Θα θελαν να ‘ναι γαυροι αλλά τους βγήκε αλλιώς….



Γράφει ο CEN-TAURUS
 
Ήρθε η ώρα αδέρφια να μαζευτούμε γύρω από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πασαλιμάνι και να βάλουμε τα κλάματα ομαδικά, να ξεσπάσουμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, να πούμε τον πόνο μας. Άρχισα να αισθάνομαι κρίση ταυτότητας, να αναρωτιέμαι πού βρίσκομαι, πού πάω, τί κάνω... Όταν διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις, όπως την παρακάτω, το επόμενο βήμα είναι ο ομαδικός κλαυθμός και το κρεβάτι του ψυχιάτρου. 
 
-Πες μου για το εαυτό σου, για τα βιώματά σου. Εγώ θα κρατάω σημειώσεις.
-Είμαι ένα παιδί που δεν έχω τρέξει, δεν μ' έχουνε πάρει αγκαλιά και στο σχολείο έπαιζα μόνο τερματοφύλακας. Τα πάντα όμως γιατρέ επιδεινώθηκαν, όταν διάβασα την είδηση ότι:
 
 
 
 
Με την πολυτελέστατη θαλαμηγό “Peftasteri” με σημαία Μάλτας περνά τις διακοπές του στη θάλασσα της Ιεράπετρας, κινούμενος μεταξύ Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός εφοπλιστής πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  Νικόλας Πατέρας.
Στις 3.00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Αυγούστου η πολυτελής θαλαμηγός μήκους 38 μέτρων, που κατασκευάστηκε το 2009, έδεσε στην αποβάθρα της Ιεράπετρας, προκειμένου να  πάρει καύσιμα τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών και των λουόμενων της Κάτω Παραλίας. Η πληροφορία ότι με αυτό το πολυτελές σκάφος ταξίδευε ο Νικόλας Πατέρας δεν μπορούσε να διασταυρωθεί εύκολα, αφού κανείς δεν αποκάλυπτε την ταυτότητα του V.I.P. επισκέπτη, ενώ δυσκολότερο ήταν να γίνει πιστευτό αυτό  απο τους φίλους του Παναθηναϊκού, δοθέντος ότι δίπλα στη σημαία της Μάλτας η πολυτελής θαλαμηγός, ίσως για λόγους τακτικής, είχε και μια μικρότερη σημαία του Ολυμπιακού.
 
Σμποιιιινγκ****$$$$$$@@@@@@@^&*(+(^^$. 
Με χτύπησε το ρεύμα! Τί είναι αυτά ρε παιδιά; Έφτασε η ώρα της Αποκάλυψης; Ήρθε η δευτέρα παρουσία; Να βάλω την άσπρη ρόμπα και να βγω στο όρος να με κρίνει ο Κύριος; Ή να φωνάξω το 166 να με πάρει;
 
Ρε, ο Πατέρας; Ο Πατέρας; Μα ο Πατέρας; Ο αναγεννητής του ποα, της ομάδας με το χρώμα της μούχλας, που έστησε όλο το μηχανισμό των εντόμων καταγραφής, που πήρε νταμπλ, έστω με τον τρόπο που το πήρε;
 
Και μετά σκέφτομαι. Δεν είναι ο μόνος τελικά. Όσοι έχουν μια κάποια ηλικία, αλλά και όσοι σκαλίζουν τις παλιές αναρτήσεις του RATM, ξέρουν ότι ο Γ. Βαρδινογιάννης ήταν ολυμπιακός, κουμπάρος και φίλος του προέδρου Νταϊφά. Ήθελε την ομάδα, αλλά ο Σταύρος δεν την έδινε. Όταν έπαιζαν τάβλι, Ο Νταϊφάς του έκανε πλάκα, λέγοντάς του να αγοράσει τον ποα, για να έχουνε κόντρα και στο τάβλι και στο ποδόσφαιρο.  Στο τέλος η πλάκα έγινε πραγματικότητα, η οικογένεια αγόρασε τον ποα και επακολούθησε ό,τι επακολούθησε και που ως γαύρους δεν μας αφορά.
 
Η οικογένεια του πρωταθλητή στο τουίτερ (γιατί αλλού, μπααα!) αλαφούζου, γαύροι φανατικοί. Ο ίδιος σύχναζε στο ΣΕΦ με σημαιάκι του ΘΡΥΛΟΥ στο χέρι. Όταν τα πράγματα έσφιξαν με κάτι υποθέσεις δικαστικές που δεν πήγαιναν καλά, με κάτι ιστορίες με πλοία στη Ρουμανία και τεράστια ρύπανση στον κόλπο του Μεξικού, που ίσως οδηγούσαν σε αιτήματα δικαστικής συνεργασίας ελλάδας- ενδιαφερόμενων χωρών, έψαξε τρόπους να οργανώσει την άμυνά του. Εκτός από τη μεγέθυνση της παρέμβασής του στα ΜΜΕ (ιδίως με σκάι και καθημερινή), ο ποα, ένα ρετάλι στα πρόθυρα διάλυσης, του έδωσε τεράστια ευκαιρία, να αποχτήσει "λαϊκό έρεισμα". Έτσι, με το τρίπτυχο ΜΜΕ-ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ενισχυόμενο με την προεδρία της δεύτερης (μακράν της πρώτης) ομάδας στην ελλάδα,  θεωρούσε, όχι άδικα, ότι δύσκολα οι πολιτικοί θα έκαναν ο,τιδήποτε εναντίον του. Έτσι έγινε κι αυτός πράσινος στα γεράματα, για το γάλα των παιδιών του.
 
