ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ!



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
 
"Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τι διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος της S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.
Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας".
 
Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο πρωταθλητής Ιουλίου και μισού Αυγούστου, παναθηναικούλης έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία. Ζητάει 50-50 η ομάδα που :
 
-   Την πρώτη αγωνιστική στη Λιβαδειά πήρε ΠΕΤΣΙΝΟ πέναλτι του ΒΟΥΤΗΧΤΗ Μπεργκ στο 5’
-   Χθες , δεύτερη αγωνιστική, ο αντίπαλός της έμεινε με 10 παίχτες στο 22’
-   Δεν υπολογίζουμε τις χαρισμένες κάρτες στους ζελέδες
-   Τους ορίζουν  τους διαιτητές που τους είναι αρεστοί
-   Κόβουν διαιτητές που δεν τους είναι αρεστοί
-   Αλλάζει σε μια νύχτα η απαγόρευση μετακινήσεων και πάνε με κόσμο στη Λιβαδειά (ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ)
-   Το κεκλεισμένων των θυρών με τα Γιάννενα, γίνεται με κόσμο (στο χιόνι η τιμωρία, και πάλι καθάρισε η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ)
 
Η ανακοίνωση βγήκε επειδή, ΔΗΘΕΝ, στον αγώνα ολυμπιακού Ηρακλή, δεν αποβλήθηκε ο Μποτία στο 5’ με δύο κίτρινες (γελάνε στην ΕΠΣ Αμστερνταμ ακόμα), δεν αποβλήθηκε ο Ρέτσος επειδή προέρχεται από την Κ-20 του ΘΡΥΛΟΥ, ενώ αυτοί δεν έχουν κανέναν, και Η ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ που έκανε ο Ιντζόγλου δεν έπρεπε να δοθεί , γιατί πέναλτι παίρνει μόνο ο παναθηναικούλης.
 
Για το offside γκολ της Αεκούλας στη Βέροια δεν είπαν τίποτα. Είναι ακόμα στα μέλια.
 
Καταρχήν...
 
Γιατί κατεβήκατε στο πρωτάθλημα; Εσείς δε μας είχατε φοβερίσει ότι δε θα κατέβετε; Και κλάψαμε πολύ ... από τα γέλια.
Οκ. Και τώρα δεν είναι αργά. Αφού δεν έχετε τις διαιτησίες που θέλετε (στα παιχνίδια του ΘΡΥΛΟΥ, γιατί στα δικά σας 100-0 σας παίζουν), ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΤΡΥΠΙΟΙ.
 
ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ!
 
ΥΓ. Οι υγιείς παναθηναϊκοί ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΧΤΕΣ. Άδειο το φρεσκοβαμμένο Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου....
 
ΥΓ.2. Με τέτοιες ανακοινώσεις η ΤΖΕΝΑΡΑ κοκκινίζει από ΝΤΡΟΠΗ....

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Τι να κανω ρε φιλε, ασε που με βγαζουν συνεχεια απο τα ρουχα μου!
Μαντζιος ηθελα να πω και οχι Μπατζιος!

Εικόνα thita

για τα τσεκούρια του ηρακλή, που την βγάλανε όλο το πρώτο ημίχρονο με παρατηρήσεις μόνο απο τον διαιτητή, ακόμη και όταν έκοβαν αντεπιθέσεις με φάουλ από πίσω, τσιμουδιά όλοι

μην πω για τις καθυστερήσεις, νόμιζα πέρισυ με τον πλατανιά στην κρήτη πως τα είχα δει όλα, αλλά παρωδία σαν την χθεσινή ξεπερνάει μάρκο σεφερλή, και ο διαιτητής βέβαια ούτε παρατήρηση

μια χαρά πάμε

η παναθα θα αποχωρήσει απο το πρωταθλημα όταν συντρέξουν σωρευτικά οι εξής δύο προϋποθέσεις: να έχει χάσει επαφή με την κορυφή ΚΑΙ να έχει εισπράξει όλα τα λεφτά από νόβα, μέχρι τότε μην τους φοβάσαι

για την αεκάρα που σε δύο ματς οι αντίπαλοι αμυντικοί σκύβουν ή παραμερίζουν για να διευκολύνουν να μπει γκολ, δεν μιλάει κανένας ε..... μην πω για το γκολ με τον πατίτο να επηρεάζει την φάση (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από ό,τι πέρισυ ο τσόρι στο ματς με την πανάθα που μας είχαν οι αντικειμενικάρες ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, κλπ.)

