Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 22.03 έως 28.03.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Άλλη μια κατακόκκινη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να συνεχίζουν την προσπάθειά τους να διατηρηθεί η σημαία της ομάδας μας στα ουράνια!
 
Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε κατακτήσεις τίτλων και χρυσών μεταλλίων, ενώ δεν έλειψαν και οι σπουδαίες νίκες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο...
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, εξασφάλισε ο Θρύλος που επικράτησε με 56-85 του Πρωτέα Βούλας στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την περασμένη Παρασκευή. Πρώτη σκόρερ του Θρύλου αναδείχθηκε η Εβίνα Μάλτση με 18 πόντους (4/7 τριπ., 3/3 διπ., 6 ασσίστ) και ακολούθησαν η Ζωή Δημητράκου και η Εβίνα Σταμάτη που σημείωσαν αμφότερες από 15, ενώ η Στέλλα Καλτσίδου ολοκλήρωσε το ματς με 11!


 
Δύο μέρες αργότερα, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 103-68 του Πανιωνίου στον μεγάλο τελικό του 18ου Final Four που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά, από την επανίδρυση του τμήματος, το Κύπελλο Ελλάδας, διεύρυναν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους και στρέφουν πλέον την προσοχή στο πρωτάθλημα για να πανηγυρίσουν και φέτος το νταμπλ! Πρώτη σκόρερ του τελικού και MVP του Final Four αναδείχθηκε η Λινέτα Κάιζερ με 16 πόντους ενώ ακολούθησε με 15 η Στέλλα Καλτσίδου με 14  η Εβίνα Μάλτση και με 13 η Όλγα Χατζηνικολάου. 

 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΠΣ Κύζικου εκτός έδρας και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες που είχαν εξασφαλίσει την 1η θέση στη βαθμολογία η οποία ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, σημείωσαν 21 νίκες σε 22 αγωνιστικές και στοχεύουν πλέον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 


 
Τα πλέι όφ ξεκινούν την Πέμπτη (30/3) και ο Θρύλος υποδέχεται στο Ρέντη (18:00) τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Από κει και πέρα, πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση με την ΑΠΣ Κύζικο, αναδείχθηκε ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς με 17 πόντους, ακολούθησε με 14 ο Ανδρέας Φράγκος και με 12 ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκαν οι Αγκάμεζ, Στεφάνου, Φιλίποφ και Νταφ.
 
Πάμε τώρα να δούμε και τα αποτελέσματα των ακαδημαϊκών μας τμημάτων στα παιχνίδια που έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομής ΕΣΠΕΔΑ.
 
Παίδες
ΠΟΚ Έσπερος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, , Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος, Μπακοδήμος Σπύρος, Σαπουντζής Μάριος, Μαζωνάκης Κώστας
 
Παμπαίδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝΣ Μίλωνα 0-3
Δασκαλέρος Γεώργιος, Δήλερης Νικόλαος, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κουτρούλης Τριαντάφυλλος, Μαζωνάκης Κωνσταντίνος, Μαλατράς Νικόλαος, Μάρτος Κωνσταντίνος, Μπακοδήμος Σπυρίδων, Μπαραμπάτης Ρούσσας Ιωάννης, Σαπουντζής Μάριος, Στράτος Απόστολος, Στράτος Αθανάσιος, Χατζηκλημανογλου Γιάννης
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Η ομάδα βόλει Γυναικών του Ολυμπιακού, επικράτησε άνετα της ΑΕΚ με 3-0 σετ στο Κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας για την 22η και τελευταία αγωνιστική και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο και απολογισμό 21 νίκες σε 22 ματς την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.  Οι «ερυθρόλευκες» προσέθεσαν μια ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους και πλέον στρέφουν εξ’ ολοκλήρου την προσοχή τους στην ιστορική και σπουδαία αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης 29  Μαρτίου, με την Ρώσικη Γενισέι Κράσνιογιαρσκ στο Ρέντη, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «4» του CEV Challenge Cup.


 
Όπως «μαρτυρά» και η εξέλιξη των σετ, οι νταμπλούχες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα μέχρι να φτάσουν στην τελική επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ που «αποχαιρέτησε» την κατηγορία. Οι «ερυθρόλευκες» στα δυο από τα τρία σετ δέχθηκαν μονοψήφιο αριθμό πόντων και συγκεκριμένα 7 στο πρώτο και 9 στο τρίτο και κυριάρχησαν μέσα σε 59 λεπτά, έχοντας συνολικά 12 άσσους. 
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται στην πλαζ Βοτσαλάκια.

 
  
Πόλο Ανδρών: Την αήττητη και εξαιρετική πορεία του στο LEN Champions League διεύρυνε ο Ολυμπιακός που πέρασε νικηφόρα με 8-12 από την έδρα της Νις στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και διατηρήθηκε στην 1η θέση του ομίλου. Οι Πειραιώτες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Six για δεύτερη διαδοχική χρονιά, θα διεκδικήσουν την απευθείας παρουσία στον ημιτελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Ζόλνοκ. Ο Θρύλος θα υποδεχτεί την Τετάρτη 5 Απριλίου, (17:30) στο Παπαστράτειο τους Ούγγρους με στόχο την νίκη που θα τους αφήσει μόνους πρώτους στην κορυφή του Α’ ομίλου και θα τους στείλει κατευθείαν στην 4άδα. Η πορεία των Πειραιωτών στον όμιλο ολοκληρώνεται στις 24 Απριλίου με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπρέσια.


 
Στα εγχώρια, την απόλυτα νικηφόρα πορεία στο πρωτάθλημα διεύρυνε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικράτησαν εύκολα με 21-3 του Παλαιού Φαλήρου στο Παπαστράτειο σημειώνοντας την 20ή νίκη σε ισάριθμα ματς. Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Νις για την 8η αγωνιστική του LEN Champions League ο Θρύλος δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου.

 
 
Πόλο Γυναικών: Την 12η νίκη σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε άνετα με 21-1 του Εθνικού στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης. Οι «ερυθρόλευκες» που αγωνίστηκαν χωρίς τις Μανωλιουδάκη και Μπιανκόνι δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Εθνικού. Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Βουλιαγμένη, την οποία θα φιλοξενήσει στο Παπαστράτειο στις 1/4 ενώ η Γ' Φάση του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γλυφάδα.

 
 
Κολύμβηση: Εντυπωσιακή και μαζική ήταν η παρουσία της ομάδας κολύμβησης masters του Ολυμπιακού στους Πανελλήνιους αγώνες Μasters “Ωκεανός 2017”, αφού συμμετείχε συνολικά με 43 αθλητές και αθλήτριες, όντας μια από τις πολυπληθέστερες των αγώνων. Η ομάδα masters του θρύλου, κατέκτησε συνολικά 64 μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα (27 χρυσά, 27 αργυρά και 10 χάλκινα). Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία όμως, είναι η άρτια διοργάνωση και η μαζική παρουσία «masters» από όλες τις ομάδες, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν έχει όριο στην ηλικία.

 
 
Στίβος: Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ αναρτήθηκαν κατάλογοι με τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες μέχρι στιγμής για το 2017. Στις λίστες αυτές συμπεριλαμβάνονται τόσο αθλητές (Τριβυζάς-Ακόντιο, Τσιάμης-Τριπλούν) όσο και αθλήτριες του Ολυμπιακού μας (Φέρρα-200μ&400μ).

 
 
Ιστιοπλοϊα: Σημαντικές επιτυχίες για τον «ερυθρόλευκο» ιστιοπλόο Αντώνη Τσότρα, ο οποίος είχε μια σειρά επιτυχιών, προϊόν της σκληρής δουλειάς και επίπονης προσπάθειας. Συγκεκριμένα στην υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση «Athens Eurolymp Week» κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη με συμμετοχή 11 αθλητών από όλη την Ελλάδα κατέκτησε και πάλι το ασημένιο μετάλλιο και συγχρόνως μια από τις δυο θέσεις που ανοίγουν για την εθνική ομάδα στην Ολυμπιακή κατηγορία Finn.

