«ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» σημαίνει ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΙΜΑ…



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Πριν από δυο χρόνια είχαμε κάνει την παρακάτω ανάρτηση:
 
4 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141115/4-apopeires-dolofonias-melon-tis-epo-se-15-xrono
 
Από τότε ο χρόνος έτρεξε και πρόχειρα έχουμε καταγράψει 15 (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ !) ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε ποδοσφαιρικούς, δικαστικούς και πολιτικούς παράγοντες.
 
*20/8/2013 Επίθεση στον Καλύβα και καταδίκη από την ΕΠΟ
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Diaithsia/item/338155-Epithesi-ston-Kalyva-kai-katadiki-apo-tin-EPO
 
*10/10/2013 Επίθεση αγνώστων στον Κουρίδη! Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης το βράδυ της Πέμπτης, από ενέδρα δύο αγνώστων.
http://www.gazzetta.gr/football/article/550163/epithesi-agnoston-ston-koyridi
 
*28/12/2013 ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ
http://www.zougla.gr/greece/article/apopira-an8ropoktonias-ston-alimo
 
 
 
 
 
 
 
*25/5/2015, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39577&subid=2&pubid=130072512
 
*16/10/2015, ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151017/i-epithesi-sto-somarakaki
 
*16/11/2015, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗΣ - ΔΙΚΑΣΤΗΣ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151128/enosi-prasinokitrinon-eisaggeleon
 
 
 
 
Όλα αυτά μας γυρίζουν πίσω στο χρόνο, στον Απρίλιο του 1995 και στην  επίθεση στον διαιτητή Μπάκα.
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130419/diaititi-malaka-tha-gineis-san-ton-mpaka
 
Χθες είχαμε "Ντου" κουκουλοφόρων και ξύλο στην κλήρωση της Football League
http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/09/wwwa-sportsgr-football-league.html (VIDEO)
 
 
Κι επειδή εμείς τα λέμε ΟΛΑ, σήμερα μόνο μια «αντικειμενική» αθλητική εφημερίδα έβαλε τη σωστή διάσταση των γεγονότων. Η εφημερίδα GOAL (την οποία έχουμε πολλές φορές επικρίνει), μιλάει για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και για ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΠΑΔΩΝ.
 
 
Αντίθετα, η ΟΠΑΔΙΚΗ εφημερίδα της ομάδας RANDOM, όχι μόνο δεν καταδικάζει «για τα μάτια» έστω την επίθεση των κουκουλοφόρων, αλλά ούτε καν αναφέρει το γεγονός.
 
 
Επίσης, η ΟΠΑΔΙΚΗ εφημερίδα της ομάδας GREEN RABITS, αναφέρει απλά το γεγονός στον πάτο της σελίδας, χωρίς καμία καταδίκη.
 
 
Εδώ θα πρέπει να θαυμάσουμε το κληρονομικό χάρισμα δύο ΟΓΚΟΛΙΘΩΝ της  δημοσιογραφίας,  Βασίλη Βέργη και Σωτήρη Βετάκη,  που είχαν ΕΝΟΡΑΣΗ και πρόβλεψαν την χθεσινή επίθεση.
 
Να σημειώσουμε ότι το γνωστό πλέον ΒΟΘΡΟΣΑΙΤ που προωθεί την «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ», με πρωτοπόρο τον Αυλακιώτη, ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ στους υποστηρικτές της «εγκληματικής οργάνωσης» όλους τους δημοσιογράφους αλλά και οποιονδήποτε πολίτη τολμήσει να διαφωνήσει με τη γραμμή της «υγείας».
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ.
 
Κοντονή ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ του εν τοις πράγμασι διοικητή. Άσε τις ζακυνθινές φιοριτούρες και ανέλαβε τις ευθύνες σου. Οι δηλώσεις και οι ενέργειές σου αποθρασύνουν ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
 
Η Ελληνική Αστυνομία υπάρχει; Τόσο δύσκολο είναι να βρουν σε ποιον ανήκει το μπρελοκάκι που «ξεχάστηκε» στο χώρο της επίθεσης;
 
Αυτό το γελοίο έντομο ο «ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ» έχει πέσει σε χειμέρια νάρκη;
 
Τους μόνους που εμπιστευόμαστε είναι οι έλληνες δικαστές και εισαγγελείς. Ειδικά τώρα που επίκειται η απομάκρυνση «ψηλού» συναδέλφου τους…..
 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Ξέχασα να πω: για τα παράπονά μας info@syriza.gr

