8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016. Η ΘΥΡΑ 7, ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ



Μετά και την τελευταία επίθεση που δέχτηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ από υπηρέτες ενός φαύλου συστήματος και αφού πέρασε αρκετός χρόνος ώστε να μην νομίζει κανείς ότι ανακοινώσαμε κάτι εν βρασμώ ψυχής, θέλουμε να τονίσουμε τα παρακάτω. Μια φορά και είναι αρκετή:
 
Εδώ και χρόνια δεχόμαστε μια ασύμμετρη επίθεση που στόχο έχει ότι αγαπάμε περισσότερο: Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Επειδή δεν μπορούν να μας χτυπήσουν, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ επίπεδο και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ άθλημα, αποφάσισαν, τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο, να καταστρέψουν τα πάντα για να μας φτάσουν στα δικά τους χάλια και στο δικό τους επίπεδο. Χωρίς βέβαια να σκεφτούν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν θα έχουμε και εμείς τίποτα να χάσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται.
 
Χωρίς να βάζουν στο μυαλό τους πως θα είναι η ζωή τους με τη ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ απέναντί τους.
 
Πίστευαν ότι μετά τον Κόκκαλη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα γυρίσει στα πέτρινα χρόνια αλλά δεν έγινε το χατήρι τους. Έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα, η καλύτερη θέση μας στην Ευρώπη, εξυγίανση του Ερασιτέχνη (με την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη), που σάρωσε τις κούπες στην Ελλάδα και διεκδικεί ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές κούπες επί ίσοις όροις με τα μεγαθήρια της Ευρώπης σε κάθε άθλημα.
Αυτά έκανε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Μαρινάκη, σας αρέσει δεν σας αρέσει και αυτά θα κάνει και για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον (εμείς ελπίζουμε περισσότερα).
 
Επειδή λοιπόν δε μας γύρισαν στα «πέτρινα» χρόνια, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν αυτά που ξέρουν καλύτερα. Όχι τις αθλητικές νίκες. Αλλά τις πουστιές . Τους πουλημένους πολιτικούς, τις ξεπουλημένες δημοσιογραφικές πόρνες, φαντάσματα του ίντερνετ-σχολιογράφους με ψεύτικους λογαριασμούς, επίορκους δικαστικούς που έκαναν τις δικογραφίες ανθρώπων φέιγ βολάν και όχι μόνο!
Ένα βρωμερό σύστημα, που βήμα βήμα δηλητηρίασε το ποδόσφαιρο και σε κάποιες περιπτώσεις παρέσυρε και κάποιους από τους δικούς μας φιλάθλους.
 
Ένα σύστημα που κοντεύει να μας πείσει ότι σε αυτή τη χώρα ΜΟΝΟ συνομιλίες ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ υπάρχουν, αφού δεν ακούμε τίποτα άλλο.
Το πρώτο στημένο σχέδιο, το «Κοriopolis», όπως το ονόμασαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι έπεσε στο κενό με θόρυβο.
Έστησαν λοιπόν την περίφημη υπόθεση «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο» που είναι βασισμένη σε μαρτυρίες και ομολογίες τύπων όπως ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης και υπαλλήλων τους, όπως ο Γεωργέας και ο Φύσσας.
 
Αυτοί που έστησαν αυτή την ιστορία είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ και βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια.
Για να πετύχουν τον στόχο τους, να «περπατήσει» μια γελοία υπόθεση (στην οποία οι ανακριτές κρίνουν τα οφσάιντ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρείται ότι καταπάτησε τον όρο της ενασχόλησης επειδή πανηγύρισε αγκαλιασμένος με τον κόσμο τη νίκη με την Άρσεναλ ή επειδή υποσχέθηκε άλλα 15 πρωταθλήματα στη φιέστα!!!) χρειαζόταν να υπάρξουν και κάποια «εργαλεία» της «Δικαιοσύνης».
 
Αυτό το κομμάτι το ανέλαβε ο Ισίδωρος Ντογιάκος, προϊστάμενος της Εισαγγελίας, ο «ψηλός Παναθηναϊκάκιας» και κολλητός των Πατέρα, Αλαφούζου, Βγενόπουλου. Και αυτός ενέταξε στο «κύκλωμα» που χρειάστηκε τους «δικούς του ανθρώπους». Τελευταίος σε αυτή τη διαδικασία ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος που διορίστηκε από τον Ντογιάκο για να φέρει σε πέρας ότι του ζητήθηκε.
Όλοι τους έκαναν το παν για βρουν ένα στοιχείο ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ. Όλοι τους προσπάθησαν να κάνουν την τρίχα τριχιά όπως λέει ο λαός.
Αρκεί να πάει ο Μαρινάκης στο δικαστήριο και να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Αυτό το ιδιότυπο παραδικαστικό κύκλωμα και οι εντολείς του, από σήμερα παραδίδονται στη χλεύη του κόσμου μας και της ιστορίας.
Από τον Ντογιάκο ως το Δασκαλόπουλο και ΟΛΟΙ όσοι έπαιξαν ρόλο σε αυτή την ιστορία είναι υπόλογοι απέναντι στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
 
ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ όλοι μας ως ΘΥΡΑ 7 και καθένας από εμάς ξεχωριστά ότι τα ονόματα των πρωταγωνιστών αυτής της ιστορίας δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ και οι επόμενες γενιές ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ.
 
ΥΓ.: Ο πόλεμος ξεκίνησε. Και στον πόλεμο θα πάμε όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ όπως επιβάλλει η ιστορία μας. Ξεκινάμε με τη μαζική μας παρουσία αυτή την Κυριακή και συνεχίζουμε δίνοντας το «παρών» παντού. Τώρα μας έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ ο Δαφνοστεφανωμένος και τώρα θα καταλάβουν όλοι τι σημαίνει να αδικείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
 

 

Σχόλια

Εικόνα ven7

Πολύ σωστή η ανακοίνωση...Σε αυτό το πνεύμα κινούνται όλοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...σε ΟΛΟ τον ΚΟΣΜΟ...

Και μια και μιλάμε για ΘΥΡΑ 7..

Από ΑΥΡΙΟ και για ΠΑΝΤΑ...

ΤΕΡΜΑ στα μικρόφωνα....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ...

ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ...

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ...

Εικόνα thita

πολύ δύσκολο, αν είσαι ολυμπιακός, να μην συνταχθείς 100% με αυτήν την ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ανακοίνωση

Εικόνα Jason

Πράξη 1η:
Μικρά αυτοκόλλητα (7cm x 7cm) σκόρπια στο δάπεδο πέριξ του γηπέδου. Όχι μοίρασμα. Παίρνει κάθε φίλαθλος που προσέρχεται στο γήπεδο γι'αυτόν και για άλλους. Κόλλημα παντού, σε δρόμους, τοίχους, πλατείες, στύλους, σπίτια, αυτοκίνητα, δουλειά, βάλτε φαντασία να δουλέψει. Φόντο: Ο ΕΦΗΒΟΣ Σύνθημα: Μπήκαμε στον ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΣ.
Τη Δευτέρα το κόκκινο χρώμα πρέπει να διακρίνεται σε Αθήνα και Πειραιά από το GOOGLE.

Εικόνα apostolos gaganis

MAZI της, με όλες μου τις δυνάμεις. Το ΑΔΙΚΟ, το ΑΝΗΘΙΚΟ, το ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ, δεν θα περάσει.