Ολυμπιακός – Αεκούλα 3-0 και λίγα ήταν



Από την αρχή του αγώνα ο ΛΑΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ είχε απορίες, τις οποίες  κατά τη διάρκεια και ειδικά προς το τέλος τις έλυσε και έβγαλε και συμπεράσματα αλλά και με καλή διάθεση έδινε συμβουλές προς την αντίπαλο.
 
«ΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ» ήταν η βασική απορία. Οι συμβουλές προς τους ταλαίπωρους ήταν «ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΕΣΣΑΡΑ» και «ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ». Και τέλος  το συμπέρασμα «ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ». Δόνησε την ατμόσφαιρα.
 
Έντεκα ποδοσφαιριστές ταμπουρωμένοι έξω από την περιοχή τους. Μόνο ο παναθηναικούλης παρουσιάζει τέτοιο οικτρό θέαμα στο Καραισκάκη. Από χτες έχει και παρέα. Την ομάδα του τιγρούλι των φρίσκις. Παίχτες με ελάχιστη ατομική ποιότητα. Τα σέντερ μπακ «ονόματα», ο Τσιγκρίνσκι και ο Λέσκοτ ελάχιστοι μπροστά στην ερυθρόλευκη λαβα που τους έκαιγε. Δεύτερη πάσα σωστή δεν έδιναν, ενώ τις περισσότερες φορές και η πρώτη ήταν για τα σκυλόψαρα του σαρωνικού. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ.
 
Από την άλλη, ο ΘΡΥΛΟΣ του Μπέντο έβγαλε ΠΑΘΟΣ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ που δεν είχαμε δει φέτος. Τρέξιμο, αλληλοκάλυψη, πολύ κοντά οι γραμμές μας.  Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν και που παίζουν και ποιους έχουν αντίπαλους. Θα δούμε πολλές ομορφιές στη συνέχεια. Ακολουθεί σύντομη κριτική των ποδοσφαιριστών.
 
Καπίνο. Την περισσότερη ώρα ΘΕΑΤΗΣ. Δεν χρειάστηκε να επέμβει. Μία φορά που χρειάστηκε παρά λίγο να τραυματιστεί σοβαρά από επικίνδυνη προβολή του αντιπάλου. Θα πρέπει να είναι ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ στις μεταβιβάσεις του προς τους αμυντικούς, όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Από δική του και του Βιάνα επιπολαιότητα προήλθε η μοναδική ευκαιρία της κούλας (δοκάρι).
 
Φιγκέιρας. Απίστευτες δυνάμεις. Πάνω κάτω συνεχώς και με καλές συνεργασίες συνήθως με Μάρτινς, Ελιονούσι, Φορτούνη. Θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, στην καταπληκτική πάσα του Φορτούνη, αν ήταν πιο ψύχραιμος. Ξέρει μπάλα, αλλά βιάζετε «να δείξει» και κάποιες στιγμές δεν έχει καθαρό μυαλό κυρίως αμυντικά. Τον γουστάρω , γιατί είναι τσαμπούκι και δε μασάει πουθενά.
 
Μποτία. Με πάθος χτες, και με ελάχιστα «κενά» όση ώρα έπαιξε. Μάλλον κάποια ενόχληση ένιωσε, προς το τέλος του ημιχρόνου. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.
 
Ντα Κόστα. Χτες έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Κάποια στιγμή πήρε και το χειροκρότημα του κόσμου. Σωματικά προσόντα εξαιρετικά. Να συγκεντρωθεί και να περιορίσει κάποιες στιγμιαίες επιπολαιότητες και θα μας βοηθήσει κι αυτός. Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ ξέρει να αμείβει αυτούς που προσφέρουν.
 
Ντε λα Μπέγια. Σταθερός και χτες. Επιθετικά συνδυάστηκε καλά με Σεμπά, Φορτούνη και Μάρτινς.  Έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ξεκουραστεί. Ο Τσιμίκας φέτος θα έχει ευκαιρίες. Ελπίζουμε να είναι προσγειωμένος να αρπάξει την ευκαιρία. Πέρσι μας έδωσε πολλές ελπίδες.
 
Μιλιβόγεβιτς. Καλή εμφάνιση και πάθος.  Καμία σχέση με το ναυάγιο του ΑΠΟΕΛ. Θέλει κι αυτός ανάσες. Ελπίζουμε μετά τη διακοπή να δούμε και τον Ρομαό.
 
