ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2-1



Τον αγώνα τον πήρε ο κόσμος. Τα καπνογόνα δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα. ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ούτε τασάκια χτύπησαν ποδοσφαιριστές, ούτε φωτοβολίδες χτύπησαν αθλητές, ούτε σουλατσαδώροι φουλ φέις θεάθηκαν εντός του γηπέδου. Και μια χαρά έπινε τις βότκες της η αποστολή του παοκ στη σουίτα Στον αγωνιστικό χώρο δεν έπεσε ούτε χαρτοπόλεμος. Όταν τα ξεφτιλισμένα ΑΡΔακια τα βλέπουν σε άλλα γήπεδα μιλάνε για "υπέροχους κόσμους". Από το 70 οι βόρειοι πολυλογάδες, μετέτρεψαν τον πούλμαν σε συρμό του μετρό Μπήκε κι ο Καρντοσαρος 10 λεπτά και ταμπουρώθηκαν σαν τους Σουλιώτες.
 

 
Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 λοιπόν. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Δέχτηκε και πάλι ένα ΧΑΖΟ γκολ πολύ γρήγορα. Γενικά στα στημένα φαίνεται να υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Θα πρέπει να δουλευτούν περισσότερο. Όταν από κόρνερ βρίσκονται ανενόχλητοι δύο αντίπαλοι στη μικρή περιοχή κάτι δεν πάει καλά. Και μάλιστα όταν σκοράρει ο αντίπαλος σέντερ μπακ. Την πρώτη κεφαλιά μάλιστα την κάνει ο έτερος σέντερ μπακ ο Μαλεζάς. Πάρτι κανονικό.
 
Στη συνέχεια τα προβλήματα μάλλον αυξήθηκαν, αφού από αριστερά ο Βιάνα αδυνατούσε να σταματήσει τον Κάμπος και ο Σεμπά δεν είχε τις γνωστές βοήθειες. Το ίδιο και από δεξιά, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Ο παοκ καλά ταμπουρωμένος πίσω, προσπαθούσε τις λίγες φορές που είχε την κατοχή, με βαθιές μπαλιές προς τους γρήγορους Ροντρίγκες και Κάμπος να μας τρυπήσει. Σαν να μη έφτανε αυτό είχαμε και πάλι αβίαστα λάθη στο κέντρο. Ο παοκ δεν είναι ομάδα που θα τα χαραμίσει τα «δώρα». Αλλά έχει επιθετική τριπλέτα που δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Ευτυχήσαμε και ισοφαρίσαμε πριν λήξη το ημίχρονο.
 
Στο δεύτερο μέρος, με την αλλαγή του Βιάνα από τον Ομαρ και τη μετάθεση του Φιγκέιρας αριστερά, τα λάθη περιορίστηκαν, αλλά δεν εξαλείφθηκαν. Ο παοκ όσο περνούσε η ώρα όλο και μαζευόταν πίσω, αλλά στις αντεπιθέσεις ήταν πάντα επικίνδυνος. Εμείς πιέσαμε περισσότερο, με καλύτερη οργάνωση, αφού τόσο ο Μιλιβόγεβιτς, όσο και οι Φορτούνης και Μάρτινς, ανέβασαν απόδοση. Ο παοκ έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά εμείς χάσαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ εξαιρετικές, και μια δυο ακόμα, με το Γλύκο να είναι ο κορυφαίος του παοκ. Με την είσοδο του Καρντόσο, η πίεση αυξήθηκε, η περιοχή του παοκ για δεκαπέντε λεπτά πήρε φωτιά, ο ολυμπιακός έσφιγγε και κέρδιζε συνεχόμενα κόρνερ, συνεπώς ήρθε φυσιολογικά το δεύτερο γκολ.
 
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΩΝ... ο αγώνας διακόπηκε για λίγο μέχρι να φύγει η κάπνα, και οι ο «μακεδονομάχοι» βρήκαν ευκαιρία να τρέξουν στ αποδυτήρια γιοα να προκαλέσουν σκηνικό. Όταν συνειδητοποίησαν ότι το -10 θα ήταν η χαριστική βολή επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για δύο λεπτά που απέμεναν και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
 
 
Σύντομη κριτική των παιχτών μας.
 
Καπίνο. Στο γκολ, απέκρουσε σε πρώτο χρόνο και δεν ευθύνεται. Δεν απέφυγε ΚΑΙ ΠΑΛΙ επιπολαιότητες με τη μπάλα στα πόδια. Μάλιστα περισσότερες από κάθε άλλη φορά.
 
Φιγκέιρας. Ο καλύτερος της τετράδας της άμυνας. Είτε δεξιά είτε αριστερά, ανέβαινε και βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από δική του σέντρα ήρθε το γκολ της νίκης. Στο πρώτο μέρος είχε μια δυο φορές προβλήματα με τον Ροντρίγκεζ.
 
Βιάνα. Η επιλογή του Μπέντο για πολλούς ακατανόητη. Αφού ο Ντε λα Μπέγια ήταν τραυματίας και ο Ρέτσος τιμωρημένος, κάποιοι θεωρού ότι ο Τσιμίκας θα έπρεπε να παίξει αριστερά. Το θέμα είναι , ΜΠΟΡΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ; Τσιμίκα φίλε κοίτα να δουλέψεις , γιατί έχεις δυνατότητες και είναι κρίμα. Όσο ρίσκο λοιπόν ήταν να παίξει ο Βιάνα αριστερό μπακ, άλλο τόσο ρίσκο ήταν να παίξει ολόκληρο 90λεπτο ο Ομάρ μετά από 5 μήνες και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα το κάψουμε το παιδί επειδή δεν κατάφερε να παίξει σε μια άγνωστη γι αυτόν θέση.
 
