UEFA ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΕΚΟ



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ του κωλοσωματείου  - ΔΕΚΟ που υποστηρίζουν  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, όλα τα καθεστώτα, όλες οι κυβερνήσεις και οι περισσότεροι πρωθυπουργοί, τα βαζελολάγνα ΜΜΕ  με τα ΑΡΔάκια του 10ευρου, την ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.
Μόνο η Goal την προβάλει  στο πρωτοσέλιδο.
 
 
LiveSport  και SportDay ΤΟΥΜΠΕΚΙ !
 
 
Η Έκθεση του παρατηρητή στον αγώνα με τον  Άγιαξ μεταξύ άλλων περιλαμβάνει :
 
-Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδας (5 κάρτες και πλέον): Αρθρο 15 (4) του Πειθαρχικού Κώδικα.
-Ανεπαρκής οργάνωση: Αρθρο 11 (1).
-Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο: Αρθρο 16 (2).
-Καθυστερημένο εναρκτήριο λάκτισμα: Αρθρο 11 (2). Επ’ αυτού ο Παναθηναϊκός δέχθηκε αυστηρή προειδοποίηση, επειδή το ματς άργησε να αρχίσει κατά ένα λεπτό!
-Μπλοκαρισμένες σκάλες: Ασφάλεια/Στάδια.
-Άναμμα πυροτεχνημάτων: Αρθρο 16 (2).
-Πέταγμα αντικειμένων: Αρθρο 16 (2).
-Χρήση λέιζερ: Αρθρο 16 (2)
-Ανάρμοστη συμπεριφορά στελεχών: Αρθρο 11 (2).

-Απευθείας κόκκινη κάρτα.
 
Αυτά σε ευρωπαικό παιχνίδι έτσι? Μετά τους φταίει ο Παππάς που δεν ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. Γιατί αυτό ήθελαν οι ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ .
Κατά τα άλλα pouthenaikos και «πρέσβης». ΓΕΛΟΙΟΙ !

Σχόλια

Εικόνα aris belem

Μιας και μιλάμε για ΑΡΔακες, υποψιάζομαι ότι αυτό θα είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο των ως άνωθεν πατσαβουριών:http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/h-gkolara-toy-emmanoyhlidh-sto-panathhnaikos-olympiakos-k17.4307599.html
Μην ξεχαστείτε μόνο τον Μάϊο στρακιαπού και κάνετε για άλλη μια φορά αβαβά τον πρωταθλήτή σε ΟΛΑ τα σπορ, σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες ξεφτιλισμένοι!

Εικόνα aris belem

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το ότι εάν το θέμα αφορούσε (με κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας βέβαια) τον Θρύλο μας, και το Goal αλλά και οι άλλες δύο πατσαβούρες θα το είχαν ολοσέλιδο. Δεν πάει να έχει κερδίσει η Εθνική, η σπίλωση του Ολυμπιακού, είναι ο πρώτος στόχος και σκοπός! Έχει ξεχάσει κανείς μήπως εξώφυλλα, που μόνο κάγκελα δεν έβαλαν μπροστά απ την φωτό του Βαγγέλαρου; Και φυσικά το αφιέρωμα του goal.com για τον Ολυμπιακό μας, ΓΑΡΓΑΡΑ πέρασε σήμερα απ όλα τα "αντικειμενικά" αρούρια, αλλά και από κάτι πολύ "αντικειμενικούς"-"ντροπιασμένους ολυμπιακούς".
Υ.Γ.: Στα mind games της πορδής, ο Θρύλος απαντάει με φάπες και ξεφτίλισμα μέσα-έξω. Καλά τον δασκαλέψατε τον πουθενά σας, ένα έξτρα ζευγάρι κάλτσες να έχετε μαζί όμως, μην φύγουνε με τις κατουρημένες απ το ΣΕΦ.

Εικόνα koropi48

Άρη να έχουμε υπόψη όλοι τον παρακάτω εντεκάλογο του γαύρου, που είχα γράψει παλαιότερα και να τους τον τρίβουμε στη μούρη, κάθε φορά που κάνουν να βγάλουν γλωσίτσα, έτσι για να μαθαίνουν πού βρίσκονται, οι λινάτσες, που για να καθίσουν οι παίχτες του Άγιαξ στα αποδητήρια, έδιωχναν τα ποντίκια.

