Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-2



Οι πατσαβούρες οι ΑΡΔ, ξεκίνησαν το τροπάριο. Τους καταλαβαίνω.  ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Οι ομαδούλες  της «εξυγίανσης» είναι της πλάκας, ειδικά ο ζελές έχει σπρωχτεί χωρίς ντροπή, η κούλα ακόμα να χωνέψει το ΤΡΙΜΠΑΛΟ, ο παοκούλης το σκέφτεται να κατέβει την Κυριακή. Λογικά είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο πανιωνάκι μπας και κόψει βαθμούς από το ΘΡΥΛΟ.
 
Πως? Με ξύλο, με μίρλα, με κωλόμπαλα, με διαμαρτυρίες για πλάκα. Και με τα γατάκια στις εξέδρες να νομίζουν ότι είναι οπαδοί. Νόμιζαν ότι θα βρουν το ΘΡΥΛΟ της Λάρισας. Αμ δε. Στο ξύλο η απάντηση ήταν ξύλο.
 
Σε ένα ματς που ο πανιώνιος έκανε μία φάση όλη κι όλη στο 3’, διαμαρτύρεται για ένα οφσάιτ 25 μέτρα από την περιοχή, περισσότερες λανθασμένες υποδείξεις κατά του Ολυμπιακού από τον χεσμένο Λαμπρόπουλο, και ήταν για 0-4, προπονητής, παίχτες και οπαδοί του πανιώνιου νόμιζαν ότι με ψευτοτσαμπουκάδες θα σταμάταγαν το ΘΡΥΛΟ.
 
Η ομάδα δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση.  Τα χαφ Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Μαρίν δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση. Μάλλον μέτρια προς κακή. Μη περιμένουμε από το Σεμπά να φτιάξει παιχνίδι. Αυτός κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει ΣΩΣΤΑ. Ο Ιντέγε ήταν φανερά επηρεασμένος από το ταξίδι. Παρόλα αυτά δεν κινδύνεψε, δεν πιέστηκε ούτε στη φαντασία των πανιώνιων και από τη στιγμή που προηγήθηκε με τη γκολάρα του Μποτία όλα είχαν κριθεί. Το εύρος του σκορ δεν ξέραμε.  Η ομάδα είχε και δυο δοκάρια (το ένα από στραβοκλωτσιά του Σεμπά, αλλά ο τέρμας την είχε χάσει τη φάση, μέσα πήγαινε). Κρίμα που δε σκόραρε ο πιτσιρικάς ο Ρέτσος σε ένα εξαιρετικό επιθετικό συνδυασμό. Θα ήταν γκολάρα.
 
Καπίνο.  Σχεδόν θεατής χωρίς εισιτήριο. Την επιπολαιότητα πάντως πρόλαβε να την κάνει. Θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος, ειδικά στα ματς που δεν έχει πίεση.
 
Φιγκέιρας. Εμένα αυτός ο ποδοσφαιριστής μου αρέσει. Εξαιρετικά ανεβάσματα. Ταχύτατος. Χτες δεν είχε και νεύρα. Λίγη προσοχή στα τελειώματα θέλει. Ανεβαίνει συνεχώς σε απόδοση.
 
Ρέτσος. Ο προπονητής μας τον έχει χρησιμοποιήσει σέντερ μπακ, δεξί μπακ, αριστερό μπακ. Αυτό λέει πολλά για το ταλέντο του. Εμπειρία του χρειάζεται.  Είχα γράψει  στο ματς με τον Ηρακλή ότι ήθελα να «σβερκώσει» τον Καπετάνο. Από τότε πάει δυνατά σε όλες τι φάσεις και δεν κωλώνει πουθενά. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ. Ας αποβλήθηκε χτες. Εμπειρία του λείπει να αποφεύγει τις κακοτοπιές.
 
 
Μποτία. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. Έβαλε και μια γκολάρα με φοβερό άλμα και κεφαλιά άπιαστη. Δεν πρέπει να έχασε καμία φάση. Κάλυψε πολύ καλά και κάποιες επιπολαιότητες των υπόλοιπων.
 
Ντα Νόστα. Το παιδί αυτό θα μας τρελάνει. Δύναμη έχει. Σωματικά προσόντα εξαιρετικά. Μπορεί να κόψει κάθε κίνδυνο. Κι όμως κανείς μας δεν αισθάνεται σίγουρος ότι θα «καθαρίσει». Σου δίνει την εντύπωση ότι η γκέλα είναι προ των πυλών. Επίσης θα πρέπει να περιορίσει τα γεμίσματα.
 
Μιλιβόγεβιτς. Μέτριος μετά από μεγάλη εμφάνιση  με την Αεκούλα. Όλες του οι πάσες με ρίσκο. Λίγα κοψίματα. Προφανώς κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια και με την εθνική του. Την γκολάρα την έβαλε πάντως. Για μας MVP ήταν ο Μποτία. Αλλά εμείς είμαστε οπαδοί.
 
Μαρτινς. Δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που είχε με την Αεκούλα. Παρόλα αυτά η ποιότητά του ήταν και πάλι φανερή. Θέλει κι αυτός μια διαχείριση, γιατί όλο το καλοκαίρι το έβγαλε στην ολυμπιάδα.
 
