Μπάμπης Τσιμπίδας στο «αντικειμενικό» Sport24



Σε γνωστό «αντικειμενικό» σαιτ, από το οποίο σιτίζονται και αρκετοί «ολυμπιακάρες» ΑΡΔ, αναρτήθηκε σήμερα, κείμενο με τίτλο
 
Η ανακαίνιση δεν πρέπει να καθυστερήσει εσκεμμένα
 
Αναφέρεται στα «προβληματάκια» που αρχίζουν να εμφανίζονται στη διαδικασία ανακαίνισης του Δημοτικού Γηπέδου της Λεωφόρου. Δηλαδή στο ΣΑΝΟ που τάισε όπως κάθε καλοκαίρι τα green sheep,  Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ. Πάλι με λαδομπογιές θα τη βγάλει….
Μιλάμε για κείμενο χαρακτηριστικό της βαζέλικης νοοτροπίας, «ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ παναθηανικούλη. ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΜΑΣ».
Ας δούμε μερικά μαργαριτάρια που συνέγραψε ο αδάμας της δημοσιογραφίας Μπάμπης Τσιμπίδας.
 
«Για να το κάνουμε λιανά, όσο ο Παναθηναϊκός θα καθυστερεί, τόσο περισσότερο θα κινδυνεύει να μην ολοκληρώσει την ανακαίνιση...
Ο νόμος Καλαφάτης στον οποίο βασίζεται η αναθεώρηση, υπόκειται σε έλεγχο συνταγματικότητας από το ΣτΕ, ενώ η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η Οικοδομική Άδεια επιδέχονται προσφυγών επί της νομιμότητας τους, ως διοικητικές πράξεις.
Οπότε, κατ' εμέ ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες οφείλουν να αναθεωρήσουν την απόφαση τους και να δώσουν εντολή για την έναρξη των εργασιών, αμέσως μόλις πάρουν την άδεια στα χέρια τους. Ακόμα καλύτερα, να μην ενημερώσουν κανέναν και να γνωστοποιήσουν το ευτυχές γεγονός, αφού αρχίσουν οι προπαρασκευές για την ανακαίνιση.
 
Τι προτρέπει ο ΑΡΔ τον Αλαφούζο; Να μην ενημερώσει κανένα ότι έλαβε άδεια οικοδομικών εργασιών, να αρχίσουν οι εργασίες, έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποιοι πολίτες θεωρήσουν ότι θίγονται και θελήσουν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, να έρθουν προ τετελεσμένων γεγονότων, αφού ένα σημαντικό μέρος των εργασιών θα έχει ήδη εκτελεστεί. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΗ ΒΑΖΕΛΙΑ. Κι επειδή ο τύπος είναι άσχετος  από τις διαδικασίες με τις οποίες εκτελούνται τα οικοδομικά έργα, μας δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι πραγματικά εξασκεί με συνέπεια το επάγγελμα του ΑΡΔ. Δηλαδή τα έγραψε κατά παραγγελία.
 
Κοινώς, να έρθουν άπαντες προ τετελεσμένου, έτσι ώστε ακόμα και στο ενδεχόμενο προσφυγών, να μην μπορεί να μεταβληθεί η κατάσταση. Να έχουν ολοκληρωθεί οι προσθήκες στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και στη συνέχεια, το μόνο που θα μπορεί να γίνει, είναι να επιβληθούν πρόστιμα.
Όπως δηλαδή, είχε συμβεί το 2000 με την εγκατάσταση των δύο στεγάστρων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τότε, η Πολεοδομία είχε έρθει αφού τοποθετήθηκαν οι κατασκευές και το μόνο που έκανε, ήταν να βεβαιώσει την παράβαση και να επιβάλλει πρόστιμα.
Για την αποφυγή παρανοήσεων, οι εργασίες δεν είναι παράτυπες. Βασίζονται στο νόμο Καλαφάτη, ο οποίος έχει ψηφιστεί από τη Βουλή. Απλώς, ουδείς μπορεί να προδικάσει τι θα "σκαρφιστεί" στο Συμβούλιο της Επικρατείας, εάν τυχόν τον εξετάσει.»
 
