Διαφημιστές του Γατούλη



Και πάλι θα προβάλουμε ανάρτηση από το εξαιρετικά τεκμηριωμένο site www.eksegersi.gr , σχετικά με ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΑΟΥ», που πλέον είναι διαχρονικό, διακομματικό και υπερκομματικό. Αυτή τη φορά ξεμπροστιάζεται το βαζελάκι ο Νίκος Πάππας. Αυτός που διαφώτιζε τηλεφωνικά τον Alexis αν έκανε πέναλτι ο Κωνσταντίνου. Πάμε να δούμε…
 
 
Εχει ο Νίκος Παππάς καμιά αρμοδιότητα σχετική με τον Αθλητισμό; Καμία απολύτως. Εχει καμιά αρμοδιότητα σχετική με την έκδοση οικοδομικών αδειών ειδικών έργων; Καμία απολύτως. Τότε με ποια ιδιότητα μιλάει για το γήπεδο του Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια; Με την ιδιότητα του μέλους της καμαρίλας του Μαξίμου, που «ξεπληρώνει γραμμάτια» (άγνωστο τι περιεχομένου) στον Μελισσανίδη.
 
Κάθε που ο γνωστός Γατούλης έχει προβλήματα και οι οπαδοί της ΑΕΚ τον βρίζουν επειδή τους κοροϊδεύει, βγαίνει ένα μέλος της καμαρίλας του Μαξίμου να κάνει μια δήλωση, την οποία το σύστημα προπαγάνδας του Μελισσανίδη κάνει σημαία, για να καθησυχάσει τους οπαδούς.  Για να μην αναφερθούμε στα αίσχη του 2014, όταν ο Φλαμπουράρης με τον Στρατούλη (ΛΑΕ σήμερα) έκαναν ολονυχτίες στα γραφεία του ομίλου Μελισσανίδη, κλείνοντας συμφωνία για την υποστήριξη του αισχρού νομοθετήματος της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, θα θυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες ο Φλαμπουράρης εμφανίστηκε στα «επίσημα» του ΟΑΚΑ, δίπλα στον Μελισσανίδη, για να διαβεβαιώσει τους οπαδούς σε on camera «πηγαδάκι» ότι όπου να 'ναι θα βγει η άδεια.
 
Επειδή από τότε πέρασε καιρός και άδεια, φυσικά, δε βγήκε (ούτε πρόκειται να βγει), ήρθε η ώρα να βάλει ένα χεράκι και ο έτερος της κλίκας του Μαξίμου, το «δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα», όπως τον παρουσίασε η… γατοπροπαγάνδα. Ο Παππάς, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη σε Μέσο του «συστήματος» για ν' απαντήσει για το γήπεδο και να πει: «Γνωρίζω ότι το γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική φάση για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Η ΑΕΚ καταθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και εξελίσσονται οι σχετικές διαδικασίες. Ελπίζω, λοιπόν, ότι σύντομα και η ιστορική ομάδα θα αποκτήσει νέο γήπεδο και η ευρύτερη περιοχή θα πάρει μια σημαντική ανάσα από τις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν γύρω από αυτό»!
 
Οπως γνωρίζουμε, σε καμιά «τελική φάση» δε βρίσκεται το ζήτημα της άδειας και η διοίκηση Μελισσανίδη στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ζήτησε αναβολή στο Πρωτοδικείο, όπου θα εκδικαζόταν η προσφυγή μελών του σωματείου κατά της συνέλευσης-παρωδία που αποφάσισε την παραχώρηση του οικόπεδου στην εταιρία του Μελισσανίδη. Ο Παππάς, όμως, προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Και όταν αναφέρεται σε ένα ζήτημα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του και όταν φτύνει τον κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας (και τη φιλοσυριζική δημοτική αρχή), που θεωρεί το γήπεδο καταστροφή και για το Αλσος και για την καθημερινότητά του (κανένας δεν τρώει το παραμύθι της… οικονομικής ανάκαμψης).
 