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΖΟΥΜΕ: ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Εικόνα MIKE.A

Χθες στο κωλοΣΚΑΙ ειχανε 10 φορες τις φασεις με τον Ρετσο για τις "αγκωνιες" που καμια δεν ηταν αγκωνια προπαντων η πρωτη αλλα στην δευτερη πραγματι κατεβαζει το υψωμενο χερι του που θα μπορουσε να δεχτει κιτρινη καρτα!
Ειχανε και τις δυο φασεις με τον Μποτια οταν ΠΟΤΕ δεν εχει παρει κιτρινη παιχτης εδω στην Ελλαδα (και στο εξωτερικο γινετε αυτο) για ενα τραβηγμα στο 1 λεπτο! Και ενω στην δευτερη περιπτωση το χερι του ειναι ενα με το χορτο αφου ειχε πεσει κατω ο Βαρουχας ΒΡΗΚΕ οτι το εκανε επιτηδες! Και για αυτο ελεγε οτι ηταν πεναλτυ αλλα και ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ! Βεβαια οτι στην φαση του πεναλτυ που κερδισαμε εκει δεν βρηκε κιτρινη καρτα για τον Ιντζογλου που θα ηταν η δευτερη! Ο Αυλακιωτης μαλιστα εριχνε τις εξυπναδες του οπως και ο Σπυροπουλος για το τραβηγμα της φαννελας οτι δηθεν δεν ειναι Ελβετικες του Ηρακλη ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΧΙΣΤΗΚΕ!
Ακομα ομως περιμενω να δω στο ΣΚΑΙ την φαση που ο Μπεργκ παει και χτυπαει με σκαρια τον παιχτη του ΠΑΣ που φτανει (παντα κατα τον Βαρουχα) εως και κοκκινη καρτα! Ρε ουτε κιτρινη ΔΕΝ ΠΗΡΕ!
Την περασμενη εβδομαδα στο Λεβαδειακος - ποα ο Γουακασο (αυτος νομιζω ητανε) τραβουσε παιδια τον Μπατζιο για καμια 15ρια μετρα χωρις υπερβολη! Αφηνει το πλεονεκτημα ο Σιδηροπουλος και περιμενα μολις βγει η μπαλα ουτ η σταματησει ο αγωνας να του βγαλει την κιτρινη! ΑΜ ΔΕ!!!
Περσυ ο Κουτρουμπης και ο Ταυλαριδης σε καθε αγωνα επρεπε να παιρνουν τουλαχιστον 3-4 κιτρινες για τραβηγματα η σπρωξιματα! Σε καθε αγωνα ξαναλεω!

Εικόνα fasteddie

Φιλε μου χαρα στο κουραγιο σου που καθεσαι και τους βλεπεις...

Εικόνα Harry red logic

Ποιος επιτέλους προστατεύει το αλασκουζεικο? Λέγεται ότι είναι το Λατσέικο αληθεύει,?
Πάντως αδέλφια δεν αντιμετωπίζεται με ευχές και κατάρες... κάποιος πρέπει να βάλει βαθιά το νυστέρι σε αυτό το κακό σπυρί κάποιος να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία! Αρκετά έχει δηλητηριάσει την χώρα!
Τον Ηρακλή ψάχνουμε ...

Εικόνα koropi48

Έτσι λέγεται αδερφέ. Αν σηκωνόταν ο μπάρμπα γιάννης ο λάτσης, θα έπαιρνε κυνήγι όλους.