Μαρτινς. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ; Από το πρώτο λεπτό, δε σταμάτησε να τρέχει. Υποδέχεται σωστά τη μπάλα. Βλέπει γήπεδο. Κρατάει όσο πρέπει και μοιράζει τέλεια και κάθετα. ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ box to box ποδοσφαιριστής. Χόρευε στο χορτάρι όλη τη μεσαία γραμμή της κούλας. MVP. Μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ στα χαφ έχει παίχτες με εξαιρετική ποιότητα.
 
Φορτούνης. Κι αυτός καλή εμφάνιση για 60 λεπτά. Κουράστηκε και ίσως έπρεπε να βγει λίγο νωρίτερα. Ο Τσόρι είναι αφιονισμένος. Δεν χρειάζονται λόγια. Ο κόσμος ξέρει τι μπορεί να προσφέρει. Και οι ΑΡΔ δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Εμείς το καλό του θέλουμε. Αυτοί ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.
 
Σεμπά. Τι δυνάμεις έχει ρε Βραζιλιάνε! Βοήθειες στα μπακ. Συνεχές πρέσινγκ στους αντίπαλους αμυντικούς. Καλές συνεργασίες με τα χαφ και τον Ιντέγε. Μέσα σε όλες τις φάσεις. Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί παίζει συνεχώς…..
 
Ελιονούσι. Άλλη μια μεστή εμφάνιση. Δεν είναι εντυπωσιακός και φαντεζί. Έχει όμως πολλά τρεξίματα, ταχύτητα, ΟΥΣΙΑ και  έχει δέσει καλά με τον Φιγκέιρας . Χτες συνεργάστηκε πολύ καλά με Φορτούνη και Μάρτινς. Με τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερος.
 
Ιντέγε. Μαζί με τον Σεμπά είναι μακράν οι πιο ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ποδοσφαιριστές της super league. Ο Τσιγκρίνσκι και ο Λέσκοτ, το «καλύτερο αμυντικό δίδυμο» όπως το β’αφτησαν τα ΑΡΔάκια υπέφεραν. « Έφαγαν πολύ ξύλο». Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έχει αδικηθεί από τους μυρωδιάδες της εξέδρας.
 
Βιάνα. Έχει πολύ καλά τεχνικά στοιχεία. Μία επιπολαιότητα όμως θα μπορούσε να στοιχίσει. Δεν έχει όλη την ευθύνη γιατί και ο Καπίνο ρίσκαρε πολύ. Μόλις πάρει παιχνίδια πιστεύουμε ότι θα ανέβει πολύ. Πιτσιρικάς είναι, έχει πολλά περιθώρια να γίνει ένα πολύ αξιόπιστο στόπερ. Έχει μέλλον.
 
Καμπιάσο. Μπήκε γιατί ο Μάρτινς είχε τρέξει πολύ. Ο Καμπιάσαρος και μόνο που πατάει χορτάρι, δίνει μια απίστευτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στους συμπαίχτες του. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ κι ας μην έχει τις φυσικές δυνάμεις του παρελθόντος.
 
Τσόρι. Από το ζέσταμα φαινόταν σκυλιασμένος. Φάνηκε και από τα τρεξίματά του στα 12-15 λεπτά που έπαιξε. Μάλλον έπρεπε να μπει κάνα δεκάλεπτο νωρίτερα στη θέση του Φορτούνη.  Θα είχαν φάει και τέταρτο.
 
Μπέντο. Εξαιρετικό στήσιμο. Εξαιρετικές επιλογές παιχτών. Φρέσκαρε την ομάδα με Μάρτινς,  Ελιονούσι που έπαιξαν λίγο την Πέμπτη, ενώ διαχειρίστηκε καλά και τις αλλαγές, αν και πάλι έχασε μία λόγω των ενοχλήσεων του Μποτία. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΗΜΑΡΤΟΝ ! Μη πέφτουμε στη παγίδα των ΑΡΔ.
 