 
  
Κωπηλασία: Με αφορμή τις εκπληκτικές εμφανίσεις των κωπηλατών μας στους αγώνες του Ομίλου Ερετών, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) οι: Τάσος Βουγίδης, Σοφία Κάππου και Τάσος Μαρίνος. 


 
Ας δούμε τί δήλωσαν:
 
Τάσος Βουγίδης: «Όλα τα μετάλλια είναι αφιερωμένα στη μνήμη ενός μεγάλου ανθρώπου, του Θεόδωρου Νικολαϊδη. Αγωνιστικά συγχαίρω όλους όσους συμβάλουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας. Εύχομαι καλή συνέχεια».
 
Σοφία Κάππου: «Συγχαρητήρια στον Όμιλο Ερετών και την ομοσπονδία για την Άριστη διοργάνωση των αγώνων. Ήταν μια καλή πρόβα εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος».
 
Τάσος Μαρίνος: «Συνεχίζουμε την συγκομιδή μεταλλίων για την νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».
 
 
Κανόε Καγιάκ: Με αφορμή τις κλήσεις των αθλητών μας στους δοκιμαστικούς αγώνες του Απριλίου για τη συγκρότηση Εθνικής ομάδας, τόσο η προπονήτρια του τμήματος, Βάλια Κορμού, όσο και ο έφορος Τάσος Βουγίδης, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τις οποίες αξίζει να διαβάσουμε.

Aς δούμε τις δηλώσεις:

 
Βάλια Κορμού: «Η κλήση των αθλητών μας στην Εθνική Ομάδα δείχνει την δουλειά που κάνουμε στο Τμήμα μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να στείλουμε ακόμη περισσότερους αθλητές. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος σε όλα τα αθλήματα που έχει, είναι ο βασικός αιμοδότης των Εθνικών Ομάδων της Χώρας μας".
 
Τάσος Βουγίδης: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή να έχουμε κλήση από την Εθνική Ομάδα για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες.  Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές μου. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα τους και στηρίζει τις προσπάθειες τους».  
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
 
Πινγκ Πονγκ: «Σάρωσαν» για μια φορά ακόμα οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού που συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα. Στους Εφήβους το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος, στους παίδες το χρυσό μετάλλιο ο Άλκης Σταματούρος και το χάλκινο ο Σωκράτης Γιαννούτσος. Στις Κορασίδες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Δανιέλα Χρυσοπούλου - Γραμματοπούλου και το χάλκινο η Θεοδώρα Βασιλειάδου και τέλος το χάλκινο μετάλλιο στις Παγκορασίδες η Εβελίνα Μαραμβελιωτάκη.

 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.

 
 
Πυγμαχία: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχεονται.

 
 
Ταε Κβο Ντο: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα τάε κβο ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχεονται.

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'΄οψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

 
 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά. 

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Το περασμένο Σαββατοκύριακο μόνο η ομάδα Κ17 έδωσε επίσημο αγώνα όσον αφορά τα πρωταθλήματα υποδομών της Superleague. Στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-0 του Πλατανιά! Σίγουρα το σκορ αντικατοπτρίζει την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, μιας και ο Πλατανιάς είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του ομίλου.


 
Φυσικά οι ομάδες Κ20 και Κ15 δεν έμειναν άπραγες. Η πρώτη έδωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα των ανδρών όπου γνώρισε την ήττα με 4-0, ενώ η ομάδα Κ15 επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Ηρακλείου. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη που έχει ξανά επίσημο αγώνα την 1η Απριλίου (Ατρόμητος-Ολυμπιακός) "ξεμούδιασε" στο φιλικό αποδίδοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. 

 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (27/03) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει επτά (7) ομαδικούς τίτλους:
· Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει δύο (2) τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων
· Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΝΑ Κορασίδων Β'
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει τριάντα εννιά (39) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 60μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 400μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Ατομικό Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ύπτιο Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ύπτιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Ανδρών (50-54 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 1500μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Προσθιο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πεταλούδα Ανδρών (30-34 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαεπτά (17) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Annandale Premier Cup U18 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει ενενήντα τέσσερα (94) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στον Κορέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄& Β' που διεξήχθησαν το Ο.Α.Κ.Α.)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ευκαρπίδης στο Σκιφ Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων/Κορασίδων/Εφήβων/Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο "Irish Open Masters Championships 2017")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στον Καρέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνα στην Πεύκη)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στη Φλώρινα)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

Σχόλια

Εικόνα holland74

όπως πάντα φοβερή δουλειά, μπράβο,,
Μπράβο και στις κοριτσάρες του βόλευ για την τεράστια νίκη...Την Κυριακή φουλ για τελικό, αν και θα είναι δύσκολα στη Σιβηρία...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη,όπως πάντα είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος

1.Με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών,η υπερκούπωση στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συνεχίζεται.Και θα συνεχίζεται...

2.Τα καραγκιοζιλίκια των οπαδών του Πανιωνίου εντός και εκτός του κλειστού της Γλυφάδας,όπου ήθελαν να μπουν χωρίς εισιτήριο,την έπεφταν σε γυναικόπαιδα έξω από το κλειστό και έσπασαν τα καθίσματα του κλειστού,πετώντας τα.Ο Γιάννης Φιλέρης είπε στο sport24radio ότι η ένταση προκλήθηκε από την πλευρά των οπαδών του Πανιωνίου:

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/GreekBasketCup/epeisodia-prin-...

3.Αν συνεχίσουμε έτσι σε 3 χρόνια στο κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών θα γίνουμε οι πολυνίκες του θεσμού.Έχουμε ήδη ξεπεράσει τον πελάτη σ'όλα τα σπορ παντοτινό σε κατακτήσεις κυπέλλων στο συγκεκριμένο άθλημα:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF...

Αν συνεχίσουμε σαρώνοντας τα πάντα στο πρωτάθλημα,σε 4 χρόνια θα ξεπεράσουμε τον πράσινο πελάτη.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB...

Προβλέπω(όπως κι εσύ 1 βδομάδα πριν) να γίνεται "δεύτερο πόλο ανδρών" το συγκεκριμένο τμήμα...

4.Την ίδια στιγμή που ο Θρύλος κέρδισε στο βόλεϊ ανδρών την Κύζικο Νέας Περάμου στο κλειστό των Αγίων Θεοδώρων,ο πελάτης σ'όλα τα σπορ παντοτινός έχασε με 3-2 σετ από τον Φοίνικα Σύρου στο νησί των Κυκλάδων(και δη με ανατροπή,από 0-2 σετ σε 3-2)και τερμάτισε 3ος.Κατά τα άλλα,τους έφταιξε η διαιτησία στο ματς του Ρέντη!!!:

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/deuteros-o-paok-tetartos-o-pamvoxaik...

http://panathinaikos24.gr/2017/03/26/tha-ta-ksanapoun-sta-plei/

5.Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου,ο Γιάννης Καλμαζίδης έπαψε να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ανδρών,με τον τελευταίο να μιλά για απόλυση:

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/parelthon-apo-ton-paok-o-kalmazidhs....

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/kalmazidhs-den-htan-koinh-synainesei...

Προφανώς εκεί στον ΠΑΟΚ δεν άντεξαν την απώλεια του Λιγκ Καπ,του κυπέλλου Ελλάδος(μέσα στη Θεσσαλονίκη!!),τις 2 ήττες και τις διαφαινόμενες νίκες στα πλεϊ οφ,όλες από τον Θρύλο και έδιωξαν τον Καλμαζίδη.Κατά τα άλλα,τους έφταιγε η διαιτησία στην Πυλαία.
Και το site των χρηματοδοτούμενων απ'τον Ιβάν Σαββίδη(το SDNA) ανακάλυψε παράγκα και στο βόλεϊ!!!Ανώνυμα βεβαίως-βεβαίως:

http://www.sdna.gr/volei/article/294559/paragka-kai-sto-volei-pics-vids

6.Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην Α2 γυναικών στο βόλεϊ.

