«Δούρου Αρένα» : Όχι ρε φούστη, μας πήρανε χαμπάρι οι λουόμενοι



Γράφει ο CEN-TAURUS
 
Είδα με προσοχή την ανάρτηση του Κακού Γαύρου και την παράθεση της δημοσίευσης του- πράγματι- μαχητικού σάιτ eksegersi.gr, αναφορικά με την κατασκευή (καλά κρασά!!) του τεμένους των τίγρεων της ζούγκλας ή αλλιώς του μνημείου μνήμης χαμένων πατρίδων ή αλλιώς του γηπέδου του αεκ ή, πιο σωστά, της μπίζνας για να φάμε το άλσος και να χτίσουμε ποντιοMALL.
 
Είσαι αντικειμενικός, είσαι ψυχρός, αδιάφθορος, τους αντιμετωπίζεις όλους ισότιμα, είσαι το κυρίαρχο κράτος και μάλιστα σε εποχή με μεγάλα ζόρια.
 
Ανεβαίνει τα σκαλιά σου ένας μαχαλόμαγκας, χαραματιές στο πρόσωπο από τις περιπέτειες της ζωής, άνεση που του χαρίζει η άγνοια και το εύκολο χρήμα, εμφανώς ξιπασμένος και απαιτητικός. Πίσω του, έρχεται με τρίκυκλο το ασήκωτο ποινικό του μητρώο, να παρευρεθεί κι αυτό στη συνάντηση. Λέει λοιπόν ο jambamanga:
 
-Κράτος, θέλω να χτίσω γήπεδο. Χάρισέ μου την κυριότητα του οικοπέδου. Διάγραψέ μου καμιά 250αριά μύρια χρέη που έχω από παλιά. Χώσε μου και 30 μετρητά από την περιφέρεια. Κόψε και σέρβιρέ μου ένα μεγάλο κομμάτι άλσος. Ψήφισε νόμους, βγάλε προεδρικά διατάγματα και  παράνομες υπουργικές αποφάσεις. Φτιάξε δρόμους, υπογειοποιήσεις, συγκοινωνίες, Αλλοίωσε για πάρτη μου τη φυσιογνωμία μιας περιοχής με παραδοσιακά πυκνή αστική οίκηση.  Δώσε εντολή στις τράπεζες να μου δώσουν καμιά 50άρα δάνειο. Θα βάλω και γω ενάμιση εκατομμύριο και έτσι θα φτιάξω γήπεδοοοοοοοοοοο! Ζητάω πολλά;
 
 -Γιατί; θα ρωτήσει ο αντικειμενικός άλλος.  Από πού κι ως πού ήρθατε εδώ, εσύ και το ποινικό σου μητρώο (που στο μεταξύ ο οδηγός του τρίκυκλου το χει ανεβάσει πάνω με πολύ κόπο) και προβάλλετε τέτοιες απαιτήσεις; Απ' όσο ξέρω, παίζετε κάπου κοντά, σε μεγάλο δημόσιο γήπεδο, όπως άλλωστε σε δημόσια στάδια παίζουν και οι πολύ μικρότεροί σας σύλλογοι της Μίλαν και της Ίντερ. Μάλιστα, κάποιοι μου έχουν ψιθυρίσει ότι δεν πολυξοδεύεστε, αφού δίνετε κάτι ψιλά για νοίκι, άλλα σας τα διαγράφουν, τα αποδέλοιπα ρυθμίζονται σε 1500 δόσεις, τις ζημιές που κάνουν από απροσεξία οι οπαδοί σας δεν τις πληρώνετε.... γιατί να φτιάξετε άλλο γήπεδο και μάλιστα με δημόσιο χρήμα και σε δημόσια γη;
 
-Γιατί είμαστε μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, ιστορική και, όπως παραδέχονται όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές μας, όταν πρωτοέρχονται στη χώρα, είμεθα ένα club με ισχυρό όνομα στην Ευρώπη. 
 