Πως και δεν ανακαλύψατε τη νέα "εγκληματική οργάνωση" ρε "αντικειμενικοί" ; Δεν είδατε αυτόν τον εγκληματία τον Μάρτινς πως ταλαιπωρούσε τα κιτρινόπαυρα γατιά; Τον Ιντέγε και τον Σεμπά τους σαδιστές; κερί ήταν αυτό το υγρό που έσταζαν; ή τίποτα άλλο;
Δεν περιμέναμε να πείτε και πολλά για το Σιδηρόπουλο. Τον «κορυφαίο» ντε ! πρόσφερε απλόχερα την προστασία του στη κούλα. Εμείς δεν έχουμε αντίρρηση να παίξει σε όλα τα «ντέρμπι». Μέσα έξω. Να δούμε τι θα βρείτε να πείτε μετά.
Χανουμάκια ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ. ΟΣΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΤΕ  ΓΚΟΛ. Φτάσαμε τα 18 αισίως επί Βαγγέλα. Από τότε που «ήρθατε» 7. Φέτος σκοπεύουμε να ξεπεράσουμε τα 20 και τα 10 αντίστοιχα. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε….
 
ΥΓ. Φέτος θα ψάχνουμε τις ομάδες που θα τελειώσουν με 11 στη Λαγοφλώρο.  ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΙ ΑΠΟΒΟΛΗ




Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

Δεν είμαι κανένας φοβερός γνώστης του ποδοσφαίρου, αλλά θα πω αυτά που βλέπω, συμφωνώντας με το άρθρο.
Η ομάδα ΚΑΙ ο προπονητής θέλουν ακόμα χρόνο, η διακοπή θα βοηθήσει. Σιγά-σιγά έχει αρχίσει να σχηματίζεται τόσο ο κορμός, αλλά και κάποιες αλλαγές.
Ο Μάρτινς πρέπει να παίζει, αλλαγή του ο Καμπιάσο.
Και ο Φορτούνης, αλλαγή του ο Τσόρι.
Σεμπά και Ιντέγιε... πρέπει να παίζουν για τη η ομάδα χρειάζεται την δύναμη τους. Δεν γίνεται μόνο με κουβαρίστρα και δαντέλα, παίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους γνωστούς σάπιους αντιπάλους. Το "ξύλο" που παίζουν και δέχονται αυτοί οι δύο και ο Μίλι, είναι συστατικό που χρειάζεται μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός για να επικρατεί, αφού δεν υπάρχουν πολλοί αυτοματισμοί ακόμα.
Οπότε από εκεί και πέρα για μπροστά πάντα, μένει μια θέση για την οποία "μάχονται" Ελ και Μάριν. Παίχτες που χωράνε φυσικά και μαζί, αν χρειάζεται.
Για την άμυνα δεν θα πω, συμφωνώ με αυτά που λες ΔΙΑ.
Τέρμα με Καπίνο και Λεάλι και ο καταμερισμός που έχει γίνει εκεί δεν με χαλάει.

Και να μην αγχώνεται κανείς για Καρντόζο, Ρομάο, Πασιένζα, Πάρντο και ΝΕΟΥΣ, ο δρόμος είναι μακρύς, ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

Άσε που ΚΑΙ Η 7ΑΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ, απο τώρα κομπλεξικά τα κοτοπουλάκια που θα μεγαλώσουν στο "τιγρέ" κωλοσωματείο. 10-0 στο σύνολο, τι να πει κανείς για την διαφορά του μεγέθους των ομάδων. Τα αποτελέσματα είναι αποστομωτικά και οι αριθμοί αμείληκτοι.

Εικόνα holland74

Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα ΔΙΑ εκτός από τον Φιγκέιρας...Μάλλον είμαι αρνητικά προκατειλημμένος, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι, τουλάχιστον όχι για μπακ....Πολύ επιπόλαιος, κάνει αβίαστα το λάθος...Συμφωνώ έχει δυνάμεις, αλλά στο ποδόσφαιρο το πιο βασικό είναι το μυαλό...Για τον Καμπιάσο το έχω ξαναπεί εδώ, πρέπει να γυρίσει σκούπα, λύνουμε το πρόβλημα στην άμυνα, θα δίνει σωστά την μπάλα στα χαφ και δεν θα χρειάζεται να δίνει τόσα τρεξίματα που δεν έχει, το έκανε ο Ματσεράνο, ο Λόταρ Ματέους και φυσικά και ο μεγαλύτερος λίμπερο όλων των εποχών, ο Μπεκενμπάουερ...Θα ήθελα επίσης να δω Φορτούνη, Μάριν και Μάρτινς μαζί, έστω και για ένα ημίχρονο...