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/finale-me-nikh-gia-ton-panathhnaiko....

Γιατί ο λαθρέμπορας εεε "Τίγρης" και λαμπρός επιχειρηματίας βεβαίως-βεβαίως Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ,τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν?(Α2 κατηγορία στο βόλεϊ ανδρών χωρίς καμία πιθανότητα ανόδου-ακόμα κι ο ΟΦΗ έχει τμήμα εκεί και τους πέρασε στη βαθμολογία,υποβιβασμός στην Α2 για τις γυναίκες στο βόλεϊ,2η θέση μέχρι στιγμής σε ένα άθλημα που δεν έχει ο Θρύλος τμήμα-χάντμπολ κλπ.).
Δεν αναφέρομαι στον Μάκη Αγγελόπουλο της ΚΑΕ,για τον οποίο ο Μελισσανίδης είχε πει το 2001 ότι είναι "μπούλης που είπε μαμά στα 20":

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170204/o-melissanidis-ton-5-...

7.Η ΑΕΚ ιδρύει και τμήμα πόλο ανδρών!!Ναι,καλά διάβασες.Γιατί "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ"

http://www.sport24.gr/Sports/Polo/idruei-tmhma-polo-kai-kolumvhshs-h-aek...

http://www.aek.gr/deltia-typou/omada-water-polo-akadimies-ygrou-stivou-i...

ΠΕΜTH 23 MARTIOY 2017

ΟΜΑΔΑ WATER POLO & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΙΔΡΥΕΙ Η ΑΕΚ

H AEK, με απόφαση του Δ.Σ. της, ενεργοποιεί το τμήμα κολύμβησης και αρχικά ιδρύει ανδρική ομάδα water polo και στη συνέχεια ομάδες και ακαδημίες water polo και κολύμβησης.

Το εγχείρημα αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν οι κ. Πάνος Μιχαλόπουλος ως έφορος και ο κ. Γιώργος Κιρμίζογλου ως γενικός αρχηγός. Οι αγωνιστικές ομάδες όπως και οι ακαδημίες δε θα επιβαρύνουν οικονομικά το Σωματείο αλλά θα λειτουργούν αυτοχρηματοδοτούμενες, από έσοδα χορηγών και τη συνδρομή ομάδας επιχειρηματιών και φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν δηλώσει τη δέσμευση τους να στηρίξουν τη λειτουργία των τμημάτων.

Η αρχή θα γίνει με την ανδρική ομάδα water polo, η οποία θα ξεκινήσει την πορεία της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στις 14 Ιουλίου του 2017 με αποκλειστικό σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στη Β’ Εθνική.

Αποκλειστικός στόχος όλων είναι η ανδρική ομάδα να βρίσκεται στην Α1 την επόμενη 5ετία και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του αθλήματος.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Δάνδολος, ο οποίος είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ έχει διατελέσει προπονητής του Απόλλωνα Αθηνών με κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Γ και Β Εθνικής σε 2 συνεχόμενες χρονιές. Ως αθλητής είχε 100 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και ήταν 6ος Παγκοσμιονίκης το 2001 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Φουκουόκα Ιαπωνίας, 4ος Πανευρωπαιονίκης το 1999 στην Φλωρεντία Ιταλίας ενώ συμμετείχε σε 2 παγκόσμια κύπελλα στην Ατλάντα των ΗΠΑ και στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Την ανδρική ομάδα θα στελεχώσουν έμπειροι και νέοι ταλαντούχοι αθλητές ενώ οι ακαδημίες κολύμβησης και water polo ανδρών και γυναικών θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο του 2017 σε τουλάχιστον 2 κολυμβητήρια της Αττικής ενώ την επίβλεψη και την οργάνωση τους θα αναλάβει ο κ. Αλέκος Βάσσος, πρώην διεθνής πολίστας και προπονητής φυσικής αγωγής.

Ο κ. Πάνος Μιχαλόπουλος είναι επιχειρηματίας, σύμβουλος επιχειρήσεων και ο κ. Γιώργος Κιρμίζογλου είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και τους ενώνει η αγάπη τους για την ΑΕΚ και το όραμα να αποκτήσει το σωματείο μια ανταγωνιστική ομάδα στο άθλημα με τις συνεχόμενες παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Εξίσου σημαντική θεωρούν την επιτυχημένη λειτουργία των ακαδημιών με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών στα τμήματα κολύμβησης και water polo.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν:

«Σκεφτήκαμε ότι δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ να μην έχει ομάδες και ακαδημίες water polo και κολύμβησης. Είμαστε και οι δύο Γλυφαδιώτες και η επαφή μας με τον υγρό στίβο είναι αυτονόητη όπως και η αγάπη μας για την ΑΕΚ. Από κοινού αποφασίσαμε να μιλήσουμε σε επιχειρηματίες και φίλους της ΑΕΚ ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτό το όραμα διαχρονικά χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Εμείς απλώς κάναμε την αρχή και έχουμε την ευθύνη του συντονισμού αλλά μαζί μας είναι πολλοί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Αλεξίου και όλα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη την οποία μας δείχνουν και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι αγωνιστικές ομάδες να φέρουν τίτλους και οι ακαδημίες μας να γεμίσουν με νέα αγόρια και κορίτσια τα οποία θα αγαπήσουν τον υγρό στίβο ο οποίος έχει φέρει πολλές χαρές σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις φίλες και τους φίλους οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς για τη χώρα συνδράμουν με κάθε τρόπο για την επιτυχία του οράματος και καλούμε και όλους του ΑΕΚτζήδες να σταθούν δίπλα μας.»

8.Για το τμήμα esports του ΠΑΟ,όπως γράφτηκε και στον λογαριασμό του RATM στο twitter:

https://twitter.com/redsagainst/status/845945057576452096

Επειδή ''ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή",φάγανε το πέσιμο στη Λάρισα & κλείνουν το τμήμα LoL που είχαν.Μπορεί να ετοιμάσουν αργότερα WoW ή Dota

Και στο facebook του RATM:

Επειδή ''ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή'', φάγανε το πέσιμο στη Λάρισα (απερίφραστη καταδίκη εκ μέρους μας κάθε μορφής βίας) και κλείνουν το τμήμα LoL που είχαν. Μπορεί να ετοιμάσουν αργότερα WoW και να ξαναπρωτοπορήσουν Παναθηναϊκά. Ή έστω Dota. Το σκέφτονται τα παιδιά, μπας και πάρουν κάναν τίτλο. Κρίμα, στενοχωρηθηκαμε για την αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος, γιατί είχαμε ετοιμάσει και συνθήματα που τώρα έχουν πάει άπατα. Προς το παρόν μένουμε στο ''οε οε οε, οε οε οε, πρωταθλητή στο μπέιζμπολ Παναθηναϊκέ'', για τον τελευταίο ΜΟΥΦΑ τίτλο που κατέκτησαν.

http://panathinaikos24.gr/2017/03/22/apoxwrisi-tis-omadas-esports-tou-pa...

"Ξέρουμε ότι περιμένετε μια επίσημη ανάρτηση και γι’ αυτό θέλαμε πρώτα να φιλτράρουμε τα γεγονότα αλλά και να δούμε την αντιμετώπιση της διοργανώτριας αρχής, που δυστυχώς 48 ώρες μετά το συμβάν δεν έχει προβεί σε τίποτα ουσιαστικό.

Σαν Panathinaikos AC esports προφανώς καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας σε οποιαδήποτε μορφή της και σε κάθε περίπτωση. αντιλαμβανόμαστε πως η διοργάνωση δεν είχε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε τραγική την στάση που κράτησαν τα επίσημα social media ρίχνοντας ευθύνες στους παίκτες μας που έδειξαν ήθος και δεν ασχολήθηκαν καν με το να στοχοποιήσουν τη διοργάνωση για την ασθενή αντιμετώπιση του συμβάντος και την μετέπειτα διαχειριση του γεγονότος.

