«Αριστερή» Περιφέρεια πόσα έδωσες για τους μπογιατζήδες 13;



Μετά από περίπου 20 μέρες αναγκαίων τεχνικών εργασιών και αφού ευχαριστήσουμε τους ΓΑΥΡΟΥΣ για το συγκινητικό ενδιαφέρον τους, επιστρέφουμε με ένα θέμα για το οποίο οι γνωστοί υπάλληλοι – συνάδελφοι του Αυλακιώτη, ξεσήκωσαν τον κόσμο, αλλά εδώ και ενάμιση μήνα πιπιλάνε δάχτυλο….
 
Στις 9 Μαίου 2016, ο Αλαφούζος μάζεψε τα ΑΡΔακια για να τους παρουσιάσει τα «ΕΡΓΑ» για τη «ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΟ». Είχε και ομάδα Αρχιτεκτόνων μαζί και πούλησαν πρόλογο στα green sheep
 
 
"Τα έργα θέλουν τρεις μήνες. Τα ευρωπαϊκά ματς θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Εκτός κι αν προλάβουμε κάποια στην Λεωφόρο. Στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε εδώ παράλληλα με τα έργα. Εσωτερικά θα αναβαθμιστούν οι χώροι (καθίσματα, τουαλέτες κτλπ). Θα λειτουργήσει ξανά το κολυμβητήριο".
"Μπορούμε να δώσουμε πολλά χρήματα, αλλά για να γίνουν τα βασικά κομμάτια θέλουμε από 10-15.000.000€. Ελπίζουμε πως θα δοθούν χρήματα από την πολιτεία. Εμείς όμως ξεκινάμε μόνοι μας για να γίνουν γρήγορα. Ούτως ή άλλως δεν φτάνουν".
"Η πρώτη φάση που είναι η αναβάθμιση ξεκινά άμεσα μετά τα πλέι οφ. Η δεύτερη με τις κερκίδες μετά την άδεια. Έχουμε καταθέσει τα χαρτιά για να βγει η άδεια, δεν υπάρχει λόγος να μην εκδοθεί άμεσα. Μόλις ξεκινήσουμε με την άδεια θα χρειαστούν τρεις μήνες".
 
Στις 10 Ιουνίου ο Γαρρής διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα έργα στο Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/277569/garris-de-tha-ehoume-provlima-me-tin-adeia/#.V3vmRLh97IU
 
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα έργα στη Λεωφόρο. Έχουν αρχίσει με έναν δυναμικό τρόπο, όπως είδε και ο κόσμος με την παρουσίαση στα ΜΜΕ. Έχουν ξηλωθεί όλα τα καθίσματα, θα μπουν καινούρια, θα μπουν πλεξιγκλάς και θα ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα έργα, για τα οποία χρειάζεται οικοδομική άδεια. Αυτό δεν είναι ευθύνη του Παναθηναϊκού, γιατί ο φάκελος έχει κατατεθεί εδώ και δύο μήνες. Οι διαδικασίες στην Ελλάδα κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς. Είναι ζήτημα γραφειοκρατίας. Ο φάκελος είναι υπερπλήρης και δεν θεωρούμε πως υπάρχει πιθανότητα να μας αρνηθούν την άδεια. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες που γίνονται τώρα και έρθει η οικοδομική άδεια, είτε έρθει σε 15 μέρες, είτε σε ενάμιση μήνα, θα συνεχιστούν τα έργα. Αν όμως η άδεια βγει το Νοέμβριο, θα πρέπει να έχουμε τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας αν είναι να ξεσπιτωθεί η ομάδα. Σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός είτε θα πρέπει να είναι στη Λεωφόρο, αλλά στη μισή Λεωφόρο λόγω έργων, είτε θα πρέπει να πάει στο ΟΑΚΑ».
 
Ο Γαρρής δήλωνε,  ότι ο φάκελος για την οικοδομική άδεια είχε κατατεθεί δύο μήνες πριν. Δηλαδή στα μέσα Απριλίου. Πάμε για Μέσα Ιουλίου και … που είναι η άδεια ; ΟΕΟ;
 
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
Βαζελάκια όσο θα δείτε ανακαινισμένο γήπεδο από τον ΤΟΥΙΤΙ  άλλο τόσο θα δείτε και ΚΟΥΠΑ.  20.000 θέσεις για τα πράσινα πρόβατα! Γελάνε οι σανοπαραγωγοί της Θεσσαλίας! Την επόμενη φορά που θα σας ξαναμαντρώσει να τον ρωτήσετε πόσο κόστισαν τα γυαλόχαρτα, τα πινέλα και οι μπαντανόβουρτσες. ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ….
 
Άλλο μας νοιάζει εμάς….
 
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ 13 ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΙ?
 
Αντιπεριφερειάρχη  Καραμέρο να περιμένουμε καμιά ενημέρωση;
 
 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ωραίος ο Δίας.