ΣΦΑΓΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ



Η φουσκωτή «αρμάδα» του Στραματσόνι, που ξόδεψε το τρομερό ποσό των 1,4 εκατομμυρίων για μεταγραφές ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αυγούστου, όταν βρει αντίπαλο που θα τελειώσει τον αγώνα με 11 ποδοσφαιριστές και είναι ελαφρώς μαχητική ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ.
 

Έτσι και χτες , στο Αγρίνιο, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από έναν για τα μάτια του κόσμου μαχητικό Παναιτωλικό.

 
Η ισοπαλία είναι και πολύ για το ζελέ, και τη χρωστάει πρώτον στον Κομίνη που δεν απέβαλε στο 37’ τον Γουακάσο, αλλά και στον Στιλ που του έσωσε δυο φορές στο πρώτο εικοσάλεπτο.
 
 
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ» ΜΜΕ.
 
Αυτοί εστιάζουν σε ένα offside που κακώς υπέδειξε ο επόπτης από την Ανατολική Αττική, που ελέγχεται από τον τιγρούλι των φρίσκις.
 
 
Το σωστό τίτλο τον είχε μόνο η ΠΡΑΣΙΝΗ και μόνο ο Νικολογιάννης. «ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ». Μπράβο Νικολοτζών δίκαιε!
Πραγματική ΣΦΑΓΗ  του Παναιτωλικού.
Αυτοικανοποιηθείτε όσο είναι ακόμα καιρός. Από τα μέσα Νοεμβρίου θα νιώθετε  τις διαμέτρους να μεγαλώνουν και πάλι…
 
 
ΥΓ. χθες βράδυ όλοι οι "αντικειμενικοί" ΑΡΔ, στα ράδια, ναι μεν έλεγαν για το λάθος offside του πλαϊνού, αλλά ΤΟΝΙΖΑΝ ότι αν ο ΚΟΡΑΚΑΣ ήθελε να αδικήσει τον ζελέ, θα είχε αποβάλει τον Γουακάσο. Αυτά τα έλεγαν ΧΤΕΣ. Αλλά μετά ξέχασαν να γράψουν στις φυλλάδες τους.... ΟΥΣΤ!

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια,
Σωστά όσα γράφετε αλλά η ομάδα μας έχει τρομερά χάλια και αυτό δεν είναι σημερινή διαπίστωση!
Με άλλα λόγια ξεχειλίζουμε όχι από απογοήτευση αλλά από οργή για τις αναμενόμενες συνέπειες συσσωρευμένων λαθών της Διοίκησης το τελευταίο καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά άλλη μία θλιβερή εμφάνιση(τόσους άτεχνους παίκτες-κοντρόλ στα 5 μέτρα.. δεν θυμάμαι τα τελευταία 20 χρόνια)!
ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!
1.Μιας κάκιστης επιλογής μετριότατων η ξοφλημένων παικτών( τουρίστας ο πανάκριβος Καρντόσο!) μιας κοντόφθαλμης διοικητικής στρατηγικής!
2. Ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων έτών.
3. Τι να το κάνουμε το κανάλι TV(ποιος απογοητευμένος γάβρος θα το βλέπει?)όταν κανένας παίκτης μας πλήν Καμπιάσο δεν θα είχε θέση βασικού στην σημερινή Λάρισα!
4.Ο Μπέντο χαμένος στην μεταφραση... δεν ξέρω αν θα κάνει παρέλαση!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ???ΕΝΤΑΞΕΙ αλλά τι έχουμε να περιμένουμε από το σημερινό άθλιο συνονθύλευμα? Γίνονται θαύματα?Σπανιότατα...
Υπάρχει σωτηρία? Ναι αλλά πού είναι το καλό Στόπερ?(Βαγγέλα δύο χρόνια τον ψάχνουμε...έλεος!!!)
Που είναι ένα εξτρέμ που μπορεί να κάνει μια ντρίμπλα? που είναι ένας χάφαρος(κατω το 30) δίπλα στον μέγα Καμπιάσο(απορώ πως αντέχει ακόμη?)
Κακά τα ψέματα, δίνουμε δικαιώματα = γίναμε η χλεύη των ηττημένων!
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ=Προσγείωση, αυτοκριτική σχεδιασμός από τώρα για τον Γενάρη! Αν δεν έχουμε δώσει εφέτος το πρωτάθλημα στον Νιαουρίδη....η τέλος πάντων σε κάποιον Τουίτη η άλλο εκλεκτό του χουντονίσκου...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ? ΝΑΙ αλλά όχι άλλο παραμύθι από την Διοίκηση όχι άλλα "παλτά" από Μανατζαρέους,αυτά που κοροϊδεύαμε με Μπερμπάτωφ και Εσσιέν τα λουζόμαστε τώρα Πρόεδρε μας!Η Λάρισα πόσο πληρώνει το Κόντορ? έχουμε τέτοιο παίκτη?