Εικόνα MIKE.A

Εκει στην Αφρικη ηταν ενα τραυματισμενο λεονταρι κατω απο ενα δεντρο! Ολο το σωμα του ηταν ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ απο το αιμα! Μια λεοπαρδαλη (το ζωο με το ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ δερμα) βλεπωντας το σε τετοια κατασταση βρηκε την ευκαιρια να του επιτεθει! Ελα ομως που το λεονταρι ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙ εστω και τραυματισμενο! Ορμαει επανω στην λεοπαρδαλη και την κανει κοματια!

Εικόνα koropi48

Επαναλαμβάνω σχόλιό μου σε άλλη ανάρτηση: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Αυτή την ομάδα θέλουμε να βλέπουμε κι ας χάνει. Δύναμη και πάθος. Ηλεκτρισμός και ένταση. Χθες είσα στα χάι λάιτς μια ανατροπή εντός περιοχής του Ιντέγιε νομίζω. Του πήραν και τα δυο πόδια σε τρίπλα μέσα στην περιοχή στο 67 και 55΄΄ του αγώνα. Να προβληθεί και αυτή για να καταγράφεται στο παλμαρέ του καλύτερου διαιτητή. Και αυτή η φάση με τη μπουνιά του πατατίτο! Σε άδειο γήπεδο γυρίζει προς τα πίσω και ρίχνει γροθιά. Ούτε επόπτης ούτε τέταρτος ούτε κανείς. Ομορφιές παλιάς καλής εποχής με τους πλαϊνούς.

Εικόνα aris belem

Μένω στην τελευταία σου πρόταση αδερφέ:Ομορφιές παλιάς καλής εποχής - και συμπληρώνω εποχές καρκινογιάννη, αυτό που τόσο λυσσαλέα πασχίζουν να αναβιώσουν οι πολιτικάντηδες-γλείφτες της τρίάδας των αχρείων, παρέα με τους ΑΡΔ.
Για επιστροφή στα "πέτρινα χρόνια" παλεύουν οι κοπρίτες κι εδώ να επισημάνω κάτι τελευταίο: έβλεπα την τελευταία εκπομπή της 7, τον Άκη να υποστηρίζει να μην χρησιμοποιείται αυτός ο όρος πλέον, συνδέοντας τον με την απουσία τίτλων. Δεν χαρακτηρίστηκε έτσι λόγω της απουσίας τίτλων αδέρφια. Είναι η έκφραση της ΜΑΦΙΑΣ που καταλυμαινόταν το ποδόσφαιρο, είναι όλο το σάπιο κύκλωμα που προσπάθησε με κάθε μέσον να αφανίσει τον Θρύλο μας, οι ΟΦΗδες που άνοιγαν πόδια στους αλλόθρησκους και βγάζαν τα μαχαίρια όταν υποδέχονταν τον Θρύλο! Αυτό κατάλαβε πρώτος ο Σωκράταρος, ότι για να κερδίσει αυτόν τον βόθρο έπρεπε να φτιάξει ομάδα 2 και 3 ταχύτητες πάνω απ τους υπόλοιπους, για να κερδίζει ΚΑΙ τους διαιτητές και τα τσιράκια τους! Κι αυτό έκανε κι αυτό άφησε και παρακαταθήκη. Μπουνιά χθες του πατάτα πέρασε ντούκου, πέναλτι πνιγμένο, ενώ ο ΠΟΑ είναι πλέον βουτιά-πέναλτι όπως τις παλιές "καλές" εποχές των βουτηχτάδων Σαραβάκου-Βαζέχα, που κουτρουβάλαγαν 3 μέτρα έξω απ την περιοχή κι αυτοί έκαναν καραμέλα τον Παπουτσέλη! Αυτή είναι η πενηνταρίσια διαιτησία τους!