Μποτία. Μετά τον Φιγκέιρας, ο αμέσως πιο αξιόπιστος αμυντικά χτες. Κάποιες στιγμές όμως, κι αυτός και ο Ντα Κόστα είναι σα να πίνουν θάλασσα.
 
Ντα Κόστα. Ο γνωστός Ντα Κόστα. Με τις καλές και τις κακές στιγμές του. Και με την τρικυμία του. Παραλίγο να σκοράρει με πολύ όμορφη κεφαλιά, αλλά ο Γλύκος έκανε μια ΤΡΟΜΕΡΗ επέμβαση.
 
Μιλιβόγεβιτς. Καλό είναι να σταματήσει να σπάει άλλα κοντέρ. Ξεκίνησε με τρομερά λάθη στο κέντρο. Από λάθος του ήρθε το γκολ του παοκ. Παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και χρειάζεται ξεκούραση. Οι φυλλάδες άλλο που δεν θέλουν να τον αποθεώνουν, αλλά δε θα του βγει σε καλό. Στο τέλος έγινε ήρωας. Ούτε αυτός, ούτε ο Μάρτινς, ούτε ο Φορτούνης βρέθηκαν σε στοιχειωδώς καλή μέρα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. 
 
Μάρτινς. Κι αυτός σε μέτρια μέρα. Με καλές και κακές στιγμές. Ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Φορτούνης. Κώστα δεν μας νοιάζει αν θα πετύχεις γκολ. Μας ενδιαφέρει να νικάει ο ΘΡΥΛΟΣ. Έκανε ένα μικρό βηματάκι προς τα πίσω πάλι. Πάλεψε πολύ πάντως, έφαγε και τις κλοτσιές του. Είχε καλές και κακές στιγμές.
 
Σεμπά. Δεν ήταν ο γνωστός Σεμπά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το πάθος και η προσπάθειά του είναι φανερές και στους πιο κακόπιστους. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε περισσότερο. Έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία από πολύ κοντά, αλλά το πλασέ του το έβγαλε ο Γλύκος. Και αυτός χρειάζεται διαχείριση. Έχει παίξει σε όλα τα ματς.
 
Ελιονούσι. Μάλλον ο καλύτερος του ΘΡΥΛΟΥ. Σε όλες τις καλές στιγμές μας ήταν μέσα. Προς το τέλος κουράστηκε. Ένα τρομερό σουτ στο πρώτο ημίχρονο το έβγαλε ενστικτωδώς ο Γλύκος.
 
Ιντέγε. Όταν το κέντρο σου δεν είναι σε καλή μέρα, είναι λογικό να μη φανεί. Πάλεψε πολύ άλλα δεν «ταΐστηκε» όσο έπρεπε. Έχασε και μια καλή ευκαιρία.
 
Ομάρ. Επανεμφάνιση μετά από πέντε μήνες και ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Αντικατέστησε τον Βιάνα. Δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που πρέπει και είναι λογικό.
 
Καρντόζο. Μπήκε για 10-15 λεπτά και ανάγκασε τον παοκ να κάνει την περιοχή του ΚΟΥΓΚΙ. Κόπηκε με ένα αστείο οφσάιντ στο τέλος. Αναστάτωσε μόνο με την παρουσία του όλη την άμυνα του παοκ.
 
Καμπιάσο. Μπήκε για λίγο στο τέλος, ώστε να ηρεμήσει την ομάδα και να κρατηθεί το σκορ. Και μονο που τον βλέπεις αισθάνεσαι σιγουριά. ΗΓΕΤΗΣ.
 
Μπέντο. Κακή η επιλογή του για αριστερό μπακ τον Βιάνα , εκ του αποτελέσματος. Ήταν όμως σχεδόν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, δεδομένων των προβλημάτων. Ρίσκο και ο Βιάνα, ρίσκο και ο Ομαρ. Θα πρέπει να του πιστώσουμε ότι η ομάδα ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ. ΜΑΧΗ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μάλλον θα πρέπει κι αυτός να ξανασκεφτεί κάποιες επιλογές. Ακόμα κι αν ο Μάριν έχει κάνει λάθη για επαγγελματία, στο πάγκο θα μπορούσε να είναι. Για Βούρο και Μανιάτη μάλλον έχει εντολές από πιο ψηλά...
 
ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΣΤΕΙΑ. Χρεώνουν τα αντιολυμπιακά ΑΡΔακια τον επόπτη γιατί δεν είδε το μισό παπούτσι του Ιντέγε να εξέχει. Αυτό που το έπιασαν στο βίντεο , με το οποίο μπορούν να κάνουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ τα παιχνιδάκια τους οι «ειδικοί» ανάλογα με το frame που παγώνουν την εικόνα, όταν πρόκειται για οριακές φάσεις. Κόκκινη στον Μιλιβόγεβιτς δεν θα έδινε ούτε ο Ιβάν. Ο Κόλλλλκας και ο Αυλακιώτης ας τραγουδάνε όσο θέλουν.
 