Και τώρα ο Πατέρας! Στα κατάρτια του λιτού σκάφους του τίμιου μεροκαματιάρη να ανεμίζει περήφανα η ερυθρόλευκη!
 
Τελικά κατάλαβα ότι και αυτός που μισεί μια γυναίκα και αυτός που τη λατρεύει και αυτός που τη χτυπά και αυτός που την προστατεύει, όλοι έχουν ένα κοινό, το πάθος και την καψούρα τους γι αυτήν. 
 
Υ.Γ 1  Αν βγει δημόσια ο Πατέρας και δηλώσει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εγώ αλλάζω ομάδα. Έχω κι εγώ τις προσωπικές μου αντιπάθειες.  
Υ.Γ 2 Κετσπάγια πεδουλάκης απολύθηκαν. Μέχρι τα φώτα βλέπω να έχουμε φάει άλλους 6 ή 7 προπονητές.
 

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

οι Βαρδινογιανναίοι ερυθρόλευκοι
ο Μητέρας με επαρμένο τον Έφηβο στο σκάφος και πάρεδρος του Εθνικού
ο Αλ χαβούζος με διαρκείας στο ΣΕΦ
ο νιάου πάρεδρος Ιωνικό Νικαίας

καρδιά αγκινάρα έχουν τελικά αυτοί οι ...μεγάλοι ηγέτες της καρδιάς τους...

Εικόνα Romain

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

Συμφωνώ εκτός από το ΥΓ 2.

Δεν θα φάμε 6 ή 7 προπονητές. Για τον απλό λόγο ότι η ήττα όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα.
Τώρα θα μου πεις ότι με την κουλλαρα δεν ήταν φυσιολογικη η ήττα στο Καραϊσκάκη? Η απάντηση είναι απλή. Οι στοιχηματικες εταιρείες είχαν το διπλό στο 8 και τον άσσο γύρω στο 1.4 αν δεν κάνω λάθος.

Η αιτία της απολυσης Τιμουρη έχει να κάνει με το κόμπλεξ του Νιαου. Που στη θέση του Γεωργιανου έφερε Special αναλυτή, γιατί οι προπονητές είναι λιγάκι ακριβοι.

Εικόνα koropi48

Ρομέν, αν έτρωγε ο τιμούρης ένα και ο πεδουλάκης έχανε με δυο πόντους, δεν θα υπήρχε θέμα απόλυσης. Επειδή όμως και το σκορ ξέφυγε και η εμφάνιση ήταν για τα μπάζα, γι αυτό έφυγαν. Όσο τους ξεφτιλίζει ο ΘΡΥΛΟΣ, τόσο θα λυσσάνε και θα ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα, να δικαιολογηθούν στον κόσμο. Απ όλα πάντως μ' αρέσει ότι, ο τιγρούλης έδιωξε τον προπονητή, μήπως ξεχαστεί ο κόσμος και γλυτώσει το βρισίδι. Αλλά πού!! Τον αφήνει η τσιγκουνιά; Πήρε φτηνότερο και όχι καλύτερο προπονητή και η γκρίνια πάει σύννεφο στα σάιτ τους, αλλά και στις μεταξύ τους κουβέντες. Πού θα πάει! Θα καταλάβουν αργά ή γρήγορα ότι, ακόμη κι ο μακαρίτης ο ψωμιάδης έχωσε χρήμα, κι νοτιάς κόντεψε να γίνει βοριάς από τις εκταμιεύσεις, κι ο παππάς το ίδιο, ακόμη κι ο τρισμέγιστος τροχανάς ξόδεψε κάτι λίγα, μέχρι και η ΕΝΙΚ που πήρε τη διοίκηση, κι αυτή μπήκε βαθειά μέσα. Ας μη μιλήσουμε για παλιότερα, με μπάρλο και ζαφειρόπουλο. Περιουσίες χάθηκαν. Ο μόνος που έβγαλε λεφτά από το αεκ, ήταν και είναι ο τίγρης της βεγγάλης. Δεν το λέω εγώ. Το χει πει πρώτος ο παλιός φίλος, συνέταιρος (και συνιδιοκτήτης στο αεκ) ο Καρράς, όχι ο ασθματικός καλλιτέχνης, ο άλλος. Το πε κι ο τροχανάς και άλλοι που δεν μου ρχονται στο μυαλό. Ταυτόχρονα, χωρίς να ξοδεύει δεκάρα, έχει και όλα τα οφέλη των κουμάντων μιας ομάδας, όπως δημοσιότητα, αναγνωρισιμότητα, προστασία, διασυνδέσεις, παράλληλες μπίζνες, πλυσίματα βρώμικων αντικειμένων κλπ. Μιλάμε για την κοροϊδία του αιώνα!!! Τόσο σανό, κανείς!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Αve Κένταυρε! Οι....Πηλιορείτες σε χαιρετούν. Γνωστή η γραφή. Κατανοητή, στρωτή, μαχητική, δηκτική, ώριμη, εμπεριστατωμένη, ολοκληρωμένη, ΓΑΥΡΙΚΗ.

Καλορίζικος!