Μαρίν. Σχεδόν τίποτα. Πολύ περίεργο. Δεν τον βοήθησαν πάντως ούτε τα χαφ, ούτε οι Σεμπά Ελιονούσι. Δίκαια αντικαταστάθηκε. Ίσως θα ‘πρεπε και νωρίτερα.
 
Ελιονούσι. Μέσα σε όλες τις φάσεις κι ας μην ήταν όσο δραστήριος όσο με την αεκούλα. Γυρνούσε και κάλυπτε , αν και από λάθος του έγινε η μοναδική φάση του πανιώνιου στο 3’.
 
Σεμπά. Φανερά κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια. Πάντως τακτικά ήταν και πάλι σωστός. Κάλυπτε τα κενά και στο «ξύλο» παρών.
 
Ιντέγε. Κι αυτός φανερά επηρεασμένος από τη συμμετοχή του στην εθνική. Δεν είχε φρεσκάδα. Ταλαιπώρησε όμως τα σέντερ μπακ του πανιώνιου που υπερέβαλαν για να τον σταματήσουν.
 
Ντομίνγκεζ. Μπήκε και έκανε αυτό που έπρεπε. Κράτησε μπάλα και μοίρασε σωστά. Βέβαια μετά από λίγο το παιχνίδι χάλασε. Μάλλον έπρεπε να μπει νωρίτερα.
 
Καμπιάσο. Κι αυτός μπήκε όταν το παιχνίδι είχε χαλάσει. Η εμπειρία του βοήθησε την ομάδα όσο ήμασταν με παίχτη λιγότερο.
 
Βιάνα. Σε θέση αριστερού μπακ, λόγω της αποβολής του Ρέτσου, ήταν θετικός.
 
Μπέντο. Έστησε σωστά την ομάδα. Πολύ καλά διαβασμένος. Μάλλον θα πρέπει να του πιστώσουμε ότι η ομάδα μπήκε αποφασισμένη για ξύλο. Πήρε το μάθημα της Λάρισας.
 
ΥΓ. Καλά ρε γελοία ΑΡΔακια..  εσείς δε λέγατε μέχρι χτες ότι η «χούντα» έπεσε; Εσείς δε σαλιαρίζατε ότι η FIFA κάνει τα χατίρια του Κοντονή και της «κυρίαρχης» αντιπολίτευσης; Εσείς δε πανηγυρίζετε κάθε φορά που ορίζονται οι διαιτητές που γουστάρουν οι βρωμιάρηδες της εξυγίανσης;  Είχατε σίγουρο το στραβοπάτημα στην «πλατεία» έτσι; Ε ... ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ..... Με "εξυγίανση", με κουτσοκούμνη, με Κοντονή και Τσίπρα, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά !

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

SOS!!!!!!!!!!!!
Αδέλφια βάλτε τον Χουντονή Αρχιδιαιτητή να σώσει τον Τουίτη απο την ομάδα του περίεργου!!!(1-2!!!!)
Βρε ουστ βαζέλια...
Να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο σαγώνιας και τα αρδάκια...
Βρε μήπως πονάει και ο επαναστάτης αρχι...σύνεδρος????

Εικόνα RED HELL

Εγκληματικη οργανωση και στη Λεωφορο οπου εκτος απο τον βαζελο που ενιωθω μοναξια στην κορυφη ξεβρακωθηκε και η νευριασμενη Σουηδεζα.Ειναι απιστευτο το ποσο βρωμικα παιζουν και το οτι διαμαρτυρονται σε καθε φαση.Ο Γουακασο κιτρινιζεται με αιτηση και αποκορυφωμα εξυγιαντικη υποδειξη offside στο 93' κατα της Ξανθης.
ΥΓ.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινουμε παιχτες στο κωλοσωματειο της Νεας Σμυρνης και δεν τους αφηνουμε να πανε να γαμηθουν.Που με 2-3 υποδειξεις υπερ μας(χωρις να λογιζουμε τα κατα οπως το φραγμα στον Φιγκειρας στο πρωτο ημιχρονο κοντα στη γραμμη και το οτι το 0-2 επρεπε ουσιαστικα να γινει με πεναλτυ)το πρωταθλημα εγινε παλι βρωμικο.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

Εικόνα koropi48

Σωστότατος! Κανένα παίχτη δανεικό εκεί, κανένα παίχτη αγορά από κει. Άσε τους να πουλάνε στον τίγρητα και τον αλχαβούζο με 30 χιλιάρικα σε 360 δόσεις. Καλομάθανε τα αιδοία και βγάζουν και ανακοινώσεις. Δυο τελικές σε όλο το ματς και αδικήθηκαν. Πήραν τα διπλάσια φάουλ από το ΘΡΥΛΟ και φωνάζουν. Ρε, η αλεπού, κι όταν ντύνεται κωλόγρια, πάλι αλεπού είναι, είτε με το δάρα πρόεδρο είτε με τη μπουρδάρα! Χωνέψτε το. Μια ζωή τσατσάκια του ποα ήταν. Τώρα θ' αλλάξουν; Έπαιξε μέσα η μισή πρώην αεκ (βαλεντίνοι βλάχοι και το κακό συναπάντημα) και τους μπόλιασε με μίρλα. Στα προπονητήρια του κοτοπρόσφυγα κάνουν δέκα λεπτά τακτική και μισή ώρα γκρίνια. Έτσι μαθαίνουν τη μπάλα αυτοί. Ούστ!!!