Ο Χαλάς ξεβρακώνει το σύστημα «γραμμικής απεικόνισης του offside» από τη NOVA, αφού όσοι έχουμε ασχοληθεί έστω και ερασιτεχνικά με ψηφιακό βίντεο ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να κάνουμε «ΠΑΠΑΔΕΣ». ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
 
 
ΥΓ. Κάποιοι ερμήνευσαν το πανό ως απειλή. Στις πολιτικές μέρες του ΣΙΟΡ ΜΙΝΙΣΤΡΟΥ αναφερόταν το πανό. Το γήπεδο είναι ο τελευταίος χώρος στον οποίο οι πολίτες ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε...Αυτό σας ενοχλεί ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Και να μην ξεχνάμε αδέλφια, φέτος ο πόα θα πάρει πρωτάθλημα...

Εικόνα aris belem

Ξεκινάω ανάποδα: Μίχελ πατώνεις; Βλάνταν πατώνεις; Πάμπλο πατώνεις; Όχι ρε στρακιαπού, ειδικά εσείς τα τρία ψοφίμια δεν έχετε πατώσει ακόμα, αυτό θα γίνει στο μπουρδέλο σας! Εκεί θα πατώσετε κι εσείς και η Τζαβέλαινα και η κουναβόφατσα απ την στέπα κι όλοι οι μαλαματινομάχοι!
Και κάνω και μια "παράκαμψη": αβαβα το κουλό του Κουτρουμπή ρε ΑΡΔακες; Στο ντούκου; Με τον Αστέρα έπεσαν τα μπουρδελοσαϊτ σας και όλοι οι "αγανακτισμένοι-αντικειμενικοί" γραφιάδες ξέσκιζαν τις ρόμπες τους από αγανάκτηση. Που είναι τώρα οι ντροπιασμένοι βάζελοι να δηλώσουν "τέτοιο βαθμό ισοπαλίας δεν θέλω"; Κι ακόμα-ακόμα, ΠΟΥ είναι η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, που πέρσι μας τα κανε τσουρέκια με το χέρι του Ιντέγε; Τόσο large η Βέροια, τόσο υπεράνω με τον ζέλα, πέρσι το είδαμε από 20 διαφορετικές λήψεις, να το εμπεδώσουμε! Αλλά φέτος θα μοιράσουμε πόνο ΑΡΔακες και γιουσουφάκια! Παλιό το κόλπο σας, όταν ο Θρύλος κάνει "κηδείες" να ανακαλύπτετε "θέματα" - μια ότι είναι δυσαρεστημένος ο Φορτούνης, πού είναι οι Σιόβας-Μανιάτης, μέχρι και το αν είναι καλά στην...ψυχολογία του ο Γιανγκ!
Στην κριτική σου δεν έχω τίποτα να προσθέσω αδερφέ, δύο πράγματα μόνο. Καταρχήν, είναι έγκλημα το ότι φέτος οι εμμονές και η ξερολίαση του Σίλβα, παραλίγο να μας στοιχίσουν τον ΗΓΕΤΗ ΚΑΜΠΙΑΣΟ. Δεύτερον ΚΑΙ οι δύο γκολκίπερ μας, δείχνουν δείγματα ΕΛΛΙΠΟΥΣ συνεννόησης με την άμυνα. Το αλαλούμ δηλαδή που βλέπουμε όταν μπαίνει η μπάλα στην περιοχή μας, δεν οφείλεται αποκλειστικά στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, θεωρώ εμφανές ότι δεν συνεργάζονται όπως απαιτείται ούτε με τον Στέφανο, ούτε με τον Λεάλι.
Υ.Γ.:Ρε Βαρέλα, δεν ήξερες, δεν ρώταγες ΤΙ παθαίνει όποιος μας δείχνει την φανέλα; Τι Λυμπερόπουλοι, τι Αραβίδηδες, μετά τους κατεβαίνει το ξεσκισμένο μισοφόρι ρε Βαρέλα! Το νου σου!

Εικόνα Eleni

Γουστάρω εξυγίανση!Γουστάρω Χουντονή!Γουστάρω 3 μαλάκες συμμάχους!Γουστάρω 50/50!Γουστάρω που από απόψε ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΞΑΝΑ Πρωταθλητής!
ΥΓ.Ο γύρος του θριάμβου στο Καραισκάκη με τον βάζελο!

Εικόνα el trick

Θα αναφερθώ στη φάση (πέναλτι) του Φιγκέιρας. Οι ΑΡΔ και η ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΡΤ δεν αφιερώνουν ούτε σχολιασμό. Όμως η φάση έγινε. Όταν την είδα στη ροή του αγώνα μου φάνηκε ξεκάθαρο πέναλτι. Στις φάσεις τη σχολίασε και ο Βαρούχας λέγοντας όμως ότι δεν είναι πέναλτι γιατί ο παίκτης του παοκ ....δεν είχε πρόθεση. Πράγματι φαινόταν ξεκάθαρα. Δεν είχε πρόθεση να πάει στη μπάλα. Πρόθεσή του ήταν να σπρώξει τον αντίπαλό του μακρυά από τη μπάλα. Όμως όταν αυτό γίνεται ΕΝΤΟΣ περιοχής είναι ΞΕΚΆΘΑΡΟ πέναλτι και αυτό φαίνεται ΆΜΕΣΑ και όχι μετά από 50 ριπλέι και ΣΤΡΑΒΕΣ γραμμές προκειμένου να βγάλουμε το νύχι του Ιντέγιε οφ΄ σαιτ.

