Ο ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ «ΤΑΡΖΑΝ»



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Στην ιστοσελίδα του θαμώνα του καταδικασμένου συκοφάντη Κυριάκου Θωμαϊδη (απόφαση 1158/2015 του Αρείου Πάγου), και γνωστού Αεκτζή Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στα μέσα του περασμένου Ιουνίου ανέβηκε το παρακάτω κείμενο με τίτλο «Χρωστούν 88 δις. ευρώ στο Δημόσιο».
 
 
 
Για την αγαπημένη του ομάδα αναφέρει
- ΑΕΚ: Είχε χρέη 250.000.000 ευρώ τα έσβησε και έπεσε κατηγορία.

 
Μάκη, η Αεκούλα φέσωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 250 εκατομμύρια Ευρώ χάρη στα άρθρα 44 και 99.Αφιερωμένο αυτό το άρθρο για την αγαπημένη σου ομάδα.
 
Επίσης, βλέπουμε ότι στην πρώτη εικόνα του άρθρου βάλανε τα σήματα του Πανιωνίου και του Αθηναϊκού, ενώ περιέργως ξεχάσανε να βάλουνε τα σήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ(και βεβαίως κι άλλες ΠΑΕ και ΚΑΕ).
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο 82 μύρια. Η είδηση αυτή που αφορά τις 2 ομάδες δεν υπάρχει πουθενά, ούτε στα «αντικειμενικά» αθλητικά σαϊτ, ούτε και σε αυτά που υποστηρίζουν τους «εξυγιαντές» του κώλου. Τι έγινε παιδιά; Πονάει η αλήθεια; Δεν την αντέχετε, ε; Όταν δεν έχει Θρύλο δεν πουλάει, ε; Μετά μην απορείτε που ένα μεγάλο μέρος του κόσμου σας λέει ΑΡΔ. Γιατί με τη συμπεριφορά σας και με την καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δικαιολογείτε αυτόν τον χαρακτηρισμό. Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, την οποία και ντροπιάζετε.

 
Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΜΠΑΟΚ ΦΕΣΩΣΕ ΜΕ 82 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΜΕ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ZOYGLA.GR ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚΟΥΛΗΣ.
 
Τι έγινε «Ταρζάν»; Ό,τι δεν μας βολεύει το θάβουμε, ε; Ωραία «αποκαλυπτική δημοσιογραφία». Σαν αυτή της ιστοσελίδας που «αντέχει την αλήθεια» μόνο στα λόγια.
Και τολμάτε να μιλάτε ρε δικέφαλοι ξεφτίλες για τον Θρύλο; Τολμάτε να ρίχνετε λάσπη, να κάνετε προπαγάνδα και να σπιλώνετε τον Θρύλο του Ελληνικού Αθλητισμού; Τολμάτε να μιλάτε και για «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ»; Κοιτάξτε τα χάλια σας πρώτα.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!!
 
Υ.Γ. Που είσαι ρε Σταύρο Κόλκα; Που είσαι ρε Βασιλόπουλε; Που είσαι ρε Τσορμπατζόγλου; Πετρωτέ; Μήλιο; Κεφαλογιάννη; Δραγόλια; Σουντουλίδη; Τοσκίτση; Χαλβατσιώτη; Σακίσογλου; Τσιομπανόγλου; Τσακαλέα; Γρηγοριάδη; Πετρουλάκη; Χαστά; Τζαντζαρά; Ζαϊρη; Καστάνη; Νικολάκη; Μπούζο; Τσατσαρέ; (και πολλοί άλλοι…)

Σχόλια

Εικόνα kg

TA ....ΨΙΛΑ........Ο ΤΑΡΖΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..........ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ......ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ..........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ........ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ......!!!!!!!!!!!!