Χαστούκι της UEFA στη ΣΥΜΜΟΡΙΑ και στον ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ της



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή ψηφοφορία που θα οδηγήσει στη νέα εκλογή προέδρου της UEFA. Στο Grand Resort στο Λαγονήσι βρίσκονται από χθες οι επικεφαλής όλων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών της Ευρώπης, για να εκλέξουν σήμερα τον αντικαταστάτη του Μισέλ Πλατινί.
 
Οι υποψήφιοι είναι δύο: ο Σλοβένος δικηγόρος Αλεξάντερ Σέφεριν (φωτ.) και ο Ολλανδός Μίχαελ φαν Πράαγκ. Φαβορί θεωρείται ο πρώτος παρ’ ότι είναι σχετικά άγνωστος στην πιάτσα.
 
Και τι μας το λες; Το ξέρουμε. Έχουμε διαβάσει τρομερές αναλύσεις στα «έγκριτα», «αντικειμενικά» MME. Ξέρουμε τα πάντα για τις επικείμενες αλλαγές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κυρίως στο Champions League.
 
Εμείς θα το δούμε από μια άλλη σκοπιά. Η UEFA είναι επικεφαλής 55 Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών. Θα μπορούσε να διεξάγει τις εκλογές σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες 54 χώρες.
 
ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
 
Στην Ελλάδα, με την πλήρη υποστήριξη ΚΡΑΤΟΥΣ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, αβαντάρονται συστηματικά τρεις αθλητικές και κατ επέκταση ποδοσφαιρικές ΔΕΚΟ. Δύο Αθηναϊκές και μια στη Θεσσαλονίκη. Τους χαρίζονται γήπεδα, τους χαρίζονται ΧΡΕΗ, επιδοτούνται συστηματικά, και ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.
 
Τα τελευταία χρόνια η βρώμικη αυτή συμμαχία έχει μεταλλαχτεί σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
 
ΣΤΟΧΟΣ: ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΓΙΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΩΣ.
 
Ο Σύλλογος που δεν τείνει ανοικτή την παλάμη για βρώμικο κρατικό χρήμα. Ο Σύλλογος που έχει για δύναμή του το ΛΑΟ ΤΟΥ, που στηρίζει ΚΑΙ οικονομικά σε δύσκολες εποχές. Ο Σύλλογος που ευτύχησε τα 23 τελευταία χρόνια να έχει στο τιμόνι τους, ΔΥΟ ΓΙΝΑΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, άξιους διαδόχους του Νίκου Γουλανδρή.
 
ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ των ΔΕΚΟ. Με ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ένα δήθεν αριστερό φαρισαίο.
 
Δημιούργησαν απίστευτες ιστορίες. Πρώτα το coriopolis, μετά την «εγκληματική οργάνωση». Επιστράτευσαν κάθε κρατικό μηχανισμό. Επιστράτευσαν γελοία έντομα (υπερκοριούς), και επίορκους δικαστικούς. Δημιούργησαν έναν εσμό από βοθροΜΜΕ, βοθροκάναλα. βοθροράδια, βοθροσάιτς, με στρατιές από ΑΡΔ που γράφουν ότι τους ζητηθεί. Έστειλαν κατηγορούμενους, παράγοντες και διαιτητές που δεν τους ήταν αρεστοί. Κατηγόρησαν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι λειτουργεί ως «εγκληματική οργάνωση», αλλά επειδή δεν βρήκαν ουσιαστικό αδίκημα, έστειλαν ανθρώπους κατηγορούμενους για κακούργημα για την κάρτα υγείας!
 
ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ UEFA συνεχώς και αδιαλείπτως, στέλνουν υπομνήματα και DVD, κατηγόρησαν και τον Αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας. Προσέφυγαν στο CAS. Και φάγανε τα μούτρα τους. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
H UEFA, έχει τοποθετήσει τα βρώμικα σάλια τους, εκεί που πρέπει.  ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
 
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ UEFA, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟ.
 
Η UEFA ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΡΕ ΔΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ, ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ? ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΑΣ.....

http://www.sport24.gr/Columns/longform/oi-123-metagrafes-toy-marinakh-es...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΛΑ! ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

κι όμως, σύγγαυρε REDNYC, δεν είναι άδολο όσο φαίνεται αυτό το άρθρο!!!

εσύ μπορεί να το κατενόησες, όμως ο αντίκτυπος που ήθελε να προξενίσει ο Καίσαρης ήταν ότι ο Μαρινάκης «τσέπωσε» 100εκ.€ από πωλήσεις και πολλοί έπεσαν στην παγίδα!
αποφεύγει ο αρθρογράφος να μιλήσει για μισθούς παικτών, εφορία που πλήρωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού.
αλλά ακόμη κι έτσι, απλά η διαφορά είναι γύρω στα 6-7 εκ.€ μεταξύ αγορών και πωλήσεων στο οποίο δεν δίνεται, εσκεμμένα θεωρώ, καμία έμφαση.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

για να πω την αλήθεοα τα της ΕΠΟ ουδόλως με ενδιαφέρουν, μίας ΕΠΟ που διαχρονικά όσους έστιβε και παραπέταγε ο ΠΟΑ τους μάζευεως προπονητικό ή άλλο προσωπικό, μιας ΕΠΟ που έφτασε να έχει πρόεδρο μέλος διοίκησης ΠΑΕ και δεν άνοιξε ρουθούνι, μιας ΕΠΟ που αποτελείται από συνδέσμους, οι οποίοι με το που λάβουν επιχορήγηση γέρνουν σαν την καλαμιά στον άνεμο.

το θέμα είναι τα συνεταιράκια τα οποία γνωρίζουν ότι ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ να νικήσουν τον Ολυμπιακό στις 4 γραμμές του αγωνιστικού χώρου και προσπαθούν να παρουσιάσουν στους αμνούς τους ως νίκη, άκουσον-άκουσον, την κατάληψη, με οιονδήποτε τρόπο, της ΕΠΟ!

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής, εάν ο Ολυμπιακός διατυμπάνιζε ότι προτίθεται να καταλάβει για λογαριασμό του την ΕΠΟ, επισήμως και ξεδιάντροπα και όλο αυτό συνοδευόμενο από διαπιστωμένες και αποδεδειγμένες τόσο δράσεις βίας, όσο και χρηματισμού, θα είχαμε όλο το Κράτος-παρακράτος, ομού με τα των ΜΜΕ, να χτυπιέται, να κατακεραυνώνει και να στείνει δίκες, ΝΑΙ Ή ΟΥ;

Εικόνα Spiros Legend

Μην πας μακρυά σύγγαυρε, η υποστήριξη Μαρινάκη στον Σαρρή έχει γίνει δικογραφία για κακουργήματα και εγκληματικές οργανώσεις, αυτοί αλωνίζουν όπως τα περιγράφεις και δεν θέλει κανείς ξεφτιλισμένος να ασχοληθεί με τους πραγματικούς εγκληματίες, παρά κάνουν και τους κόκκορες από πάνω οι Λαγοκοτάρες... Με τις πλάτες Κράτους και Παρακράτους πάντα, το <<στα ίσα>> δεν υπάρχει ως έννοια σε αυτά τα σκουπίδια που έχουμε για εχθρούς.