Εικόνα Harry red logic

Συμφωνώ και Υπερθεματίζω! αλλά και Θεία δίκη πριν λίγο στην Βέροια!!!!(όχι "η δίκη" του σιχαμερού σαγώνια!)Βαζέλια σκύψτε ακόμη πιο πολύ.... και κλάμα ο χουντονηηηηηηηηηηηηηηηηης!
Υ.Γ. Πρόδρε 3 παικταράδες τον Γενάρη (τα έχουμε πεί χιλιάκις..) και πάμε για ντάμπλ και πρόκριση ψηλά στην Ευρώπη!

Εικόνα Eleni

Kαμιά εμπιστοσύνη δεν έχω στις "γραμμές"της ΝΟΒΑ.Το πέναλτυ στο Φιγκέιρας το κάνουν όλοι γαργάρα!Δεν έχουμε άμυνα,αλλά μπροστά φυσάμε.Το 44ο είναι κοντά @@μένε Κοντονή,@@μημένοι Σύμμαχοι.

Εικόνα koropi48

Πες τα γαυρίνα, πες τα!

Εικόνα Red Dragon

Το αμυντικο διδυμο αντιμετωπισε θεματα εξαιτιας του γεγονοντος οτι η αμυντικη γραμμη ειχε φτασει στο κεντρο καθως επαιζαν σε ολο το ματς με 10 παιχτες πισω απο το κεντρο.
Οσον αφορα τον Σεμπα τωρα εκανε καλο δευτερο μερος.Αν παρατηρησει κανεις την κινηση του χωρις την μπαλα (κατι που κανει εξαιρετικα και ο Ελιονουσι) θα καταλαβει πολλα.Ο Ιντεγε που κανει εξαιρετικα ματς και φετος δεν τροφοδοτηθηκε οσο στα προηγουμενα παιχνιδια.Οποιος δουλευει περισσοτερο θα αγωνιζεται και ενδεκαδατος και φυσικα προσαρμοζεσαι και αναλογως με τις απαιτησεις καθε ματς.
Απο εκει και περα η μπουγατσα κατεβηκε με 3 χαφ καθως δεν αγωνιστηκε χωρις καθαρο επιτελικο μεσο.Πολυ σωστα γνωριζαμε οτι στο δευτερο ημιχρονο θα επελθει η κουραση (παραθετω στο τελος αποσπασμα απο αρθρο του Νικολακοπουλου) και καναμε το αυτονοητο.
Ανεβηκε ο Μαρτινς αρκετα στο δευτερο μερος και μαζι του ολη η ομαδα και μετα την αλλαγη και του Σακχοφ δεν υπηρξε
Η κινηση χωρις την μπαλα εγινε ακομα μεγαλυτερη,εβλεπες τον Σεμπα να αλλαζει συχνα πλευρα και να ταλαιπωρουν τα εξτρεμ τους ακραιους τους,εβγαζες παιχτες απο τα ακρα και γενικα εκανες παιχνιδι σε ολα τα μηκη του γηπεδου.
Φυσικα βοηθησε και οτι αποκτησε η ομαδα παιχνιδι και απο τα αριστερα.
Στο ματς με τον Πλατανια θα παρουν ανασες ολοι οι αθλητες.Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν αθλητες οπως ο Ρομαο που μονοι τους εχουν αναφερει οτι θελουν τον χρονο τους καθως δεν ειχαν κανει προετοιμασια και που θα μπαινουν σταδιακα στην ομαδα.
Στα της διαιτησιας τα μονα λαθη ειναι η μη αποβολη του Σακχοφ και το οφσαιντ κατα του Ολυμπιακου στο τελος του ματς.

Ανεφερε χαρακτηριστικα ο ΚΝ.

Από εκεί και πέρα, το εύκολο μετά από ντέρμπι στο Καραϊσκάκη είναι να πουλάς ΠΑΟΚτζηλίκι, είτε σαν προπονητής, είτε σαν παίκτης, είτε βάλτε ό,τι θέλετε. Το δύσκολο είναι άλλο.

Π.χ. να εξηγήσεις πώς η ομάδα σου φέτος ενώ έχει προηγηθεί-και δη γρήγορα-στο σκορ στα τρία από τα τέσσερα πιο μεγάλα παιχνίδια της, δεν μπόρεσε να κερδίσει κανένα (όπως δεν κέρδισε ούτε τη Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη, 0-0). Ισοφαρίστηκε από τον Άγιαξ στην Ολλανδία, έχασε στο 88’ από τον Άγιαξ στην Τούμπα κι έχασε κι από τον Ολυμπιακό επίσης στο 88’ στον Πειραιά…Θα πρέπει να εξηγήσεις πώς πέφτει κατακόρυφα η απόδοση σου ως ομάδα στο β΄ ημίχρονο και ειδικά όσο το ματς πάει προς το φινάλε του. Διότι και τις τρεις φορές στα μεγάλα παιχνίδια που έπαιξες, αυτό έγινε... Κι ασφαλώς το πλήρωσες με τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με το να μείνεις καθαρά πίσω από την κορυφή στο πρωτάθλημα (εκτός κι αν θα ήταν λίγο το -4 στην μόλις 6η αγωνιστική, χωρίς δηλαδή να μετράμε το από πέρσι -3)...