-Μμμμμμμμμμμμ, ξύνει το γένι του ο αντικειμενικός άλλος. Και κάτι που διάβαζα εψές, στα ιντερνέτια, ότι η ομάδα σας στη λίστα της γουέφας κατέχει την 215η θέση, δεν ισχύει μάλλον, ε; Λένε κάτι κακοήθειες οι διάφοροι, ότι δηλαδή σας έχει περάσει η fc beeraria της μέσα Σαξονίας, η γυναικεία ομάδα της Μπαστιά, η Πολυχιόνι της Σιβηρίας, ο Κεραυνός Κακοτοπιάς από την Κύπρο και άλλοι κολοσσοί.
 
-Ξέρεις, είχαμε κάτι ατυχίες τελευταία, ψελλίζει και ανακάθεται αγχωμένος στην καρέκλα ο ατσίδας. Ρίξαμ εεεεεεε συγνώμη μας ρίξανε στα τοπικά οι οχτροί μας, τόσα χρόνια παίζαμε στο χάνι της Γραβιάς, στην απείραθο της νάξου και στα ζωνιανά και μείναμε λίγο πίσω, αλλά θα ανακάμψουμε. Είναι και το ιστορικό βάρος της ομάδας, αντιπροσωπεύει όλη την προσφυγιά της μικράς ασίας. Νομίζω αξίζουμε την προσοχή της Πολιτείας.
 
-Μα, απ΄ όσο ξέρω από ένα μπατζανάκη μου στη νέα φιλαδέλφεια, η περιοχή είναι γεμάτη από Ηπειρώτες, πλήθος κρητικοί, πολλοί μακεδόνες, οι στερεοελλαδίτες παρελαύνουν την 28η οχτώβρη με δικό τους τμήμα, όσο δε για τους πελοποννήσιους, η περιοχή σας λέγεται και μικρός μωριάς. Έχει βέβαια και 2-3.000 πρόσφυγες, όσους δηλαδή 5 οικοδομικά τετράγωνα στην Καλλίπολη του Πειραιά, αλλά να λέτε ότι αντιπροσωπεύετε την προσφυγιά.... Πολύ δεν είναι;
 
Εκεί ήταν που δεν άντεξε ο jambamanga και το ποινικό του μητρώο. Πετάχτηκαν πάνω, αφού στα επιχειρήματά τους προβλήθηκαν σθεναρές και ακλόνητες αντιρρήσεις και πριν βροντήξουν την πόρτα πίσω τους, έριξαν το πιο σοβαρό επιχείρημα.
 
-Τέλωσπάντων, βλέπω ότι είσαι προκατειλημμένος με τους πρόσφυγας και τους επιστήμονας, όπως εγώ. Να ξέρεις πάντως αντικειμενικέ ότι, τα δίκαια αιτήματά μου υποστηρίζει ολόψυχα ο φλαμπουράρης, αλλά και ο ογκόλιθος του πολιτισμού πάντζας.
 
-Στα χτενισμένα μου φρύδια, απάντησε ο αντικειμενικός. Και φεύγοντας, να σας ψάξει καλά στις τσέπες ο σεκιούριτης, γιατί κυκλοφορούν κάτι φήμες...
 
Σε μια πολιτισμένη, σύγχρονη χώρα, αυτός θα πρέπει να ήταν ο διάλογος ανάμεσα στα ορκισμένα πίστη κρατικά όργανα, όταν τα διάφορα μικρομεγαλοσυμφέροντα τους προσέγγιζαν με ιδιοτελείς στόχους. Αλλά, εδώ είναι η χώρα των κλεφτών και των αμαρτωλών. Γι αυτό καθόμαστε ακόμη και μιλάμε για το γήπεδο του αεκ. Οπουδήποτε αλλού, το θέμα θα κυκλοφορούσε μόνο ως ανέκδοτο.
 