Και γίνεται ακόμα πιο προκλητικός, όταν εμφανίζεται ως… επισπεύδων: «Χρειάζεται τόλμη από την Πολιτεία. Πρέπει να υπερβούμε τα εμπόδια και να προχωρήσουμε γρήγορα». Ας πάει ο ίδιος να υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις, αν του βαστάει. Γιατί δημόσιοι υπάλληλοι που να δεχτούν να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από ένα τέτοιο σκάνδαλο, δύσκολα θα βρεθούν. Η παραχώρηση ενός ακινήτου ιδιοκτησίας του Δημοσίου, από έναν ιδιώτη (Ερασιτεχνική ΑΕΚ) σε έναν άλλο ιδιώτη («Δικέφαλος 1924» ΑΕ) απαγορεύεται. Μας είναι αδιάφορο αν αυτό το γνωρίζει ή όχι ο Παππάς. Δεν τον ενδιαφέρει, άλλωστε. Δική του αποστολή ήταν να βοηθήσει τον Μελισσανίδη να παραμυθιάσει για κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα τους οπαδούς της ΑΕΚ. Οταν, όμως, ισχυρά πολιτικά πρόσωπα όπως ο Παππάς δραστηριοποιούνται σε ρόλο άθλιου προπαγανδιστή ενός δευτεροκλασάτου καπιταλιστή, μπορεί κανείς να φανταστεί τι είναι διατεθειμένοι να διαπράξουν αυτοί οι άνθρωποι σε βάρος του λαού και της χώρας, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία και στο πολιτικό παιχνίδι εξουσίας. Σκυλάκια του καναπέ είναι διατεθειμένοι να γίνουν.

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Δεν ξεχνάμε να ενισχύουμε την ανέγερση του αεκ- μόλ, όπως έχουν γράψει κι άλλα αδέρφια εδώ παλιότερα, με μια απλή κίνηση: βάζουμε όλοι βενζίνη AEGEAN του τίγρη, αποκλειστικά αυτή, που είναι και η καλύτερη αυταποδείκτως, αφού την προωθεί ο τιμιώτερος και καθαρότερος των επιχειρηματιών.

Εικόνα thita

έτσι ακριβώς είναι, δυστυχώς

όσο ο παππάς διαχειριζόταν τα των τηλεοπτικών αδειών, όπου όλοι ξέραμε/νε πως ο βαγγέλης θα έδινε όσα χρειαζόντουσαν για να πάρει την άδεια, ήταν κωλόπαιδο, κομήτης, διαπλεκόμενος, ύποπτος, κλπ., που δεν έκοβε τον βαγγέλη από την διαδικασία

τώρα που μιλάει θετικά για το γήπεδο, είναι όλα μια χαρά

το πόσο γρήγορα οι επαναστάτες διεπλάκησαν με τον νιάου δεν το φανταζόμουν ποτέ, με ξεπερνάει

και μια bonus κουβέντα για το γήπεδο: πέραν της πολύ πολύ σοβαρής υπόθεσης που εκκρεμεί με την παραχώρηση, κλπ., από την ερασιτεχνική, που λέει και το άρθρο, να θυμίσω σε όλους πως η άδεια, εάν και εφόσον εκδοθεί, συνιστά διοικητική πράξη υποκείμενη στα κατά νόμο ένδικα βοηθήματα (το ίδιο δε και η ..... καμιά χιλιάδα συναφείς διοικητικές πράξεις που θα πρέπει να εκδοθούν για το ίδιο project), από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα, είναι βέβαιο πως θα προσβληθεί, είναι πολλοί οι ενεργοί πολίτες και φορείς που αντιλαμβάνονται την έκταση του σκανδάλου με το mall εεεεε το γήπεδο εννοώ που πάει να γίνει, ας δουν τα malls του μελισσανίδη στη βουλγαρία για να καταλάβουν τι θα συμβεί στην φιλαδέλφεια