Π.χ. να εξηγήσεις πώς δεν έβαλες γκολ στο β΄ ημίχρονο στην Τρίπολη, ενώ το έπαιξες όλο με παίκτη παραπάνω…Πώς δεν έβαλες γκολ ούτε στην Ξάνθη μέσα στην Τούμπα παίζοντας επί 25 λεπτά επίσης με παίκτη παραπάνω…Πώς δεν έβαλες γκολ ούτε στον Ηρακλή στην Τούμπα όσο έπαιζες πάλι με παίκτη παραπάνω, δηλαδή για 70 λεπτά…

Π.χ. να εξηγήσεις πώς σε έκανε γιο γιό στο Αζερμπαϊτζάν η Γκαραμπάγκ, που στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της είχε φέρει 2-2 με την Σλόβαν Λίμπερετς…

Π.χ. να εξηγήσεις πώς έφερες 0-0 στη Βέροια παίζοντας σε μία μικρή Τούμπα…

Τι είπαμε; Χάνει ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ; Σε κάποια ματς, ναι. Χθες ναι. Αλλά στο μοναδικό του μεγάλο παιχνίδι στο οποίο πήρε κάτι, έστω μία ισοπαλία, δεν είχε ούτε μισή ευκαιρία, αν θυμάμαι καλά, που θυμάμαι, στο 0-0 με τη Φιορεντίνα…

Εικόνα Red Dragon

*Και για να συμπληρωσω επαναλαμβανω ξανα.Το αμυντικο διδυμο (και μιλαμε παντα για προσωπικες εισηγησεις προπονητων του Ολυμπιακου και πρεπει να αξιολογειται παντα οπως καθε αθλητης με σωστα κριτηρια)του Ολυμπιακου εχει ανταποκριθει με απολυτη επιτυχια στην πιο ανταγωνιστικη διοργανωση του πλανητη σε αντιθεση με αθλητες που μετρουσαν 11 συμμετοχες σε διαστημα διετιας με ιστορικο τραυματισμων (που αν αποκτουσε ποτε αθλητη με τετοιο ιστορικο ο Ολυμπιακος θα ειχαν πεσει οι σερβερ)και αθλητες που διασυρονται σε ματς της Σουπερ Λιγκ και που στο Γιουροπα οι ομαδες τους φευγουν με μινιμουμ 2 τερματα ανα ματς.
Μην ξεχναμε αλλωστε οτι στο ροστερ υπαρχουν και οι Σιοβας,Βιανα,Ρετσος (οι δυο τελευταιοι μπορουν να προσφερουν ταχυτητα,χαρακτηριστικο που δεν υπηρχε περσι) ενω μπορει να βοηθησει στην θεση αυτη και ο Ρομαο.

Εικόνα RED HELL

Η επιλογη Βιανα πηγε να μας κοστισει το παιχνιδι.Αν δεν ηταν χασογκοληδες ευκολα μπορουσε να ειναι 1-3 μεχρι το 60'(ευτυχως δεν εχουμε περασει στο τσου λου γιατι θα ειχαμε δραματα).Βεβαια δεν μπορουσε να κανει και πολλα ο Μπεντο για αυτο το Γεναρη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αριστερο μπακ για βασικος(ο Ντε λα Μπεγια νομιζω ειναι καλυτερος για παγκιτης συν οτι ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους).Οι Μποτια-Ντα Κοστα ειναι κακοι αμυντικοι και αυτο φαινεται απο τοποθετησεις(ο Μποτια ειναι λιγο πιο καλος σε αυτες)και κυριως απο τον τροπο που μαρκαρουν.Πχ στη φαση του 88' ο Ροντριγκεζ του ξεφευγει και αντι να του κανει ενα απλο τακλιν να τον ριξει κατω σηκωνει τις ταπες στο γονατο.Αυτο ειναι ανεπιτρεπτο.Και το θεμα ειναι οτι με τον τροπο που παιζει ο Ολυμπιακος(ποδοσφαιρο κυριαρχιας με αμυνα στη σεντρα)σκοτωνει τα (αδυναμα) σεντερ μπακ του.Εφοσον θες να παιξεις ετσι παιρνεις καλυτερους κεντρικους αμυντικους.Ειδαλλως δεν ανεβαζεις τοσο ψηλα την αμυνα γιατι οι αντιπαλοι απλα ριχνουν μπαλιες στην πλατη της αμυνας σου και τρεχα γυρευε(στο 0-3 με το βαζελο ετσι ακριβως την παθαμε).Εκτος αυτων ειναι γελοιο το ποσο ευκολα γινονται τσαφ πισω απο το πουθενα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιες φορες αντι να προωθειται η μπαλα στελνεται στον Καπινο ο οποιος ειναι ασταθης και για μενα δεν κανει.
Ο Μιλιβογιεβιτς εχει 2 προβληματα.Κανει αβιαστα λαθη και πολλες φορες μαρκαρει πιο σκληρα απο οσο πρεπει.Χθες ομως μας γλυτωσε απο 2-3 αντεπιθεσεις-φωτια και γενικοτερα ηταν αρκετα καλος.Παντως πρεπει να παρει ανασες και εδω ερχεται το ερωτημα γιατι Σιοβας-Ρομαο-Παρντο δεν παιρνουν καθολου ευκαιριες καθως θα μπορουσαν σιγουρα να βοηθησουν.Οι αγωνες ειναι πολλοι και απαιτειται ροτεισον(βεβαια οχι σαν αυτο που ειδαμε με τη Λαρισα).Και κατι για το Φορτουνη.Ρε φιλε αφου ο τροπος που απελευθερωνεσαι με το που παιρνεις τη μπαλα δειχνει οτι το εχεις μεσα σου γιατι αναλωνεσαι σε ανουσιες ενεργειες και δεν παιζεις απλα??ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
ΥΓ.Τι εννοεις οτι απο πιο ψηλα μαλλον υπαρχει εντολη να μην παιζει ο Μανιατης??Οχι οτι τον εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση αλλα εχει γινει κατι που δεν ξερουμε??