Οι Δικαστές του Συμβουλίου Επικρατείας ΔΕΝ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ρε ΤΕΝΕΚΕ. Είναι τοποθετημένοι εκεί για να τηρούν τη νομιμότητα και  να προστατεύουν τους φουκαράδες πολίτες αυτής της χώρας από  ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ σαν τον πρόεδρο της ΔΕΚΟ που υποστηρίζεις.
 
Ασχολήθηκε όμως και με την χτεσινή ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7. Στο δεύτερο Υστερόγραφό του.
«Υ.Γ.2: Σημεία των καιρών στο ελληνικό ποδόσφαιρο... Εμπλέκεται ένας ιδιοκτήτης ΠΑΕ σε μία συνομιλία που δεν έχει σχέση με το άθλημα. Ενδεχομένως, να πρόκειται για σύγκρουση μεγαλοεπιχειρηματιών που αφορά άλλα πεδία της οικονομικής ζωής της χώρας και η διαμάχη περνά σε ένα επίπεδο που λέμε ότι... βγήκαν τα πυρηνικά όπλα. Συνέβαινε στο παρελθόν, συμβαίνει και θα συμβεί και στο μέλλον, όπως άλλωστε ισχύει με τους μεγιστάνες σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, πρόκειται για ένα παράδειγμα του πως χρησιμοποιείται το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί μιας μεγάλης ομάδας για την επίτευξη αλλότριων σκοπών. Ένας σύνδεσμος να βγάζει ανακοίνωση υποστήριξης ενός προέδρου, για μία υπόθεση που δεν έχει σχέση με την ομάδα και το άθλημα. Από την άλλη, βέβαια, δεν είναι παράλογο, όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι η πολυετής κυριαρχία βασίστηκε σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, εκτός από την αξία στον αγωνιστικό χώρο.
Το χειρότερο, δε, είναι πως δεν προκλήθηκε έκπληξη σε κανέναν...»

Καταρχήν το γεγονός ότι τα ΑΡΔακια ασχολούνται σήμερα με τη ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7, σημαίνει ότι την «άκουσαν καλά». Τον κατανοούμε τον ΑΡΔακο. Βάζελος είναι. Και ανιστόρητος είναι. Δεν μπορεί να καταλάβει  ότι ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ όταν βλέπει ότι η ΛΑΤΡΕΙΑ του βάλλεται, ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΣΠΙΔΑ. Ανεξαρτήτως προέδρου, ΤΕΝΕΚΕ ΑΡΔακο.  Όταν την κατάσταση την παίρνει στα χέρια του ο ΚΟΣΜΟΣ μας, τα ποντίκια κρύβονται.
Αλλά για πες μας «ΓΙΓΑΝΤΑ» της δημοσιογραφίας,  αφού «η υπόθεση δεν έχει σχέση με το άθλημα», όπως ισχυρίζεσαι, γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΜΕ, τα χρηματοδοτούμενα, από τον πρόεδρο της ΔΕΚΟ ΠΟΑ την πρόβαλλαν; Γιατί  ρε ΑΡΔακο την πρόβαλλαν όλα τα αντιολυμπιακά ΜΜΕ;
Κι επειδή όχι απλά αφήνεις υπονοούμενα, ΑΛΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ότι η πολυετής κυριαρχία του ΘΡΥΛΟΥ δεν βασίστηκε στην αξία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, λέμε να σου θυμίσουμε κάποια μέσα που χρησιμοποίησε ο ΘΡΥΛΟΣ ώστε να σου δημιουργηθεί εσένα και δυο ακόμη γενιών βάζελων ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗ αιμορροΐδων….




 
Προσέξτε τώρα φίλοι ΓΑΥΡΟΙ.
 
