά γιορτάσαμε στο δεύτερό μας σπίτι. Στη ΚΡΗΤΗ. Ένα τρίμπαλο στη κούλα και γλέντι σε όλη την Ελλάδα. Η νύχτα που ο Καστίγιο χόρεψε πεντοζάλη ολόκληρη την ΑΕΚ. Έγινε και μια «ναυμαχία» αλλά κάποια στιγμή θα γράψουμε ξεχωριστά γι αυτήν…. Μετά από κάθε ΦΑΠΑ τα ΑΡΔακια γράφουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Οι ΦΑΠωμένοι ζητάνε να φτιάξουν ομάδα, αλλά από το Σεπτέμβριο αρχίζουν την κλάψα και τροπάριο της "παράγκας".....
 
Η χανούμικη Score ζητάει ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και να ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ της κούλας. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ?
 
 
 
Ότι και να γράψουμε γι αυτόν τον τελικό είναι λίγο. Βαλβέρδε εναντίον Ντούσαν. Ο Κάκος άφησε το ΘΡΥΛΟ με εννιά παίχτες σε μια ακόμα επίδειξη "κόκκινης παράγκας". Και δεν ήταν μόνο αυτό. Το 1-0 του Μπλάνκο ΕΙΝΑΙ OFF SIDE. Αλλά αυτά ψειρίζονται μόνο όταν αφορούν τον ΓΑΥΡΟ.  Τι να πούμε για την ΨΥΧΑΡΑ τον Μάταρο τον Ντάρμπισαιρ? Ματ-ωμένος τους κάρφωσε. Αλλά ο Κάκος τον Αλβες για την αγκωνιά στον Ματ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ.  Τι να πούμε για τον Νικοπολίδαρο που τους τέλειωσε? Για τις ψευτομαγκιές  του "μοντέλου" Κυριάκου που στο τέλος τον ήπιε και πάλι? Τον "Ψιλο Σισέ" Πιλάβιο να εύχεται να μπορούσε να δώσει δύο κύπελλα?  ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΤΑΜΠΛ που μόνο ο Ολυμπιακός κατακτά. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ?
 
 
 
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ.  ΜΕ ΒΑΣΑΡΕΣ, ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΥΣ ΣΙΣΕ.
 
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ….. ΤΟΝ ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ …. Τουλάχιστον ο Πανόπουλος είχε τους κοχόνες να το παραδεχτεί πέρσι. ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΑΤΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ

Σχόλια

Εικόνα kg

ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ..............ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ?

ΚΑΚΩΣ!!!!!..

ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΑΙ!

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .......ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ?

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η SOFTEX!

Εικόνα MIKE.A

Και μην ξεχναμε και τον τελικο της κουλας με τον Ατρομητο! Προηγηθηκανε με γκολ οφσαιτ του Λυμπεροπουλου, στο Β ημιχ. μονο μπαλα που δεν παιζανε οι καφροι της αεκ που ειχαν μαζευτει εκατονταδες στο ταρταν, και που ο αντιολυμπιακος Κακος το εληξε πριν την ωρα του!
Τωρα για τον τελικο φοβαμαι οτι ο ξεφτυλας ο κοντονης μηπως προσπαθει να τους αναγκασει να τον πανε μετα τα πλευ οφ και ηδη οι ποα - μπαουγκ - Πανιωνιος αρχιζουν και το φερνουν σαν θεμα με την κουλα να το παιζει διπλωματια! Ενοειτε οτι ως τοτε η ομαδα μας δεν μπορει να περιμενει λογω των διεθνων της, και λογω που οι παιχτες μας ειναι ετοιμοι για τις διακοπες τους! Αφηστε που εως τοτε δεν θα εχουν δωσει επισιμο αγωνα για 2 μηνες!

Εικόνα Romain

Ωραίος!

Θα πρέπει να παρατηρησουμε ότι υπάρχει μια ομάδα που δεν θέλει να γίνει με τίποτε ο τελικός κυπέλλου.

Η κουλαρα.

Γιατί?

Έχει χεστει ο Νιαου. Μιλάμε για μεγάλο χεσιμο. Ξέρει τι τον περιμένει.

ΦΑΑΑΑΑΑΑΠΑ.

Και μετά πως θα συμαζεψει τα γιδοπροβατα?

Τι ατάκες θα πετάει? Δεν θα βγαίνουν από το βρομοστομα του.

Την γλυτωσαν ο Αλαφουζος στον πρώτο γύρο, και ο Ιβάν στο Καραϊσκάκη. Πλήρωσε και 3 βαθμούς ο Ρωσσοποντιος για να αποφύγει το ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ στο γήπεδο.

Εικόνα Aprosarmostos17

Μα και τον μοναδικό τελικό που μας πήρανε την τελευταία 30ετία, έπρεπε να βάλουν γκολ με το χέρι μετά από αποτυχημένη εκτέλεση πέναλτι και να αποβληθεί ο Ζιοβάνι, σε φάση που έβγαιναν 2 παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στον Χιώτη και ο διαιτητής διέκοψε το παιχνιδι(!!!) για να δώσει την κόκκινη. Κατά τα άλλα, έχουν το θράσος και μιλάνε για παράγκα.