Εικόνα ΔΙΑΣ

γι ατο ΥΓ. εννοω ότι απο τον τελικό με κουλα και μετα τα αποδυτήρια μας ήταν τραγικά. και κατα τη διαρκεια της προετοιμασίας με Βικτορ είχαμε διαφορα ευτραπελα. Δεν χρειαζεται να επεκταθουμε. Σκεφτειτε πως ηταν οι παιχτες με μπερ σεβα και αρουκα και πως ειναι τωρα.

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΙΑ!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΕΧΤΕΣ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ TIMING, ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η 7 ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΜΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ. ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ Η ΟΜΑΔΑ.

Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ - ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗ (ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ). ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ.

ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΑΣΤΕΙΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΤΥΧΗΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ:

-ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ, Ο ΙΝΤΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΝΤ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ, ΕΝΩ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ, ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ.

-Ο ΜΙΛΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ, ΚΑΚΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.

-Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, Ο ΜΠΕΝΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΝΑ, ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ (ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ).

Εικόνα REDNYC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ).

ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα CostasS

Θα συμφωνήσω 1000% σε ότι αφορά στον Καπινο. Εκτιμώ ότι πρέπει να δουλέψει πολύ στο θέμα του παιξίματος με τα πόδια. Κάθε φορά που του γυρίζουν τη μπάλα και πρέπει να την επαναφέρει, δείχνει να ζορίζεται (και κάνει την καρδιά μας να σφίγγεται) Αντί να γεμίσει προς το κέντρο ή και πιο μακρυά, προτιμα ριψοκίνδυνες ενίοτε πασες στα μπακ. Αποκορυφωμα χτες, απο τις τελευταίες φάσεις στον αγωνα, όπου πετάει τη μπάλα με τα χέρια σχετικά μακρια μεν αλλα σε παικτη του αντιπαλου χαρίζοντας ουσιαστικά μια κατοχή-επίθεση κάτω από τη σέντρα.

Εικόνα koropi48

Πες τα ολύμπιε! Όχι μόνο πανό στο γήπεδο που ενοχλούν τους ευαίσθητους, αλλά και άλλους ακτιβισμούς. Δεν λέω τίποτε εξτρήμ πράγματα. Όποιος θέλει να πάρει ιδέες, ας βάλει στη γκουγκλόμπαρα τη φράση "οπαδοί παναθηναϊκού κοντονή", να πάρει μια γεύση. Μέχρι και στο Χολαργό, που θα μιλούσε, τον έψαχναν. Και από πανό, υβριστικά και απειλητικά, άλλο τίποτα! Εξέφρασε κανείς δυσαρέσκεια; Κανείς. Εδώ θίχτηκαν! Βρε, στις εκλογές θα ψάχνεστεεεεε. Θα πάθετε μεγάλα χουνέρια λέωωωω. Θα πέσει γέλιοοοο!
Αναφορικά με τους πυρσούς και το πόσο εκμεταλλεύονται το παραμικρό οι αντίχριστοι, αρκεί να άκουγες τώρα τη φαφουτόγρια στον ρήαλ εφεμ και τους λιγδιάρηδες που παίρνουν τηλέφωνο. Δεν είπαμε κατάργηση των πανηγυρισμών, αλλά όλα έχουν ένα μέτρο.

Εικόνα fasteddie

Καθαρα αγωνιστικα,ειδικα απο τη στιγμη που χαρισαμε το πρωτο γκολ,η εικονα μας ηταν μετρια εως κακη.Στο πρωτο ημιχρονο πολυ λιγα πραγματα,ασυνδετα τα χαφ με αμυνα-επιθεση,τραγικη η εμπνευση να παιξει ο Βιανα αριστερα και μαλιστα απεναντι σε μια ομαδα με πολυ γρηγορο δεξι χαφ οπως ο Καμπος.Ασχετος απο μπαλα να ηταν ο Ιβιτς,θα το επαιρνε χαμπαρι οτι απο εκει ο Ολυμπιακος...μπαζει και θα εριχνε ολο το βαρος εκει.Πραγματικα τι ονειρο ειδε,ειναι αποριας αξιο.Καλυτερα να εβαζε το Σεμπα αρ.μπακ,καλυτερα θα επαιζε.Ευτυχως το διορθωσε σχετικα γρηγορα.
Ο Ελιουνουσι πραγματι ηταν ο καλυτερος,αν και στο β επεσε λιγο.Ο Μιλι ειναι φυσιολογικο να κανει λαθη,το παιδι εχει σκασει κυριολεκτικα,δλδ ο Ρομαο ρε παιδι μου τοσο αμπαλος ειναι?Ο Μπουχαλακης?Εννοειται οτι ο Μιλι ειναι ο βασικος,αλλα αν δε μπορει να παιξει ουτε σε ενα ματς παιχτης που εχει συνεχεια γεματες σεζον στη Γαλλια,ε τι κανουμε τοτε?Ποτε θα παιξει,του χρονου?
Ο Μαρτινς καλος,εκανε καποια λαθακια λογω της πιεσης των παιχτων της μπουγατσας.Φορτουνης μετριος,πραγματικα προσπαθει να υπερβαλλει εαυτον και καπου το χανει,ενω αν κανει το απλο ειναι χαρμα ιδεσθαι (η ενεργεια στο β που ξεμαρκαριζεται κ σουταρει ειναι ενεργεια μεγαλου παιχτη).Ο Ομαρ ακομα και ανετοιμος ειναι μεγαλη κλαση,θα ανεβασει 30% την ομαδα.Φιγκειρας καλος,με αχρειαστα νευρα.Μποτια-Ντα Κοστα να μην τα ξαναλεμε,πικρα...Η ομαδα κινδυνευει και αδικειται με αυτους πισω.Αμυντικα ειμασταν τραγικοι,σε ορισμενες φασεις κουτουλαγαν μεταξυ τους,για γελια,τσιρκο.Ο Καπινο καλα επαιξε αλλα να του πει καποιος οτι τη μπαλα τη διωχνουμε πλαγια,οχι μπροστα στη εστια!!Ιντεγε ανυπαρκτος,αρνητικος.Καμια σχεση με τον παιχταρα Καρντοσο,αν ο Καρντοσο ειναι 100% ετοιμος και δεν παιζει βασικος,ειναι λαθος.Ο Σεμπα ειπαμε,φοβερο...αριστερο μπακ.
Γενικα ειμασταν νευρικοι,κουρασμενοι αλλα με ελαφρυντικα,καθως τα τζιμανια στις κερκιδες φροντισαν ωστε να κοπει απο τον Ολυμπιακο καθε προσπαθεια για ρυθμο και ηρεμια.Μπραβο μαγκες,συγχαρητηρια,καταφερατε μια χαρα αυτο που δε μπορουσε η μπουγατσα,να σπασετε το ρυθμο,ειδικα μετα το γκολ της ισοφαρισης ΟΠΟΥ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ...