Τέλοσπάντων. Γήπεδο δεν θα γίνει, αφού, για να γίνει, πρέπει να ξεσκιστεί το σύνταγμα, οι νόμοι, να γίνουν καραγκιόζηδες όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, να γίνουν παρεμβάσεις στα δημόσια κτήματα και τις τράπεζες και, εντέλλει, να καταλήξουν κάποια πρόσωπα να διώκονται με όλα τα άρθρα του ποινικού κώδικα. Δεν θα γίνει, γιατί δεν το θέλουν πραγματικά οι εμπνευστές του, αφού είναι μια υπόθεση με πολύ κόστος. Το σκαρφίστηκαν,  για να στήσουν ένα όραμα και να ξεγελάσουν τον κόσμο να τους δώσει ανοχή και ψήφο εμπιστοσύνης.
 
 Όλοι αυτοί οι αγνοί οπαδοί, που τρέχουν κάθε τόσο στα φιλαδέλφεια να δουν τις μπουλντόζες να δουλεύουν, όπως τους λέει ψΩΡΑ, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω βιντεάκια, που βρήκα πρόχειρα από τα προπονητήρια και τα αποδυτήρια του ΘΡΥΛΟΥ. Να δουν και να καταλάβουν τί σημαίνει πράγματι να είσαι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος.  Σκόπιμα δεν έβαλα βίντεο από τα πολυτελέστατα εστιατόρια, τους ξενώνες, τις αίθουσες διαλέξεων, συνεδρίων και προβολών, γιατί θα είχαμε υπερκατανάλωση ψυχοφαρμάκων. Υπόψη ότι, μετά το γύρισμα αυτών των βίντεο, έχουν γίνει και πολλές βελτιώσεις και εκσυγχρονισμοί!!!!!! Κλάμααααααααααα!
 
Φίλοι μου, σας νοιώθω, αλλά η απόσταση είναι πραγματικά μεγάλη, θεόρατη θα έλεγα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
 
 

Σχόλια

Εικόνα fasteddie

''Αλλά, εδώ είναι η χώρα των κλεφτών και των αμαρτωλών. Γι αυτό καθόμαστε ακόμη και μιλάμε για το γήπεδο του αεκ. Οπουδήποτε αλλού, το θέμα θα κυκλοφορούσε μόνο ως ανέκδοτο.''

Τα εγραψες ολα σε 2 σειρες.Σε μια χωρα οπου η διαπλοκη,τα δωρακια και ο χρηματισμος αξιωματουχων και ΔΥ ειναι ΘΕΣΜΟΣ,δυστυχως δεν περιμενουμε κατι διαφορετικο...Και φυσικα,γιαυτον ακριβως το λογο,το μεγαλο (ανυπερβλητο) εμποδιο για την κατασκευη του υπερκοτετσιου δεν ειναι βεβαια οι νομοι,οι υπηρεσιες κτλ,αυτα ειναι ψιλα γραμματα...Ειναι η ελλειψη μπικικινιων.Αν αυτα υπηρχαν η ηταν διαθεσιμα,το υπερκοτετσι θα ηταν ηδη ετοιμο,να μην εχει κανεις αυταπατες περι αυτου...

υ.γ. ''Πολυχιονι Σιβηριας'',οκ κλαμα.

Εικόνα koropi48

Ξέχασε να γράψει και την πρωταθλήτρια της καζάκικης στέπας, τη ΜιαΧόρτα

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω και για την Μπαοκάρα και τον αφόρητο επαρχιωτισμό τους κάτι, έτσι σαν ορντέβρ....

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

προ ολιγου διάβαζα ένα άρθρο του Μανώλη Γαβαθιώτη, σχετικά και με πρόσφατα πεπραγμένα της διοίκησης της κούλας, ως προς τα οικονομικά και για την μη καταβολή του φόρου των εισοδημάτων των ποδοσφαιριστών (όπως έκαναν και οι έτεροι -εταίροι τους- τζαμπατζήδες στην υπόθεση του φουστα-μπλούζα).