Εικόνα ven7

ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ....Ο κότες της Ν. Σμυρνης...ξεσήκωσαν και τις άλλες κότες και κακαρίζουν από χτες όλες μαζί...Μιλάμε για πολύ κακάρισμα..

Και έχουν να δουν πολλά φέτος τα μάτια μας και να ακούσυν τα αυτιά μας διότι...ο ΘΡΥΛΟΣ φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο του...

Με τον Κοντονή, τον Τσίπρα και την ξετσιπωσιά τους θα ασχοληθεί η ιστορία...Δεν αξίζουν ούτε για...φτύσιμο..

Όσον αφορά τους ΑΡΔ η απάντηση είναι στο χέρι μας.

Μπορούμε να οργανώσουμε ένα ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ στα παρακάτω site...

Sportfm, Sdna, Sport24, Sportdog, Contra, Gazetta...

Επίσης στα ράδια του Sportfm και Sport24...

Μέσα από το facebook και τους συνδέσμους και ο καθένας φίλους και γνωστούς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ..

Κάνουμε μια κοινοποίηση και δεν τους ξαναδίνουμε ούτε ένα κλικ...τους βγάζουμε από τα ραδιόφωνα μας και τους ευχόμαστε καλό ταμείο ανεργίας...

Άς κακαρίζουν στα κοτέτσια τους..

Εικόνα koropi48

Βεν, το λέω τόσο καιρό. Ούτε κλικ στα σκατοσάιτ τους, αυτό μόνο θα πονέσει. Ούτε τηλέφωνο στις εκπομπές τους. Και βενζίνη μόνο AEGEAN, να ενισχύσουμε το αεκ. Και από συμπληρώματα διατροφής, μόνο superfoods, που χορηγεί τον μπασκετικό ποα. Και από εφημερίδες μόνο καθημερινή, δημοκρατία και εσπρέσσο.

Εικόνα fasteddie

Αναμενομενο,τοσα χρονια το ιδιο κανουν,το κλαμα και η μιρλα μετα απο τετοιες νικες του Ολυμπιακου,που κατα κανονα δινουν τιτλο.Οι παιχτες του νιονιου την επεφταν στο διαιτητη απο το πρωτο λεπτο,να γελαει ο κοσμος...Και ολα αυτα ουσιαστικα για μια φαση την (οντως λανθασμενη) υποδειξη οφσαιντ του Ανσαριφαρντ...Τεσπα συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια...Τα εχουμε πει,οταν χανει βαθμους ο Θρυλος το πρωταθλημα ειναι ανταγωνιστικο,αποπνεει...υγεια,το συστημα/η παραγκα επεσε,μη μιλατε εσεις για διαιτησια,ολα καλα και αγια.Οταν κερδιζουμε αυτοματα το πρωταθλημα βρωμιζει,το συστημα βασιλευει,η παραγκα ζει...Τα δυο ανυπαρκτα πεναλτι της βαζελας την προηγουμενη αγωνιστικη,στο χιονι,αβαβα...Δεν ασχολουμαστε απλα.Η ομαδα δειχνει οτι αρχιζει σιγα σιγα να βρισκει ενα ρυθμο και ο Μπεντο να καταληγει σε προσωπα και σχημα.Η νικη επι της κουλας και το χθεσινο διπλο καλυψαν σε πολυ μεγαλο βαθμο το στραπατσο στη Λαρισα,αρκει να μην κανουμε αλλα...δωρακια.

υ.γ. Το κεντρικο αμυντικο διδυμο ηταν αρκετα καλο.Βεβαια,ΣΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΦΑΣΗ (στο λαθος οφσαιντ του Ανσαριφαρντ) παλι τους ξεφυγε ο επιθετικος και βγηκε φατσα με τον Καπινο.Αυτη ειναι και η διαφορα γρηγορου σεντερ μπακ κλασης με απλα μετριους.
υ.γ.2 Κατι μου λεει οτι ειδικα φετος,αν παρουμε σταθερο προβαδισμα ως τα Χριστουγεννα θα δουμε ''ομορφιες'' στα κοτετσια τους ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αλλες χρονιες.Ειναι αποφασισμενοι (Κοντονης και σια) η να παρουν με το στανιο το πρωταθλημα απο τον Ολυμπιακο,η να διαλυσουν το ποδοσφαιρο,μακαρι να κανω λαθος.
υ.γ.3 Οι παιχτες μας δεν πρεπει να εχουν νευρα και να τσιμπανε στις προκλησεις.Οκ το καταλαβαινω,ανθρωποι ειναι,αλλα πρεπει να ειναι υποψιασμενοι.Ο Τζολε ετρωγε τα κλωτσιδια της αρκουδας και απλα χαμογελουσε...
υ.γ.4 Ο Μαριν δεν ηταν πολυ καλος αλλα ηταν μεσα και στα δυο γκολ της ομαδας και αυτο μετραει για μενα.Ακομα και στην κακη του μερα,εδειξε την κλαση του.
υ.γ.5 Φυσικα ο mvp ηταν ο Μιλι.Iron man.
υ.γ.6 Ο Σεμπα ειναι πραγματι ενας πολυ καλος...αμυντικος.Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν τις διαμαρτυριες οργανωσεων προστασιας των ζωων για τα πουλακια που εξοντωσε με τις ''σεντρες'' του...
υ.γ.7 Ο Ιντεγε ηταν κουρασμενος,οκ.Δωσε μια ευκαιρια σε Καρντοσο η Πασιενσια ρε μαν...