υ.γ. ΔΙΑ νομιζω οτι την κεφαλια που απεκρουσε ο Γλυκος την εκανε ο Μιλι.
υ.γ.2 Η μπουγατσα μου αρεσε.Ειχε πλανο,ηταν διαβασμενος,εχει κανει καλη ομαδα,δουλεμενη,εχει 2 παιχτες φωτια στα πλαγια,ειδικα αυτος ο Γκαρι Ροντριγκεζ ειναι η αδυναμια μου,σφαιρα παιχταρας και καλο παιδι.
υ.γ.3 Ρε παιδια αυτος ο ερμος ο Παρντο τι εγινε,ζει?
υ.γ.4 Το ''παρκαρισμα'' του Μαριν δεν μου αρεσε.Για να δουμε...
υ.γ.5 Μοναδικο (σοβαρο) λαθος του Αρετο η κοκκινη στον Μποτια που επρεπε κατα τη γνωμη μου να βγει και το ανυπαρκτο οφσαιντ στον Καρντοσο (εκει βεβαια φταιει ο εποπτης).Γενικα σχετικα καλη διαιτησια,αν σκεφτουμε τι ειχε προηγηθει ολη την εβδομαδα.

Εικόνα koropi48

Γρήγορε, βλέπεις παίχτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που λες, ρε παιδί μου, τί κάνουν τα σκάουτιγκ, πού κοιτάζουν, στον ουρανό; Από τη μπουγάτσα έχουν περάσει παιχτάκια που κάηκαν από το κόμπλεξ, το γενικότερο κλίμα εκεί ή έφυγαν με μεταγραφή, που ήταν πραγματικά λαβράκια. Πού τους βρήκαν αυτοί; Ή εμείς ψωνίζουμε μόνο από συγκεκριμένα μαγαζιά;

Εικόνα fasteddie

Αυτο ακριβως που εγραψες.Σε ερασιτεχνικη ομαδα να εχεις παιξει,το δυσκολο κομματι οταν το καλοκαιρι φτιαχνονται οι ομαδες ειναι να βρεις παιχτες καλους στο επιθετικο κομματι.Αυτοι ειναι οι μπαλαδοροι,οι δυσευρετοι,οι ακριβοι.Στα μετοπισθεν,κουτσα στραβα θα βρεις παιχτες,ειδικα στην Ελλαδα που βγαζουμε γενικα αμυντικους.
Στον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια βλεπουμε ακριβως το αντιθετο.Ενω δλδ στην επιθεση ερχονται καλοι παιχτες εως παιχταραδες,αξιας πολλων εκατομμυριων,στην αμυνα ερχονται παιχτες που σε αλλες εποχες δεν θα χρησιμοποιουνταν ουτε στα οικογενειακα διπλα,η στην καλυτερη θεωρουνται λαχεια...Και εδω απορεις...Ειναι δυνατον ο βαζελος να εχει Μολεδο,η κουλα Τσιγκρινσκι,ο Πανιωνιος Γκιοατα (να τον κλεισουν ΧΘΕΣ),η μπουγατσα (ως περυσι) Μιγκελ Βιτορ και ο Ολυμπιακος των δισεκατομμυριων να μη μπορει να φερει κατι πιο ποιοτικο απο το Ντα Κοστα??Και εδω δε μιλαμε ξερω γω για παιχτες αξιας που διαλεγουν παιχνιδια η που δεν εχουν δεσει με την ομαδα...Εδω μιλαμε για παιχτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ.Αντικειμενικα και αυταποδεικτα.Ειναι αυτο που λεγαμε,οτι εχουμε γινει σουπερμαρκετ παιχτων.Γινονται χοντρα παιχνιδια με μανατζερ,μενω εδω,θεωρω οτι καταλαβαινομαστε.Δεν λεμε να πεφτουν εκατομμυρια στο κενο,αλλα αυτο το χαλι στα σεντερ μπακ δεν παλευεται αλλο ρε παιδι μου...Η ομαδα θελει αρ.μπακ (για αλλαγη,ο Ντε λα Μπεγια ειναι καλος παιχτης) και σεντερ μπακ στις γιορτες (γιατι ο Βιανα δεν φαινεται κατι το φοβερο) και το Ρετσο οσο γινεται περισσοτερο βασικο,πιστευω οτι τα εχουν δει διοικηση και Μπεντο και θα το διορθωσουν.