Μην ξεχνάμε ότι:
1.Η κυβέρνηση, για να κάνει τα παιχνίδια της με το νέο τότε μεσσία, μας φόρτωσε τον Κοσκωτά (μέλος του ποα μην ξεχνάμε), ο οποιος με το ΘΡΥΛΟ αποχτούσε λαϊκό έρεισμα και την έξωθεν καλή μαρτυρία για να διογκώσει τις μπίζνες του και τους. Μια απ αυτές είναι και το συγκρότημα εκδόσεων-τύπου, που κατέλαβε στη συνέχεια τζάμπα ο παιδέρας.
2.Πληρώσαμε εξ ολοκλήρου σε δόσεις τα χρέη, αν και ποτέ αυτά δεν αποτυπώθηκαν σε δικαστική απόφαση, ούτε υπολογίστηκαν από κάποιο δημόσιο φορέα. Δεν χρειάστηκε δηλαδή να πέσουμε στη γ΄ εθνική για να τα πληρώσει ο υπόλοιπος ελληνικός λαός.
3.Αναπτύξαμε τέλειες αθλητικές προπονητικές εγκαταστάσεις στου ρέντη, σε οικόπεδα που κατείχε ο σύλλογος και σε άλλα που αγόρασε στη συνέχεια. Ούτε μας παραχώρησε κανένας τίποτα, ούτε μας έχτισε τίποτα, ούτε εξοπλισμό και χορτάρια ζητιανέψαμε για να αποχτήσουμε.
4.Χτίσαμε το καραϊσκάκη με λεφτά αποκλειστικά του συλλόγου (των ιδιοχτητών του), στο οικόπεδο του παλιού, χρησιμοποιήθηκε για τους ολυμπιακούς αγώνες και έκτοτε το έχει η εθνική ως έδρα, χωρίς να πληρώνει δεκάρα για χρήση ή φθορές ή απασχόληση προσωπικού. Μάλιστα ορίστηκε ότι θα έχει δικαίωμα να παίζουν εκεί και άλλοι σύλλογοι του πειραιά!!!
5.Έχουμε πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε ΦΠΑ εισητηρίων και φόρους μεταγραφής παιχτών. ΜΑΚΡΙΆ από εμάς οι πατέντες του ποα και της δικέφαλης κότας, με τα μηδενικά συμβόλαια, την απόχτηση με μαύρο χρήμα δήθεν ελεύθερων παιχτών και τα εισητήρια που μεγάλο μέρος τους χαρακτηρίζονται ως συνδρομή στα ερασιτεχνικά τμήματα.
6.Πληρώνουμε πάντα κανονικά το κόστος χρήσης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων (πχ ΣΕΦ) χωρίς φέσια, διακανονισμούς και χρέη.
7.Αιμοδοτούμε τις εθνικές ομάδες με πλήθος αθλητών και ειδικά στον υγρό στίβο σχεδόν όλοι είναι δικοί μας, κανείς όμως από την πολιτεία δεν είπε να μας δώσει χώρο ή χρήμα για αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις. Αντιθέτως, στους άλλους δίδονται λεφτά αμέτρητα για γηπεδικές εγκαταστάσεις ή χαρίζονται κλειστά γήπεδα (όπως του μπάουγκ από το βενιζέλο). Και ο κοντομουνής, πριν προκύψει το θέμα φιλοξενίας των προσφύγων, είχε πει ότι θα παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ το κλειστό του γαλατσίου στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αεκ του κροίσου αγγελόπουλου για αγώνες μπάσκετ κλπ.
8.Δεν απασχολήσαμε την πολιτεία με μεθοδεύσεις χαρίσματος χρεών, με ατέλειωτους οικονομικούς ελέγχους, με άρθρα 44, 99 κλπ, ούτε υποβιβάσαμε δόλια την ομάδα για να φεσώσουμε τους έλληνες.
9.Κανείς πρόεδρος δικός μας δεν μπούκαρε με όπλα στα αποδυτήρια, δεν χαστούκισε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, δεν κουβάλησε τη μισθοδοσία των αθλητών σε μαύρες νάυλον σακκούλες, δεν καταδικάστηκε τελεσίδικα για λαθρεμπορία, δωροδοκίες, φοροκλοπή, ούτε διανοήθηκε πρόεδρός μας να γράψει στα φρύδια του δικαστικές αποφάσεις απαγόρευσης ειδόδου στα γήπεδα.
10.Καμια άλλη ομάδα δεν πρόσφερε θέαμα και διεθνή καταξίωση, με παίχτες όπως ο Ριβάλντο, ο Τζιοβάνι, ο Ζάχοβιτς, ο Καρεμπέ, ο Ζέτερμπεργκ, ο Ιμπαγάσα, ο Μπελούτσι,ο Μέλμπεργκ, ο Σαβιόλα, ο Ριέρα, ο Γκαλέτι, ο Κπβάσεβιτς και αμέτρητοι άλλοι πρώτης γραμμής αστέρες, τη στιγμή που οι "επενδυτές" εισήγαγαν ληγμένα κρέατα απ όλη την υφήλιο, τύπου ραμπεσατραντανά.
Στο δεκάλογο αυτό προσθέτω και το γεγονός ότι, ουδέποτε στις τάξεις των οπαδών μας έδρασαν οργανωμένα φασιστόμουτρα τύπου ΝΟΠΟ, δεν είχαμε ποτέ ρατσιστικές συμπεριφορές, δεν κάναμε ποτέ φιλικό με τους γερμανούς καταχτητές, η χούντα δεν μας ευνόησε, αντίθετα έδιωξε τον καλύτερο κατά τη γνώμη μου προπονητή τον Μπούκοβι, είχαμε πλήθος αθλητών που στελέχωσαν την εθνική αντίσταση και πέθαναν για την πατρίδα. Και ο πατέρας του πρώην προέδρου μας, ο γιατρός ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, υπήρξε τόσο δημοφιλής προσωπικότητα για την αντιστασιακή και κοινωνική του δράση, που το πλήθος που τον ακολούθησε στην κηδεία του δεν καταγράφηκε ξανά στη σύγχρονη ιστορία. Να μην ξεχάσουμε ότι ο σύλλογος συνεργάζεται στενά με την UNICEF την οποία διαφημίζει στις φανέλλες του, στηρίζει το σύλλογο παιδιών με καρκίνο και πρόσφατα βραβεύτηκε για τη μεγάλη προσφορά του στους πρόσφυγες του λιμανιού πειραιά.