Εικόνα koropi48

Χε χεχεχεχεχεχεχε. Πόνεσε πολύ. Φάνηκε. Στα πρωτοσέλιδα. Ο διαιτητής λέει πολύ κακός, με λάθη μόνο για τον πανιώνιο. Για λάθη σε βάρος της ομάδας μας ούτε κουβέντα! Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει συνηθίσει να παίζει τόσα χρόνια σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Για σκεφτείτε ειδικά οι παλαιότεροι! Επεισόδια στη νέα σμύρνη, με μπούκες στον αγωνιστικό χώρο οπαδών και τον μπέο όρθιο και χαμογελαστό, τον έδειχνε η τηλεόραση να παίζει κομπολόι, αφού ο σκοπός να τιμωρηθεί ο ΘΡΥΛΟΣ είχε εκπληρωθεί. Πιο παλιά, τα επειδόδια και το άγριο ξύλο στον Ιωνικό. Μπούκες οπαδών πάλι και ξύλο στη φυσούνα και τις κερκίδες. Ο Τάσος Μητρόπουλος ως υπεύθυνος αποστολής έσωσε τότε τους παίχτες. Στην ξάνθη θυμάμαι όλα τα ματς να κρέμονται στις κερκίδες και να φτύνουν, να πετούν αντικείμενα, να βρίζουν από το πρώτο λεπτό. Χαρακτηριστική είναι η χρονιά που πέταξαν ομπρέλα στον Καρεμπέ τα γίδια και ο άνθρωπος για πρώτη φορά στη ζωή του έπαθε αμόκ και ούρλιαζε στον αγωνιστικό χώρο. Τί να θυμηθούμε τόσα χρόνια στα ματς με τον οφη του βαλιτσογιάννη στο ηράκλειο! Παιχνίδια με ατμόσφαιρα πιο βίαια κι από τη Φαλούντζα του Ιράκ. Ξύλο, κάρτες, δρεπάνια στα μαρκαρίσματα, πέτρες, διακοπές αγώνων... Ομορφιές. Καυτατζόγλειο, όλα τα ματς αίμα και πόλεμος. Θυμηθείτε μόνο το ματς με την υπερομάδα του Ζίο (σ αυτό το παιχνίδι έπαθε τη ζημιά). Είχαν φάει ένα φορτηγό γκολ, αχρήστευσαν ένα παγκόσμιας κλάσης αστέρι (Ζιο), αλλά μετά τις πέτρες και τα αντικείμενα, μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα να λιντσάρουν τους παίχτες εντός γηπέδου. Ας μη μιλήσουμε καθόλου για τούμπα. Έχω ζήσει το τυφλό μίσος από όταν ήμουν εκεί φοιτητής τέσσερις δεκαετίες πριν. Εκτός από τους δολοφόνους που περιφέρονταν στις κερκίδες με πατάτες και καρφωμένα ξυράφια πάνω (!), είναι χαρακτηριστικές οι απειλές κατά των παιχτών μας από μέλη των εθνικών ομάδων άρσης βαρών, που έμπαιναν και κάθονταν σε ειδικό πάγκο πίσω από τον τερματοφύλακά μας ή τριγυρνούσαν έξω από τα αποδυτήρια και έριχναν μπουνιές στις πόρτες. Ακόμη και στη ριζούπολη οι τοπικές κιτρινόκοτες έκαναν το κατιτίς τους συχνά. Θυμάμαι ένα ματς εκεί, που μπούκαραν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με σιδερόβεργες από τις κερκίδες. Ο Ζάχοβιτς τα είδε όλα τότε κι από το παιχνίδι αυτό αποφάσισε ότι θα φύγει από την ελλάδα αν δεν θέλει να πεθάνει σε κάποιο γήπεδο. Δεν θα μιλήσω για τη λαγοφλώρο, άστο καλύτερα. Δείτε τί έγινε στη λάρισα, με την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αλλά και χθες. Παντού τα ίδια, άσχετα αν υπάρχουν φάσεις που σηκώνουν κριτική ή αν το ματς τελειώνει 5-0. Πιστεύω ότι δεν είναι οι οπαδοί των τοπικών ομάδων που δημιουργούν τα θέματα. Είναι οπαδοί σε αποστολή των αλλόθρησκων, που πετυχαίνουν δύο πράγματα. Και κάνουν εφιάλτη τα ματς για τους παίχτες μας μήπως χάσουν κανένα βαθμό και συνήθως τιμωρείται ο τοπικός σύλλογος και η ομάδα τους θα παίξει ύστερα σε άδειο γήπεδο. Ίσως τα αδέρφια που μένουν στις περιοχές που υποδέχονται με ένταση και βία τον ΘΡΥΛΟ, μπορούν να αναγνωρίσουν οπαδούς ποα-αεκ-παοκ μέσα σ αυτούς που πρωτοστατούν στις κερκίδες και θα μας ενδιέφερε να δημοσιεύουμε εδώ ονοματάκια και φωτογραφίες. Ειδικά χθες, μεγενθύνοντας τα πλάνα, παιδιά από τους συνδέσμους μας, μπορεί να αναγνωρίσουν γνωστές φυσιογνωμίες.