υ.γ. Θελω να δω πως θα διαχειριστει ο Μπεντο Ομαρ-Φιγκειρας...

Εικόνα koropi48

Πολύ τζίρος αδερφέ τόσα χρόνια. Όλα τα λεφτά του τσουλου φεύγουν κάθε χρόνο σε τέσσερις αόρατες μεταγραφές τύπου αφελάι ας πούμε (για να μη θίξω τωρινούς παίχτες), με αμοιβές, προμήθειες και εφορίες. Τί να λέμε! Κύριε ξοδεύεις 5 εκατ συνολικά για ένα παίχτη ψυχολογικά ασταθή, που έρχεται με μισή καρδιά, παίζει με μισό συκώτι και προπονείται με μισό πλεμόνι; Όποιος εισηγήθηκε τη μεταγραφή, να μην ξαναπεράσει από το Καραϊσκάκη. Έγραψα παλιότερα και παραξηγήθηκα ότι ο βάζελος ο σωτηρακόπουλος ξέρει τα πάντα για την αγγλική αγορά, με τα παρασκήνια και τα λοιπά. Φώναξέ τον και πες του, θέλω έναν κόφτη με το τάδε ποσό, αυτή η ηλικία, με αυτά τα προσόντα. Αν ξέρεις κάποιον που μπορεί να έρθει, προχώρα και αυτά τα λεφτά η δική σου προμήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι στην ποδοσφαιρική και δημοσιογραφική πιάτσα, που μέρα νύχτα μελετούν ό,τι αφορά το πρωτάθλημα μιας χώρας, ποιοι τσακώθηκαν με την ομάδα τους, ποιος είναι επιρρεπής στα σκάνδαλα, ποιος δεν γουστάρει τον προπονητή, ποια ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και πουλάει κλπ. Τις πληροφορίες αυτές τις χρειάζεσαι γιατί κοστίζουν λεφτά. Βρες τους ανθρώπους αυτούς, κάνε συμφωνίες μαζί τους, εκμεταλλεύσου το ψώνιο τους, τις πληροφορίες τους. Επικέντρωσε σε 7-8 χώρες και κάνε τέτοιες ομάδες ακτινογράφησης. Αγγλία, Νορβηγοσουηδία, Αργεντινή-Χιλή, Πολωνία-Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία και Νιγηρία-Γκάνα. Αρχίζεις από αυτό το δίκτυο και το απλώνεις σιγά-σιγά. Και τα μέλη του δικτύου θα αμείβονται ανάλογα με την αξιοποίηση της πληροφορίας.

Εικόνα fasteddie

Ειναι και αυτη η αρρωστια των γαυρων,να βλεπουν εστω ενα μεγαλο ονομα στο ροστερ και ας ειναι και κουτσος...Ριμπο,Ριερα,Ιμπαγασα,Σαβιολα,Αφελαι,Καμπιασο...Ειμαστε λιγο...αρχοντοχωριατες ακομα.Ειναι λιγο φαυλος κυκλος αυτο με τους μανατζερ.Αυτη τη στιγμη οι καλοι παιχτες εχουν συγκεντρωθει απο 3-4 μεγαλομανατζερ και στα μικροτερα γραφεια εχει μεινει η...πλεμπα.Ο κακος χαμος γινεται στη λατινικη αμερικη οπου το 15% το εχουν οι τραπεζες,το 23% ενας μανατζερ,το 3,4% ενας αλλος μανατζερ,ενας χαμος σου λεω.
Η αληθεια ειναι μια.Αν θες να φερεις παιχταρα,εστω και μικρο,πρεπει να τα σκασεις.Περιπτωσεις Μανωλα η Μαζουακου ειναι εξαιρεσεις.Για μενα αυτο που κανει ως τωρα η διοικηση δεν ειναι εντελως λαθος,με τους δανεικους με οψιον κα τους ελευθερους δλδ.Παραδειγματα Μιλι,Μιραλας,Ρομπερτο,Μαρτινς κτλ.Απλα καπου εχει χαθει ο μπουσουλας,ερχονται παιχτες μονο μετα απο εισηγησεις μανατζερ η προπονητων,αμφιβολου αξιας και οχι παιχτες που πραγματικα χρειαζεται η ομαδα,μετα απο σκαουτινγκ,οπως σωστα γραφεις.Ο Μπαρμπαλιας ειχε 2 χρονια στη Γαλλια και μας εφερε τον...Μασαδο τι να λεμε τωρα...Καπου καπου ΠΡΕΠΕΙ και να τα χωσεις,τι να γινει τωρα!!Δεν εχεις σεντερ μπακ,βλεπεις οτι 2 χρονια εχεις χοντρο θεμα,δεν σου καθονται οι φτηνοι και τα πειραματα,ε σκαστα και φερε ενα καλο παιχτη ρε φουστη μου,τερμα με τα πειραματα!!

υ.γ. Οσον αφορα την προταση σου,ειναι εννοειται σωστη,αλλα στη σημερινη μανατζερικη πραγματικοτητα του ποδοσφαιρου δεν υπαρχει περιπτωση.Μου θυμιζει λιγο Moneyball εχεις δει την ταινια??Αν οχι δες την!