Εικόνα thita

συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την παρουσίαση

σεμπά ιντέγιε χθες απλά συγκλονιστικοί, να μην τους ξαναβρίσουμε ούτε για αστείο, ακόμη και σε κακή μέρα προσπαθούν με όλη τους την καρδιά

φορτούνης δεν συμφωνώ με το περί μεγάλης εμφάνισης λιβάνισμα των ΑΡΔ (που πιστεύω έχουν ΠΟΛΥ ύποπτο ρόλο πέμπτης φάλαγγας στα του Θρύλου, με όχημα τον φορτούνη που φαίνεται να έχει πέσει στην παγίδα), απλά καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια, έχει ακόμη δρόμο για να γίνει (ελπίζω) αυτός που ήταν πέρισυ

ο μποτία δεν μπορεί να μάθει ρε γαμώ το να βγαίνει, στις βαθιές μπαλιές του αντίπαλου τερματοφύλακα, μπροστά από τον αμυντικό, να παίρνει πρώτος μπάλα? το βραζιλιανάκι στα 20 του το κάνει ήδη, αυτός γιατί όχι? όταν είναι τόσο ψηλή και τόσο αργή η μπαλιά, νομίζω προλαβαίνει μια χαρά να πάρει την θέση που πρέπει

επιτέλους, ο κόσμος μια φορά όπως πρέπει (σχεδόν δηλαδή, γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο)

για τα πέναλτυ που πήρε η βαζέλα, εάν είχαν π.χ. σφυριχτεί χθες υπέρ μας πιστεύω θα είχαν μιλήσει και οι μουγγοί

το πέναλτυ στον σεμπά μόνο εγώ το είδα (στην τηλεόραση)?

Εικόνα koropi48

Όχι θήτα, το είδαν κι άλλοι. Έγραψα σε πιο πάνω σχόλιο και νόμιζα ότι ήταν ο Ιντέγε.Σημείωσα και το δευτερόλεπτο που έγινε, για να το βρουν τα αδέρφια. Αν γινόταν σε άλλη περίπτωση, οι αντικειμενικοί θα το έδειχναν μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη. Κατά τ άλλα, ο καλύτερος διαιτητής ήταν άριστος, όπως λένε οι ΑΡΔ. Κουφάλες!

Εικόνα Chief Bromden

Επιτέλους παίξαμε με πάθος, από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως δεν χάνεται ο αγώνας. Βγαίναμε πρώτοι στην μπάλα, πιέζαμε , κλέβαμε. Η ποιότητα υπάρχει, η συγκέντρωση και η θέληση έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Από εδώ και πέρα μόνο θα βελτιωνόμαστε, είναι σημαντικό ο Μπεντο να καταλήξει σε ένα σχήμα και μια διάταξη για να δέσει η ομάδα. Δεν υστέρησε κανένας! Αποκάλυψη για μένα ο Σεμπά, έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μπροστά έδειξε πράγματα που δεν μας είχε δείξει. Τρομερή βελτίωση ο Φιγκέιρας και έρχεται και από πίσω και Ελαμπντελαουί...
Ο Μάρτιν εργαλείο, ο Φορτούνης θυμήθηκε τα περσινά και ο Μίλι ήταν αυτός που ξέρουμε. Στον πάγκο Καμπιάσο, Τσόρι και Μάριν!!! Έχουμε βάθος, ειδικά από την μέση και μπροστά. Τον Μάνταλο μόνο στην NASA δεν τον στείλανε για να μην χάσει τον αγώνα, στα χαφ ο στόπερ Λαμπρόπουλος , και στην κορυφή ο κάθε άλλο παρά φουνταριστός Μπακασέτας και η Κούλα φαβορί για πρωτάθλημα! Οι δικοί μας να τα βλέπουν αυτά...
Ένα άλλο στοιχείο που μου άρεσε ήταν η απόφαση του Μπέντο να αφήσει στον πάγκο τον Μάριν. Η αντίδραση του με τον ΑΠΟΕΛ δεν μου άρεσε καθόλου, είναι πολύ καλός παίχτης αλλά πρέπει να καταλάβει πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες. Μέχρι τώρα βολόδερνε δεξιά και αριστερά χωρίς να έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί. Ας ηρεμήσει και ας αφήσει τον προπονητή να κάνει την δουλειά του...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό σχόλιο. Τσιφ(τ)ικο...

Εικόνα Alexei07

Φίλε Δία ωραία τα είπες, αλλά κατά τη γνώμη μου ο ΜΑΡΤΙΝΣ είναι οργανωτής και όχι box to box γιατί δεν φτάνει μέχρι την περιοχή του αντιπάλου(όπως ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ).Η αεκουλα ήταν τυχερή που δεν έφαγε 4, αφού ένα σουτ του Σεμπά βρήκε στο δοκάρι. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!