οι κούληδες είναι η κλασική περίπτωση των επαιτών που εκμεταλλεύονται ως το έπακρον την αδυναμία τους, που θεωρούν όλους τους άλλους υπευθύνους της κατάντιας τους, αυτών που κλαίγονται, σου ζητάνε 50 λεπτά, τους δείχνεις μια συμπάθεια ανθρώπινη και τους τα προσφέρεις από το υστέρημα σου (διότι δεν τα δουλέψατε μαζί), σε κοιτάνε και σου λένε μήπως έχεις κι ένα τσιγάρο, τους δίνεις και το τσιγαράκι και σου πετάνε κι ένα «δε μου παίρνεις και μια τυρόπιτα» κι είναι ικανοί, εάν συνεχίσεις και τους προσφέρεις ό,τι απαιτούν, ναφτάσουν να σου πάρουν και το βρακί.
εάν σε κάποια στιγμή τους αρνηθείς σε κάποια από τις απαιτήσεις τους, αντί να σου πουν κι ευχαριστώ για όσα τους προσέφερες έως τότε, χωρίς να έχεις την υποχρέωση, θα σε βλαστημήσουν κι όλας...

αυτή ακριβώς είναι και η ψυχολογία της κούλας, η ψυχολογία του μονίμως κλαμένου επαίτη...

Εικόνα koropi48

Ζέλα, επειδή τα σπορ της φοροαποφυγής, φοροκλοπής, εισφοροδιαφυγής, εισφοροαποφυγής, εικονικών πωλήσεων, εικονικών συμβολαίων, πλασματικών ιιλογισμών, μαϊμού αυξήσεων κεφαλαίου, υπεξαίρεσης φ.π.α κλπ, είναι σπορ, στα οποία η κούλα και ο ποα είναι πρωταθλητές παντοτινοί, μου κάνει εντύπωση η φήμη για παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών τώρα! Μου μυρίζει κάποια πίεση, ένας εκβιασμός, δεν ξέρω όμως με τί αντικείμενο. Αυτά θα τα λύσουν οι μαφίες μεταξύ τους. Εάν όχι, τότε θα παρέμβουν τα σκουρλέτια, τα φλαμπουράρια και άλλα παράξενα πτηνά του δάσους και θα κλείσει η υπόθεση. Ακόμη και στη "φτωχή" περίοδο του ντέμη βανδή, η κούλα έβρισκε τις άκριες να αθωώνεται στις κραχτές υποθέσεις, που θα οδηγούσαν στη διάλυσή της. Θυμόμαστε όλοι το συνήγορο του δημοσίου, που δεν έβρισκε ταξί να παραστεί στη δίκη, που κατ΄ ουσία θα ήταν η νεκρώσιμη ακολουθία της κούλας, το δημόσιο δεν παρέστη στη δίκη και δικαιώθηκαν οι κατατρεγμένοι για την υπ αριθ. 6.743 φορά. Γι αυτό, μη δίνεις σημασία. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ τα αναδεικνύει και καλά κάνει, αλλά....

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αυτό με το ...χαμένο ταξί ομολογώ πως το είχα λησμονήσει!!! ( https://www.youtube.com/watch?v=r2mRgHatpns )

Υ.Γ. και μία παράκληση-απαίτηση: είναι ιδιαιτέρως προσβλητικό να με αποκαλείς «ζέλα» (βαζέλα), όπως καταλαβαίνεις.
κατανοώ ότι το κάνεις χάριν οικονομίας, για να μην γράφεις ολόκληρο το nickname, θα προτιμούσα εν τοιαύτη περιπτωσει να με αποκαλείς συντετμημένα «τρέξε» ή με το κατά κόσμον ονομά μου «Αντώνη».
ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση, σύγγαυρε koropi48.

Εικόνα koropi48

Σωστό Αντώνη! Ελήφθη.

Εικόνα apostolos gaganis

Κάνε στο τέλος το "επαίτη", "αιδοίου", κι είσαι στο κέντρο του στόχου...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εύστοχο!
επίσης, συνειρμικά με το το θέμα του κοτετσιού τους και κατόπιν της δική σου συνυαστικής παρέμβασης, μου ήλθε κατά νου και το «επαιτητόν αιδοίον, όξινη συνουσία» .