Πριν μιλήσεις για ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Σιορ Μινίστρο, ρίχνε μια ματιά στους συνδαιτυμόνες σου



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"  για οικείο πρόσωπο του ανθρώπου που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ την έννοια ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, του ΣΙΟΡ ΜΙΝΙΣΤΡΟΥ δηλαδή, ο «αδιάφθορος» προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, που προβάλλουν τα ΜΜΕ των ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ.
 
«Οι χρηματοδότες του συστήματος διαφθοράς έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν, μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα φοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους»
 
ΣΙΟΡ ΜΙΝΙΣΤΡΟ, δεν υπάρχει παράδειγμα πολιτικού, στην νεώτερη ιστορία της χώρας, που να ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ, να ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ, να ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ, να ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕ και τελικά να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ,  σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ΌΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΛΑΘΡΟΒΙΕΙ στην φουκαριάρα την ελλαδίτσα. 
 
Γι αυτό, απ’ ότι διαβάζουμε θα προαχθείς σε «αντιπρόεδρο» . Έχεις ακόμα μερικές δουλειές να τελειώσεις. Όπως  το να χρηματοδοτήσεις (με λεφτά που απομυζείτε από τον ελληνικό λαό),  με άλλα ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μια Ανώνυμη Εταιρεία, για να φτιάξει γήπεδο. Μια εταιρεία ενός ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ.
 
Τον έχεις και δίπλα σου στις μαζώξεις σας, ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ. Όταν λοιπόν μιλάς για ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, να κοιτάς με ποιους κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι. Και σε ποιού ΦΟΡΟΦΥΓΑ το βοθροκάναλο δίνεις συνεντεύξεις εσύ και το πονεμένο βαζελάκι που παριστάνει τον πρωθυπουργό.
Τη λύση αργά ή γρήγορα θα τη δώσει ο λαός. Θα ξαναγίνεις ένας από μας. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑ. Τότε θα μιλήσει η επιστήμη την οποία υποτίθεται ότι υπηρετείς δικηγορίσκε.
 

 
Το ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του κόμματος στο οποίο είσαι ενταγμένος, το κάνατε πατσαβούρι για τα παπούτσια ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ και ΦΟΡΦΥΓΑΔΩΝ. Ο «πρόλογος» που πουλάς δεν συγκινεί ούτε τα κομματικά σας στελέχη πια. Διαφαινόμενο είναι ΜΟΝΟ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ.
 
ΥΓ. Με το «ΦΑΡΟ» δεν ασχολήθηκες. Ασχολήθηκε ο ΘΡΥΛΟΣ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΜΕ.
 
ΥΓ2. Τι έλεγε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγούλης  για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΠΑΠ (Ιανουάριος 2015) ; «ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ».
 

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

όλος ο ΞΥΡΙΖΑ, με πρώτο-πρώτο τον υποκλοπέα ψήφων της αριστεράς βαζελοτσίπρα, ολημερίς κι ολονυκτίς στον ΣΚΑΕΙ.
η Αυλωνίτου μόνιμη συνεργάτις και ο σιορ Αναγκαίος guest star στον σαγόνια.
ο Φλαμπουράρης και ο σιορ Αναγκαίος (_(_)τρίβονται με τον νιάου.

μου αρέσει που πολλοί ζελέδες είχαν πει «με πρωθυπουργό (Τσίπρα), πρόεδρο της Δημοκρατίας (Παυλόπουλο) και πρόεδρο της Βουλής (Κωνσταντοπούλου) παναθηναϊκούς πάμε για Πρωτάθλημα»

ρε λακαμάδες με ΟΜΑΔΑ πηγαίνει κάποιος για Πρωτάθλημα, αλλά εσείς έχετε συνηθίσει να σας τα προσφερει το κράτος και το παρακράτος...

