ΜΟΝΟ ΕΦΗΒΟΣ !



Από προχτές , η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ, είναι σε αναβρασμό.  Το αντιολυμπιακό μέτωπο, με τα γνωστά ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΡΔακια, αλλά και κάποιες «ΦΙΛΙΕΣ» δυνάμεις, έχουν πέσει να κατασπαράξουν τις σάρκες της ομάδας για να διασωθούν τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ. Τον ήπιανε με το koriopolis, τον ήπιανε με το σαπιοκάραβο, θα τον πιουν στην ΕΠΟ και στην «εγκληματική οργάνωση». Τι μένει; Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ !
 
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός μάγκες μου ….
Μόλις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ…
 
Στις 2 Μαρτίου  2016, μια όμορφη βραδιά, ο ΘΡΥΛΟΣ γλέντησε μέσα στη Τούμπα, τον "φιλοξενούμενο" και τους  «λεβέντες» του Βορρά…  1-2 αντί για 1-4 και ΣΚΟΥΞΙΜΟ ΠΟΛΥ!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΚΑΠΙΝΟ, ΣΑΛΙΝΟ, ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ, ΜΠΟΤΙΑ, ΒΟΥΡΟΣ, ΚΑΜΠΙΑΣΟ, ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ, ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (89' ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ) ΦΟΥΣΤΕΡ (75' ΠΟΥΛΙΔΟ), ΣΕΜΠΑ, ΙΝΤΕΓΕ.
 
Στις 13 Μαρτίου 2016, άλλη μια όμορφη βραδιά, ο ΘΡΥΛΟΣ γλέντησε στο ΝΑΟ τον παναθηναικούλη…. 3-1 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΗ (ΜΠΡΑΟΥΝ) να την έχει μεγάλη …. την όρεξη μέχρι το τέλος…..
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΡΟΜΠΕΡΤΟ, ΣΑΛΙΝΟ, ΜΠΟΤΙΑ, ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ, ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ, ΚΑΜΠΙΑΣΟ (81' ΠΟΥΛΙΔΟ), ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ, ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ (62' ΠΑΡΝΤΟ), ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΦΟΥΣΤΕΡ (81' ΕΡΝΑΝΙ), ΙΝΤΕΓΕ
 
Η ίδια ουσιαστικά ομάδα, στις 27 Ιουλίου 2016 έφερε ισοπαλία για τα προκριματικά του CL με την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ισραήλ Χάποελ Μπερ Σεβά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΚΑΠΙΝΟ, ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ, ΜΠΟΤΙΑ, ΣΙΟΒΑΣ (Λ.Τ. 39' ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ), ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ, ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ (63' ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ), ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΝΤΟΥΡΜΑΖ (58' ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ), ΣΕΜΠΑ, ΙΝΤΕΓΕ
 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
 
ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ. ΠΑΙΞΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ.
 
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
 
ΣΚΥΨΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΘΥΜΩΣΤΕ. ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ.
 
PLAYERS OF OLYMPIACOS
 
YOU HUMILIATE YOUR LUDICROUS COMPETITORS IN GREECE. YOU WILL BRING THE QUALIFICATION NEXT WEDNESDAY. PLAY FOR THOSE WHO APPLAUDED YOU  WITH PAIN. PLAY FOR THOSE WHO HISSED YOU FRUSTRATED.
 
BUT ABOVE ALL
 
STOOP YOUR HEADS. SOUR. PLAY FOR YOURSELVES AND YOUR FOOTBALL EGOISM.
 

Σχόλια

Εικόνα jimakos

Από το στόμα σου και στων ποδοσφαιριστών το αυτί ΔΙΑ αρχηγε των Θεων.
Υ.Γ. Επειδή αύριο θα βρίσκομαι Κέρκυρα απευθύνομαι στους εν Ολυμπιακώ Κερκυραίους αδελφούς. Που μπορώ να δώ τον αγώνα σε νορμάλ Ολυμπιακές συνθήκες χωρίς αλλόθρησκους, άσχετους κ.λ.π. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Εικόνα apostolos gaganis

"ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ"...

Το μεγαλείο της γαυροψυχής...

Εικόνα Chief Bromden

Ότι έγινε προχθές έγινε, τελείωσε, δεν αλλάζει, πως αλλιώς να το πούμε;
Όλοι μας χαλαστήκαμε με όσα είδαμε, δεν υπάρχει Γαύρος που να έμεινε ικανοποιημένος, που να μην έσκασε από την στεναχώρια του.
Σε λίγες μέρες στο Ισραήλ ίσως και να παίζουμε τον αγώνα της χρονιάς και όχι μόνο...
Ας περιμένουμε λίγες μέρες πριν φάμε τις σάρκες μας. Προχθές τα σκατόσαμε άσχημα αλλά δεν αποκλειστήκαμε, την ερχόμενη Τετάρτη μπορεί όμως να γίνει και αυτό. Αν γίνει, έγινε... Τότε και μόνο τότε θα έχουμε κάθε δικαίωμα και λόγο να τους σταυρώσουμε όλους .
Γίνανε πολλά και ακούστηκαν άλλα τόσα, την ομάδα δεν την ανεβάσαμε όπως οφείλαμε αλλά κοιτάμε να την γκρεμίσουμε πριν ακόμα παίξει. Ας δώσουμε την ευκαιρία και ύστερα ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει.
Με τον Ντακόστα θα πάμε για την πρόκριση και με τον άμπαλο τον Σεμπά, ποιος ο λόγος που τους γαμήσαμε την ψυχολογία πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι; Ο Σεμπά θα μου φέρει την πρόκριση όχι ο Αλεσαντρινί. Με αυτούς θα πάμε, αυτοί είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τώρα είτε μας αρέσει είτε όχι.

ΜΟΝΟ ΕΦΗΒΟΣ και πρίν και μετά από το Ισραήλ...