Εικόνα aris belem

Θα προσθέσω φίλε κοροπιώτη, ορμώμενος απ την αναφορά σου στην λέρα που μονίμως καταπατάει την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ότι η ιστορία του Θρύλου μας έχει συνδεθεί με λαμπρές προσωπικότητες σε όλα τα αθλήματα. Πολύ δε περισσότερο, δεν υπήρξε ποτέ η αφορμή τραγικών περιστατικών, όπως του αείμνηστου Μπόμπαν. Από την άλλη, οι φαρμακοτρίφτηδες είναι αυτοί, που έκοψαν με το έτσι θέλω, το μπάσκετ στον Νίκο Γκάλη.
Επίσης, οι οπαδοί μας, είναι οι μοναδικοί που επιδεικνύουν ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ, εκεί που οι περιστάσεις το απαιτούν.
Το επίπεδο των άλλων περιορίζεται στις σακούλες ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

Εικόνα koropi48

Η άμυνα του καθυστερημένου, του απολίτιστου και του ανθρώπου που δεν έχει επιχειρήματα, είναι η βία. Γι αυτό τόσα χρόνια καταφεύγουν εκεί. Σήμερα το πρωί στις 10 κατέβαινα την αλεξάνδρας και στο αυτοκίνητο ήμουν με τρία αδέρφια, χτισμένα σώματα, σαν πολυκατοικία. Λίγο πριν το πεδίο του άρεως μας περνάει ένα παπάκι, με οδηγό έναν πιτσιρικά και πίσω μια κοπέλλα 20χρονη. Στον ώμο της ήταν κρεμασμένο ένα μικρό σάκ βουαγιάζ, μαύρο με τα σήματα και το λογότυπο του άρη θεσσαλονίκης μεγάλα- μεγάλα και ευκρινή. Θα μπορουσαμε άνετα να τους ακολουθήσουμε και να τους κάνουμε καζούρα το λιγότερο. Ούτε αυτό δεν κάναμε και σκέφτηκα τί θα συνέβαινε, αν κατέβαινε την εγνατίας στη θεσ/νίκη μια κοπέλα με τσάντα του ολυμπιακού! Δεν θα φτανε στην αριστοτέλους, απλά. Η βία είναι το επιχείρημα των πιθήκων, γραμμένη στο dna τους. Στον περσινό αγώνα δεν είχαν άλλο δρόμο από τη βία και την άσκησαν μέχρι τέλους. Θα χε πλάκα να μας πει κάποιος, από τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν τότε, πόσα εισπράχθηκαν!!!
Η ουέφα τους τιμώρησε, γιατί έτσι προβλέπουν οι νόμοι, οι οποίοι εδώ τηρούνται κατ εξαίρεση. Πιάσαμε κάποιον με πλαστό πτυχίο, δεν βαριέσαι, άς τον τον άνθρωπο. Πιάσαμε κάποιον που πουλάει πράγματα χωρίς άδεια στο δρόμο, άφησέ τον να βγάλει ένα μεροκάματο. Μπουκάρει στη χώρα όποιος θέλει, απ όπου θέλει, όποτε θέλει, δεν πειράζει μωρέ, ας τον να φάει κι αυτός ένα κομμάτι ψωμί. Χρωστάει ο άλλος ολόκληρο το στεγαστικό του δάνειο, μην του πάρετε το σπίτι που στεγάζει την οικογένειά του (κι ας πληρώνω εγώ τόσα χρόνια με αίμα ένα σκασμό ενοίκια). Εκπαιδεύεται ο κόσμος να θεωρεί φυσιολογική τη μη εφαρμογή των νόμων. Σε ποιον θα φανεί παράξενο που μετά τα επεισόδια που έκαναν οι ούγκανοι του ποα, επιβραβεύτηκε η ομάδα τους και τιμωρήθηκαν οι αντίπαλοι; Πώς; Ο επόμενος αγώνας έγινε για όλους κεκλεισμένων των θυρών, ο ποα έπαιζε εκτός έδρας, άρα βοηθήθηκε και ο ΘΡΥΛΟΣ εντός έδρας, άρα τιμωρήθηκε. Ωραία εφαρμογή δικαίου, δεν νομίζετε; Ταρακουνήθηκε τίποτα; Τίποτα, εκτός από τους βουλευτές του Πειραιά όλων των κομμάτων, που χάλασαν τον κόσμο στη βουλή και ξέσκισαν στις επερωτήσεις στον κοντομουνή. Το πιστέψατε; Πλάκα κάνω!