Εικόνα koropi48

Τέλεια, σταράτα, πεντακάθαρα, αδιαμφισβήτητα! Τίποτα από αυτά που γράφονται στην ανάρτηση δεν μπορεί να τεθεί σε αμφισβήτηση. Ούτε λέξη. Ο λερωμένος, για να μη φαίνεται, λερώνει και τους άλλους.
Κύριε υπουργέ, είναι αλήθεια ότι στενό συγγενικό σου πρόσωπο κατηγορείται για ΕΚΒΙΑΣΗ και η δίκη καθυστερεί για περίπου 11 χρόνια; Μήπως το δικαστήριο σας είπε ότι θα τη δικάσει, όταν πάρει ο παοκ πρωτάθλημα; Μόνο αυτή θα ήταν μια δικαιολογία που μπορεί να παρουσιαστεί ως λογικοφανής. Όοοοοοολες οι άλλες περιπτώσεις, σε αφήνουν εκτεθειμένο. Γιατί, αν δεν υπάρχει καμια δίωξη, λένε δηλαδή καταφανή ψεύδη εναντίον σας, αντί ανακοινώσεων, κάντε μηνύσεις και ίσως έχει εφαρμογή και το αυτόφωρο για τους συκοφάντες. Ταυτόχρονα τους προκαλείτε να εμφανίσουν την εκκρεμούσα υπόθεση, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια εκκρεμής δίκη.
Αν όμως υπάρχει υπόθεση με παρόμοια κατηγορία, εφόσον μεν είναι αβάσιμη θα έπρεπε να έχετε κάνει το παν για να δικαστεί γρήγορα. Εφόσον όμως ευσταθεί.... τότε εξηγείται η χρονική καθυστέρηση στο συν άπειρο. Καταλάβατε μούνιστερ οβ αθλέτικς; Άλλωστε την τακτική των αναβολών, την έχετε διδαχθεί από συναδέλφισσα και φίλη σας, που διετέλεσε και βουλευτής μαζί σας. Η κυρία αυτή ακολούθησε την ίδια τακτική με κατηγορούμενο για βιασμό και βούιξε το πανελλήνιο.
Μήπως είναι ψέματα ότι συναγελάζεστε έναν νεώκοπο επιχειρηματία, με βαρύ ποινικό μητρώο, που δεν είναι λέει ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας (αφού δεν έχει δικαίωμα να είναι) και ξεγελά έτσι τον νόμο τον οποίο παραβιάζει, αλλά εσείς τον συναντάτε ως ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας, που πράγματι είναι παραβιάζοντας τον νόμο; Μύλος και φαύλος κύκλος. Τί ακριβώς συζητάτε επί των θεμάτων αρμοδιότητάς σας; Πώς τυχαίνει κάθε φορά να παίρνετε αποφάσεις που τον εξυπηρετούν; Να σας θυμίσω μια; Την αδικαιολόγητη αναβολή του τελικού κυπέλλου, που αποδιοργάνωσε το ΘΡΥΛΟ και επέτρεψε και στους δύο μετέπειτα σκόρερ του αεκ να αποθεραπευτούν και να παίξουν.
Βλέπετε λοιπόν ότι, ενώ στην ανακοίνωσή σας, που αναφέρεται σε αόρατα πρόσωπα, συμμετέχοντα σε απροσδιόριστα γεγονότα, που έλαβαν χώρα σε άγνωστο χρόνο, οι γαύροι σας απαντούν με συγκεκριμένα γεγονότα, πρόσωπα και ημερομηνίες; Εσείς δεν μπορείτε. Ρίξτε μια ματιά στα σάιτ των γαύρων, να δείτε τί γνώμη έχουν για την κυβέρνησή σας και θα καταλάβετε πολλά για το τί θ ακολουθήσει.... Καληνύχτα σας.

Εικόνα Harry red logic

Χίλια μπράβο σύγαυρε Κορωπιότη!Οτι χαρακτηρισμό και να αποδώσουμε σε αυτούς τους αχρείους υποκριτές, φτωχός θα είναι.
Πρέπει όμως να αφυπνισθεί όλος ο Ελληνικός λαός και να τους στείλει στην αιώνια απαξίωση!Δυστυχώς ακόμη αντέχουν με τα συνωμοτικά κόλπα τύπου σοβιέτ του μεσοπολέμου και θα μας βασανίσουν ελπίζω για λίγο!
Καθήκον μας να ενημέρωσουμε όσο πλατύτερα μπορούμε τον κόσμο που δέχεται τόνους παραπληροφόρησης απο τα βοθροκάναλα και τα αρδάκια!Το θέμα δεν είναι απλά ποδοσφαιρικό είναι πολύ ουσιαστικότερο οδηγούν τη χώρα στον μαρασμό και το πολυτιμότερο δυναμικό της τη νεολαία στο εξωτερικό!Πραγματικά φυγή εγκεφάλων και ενέργειας την κρίσιμη μάζα για την αναστήλωση της πατρίδας απο τα συντρίμια(δεν εξαιρούνται και οι προηγούμενοι πολιτικοί ολετήρες!)
Ο Θρύλος μας είναι αιώνια αξία,ιρίδιο μέταλλο και κανένα χουντονικό ανθρωποειδές ούτε οι κουτοπόνηροι προστάτες του που νομίζουν μπορούν να ακροβατούν μεταξύ Βλαδίμηρου και Θείου Σάμ, μπορούν να τον βλάψουν.
Αγαπάμε τον αθλητισμό το "ευ αγωνίζεσθαι" δεν εχθρευόμαστε τους υγιείς φιλάθλους η οπαδούς όλων των ομάδων αλλά έχουμε υποχρέωση να εκδιώξουμε τις "δέκα πληγές του φαραώ" που μαστίζουν τον τόπο.
Ο λαός του Θρύλου μπορεί και πρέπει να γίνει κινητήριος μοχλός για να "...γυρίσει ο τροχός..." που καπηλεύονται οι υποκριτές Φαρισαίοι,οι συνδαιτημόνες του νιαουρίδη του τουίτη και άλλων "επιφανών μαρξιστών φίλων των αδυνάτων και εχθρών του καπιταλισμού"!!!!
Λαέ του Θρύλου γερά με τσαμπουκά λύτρωσε την πατρίδα από τους ψευτοαριστερούς Φαρισαίους!