Εξ᾽αυτού η ομάδα μας θα αποχωρήσει για την ώρα από την διοργάνωση και χωρίς να δώσουμε παραπάνω διαστάσεις, έχουμε ζητήσει και περιμένουμε μια σωστή ανάρτηση για το τι ακριβώς συνέβη και μια έστω τυπική συγνώμη προς τους παίκτες και τον οργανισμό μας, ώστε να δούμε τα επόμενα μας βήματα.

Εκ μέρους της διοίκησης και των παικτών"

Είναι αστείο το ότι μιλάνε για ήθος...

9.Γι'άλλη μια φορά,όπως τα είχαμε πει και την προηγούμενη(και την προ-προηγούμενη) εβδομάδα,η "αντικειμενική" Live Sport δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών.Αναμενόμενο βέβαια...Ο πόνος είναι αβάσταχτος.Πέρυσι όμως έκαναν έστω και μια απλή αναφορά:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/27/23175082_6067.jpg

10.Πάμε τώρα και σε μια άλλη "αντικειμενική"φυλλάδα.Την Μπομπολοφυλλάδα ή αλλιώς (αυτο)Goal News.Μιλάμε οι ΑΡΔ της φυλλάδας είναι πρώτοι στο τσουβάλιασμα(κάτω αριστερά)ευθυνών:

https://twitter.com/redsagainst/status/846351471968948224

http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/27/23174946_920.jpg
.
11.Μιας και πιάσαμε τον πελάτη σ'όλα τα σπορ παντοτινό,άφησα το καλύτερο για το τέλος.
Στο "αντικειμενικό" onsports ιδιοκτησίας του αφεντικού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Τράκη Γιαννακόπουλου ανέβηκε σήμερα το παρακάτω άρθρο κατά του Δημήτρη Μπαλτάκου,προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΟ:

http://www.onsports.gr/afieromata/story/562482/yios-mpaltakos-7

Onsports team

28 Μαρτίου 2017, 09:00

STORIES / Παναθηναϊκός

Υιός Μπαλτάκος 7…

… μήνες στον ΠΑΟ

Για τον Τάκη Μπαλτάκο και πιθανότατα τον υιό του, ο αριθμός που έχει σημασία για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είναι το 29. Η ηλικία δηλαδή του υιού Μπαλτάκου όταν έγινε πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ο νεότερος στη σύγχρονη Ιστορία του συλλόγου, όπως γράφτηκε «πομπωδώς» στην ανακοίνωση για ένα αξίωμα που έχουν υπηρετήσει Ιερά Τέρατα του Συλλόγου. Για άλλους πάλι και κυρίως για τους εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, σημασία έχουν κάποιοι άλλοι αριθμοί. Όπως το 0-9 που μετράει ήδη φέτος το τριφύλλι από τον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, στα ομαδικά αθλήματα. Ή οι μηδέν τίτλοι, την ώρα που οι αντίπαλοι καλπάζουν σε αθλήματα στα οποία παραδοσιακά κυριαρχούσε το τριφύλλι. Ή οι δεκάδες απλήρωτοι αθλητές και υπάλληλοι του Ερασιτέχνη. Ή εν τέλει τα πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ που είναι το άνοιγμα του συλλόγου, χωρίς ουδείς να κάνει το παραμικρό για να κλείσει η μαύρη τρύπα… Με αφορμή τη συμπλήρωση 7 μηνών της προεδρίας υιού Μπαλτάκου στον Παναθηναϊκό Α.Ο. το ONSPORTS ξετυλίγει το κουβάρι της πιο ομιχλώδους περιόδου στην Ιστορία του συλλόγου, ελπίζοντας αυτό που φαίνεται στο βάθος του τούνελ που έχει μπει ο Ερασιτέχνης να είναι η έξοδος και όχι το τρένο που έρχεται…

Έτσι… φτάσαμε στον υιό Μπαλτάκο

7/6/2013 ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος παραιτείται με βασικό λόγο «την απόλυτη αδυναμία του Συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, δεδομένου ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα υποσχεθέντα για άμεση καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόχου» αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη».

11/7/2013 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ

http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=124

Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη κανονικά γίνονται κάθε 2 χρόνια και μέσα σε κάθε έτος υπάρχει Γενική Συνέλευση απολογιστικού χαρακτήρα. Στα δυο πρώτα χρόνια ενώ είχαν ξεκινήσει ως διοίκηση οπαδών που ζούσαν για τον Παναθηναϊκό, μετατράπηκαν σε διοίκηση που ζει από τον Παναθηναϊκό. Παρότι από την πρώτη μέρα είχαν πάει σε μειώσεις και περικοπές με τη δικαιολογία ότι λεφτά δεν υπάρχουν, ωστόσο από νωρίς φάνηκε ότι έπρεπε να βγουν όλα τα δικά τους «pay roll».

Ιδιαίτερα μετά τον πρώτο χρόνο, οι φήμες ότι μέλη της διοίκησης (κυρίως ο πρόεδρος Μιχαλαριάς) είχαν μηνιαίο μισθό (με τον γνωστό τρόπο των… διευκολύνσεων) άρχισαν να φουντώνουν, καθώς εκτός των άλλων ήταν άνεργοι. Σημειώνεται ότι είναι παράνομο και καταχρηστικό να πληρώνονται μέλη της διοίκησης ή να έχουν οποιουδήποτε είδους οικονομικής φύσεως συναλλαγή με τον Όμιλο και φυσικά η διοίκηση θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να εκπέσει αν κάποιος το αποδείκνυε.

21/6/2015 ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ

http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=199

Η γκρίνια και η «φθορά» είχε αρχίσει για τη διοίκηση διότι η μισή «Θ13» δεν ενέκρινε όσα έβλεπε αλλά και όσα άκουγε να γίνονται στον Ερασιτέχνη. Γνωστός οργανωμένος οπαδός που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης (ο οποίος κινεί τα νήματα στα διοικητικά του Ομίλου) πήρε αποστάσεις, αφενός μεν διότι δεν ενέκρινε όσα γίνονταν, αφετέρου δε γιατί δεν υπήρχε λύση!

Παρόλα αυτά, χωρίς αγωνιστικά αποτελέσματα και πολύ περισσότερο δε χωρίς τίτλους, με αρκετούς διακανονισμούς να υλοποιούνται μεν αλλά (λόγω έλλειψης χρημάτων) να μην τηρούνται και με τον Μιχαλαριά να κάνει το προσωπικά του PR στις πλάτες του Ερασιτέχνη, η διοίκηση επανεξελέγη στις 21/6 μεταξύ συγγενών και φίλων και δίχως άλλο ψηφοδέλτιο!

7/6/2016 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ)

http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=325

Κανονικά εκλογές θα έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι του 2017. Με το μεγαλύτερο μέρος της «Θ13» να μην εγκρίνει και να κριτικάρει έντονα τους χειρισμούς της διοίκησης (απολύσεις προσωπικού, τη μισθοδοσία Μιχαλαριά κα., την απόλυτη ανοχή στα της ΠΑΕ και τον τρόπο που εκκαθάριζε τις υποχρεώσεις της προς τον Ερασιτέχνη, την αύξηση του μπάτζετ ανάλογα με τις διαθέσεις κλπ) η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Κάπου εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Μπαλτάκος εκμεταλλευόμενος την πολύ στενή σχέση του με τον γνωστό οπαδό που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης αλλά και στα… διοικητικά του Ερασιτέχνη, βρίσκει… τρύπα και χώνεται με άκρα μυστικότητα στα κοινά του Ομίλου. Για το λόγο αυτό (ελέγχεται η ορθότητα τέτοιας κίνησης με βάση το καταστατικό) προκηρύχτηκαν εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο του 2016, ώστε και να μην υπάρχει αντίλογος αλλά και να διεξαχθούν μεταξύ… μεταξύ συγγενών και συγγενών!