Ένας ρεπόρτερ του βάζελου, σε ένα «αντικειμενικό» σαιτ, μέσα σε κείμενο που αφορά τη ΔΕΚΟ ΠΟΑ, γεμίζει με ΣΚΑΤΑ τα μυαλά των green sheep άλλα και όλων των αντιολυμπιακών προβάτων.
 
Ε ΛΟΙΠΟΝ…. Μέχρι να διαβάσουμε στο συγκεκριμένο σαιτ, για τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ διοικητή της Αεκούλας, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΦΟΡΟΦΥΓΑ πρόεδρο του ΠΟΑ, και για τον εμπλεκόμενο σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ χτυπήματα Ρώσο επενδυτή,
 
ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΟ κατατάσσεται στα βοθροσαιτ και τσοντοσαιτ
 

Σχόλια

Εικόνα TARZANIARHS

Οντως το στηθος της Μπαστα ειναι πιο ακαλυπτο και απο επιταγη του Τουιτη.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ΝΑΡΑ!!! αλλα στην εκπομπη του πρωην φιλου του αρχιρουφιανου αναδειχτηκε

Εικόνα holland74

Πάντως το μάτι μου έπεσε στη Σάσα, όπως και να το κάνουμε τώρα, χαχαχαχαχαχαχα..
Διάβασες και την απάντηση του Μάκη σήμερα;;;
Έχει έρθει λέει και στο Φάληρο ως φίλαθλος....

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μερικά σχόλια για την ΕΥΠ για τους συγγαυρους για να καταλάβουμε όλοι τι μπουρδέλο κράτος είμαστε. Τα τελευταία είκοσι τουλάχιστον χρόνια η ΕΥΠ διοικείται από τους συνδικαλιστές της, ανεξαρτήτως χρώματος. Αυτομάτως κάτι τέτοιο την κάνει εύκολα ελεγχόμενη είτε από ξένες υπηρεσίες (mossad,MIT και όχι μόνο cia) είτε από επιχειρηματίες στη δικιά μας περίπτωση. Η γνωστή λοιπόν τριανδρία (τουίτης, γατούλης, κλόουν) συνεργάζονται στενά με εκδότες (εφ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πχ) , πρώην πράκτορες (τον γνωστό αεκτζή τουρκοφάγο που προσπάθησε να φέρει τον Οτσαλάν χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς να ενημερώσει κανένα) που έχουν πρόσβαση, δημοσιογράφους και δικαστικούς υπαλλήλους που έχουν πρόσβαση σε φακέλλους και φυσικά σε πολιτικούς της νυν κυβέρνησης (παππούς, ο άλλος τουρκοφάγος στρατάρχης). Εννοείται ότι ο πόλεμος δεν είναι μόνο για τα αθλητικά, αλλά και για επιχειρήσεις (λιμάνια και όχι μόνο ΠΕΙΡΑΙΑ και κανάλια). Δυστυχώς αυτό που όλοι μας παραβλέπουμε είναι ότι αυτό το ξεφτιλίκι της ΕΥΠ δεν απασχολεί κανένα. Είναι κάτι το οποίο δεν αφορά μόνο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας αλλά και την ίδια τη χώρα μας.

Εικόνα Spiros Legend

http://www.aek365.com/a-273796/apo-thn-antitromokratikh-sthn-aek-pou-tha... Αυτοί έχουν τέτοιο θράσσος, που αυτοδιαφημίζονται κιόλας... Ποια πατρίδα, αυτοί προκειμένου να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό, ξαναγυρνάνε στην Τουρκοκρατία οι μεν ή ξαναπαίζουνε φιλικά με τα Ες-Ες οι δε... Καταλαβαίνουν τα τετράποδα αντιολυμπιακά κτήνη ό,τι με τέτοιους διεφθαρμένους κρατικούς λειτουργούς βουλιάζουμε σαν Χώρα; Να καταστραφεί ο Ολυμπιακός, με αυτόν τον εφιάλτη κοιμούνται και ξυπνάνε, τίποτα άλλο δεν απασχολεί τον ανύπαρκτο εγκέφαλό τους.