Εικόνα fasteddie

Πως σε νιωθω ρε φιλε...Κι εγω Θεσσαλονικη σπουδασα γιαυτο και τους θεωρω ΟΛΟΥΣ γριες,μπουγατσες και σκουληκια ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ απο βαζελοχανουμια...Εχουν αυθεντικο,βαθυ μισος για τον Ολυμπιακο,καθαρα λογω κομπλεξ κατωτεροτητας.Απο τη δεκαετια του '70 και μετα εχει καλλιεργηθει αυτο το κλιμα κυριως βεβαια απο τους βορειοελλαδιτες αρδ.Οι χειροτερες ''ομορφιες'' βεβαια γινοταν στο κοτετσι.Παλιοτερα εκτος των αθλητων αρσης βαρων,βαζανε και τους παλαιστες τους να χτυπουν στη φυσουνα τους παιχτες μας με βρεγμενες εφημεριδες,ειναι γνωστα αυτα.Και φυσικα υπο την ανοχη της αστυνομιας η οποια οχι μονο εκανε τα στραβα ματια,αλλα σιγονταριζε κιολας.Πως να παρει διπλο η ομαδα?Μονο ο Ραμπο δεν κωλωνε,ο μοναδικος που δεν καταλαβαινε τιποτα...

Εγω βεβαια δεν τα προλαβα αυτα,ειναι μαρτυριες...παλιοτερων.Και στα δικα μου τα χρονια βεβαια τα πραγματα δεν ηταν καλυτερα.Εχουν φυγει τραπεζια και καρεκλες σε καφετεριες ουκ ολιγες φορες,μιλαμε να ειμαστε 5 ατομα εμεις και αυτοι 20-30.Και σε περιοχες φοιτητικες,Μελενικου,Ροτοντα,Αγ.Δημητριου κτλ οχι στις σφηκοφωλιες τους,περιοχες που (θεωρητικα) ειναι ''ουδετερη ζωνη''.Υπηρχαν ωστοσο εκει 1-2 ''γαυροστεκια'' που τα μαθαμε εν καιρω και ησυχασαμε ,χεχε!!