Εικόνα koropi48

Πολύ καλή σούμα αδερφέ, όλων των εξυγιαντικών ενεργειών, κάτω από τις οποίες, κάποια στιγμή, πρέπει να προστεθούν και οι ισχυρισμοί των ανθρώπων που δέχτηκαν απειλές από συγκεκριμένους παράγοντες.
Πολλά τα λεφτά, λίγα τα τζακπότ, μεγάλες οι ανάγκες, το 23άρι ξανθό γκομενάκι έχει απαιτήσεις παρά την κρίση, η ιταλική γκαρνταρόμπα χρειάζεται συνεχή ανανέωση, το πολυτελές εξοχικό έχει τεράστια έξοδα συντήρησης, το πανάκριβο τζιπ θέλει μια περιουσία για σέρβις-λάστιχα και αμορτισέρ... Οπότε, οι καλοί αυτοί δημόσιοι λειτουργοί, που πάνω τους ακουμπάμε τις ελπίδες μας για τήρηση της ισονομίας και ισοπολιτείας, εύκολα κλείνουν το ματάκι τσαχπίνικα, όταν απλωθεί προς το μέρος τους ένα μάτσο χρωματιστά ευρώ. Δε γαμιέται, σου λέει, εγώ θα σώσω το κράτος.
Δε πα να κυβερνούν αριστεροί ή "αριστεροί". Η μαφία ζει και βασιλεύει. Και ειδικά με πεινασμένους λιγούρηδες ψευτοαριστερούς, δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Εδώ απόλύθηκε η γυναίκα μου προ μηνών, μαζί με αρκετούς συναδέλφους της και ο εργοδότης την επόμενη εβδομάδα προσέλαβε επιδοτούμενους του ΟΑΕΔ, τζάμπα δηλαδή.
Ρε τους μπαγάσηδες τους τσεγκεβάρες! Όλη τους η ζωή αγώνας υπέρ της νομιμότητας και των εργατικών συμφερόντων!
ΥΓ. Πρέπει νομίζω να προσθέσουμε και το τί αντιμετώπισε ο Δώνης όταν προσπάθησε να πάρει τα χρήματα της αποζημίωσής του όταν απολύθηκε.

Εικόνα MIKE.A

Βλεπεις ρε παιδι μου τον λαθρεμπορα "σωτηρα" της κουλας να μην κραταει ουτε τα προσχηματα οσο αναφορα για το ποιος ειναι αφεντικο σε αυτην την κωλοομαδα! Οταν ειναι μετοχος στον ΟΠΑΠ κατι που απαγορευετε και απο την ΦΙΦΑ! Και κανενας ξεφτυλισμενος εισαγγελεας δεν εχει κανει κατι ακομα! ΚΑΝΕΝΑΣ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο δον Κιχώτης Κοντονής παίζει το παιχνίδι του, νομίζοντας ότι κάνει την επανάστασή του στο χώρο. Έχει αυλοκόλακες δίπλα του που τον νουθετούν σε ό,τι παπαριά κάνει και έχει και παράγοντες πίσω του, οι οποίοι τον ωθούν και τον στηρίζουν στη δήθεν εξυγίανση του χώρου. Όμως, δεν έχει καταλάβει ότι με τον απόλυτο πόλεμο που έχει κηρύξει στην ΕΠΟ και τους ανθρώπους της, όπως και στον Ολυμπιακό, όπου τον έχει θεσπίσει σε κάθε μέση συνείδηση ως τον απόλυτο βρόμικο σύλλογο και υποκινητή κάθε λαμογιάς, συντελεί στην ανομία και τη βιαιοπραγία. Συντελεί στην εγκληματική δράση του υπόκοσμου, των μπράβων, των εντεταλμένων οπαδών και δημοσιογράφων. Συντελεί στις απόπειρες δολοφονίας που έχουν αναφερθεί και παραπάνω. Το ότι αποδείχθηκε φασίστας και παρεμβατικός είναι το λιγότερο που μπορείς να του προσάψεις του υφυπουργού. Από τον Μελισσανίδη ξέρεις τι να περιμένεις, από τον Πατέρα το ίδιο. Από τον Σαββίδη εξίσου. Από τον υφυπουργό περιμένεις μια στοιχειώδη σοβαρότητα και αποστασιοποίηση από κάθε ιδιοτέλεια. Οι πράξεις του υφυπουργού και η στήριξη που απολαμβάνει από την κυβέρνηση δείχνει πλέον φανερά ότι έχουμε να κάνουμε με ένα καλά στημένο πόλεμο εναντίον μας. Αυτό καλά θα κάνει να το καταλάβει και η κυβέρνηση από 'δω και πέρα. Η ανεξέλεγκτη κατάσταση στα δικαστικά όργανα, η απραγία και η ανομία εκ μέρους των οργάνων καταστολής απέναντι σε κάθε μορφή βίας που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, η ατιμωρησία των πραγματικών υπευθύνων -φυσικών προσώπων και ομάδων-, είναι συνενοχή. Είναι κήρυξη πολέμου. Τσίπρα, έπαιξες. Ήρθε η ώρα να χάσεις. Κι εσύ και η "υπουργάρα" σου.

Εικόνα Jason

Τώρα αρχίζει ο πόλεμος για μας. Όπου τους πετυχαίνουμε να τους τελειώνουμε. Τέρμα τα "μη τους κάνουμε μάρτυρες και ήρωες", πρέπει μαρτυρήσουν και το γάλα της μάνας τους που δε φταίει. Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και εμείς αργήσαμε να μπούμε την ώρα που οι άλλοι ήταν έτοιμοι προ πολλού. Με την Π.Ε.Ο.Σ (Πραγματική Εγκληματική Οργάνωση Συμμαχίας) και τα τσιράκια τους (δημοσιογράφοι, κανάλια, sites, δικαστές και μπράβοι) μόνο πέος τους αρμόζει. Με τα ίδια τους τα όπλα, αντεπίθεση τώρα. Θα πάρει λίγο καιρό για να οργανωθούμε αλλά είμαστε περισσότεροι, περήφανοι και μας πνίγει το δίκιο. Θα παρακαλάνε για έλεος και συγχώρεση και θα τους πατάμε σα σκουλήκια. Στο δρόμο, στα μαγαζιά, στις κάλπες, στις γιορτές και στα πανηγύρια. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τον πόλεμο αλλά αποδειχθήκαμε αφελείς. Τώρα ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.