Εικόνα thita

φίλε, εδώ και πολλά χρόνια (από το 1999 οπωσδήποτε, ίσως και πιο παλαιά, αλλά δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω) τα στελέχη της κυπ ιδιωτεύουν

στην αρχή μόνο εκτός υπηρεσίας, εδώ και πολλά χρόνια ΚΑΙ εντός υπηρεσίας

ρουφιανεύουν ακόμη και ο ένας τον άλλο και δουλεύουν για πολιτικούς και επιχειρηματίες για χαρτζηλίκια, την μία μέρα για τον άσπρο και την άλλη για τον μαύρο

υπάρχουν και πολλοί που έχουν βρει σταθερούς εργοδότες, τέτοιοι (σταθεροί εργοδότες) είναι κάτι πολυμετοχικοί εφοππλιστές (στο όνομα μόνο) με μούσι και κάτι λαθρέμποροι πετρελαιοειδών

οι κυπατζήδες στήνουν υποθέσεις από το πουθενά και σε κάνουν κατηγορούμενο σε χρόνο dt

ιδίως εάν ο εργοδότης ξέρει, να'ουμ, και 2-3 δικαστάκια και εισαγγελάκια

κι όταν γεννηθεί το θέμα, αναλαμβάνουν οι δημοσιογραφάρες στυλ σαγόνια, μαυρίκου και μάκη

όλα γνωστά

οι κυπατζήδες σε βοηθάνε, αν στάξεις τίποτα ψιλά, ακόμη και με τον γκόμενο της κόρης σου π.χ., που δεν τον γουστάρεις και θες να τον τρομάξεις μπας και την αφήσει ήσυχη

τα της πατρίδας ξέχασέ τα, οι περισσότεροι με εξουσία είναι πουλημένοι για φραγκοδίφραγκα

Εικόνα MIKE.A

Εχουνε πια χασει τον μπουσουλα! Δεν αντεχουν αλλο! Σημερα κατι υποψιαζομουνα οτι θα διαβαζα και μπηκα στην σφηκοφωλια των αντιολυμπιακων του σκατοdna για τα σχολια οσο αφορα τον θανατο του Μαυρικου! Ρε παιδια τα περισσοτερα αναφεροντε (αφηνουν υπονοουμενα) στο οτι ειναι απο πισω ο Μαρινακης!!!!!!!!! Μιλαμε για απιστευτα πραγματα! Δεν εχουν πια τον Θεο τους! Αμ το αλλο παλι απο χθες; Με αυτο που γινετε στα ΜΜΕ απο τους ΑΡΔ για την μεταγραφη ενος Μπαρκα στην Κουλα που πριν 2-3 μηνες δεν τον ηξερε ουτε ο θυρωρος του! Και βεβαια ολα τα λεφτα το αρθρο του Βεργη στο σκατοσαιτ για αυτην την μεταγραφη! Φανταστητε να φερει η Κουλα και κανενα μεγαλο ονομα τι εχει να γινει! Ενοειτε οτι δεν θα φερει αλλα τελος παντων!
Τωρα γινετε κουβεντα για τα πλευ οφ να λαμβανει μερος και ο πρωτος της βαθμολογιας! Θα ειμαστε κοροιδα αν δεχτουμε! Διοτι ποιος μου λεει εμενα αν για παραδειγμα φτασωμε στην τελευταια αγωνιστικη των πλευ οφ και παιζουν για την τελικη πρωτια ο Ολυμπιακος και η Κουλα ας πουμε! Ο πρωτος με τον ποα και η δευτερη στην Τουμπα με τον μπαουγκ! Φανταζεστε τι εχει να γινει στον πρωτο αγωνα ενω στον δευτερο θα περασει αερα η ομαδα του λαθρεμπορα απο την ομαδα του κλοουν;

Εικόνα kg

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ.........Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α............ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ.......Η' ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ...............