Εικόνα koropi48

Γρήγορε, εγώ τα έζησα από κοντά. Μπροστά μου ερχόταν οι μπουγάτσες της "περιφρούρησης" με μαντήλια στα μούτρα και αλυσίδες ή ξυραφοπατάτες στα χέρια και ρωτούσαν τους αστυνομικούς της κερκίδας αν είδαν κανένα γαύρο. Η μοίρα της γυναίκας-θεάς είναι να συγκεντρώνει τη ζήλεια, το μίσος και τα σχόλια των πιο άσκημων γυναικών. Παρατήρησε σε ένα δημόσιο χώρο, όταν εμφανίζεται καμια ...νάρα ψηλή, ξανθιά καμπυλάτη, καλοντυμένη, με τί φθονερές ματιές την κοιτάζουν οι άλλες! Γι αυτό η ομάδα τραβάει ό,τι τραβάει. ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ. Φαντάσου τί νοιώθουν τα παιχτάκια όταν έρχονται ως φιλοξενούμενοι στο ΝΑΟ και αντικρίζουν τη χλιδή στα αποδυτήρια. Αξίζει να μπουν στο γιού τιούμπ όλα τα αδέρφια να καμαρώσουν τα αποδυτήρια της ομάδας. Μας μισούν για τους παρακάτω λόγους που έχω ξαναγράψει στον εντεκάλογο του ΓΑΥΡΟΥ:
"Μην ξεχνάμε ότι:
1.Η κυβέρνηση, για να κάνει τα παιχνίδια της με το νέο τότε μεσσία, μας φόρτωσε τον Κοσκωτά (μέλος του ποα μην ξεχνάμε), ο οποιος με το ΘΡΥΛΟ αποχτούσε λαϊκό έρεισμα και την έξωθεν καλή μαρτυρία για να διογκώσει τις μπίζνες τους. Μια απ αυτές είναι και το συγκρότημα εκδόσεων-τύπου, που κατέλαβε στη συνέχεια τζάμπα ο παιδέρας.
2.Πληρώσαμε εξ ολοκλήρου σε δόσεις τα χρέη, αν και ποτέ αυτά δεν αποτυπώθηκαν σε δικαστική απόφαση, ούτε υπολογίστηκαν από κάποιο δημόσιο φορέα. Δεν χρειάστηκε δηλαδή να πέσουμε στη γ΄ εθνική για να τα πληρώσει ο υπόλοιπος ελληνικός λαός.
3.Αναπτύξαμε τέλειες αθλητικές προπονητικές εγκαταστάσεις στου ρέντη, σε οικόπεδα που κατείχε ο σύλλογος και σε άλλα που αγόρασε στη συνέχεια. Ούτε μας παραχώρησε κανένας τίποτα, ούτε μας έχτισε τίποτα, ούτε εξοπλισμό και χορτάρια ζητιανέψαμε για να αποχτήσουμε.
4.Χτίσαμε το καραϊσκάκη με λεφτά αποκλειστικά του συλλόγου (των ιδιοχτητών του), στο οικόπεδο του παλιού, χρησιμοποιήθηκε για τους ολυμπιακούς αγώνες και έκτοτε το έχει η εθνική ως έδρα, χωρίς να πληρώνει δεκάρα για χρήση ή φθορές ή απασχόληση προσωπικού. Μάλιστα ορίστηκε ότι θα έχει δικαίωμα να παίζουν εκεί και άλλοι σύλλογοι του πειραιά!!!
5.Έχουμε πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε ΦΠΑ εισητηρίων και φόρους μεταγραφής παιχτών. ΜΑΚΡΙΆ από εμάς οι πατέντες του ποα και της δικέφαλης κότας, με τα μηδενικά συμβόλαια, την απόχτηση με μαύρο χρήμα δήθεν ελεύθερων παιχτών και τα εισητήρια που μεγάλο μέρος τους χαρακτηρίζονται ως συνδρομή στα ερασιτεχνικά τμήματα.
6.Πληρώνουμε πάντα κανονικά το κόστος χρήσης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων (πχ ΣΕΦ) χωρίς φέσια, διακανονισμούς και χρέη.
7.Αιμοδοτούμε τις εθνικές ομάδες με πλήθος αθλητών και ειδικά στον υγρό στίβο σχεδόν όλοι είναι δικοί μας, κανείς όμως από την πολιτεία δεν είπε να μας δώσει χώρο ή χρήμα για αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις. Αντιθέτως, στους άλλους δίδονται λεφτά αμέτρητα για γηπεδικές εγκαταστάσεις ή χαρίζονται κλειστά γήπεδα (όπως του μπάουγκ από το βενιζέλο). Και ο κοντομουνής, πριν προκύψει το θέμα φιλοξενίας των προσφύγων, είχε πει ότι θα παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ το κλειστό του γαλατσίου στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αεκ του κροίσου αγγελόπουλου για αγώνες μπάσκετ κλπ.
8.Δεν απασχολήσαμε την πολιτεία με μεθοδεύσεις χαρίσματος χρεών, για ατέλειωτους οικονομικούς ελέγχους, για άρθρα 44, 99 κλπ, ούτε υποβιβάσαμε δόλια την ομάδα για να φεσώσουμε τους έλληνες.
9.Κανείς πρόεδρος δικός μας δεν μπούκαρε με όπλα στα αποδυτήρια, δεν χαστούκισε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, δεν κουβάλησε τη μισθοδοσία των αθλητών σε μαύρες νάυλον σακκούλες, δεν καταδικάστηκε τελεσίδικα για λαθρεμπορία, δωροδοκίες, φοροκλοπή, ούτε διανοήθηκε πρόεδρός μας να γράψει στα φρύδια του δικαστικές αποφάσεις απαγόρευσης ειδόδου στα γήπεδα.
10.Καμια άλλη ομάδα δεν πρόσφερε θέαμα και διεθνή καταξίωση, με παίχτες όπως ο Ριβάλντο, ο Τζιοβάνι, ο Ζάχοβιτς, ο Καρεμπέ, ο Ζέτερμπεργκ, ο Ιμπαγάσα, ο Μπελούτσι,ο Μέλμπεργκ, ο Σαβιόλα, ο Ριέρα, ο Γκαλέτι, ο Κοβάσεβιτς και αμέτρητοι άλλοι πρώτης γραμμής αστέρες, τη στιγμή που οι "επενδυτές" εισήγαγαν ληγμένα κρέατα απ όλη την υφήλιο, τύπου ραμπεσατραντανά.
Στο δεκάλογο αυτό προσθέτω και το γεγονός ότι, ουδέποτε στις τάξεις των οπαδών μας έδρασαν οργανωμένα φασιστόμουτρα τύπου ΝΟΠΟ, δεν είχαμε ποτέ ρατσιστικές συμπεριφορές, δεν κάναμε ποτέ φιλικό με τους γερμανούς καταχτητές, η χούντα δεν μας ευνόησε, αντίθετα έδιωξε τον καλύτερο κατά τη γνώμη μου προπονητή τον Μπούκοβι, είχαμε πλήθος αθλητών που στελέχωσαν την εθνική αντίσταση και πέθαναν για την πατρίδα. Και ο πατέρας του πρώην προέδρου μας, ο γιατρός ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, υπήρξε τόσο δημοφιλής προσωπικότητα για την αντιστασιακή και κοινωνική του δράση, που το πλήθος που τον ακολούθησε στην κηδεία του δεν καταγράφηκε ξανά στη σύγχρονη ιστορία. Να μην ξεχάσουμε ότι ο σύλλογος συνεργάζεται στενά με την UNICEF την οποία διαφημίζει στις φανέλλες του, στηρίζει το σύλλογο παιδιών με καρκίνο και πρόσφατα βραβεύτηκε για τη μεγάλη προσφορά του στους πρόσφυγες του λιμανιού πειραιά.