Οι εκλογές έγιναν στις 28/8, όλοι είδαν το όνομα του Μπαλτάκου στο ψηφοδέλτιο αλλά στον Ερασιτέχνη ακόμα και τα ίδια τα μέλη δεν γνώριζαν ότι προοριζόταν για πρόεδρος! Από ορισμένους ερμηνεύτηκε πως αυτή η μυστικοπάθεια πολύ πιθανό να είχε να κάνει με το γεγονός ότι τόσο ο πατήρ, όσο και ο υιός Μπαλτάκος δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η κίνηση Μπαλτάκου να μαθευτεί στην ΚΑΕ πριν την εκλογή του. Κι όλα αυτά ενώ ο πατήρ Μπαλτάκος είχε την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και εμμέσως πλην σαφώς αξιοποίησε τη θέση του και τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε προς τα έξω να υπάρχει η εντύπωση ότι η κίνηση Μπαλτάκου έγινε με τις ευλογίες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ!

5/8/2016 (ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 20/8 στις 12:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την Κυριακή 28/8 στις 14:00.

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου». Όλα αυτά φυσικά στα ξαφνικά και με όπλο τον αιφνιδιασμό. Αλλά ποιων; Εδώ δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Μόνο Παναθηναϊκοί…

20/8/2016 ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ)

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι λόγω μη απαρτίας, η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 20/8 διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ομίλου, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/8 και ώρα 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Π. Γιαννακόπουλος”.

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου». Ο ένας στόχος είχε επιτευχθεί. Και πηγαίναμε για τον επόμενο.

1614873

29/8/2016 Νέος Προέδρος στον Π.Α.Ο.

«Πριν 3 χρόνια, εμείς, οι οπαδοί της ομάδας, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να σώσουμε τον Παναθηναικό Α.Ο. που είχε βρεθεί στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα έχουμε καταφέρει ο Σύλλογος να αναπνέει ξανά: οι τεράστιες οφειλές που παραλάβαμε επιτέλους έχουν μπει σε μια σειρά, δεν παράγονται πλέον νέα χρέη, οι ακαδημίες μας χρόνο με το χρόνο γεμίζουν παιδιά, οργανωτικά έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και αγωνιστικά με σκληρή προσπάθεια και μαχητική ψυχή έχουμε πατήσει ξανά στα πόδια μας, χωρίς φυσικά να έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε, δηλαδή στην κορυφή. Για την εμπέδωση της πορείας αυτής, προς την κορυφή, στην σημερινή του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΠΑΟ, αποφάσισε ομόφωνα να εκλέξει στην θέση του Προέδρου τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ο οποίος στην ηλικία των 29 ετών είναι ο νεότερος Πρόεδρος στην σύγχρονη Ιστορία του Ομίλου. Ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναλαμβάνει την ηγεσία σε μια κρίσιμη οικονομική καμπή βάσει της αξιολόγησης του στους κατωτέρω τομείς:

Διοίκηση & Εργασία: Αποφοιτώντας από το Σχολείο ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, ανέλαβε Αξιωματικός Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης στην αντιτρομοκρατική Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ. Ειδικεύθηκε στην Διαχείριση Κρίσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στην σχεδίαση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων της US Special Operations Command. Έχει εργαστεί σε Tier 1 δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο και στο International Centre for the Study of Radicalization του Πανεπιστημίου Kings College London και Georgetown.

Σπουδές & Έρευνα: Αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων συνέχισε τις σπουδές του στο Department of War Studies, King’s College London (Στρατηγική & Πόλεμος) και στο London School of Economics (Μεταπτυχιακό Διεθνούς Δικαίου). Είναι στην διαδικασία εκπόνησης διδακτορικού Διεθνούς Δικαίου & Στρατηγικής, στα πλαίσια του οποίου διεξάγει έρευνα ως Research Fellow στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Αθλητικά: Είναι ο νεότερος Έλληνας που έχει ολοκληρώσει τον τριαθλητικό αγώνα υπερ-αποστάσεων IRONMAN, Φρανκφούρτη-Ιούλιος 2009.

Με την επιλογή μας αυτή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τον Σύλλογο ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, πηγαίνοντας τον Παναθηναικό μας ακόμα πιο κοντά στην φυσική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι στις χθεσινές εκλογές επανεκλέχθηκε ο συνδυασμός "Γιώργος Καλαφάτης". Ο απερχόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς θα αναλάβει χρέη γενικού γραμματέα».

Όπως διαπιστώνει κανείς με μια πρόχειρη ματιά στην ανακοίνωση, που είχε εκδοθεί για τη νέα διοίκηση, οι περισσότερες από τις 354 λέξεις, αφορούν στις… προσωπικές επιτυχίες του υιού Μπαλτάκου. Από το ότι εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου μέχρι ότι είναι ο νεότερος Έλληνας που ολοκλήρωσε τον τριαθλητικό αγώνα IRONMAN και φυσικά ότι είναι ο νεότερος πρόεδρος στη σύγχρονη Ιστορία του Ερασιτέχνη. Με το καλημέρα δηλαδή το «εγώ» ξεπέρασε το «εμείς».

Μετά την ανακοίνωση μάλιστα της νέας προεδρίας, ο πρώην πρόεδρος Μιχαλαριάς έγινε Γενικός Γραμματέας ενώ στο δελτίο Τύπου δεν ανακοινώθηκε η δομή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου!

Στις επόμενες εβδομάδες, υπήρξαν αποχωρήσεις και μάλιστα βασικών γραναζιών της πρώην διοίκησης, στους οποίους χρεώθηκαν όλες… οι αμαρτίες όπως πχ η κατάντια του τμήματος πόλο που παραμένει επί μήνες απλήρωτο! Είναι χαρακτηριστικό ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκύπτουν ανακοινώσεις αθλητών που ουσιαστικά αμαυρώνουν το όνομα του συλλόγου και την Ιστορία του. Ο υιός Μπαλτάκος με την συμβουλή του πατρός του, θέλησε να απαλλαγεί από τους «μισθούς» του Μιχαλαριά και άλλων, γνωρίζοντας προφανώς ότι είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και θα του δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα, με δεδομένο και τον… πραξικοπηματικό χαρακτήρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

90 μέρες, 140 λεπτά κουβέντα, μία αλήθεια, κανένα πλάνο!

Συμπληρώνοντας ένα τρίμηνο στην προεδρία, παρά το γεγονός ότι ουδεμία λύση είχε για οποιοδήποτε πρόβλημα του Παναθηναϊκό, ο μικρός Μπαλτάκος, συνεχίζοντας την προσπάθεια να φτιάξει το προσωπικό του προφίλ, παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητικό site (SDNA), από την οποία υπήρξαν σημαντικά συμπεράσματα:

• Πρώτη φορά στα χρονικά Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έχοντας μάλιστα συμπληρώσει περισσότερους από τρεις μήνες στην προεδρία έδωσε συνέντευξη για να… συστηθεί και δεν είπε κουβέντα για το πλάνο εξυγίανσης- ανάπτυξης του συλλόγου. Ούτε κουβέντα! Σε μια συνέντευξη 140 λεπτών, όπως λέει ο συντάκτης, δεν ακούσαμε το παραμικρό για τον τρόπο που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο.

• Είναι τέτοια η έλλειψη πλάνου που μόλις σε λίγες γραμμές, παρά τη γενικότητα που διακρίνει τις τοποθετήσεις του, καταφέρνει και αυτοαναιρείται. Αναφέρει αρχικά πως «Θέλω το καλοκαίρι να πω ότι πχ. στο τέλος του 2017 ο Παναθηναϊκός δεν θα χρωστάει τίποτα» και δέκα γραμμές πιο κάτω λέει πως «Στόχος είναι μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν να πω ότι πχ στις 15 Μαϊου του 2018, τυχαία αναφέρω την ημερομηνία, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει χρέη». Κάθε δέκα γραμμές, πάμε έναν χρόνο παρακάτω…

• Επικαλέστηκε τη συσπείρωση του συλλόγου και εν συνεχεία απείλησε με αποκαλύψεις για πρόσωπα του Παναθηναϊκού. Συσπείρωση σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα με απειλές και καταγγελίες να αιωρούνται δεν έχει υπάρξει ποτέ και πουθενά. Εκτός κι αν η συσπείρωση που επιθυμεί σημαίνει… εκβιασμός προς μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

• Ανέλαβε με περίσσια ευκολία τις… ευθύνες για το αν η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ δεν πάνε καλά, ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, υποτιμώντας ουσιαστικά τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια έχουν επενδύσει εκατομμύρια για να κρατάνε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Αυτούς που όχι μόνο έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ευθύνη αλλά ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ από την τσέπη τους για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα τον Παναθηναϊκών.

