ΒΟΜΒΑ! Κορυφαίο στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΚ κατηγορείται για απόπειρα βιασμού!



Καλησπέρα σε όλους...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε σήμερα το πρωί η είδηση πασίγνωστης ιστοσελίδας αθλητικού περιεχομένου, που κάνει λόγο για κορυφαίο στέλεχος της προηγούμενης Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, το οποίο κατηγορείται για απόπειρα βιασμού(!!) και παράνομης βίας σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο ασκός του Αιόλου με τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και απόπειρες βιασμών άνοιξε ουσιαστικά από την ολυμπιονίκη της ιστιοπλοϊας, Σοφία Μπεκατώρου, πριν κάποιους μήνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, η υπόθεση ήταν γνωστή εδώ και πολλά χρόνια στους μπασκετικούς κύκλους(!) για δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα το 2014 και το 2018. Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις και μετά από εξέταση των στοιχείων αλλά και των απολογιών (κλητεύθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας αλλά και ο επικεφαλής λογιστηρίου), η Εισαγγελία Πατρών επέδωσε στο ανακριτικό γραφείο την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του επί σειρά ετών υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ, ο οποίος κατηγορείται όπως είπαμε για απόπειρα βιασμού και παράνομης βίας σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ.
 

Τα ονόματα τόσο της καταγγέλουσας υπαλλήλου, όσο και αυτό του κατηγορουμενου πρώην κορυφαίου στελέχους της προηγούμενης Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα γίνουν επίσημα γνωστά εν καιρώ, όταν δημοσιοποιηθεί το βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγές: sportday.gr, gazzetta.gr