Εικόνα fasteddie

Συνυπογραφω και δεν αλλαζω ουτε κομμα.
Παντως δεν πρεπει να μας κανει εντυπωση.Σε μια χωρα που πριμοδοτειται και επιβραβευεται ο απατεωνας,το λαμογιο,ο αγραμματος,ο μπαταχτσης,ο ημιμαθης,ο γλειφτης και απεναντιας ταλαιπωρειται,τιμωρειται και κυνηγιεται ο νομοταγης,ο τιμιος,ο μορφωμενος,ο σωστος επενδυτης,ο καλοπληρωτης δεν αποτελει εκπληξη το οτι απο ΟΛΕΣ τις κυβερνησεις διαχρονικα κυνηγηθηκε ο Ολυμπιακος και απεναντιας πριμοδοτηθηκαν (πολλες φορες σκανδαλωδως και απροκαλυπτα) ομαδες που κατειχαν λαθρεμποροι,νονοι της νυχτας,λαμογια,μπαταχτσηδες κτλ.
Τους εχει ΧΑΡΙΣΕΙ το κρατος γηπεδα,χρεη,εχουν απαλλαχθει απο βαρυτατες κατηγοριες,φοροδιαφυγη,μαυρο χρημα,τραμπουκισμους,απειλες,στησιματα...ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Π... ΚΑΙ Γ... ΑΡΔ.Και ερχονται τωρα,καθως εχουν εξαγνιστει στην κολυμπηθρα του Σιλωαμ και το παιζουν ασπιλες και αμολυντες παρθενες της ''εξυγιανσης''...Ο Ολυμπιακος ακομα και την περιοδο Κοσκωτα οπου οπως σωστα γραφεις ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ καποιοι στην ομαδα,ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Και βλεπεις ακομα τα βρωμερα ερπετα αρδ να ριχνουν σκιες περι...ευνοικων ρυθμισεων των χρεων του Θρυλου την ιδια ωρα που η κουλα χρωστουσε σε οποιον μιλαει ελληνικα και ξενη γνωσσα και η μπουγατσα εβαλε τα χρεη στην...καταψυξη επι περιπου μια δεκαετια,πληρωνοντας εν τελει ο ρωσοποντικας ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ αυτων που επρεπε να πληρωσει,εν μεσω ασφυκτικων πολιτικων πιεσεων.
Αυτοι ειναι.Γιαυτο και παντα θα ειναι κατω απο τα @@ μας...

Εικόνα john

Τα σχολια σου οφείλουμε να τα μαθαίνουμε ΑΠ ΕΞΩ ολοι οι Γαυροι και ειδικά αυτοι που ειναι μικρότερης ηλικίας

Εικόνα koropi48

Τζονι, την ιστορία της σύγχρονης ελλάδας μαθαίνουν οι νέοι, γνωρίζοντας τί ακριβώς παίχτηκε στα γήπεδα τόσες δεκαετίες. Γι αυτό, επαναλαμβάνω την προτροπή προς τους νέους γαύρους:
" Στην αρχική σελίδα του RATM και κάτω από την τελευταία ανάρτηση στη στήλη "ροή αναρτήσεων", υπάρχουν δύο βελάκια >>. Αν τα πατήσετε, θα εμφανιστεί λίστα με όλες τις αναρτήσεις, από ιδρύσεως του σάιτ μέχρι σήμερα. Συνολικά, 206 σελίδες, με 18 αναρτήσεις η καθεμιά (!) σύνολο περί τις 3700 αναρτήσεις (!!!!!) μέχρι σήμερα. Ογκοδέστατη δουλειά, τεκμηριωμένη με τρόπο που μόνο σε σύγχρονο ιστοριογράφο ταιριάζει, καταγραφή γεγονότων που αιφνιδιάζει και τον πιο υποψιασμένο αναγνώστη, πολιτικές ίντριγκες συνδυασμένες με αθλητισό. Με λίγα λόγια, η ιστορία του τόπου από τις αχές του 20ου αιώνα και μετά. Πρέπει να εκδοθεί από το σύλλογο ένα βιβλίο, που θα περιλαμβάνει αυτές τις αναρτήσεις. Αδέρφια, μην τις χάσετε. Πηγαίνετε από την τελευταία σελίδα (206) και διαβάζετέ τις μια- μια όποτε έχετε λίγο χρόνο. Κείμενα αποκαλυπτικά, δυναμικά, επιστημονικά, άλλοτε ποιητικά, όλο το παρελθόν της κόκκινης ράτσας μας. Επειδή ξέρω ότι η λαιμαργία όλων μας για φρέσκιες ειδήσεις και πληροφορίες είναι μεγάλη, φυσικό είναι να ξεχνάμε τις ιστορικές. Γι αυτό μην τις αφήσετε να πέσουν στη λήθη, δεν τους αξίζει. Πείτε το και σε άλλα αδέρφια, διαδώστε το, προσφέρετέ το στα παιδιά και τα ανήψια σας."
Έτσι θα πάρουμε μυρωδιά τί παίχτηκε σ αυτή την δόλια χώρα και πως δεν είναι τυχαίο που έφτασε σ αυτό το χάλι. Στο χώμα της φυτρώνουν τα πάντα, στο υπέδαφός της υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα σπάνια μέταλλα ("σπάνιες γαίες"), οι θάλασσές της ενώνουν όλους τους δρόμους των πολιτισμών, τα σύνορά της σύνορα των κόσμων και των θρησκειών, τόπος που γεννά αγωνιστές και ποιητές κι εμπόρους. Κι όμως, φτάσαμε να ζητιανεύουμε για τα αυτονόητα. Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνει πολλές πειστικές απαντήσεις.