• Χαρακτήρισε τον ΑΟ Παναθηναϊκό «κανονικό» και το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα απλά «εταιρίες», που δεν μπορούν να δώσουν την κατεύθυνση που πρέπει για τον σύλλογο. Δηλαδή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η καλύτερη ομάδα που έβγαλε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός, δεν γαλούχησε σωστά τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών; Δεν είναι «κανονικός» Παναθηναϊκός ο μπασκετικός, που εδώ και δεκαετίες κρατάει τη σημαία ψηλά; Που αποτελεί αιτία υπηρηφάνειας για τους Παναθηναϊκούς; Που έχει βγάλει γενιές και γενιές Παναθηναϊκών φιλάθλων; Που παίρνει κάθε χρόνο τουλάχιστον έναν τίτλο; Ακόμη κι αν δεχτούμε τον όρο «εταιρία» που είναι η κριτική του νεαρού Μπαλτάκου στα πεπραγμένα της ποδοσφαιρικής εταιρίας; Ή μήπως τον ενοχλεί το ηθικό ασυμβίβαστο να ασκήσει κριτική στον εργοδότη του πατρός του;

• Από τη μία επεσήμανε πως «σαν Σωματείο δεν μπαίνουμε στη διαδικασία επικοινωνίας εσωτερικών θεμάτων με αποδέκτες όλη την υφήλιο» και από την άλλη εξαγγέλλει επικοινωνιακές βόμβες μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ενώ τουλάχιστον τρεις φορές στη συνέντευξη αναφέρεται στο πως καταβάλλουν τα ποσά η ΠΑΕ και η ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη. Προφανώς τα εν οίκω είναι και εν δήμω όταν μας βολεύει… Εχεμύθεια αλά καρτ δεν υπάρχει. Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρει ως… βατραχάνθρωπος- σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος, έστω και με την τρίτη προσπάθεια!

• Θεωρεί ένδειξη εκτίμησης και ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης της οικογένειας Γιαννακόπουλου να ομιλεί δημόσια για στιγμές που έζησε με την οικογένεια; Είναι ένδειξη σεβασμού να δημοσιοποιείς προσωπικές στιγμές του κορυφαίου παράγοντα στην Ιστορία του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, χωρίς μάλιστα να έχει ερωτηθεί ο ίδιος; Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος κώδικας ηθικής το επιτρέπει;

• Σε ποια ηθική του πολέμου είναι αποδεκτό ο Γενικός Γραμματέας ενός κόμματος να «δίνει» τον Πρόεδρο του, να προδίδει τον Στρατηγό του στον εχθρό; Και πως ο ίδιος που επικαλείται πολλάκις την ιδιότητα του ως «βατραχανθρώπου»-σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος, προτίμησε να είναι καταζητούμενος μετά το ντου στη Βουλή στην ιστορία με την Χ.Α. από το να παραδοθεί στις αρχές και να κριθεί από τον Νόμο; Επίσης, ο πατέρας του δεν εκδιώχθηκε από την Κυβέρνηση Σαμαρά λόγω του βίντεο αλλά εξαιτίας όσων έλεγε ο ίδιος στο βίντεο, προδίδοντας την εμπιστοσύνη του ανθρώπου που τον ευεργέτησε τοποθετώντας τον στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης. Το «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος» σε όλο του το μεγαλείο και μάλιστα όχι για πρώτη φορά από τον Τάκη Μπαλτάκο.

• Ανέφερε πως «δεσμεύομαι με την προσωπικότητα μου να αποκτήσει ξανά ο κόσμος του Παναθηναϊκού όραμα και να μην έχει χρέη ο Ερασιτέχνης». Προφανώς οι ικανότητες είναι αυτές που λύνουν προβλήματα και δίνουν το όραμα κι όχι η προσωπικότητα. Πόσο μάλλον δε όταν η προσωπικότητα που επικαλείται, δεν τον εμπόδισε να αναλάβει ουσιαστικά… νύχτα την προεδρία του Ερασιτέχνη, χωρίς να ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το πλάνο του, αν υπάρχει εν τέλει τέτοιο. Πώς είναι δυνατόν να έρχεσαι ως σωτήρας, ως εκφραστής της ενότητας, έχοντας αναλάβει την προεδρία εν κρυπτώ και παραβύστω; Πώς μπορείς να λες «όλα στο φως» όταν εσύ ο ίδιος δεν τόλμησες ούτε την υποψηφιότητα σου να θέσεις στην κρίση του κόσμου του Παναθηναϊκού και της Παναθηναϊκής Οικογένειας;

• Από τη μία εξάρει την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Παύλο Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο και από την άλλη δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να διαψεύσει τα δημοσιεύματα για οφειλές της ΚΑΕ ενώ επισημαίνει ότι «Με την ΚΑΕ δεν υπάρχει σύμβαση και έτσι επαφιέμεθα στο Νόμο», όταν η οικογένεια έχει δώσει σύμφωνα με δήλωση του 25-30 εκατομμύρια στον Ερασιτέχνη, χωρίς… ουδείς Νόμος να την υποχρεώνει!

• Στα 140 λεπτά της συνέντευξης, ενός ανθρώπου που δεν επιζητεί τη… δημοσιότητα, ειπώθηκε μεταξύ άλλων, μια και αδιαμφισβήτητη αλήθεια: «εγώ ως Μπαλτάκος στον Ερασιτέχνη δεν έχω δώσει τίποτα. Μηδέν ευρώ».

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Από τα λόγια στις πράξεις (στις ποιες;)

Κι αφού ασχοληθήκαμε με τα λόγια, ας περάσουμε στις πράξεις. Ας δούμε τι έχει κάνει δηλαδή μέχρι τώρα ο υιός Μπαλτάκος, κλείνοντας πλέον 7 μήνες στην προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

-Δεν έχει ασχοληθεί με τα ομαδικά τμήματα, για την ακρίβεια δεν έχει πατήσει σχεδόν σε γήπεδο!

-Κατάφερε να έρθει σε ρήξη με την ΚΑΕ που παραδοσιακά στήριζε τον Παναθηναϊκό ΑΟ

-«Άδειασε» το τμήμα πόλο με το «καλημέρα» λέγοντας σε αθλητές με συμβόλαια ότι δεν είναι ουσιαστική προτεραιότητα για τον σύλλογο. Κι όχι μόνο το είπε αλλά το έγραψε κιόλας σε ανακοίνωση (!!!):

« 14/11/20016, Τα οικονομικά προβλήματα που ανατρέχουν στο παρελθόν και η προσπάθειά μας να εξυγιάνουμε τον Σύλλογο ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις, μας εξαναγκάζουν να απόσχουμε για μικρό χρονικό διάστημα από οφειλές προς τους αθλητές του πόλο.

Λυπούμεθα για αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το ανατρέψουμε.

Πρώτα εξυγίανση, μετά πρωταθλητισμός. Υπάρχει σχέδιο, το ακολουθούμε και σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις».

-Έκανε με το «καλημέρα» και αυτός (όπως και οι προηγούμενοι) μείωση στο προσωπικό, το οποίο, ακόμη και λειψό, πληρώνεται στη χάση και στη φέξη.

-Ενδιαφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο για το τμήμα στίβου πραγματοποιώντας εκτός των άλλων τη διοργάνωση «Λεωφόρος Δρομέων» που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν άφησε χρήματα στον σύλλογο.

