Whos next?



Σήμερα έχουμε 18 Οκτωβρίου 2016. Ήδη ο ΘΡΥΛΟΣ από τις 16 Οκτωβρίου ξεπέρασε στη Βαθμολογία τους πρωταθλητές Αυγούστου, Σεπτεμβρίου. Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή. Γενικά το καλοκαίρι προσφέρεται για «ανωμαλίες» και οι «ανώμαλοι» ξεσαλώνουν, αλλά αυτό είναι μια συζήτηση στην οποία εμπλέκονται πολλές επιστημονικές ειδικότητες κι εμείς είμαστε αγράμματοι οπαδοί.
 
Στις 2 Οκτωβρίου 2016, ο ΘΡΥΛΟΣ με ένα ξεγυρισμένο ΤΡΙΜΠΑΛΟ, προσγείωσε τους ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΥΣ. Από την επόμενη μέρα ξεκίνησε μια συζήτηση περί αλλαγής προπονητή. Ως γνωστόν στις ΔΕΚΟ, ποτέ δεν φταίνε οι πρόεδροι ούτε οι διοικητές. Πάντα οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, μέχρι οι έφοροι και ο Βάκης (ειδικά για την κούλα). Άλλωστε η κυβέρνηση Σαμαρά ψήφισε ειδικό νόμο περί απαλλαγής των διοικητικών συμβουλίων των ΔΕΚΟ. ΟΜΟΡΦΙΕΣ!
 
Χθες ,17 Οκτωβρίου 2016, στο ΣΕΦ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ο ΘΡΥΛΟΣ διέλυσε τον παναθηναικούλη στο άθλημα του «ΦΑΡΟΥ». +25 και έβγαλαν γούστα (τα σκορ δεν χρειάζονται. Σημασία έχει το μέγεθος…).

Σήμερα ανακοινώθηκε, ότι τόσο ο προπονητής της κούλας  Κετσπάγια, όσο και ο συμπαθής Αργύρης Πεδουλάκης, αναζητούν τη νέα τους ομάδα. Και θέλουμε 10 μέρες ακόμα για την παρέλαση της 28ης….


 
Whos next? 
Τικ τακ …. Τικ τακ….
 
 
 
ΥΓ1. Στις 23 Οκτωβρίου παίζουμε με τον παοκούλη. Θα προλάβει ο Ιβιτς την παρέλαση;
ΥΓ2. Στις 6 Νοεμβρίου παίζουμε με τον παναθηναικούλη. Θα προλάβει ο Στραματσόνι την επέτειο της 17ης Νοέμβρη και την πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία;
ΥΓ3. ΑΡΔακια το λάκκο του Μπέντο ανοίγατε, αλλά άλλοι έπεσαν μέσα. Περαστικά σε σας και στα αφεντικά σας…

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

ΔΙΑ ξέχασες και τη στελάρα που έφαγε τα 7.
περιμένουμε τον επόμενο.

Εικόνα Romain

Ο Ιβιτς δεν χάνει τη θέση του με ήττα στο Καραϊσκάκη. Αν δε χάσει στο γκολ, θα του δώσουν μπράβο.
Ο Σραπατσας επίσης, για τον λόγο ότι η αλλαγή κοστίζει. Και ο τζαμπας δεν τα έχει για πέταμα.
Σίγουρα μετα τη διαιτησία θα φταίνε οι προπονητές αλλά μέχρι εκεί.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

To γέλιο της αρκούδας θα πέσει όταν με το καλό έρθει η FIFA και αρχίσει τους ορισμούς διαιτητών χωρίς να ρωτάει τον κάθε πονεμένο. Περιμένω εναγωνίως ορισμό Παππά σε αγώνα βάζελου ΄και μπουγατσοκέφαλων. Περιμένω καλσόν να σκίζονται, ομάδες να αποχωρουν από πρωτάθλημα και να γίνεται κατόπιν αίτηση παρέμβασης από τη διαγαλαξιακή αρχή ποδοσφαίρου (μια και δεν έμεινε και καμιά άλλη).

Εικόνα koropi48

Να φανταστείς ότι σήμερα άρχισε να διαρρέει τη μεγάλη του δυσαρέσκεια ο πτυχιούχος ελληνικής φιλολογίας Ιβάν του Βορρά, αφού ένας σκασμός λεφτά μοιράστηκαν σε διάφορες ενώσεις και τώρα.... δάχτυλο. Προβλέπω ότι τις επόμενες μέρες θ΄ αρχίσουν τα τηλεφωνήματα επιστροφής χρημάτων, σ΄ αυτούς που εισέπραξαν για να στηρίξουν εξυγίανση, οι επισκέψεις χαράματα στα σπίτια τους, ίσως πάρουν φωτιά τίποτα αυτοκίνητα, μαγαζιά... Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο, απλώς γνωρίζω τις μεθόδους των ανθρώπων. Πάλι κορόιδο ο πόντιος με το μούσι. Τουλάχιστον, ο άλλος, ο νότιος τίγρητας, καθότι γάτα, δεν ξεπατελόνιασε μπροστάντζες, για να στεναχωριέται τώρα. Υποσχέσεις από τον τσέχικο οπάπα μοίρασε, δηλαδή άνεμο κοπανιστό. Αλλιώς, μαύρο φίδι που θα έτρωγε τους δωρολήπτες.
Προβλέπω, όταν επιστραφούν με το άγριο ή με το πολύ άγριο τα λεφτά, οι επικεφαλής των εξυγιαντικών ενώσεων, με πολύ λίγα χρηματάκια, θα είναι διατεθειμένοι να κελαηδήσουν, να δώσουν βίντεο και κασέτες και άλλα ωραία. Αυτό, ας το λάβει σοβαρά υπόψη η διοίκηση. Θα βγει πολύ ψωμί, με δικαστικές, αθλητικές και πολιτικές προεκτάσεις. Βλέπω κάτι φιλιππούσια να κάνουν παρέα στον πρόεδρο φιλιππίδη.

Εικόνα koropi48

Φαντάσου Δία να ήταν εξαρχής καλά ο Ομάρ, να μην υπήρχε η φαγούρα με τους Μανιάτη-Σιόβα (που τους θεωρώ πολλαπλασιαστή ενέργειας στα ελληνικά ματς) και να είχαμε αποχτήσει έναν αξιόπιστο στόπερ, που υπήρχαν 5-6 περιπτώσεις με συμβατά λεφτά. Η ομάδα δεν θα χρειαζόταν κάν προπονητή αδερφέ. Και θα αλλάζαμε όλους τους προπονητές της λίγκας από τον πρώτο γύρο.