Η΄ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΛΟ...

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ.................ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ????????????

ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...................ΕΧΟΥΝ ΟΡΟΦΗ ΤΙΣ 2.500 ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ....

ΚΑΙ ΤΟ 2.5% ΣΕ .....ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.........ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ...........ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΟΥΡΑΔΑ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!!!!!!!!

Ε Μ Ε ΤΟ Σ !!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Spiros Legend

Πραγματικά η υπομονή μας έχει τελειώσει...Κάθε μέρα θα βγάλουν και κάτι άλλο για να μας χτυπήσουν ΑΝΑΝΤΡΑ και ΦΟΥΣΤΙΚΑ... Ήδη στο βοθρο-γαμωdna έχουν στήσει πάρτυ με το θέμα του Μαυρίκου, είναι τόσο σκατάνθρωποι που ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ μέχρι και για τον θάνατο κάποιου, αρκεί αυτό να εξυπηρετεί την προπαγάνδα τους... Να μας πει αυτός ο Τσιμπίδας (έχει φάει bullying άγριο, μην τον παρεξηγείτε...), γιατί βγήκε ο Ζούγκλας στον Ασβεστά και Παπαθεοδώρου στον Σπορ ΦΜ, σε αθλητικό ραδιόφωνο δηλαδή και στους μεγαλύτερους εχθρούς του Ολυμπιακού, αφού το θέμα δεν έχει σχέση με αθλητισμό... Να μας πει η Τσιμπίδα, αν πρόσεξε ό,τι στο site του Ζούγκλα έχει στήλη και γράφει ο κουμπάρος του Λαθρέμπορου, ο Καραγιαννίδης-Αποδυτηριάκιας, ο οποίος ασχολείται συνέχεια με το ανύπαρκτο θέμα που έβγαλε ο κιτρινιάρης υποκλοπέας... Ίσα-ίσα, ακόμα και από αυτήν την κακοστημμένη συρραφή, φαίνεται ό,τι δεν υπάρχει κανένα θέμα Τσίπρα, αφού ο Μαρινάκης δεν καταλαβαίνει για τι πράγμα του μιλάει ο Καραμήτσος και ρωτάει απορημένος <<30 βιβλία; Στον Τσίπρα;>> και του απαντάει ο άλλος <<ΟΧΙ,(άλλο) ΛΕΩ, ο γιατρός κ.λ.π.>>. Μιλάμε και 5χρονο καταλαβαίνει ό,τι είναι ανύπαρκτο το θέμα. Ποιον να εξυπηρέτησε άραγε, ποιοι θέλουν να χτυπήσουν τον Μαρινάκη, ποιος είχε <<αποκλειστικό>> την συνάντηση στου Μαξίμου τις προάλλες? Καθίκια της ΕΥΠ! Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, από που έχουν τα αποκλειστικά και ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και με ποιον μιλάει ο Μαρινάκης... Επίσης, θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην Ελληνική Δικαιοσύνη που επιβραβεύει την ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ φάμπρικα της διαρροής και δημοσίευσης υποκλοπών (μόνο για ό,τι έχει σχέση με Ολυμπιακό φυσικά) και να περιμένουμε και καμιά νέα ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων κατά του Μαρινάκη. Για τον Καιμακάμη της ΑΕΚ θα βγάλει η Ένωση Δικαστών καμιά ανακοίνωση για το χτεσινό πέσιμο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ; Θα γίνει καμιά έρευνα για τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ που διαρρέουν στα αποβράσματα το υλικό των δικογραφιών και της ΕΥΠ; Θα κλείσουν φυλακή τους αναμεταδότες των υποκλοπών ή θα συνεχιστεί αυτό το βιολί για χρόνια ακόμα; ΑΛΗΤΕΣ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!