- Δημιούργησε τμήμα «esports» με στόχο όπως είπε τα έσοδα! Το γεγονός ότι κάθε ίδρυση τμήματος πρέπει να εναρμονίζεται με το καταστατικό, πόσο μάλλον δε όταν το τμήμα δεν είναι αγωνιστικό όπως το βόλεϊ ή η ξιφασκία, δεν φάνηκε να απασχολεί ιδιαίτερα τον υιό Μπαλτάκο! Λογικό. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά η συνήθεια….

- Μέσω της Εκδοτικής 1908 ΑΘΗΝΑ, στήριξε την επανέκδοση του βιβλίου «και χιλιάδες τίτλοι», πραγματοποιώντας στο Μουσείο της Ακρόπολης μια… λαμπερή εκδήλωση, όταν ουσιαστικά όλος ο Ερασιτέχνης «πεινάει». Αλλά για τους Μπαλτάκους μάλλον προέχει το «φαίνεσθαι».

-Η φετινή χρονιά θα κλείσει με «αρνητικό πρόσημο» και χρέη αφού ήδη τα ομαδικά αθλήματα είναι από 2 έως 3 μήνες πίσω, ενώ οι διακανονισμοί παρελθόντων ετών έχουν πάει περίπατο!

- Δαπάνησε χρήματα για την έκθεση της Delloitte για τα χρέη και τη δομή του Συλλόγου, η οποία διαφημίστηκε μεν, παραμένει άγνωστη δε…

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με όλη αυτή την… ομίχλη που έχει προκαλέσει η διοίκηση Μπαλτάκου το ερώτημα που συνεχίζει να αιωρείται είναι αν το καλοκαίρι θα γίνουν ή όχι εκλογές στον Ερασιτέχνη.

Κι αν γίνουν είτε με τους οπαδούς, είτε χωρίς τους οπαδούς στο τιμόνι θα ακολουθηθεί το καταστατικό;

Πριν την αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο Όμιλος για να αυξήσει τα μέλη του είχε αναφέρει το εξής σε επίσημη ανακοίνωση: «Επισημαίνεται ότι τα νέα μέλη που θα προχωρήσουν σε εγγραφή στον Παναθηναϊκό Α.Ο. έως τις 31/7/2016, θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Συλλόγου τον Ιούλιο του 2017. (http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=328)» Θα ισχύσει αυτή η εξαγγελία ή θα γραφτεί στο χιόνι;

Σε κάθε περίπτωση ένας σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να διοικείται με αυτόν τον τρόπο και τις πρακτικές. Ακόμη κι αν το ένα μετά το άλλο τα τμήματα έπαιρναν τίτλους και κούπες. Πόσο μάλλον δε τώρα που οι τίτλοι είναι όνειρο θερινής νυκτός, οι αντίπαλοι ξεφεύγουν σε όλα τα επίπεδα και οι αθλητές του συλλόγου κρατάνε με ηρωικές προσπάθειες τη σημαία ψηλά, χωρίς την παραμικρή στήριξη… Εκτός φυσικά κι αν έπειτα από 109 χρόνια, ο σύλλογος αποφασίσει ότι θα υπάρχει μόνο και μόνο για να προβάλλεται ο υιός Μπαλτάκος…"

Με βάση τα παραπάνω μαθαίνουμε πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.Όπως το ότι ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟ Ηλίας Μιχαλαριάς ήταν ΕΜΜΙΣΘΟΣ Πρόεδρος στον ερασιτέχνη βάζελο(απ'την Παε ίσως),μιας και ήταν άνεργος

"Ιδιαίτερα μετά τον πρώτο χρόνο, οι φήμες ότι μέλη της διοίκησης (κυρίως ο πρόεδρος Μιχαλαριάς) είχαν μηνιαίο μισθό (με τον γνωστό τρόπο των… διευκολύνσεων) άρχισαν να φουντώνουν, καθώς εκτός των άλλων ήταν άνεργοι. Σημειώνεται ότι είναι παράνομο και καταχρηστικό να πληρώνονται μέλη της διοίκησης ή να έχουν οποιουδήποτε είδους οικονομικής φύσεως συναλλαγή με τον Όμιλο και φυσικά η διοίκηση θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να εκπέσει αν κάποιος το αποδείκνυε"

Τα σχόλια σου για τα παραπάνω,όπως πάντα,ευπρόσδεκτα

Υ.Γ.:Δες τα σχόλια μου σε αυτά τα 2 άρθρα(το ένα του ΔΙΑ,το άλλο του Σάββα) για θέματα της επικαιρότητας:

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170328/sebontai-ti-dikaiosyn...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170327/tetrapli-dikastiki-fa...

Εικόνα holland74

Αδερφέ respect..

Εικόνα MakTheBet

Όπως πάντα .... ΕΓΡΑΨΕΣ! Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα...

Εικόνα MakTheBet

1) Μετά την περυσινή εκπληκτική σεζόν, πάμε για νέο ρεκόρ φέτος...

2) Εσύ πιστεύεις πως ήταν οπαδοί του Πανιωνίου?

3) Έχεις δίκιο σε όλα...

4) Δεν υπάρχουν πουθενά πλέον στα ομαδικά αθλήματα, είναι γεγονός...

5) Μετά την απόλυση Καλμαζίδη έχουμε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα σωστά τα λες...

6) Τα έχουμε πει για τον Μελισσανίδη ξανά.. Εδώ δε ρίχνει όσα μπορεί στο ποδόσφαιρο, θα ασχοληθεί με το βόλει και δη των γυναικών?

7) Ευκαιρία να τους γλεντάμε σε ένα ακόμα άθλημα...

8) Πλακόνια ακόμα και στο .... LoL? Έλεος...

9) Είπαμε, και Τσάμπιονς Λιγκ να πάρουμε, δε θα το γράψουν...

10) Ο ορισμός του "βρήκαμε παππά, ας θάψουμε 5-6"

11) Τα αποτελέσματα της διοίκησης Μπαλτάκου φαίνονται στους τίτλους που ΔΕΝ παίρνουν αλλά και στη γενικότερη παρουσία των τμημάτων στις εγχώριες -και μόνο-διοργανώσεις...

ΥΓ: Είσαι μέσα σε όλα αδερφέ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

2)Μπαααα...

6)Μπαααα...

7)Ας ανέβουν πρώτα σε μερικά χρονάκια στην Α1 και βλέπουμε...

11)Εδώ ο Ηλίας Μιχαλαριάς ήταν ΕΜΜΙΣΘΟΣ πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ(ίσως απ'την ΠΑΕ).Γιατί κανείς δεν δίνει έμφαση σε αυτό το θέμα?

Εικόνα MakTheBet

Γελάω με τους αεκτσήδες που λενε "είδατε γαύροι? εμεις ιδρυουμε καινουριο τμημα και ξεκιναμε απο τις μικροτερες κατηγοριες. Εμείς δεν αγοράζουμε έτοιμες ομάδες για να παίξουμε κατευθείαν στην Α' Κατηγορία"....

1ον - Καμία ομάδα δεν αγοράσαμε και κανενός το ΑΦΜ δεν πήραμε. Έγινε ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ του ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ (αλλά αδρανοποιημένου μέχρι πρότινος) τμήματος μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού με αυτό του Ελληνικού... Πού το αντικανονικό? Πού το παράνομο?