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυροι πολύ σωστές επισημάνσεις,για να μην σας ταλαιπωρώ με επαναλήψεις συνοψίζω τις παρατηρησεις μου:
1. Θεωρώ οτι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Θρύλο μας είναι το παρόν σύστημα εξουσίας με επικεφαλής τον επανάστατη της δραχμής(οχι νομισματοκοπείο ...Μόσχα μεριά...) με την λατρεία των πανάκριβων ρολογιών(προσέξτε το..)και της χλιδής της εξοσίας "πάντα αριστερά για την προστασία των αδυνάμων όπως ο τουίτης...)
2. Ο πόλεμος όσο βλέπουν τον Θρύλο να θεριεύει θα αγριεύει με πρωταγωνιστές τους απολυμαντές τον χουντονίσκο και τα κομπλεξικά ευρωζητιανάκια δημοσιογραφάκια.
3. Απορώ με τον Πανιώνιο.Εβγαλε ανακοίνωση λέει "αιδώς... νεοσμυρνιώτες!"
4.Ο Μπέντο φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο θα είμαστε πιο σίγουροι σε 4-5 εβδομάδες.
5. Η ομάδα αποκτά χημεία,ηθικό,ψυχολογία αλλά παραμένουν οι ανάγκες για ενίσχυση τον Γενάρη(όλοι τα έχουμε πεί)οτανμιλάμε γι το Θρύλο των ονείρων μας!
6. Ελπίζω ο Πρόεδρος να παίζει ¨"καλό σκάκι" εδώ εχουμε να κάνουμε με ένα μίγμα νέο-μακιαβέληδων.. και λυσσασμένων αρπακτικών!
ΛΑΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ: ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Εικόνα aris belem

Θα παραθέσω άλλη μια όψη των ΑΡΔακων αδερφέ. Παρακολουθώ σήμερα το ματς από ένα link του ΑΝΤ1 SATELITE, που μεταδίδει στην Αμερική. Μετάδοση ο Τσώχος. Με όση σιγουριά του έδινε το γεγονός ότι όσα λέει δεν ακούγονται στην Ελλάδα, δεν υπήρξε φάση για φάση αμφισβητούμενη που να μην τα βάλει με τον διαιτητή για τις αποφάσεις του. Εκτός από μια: εκεί που ΔΕΝ έδωσε δεύτερη κόκκινη στον Μασούντ για το θέατρο ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του βοηθού, αλλά έδωσε στον Τσόρι ΣΩΣΤΑ όπως σχολίασε γιατί του...πέταξε την μπάλα! Σ ένα οφσάϊντ του Πανιωνίου μάλιστα, αναρωτήθηκε πώς ο βοηθός είδε με τόσα σώματα μπροστά το αυτονόητο! Έτσι, για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Η κριτική σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αδερφέ και παρότι έχω ασκήσει κριτική στον Σεμπά, δεν διστάζω να πω ότι σήμερα μ έκανε να νιώσω άδικος απέναντί του. Για τον τσαμπουκά και το πάθος που έβγαλε, απέναντι στους νιόνιους, για το "ξύλο" και το πώς κινήθηκε σε όλο το ματς.
Και πάω τώρα στους νιόνιους και πρώτα στα παικτάκια αυτά: είστε γυναικάκια! Όπως το λέω! Ξέρουμε ότι σε όλα τα χωράφια σε Τρίπολη, Αγρίνιο, Λειβαδιά, Γιάννενα, Βέροια κλπ εκεί ξέρουμε ότι θα πέσει ξύλο, χρόνια τώρα η δουλειά, πούλμαν πίσω και ξύλο να κόψουμε καριέρες. Εσείς ρε ανύπαρκτοι, που κρά κάνετε να περάσετε ΕΞΩ απ το Ρέντη, όχι να παίξετε στον Θρύλο, το πήγατε ένα βήμα παραπέρα - θέατρο, κλάψα, μίρλα! Σε κάθε επαφή ή...υποψία επαφής! Ρε Βλάχο, ρε Κόρμπο, ρε Μασούρα, έτσι πας να πάρεις ματς; Γυναικουλίστικα ρε; Αυτός ο καμερουνέζος αμυντικός, μεγάλο ταλέντο όπως είπε καμιά δεκαριά φορές ο Τσώχος...συμφωνώ, υποκριτικό! Κι εσύ ρε ταραμά Λαμπρόπουλε, πώς αφήνεις το θέατρο του @@ρα αυτουνού να περάσει έτσι; Χεσμένοι όλοι κι εσύ κι ο βοηθός απ την...κόλαση της πλατείας; Σας περιμένει ο δεύτερος γύρος στο Καραϊσκάκη στρακιαπού, ελάτε να δείτε πώς εξαργυρώνονται εκεί οι μαγκίτσες!
Όσο για σας τους κακομοίρηδες που μαζευτήκατε όσοι δεν μαζεύεστε όλο τον χρόνο, για να κράξετε τον Βαγγέλη και τον Θρύλο, αυτό μόνο: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΘΡΥΛΟΣ - ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!