Εικόνα fasteddie

Σοβαρη κριτικη για μια ομαδα που συνεχιζει να κοροιδευει τον εαυτο της με το να βαφτιζει με το ζορι ποδοσφαιριστη τον Σεμπα-μπετατζη και Παρντο-Μανθατης-Μαριν να γυαλιζουν τον παγκο,δε μπορει να γινει.

υ.γ. Τετοιο...αριστοτεχνικο στησιμο ομαδας με 2 βαρια σεντερ φορ (ο ενας αμπαλος κιολας) χωρις οργανωτη ειχα χρονια να δω.Τα μμε βεβαια το παρουσιαζαν ως...φουλ επιθεση.Κερασακι στην τουρτα,βγαζει τον (αρκετα καλο για πρωτο ματς) Τσιμικα και περναει...αριστερο μπακ το μπετατζη...Προπονητης τοπικου τετοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ δεν θα εκανε ποτε.Αυτο δεν λεγεται ροτεισιον αλλα τρομπεισιον.Αλλα οκ,αφου ηταν παλι ''αριστος τακτικα'' ο μπετατζης,ολα καλα,τι θες και τα σκαλιζεις εσυ τωρα???Απογοητευση και ειχα καλο προαισθημα για τον Μπεντο,κριμα.
υ.γ.2 Ο Καρντοσο ειναι ο μονος που δεν φταιει φιλε μου.Ευτυχως που δεν τον εβαλε και τερματοφυλακα...
υ.γ.3 Ο παρωχημενος,γραφικος και ξεπερασμενος Αγγελαρας-το εννοω δεν το γραφω ειρωνικα (βοηθα Παναγια) εκανε μια χαψια τον Μπεντο.

Εικόνα koropi48

Αδερφέ θεέ, μια ζωή τα ίδια. Να δεις στη μπουγάτσα τί αβάντα έπεσε. Έχουμε συνηθίσει. Βγήκε σ ένα ράδιο κι ένας ανταποκριτής από κει και ειρωνεύτηκε την ξάνθη, επειδή έπαιξε λέει ποδόσφαιρο καθυστερήσεων και μαζικής άμυνας. Δεν τους αρέσει αυτό που αντιμετωπίζει η ομάδα μας χρόνια τώρα.

Εικόνα fasteddie

Οποιος ειδε το ματς ηταν ολοφανερο οτι ο διαιτητης ηθελε να παιξει 50-50,χωρις να εχει προθεση να αδικησει ΚΑΝΕΝΑΝ.Και στα φαουλ και στις καρτες ηταν σωστος εκατερωθεν.Και ενω ο αλλος εποπτης ηταν σωστος στις υποδειξεις του,ο Λαμπρου εδωσε ενα οφσαιντ το οποιο κακως βεβαια δοθηκε,αλλα μιλαμε για μια φαση οριακη,στην τριχα που λεμε.
Και ακριβως επειδη γενικα η χθεσινη διαιτησια ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και αυτο τους ποναει,επειδη πεταξε βαθμους η...λαχανι μπαρτσα,αρχισαν παλι το...γνωστο τροπαριο.Οκ παιδια τι να κανουμε τωρα.ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.Εδω στην Αγγλια,ολοκληρος Μουρινιο η Βενγκερ (καλα δε μιλαμε για παραγοντες κτλ) αν κανουν εστω την παραμικρη νυξη για διαιτησια τιμωρουνται και στην Ελλαδα οι βοθροφυλλαδες,τα βοθροσαιτ,οι βοθροεκπομπες ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ με τους αυλικους τους λενε οτι γουσταρουν,κατηγορουν ευθεως ανθρωπους,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΖΩΕΣ,δημοσιευουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ,βγαζουν βοθροπεριοδικα,σε λιγο οι ορισμοι διαιτητων θα γινονται στα κιτρινοπρασινα γραφεια και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...Οποτε ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ολα αυτα εφοσον δεν τιμωρουνται απο κανεναν.
Εδω...αποφασισαν οτι διαιτητης στο ''ντερμπι'' με την κουλα θα ειναι ''ο κορυφαιος'' (αυτος ντε που τιμωρησε το...χορταρι που τολμησε και υψωθηκε μπροστα στο Μπεργκ και τον εκανε να πεσει),γιατι φυσικα ''δε μπορει να ειναι κανενας αλλος'' κι εμεις συζηταμε ακομα για ποδοσφαιρο...

ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ,ΠΑΛΙ ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.