2ον - Αλήθεια, που ήταν αυτοί οι αεκτσήδες όταν η αεκ στο χαντμπολ συγχωνευτηκε με την ηλιουπολη το 2005 προκειμενου να αγωνιστουν αμεσως στην Α κατηγορια? Εκει δε θιχτηκαν? Με λενε Ριζο...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.Το λένε κι οι ίδιοι:
http://www.aek-handball.gr/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/

"Ιστορία

Το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ δημιουργήθηκε το 2005 επί διοίκησης Αχιλλέα Κουρέπη. Η ομάδα προήλθε από συγχώνευση με τον Γ. Σ. Ηλιούπολης και έτσι αγωνίστηκε άμεσα στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Γιάννης Αρβανίτης ανέλαβε την τύχη της Ένωσης από την πρώτη μέρα και παραμένει στον πάγκο μέχρι σήμερα. Είναι ο απόλυτος αρχιτέκτονας της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο"

Από το επίσημο site της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
http://www.aek.gr/handball

"Το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ δημιουργήθηκε το 2005 επί διοίκησης Αχιλλέα Κουρέπη. Η ομάδα προήλθε από συγχώνευση με τον Γ. Σ. Ηλιούπολης και έτσι αγωνίστηκε άμεσα στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Γιάννης Αρβανίτης ανέλαβε την τύχη της Ένωσης από την πρώτη μέρα και παραμένει στον πάγκο μέχρι σήμερα"

Κατά τα άλλα,έχουν το θράσος να μιλάνε.Απορώ πως δεν έχει κάνει ο Σάββας άρθρο γι'αυτό.
Άντε να φτιάξουμε κι εκεί χάντμπολ για να μην κατακτούν ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙ τίτλους.Αλήθεια,ξέρεις τι συμβαίνει με το ανενεργό τμήμα χάντμπολ του Θρύλου και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου?

Επίσης,θυμήθηκα κάτι άλλο.Το 2013 ήθελαν να συγχωνευτούν με τη Φ.Ε.Α.(Φιλαθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών) Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για να φτιάξουν τμήμα μπάσκετ γυναικών.Η κίνηση αυτή δεν προχώρησε και τελικά η Φ.Ε.Α. διαλύθηκε το 2015.

http://www.sport-fm.gr/article/basket/apokta-gunaikeio-tmima-mpasket-i-a...

Τελευταία ενημέρωση 11/06/2013, 08:29

Αποκτά γυναικείο τμήμα μπάσκετ η ΑΕΚ

απορρόφηση της ΦΕΑ η ΑΕΚ αναμένεται να δημιουργήσει γυναικείο τμήμα μπάσκετ και να παίξει στην Α2.

Η αναγέννηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι γεγονός και στο πλαίσιο αυτό ένα νέο τμήμα είναι έτοιμο να δημιουργηθεί. Πρόκειται για αυτό του γυναικείου μπάσκετ. Όλα δείχνουν πως αυτό θα προκύψει με την απορρόφηση της ΦΕΑ (Φιλαθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας) και η ομάδα της «Ένωσης» θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στην Α2.

«Κατά 90% του χρόνου η ΦΕΑ θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ. Έχουν γίνει επαφές», δήλωσε ο υπεύθυνος της ΦΕΑ, Γιώργος Λιόσης, στην «Ώρα των Σπορ».

Η ΑΕΚ είχε γυναικείο τμήμα μπάσκετ λίγο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ωστόσο γρήγορα διαλύθηκε. Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως σύντομα... επιστρέφει."

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12...

"Τελικά ΦΕΑ-ΑΕΚ ή ΑΕΚ-ΦΕΑ θα προκύψει από τις επαφές της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την ΦΕΑ; Το γεγονός αποτελεί μείζονος σημασία θέμα, αλλά στην παρούσα φάση το βέβαιο είναι, ότι η συνένωση, ή συγχώνευση (όπως αναφέρεται) ακόμα έχει δρόμο.

Και κατά πως φαίνεται την νέα ομάδα γυναικών με τη φανέλα και το έμβλημα της ΑΕΚ θα την δούμε στα γήπεδα από την περίοδο 2014-2015. Αυτό –τουλάχιστον- ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ΦΕΑ, Γιάννης Μητρόπουλος, στη σημερινή "ΩΡΑ των σπορ".

Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Εύχομαι να συναντηθούν οι δρόμοι μας και η ομάδα να γίνει ΑΕΚ. Μπορεί κάλλιστα του χρόνου να γίνει ΦΕΑ-ΑΕΚ να φορά τα χρώματα της ΑΕΚ να έχει το σήμα της ΑΕΚ, να αναλάβει την προεδρία αν θέλει κάποιος από την ΑΕΚ και να έχει όσες θέσεις θέλει στο ΔΣ. Εύχομαι, ελπίζω και περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία-συγχώνευση. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Είναι η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας και πιστεύουμε στην ανάσταση της".

Υπενθυμίζεται, ότι την επιθυμία του ν’ αναλάβει την χρηματοδότηση του Τμήματος εξέφρασε στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΑΕΚ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, ο επιχειρηματίας Μάκης Αγγελόπουλος."

http://www.ebasket.gr/2015/04/i-dialisi-tis-fea

"Η ομάδα κάνει νέο ξεκίνημα και τη σεζόν 2012-13 θα καταταχθεί 5η εξασφαλίζοντας την παραμονή της. Το καλοκαίρι του 2013 βγαίνει η μεγάλη είδηση…

Η ΑΕΚ έχει ως στόχο την επανίδρυση του τμήματος μπάσκετ γυναικών και οι συζητήσεις για απορρόφηση (ή συγχώνευση) της ΦΕΑ από τον Δικέφαλο Αετό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Το πλάνο μιλούσε για μία μεταβατική χρονιά με ονομασία ΑΕΚ-ΦΕΑ (ή ΦΕΑ-ΑΕΚ), κιτρινόμαυρες φανέλες με το Δικέφαλο στο στήθος και την επόμενη χρονιά απορρόφηση από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Στη ΦΕΑ έρχονται παίκτριες υψηλού επιπέδου (π.χ. Πλούμπη, Σπίνου κ.α.), οι παίκτριες καλούν τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την προσπάθειά τους στην Α2, ενώ ο πρόεδρος της ΦΕΑ δήλωνε στην ΩΡΑ των Σπορ: “Είμαστε σε καλό δρόμο. Εύχομαι να συναντηθούν οι δρόμοι μας και η ομάδα να γίνει ΑΕΚ. Μπορεί κάλλιστα του χρόνου να γίνει ΦΕΑ-ΑΕΚ να φορά τα χρώματα της ΑΕΚ να έχει το σήμα της ΑΕΚ, να αναλάβει την προεδρία αν θέλει κάποιος από την ΑΕΚ και να έχει όσες θέσεις θέλει στο ΔΣ. Εύχομαι, ελπίζω και περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία-συγχώνευση. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Είναι η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας και πιστεύουμε στην ανάσταση της“. Παράλληλα, την επιθυμία του ν’ αναλάβει την χρηματοδότηση του Τμήματος είχε εκφράσει ο νυν μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Η ΦΕΑ κατέβηκε όντως με κιτρινόμαυρες εμφανίσεις και με το Δικεφαλο αετό ως έμβλημα, παρ’ όλα αυτά ούτε αυτή η κίνηση προχώρησε… Η ΦΕΑ κατέλαβε την 3η θέση στην Α2 και το μέλλον του τμήματος φάνταζε δυσοίωνο με τις φήμες περί αποχώρησης να φουντώνουν. Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα, με την απόσυρση της ομάδας αρχικά από το Κύπελλο Ελλάδας το Σεπτέμβριο και από το πρωτάθλημα στις 8 Οκτωβρίου"

Υ.Γ:Επιμένεις όμως να μην απαντάς στο θέμα Μιχαλαριά,που ήταν έμμισθος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Εικόνα MakTheBet

Αυτά λοιπόν, ελπίζοντας να μην ξέχασα κάτι... Συνέχισε την εκπληκτική δουλειά που κάνεις αδερφέ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Αδερφέ δεν ξέχασες τίποτα.Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Και ένα μπράβο κι από εδώ στους κορίτσαρους του Θρύλου στο βόλεϊ για τη νίκη τους με 3-1 σετ επί της ρωσικής Γενισέϊ.Επιτέλους το κλειστό του Ρέντη γέμισε

Εικόνα MakTheBet

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από γεμάτες έδρες σε όλα τα εντός όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη... Και σαν εικόνα, να ξερεις, τους ποναει πολύ μερικους...